Vitutusketju

  • 14 606
  • 478
Tila
Viestiketju on suljettu.

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK alkaa tippumaan säälipleijariviivan alle.

HIFK 9 -5 11
Tappara 8 -7 10
---------------------
Blues 8 -5 7

sieltä tulee paremmat edelle. Voi perkele millä pelaajabudjetilla otetaan illasta toiseen turpaan toinen toistaan paskemmilta joukkueilta. Ei voi mitään, mutta lauantaina pölisee taas turpiin. Tiistaina Ilves, tappio luvassa. Torstaina hieman valoa tunnelin päähän, kun Pelicansia vastaan peli. En tiedä sitten saadaanko kiekkoa Nurmisen taakse, kun on huonompiakin veskoja vastaan vaikeaa. 40 vedosta pari uppoo.

Onhan tämä alkukautta ja kaikkee, mutta ei tästä voi yhtäkkiä harpata voittavaksi jengiksi ei millään.

Voitetut joukkueet: Tappara, Saipa, JYP

Vittu että ollaan kovia...
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Alkuperäisessä pitkäveto lapussani oli Ipa ja Tps. Halusin vähän nostaa kerrointa ja laitoin myös HIFKin mukaan. Yllättäen lappu kusi juuri HIFKin ansiosta. Ei pitäis laittaa tunnetta mukaan näihin pitkävetoihin.
 

Miguel

Jäsen
Viestin lähetti Designer
Tuollaisten hitaasti kelluvien ryhävalaiden ohittaminenhan on helppoa. Jaa miten niin? Tavallista pidempi sisäänhengitys, pidättele henkeä, ja sukella mummojen ohi (eli ali). Sukeltaminen on vielä ihan kivaakin.

On tuo ajatus mielessä käynyt joskus uinnin jälkeen. Muttamutta, ensinnäkään en sentään mikään raketti ole, altaassa köllivää keskivertoliikkujaa nopeampi vain. Toiseksi jos matkaa on jo taitettu tovi, keuhkoissa ei ole kovin paljon happea varastossa eikä yläkropassa ruutia nopeaan ohitse kauhomiseen. Kolmanneksi noin puolet altaanmitasta on syvyydeltään vähän päälle metrin. Jalkojaan roikottavan kunnon tursaan alittaminen ei tunnu kovin houkuttelevalta siinä tilassa. Jos sukelluksen aloittaa syvemmältä alueelta, saattaa tulla yhtäkkiä seinä vastaan.

Käyttämässäni uimahallissa ei ole mitään nopeiden ja hitaiden ratoja, vaan kaikki kuntouimarit ovat samassa kahden radan levyisessä karsinassa. Kolme mahtuu kyllä helposti rinnakkain, mutta se tarkoittaa sitä, että vain yksi voi kerrallaan olla ohitusvuorossa, ellei halua törmäillä. Minulle on aivan sama, vaikka muut etenisivät puoli metriä sekunnissa, kunhan eivät tule tukkimaan keskikaistaa samaa vauhtia lykkivien rinnalle.

Onneksi uinti ei minulle ole niin vakava juttu, vaan enemmänkin kuntosalin jälkeinen loppuverryttely. Vitutuksen iskiessä terapia- tai poreallas sekä sauna ovat mukavia paikkoja. Noistakin tosin kaksi ensimmäistä ovat valitettavasti usein tiheään miehitettyjä.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Tänään mikään ei ole kivaa.
Espoosta sysipaskan matsin jälkeen otettiin 4-0 turpaan.Jes,sehän nostaakin fiiliksiä lähteä Raumalle lauantaina katsomaan kahteen kertaa Lukko-HIFK -matsia.
Pitäs varmaan nyt mennä nukkumaan.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Vesijuoksua harrastavat mummot!

Vittu. Kun niistä kerran puhetta tuli, niin jo alkoivat perkeleet piinata minuakin tänä aamuna.

Ne liikkuvat vedessä hiljempaa kuin mikään muu eläväinen olento ja tuntuu että niitä on ripoteltu pitkin allasta kuin miinoja joskus sota-aikoina. Vittu että meni pujotteluksi koko uiminen saatana.
 

Derby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJ Devils
Vituttaa JYPin umpipaska peli tällä hetkellä, jos Pelicansilta ei tule kolmea pistettä niin laitan jätän seuraamisen vähäksi aikaa. Puolustuksen loukkaantumiset: Marttinen kuukauden pois, Korhonen menee kuvauksiin, Huczkowski pois viikkoja. Se taas johtaa siihen että ehkä liigan paskinta pelaajaa Lauri Kinosta pitää peluuttaa ykkösparissa. Ja eniten vituttaa tämä "kaikki pelaa". Nikkilän torjuntaprosentti hädin tuskin 80 mutta silti vaan pitää tasaisesti peluttaa ettei kenellekään tule paha mieli. Voi jumalauta Alatalo. Sinkku maaliin!
 

salla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ciccobuccit
Ei voi saatana kestää kuukautta soittaa yhteen ainoaan helvetin työharjoittelupaikkaan.
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vitun Korkeasaaren pomot.
 

Hiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Katselin työpaikan intrasta ennen kotiin lähtöä, että naapuritiimissä ei juurikaan "tavallisia" rividuunareita ole. Neljän hengin tiimi koostuu koulutuksen managerista, asiakaspalvelun managerista asiakaspalvelunryhmän vetäjästä ja yhdestä asiakaspalvelijasta. Tiimissä ei ole siis yhtään kouluttajaa, mutta manageri kyseiselle toiminnolle kuitenkin on ja ryhmän ainoalle asiakaspalvelijalle on kokonaiset kaksi pomoa. Noh, ehkä he tietävät paremmin miten hommansa hoitavat.

Oikeastaan tämä ei vituta vaan pikemminkin naurattaa.
 

VH87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Gellner
Vitun Korkeasaaren pomot.

Kymppiuutisissa tämä joku pomo (joku hurri-nimi) sanoi siinä ennen haastattelua (siis ennenkuin naama näkyi) että: "hukuttamalla ne tapetaan". Tämän ei siis pitänyt käsittääkseni tulla tähän viralliseen uutispätkään, mutta kai niitä kämmejä sattuu....
Sinänsä mulle on yks vitun hailee onko se epäeettistä hukuttaa punapersepaviaaneja jos niitä ei kerran siellä voida pitää.
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti VH87
Kymppiuutisissa tämä joku pomo (joku hurri-nimi) sanoi siinä ennen haastattelua (siis ennenkuin naama näkyi) että: "hukuttamalla ne tapetaan".

Sanoi kylläkin että nukuttamalla ne tapetaan. Ihan sama miten tapetaan, siltikin vituttaa, tai itseasiassa surettaa moinen.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Viestin lähetti Gellner
Sanoi kylläkin että nukuttamalla ne tapetaan. Ihan sama miten tapetaan, siltikin vituttaa, tai itseasiassa surettaa moinen.

Aivan. Mielestäni paviaanit pitäisi ehdottomasti antaa ilmaiseksi kotieläimeksi jokaiselle vapaaehtoiselle. Ne, mitkä eivät kelpaa, voitaisiin päästää Suomen luontoon, niin saataisiin tänne oma apinakanta. Tai sitten vaihtoehtoisesti roudata Afrikkaan...

... Sellainen pikkujuttu tässä vaan on, että koko ikänsä vankeudessa eläneet paviaanit tuskin osaisivat elää villissä luonossa kovinkaan kauaa...

... että ehkä se nukutuskuolema on kuitenkin tässä se kaikkein eettisin vaihtoehto...

...Samoin näet toimitaan kotieläintenkin kanssa, jos niiden sairaus on niin vakava, ettei sitä voida enää parantaa...
 

Jeda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Minulla on ratkaisu!

Jospa kuolemaantuomituille paviaaneille annetaisiinkin HPK:n lippalakit? En usko kenenkään erottavan sikakatsomosta onko kyseessä alkuperäinen sika vai uudempi tulokas, paviaani.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Viestin lähetti Sistis

... että ehkä se nukutuskuolema on kuitenkin tässä se kaikkein eettisin vaihtoehto...

...Samoin näet toimitaan kotieläintenkin kanssa, jos niiden sairaus on niin vakava, ettei sitä voida enää parantaa...

Niin, nämä paviaanithan eivät ole sairastuneita, ts. niitä ei vaivaa mikään kuolemantauti, ne vain lopetetaan tilaongelmien tms. syiden tähden.

Onko moinen toiminta eläintarhalta oikein?

Tietyllä tapaa voi olla parempi, että ne lopetetaan kuin vaikkapa laskettaisi takaisin luontoon jossa ne kuolisivat alta aikayksikön. Mutta, millaisen esimerkin eläintarhan harjoittamana tällainen toiminta synnyttää? Tähän tulisi kiinnittää huomiota, signaali voi olla sellainen, että tavallinen kaduntallaaja kokee tämän jälkeen helpoksi tavaksi päästä lemmikeistään eroon lopettamalle ne. Otetaan lemmikki ja kun sen kanssa ei enää viihdytä lopetetaan se, näinhän Korkeasaaressakin tehtiin - asia kärjistäen ilmaisten. Ei keskiverto ihminen ajattele syitä Korkeasaaren toimintaan, he väin näkevät lopputuloksen, eli helpon tavan päästä turhista eläimistä eroon.

Yleisen esimerkin tähden en suoraltakädeltä allekirjoita Korkeasaaren tapaa toimia, uskoisin, että muita järkevämpiä toimintamalleja löytyy.

vlad.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Baboons, R.I.P.

Hieman tosin hymyilytti tuo aiemmin ketjussa ilmennyt, virheellinen tieto paviaanien tappamisesta hukuttamalla. Lähinnä nauratti siis se häly, mikä moisesta sankariteosta nousisi, kaikki turha kärsimys kun pyritään kuitenkin nykyään näistä tilanteista kitkemään pois. "Jaahah, seuraavaksi poltetaankin pingviinit."

Itseäni vituttaa tämä käyttämäni tuoli. Tässä kun shotsit jalassa istuu, jää noihin saatanan kiinnikkeisiin reisikarvoja ilkeästi kiinni. Sattuu kun nousee ylös.
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Tottahan toi!

Viestin lähetti metsänpeikko
Hämeenlinnassa on maailman paskimmat baarit. Vittu. Ikinä enää tartte tänne tulla.
No älä ny mökömököö, sä pyörit väärissä piireissä. Tule meille!
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Hieman ketjun hengen vastaista, mutten voi olla kiittämättä nimimerkkiä VH87 erittäin makeista nauruista, harvoin mitään näin hauskaa internetin välityksellä saa kokea. Kertoo ehkä sivullekirjoittaneen huumorintajusta jotain, mutta silti... "paviaanit lopetetaan hukuttamalla"...
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Viestin lähetti vlad
Niin, nämä paviaanithan eivät ole sairastuneita, ts. niitä ei vaivaa mikään kuolemantauti, ne vain lopetetaan tilaongelmien tms. syiden tähden.

Syynä on, että apinaluola, tai mikä Hartwall Arena se niiden koti nyt olikaan, on todella surkeassa kunnossa ja kaipaisi pikaista remonttia. Remontin ajaksi ei paviaaneille ole tarjolla sopivaa paikkaa. Muut eläintarhat eivät ole suostuneet ottamaan näitä vastaan, eikä laumaeläiminä eläviä paviaaneja voida myöskään hajasijoittaa.

Näin Iltasanomat.

Sanoista tekoihin, kettutytöt! Ottakaa nuo 13 paviaania kotiinne hoitoon tuon remontin ajaksi. Jättäkää vaikka hoitoaikana muutama minkkitarhaisku tekemättä!

EDIT: Minunkin mielestäni paviaanit ovat mukavia ja sympaattisia ja on sääli, että näin täytyy tällä kertaa tehdä.
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Sistis
Syynä on, että apinaluola, tai mikä Hartwall Arena se niiden koti nyt olikaan, on todella surkeassa kunnossa ja kaipaisi pikaista remonttia. Remontin ajaksi ei paviaaneille ole tarjolla sopivaa paikkaa. Muut eläintarhat eivät ole suostuneet ottamaan näitä vastaan, eikä laumaeläiminä eläviä paviaaneja voida myöskään hajasijoittaa.

Miksi tuo apinatalo pitää kerralla remontoida? Luulisi että sitä voisi pikkuhiljaa kunnostaa. En oikein usko että remontin aiheuttama meteli häiritsisi paviaaneja, sillä eivätköhän ne ole tottuneet kovaan meteliin, pikkulapset kun yleensä tuppaavat kiljumaan ja metelöimään apinatalon luona.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Viestin lähetti Gellner
Miksi tuo apinatalo pitää kerralla remontoida? Luulisi että sitä voisi pikkuhiljaa kunnostaa. En oikein usko että remontin aiheuttama meteli häiritsisi paviaaneja, sillä eivätköhän ne ole tottuneet kovaan meteliin, pikkulapset kun yleensä tuppaavat kiljumaan ja metelöimään apinatalon luona.

Remontin synnyttämä meteli tuskin on kovinkaan suureksi häiriöksi paviaaneille.

Ongelmana on ilmeisesti lähinnä se, että koko apinatalo on remontoitava niin sisä- kuin ulkopuolelta, mikä tarkoittaa sitä, että työmiesten on työskenneltävä samoissa tiloissa paviaanien kanssa tai paviaanit on siirrettävä tiloista muualle, tätä muuta paikkaa ei ikävä kyllä ole tähän mennessä löytynyt, eikä kukaan työmies ryhdy työskentelemään pitkiä aikoja samassa tilassa paviaanilauman kanssa - tähän työsuojelulaillakin on ilmeisesti jotain sanottavana.

Herää kuitenkin kysymyksiä. Tämä karhulinnahan vasta remontoitiin, miksi sinne piti heti ottaa karhuja, kun tiedossa kuitenkin oli se, että apinatalo on kuitenkin remontoitava, miksei siis paviaaneja siirretty tuohon tilaan ja korjattu apinataloa sillä aikaa? Tuskin se olisi niin hirvittävää lovea Korkeasaaren tuottoihin tehnyt jos karhujen tuloa uusittuun karhulinnaan olisi viivästetty vuodella?

Ymmärrän jollain tapaa Korkeasaaren ratkaisun mutta paras mahdollinen esimerkki se ei todellakaan ole.

vlad.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös