Veti surulliseksi / hiljaiseksi

  • 1 448 649
  • 4 853

Red Devil

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJ Devils, TPS, HC Boners
Suosikkijoukkue
Ilves
Missähän suhteessa noissa ulosajokolareissa kuolee miehiä ja naisia? Kuskien osalta suhdeluku lienee prosenteissa 99 vs 1 mutupohjalta arvioiden.

Tieliikenneonnettomuuksissa kuolleiden nuorten (15 - 24v.) osuus kaikista tieliikennekuolemista on noin neljännes. Tästä neljänneksestä yli 75% on miehiä. Kolme neljästä nuoren henkilön kuolemasta tapahtuu henkilöautossa. Lähde: Liikenneturva

Nuorten miesten riski kuolla auton ratissa on kuusinkertainen nuorin naisiin verrattuna, ja nelinkertainen 35-44-vuotiaisiin miehiin verrattuna.
Poliisi Liikenneturva
 

MarkusMaggot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaljaliigalaiset
Kunnollisen auton? Ei tuossa mallissa mitään vikaa ole JOS sitä vaan osaa ajaa.

Eihän siinä vikaa ole, nimenomaan JOS sitä osaa ajaa. Tuolla tiellä jos tuollaisesta vehkeestä meinaa oikeasti ottaa oikeasti tehoja irti, niin aika harvassa ovat ne joilla se lapasessa pysyy. Ei ole muistaakseen kaikin paikoin edes maailman tasaisin pätkä, joten sekin tuo jo sitten ihan omat haasteensa, sen verran olen tuollaista autoa kokeillut, että ei missään peltoja muistuttaville teillä ole ihan parhaimmillaan.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Nuorten liikennekuolemat. Mikkelin seudulla viikonloppuna kaksi nuorta hurjasteli itsensä hengiltä peräkkäisinä päivinä. Karua, todella karua oli ajaa toisen onnettomuuspaikan ohi jäähallille mentäessä lauantaina. Melkoinen on vauhti ollut kolarihetkellä ja kyllähän nuo kynntilämeret ja itkevät nuoret ympärillä koskettaa vanhaa jermuakin.
 

viikst

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Washington Capitals
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009092010279126_uu.shtml

Kyllä nämä uutiset, joita tulee jokainen viikonloppu uusia ja uusia, vetävät todella hiljaiseksi!
Voisiko joku tänne kirjoittavista kertoa mistä nämä johtuvat! Eivätkö nuoret lue ollenkaan iltapäivälehtien otsikoita vai ovatko he todella niin tyhmiä etteivät tajua liiallisen nopeuden ja rattijuoppouden aiheuttamia vaaroja?
Tälläkin nuorella olisi elämä ollut edessä, mutta nyt se on takana!


Kyllähän tämä hiljaiseksi vetää, kun sain tänään tietää, että kuski on osittain tuttu minulle. Ei mikään ystäväni, mutta tiedän kuitenkin kyseisen henkilön. Vielä kun tämä aamulla vammoihinsa kuollut vuonna 1992 syntynyt oli monen kaverin tuttu, niin kyllähän se pistää hieman miettimään.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Vielä tuohon caseen, mitä tässä on surtu, niin tuo auto oli vielä n.kaksi viikkoa sitten veljen kaverin, mutta myi sen sitten tuolle alaikäiselle kaverille. (tai siis luultavasti hänen vanhemmilleen)
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Viimeksi muokattu:

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Hurt Johnny Cashin versiona vetää aina hiljaiseksi. Todella mahtava laulu kun tietää miehen tilan ja ajatukset tuossa vaiheessa elämää...

Ja ne munapäät, jotka sanovat ettei tämä ole mistään kotoisin, voivat puolestani haistaa mädäntyneen vitun käänteistuoreen aromin. Herra Cash on aina enemmän rock kuin kukaan teistä tulee ikinä olemaan.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Joulua en aio viettää millään tavalla.
On kyllä menny maku itselläkin koko Joulusta.
Sama vika Rahikaisella. Vuoden synkin juhla lähestyy taas. Rahat menee, muija kiukuttelee ja haluaa joka vitun päivä taas keskustella joulusta.
Aika tiukkaa tekstiä Joulu tulee - oletko valmis? -ketjussa! Kuitenkin kyseessä on useamman päivän juhlapyhä, joka olisi tarkoitus viettää perheen/läheisten/rakkaiden kanssa. Ymmärrän hyvin sen, että ihmisillä on vaikeuksia tuon joulun kaupallisuuden kanssa, mutta "vuoden synkin juhla" jne.

Joulusauna, hyvää ruokaa, yhdessäoloa, lepoa; "synkkä" ei välttämättä ole sana, jolla ensimmäiseksi tuota kuvailisin. Voisikohan niitä syitä stressiin tai synkkyyteen hakea enemmänkin tavasta, jolla viettää joulua kuin itse tuosta juhlapyhästä?
...oma faijani aiheuttaa kaaosta kännäämällä ja haukkumalla sukulaisia. Tänä jouluna saa ukko todennäköisesti olla ihan yksin, sillä minä en tunne sympatiaa sellaista perseenreikää kohtaan.
Ihan terveet perhesuhteet!

Hiljaiseksi veti! Varsinkin tuo viimeinen lainaamani kohta tuo kyllä mieleen viime vuosien kouluampujat ja pomminrakentelijat.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Hiljaiseksi veti! Varsinkin tuo viimeinen lainaamani kohta tuo kyllä mieleen viime vuosien kouluampujat ja pomminrakentelijat.

Vetää hiljaiseksi se, ettei kaikilta riitä ymmärrystä siihen, että täysin tervepäisellä(kin) ihmisellä voi olla niin helvetillinen suku, ettei sen kanssa halua olla tekemisissä.

Vieläkin hiljaisemmaksi vetää kuitenkin kaverin 24-vuotias broidi, joka on pahasti huumekoukussa, diilaa, pyörii liivimiesten kanssa ja on pahasti veloissaan. Kaiken muun piikitettävän rinnalle on nyt noussut myös eräs uusi huume, joka on vasta rantautunut Suomeen. Ei aiheutta viekkareita eikä näy testeissä (vielä), mutta pidempään käytettynä aiheuttaa sydämenpysähdyksen. Pakkohoitoon ei Suomessa määrätä, eikä poliisille ilmoittaminen ja linnareissukaan kierrettä pysäyttäisi: huumeita saa vankilassakin, maksavat vain 10 kertaa enemmän -> kymmenkertainen velkaantuminen.

Kundilla on pieni tytär, mutta sehän ei menoa hidasta. Jos mikään ei muutu välittömästi, kundi ei ehdi 30 vuotta täyttää, hyvä jos 25. Ja sen jälkeen saadaan jännittää, antavatko velkojat olla, vai alkavatko karhuta rahoja kaverilta.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hiljaiseksi veti! Varsinkin tuo viimeinen lainaamani kohta tuo kyllä mieleen viime vuosien kouluampujat ja pomminrakentelijat.

Olen aina vilpittömästi iloinen niiden ihmisten puolesta, joilla ei ole huonoja tai rankkoja kokemuksia omien vanhempiensa tai muiden läheistensä toilailuista. Ymmärrän, että joku 15-vuotias ei kykene ymmärtämään, miksi toinen ajattelee jostakin asiasta, kuten ajattelee. Mutta että aikuinen mies yhdistää kouluampumiset ja pomminrakentelut alkoholisti-isän haukkumiseen, on mielestäni jo hieman liikaa.

En myöskään ymmärrä sitä, ettei ihmisille vieläkään avaudu, ettei kaikilla ihmisillä ole läheisiä ihmisiä. Monille yksinäisille Joulut ja muut juhlapyhät ovat kamalia, kun joka paikassa toitotetaan sukulaisten vierailuja ja yhdessäoloa, hauskanpitoa ja rauhoittumista. Se on eri asia haluta olla yksin kuin joutua olemaan. Ja kaikilla ihmisillä ei todellakaan ole vapautta valita.

Hiljaiseksi vetää, ettei jotkut vain ymmärrä... vieläkään, vaikka samoja asioita käsitellään mediassakin vuodesta toiseen.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Melanooma vetää hiljaiseksi. Eilen ja tänään kahdelta eri lekurilta saanut rohkaisevia sanoja sekä erinomaisen hyvän ennusteen toipumisen suhteen, koska homma havaittiin hyvissä ajoin, mutta epäilys on aina olemassa. Pienen pieni leikkaus parin päivän päästä, käsivarsi siis kyseessä, ja sen pitäisi riittää koko homman hoitamiseksi. Tässä vain pakollinen avautuminen Jatkiksessa sympatiapointsien keräämiseksi... Pari pulloa punkkua tarttui matkaan lääkärireissun jälkeen, pieni pollan nollaus menossa, mutta huomenna taas töihin yhden välipäivän jälkeen. Kyl tää tästä.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Masentaa tämä Polanskin tapaus. Kaveri raiskaa 13-vuotiaan tytön huumaamalla tämän, ja nyt joutuessaan lain eteen euroopan kärkipolitiikot vetoavat kaverin puolesta. Jos kyseessä olisi joku nobody, ei rikollista päästettäisi veräjästä tällä tavalla.
 
Melanooma vetää hiljaiseksi.


Ei muuta kuin voimia vaan. Tuttavapiirissäni on yksi 60-vuotias mies, joka sairastui kolmisenkymmentä vuotta sitten melanoomaan, mutta selvisi siitä ilmeisen hyvin. Meni sen jälkeen naimisiin ja sai pojan. Sen aikaisen hoidon laadusta en osaa sanoa, mutta tuskinpa se silloin ainakaan parempaa oli.
 
Viimeksi muokattu:

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tsunami Tyynellä merellä. Tuli pahoja muistoja mieleen. Toivottavasti nyt ei ole niin paha kuin silloin..
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Melanooma vetää hiljaiseksi.
Äidilläni todettiin melanooma varhaisvaiheessa parikymmentä vuotta sitten. Hän parani sen ajan hoidoilla hyvin, eikä sairaus uusiutunut koskaan. Mikset siis sinäkin parantuisi nykypäivän hoidolla. Tsemppiä sulle!

Ketjun aiheeseen liittyen, komppaan edellisiä kirjoittajia. Veikko Huovisen kuolema surettaa, vaikka vanha mies jo olikin.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
"Mä en tarvii kavereita", "Sulla on paskat kaverit", "Miks haluat nähdä sun vanhoja kavereitas, elätkö jossain menneessä". Ym. Huoh...
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös