Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Ville Vahalahti Lukkoon

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana noutaja, 13.05.2013 klo 12.25.

 1. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Lainaus:
  Ei ole väliäkään. Hänen vauhtinsa ei vain enään riitä Liigaan joka näkyi koko kauden ajan. Jos nyt tarkastelet yleisesti Liigan pelaajia niin siellä on yleisesti jokainen pelaaja pelaamassa sillä edellytyksellä, että hänellä on kaikki edellytykset pelata Liigaa. Logiikalla, että vain osa ominaisuuksista riittää, tarkoittaisi, että ihan ketä vain voisi pelata Liigaa jos hänellä on joku kriteeri Liiga-tasolla. Esimerkiksi siis Suomi-sarjasta voisi ottaa jonkun pelaajan pelaamaan jos vaikka laukaus olisi yhtä kova kuin Liiga-pelaajilla kun kerran kaikkien ominaisuuksien ei pidäkkään täyttyä Liiga-tasolla ja vain joku ominaisuus riittää. Ei taida olla oikein yleinen tie tämä koska lähes kaikki Liigan pelaajat ovat sarjan vaatimalla tasolla jos tiedät mitä tarkoitan.
   
 2. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Kerros nyt arvon @Zalmonella , että missä Ville Vahalahden pitäisi ensi kaudella pelata, jos ei kerran Liigassa ja Lukossa?

  Raimo Helminen teki Vahalahden ikäisenä 43 pinnaa 56 ottelussa ja Janne Ojanen vastaavasti 44 pinnaa 56 ottelussa. Seuraavalla kaudella Helminen teki vielä 28 pinnaa 53 ottelussa ja Ojanen jopa 52 pinnaa 56 ottelussa. Kumpikin näistä jatkoi vielä uraansa muutaman kauden näiden kausien jälkeen ja Helminen lopetti uransa 44 vuotiaana ja Ojanen täytti 42 vuotta sen jälkeen samana vuonna kun oli lopettanut. Liian hitaita ja vanhoja pelaajia Liigaan 39-40 vuotiaina nämäkin herrat ja olisi varmaan heidänkin pitänyt mennä mieluummin jäähdyttelemään johonkin Kooveeseen tai Nokian Pyryyn?

  Mut nämä herrat ovatkin MM-95 sankareita ja vanhoja NHL-staroja, joten ei mitenkään kuulu tähän aiheeseen, pahoittelut siitä.
   
 3. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Varmasti näin voisi tehdäkin, jos se Suomi-sarjan pelaaja tekisi 47 pistettä 60 ottelussa. Tällaisen pelaajan löytäminen Suomi-sarjasta liigaan olisi suorastaan huikea temppu. Siinä saisi melkein ilmaiseksi ykkösketjun tasoisen pelaajan.
   
 4. Falling Star Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Coyotes
  Lainaus:
  Kerrotko nyt, että löytyykö esimerkiksi Toni Suuroselta, Nestori Lähteeltä, Filip Riskalta ja Matt Generousilta kaikki ominaisuudet pelata Liigaa? On tuo juttu kyllä aivan käsittämätöntä. Mikäli vaatimuksesi täyttyisi, olisi kotoinen sarjamme vähintään KHL-tasoa! Kyllähän jokainen pelaa vahvuuksillaan ja niitä on monenlaisia. Toinen laukoo hyvin, toinen syöttää ja jotkut sitten ovat saaneet erikoisosaamisensa luistelun kautta. Se on valmennuksen tehtävä katsoa, että kaikille on omanlaisensa ruutu ja saa pelata vahvuuksillaan.
   
 5. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Mitä te luulette, että yhtäkkiä hän myöntää, että okei, vähän liioittelin, on se Vahalahti ihan liigatasoa vielä? Saa kai sitä jokaisella mielipide olla, ja jokainen varmaan ymmärtää että mitään järkeä siinä ei ole. Todennäköisesti hän itsekin ymmärtää tämän, mutta ei tule periksi antamaan.
   
 6. 1963_Neveragain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Tarkoitatko että joukkueessa ei kannata pitää pelaajaa jonka nopeus ei riitä liigaan? Vaikka olisi joukkoeen paras pistemies ja alivoimapelaaja?

  "It was one of those nights when you turn out the lights", ei pitäisi ottaa liian tosissaan kaikkea mitä nuorena kuulee.

  Kannattaisi harkita, josko sitä valokatkaisijan asentoa voisi vaihtaa.

  Linkki tekstiin... AC/DC - Touch Too Much - YouTube
   
  Viimeksi muokattu: 24.03.2017 klo 15.31
 7. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Lainaus:
  Riittää. Ja kyllä olisi ihan Liiga tasoa jossa olisi LIigan tasoisia pelaajia. Älä sotke muita Liigoja nyt tähän.

  Maalinteon tai syöttämisen taito ovat omaa luokkaansa ja niiden varjolla jaellaan sitten sooleja joukkuissa. Se, että ei vauhti riitä, ole noiden kanssa juurikaan tekemistä koska en näe, että pelaaja jolla ei riitä vauhti, voisi olla silti joukkueessa mukana.

  Lainaus:
  Meinaatko, että joku Suomi-sarjan pelaaja tekisi Liiga-pelissä tuollaiset pisteet?
   
 8. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  Sun kirjoitusten mukaan juuri viime kaudella maailman hitain pelaaja, jolla ei olisi mitään asiaa Liigaan teki juurikin 47 pistettä. Eikä yhtään jaloillaan.

  Eikös sitten suomi-sarjasta vois löytyä kanssa moinen pelaaja?
   
 9. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Mulla on aina ollut luetun ymmärtäminen kiitettävä, mutta nyt täytyy sanoa, etten tajua tuotoksestasi riviäkään.

  Ketjun aiheeseen sen verran, että Ville Vahalahti on erittäin riittävä pelaaja Liigaan. Sinulla on oma, kovin yksinäinen mielipiteesi, joten kunnioitetaan sitä, mutta lopeta jo sen toitotus, kun sille ei vastakaikua löydy keneltäkään.
   
 10. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Lainaus:
  En usko, että voisi löytyä koska hän siinä tapauksessa pelaisi siellä. Ja tarkasteleppas sanomisiasi heiman koska nyt menit vääristelyn puolelle.

  Lainaus:
  Onko siis enään jos et ymmärrä mitä kerrotaan ja kommentoit siihen silti...??

  Ja ei ole siinä roolissa missä nyt on pelannut. En myöskään odota mitään huutoäänestystä asiasta koska paljon tästä puhuneena eri ihmisten kanssa, olen tavannut muitakin henkilöitä jotka ovat saman huomanneet ettei riitä enään Liigaan hänen vauhtinsa ja näin hänet voisi korvata jollain muulla ja halvemmalla.

  Turha tästä on juupas eipäs-leikkiä pitää koska asia on tullut selväksi joten jos et ymmärrä niin lue vaikka edellisiä viestejä niin kauan, että ymmärrät. En viitsi toistaa itseäni viestistä toiseen.
   
  Viimeksi muokattu: 25.03.2017 klo 08.36
 11. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Tarkoitin vain, että vaikuttaa siltä, ettei suomi ole äidinkielesi. Lauseistasi ei saa selvää. Katsopa vaikka viimeisimmän viestisi ensimmäinen lause...

  Onko siis enään...MITÄ?
   
 12. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Lainaus:
  Meinaat siis, että minun äidinkielessäni on joku puute jos sinä et ymmärrä mitä sanotaan...?? Aikamoista.

  Onko siis enään- oli vastaus siihen mitä edellä väitit. Mutta en tiedä onko tätä järkeä jatkaa tässä. Jos sinua kiinnostaa outo logiikka ymmärtämättömyydestäsi asiaan joka muka selittyy minun huonosta äidinkielestä niin voit jatkaa asiasta YV::n kautta.

  Im done here.
   
 13. 1963_Neveragain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Liike on nykyään ainoa mittari millä mitataan pelaajan hyvyys, ei se että on joukkueen paras pistemies merkitse mitään... Mielenkiintoista.
   
 14. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Hope so!

  Eipä tuo englanti näytä sen paremmin hallussa olevan;-)

  Pointtisi on tullut selväksi, mutta kiinnitä huomiota oikeinkirjoitukseen, niin muillakin olisi helpompaa ymmärtää viestejäsi.

  Vaha tulee ensi kaudellakin tekemään +35 pinnaa. Sama, vaikka liikkuisi rollaattorilla, mikäli auttaa joukkuetta tuohon malliin.

  Tämä tästä.
   
 15. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Nyt tulisi huikea vaihtokauppatarjous: Antakaa Mikkeliin Vahalahti, saatte Laakkosen Nikon tilalle. Riittää liikettä ja jalkoja vaikka muille jakaa ja olisi halpakin!

  Ps. Kielenhuoltotoimisto käski muistuttamaan oikeakielisyysaiheisesta runosta:
  "Jos kirjoitat enään, vedän sua nenään."
  (Muistisääntönä sille että sana "enää" päättyy ä:hän. Pomppaa jotenkin häiritsevästi silmille kun tuota väärinkäytetään ylenmäärin.)

  edit. Sillä oletuksella kun Lakun nimi ei länsirannikolla sano yhtään mitään, voidaan tuohon vaihtaa tarjokkaaksi teillekin jo vauhtinäyttöjä ja jalkojaan esitellyt Piitulais-Jeppe. Eroina lähinnä että Laku on suoranopeuksissa vauhdikkaampi eikä ole vielä saanut avausmaalia Liigassa tehtyä (avauspiste kuitenkin syntyi juurikin Lukkoa vastaan kauden lopulla), mutta jumankauta että olisi halapa! Ja nopee! Eli cheap ja fast, ei sentään loose.

  Niin ja pahoitellaan nyt saman editin alla myös hassutteluja ja naapureille huutelua, tässä oman tiimin kauden päätyttyä on hyvin aikaa käydä ns. vieraissa.
   
  Viimeksi muokattu: 25.03.2017 klo 10.10
 16. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  En ole ikinä ymmärtänyt, miksi pitää pahoitella sitä, että kirjoittaa jonkun muun kuin oman suosikkijoukkueen osioon. Tietysti trollaus ja provoilu (esim. Zeta03) on asia erikseen.
   
 17. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Enemmän pahoittelen hassuttelua naapurin puolelle, jos varsinaista asiaa olisi ollut niin ei tulisi pahoittelukommenttiakaan laitettua. Tai no asianahan oli toki alleviivata koko käydyn keskustelun absurdiutta (eli ettei liigan viidenneksi kovimmalta pistemiehellä ole mitään tekemistä liigassa) että siltä kantilta katsottuna asiaakin oli, vaikkakin vähän savolaismallisesti piiloteltuna sinne sarkasmin sekaan. Ja tiedostan toki ettei tainnut tämä "ei riitä" olla kuin yhden palstalaisen mielipide.
   
 18. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Tässä peliä katsellassa tuli mieleen, että kenes kanssa tuo Meidän Ville pelasi alkukaudesta, kun tehoja tuli? Melko kuivaa kautta Ville vetää tällä hetkellä. Koska on viimeksi pisteille päässyt?
  Luistinkaan ei samalla tavalla kulje kuin ihan ekoissa peleissä.
   
 19. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Just Lauantaina sai Lukon avausmaalin nimiinsä. Hiljaista ollut muuten kyllä jo pidemmän aikaa.
   
 20. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Eikö alkukaudesta ollut Vahalahti-Tiivola-Koivisto ja sitten keskelle tuli Hilding. Vahalahti-Koivisto parivaljakko tehtaili ainakin pisteitä. Muistini mukaan pisteitä tuli Hildingistä huolimatta, kunnes alkoi kuiva kausi.
   
 21. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Vahalahti-Ilomäki-Koivisto oli ekassa viidessä pelissä.
   
 22. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  Niinpäs saikin.
  Toivottavasti pappa tuosta vertyisi. Jonkun oikean keskushyökkääjän se vaatisi hänellekin. Sellaisen joka osaa tehdä peliä ja myös hakeutua vapaisiin paikkoihin.
   
 23. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Lainaus:
  Aivan. Niin olikin.
   
 24. Latzo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Kyllä minä näkisin, että Vahalahti kärsii todella paljon siitä, että hänellä ei ole rinnallaan kunnollista keskushyökkääjää. Jo ihan sen takia, että saataisiin Villestä kaikki irti, pitäisi Lukon äkkiä hankkia Hildingin tilalle kovemman luokan kaveri. Alkukausi kuitenkin osoitti, että Meidän Villellä on kyllä kaikki kyvyt yhä tallessa olla keväälläkin ratkaisupelaaja!
   
 25. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Niin noh. Viime kierrokset vierellä on ollut Ilomäki.