Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Virtaselle kenkää!

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana kesätyttö69, 29.01.2013 klo 20.09.

 1. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ai mielestäsi tuo yksittäinen peli ja siinä onnistuminen kuvastaa täysin sitä miten lähellä koko kauden osalta oltiin finaaleita? Mielestäsi ei ole mitenkään mahdollista, että yksi peli menee pieleen, vaikka siihen asti olisi homma toiminut hyvin ja valmsitautuminenkin olisi ollut ihan ok?

  Todella karua on mielestäni todeta, että huonosti mennyt seiskapeli tarkoittaa sitä, ettei oltu lähelläkään jatkoon pääsyä pudotuspelisarjassa.
   
 2. Hexa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Leijonat
  Kyllä JYPissä on tehty paljon asioita oikeinkin, menneisyyteen peilaten jopa huomattavasti enemmän oikein kuin väärin, vaikka sitä ei aina tahdo muistaakaan tässä kaiken arvostelun keskellä. Itse olisin valinnut joitain pelaajia toisin, mutta tämä on hyvin pieni nyanssi kokonaisuudessa. Valmennus ja seurajohtohan ne päätökset tekee ja niiden kanssa on sitten elettevä loppukausi, niin seuran kuin katsojien. Kuitenkin esimerkiksi koko tämän kauden joukkueen kokoonpano on ihan hyvin perusteltavissa ja sieltä löytyy monenlaista osaamista ja pelaajia eri ominaisuuksilla ja vahvuuksilla varustettuna. Mutta sopivatko kaikkien pelaajien ominaisuudet haluttuun pelitapaan, ja viekö se pelitapa mestaruuteen asti, selviää viimeistään keväällä.
   
 3. greatLeo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Spurs
  Lainaus:
  Totuus on joskus karua. Kolmena keväänä peräkkäin on tiputtu välierissä 6. tai 7. pelissä. Silti finaalipaikka ei mielestäni ole ollut niin lähellä miltä se tuon perusteella kuulostaa eli luvut mairittelevat. Ja kertaakaan finaalipaikkaa ei olisi ansaittukaan.

  Edit. Itse tykkään ajatella tiettyjä ajanjaksoja ns. menestysikkunoina. Eli kun joukkueen runko on parhaimmillaan niin silloin ikkuna on auki. Dufva ja Aho hyödynsivät ikkunansa ottamalla kaksi mestaruutta. Veltsun kanssa on jouduttu tyytymään himmeämpiin mitaleihin. Eikä ikkuna ole enää kauaa auki...
   
 4. Hexa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Leijonat
  Lainaus:
  Tässä tullaan juuri siihen kysymykseen, että onko Virtasella tälläkään kaudella kokonaisuutena yhtä hyvää joukkuetta käytössä, kuin mitä oli Dufvalla ja Aholla. Ja onko tämänhetkisen joukkueen runko, ja nimen omaan se vahvin ja kokenein runko, varmasti enää parhaimmillaan? Tähän asiaan saadaan vastaus viimeistään keväällä.
   
 5. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ai että ihan vahingossa voitetaan välierissä kolme ottelua ja ei siten olla lähelläkään jatkoon pääsyä? Mielestäni täysin absurdi ajatus. Joka ikinen kerta kun seiskapeliin mennään, niin hävinnytkin joukkue on ollut lähellä jatkoon pääsyä.

  Itsekin tykkään ajatella menestysikkunoita ja mielestäni aiempien mestaruuskausien kaltaisia ikkunoita Veltsulla ei ole vielä edes ollut. Tällä kaudella tosin vaikuttaisi olevan, joten katsotaan hyödynnetäänkö tämä ikkuna.

  Pienenä kuriositeettina voisin muistuttaa, että kummankaan mestaruuskauden syksy ei ollut mitään liitelyä voitosta voittoon, vaan molempina syksyinä koettiin sellaisia vaikeuksia, että valmentajan erottamista kannattajien keskuudessa toivottiin.
   
