Punamusta

Jäsen
Olen kyllästynyt niin moneen ajatusmaailmani hommeliin, että niiden laskemiseen ei riittäisi edes Googlen pääkonttorin megalaitteet. Jumalauta kun ottaa päähän jatkuva toisten joukkueiden aliarviointi. Ottaa vitusti päähän toisille lällättely ja vittuilu. Ottaa niin vitusti päähän, kun maailmassa on miljoona eri tapaa olla junttimainen. Kaikki huppupäiset, röökiä räkivät oman elämänsä gangsterit vituttavat. Ihmisten käytös nettimaailmassa vituttaa aivan julmetusti.

Mutta ennen kaikkea... eniten ottaa päähän minä itse. Enkös mä ole se esityksen päähahmo? Elämäni käsikirjoittaja? Se jolla on vastuu omasta itsestään.

Voisin vaikka kaivaa lapion esiin ja käydä hautaamassa itseni keskelle peltoa. Vältynpähän siltä, että naksahdan joskus OIKEASTI ja silloin ei mikään järki päässä kykene estämään Mielellisen Manalan virtausten voimaa.

Mutta kun... niin moni ihminen rakastaa ja tukisi. Mutta kun... mä en osaa ottaa sitä vastaan. EN OSAA! Jos osaisin, olisin tehnyt sen jo AJAT SITTEN! Mitä mä teen? Vollotan sängyssä, lyön tyynyä nyrkillä, puristan hampaat ulos suusta ja tulen tänne avautumaan. Eli ei mitään HYÖDYLLISTÄ! En osaa auttaa itseäni. Olisin valmis auttamaan vaikka tämän koko vitun maailman ja ihmiskunnan turvaan jonnekin muuhun galaksiin, mutta itseäni en vaan pysty. Paskat minusta.

Hei jiihaa, minulla on taas KUUDEN TUNNIN paskaiset yöunet edessä, joilla ei pärjäisi normaalissa arjessa edes steroideilla täyteen massaa ja voimaa pumpattu ylivilkas Salama. ODOTAN sitä saatanan päivää, kun herään puolikuolleena pedistä, ja kun otan askeleen eteenpäin, aivot tilttaavat ja läjähdän lattialle turpavärkki edellä kuin viinaa litkinyt dromedaari Saharassa. Odotan sitä hetkeä, kun TERVEYS ottaa viimein ohjat käsiinsä ja melkein listii minut hyttysen lailla, ennen kuin joku tekee jotain. En itse pysty. Pakko odottaa, että keho tekee sen puolestani.

Se on elämän ja kuoleman peli, voitto tai häviö, se vitun tulos tai ulos. 50/50. Katselinkin eilen animaatioklippejä Kaksinaamasta. Kelpo ajoitus kyseisillä klipeillä. Kohta ryhdyn itsekin heittämään lanttia sen puolesta, teenkö jotain vai en.

Aamulla taas kouluun, kun sää vituttaa, syksyhän on aivan vitun perseestä verrattuna tappohelteitä sisältävään kesään. Kouluun, vaikka tekisi mieli jäädä sänkyyn kasvamaan villakoiria ja pesusieniä. Päivän aikana pohdin maailman kurjuutta ja vittuunnun, kun luuserina ei riitä pallit mennä sanomaan välituntivalvojalle, että "tulisitko avamaan ystävällisesti tuon oven, jotta pääsisin soittamaan rumpuja?". Kuolen vaikka mieluummin kuin autan itseäni millään tavalla.

Ja sekös, JUURI sekös vituttaakin niin paljon, että näppäimistöni roihahtaa pian liekkeihin kuin Amazonin sademetsä. Ja sitäkään ei alettu sammuttaa, koska brasilialaisilla on VITUN HIENO presidentti, jota kiinnostaa varmaan raha enemmän kuin oman perseen pyyhkiminen. Kivaa saatana. On meillä maailma hyvissä käsissä. Eikä kukaan tee sille mitään. En minäkään, munaton luuseri.
 

Punamusta

Jäsen
Ei kaikki maailmassa ole hyödytöntä, paskaa tuollainen. Eikä maailma tästä mihinkään tuhoudu, joka saatanan vuosisata on elämä joidenkin tuomiopäiväjamppojen juttujen perusteella menossa päin helvettiä, mutta täällä sitä nytkin ollaan vielä. Kuorossa valittaminen on sekin kyllä silti ihan hyvä, se saa aikaan sen että asiat muuttuu parempaan. Senkun vaan siinä mukana lilluu, tekee asioita joista tykkää ja siinä sivussa yrittää olla mahdollisimman vähän mulkku. Ei tää oo niin vakavaa hei, kuus mestaruut!
Paskaa se onkin. Niin kuin kaikki mitä olen tänne äskettäin kirjoittanut. Vaan mikäpä yllätys se nyt onkaan, kun KOKO MIELI on tällä hetkellä kuin mikäkin sikala, jossa jokaisella neliömetrillä lojuu kilo paskaa ja puolikas kärpäsiä munimassa siihen. Vittu kuinka vastenmielinen ilta, IHAN TAAS vaihteeksi! Kuinkahan monta iltaa tuntuu vielä tämän vuoden puolella paskalta... sanotaan vaikka että jokainen. Ei se Kärpät tai Tapparakaan jumalauta häviä koskaan, PAITSI kun pelaavat tietysti toisiaan vastaan. Voisi kuvitella että "tällä kertaa häviävät", mutta höhöö, Kuukin tippuu todennäköisemmin alas. Jumalauta tehkää nyt noille kahdelle jotain! Ryminälätkää ja pari hammastakin vastapuolen suusta kentälle, niin johan perkele kaatuu se puu alas. Vai eikö tästä maasta tosiaan löydy ketään, joka onnistuisi kellistämään nuo kaksi, vaikka niillä ei olisi pelissä munasuojia, mailoja, maalivahtia tai edes jumalauta luistimia... kaikkea sitä.

Eikä ne mun tulevat iltanikaan tule olemaan sen parempia. Jokainen tuntuu ihan yhtä inhottavalta. Turhaa ajatella, että joku tekee poikkeuksen. Jos ei muuten, niin viimeistään iltasaunassa alkaa vituttaa. Se on sitten menoa. Voi taas valvoa siihen yhteen asti ja nukkua niin vähän, että kierre jatkuvalle kyrpiintymiselle on katettu kuin kalkkuna teksasilaiseen joulupöytään.

Antakaa anteeksi tämä kaikki. Tai älkää antako, tuskinpa te tunnette tähän edes yhtään mitään. Yksi vitun Porin Ässiä, aivan vitun hikistä paskaseuraa kannustava jonne (hei raumalaiset, minäkin osaan näyttää keskisormea) vaahtoaa täällä vittuuntuneena siitä, miten kaikki on paskaa ja kusikin sontaa. Menee varmaan palstamainekin, jos sellaista ikinä ehti tullakaan. Hienoo.

Öitä.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eihän tämä mitään auta, mutta sanon silti: olet nuori mies vielä, silloin kuuluukin ottaa asiat raskaasti ja isolla tunteella. Meuhkaa tänne vaan asiasi, jos ei muuta paikkaa purkautua ole, kai sen pitäisi helpottaa että jonnekin saa vitutustaan huudella. Näin muistelisin omasta nuoruudestani, siitä on tosin jo aika paljon aikaa. Kyllä sinustakin tulee vielä vanha ja väsynyt tylsämielinen muumio jota ei enää mikään hetkauta, mutta ennen sitä on hyvä tuskailla ja vittuuntua ja mietiskellä asioita.
 
RAPORTOI

HPL76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tosiaan, nuorempana sitä kyllä näkee itse kukin maailman aika paskana paikkana. Aika kliseiseltä kuulostaa, mutta kyllä se nuorena pitää vaan antaa mennä eikä ihmeemmin miettiä sitä tulevaisuutta. Totta kai joku suunta on hyvä olla, mutta vanhemmalla iällä sitä voi sitten katsella taaksepäin ja muistella niitä nuoruuden aikoja. Sittenhän niitä jo alkaa kaipaamaan. Eli koskaan ei ole hyvä.

Itse luovutin esim. naisten suhteen kaksvitosena ja tein pyhän lupauksen, että paremmin tämä elämä yksin menee. Aika synkeitä hetkiä oli välillä, mutta eipä siinä mennyt kuin reilu viisi vuotta ja paukautin naimisiin ja muutin pois Suomesta. Tämä kaikki tuli todellakin puun takaa ja miestä vietiin.

Juu välillä elämä vituttaa ja syystäkin, mutta aina ne asiat jotenkin järjestyy vaikka kuinka kliseiseltä kuulostaakin.
 
Yes English can be weird. It can be understood through thorough thought, though.
Uutisointi on paikoin varsin vääristävää. Hyviä juttujakin kyllä uutisoidaan. Esimerkkejä:

1.10.2019 uutisoitiin: Nasa teki yllättävän havainnon maailman metsistä: Maapallo onkin vihertynyt – taustalla erityisesti kahden valtion toiminta. Satelliittikuvat osoittavat maailman metsien lisääntyneen 20 vuodessa Amazonin sademetsien pinta-alaa vastaavalla määrällä." Linkki: Nasa teki yllättävän havainnon maailman metsistä: Maapallo onkin vihertynyt – taustalla erityisesti kahden valtion toiminta

Eijariitta Korholan kirjoitus 30.9.2019. Mahtava kirjoitus, kannattaa lukea! Greta on monessa asiassa väärässä: Missä Thunberg on väärässä, missä täysin oikeassa?

Sitten on esim. tätä WWF:n propagandaa.


Linkissä oikea kuva jääkarhusta ja manipuloitu kuva. Ja tietenkin feikkikuva on se ns. mainoskuva.

En ole sitä mieltä, että ilmastoa ei pidä suojella jne. Mutta liiallisen pelottelun ja valehtelun olisi myös syytä loppua.

@Punamusta
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Texasin ykkösketju: Gibbons - Hill - Beard
Tossa edellisellä sivulla pähkäilivät polkupyörävarkautta. Toisen omaisuuteen kajoaminen on toki väärin ja varkaat on perseestä, mutta minua just nyt vituttaa eniten polkupyöräilijät. Saatana ne rimpuiluraudat pitäisi kriminalisoida, ainakin taajama-alueilla. Ajelkoot siellä mualla maitolaiturin ja Römppäsen kanalan väliä, mutta vittuun ne helvetinkoneet ihmisten ilmoilta.

Polkupyöräilijä ei tiedä liikennesääntöjä. Polkupyöräilijä ajaa auton vauhtia, kimpoilee ja sinkoilee. Ajaa välillä jalkakäytävillä, välillä ajoradalla, miten se kulloinkin omia intressejä parhaiten palvelee. Polkupyöräilijä ei katso sivuille, sinkuttelee vaan eikä välitä mistään ympärillään. Polkupyöräilijä olettaa, että häntä väistetään aina, koska hän on oikeassa ja oikeamielinen.

Pelastin tänään polkupyöräilijän hengen. Hillitsin itseni. En ole ihan varma, toiminko oikein.
 
You can call me lost, I call it freedom.

Skruf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kärpät
Rovaniemen Kiekko. Hienosti kustu 3 maalin johtoasema 4-5 häviöön. Saatana. Noh jääkiekko on välillä tätä ja mennään eteenpäin vaikka kirpasee vitusti.
 
Huomioimatta jätetty sisältö

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, HIFK
Vituttaa se, kun ei voi työn tekoa lopettaa edes baarissa käymisen ajaksi.
 
"Se on ihmeellistä, miten paljon kykenee tekemään ilman, että tekee yhtään mitään. Tärkeintähän on vain näyttää kiireiseltä."

Idea varastettu, lopullinen muoto oma.
Suosikkijoukkue
Hartaat toiveet & Hukutetut haaveet
sdfhsdhsddfz pitäisi olla duunissa 7:45 ja tuli luettua äsken että Dallasilla ois peli tänäkin yönä. Olenko valmis kuolemaan joukkueeni puolesta, kirjaimellisesti? Siinäpä yön pähkinä. Voi olla että huomenna on ns. olot jos en nuku.
 
Exploring...​

Punamusta

Jäsen
sdfhsdhsddfz pitäisi olla duunissa 7:45 ja tuli luettua äsken että Dallasilla ois peli tänäkin yönä. Olenko valmis kuolemaan joukkueeni puolesta, kirjaimellisesti? Siinäpä yön pähkinä. Voi olla että huomenna on ns. olot jos en nuku.
Mitä sitä suotta kuolemaan Starsin puolesta. Heillä on edessään vielä 80 peliä lisää aina huhtikuuhun asti. Mene vaan sänkyyn lepäämään muutamien tuntien ajaksi. Päätös on toki sinun, minä vaan veistelen omaa näkemystäni tilanteesta.

Onnea muuten Starsille peliin.

Meikää harmittaa jossakin määrin se, että reppu on yhä tyhjentämättä, vaikka on jo keskiyö ja aamukymmeneltä olisi koulua. Ei millään tekisi mieli ruveta unitautisena purkamaan tavaroita ulos ja pistämään niitä järjestykseen.

Perhana.

Syön vähän lisää juustoa, ennen kuin ryhdyn toimeen.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Vituttaa ihmiset jotka ei käy punnitsemassa ostoksiaan kaupassa. Sitten siellä laukataan ympäriinsä kun se 87 centin vittu suolakurkku on jäänyt leimaamatta. Ymmärrän toki tämän vanhuksilta mutta en tuommoiselta noin 20-vuotiaalta hevitakatukkapetteriltä jolla oli samalla kertaa kaiken maailman vitun kukkakaalit samassa setissä.
 
"En kyllä nähnyt koko tilannetta mutta Pyörälä kampattiin selvästi." -Ari Stenius-

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vituttaa ihmiset jotka ei käy punnitsemassa ostoksiaan kaupassa. Sitten siellä laukataan ympäriinsä kun se 87 centin vittu suolakurkku on jäänyt leimaamatta. Ymmärrän toki tämän vanhuksilta mutta en tuommoiselta noin 20-vuotiaalta hevitakatukkapetteriltä jolla oli samalla kertaa kaiken maailman vitun kukkakaalit samassa setissä.
Joo, samaistun. Tosin lieventävänä asianhaarana, että esim Lidlissähän niitä ostoksia ei käytetä vaa'alla vaan se kassahenkilö punnitsee ne. Jos on elämänsä viettänyt Lidlissä asioiden niin se voi olla yllätyksenä, mutta ei silti saisi. Valot päälle ihmiset, punnitkaa ne saatanan herkkukurkut!
 
Unfuck this clusterfuck now!

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Joo, samaistun. Tosin lieventävänä asianhaarana, että esim Lidlissähän niitä ostoksia ei käytetä vaa'alla vaan se kassahenkilö punnitsee ne. Jos on elämänsä viettänyt Lidlissä asioiden niin se voi olla yllätyksenä, mutta ei silti saisi. Valot päälle ihmiset, punnitkaa ne saatanan herkkukurkut!
Näin on ja toivoisi että prismassakin siirryttäisiin ajantasalle. Kumminkin aika paljon porukkaa heilläkin asiakkaina.

Lidlissä ei pääse jonoja syntymään kun homma toimii.
 
"En kyllä nähnyt koko tilannetta mutta Pyörälä kampattiin selvästi." -Ari Stenius-

Höylä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Lidlissä ei pääse jonoja syntymään kun homma toimii.
Kerran eräs kassajono juuri aukeni ja menin ensimmäisenä siihen. Huomaamattani siinä hihnalla oli valmiina joku 25 sentin vanha auto -karkki. Kassaneiti kuittasi sen ja sanoin, ettei minulla ollut tarkoitus sitä ostaa, jolloin syntyi pieni härdelli siinä, sain lohdutuspalkinnoksi lopulta toisen samanlaisen karkin ja jonoa ehti kertyä. Jonon muodostaminen Lidliin on mahdollista.

Mitäs siihen sanotte?
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Kerran eräs kassajono juuri aukeni ja menin ensimmäisenä siihen. Huomaamattani siinä hihnalla oli valmiina joku 25 sentin vanha auto -karkki. Kassaneiti kuittasi sen ja sanoin, ettei minulla ollut tarkoitus sitä ostaa, jolloin syntyi pieni härdelli siinä, sain lohdutuspalkinnoksi lopulta toisen samanlaisen karkin ja jonoa ehti kertyä. Jonon muodostaminen Lidliin on mahdollista.

Mitäs siihen sanotte?
Sait tietenki pillua kaupan päälle?
 
"En kyllä nähnyt koko tilannetta mutta Pyörälä kampattiin selvästi." -Ari Stenius-

Kari Runk

Jäsen
Vituttaa ihmiset jotka ei käy punnitsemassa ostoksiaan kaupassa. Sitten siellä laukataan ympäriinsä kun se 87 centin vittu suolakurkku on jäänyt leimaamatta. Ymmärrän toki tämän vanhuksilta mutta en tuommoiselta noin 20-vuotiaalta hevitakatukkapetteriltä jolla oli samalla kertaa kaiken maailman vitun kukkakaalit samassa setissä.
Mä en kyllä ymmärrä, miksi kaupan kassoilla ei ole sellaista ns. varavaakaa, tai miksi S- tai K-ryhmä ei sitä ole kai harkinnut tai kokeillutkaan. Vaikka tuotteiden punnitseminen jätettäisiin edelleen asiakkaiden vastuulle, niin ei kassojen tarvitsisi juosta punnitsemassa sitä kurkkua missään kaukana. Ei varmasti meinaan ole edes yksi tai kaksi asiakasta päivässä, jolta joku tomaatti jää punnitsematta.

Esimerkiksi tuossa läheisessä Salessakin on peräti kolme vaakaa ihan vierekkäin ja melkein toisissaan kiinni, joten mikään kustannuskysymys tämä ei ole. Kyllä asiakkaat pärjäisivät kahdellakin vaa'alla, ei niissä sen vertaa jonoa ole.
 
"Että minua pistää vihaksi tämä ajattelu, että kaikki mielipiteet ovat muka tasa-arvoisia. Eivät ole. Osa on paskoja. Niiden takana ovat idiootit. Internet on kuin joku ajattelun Idols-kilpailu, että sinne vaan, sinne vaan jokainen, jolla ei ole mitään pätevyyttä ajatella monimutkaisia asioita, menee mesoamaan suuna päänä ilman minkäänlaista itsekritiikkiä, ja sitten loukkaantuu, kun joku ei vaan tykkää."

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Mä en kyllä ymmärrä, miksi kaupan kassoilla ei ole sellaista ns. varavaakaa, tai miksi S- tai K-ryhmä ei sitä ole kai harkinnut tai kokeillutkaan.
Täällä päin on ainakin Prismassa suunnilleen kassalinjaston puolessa välissä hyllyn päässä ns. varavaaka. Usein kyllä kassa käy kipasemassa vaa'alla kun itse muistaa ne numerot paremmin. Välillä kyllä sanoo asiakkaalle mistä numerosta on kyse ja asiakas käy itse punnitsemassa.

Esimerkiksi tuossa läheisessä Salessakin on peräti kolme vaakaa ihan vierekkäin ja melkein toisissaan kiinni, joten mikään kustannuskysymys tämä ei ole.
Meidän lähimmässä Salessa on hevi-osasto ihan kassojen lähellä joten ei tule hirveästi askelia vaikka joutuu käymään joskus punnitsemassa unohtelevien asiakkaiden ostoksia. Niin taitaa olla muuten monissa muissakin Saleissa. Pieniä kauppoja kun ovat...
 
Mistään en mitään tiedä mutta sanon silti...

Kari Runk

Jäsen
Täällä päin on ainakin Prismassa suunnilleen kassalinjaston puolessa välissä hyllyn päässä ns. varavaaka. Usein kyllä kassa käy kipasemassa vaa'alla kun itse muistaa ne numerot paremmin. Välillä kyllä sanoo asiakkaalle mistä numerosta on kyse ja asiakas käy itse punnitsemassa.
Toki, ja onhan lähes joka kaupassa irtokarkkien takia aivan siinä kassojen lähellä se "varavaaka" jota varmaankin tarkoitit. Minä tarkoitin nimenomaan kassalla olevaa vaakaa, jolloin kassahenkilön ei tarvitsisi lähteä juoksentelemaan kokonaan pois kassalta jonkun hajamielisen ostoksien takia. Samaan tapaan siis kuin toimitaan Lidlissäkin.
 
"Että minua pistää vihaksi tämä ajattelu, että kaikki mielipiteet ovat muka tasa-arvoisia. Eivät ole. Osa on paskoja. Niiden takana ovat idiootit. Internet on kuin joku ajattelun Idols-kilpailu, että sinne vaan, sinne vaan jokainen, jolla ei ole mitään pätevyyttä ajatella monimutkaisia asioita, menee mesoamaan suuna päänä ilman minkäänlaista itsekritiikkiä, ja sitten loukkaantuu, kun joku ei vaan tykkää."

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Minä tarkoitin nimenomaan kassalla olevaa vaakaa, jolloin kassahenkilön ei tarvitsisi lähteä juoksentelemaan jonkun hajamielisen ostoksien takia.
Vaikea uskoa että kaupat lähtee investoimaan tuollaiseen kun näinkin toimii ihan OK ja on maan tapa. Lildlillä kassapunnitseminen on heidän ns. maantapa... Kukin tavallaan. Maassa maan tavalla... Vai pitäisikö meidän muuttaa maantapa. No ihan sama kun minä muistan aina punnita tuotteet. Oon nii pähee! Uskotteko?
 
Mistään en mitään tiedä mutta sanon silti...

Kari Runk

Jäsen
Vaikea uskoa että kaupat lähtee investoimaan tuollaiseen kun näinkin toimii ihan OK ja on maan tapa.
Niin, siis pointtinani heti alkuunsa olikin, että asiassa ei tarvitsisi edes välttämättä investoida. Siksi puhuin kolmen ja kahden vaa'an Sale esimerkistäni. Joissain kaupoissa voi olla ahtaammat kassat ja kaikkialle ei vaakoja välttämättä edes mahdu, mutta sinne minne mahtuu, niin napattaisiin yksi "ylimääräinen" vaaka sieltä hevi-osastolta kassoille.

Mulle sillä 20 sekunnilla ei ole merkitystä, mutta lähtökohtaisesti ajattelen asiaa niin, että työntekijä haluaa helpottaa töitään, ja firma haluaa sen mieluiten ilmaiseksi. Siksi vähän ihmettelen, kun en ole tälläisiä missään nähnyt.
 
"Että minua pistää vihaksi tämä ajattelu, että kaikki mielipiteet ovat muka tasa-arvoisia. Eivät ole. Osa on paskoja. Niiden takana ovat idiootit. Internet on kuin joku ajattelun Idols-kilpailu, että sinne vaan, sinne vaan jokainen, jolla ei ole mitään pätevyyttä ajatella monimutkaisia asioita, menee mesoamaan suuna päänä ilman minkäänlaista itsekritiikkiä, ja sitten loukkaantuu, kun joku ei vaan tykkää."
Suosikkijoukkue
Hartaat toiveet & Hukutetut haaveet
Vituttaa ihmiset jotka ei käy punnitsemassa ostoksiaan kaupassa. Sitten siellä laukataan ympäriinsä kun se 87 centin vittu suolakurkku on jäänyt leimaamatta. Ymmärrän toki tämän vanhuksilta mutta en tuommoiselta noin 20-vuotiaalta hevitakatukkapetteriltä jolla oli samalla kertaa kaiken maailman vitun kukkakaalit samassa setissä.
Joo, samaistun itsekin tähän. Tuo on ehkä yksi pahimmista asioista kaupassa asioidessa ja tuo aina myyjälle päänvaivaa sekä pidentää jonoja, kun joku asiakas on tötöillyt ja jättänyt vihanneksensa/hedelmänsä punnitsematta.

Joo, samaistun. Tosin lieventävänä asianhaarana, että esim Lidlissähän niitä ostoksia ei käytetä vaa'alla vaan se kassahenkilö punnitsee ne. Jos on elämänsä viettänyt Lidlissä asioiden niin se voi olla yllätyksenä, mutta ei silti saisi. Valot päälle ihmiset, punnitkaa ne saatanan herkkukurkut!
Näin on ja toivoisi että prismassakin siirryttäisiin ajantasalle. Kumminkin aika paljon porukkaa heilläkin asiakkaina.

Lidlissä ei pääse jonoja syntymään kun homma toimii.
Toki, ja onhan lähes joka kaupassa irtokarkkien takia aivan siinä kassojen lähellä se "varavaaka" jota varmaankin tarkoitit. Minä tarkoitin nimenomaan kassalla olevaa vaakaa, jolloin kassahenkilön ei tarvitsisi lähteä juoksentelemaan kokonaan pois kassalta jonkun hajamielisen ostoksien takia. Samaan tapaan siis kuin toimitaan Lidlissäkin.
Kiva että tykkäätte! t. nykyinen Lidlin työntekijä ;)
 
Exploring...​

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Ei saakeli. Joudun nyt töissä kuuntelemaan iskelmä-radiota ja voi jeesus kun nuo vain elämää renkutukset on suoraan sanottuna aivan hanurista. Pääasiassa karaoke versioita muiden artistien biiseistä. Sitten on kaikilla niin perkeleen ihanaa ja mukavaa.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Ei saakeli. Joudun nyt töissä kuuntelemaan iskelmä-radiota ja voi jeesus kun nuo vain elämää renkutukset on suoraan sanottuna aivan hanurista. Pääasiassa karaoke versioita muiden artistien biiseistä. Sitten on kaikilla niin perkeleen ihanaa ja mukavaa.
YleX:n Viki ja Köpi niin unohtuu vitutus.
 
"En kyllä nähnyt koko tilannetta mutta Pyörälä kampattiin selvästi." -Ari Stenius-

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vittu että vituttaa kun nuoria kusetetaan työelämässä rumasti. Iso ketju joka toimii niin, että työntekijälle saatetaan soittaa tuntia ennen vuoron alkua, että haluaako pitää vapaapäivän. Jos ei halua, niin tunteja viedään joka tapauksessa pois siitäkin pienestä tuntimäärästä mikä sille päivälle on sovittu.

Kusettaminen on perseestä ja tällaiset isot ketjut saisivat kaatua.
 
"If they need me to bleed, then I'll bleed for my team"
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Nyt vituttaa, ei mikään niinkään yksi tekijä vaan se että koko päivä on alkanut menemään vituiksi. Ensin pyörän etukumi sanoi sopimuksensa irti, ja pyörä makaa tällä hetkellä uimahallin pyörätelineillä (jos joku tämän viestin lukeva luuseri haluaa trekkipyörän jossa vaihteet ja rengas rikki niin ota pois!)
Uimasta tultuani ei muutakun kyytiä soittamaan, eihän kukaan vastaa... Siinä sitten märissä hiuksissa tuulta vasten kohti jotain linja-autopysäkkiä.
No, bussiin päästyä, missäs helvetissä mun linkkakortti on! Ei löydy, torin kohdalla alan säätämään jotain kyyti-likelin kanssa ja kyllä hävetti! Koko autossa ollut väki seurasi tätä sirkusta, vittu sainhan sen ilmasmatkan, väki tietysti käsitti pummatuksi matkaksi. Mulkoitiin kuin sonnit ja teki vaan mieli hautautua maan alle, tai edes bittiavaruuteen, eikun hetkinen, puhelimen akkua 2% se siitä sitten. Ennen tätä kuitenkin eräs toinen harmillinen tapaus, sen verran henkilökohtainen etten tässä nyt avaa, mutta sanotaan että tuntui pahalta, väärältä ja pahinta kun asiasta ei voitu puhua oikeilla nimillä, mielummin valahdeltiin ja peiteltiin

Tekis vaan mieli linnotautua jonnekin talon syvimpään kolkkaan. Vittu ei sekään onnistuisi. mä lähden ny haravoimaan saatana, pitäkää tunkkinne.

Ennen sitä kirjoitan ihan piruuttani tänne sanan neekeri! Koska se tuntuu nyt hyvältä, sopivasti mielipahaa kaikille. Hyvää tiistaita!
 
Olen ässäkannattaja, juntti ja kehityksen jarruttaja
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy