Vitutusketju

  • 10 587 099
  • 56 164

Pikku Myy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihmissuhdesössimiset vituttaa. Päivittäisistä kahen tunnin puheluista on näköjään hyvin lyhyt tie siihen, ettei edes vastata viesteihin. Vittu, mitä mä ystävillä tekisinkään... :,(
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Pikku Myy kirjoitti:
Päivittäisistä kahen tunnin puheluista on näköjään hyvin lyhyt tie siihen, ettei edes vastata viesteihin.
No tuleepa tuo ainakin halvemmaksi... Mistä päästäänkin aiheeseen, pikkuista isomman parisuhdekriisin ansiosta tuli puhuttua puhelimessa ja tekstailtua vaimon kanssa vähän liikaakin ja siitä seurasi 120 Euron puhelinlasku. No tiedämpä ainakin mihin rahani laitan ensi tilistä, kun lisäksi on vielä 750 E:n luottokorttilasku... Mää esitin meidän postineidille kainon toiveen ettei tuo laskuja ja tässä tulos ;)
 

SSee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
korkki kirjoitti:
Mää esitin meidän postineidille kainon toiveen ettei tuo laskuja ja tässä tulos ;)

Vituttaa mukahauskat ihmiset.

nimim. Pottuuntuneet postimiehet
 

Stan Laurel

Jäsen
Suosikkijoukkue
kärpät
Golden AWe kirjoitti:
Se että menettää poikuutensa pitää pistää Naisasioihin tai onnellisuusketjuun. Amatööri.

Vittu, vatta kuralla, ei tarvinu mennä reenaamaan, oisin paskonu housuun. Alkaa nykyinen kämppäkin nysväävyydessään ahistamaan.

Poikuus tosin lähti jo 25 vuotta sitten, joten sitä ei enää voi laittaa naisasioihin tai onnellisuusketjuun. Aikoinaan kylläkin. Nyt ehkä mummoketjuun tai muistoja nuoruudesta ketjuun. :-). Amatööri olen monessa asiassa mutta tärkeissä ammattilainen. Tännään lätkää kattoon.
 

salla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ciccobuccit
Joni91 kirjoitti:
repe_joke kirjoitti:
Pyyhintänäppäintä käyttämällä minä ainakin poistan tekstiä.
Ja tarkennuksena tuosta


Yritin mutta ei toimi,kertokaa nyt vittu tarkemmin.En pysy yhtään perässä.

Et. Vain. Osaa.

Koeta ensi kerralla sulkea ne (kaikki) quote-tagit.
 

scholl

Jäsen
Maassamme vallitseva säätila, jonka voidaan kai luonnehtia kuuluvan suomalaisvittumaiseen sääperheeseen, on perin juurin vittumainen.

Nm. "kuin uitettu koira"
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
scholl kirjoitti:
Maassamme vallitseva säätila, jonka voidaan kai luonnehtia kuuluvan suomalaisvittumaiseen sääperheeseen, on perin juurin vittumainen.

Nm. "kuin uitettu koira"

Säätila on noin keskimäärin ollut aika hyvä tänä kesänä, mutta toissapäivänä kun sain vaimoni pitkästä aikaa houkuteltua fillarilenkille kaikki menikin niin sanotusti päin vittua. Tosin muutenkin kuin sään puolesta.

Aurinko paistoi ja ajelimme iloisina yhä pidemmälle kodista. Tultiin metsän reunaan ja vanhana konkarina muistin, että tuosta pääsee erittäin hyväkuntoista polkua (n. kilsa) oikaisemaan. Lyhyen hyvän osuuden jälkeen tultiinkin yllättäen hakkuuaukealle ja saatanasti erilaista risua, keppiä ja rankaa pitkin ja poikin. Polusta ei enää tietoakaan. Takaisinkaan ei enää viitsinyt kääntyä, joten päätimme taluttaa ja kantaa fillareita sen "lyhyen" pätkän. joka saatanan keppi yritti pinnojen väliin ja kintuille. Vittu siitä etenemisestä mitään meinannut tulla.

Samalla alkoi sataa kuin esterin perseestä. Lopulta metsäosuus päättyi ja toisin kuin luulin, tultiinkin pellonlaitaan. Hakkuuaukea oli sotkenut suuntavaistoni ja ne aiemmat polut. Saatana, vielä puoli kilometriä vettä lainehtivaa pellonreunaa ennen kuin päästiin tielle. Sanonta "kuin uitettu koira" oli siinä vaiheessa melko lievä ilmaus.

Onneksi vaimoni on kärsivällistä tyyppiä. Ei yhtään moitteen sanaa suuntavaistostani tai reitinvalinnoistani. En tosin uskalla ihan heti ehdottaa uutta fillarilenkkiä.
 
Viimeksi muokattu:

Gunners

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Washington
Simon Gagne, Scott Hannan, Jeremy Roenick, Robert Esche, Eric Cole, Kim Johnsson ja koko perkeleen Flyers.

En ole pelannut EHM:ää en.. ;)
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Sistis kirjoitti:
Perkele. Toissa viikolla oli muutaman päivän yskää ja maha kipeänä. Se meni ohi. Nyt tuli taas viime yönä kurkku kipeäksi. Ei nyt mitenkään pahasti, mutta ärsyttävästi kuitenkin. Näitä kesä-flunssia tuntuu nyt olevan liikkeellä enemmänkin.

Perkele sentään, kun olo on vieläkin huonompi, kuin eilen. Aamulla herätessä olin varma että kuume hipoo jotain 38:n asteen lukemia. No ei ollut lämpöä ruumissa kuin 37 tasan...Nyt on jo parempi olo tuohon aamuiseen nähden, mutta ei mikään voittajan fiilis kuitenkaan... ja viikonlopuksi pitäisi matkustaa kotipuoleen hoitamaan pari asiaa. Ei ole helppoa. Eikä tähän viitsinyt kuitenkaan saikkuakaan lähteä hakemaan, kun ei sitä kuumettakaan ollut...
 

Kraztog

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Ac Milan,ManU,KuPS, Penguins
Veijari kirjoitti:
Vittu nämä Usa:n ja Saksan edesmenneet tempaukset ovat aina suomalaisten huuhaa-järjestöjen suosikkeina kun haetaan maailmanparannusta. Eipä vaan näitä vasemmistohihhuleita näy kun on jatkosodan Helsingin terroripommitusten tai edes talvisodan Stalinin hyökkäyksen vuosipäivä.

http://www.turunsanomat.fi/verkkolehti/?ts=1,4:7:0:0,4:7:1:1:2005-08-05,4:318423,1:0:0:0:0

Ei näy ei,vituttanut myös minua.Vielä enemmän vitutti kun saksan vihreät totesivat liitoutuneiden(esim.dresdenin)pommitusten olleen oikeutettuja ja kuolleiden olleen syypäitä.Vitun idiootit.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Scott Niedermayer ja Anaheimin taavi-Ankat. Ei vissiin Devilsin tarjous riittäny, ku Disney laitto Mortin ja Vertin viikkorahoista plootua kehiin.

No, saipahan Nieds jälleen rahastettua ja samalla hoiti kätevästi perhesuhteet kohdalleen. Kaikkea hyvää ja nivusvaivoja toivotellen. Voi Vladimir Malakhov sentään.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kuka viimeisen tuomiopäivän idiootti on keksinyt järjestää jonkun helvetin Cityhölkän arkipäivänä? Ja vielä sellaiseen aikaan, että pääjoukko on pahimpaan ruuhka-aikaan pahimmissa ruuhkasumpuissa? Eikö muka riitä, että ne doping-kisailijat juoksevat ja kävelevät pitkin katuja tulevan viikonlopun ja viikkon aikana?

No, eipä tuo hölkkärieha itseäni pahemmin haitannut, kun loma on päällä ja pääsin hyvissä ajoin "turvaan", mitä nyt oli ehditty jo jonkin verran tukkia teitä ja sammuttaa liikennevaloja. Osaan kuitenkin kuvitella, että monia elimiä on kasvanut otsiin neljän ruuhkan aikoihin.
 

Puster

Jäsen
Haista vittu Lotus Notes!

"dragtofollowup" What the fuck!!?
Replace design ja siitäkös se riemu syntyi. Ei mua olis oikeastaan kiinnostanutkaan mitään posteja lukea...
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Ei saatana. En enää koskaan juo niin, että muisti ja harkintakyky katoaa täysin.

Tai no, ehkä on parempi että meni muisti. Muuten vituttaisi todennäköisesti vieläkin enemmän.
 
Viimeksi muokattu:

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Vitutusta triplana...VITTU

Vitun keltainen pörssi.Laittamani ilmoitus oli kyllä sanasta sanaan oikein,mutta puh numero on aivan pitkin vittuja.Eipähän tarvitse mahdollisien ostajien soittoja paljon odotella.

Vitun Tampereen kongressi.Hotellit täysin tupellaan ja huomenna pitäisi siellä yöpyä.Lykkään perkele teltan sorsapuistoon ja möykkään aamuun asti raikkaassa yössä.

Ja mitkä vitun palkit tähän koneeseenkin on tänään ilmestynyt??
Vasemmalta oikealle Find it,Reference,Highlight,0 Blocked, etc
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vituttaa maanviljelijöiden ainainen itku ja valitus.
 

Genesis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Gellner kirjoitti:
Vituttaa maanviljelijöiden ainainen itku ja valitus.


Itseänikin vituttaa maanviljely. Kuulun viljelijäperheeseen, eikä tämä todellakaan ole helppoa. Armeija, töitä, armeijaan jossa vitutusta muutenkin eikä öljyn kova hinta ole täällä helpotus. Polttoöljyä kun menee paljon niin tarvitsis sitäkin saada ja voitollekin ehkä jäädä.



ja naiset.

Ja flunssa.

ja naiset.


Eipä muuta.
 

salla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ciccobuccit
Le Banner kirjoitti:
Ja mitkä vitun palkit tähän koneeseenkin on tänään ilmestynyt??
Vasemmalta oikealle Find it,Reference,Highlight,0 Blocked, etc
Viimeisen perusteella kuulostaisi kovasti pop-up blockerilta?
 

Genesis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
salla kirjoitti:
Viimeisen perusteella kuulostaisi kovasti pop-up blockerilta?


Eli siis juurikin siis niiltä blokkereilta mitkä tulevat troijalaisten kautta koneelle ja toimivat portteina spywarelle. onnea vaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös