Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Veti surulliseksi / hiljaiseksi

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Mats Bedö, 09.05.2007 klo 19.19.

 1. Malkkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Tulit jo takasin? Eihän siitä palon alkamisesta kovin kauaa ole.
   
 2. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Lainaus:
  Kyllähän tämä vetää hiljaiseksi. Kertakaikkiaan. Nuoret, jotka luette palstaa, älkää ikinä loukatko kenenkään fyysistä koskemattomuutta. Huh huh. Ja sama mies kehtaa valittaa koiranpaskoista samalla kun heittelee ihmisiä tuoleilla.
   
 3. ernestipotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tämä siis tapahtui muutama vuosi ennen syyskuun 11. päivän terrori-iskuja ollessani noin kymmenenvuotias rikollisenalku. Lähes Osama siis itsekin. Vielä lentäisin korkeammalle kuin muut. Ja niin edelleen.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 4. Punamusta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat, SM-liiga ja NHL
  Lainaus:
  Täällä 17-vuotias porilainen, joka lukee palstaa minuutin välein. En taita keneltäkään hiuskarvaakaan, ellei tarve ole välttämättömän suuri. Pari kesää sitten nitistin huvikseni ruutukärpäsiä kotitalon seinustoilla lippalakillani, mutta sitäkään en enää harrasta. Kärpäset saavat vaikka tepastella käsivarrellani, jos haluavat.

  Notre Damen tulipalo veti vähän aikaa sitten hiljaiseksi. Tuli yllättäen puskista tietooni avatessani Ilta-Sanomien etusivun. Tuollaista ei todellakaan joka päivä tapahdu. Sääli, että luvassa oli tuolla kertaa noinkin historiallinen rakennus. Historia, sitä me ihmiset osaamme aina arvostaa.

  Edit: kirjoitusvirhe
   
  Hera80 tykkää tästä.
 5. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
 6. abianos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, suomalaiset
  Miksi palsta ei ole yhtä yhteneväinen, huumorintajuinen, veljellinen ja oivaltava kuin NHL:n otteluseurantaketjuissa valehdellaan? Kertokaa jo! Eiku tota oon käyttäny jo liikaa ja naisystäväkin kiukuttelee, ellei jopa jätä huomenna, joten hänen kunniakseen "Älkää kertoko! Pliis, älkää missään nimessä kertoko! En tahdo tietää!!! Enenenenen!!!!". Hehehe. Mutta olen tosissani. Ootte aivan helvetin hyviä jätkiä kaikki tuolla, mutta sitten täällä vapaalla olettekin ihan mälsiä insinöörejä, jotka eivät koskaan löytäneet elämälleen tarkoitusta. Miksi?
   
 7. HokiJone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Mörkö
  Kärppäfani Juhis82 on saanut porttikiellon palstalle. Jäämme kaipaamaan..
   
 8. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Lainaus:
  Eikö se ollut TPS-fani? En mä tiiä.
   
 9. HokiJone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Mörkö
  Lainaus:
  Olihan se ja suuri kärppävihaaja (kateellinen ilmeisesti). Piti vähän pilailla :)
   
  Turha Kaukalo tykkää tästä.
 10. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Lainaus:
  Kato kun mä kuulin semmostakin puhetta, että sillä suosikkijoukkueet vaihtu lennossa.
   
 11. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Täti on sitten kuollut. Hiljaseksi vetää kun ihminen josta olet pitänyt koko elämäsi lähtee pois. Pitkään sairasteli joten ei ollut mikään yllätys, mutta silti olen shoksissa.
   
 12. Snacilep Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Leijonat
  Lainaus:
  Osanottoni
   
  Barcelona tykkää tästä.
 13. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Ei surulliseksi, mutta hiljaiseksi vetää se tieto, että arvostamani nimimerkki on jättänyt menemättä paitsi ex-vaimonsa, niin myös nykyisen tyttöystävänsä äidin hautajaisiin.

  Ja sitten vielä sanotaan, että ihminen oppii virheistään. Joutaa tuokin sanonta näköjään romukoppaan.
   
 14. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Dallas Stars
  Jotenkin surullista kuunnella tässä We Came As Romansin biisiä Memories. "Cause nothing stopping you and me, from making all these memories" kun tietää että henkilö, joka nuo sanat laulaa kuoli viime vuonna huumeiden yliannostukseen alle kolmekymppisenä. Hiljaiseksi vetää tällaiset muusikoiden täysin yllättävät lähdöt.
   
  Viimeksi muokattu: 29.05.2019 klo 13.49
 15. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
 16. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
 17. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Tämä ei ole millään tavalla uusi asia. Tästä on puhuttu jo vuosia, mutta mikään ei ole muuttunut ainakaan paremmaksi.
   
 18. Punamusta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat, SM-liiga ja NHL
  Minua mietityttää näissä kuvaamistapauksissa se, miten onnettomuuspaikkaa kuvaavilla hepuilla oikein riittää pokka siihen touhuun. Jos nyt omalta osaltani kävelisin kadulla ja vastaan tulisi kohtuullisen tuore onnettomuuspaikka, en edes kykenisi ensimmäisenä nostamaan kännykkää taskusta ja vieläpä vain kuvaamaan sillä.
   
  TykkiJutila tykkää tästä.
 19. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Suomalainen ainakin pelkää, jos vaikka vaatteet likaantuisivat, niin kuka korvaa sitten. Köyhässä maassa ei ole varaa ostaa uusia, kun muutenkin jo elettiin yli varojen.

  Näin aika hurjan kolarin viime kesänä Pietarissa ja ennen kuin ehdin mennä apuun paikalliset olivat jo sankoin joukoin auttamassa eikä kukaan kuvannut.

  Nämä meidän länsimaalaiset arvot ei aina kaikki ole kovinkaan hyviä. Omassa kuplassa on kiva elää.
   
  UnenNukkuja ja Smitty#41 tykkäävät tästä.
 20. BitterX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja FC Wacker Innsbruck
  Lainaus:
  Luin tämän myös ja tuli tämä samainen ketju mieleen.

  Toinen hämmentävä ilmiö on "en nähnyt mitään" -ohikävely. Jos jotakin ikävää tapahtuu - esimerkiksi joku on saanut sairaskohtauksen tai jotain häiritään / kiusataan / ahdistellaan - on todella yleistä, että ylivoimainen valtaosa ohikulkijoista ei reagoi mitenkään ja kävelee ohi. Olen itse Helsingissä törmännyt tilanteeseen, jossa joku oli saanut sairaskohtauksen marketin tuulikaapissa iltapäiväruuhkan aikaan ja osa porukasta suunnilleen astui kyseisen lattialla makaavan henkilön yli ilman aikomustakaan auttaa ja jatkoivat matkaansa. Vastaavasta tilanteesta kuulin ystävältäni, jonka isä sai sydänkohtauksen niin ikään iltapäiväruuhkan aikaan keskellä Wieniä: pari tusinaa ihmistä käveli ohi ilman mitään reaktiota, ennen kuin jotkut pysähtyivät auttamaan (tämä henkilö selvisi kuitenkin, kiitos niille henkilöille, jotka auttamaan pysähtyivät).

  Ilman mitään jeesusteluja ihmettelen, miten jotkut pystyvät tekemään noin ja silti illalla nukahtamaan. Jos toimisin noin (tai oikeammin jättäisin toimimatta), en millään pystyisi olemaan itseni kanssa.
   
  koukku tykkää tästä.
 21. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Dallas Stars
  Lainaus:
  Tää on kyllä jotain niin raivostuttavaa nyky-yhteiskunnassamme. Tapahtuman ikuistamisesta on tullut tärkeämpää kuin vaarassa oleva ihmishenki/henget. Pistää sylettämään tommonen toiminta, mutta ei kyllä täälläkään yllätä.
   
  UnenNukkuja tykkää tästä.
 22. Holik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Lainaus:
  Minusta tällainen hyvin samanlainen ajattelu näkyy yhteiskunnassamme muutamissa muissakin tilanteissa. Oli kyse epäasiallisesta käytöksestä, koulukiusaamisesta tai muusta vastaavasta, missä tuntematonta ei välttämättä auteta/puolusteta, ettei oma porukka/tutut käänny itseään vastaan.
   
 23. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
 24. tjj67 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Liverpool
 25. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun jengit, yksilöinä Rantanen ja Kakko
  Lainaus:
  Itse epilepsiatovereiltani kuulen pelottavan usein näitä. Vielä hullumpaa, että ymmärrän tavallaan, mistä tämä lähtee. Viimeksi viime viikolla tuijotin, kuinka pari kaupunkini lahjakasta arjen sankaria pitivät näytöstä kävelykadullamme. Olivat hetkellisesti makuuasennossa ja meukkasivat. Heitä seurasi useampikin, osa turisteja. Tällaisissa kaupungeissa, joissa tietää että tällaiset sekopäät ovat ties missä aineissa ymmärtää toki pienen arkuudenkin. Kun vaan kaikki muistaisi, ettei aina ole kyse juopoista tai nisteistä, jonkun sairauskohtauskin voi viedä kummalliseen käytökseen.