 6. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Lainaus:
  Nyt on tainnut aika osittain kullata (vai mullata?) muistot, sillä RD:n mestaruuskaudella syksykin oli hyvää suorittamista. Tammikuussa oli sitten heikompi jakso, mutta muistelen kyllä että se aika yleisesti kuitattiin sillä että valmistellaan jo pudotuspeleihin.

  Ajattelet varmaan tuota RD:n kautta 2009-10, jolloin ainakin syksyn esityksistä päätellen joukkueella oli suht kova mestaruuskrapula. (tosin näihin aikoihin vuotta kurssi oikeni ja JYP otti mm. 8 kolmen pisteen voittoa putkeen.)

  Otteluohjelma | Liiga 2008-09

  Ahohan avasi sitten oman mestaruuskautensa toki klassisesti saldolla 7 peliä, yksi (2 pisteen) voitto. 2011-12 oli sitten loppukausi melkoista rallattelua. En suoraan sanoen muista ehdittiinkö täällä keskustella kovinkin kärkevästi Ahon potkuista, mutta sellainen mielikuva minulla on että keskustelu ei ihan niin valtoimenaan Jykän osalta käynyt kuin nyt viime vuosina Veltsun.

  Otteluohjelma | Liiga 2011-12
   
  Viimeksi muokattu: 27.10.2017 klo 01.07
 7. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Totta, se heikko jakso ensimmäisellä mestaruuskaudella osui tammikuulle, jolloin kuukauden 11 ottelusta voitettiin kolme ja vain yksi voitto varsinaisella peliajalla. Pistesaldo oli 8 pistettä. Sekoitin tosiaan tuohon seuraavan kauden umpisurkeaan alkuun.

  Ahon mestaruuskaudella hän sai toki enemmän ymmärrystä, kun joutui RD:n lähdön jälkeen vaikeaan paikkaan. Silti muistan itsekin rauhoitelleeni muita kannattajia, kun Aholle huudeltiin potkuja vaikean alun jälkeen ja epäiltiin hänen kykyjään toimia päävalmentajana.

  Pointtini oli tässä alunperinkin se, että kummallekin mestaruuskaudelle osui myös heikkoja jaksoja. Tuo ensimmäisen mestaruuskauden tammikuu oli aivan sysimusta ja siitä huolimatta marssittiin lopulta mestaruuteen.
   
 8. knttrtknkn1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tuossa edellisessä @peterra n viestissä oli niin monta kysymystä etten edes aio yrittää vastata kaikkiin kysymyksiin. Vastaan muutamaan lyhyesti. Virtasen pelikirja ei ole muuttunut ratkaisevilta osin kolmessa vuodessa. Siinä ei parin viikon heilahtelut vaikuta juuri mihinkään. Tämän hetken sarjataulukolla ei ole juuri mitään väliä kun 10 joukkuetta kuitenkin pääsee playoffeihin. Kun nyt kuitenkin ollaan ketjussa Virtaselle kenkää niin ehkä voisi sanoa, että se vasta puusilmäistä ja pöhöttynyttä olisi jos luultaisiin että tuolla pelillä, mitä nyt on 3 vuotta Virtasen joukkueilta nähty, voitaisiin voittaa mestaruus. Mestaruus on kuitenkin asetettu tavoitteeksi.

  Organisaatio on tehnyt aivan loistavaa työtä sitä ei kai kukaan ainakaan tässä ketjussa ole kiistänyt. Viime kaudella nakutettiin kauden alkuun sen verran tappioita että marraskuun loppupuolella taidettiin olla runkosarjassa 10-sakin ulkopuolella, että tavallaan ihan turhaa toivot tappioputkea tuskin kannattajat siitä oppii mitään sellaista jota toivot. Itse en voi toivoa Tapparalle tai millekkään muulle joukkueelle pitkää tappioputkea, miksi toivoisin? Toivon että JYP pelaa hyvin, ja jos pelaa niin silloin voittojakin tulee. Todella erikoista että jonkun joukkueen kannattaja toivoo toiselle joukkueelle tappioita sen takia että fanit jotenkin muuttuisi tai oppisi jotain jostain, esimerkiksi jääkiekosta, sellaisen vaatimiseen ei ainakaan mulla olisi mitään intressiä eikä riittäisi valtuudet. Hyvä, että jollain riittää.

  Mitä noihin viime kausien välieräsarjojen tappioihin tulee niin ei haittaisi jos oltaisi oikeasti pelattu niin hyvin että voitaisiin sanoa että kaikkemme tehtiin ja hävittiin paremmalle silloin asiassa ei olisi juurikaan kritisoitavaa, nyt ei voi sanoa kuin, että hävittiin paremmalle. Viime vuonna KalPa vastaan joukkueelle tuli 2 ohipeliä. Lisäksi omassa päässä JYP oli aivan nesteessä koko sarjan ajan mitään ei kuitenkaan muutettu. HIFK sarja oli taas aivan oma lukunsa tätä edeltävällä kaudella. SaiPalle hävittiin Virtasen ensimmäisellä kaudella jo PVE:ssä ja peli silloin oli suunnilleen JYP:n 2000-luvun huonointa playoff kiekkoa. Mitään SaiPalta pois ottamatta, mutta kyllähän JYP teki siinäkin sarjassa aivan järkyttävän määrän virheitä omalla alueella. Sitten on vielä tuo peluutusasia, joka on vain ja ainoastaan Virtasen vastuulla. Esimerkiksi Hubacek sentterinä. Hubacek on, tai oikeammin, oli yksi Euroopan parhaista kärkikarvaajista ihan kaikki sarjat ja maajoukkueet ml. Mitä tekee Virtanen, laittaa Hubacekin sentteriksi. Samalla logiikalla tällä kaudella on odotettavissa että Mäenpää pelaa vasempana laitahyökkäjänä. Jos Virtanen lopettaa nuo peluutus sekoilut ja vaihtaa keskialueen ja omanpään pelitavan sellaiseksi jolla mestaruudesta voidaan taistella, niin kai Virtanen voisi periaatteessa vaikka jatkaakkin JYP:n valmentajana, mutta tätä tuskin tulee tapahtumaan. Mutta niin kuin aina niin tästä Virtasen hyvyydestä tai JYP:stä yleensäkkin kaikki saa olla mitä mieltä haluaa.
   
 9. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tässä tekstissä on paljon asiaa, mutta silmiin pistää silti pahasti se, että tässäkin syyllistät "kaikesta" yksinomaan Veltsua. Päävalmentajalla on luonnollisesti toki iso vastuu siitä, miten joukkue suoriutuu, mutta faktaa edelleen on, että pelaajat siellä kentällä lopulta pelaavat ja rosteriin nähden Veltsun päävalmentajuuden aikana JYP on suoriutunut "tasonsa mukaisesti".

  Veltsu on tehnyt virheitä, mutta mielestäni tulokset ovat siitä huolimatta kokonaisuutena olleet vähintäänkin kohtalaisia. Finaalipaikkoihin tai mestaruuksiin olisi vaadittu ylisuorittamista valmennuksen ja pelaajien osalta. Sanoisin, että sm-liigassa valmentajaosaston ylisuorittamisella saavutetut mestaruudet ovat kohtalaisen harvinaisia, ehkä noin joka kymmenes kausi tällaista tapahtuu. Oman näkemykseni mukaan viimeisen kymmenen vuoden sisällä näin on käynyt kerran, kun Ässät vei mestaruuden kaudella 12-13. Toki valmentajaosaston ylisuorittaminen voi periaatteessa tarkoittaa myös niin järjettömän kovaa valmentajaosastoa, ettei heidän tarvitse ylisuorittaa voidakseen yltää mestaruuteen rosterilla, joka ei välttämättä kuulu liigan terävimpään kärkeen.

  Itse koen, että Veltsun nykyinen taso päävalmentajana on sitä luokkaa, että hän kykenee johdattamaan joukkueen kohtalaisella varmuudella sellaiseen suoritukseen, jonka joukkueen rosteri mahdollistaa. Veltsua on valmentajauransa aikana tituleerattu valmentajaksi, joka tekee läheistä yhteistyötä pelaajien kanssa. Tämän kaltainen valmentaja on lähellä pelaajia ja joukkue suoriutuu herkemmin pelaajien tason mukaisesti, kuin kaatuu tai ylisuorittaa valmennuksen onnistumisen mukaan.

  JYP toimii edelleen sellaisilla resursseilla, että sen on otettava kovia riskejä taloudellisesti, jos se haluaa saada kasaan liigan kärkitason rosterin. Tällä kaudella siihen on päästy ensimmäistä kertaa Veltsun päävalmentajuuden aikana. Toki kannattajien mielestä voisi olla mielekkäämpää, että joukkueella olisi päävalmentaja, joka ei suorita Veltsun kaltaisella tasaisuudella, vaan saattaisi pystyä ylisuorittamaan ja viemään hieman kärkitasoa alhaisemman rosterin omaavan joukkueen aina mestaruuteen asti. Porissa on nähty millaista se meno on, kun resurssit ovat myöskin rajallisia ja välillä päästään finaaleihin, mutta välillä sitten pudotaan pohjamutiin asti. Tottakai parhaimpien kausien aikana tämä voi tuntua joukkueen kannattajista hienolta, mutta yleinen mielipide Ässien kannattajilla on oman kokemukseni mukaan se, että esimerkiksi JYPillä on asiat paljon paremmin, kun menestytään tasaisesti ja silti tulee välillä niitä piikkejä, jolloin rosteri saadaan astetta kovemmaksi ja ollaan täysillä mukana mestaruustaistossa.

  Veltsu on kaukana täydellisestä valmentajasta, mutta aivan liikaa hän saa paskaa niskaansa yleiseen suoritustasoonsa nähden. Tämä on toki vain minun mielipiteeni, mutta olen sen takana todella vahvasti.
   
  Viimeksi muokattu: 27.10.2017 klo 11.30
 10. knttrtknkn1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ihan asiallista tekstiä @Nelfor lta. Virtasen piikkiin voi laittaa sen että omaa kiekotonta pelaamista ml. karvaus, ka.n- ja omanpään pelaamista ei ole saatu kolmen edellisen kauden aikana paremmalle tolalle. Mestaruudet yksinkertaisesti voitetaan puolustamalla hyvin. Tähän Virtanen ei ole juurikaan kiinnittänyt huomiota tai jos on niin se ei näy kentällä. Rosteri on kuitenkin ollut tarpeeksi laadukas parempaankin suorittamiseen. Virtanen on selvitynyt urakastaan ihan hyvin sitä ei voi kiistää kysymys vaan on olisiko voinut suoriutua vielä paremmin ja kuinka helposti olisi voinut suoriutua paremmin? Edelleenkin olen sitä mieltä että kokonaisuudessaan ja organisaatiotasolla JYP suorittaa hemmetin hyvin koko ajan.
   
 11. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Samaa mieltä tästä muuten, mutta karvauspelaamisen osalta Veltsun JYP on ajoittain ollut aivan timanttisen hyvä. Toki on tuntunut oudolta, kun tuota laadukasta karvauspelaamista ei ole hyödynnetty tasaisesti, vaan välillä se unohdetaan kokonaan.

  Puolustuksessa ne suurimmat ongelmat ovat Veltsun aikana olleet, mutta toisaalta hyökkäyspäässä on samaan aikaan tehty hyvää jälkeä. Se on toki ihan totta, että puolustuksen heikkoudet yleensä nousevat liian suureksi esteeksi, kun pelataan kevään tärkeimpiä otteluita.

  Toki on edelleen muistettava, että niin runkosarjan, kuin pudotuspelienkin osalta ajoittain JYPin puolustus on Veltsun aikana ollut ihan timanttista ja vastustajalla ei ole ollut mitään palaa. Kaikenkaikkiaan Veltsun aikaista JYPiä leimaa aaltoileva suorittaminen, jota tapahtuu otteluiden välillä, otteluiden aikana ja pelin eri osa-alueissa (kuten puolustus). Vaikka kausien lopputulemat ovat tasaisen hyviä, niin suorittaminen kauden aikana on kovin aaltoilevaa.
   
 12. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Se asia mitä en itse tajua on, että miten Virtasen aikana noita ohipelejä tulee yksinkertaisesti niin järkyttävän paljon. Pleijareissa näiden näkeminen etenkin, on jotain mitä en vain käsitä. Mitä siellä kopissa oikein tehdään valmistautuessa peliin vai onko tuo "runko" niin mätä, että edes Mike Keenan ja Hannu Jortikka yhdessä eivät saisi porukkaa yrittämään kaikkeaan pleijareissa.

  Noissa ohipeleissä on mun mielestä lopulta se syy minkä takia JYP ei ole pelannut finaaleissa Virtasen aikana. Kun miettii kaikkia psykologisia vaikutuksia mitä noilla peleillä on, nimen omaan vastustajan päässä niin onhan se aivan selvää, että noilla ollaan annettu aivan järkyttävää valta-asemaa vastustajille. Milloin vastustajan täysin kylmät kaverit saavat onnistumisia liukuhihnalta, kun JYP on tullut näennäisesti peliin ja milloin tulee tietynlainen "kuolemattomuus" kotikentällä vastustajille, jotka vievät Virtasen JYPpiä kuin litran mittaa kotikentällä kotiedun turvin, kun siellä käydää lähinnä katselemassa erilaisia valoja parin pelin verran.

  Tiukoissa sarjoissa tuommoisiin ei yksinkertaisesti ole kenelläkään varaa, ja Virtasen Marko on tätä iloa tarjonnut joka helvetin kausi vastustajalle.
   
 13. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Läheskään aina nämä ohipelit eivät ole johtuneet siitä, että pelaajat eivät pelaa täysillä tai yritä kaikkeaan, vaan usein ohipeli on voinut lähteä liikkeelle jopa niin, että JYP painaa hirveällä innolla päälle kuin yleinen syyttäjä, mutta vastustaja onkin se joka iskee maalit - osittain JYPin yliyrittämisen vuoksi.

  Ei siis ole mitään yksittäistä tekijää joka ohipelejä aiheuttaa. Ei vaikka katsotaan vain Veltsun aikaisen JYPin ohipelejä. Joskus lähdetään takki auki matsiin ja ohipeli tulee sen vuoksi. Joskus taas intoa on liikaa. Ja joskus käy vaan perkeleen huono tuuri. Joskus taas yksittäiset pelaajat pelaavat elämänsä huonoimpia eriä tai pelejä, joka aiheuttaa koko joukkueen romahduksen. Syitä on lukemattomia.

  Veltsun vahvuuksiin ei kuulu vaikean tilanteen kääntäminen voitoksi ottelun sisällä, vaikka tätäkin toki ajoittain on Veltsun JYPiltä nähty. Jokaisella valmentajalla on heikkoutensa ja tässä on yksi Veltsun heikkouksista, mutta silti Veltsua ei voi yksin syyttää kaikista ohipeleistä. Pelaajillakin on iso vastuu näissä.

  Eli ohipelien kohtalaisen suuri määrä ei tietenkään ole pelkkää sattumaa, mutta sattumallakin on silti iso rooli.
   
 14. snake70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Lainaus:
  En tiedä onko montakaan valmentajaa, jolla olisi vahvuus kääntää kesken ottelun kurssia, mikä on alkanut huoñosti. Tämä Virtaselle potkut huutelu on myös väsynyttä, pidän hyvinnepätodennäköisenä niitä viime kauden jälkeen. mutta kaikkea voi tapahtua joukkueen isällä. Mutta eiköhän tämän kuden jälkeen voi uñohtaa tämän ketjun.
   
 15. opelix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK
  On nämä kyllä niin masentavia juttuja täällä taas että voisin antaa yhden vinkin: Hankkikaa kirkasvalolamppu tai matka Kanarialle.
  Tuskin moni täällä huutaisi jos pisteitä olisi 30 mutta niitä olisi vain tullut tasaisesti. Palataan asiaan joskus tammikuussa jos peli on kusta ja paskaa.
  Tänään muuten kurssi kääntyy sanoo mun kristallipallo.
   
 16. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Pistetääs taas tähän ketjuun eloa, ettei pääse unohtumaan. Noin huono joukkue se JYP ja Virtanen on, että pöllyttävät TPS:n 6-1 taisteltuaan edellisenä iltana pitkän kaavan kautta Tapparan kanssa. Normaalijakauma: paljon on JYP hävinnyt pelejä, joissa on ollut parempi. Nyt tuli selkeä statement, mihin se hurrikaani pystyy.
   
 17. Jäätyneet kädet Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Parempi joukkue ja faktoihin perustavat ihmiset
  Nyt kyllä katkeaa verisuoni päästä. Neljän vuoden tussuttelun huipentuma nähtiin tänään.
   
 18. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Onneksi tätä saa katsoa ensi syksynäkin. Syksyjääkiekko on kohta käsite ja vierestä löytyy Virtasen kuva.
   
 19. cimoh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Jokipo, Canucks
  On tämä erikoista. Muistan vielä ajat, kun JYP johti, niin sai olla rauhallisin mielin ja luottaa joukkueeseen, että johtoasena melko varmasti pitää. Nyt jos ei olla vähintään neljän maalin johdossa, niin hädässä ollaan aina, joka, helvetin, pelissä!!!! Viimeisen erän katsominen on muuttunut tuskaksi, eikä ikinä ole varmuutta johdon pitävyydestä ja mielenterveyteni kärsii. Syytän tästä Virtasta, koska muutakaan en keksi. Kiitos ja hyvää yötä...
   
 20. Aito Taisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Nykyisin voi luottaa siihen, että JYP häviää varmasti, jos tee kolmea maalia.
   
 21. chubster Jäsen

  Pakkaa kamasi ja lähde, heihei. Sut on nähty.
   
 22. opelix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK
  Lainaus:
  Samalla ovenavauksella osa konkareista. Vittu mitä paskaa ja merkkausvirheitä.

  Täytyy nyt tunnustaa että on hieman pomppinutkin Ipalle.
   
 23. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Itse itseäni lainaten. Marko varmaan jo katsoo vihostaan selityksiä valmiiksi kuinka kaikki vain meni heti alussa pieleen ja oli vaikea kääntää peliä enää 2-0 tilanteesta ja ja ja ja ja...
   
 24. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Onhan melkoinen teurastus käynnissä hakametsässä, missä Veltsu? Toivottavasti ei enää kauaan penkin takana ainakaan.
   
 25. opelix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK
  Lainaus:
  Olen näissä tukenut Veltsua pitkään mutta onhan realismia tasan kaksi asiaa.

  1. Veltsu ei saa monoa. JYPillä ei ole varaa maksaa palkkaa kahdelle koutsille yli puoltatoista kautta. Toinen kysymys on olisiko varaa olla maksamatta? Toisiko joku lisäarvoa tuohon velttoon ikämiespoppooseen
  2. Veltsulla ei voiteta mestaruutta,tuskin edes finaalipaikkaa. Nyt olisi analyysin paikka.