Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Viimeinen kausi NHL:ssä vai?

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Golden AWe, 02.02.2009 klo 14.59.

 1. Hejony Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi
  Lainaus:
  Oho. Aika kokenut jengin on täytynyt Tampan tuolloin olla, sillä 12 vuottakin on vielä nykyisten kiekkourien mittakaavassa suhteellisen lyhyt aika. Ja kaikki lopettaneet NHL:ssä. Ja nyt kun asia täytyi toki tarkastaakin, niin nuorin pelaaja oli Alexander Svitov (21v), jonka NHL-ura päättyi jo 2007. Tuon lisäksi 80-luvulla syntyneitä olivat vain Dmitry Afanasenkov, Brad Richards, Vinnie Lecavalier ja Martin Cibak, kaikki syntyneet vuonna 1980. Eli varsin kokenut jengi siis, vaikka kaksi kärkipelaajista olikin noita nuorempia.

  Ehkä tuo myös osittain kertoo cap-eran ja palkkakatottoman liigan eroista. Nykyään tuntuu, että menestyksen melkein pakollisena ehtona on, että rosterista löytyy nippu nuoria ja halpoja huippupelaajia. Aikaisemmin tuolla ei ollut niin väliä, mikä sitten mahdollisti esim. 2002 Red Wingsin kaltaisten vitullisten palkkojen seniori-All Stars -joukkueiden kokoamisen.
   
 2. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Vuonna 2003 Calder Trophyn voittanut Barret Jackman on lopettanut uransa. Viime kautta lukuunottamatta koko NHL-ura meni St.Louis Bluesin riveissä. Jackman onkin toiseksi eniten pelejä Bluesin organisaatiossa pelannut pelaaja. Jackman pelasi peruspakille hyvän ja pitkän NHL-uran.
   
 3. Opatsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, BVB, NHL, Snooker
  Toinen hieman yllättävämpi lopetusuutinen tälle päivälle, eli Mike Santorelli laittaa myös hokkarit naulaan. Jokin pahempi loukkaantuminen miehellä on, mutta en ainakaan äkkiseltään löytänyt mitään tarkempaa. Linkin takaa löytyy pari Santorellin kommenttia:

  “I had two very exciting months in Geneva. But, due to the worsening of my injury and the uncertainty regarding a total recovery of my abilities, I decided to be honest with everyone and make a difficult but realistic decision.”

  Mies kerkisi tällä kaudella pelaaman muutaman pelin Sveitsissä ennen lopettamistaan. NHL-otteluista Santorellille kertyi 406 kuudessa eri joukkueessa.
   
 4. TBL Jäsen

  Myös Cody Hodgson laittaa hokkarit naulaan, ja liittyy Nashville Predatorsin nuorten pelaajien ohjelman taustajoukkoihin. Pienoinen yllätys, vaikka Hodgsonin ura olikin pari viime kautta melkoisessa syöksykierteessä.

  Ja lähde tälle: http://dailyhive.com/vancouver/canucks-cody-hodgson-retires
   
  Viimeksi muokattu: 04.10.2016 klo 14.08
 5. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Hodgson on kyllä todella outo tapaus. Kuitenkin vasta 26-vuotias ja pelasi vielä pari vuotta sitten varsin hyviä kausia ainakin tehopisteiden valossa.
  2013-14 kuitenkin 72 peliä, 44 pistettä ja vielä MM-kisoissakin Kanadan paidassa 8 peliä ja 8 pistettä.

  Oliko sitten niin paljon loukkaantumisia alla tai ei yksinkertaisesti vain enää kiinnostanut pelailla edes Euroopassa, jossa olisi varmasti voinut rahastaa vielä muutaman vuoden.
   
 6. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  Lainaus:
  Kieltämättä mielenkiintoinen tapaus. Muistan, kun yhteen aikaan pelaajasta puhuttiin varsin isoin toivein, mutta ei kuitenkaan sitten päässyt samalle tasolle puheiden (ja potentiaalin?) kanssa.
   
 7. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Taitaa olla kyseessä todella paha henkinen takalukko yhdistettynä ei erityisen hyviin fyysisiin ominaisuuksiin. Loukkaantumisia en muista miehellä olleen, mutta Buffalossa pelatessaan taisi kadota pelihaluja melko paljon. Vähän samanlainen tapaus kuin Sam Gagner joka jaksaa vielä yrittää.
   
 8. Milles Mortenson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, NHL (Flyers)
  Tuo Vancouverin ja Buffalon tekemä treidi vuonna 2012, jossa Hodgson siirtyi Buffaloon ja Zack Kassian Vancouveriin, on mielenkiintoinen jälkikäteen. Treidin jälkeen oli paljon keskustelua kumpi oli voittaja tuossa kaupassa, koska molemmat pelaajat olivat erittäin lupaavia, mutta aivan erityylisiä pelaajia. Näin jälkikäteen voi sanoa, että kumpikaan ei ole lunastanut likikään sitä potentiaalia, jota heiltä odotettiin. No Hodgsonista voi ainakin sanoa, että ei tarvitse enää odottaakaan, mutta Kassian sentään vielä pelaa. Hänestäkään ei ole tullut tulosyksikön voimalaituria, vaan pelipaikasta joutuu taistelemaan Edmontonin nelosessa.
   
 9. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Gagnerista puhuttaessa tuntuu usein unohtuvan, että hänellä on urallaan kymmenen NHL-kautta, joista yhdeksällä on pelannut yli 0,5 pistettä per peli -tahdilla. Eli uralla on yksi epäonnistunut kausi ja ikää on 27 vuotta, joten miksi ei jaksaisi yrittää?
   
 10. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Lainaus:
  Varmaan Kassianin kohdalla tuota potentiaalia on hidastanut kaverin kohtalaiset riippuvuudet. Tällä hetkellä taitaa olla raitis, eli voihan tuosta tullakin vielä jotain. Hodgonin kohdalla on puhuttu pelkästään lahjoilla pelaamisesta. Harjoitusmotivaation puute yhdistettynä heikkoon luisteluun niin ei vaan tämän päivän NHL:ssä riitä.
   
 11. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Lähinnä tarkoitin siinä mielessä että harjoitusmotivaatio ei ole ihan parasta a-luokkaa mutta välillä tulee kuumia putkia (4+4 nevö föget). Tosin Hodgsonilla ei viimeisellä parilla kaudella tainnut olla mitään kuumaa kautta lähentelevääkään.
   
 12. adetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
  Lainaus:
  Tätä oikeastaan olin tulossa sanomaankin. Homma pelitti 2,5 kautta Sabresissa mainiosti ja oli jopa ykkössentterin roolissa, kun Canuckseissa se olisi jäänyt kolmoskenttää tuolloin. Motivaatio meni varmasti siihen, että ukkoa alettiin treidaamaan viereltä pois ja joukkue alkoi tankkaamaan, olihan hänen tekemisensä jäällä viimeisellä kaudella hyvin verkkaista ja tippui lopulta neloseen. Hogdson on myös hyvä esimerkki siitä, että vaikka niitä lahjoja on ja potentiaalia, se ei vielä kerro kaikkea, koska treenimotivaatio oli heikko eikä kehitystä tullut. Olisin kuitenkin uskonut, että olisi voinut lähteä hakemaan vauhtia NHL:n ulkopuolelta.
   
 13. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Vakuuttava edustus ollut Barret Jackmanin lopettamistilaisuudessa:

  Jeremy Rutherford Twitterissä: "You could have iced a Hall of Fame team with the Blues' alumni at Jackman's ceremony: Hull, Gretzky, Federko, MacInnis, Pronger and Brodeur."

  Siinähän ne kovimmat Blues-legendat ovatkin.... sekä Väinö ja Marty.

  Jackman teki myös yhden päivän sopimuksen Bluesin kanssa, joten sen myötä tavallaan lopetti uransa Bluesin pelaajana. Mike Modano taisi toimia pari vuotta sitten samoin Dallasin kanssa?

  Elliotte Friedman Twitterissä: "Barret Jackman needed witness for STL one-day contract. Notice D partners MacInnis/Pronger & children Cayden/Makena https://t.co/jI3ynR3ZBo"
   
 14. AJTSS Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, TPS
  Lainaus:
  Oikein muistat. Samoin toimittiin Brenden Morrowin kanssa, yhden päivän lappu hänellekin.

  Hienoa kunnioittamista organisaation puolesta.
   
 15. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Lainaus:
  Myös Daniel Alfredssonilla on kokemusta päivänmittaisesta sopimuksesta, jonka hän teki toissakaudella päästäkseen lopettamaan Ottawan miehenä. Alfredsson (kuten Modanokin) kun kävi pelaamassa sen viimeisen kautensa Detroitissa.

  Mielestäni upea tapa kunnioittaa vuosikausia organisaatiota kunniakkaasti palvelleiden pelaajien uraa.
   
 16. SVSV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Samoin Evgeni Nabokov eläköityi Sharksin pelaajana, kun Wilson nappasi tämän waivereista (Tampa pisti) ennen virallista lopettamista. Mukava tapa, ja näitä varmasti tulee jatkossakin.
   
 17. apulais-GM Jäsen

  Jos oli Hodgsonin ura laskussa, niin saattaahan hyvinkin olla, että sen lisäksi oli myös jotain vaivoja joiden takia harjoittelu ja pelaaminen ei ollut enää mielekästä. Harva kun muutenkaan selviää ilman kolhuja.
  Mutta tosiaan erikoista kun noin nuorena lopettaa. Vielä jos olisi neljä kautta pelannut niin olisi vasta 30. Jää jonkin verran rahaakin saamatta, vaikka arvoitukseksi jää, miten olisi onnistunut Euroopan leveissä kaukaloissa. Luulisi kuitenkin rahan houkuttelevan, vaikka muuten ei olisi eye of the tigeria.
   
 18. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Voisiko Jokisen Olli pelata vielä yhden vaihdon Panthersissa, ottaa käytöskympin ja nousta suomalaisten jäähytilaston kärkeen.
   
 19. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
 20. Larsson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Jokerit
  Lainaus:
  Mites Olli Jokinen muuten? Ei tainnut viime kaudella enää pelata missään? Kuitenkin 13-14 kaudella Jetsissä 43 pistettä. Sitten 14-15 pelasi kolmelle eri joukkueelle ja teki 10 pistettä. Sittemmin kadonnut maailmankartalta.
   
 21. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Pitää kiekkoakatemiaa tai ainakin pian pitää (en tiedä onko valmis vielä) Floridassa.
  Sekä ollut myös Floridassa pitämässä reenejä Panttereille, käsittääkseni.
  Eli aika varmasti lopettanut.
   
 22. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Onko Zubrus lopettanut virallisesti myös uransa?
   
 23. Opatsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, BVB, NHL, Snooker
  Lainaus:
  Boylen virallinen lopettamispäätös olikin tuossa muutama viesti sitten.

  Myös Fedotenko ilmoitti pari päivää sitten uransa olevan ohi, joten viimeinenkin tuosta Tampa Bayn vuoden 2004 mestaruusjoukkueesta on nyt lopettanut P-Amerikan sarjoissa. Tuolla kaudella Tampa Bayssä pelanneista taitaa yleensäkään uraansa jatkaa enää kaksi pelaajaa: Eric Perrin TPS:ssä ja Alexander Svitov KHL:n AK Bars Kazanissa.
   
 24. Opatsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, BVB, NHL, Snooker
  Lainaus:
  Jostakin tässä kauden alla luin, että mies sitä vakavasti harkitsee, mutta mitään virallista ei tietääkseni ole vielä kuulunut.
   
 25. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Lainaus:
  Tuli tiirailtua TPS-junnu-hegemonioissa Ruslanin EP-profiilia ja huomattua, että herralla on ilmeisesti kaksi poikapuolta nykyisestä liitostaan. Se kuitenkin mikä pisti silmään, että onko Ruslan iskenyt itselleen paljonkin vanhemman emännän, sillä vanhempi poikapuoli, Derek Jacobson, on iältään vain sellaiset 11 vuotta poikaa vanhempi ja nuorempaakin, Larkin Jacobsonia, sellaiset 12 vuotta vanhempi eli käytännössä isoveljen iässä :D

  Eliteprospects.com - Ruslan Fedotenko
  Eliteprospects.com - Derek Jacobson
  Eliteprospects.com - Larkin Jacobson