Veti iloiseksi / hymyn naamalle –ketju

  • 670 155
  • 3 232

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Vein Lidlin kivennäisvesipulloja sekä muutamia lasipulloja palautukseen ko. kauppaan, kun putelit tärähtivät yks-kaks molempien paperikassien pohjien läpi keskelle jäistä parkkipaikkaa. Temmi kasvoi otsaan samassa ja mietin, että ei noita nyt voi parkkiksellekaan jättää, jos joku ajaa lasiflindoista yli.

Samassa tapahtumaa vierestä katsellut, ehkä yläkoulussa oleva, tummempi tyttö tuli kysymään tarvitsenko apua.

"Nöyrryin" vähän häkeltyneenä, että joo, ja nopeasti kerättiin pullot poistuvien autojen edestä. Ehdin hätäisesti kiittää mimmiä, kun jo vain moikkasi ja hyppäsi vanhempiensa autoon.

Nuoriso ei ole pilalla. <3
 

ace

Jäsen
Lämmintä on +12 ja aurinko paistaa täydeltä terältä. Viime kuukausien kylmyys, pimeys ja hernerokkasumu ovat toivottavasti lopullisesti väistyneet tältä talvelta, eikä edes tieto, että viikonloppuksi on luvattu -10C lämpötilaa, saa tämän hetkistä hymyä hyytymään.
 

Glove

Jäsen
Lämmintä on +12 ja aurinko paistaa täydeltä terältä. Viime kuukausien kylmyys, pimeys ja hernerokkasumu ovat toivottavasti lopullisesti väistyneet tältä talvelta, eikä edes tieto, että viikonloppuksi on luvattu -10C lämpötilaa, saa tämän hetkistä hymyä hyytymään.
Täällä on vain 31 astetta kylmempää, ihan hyvä ilma olla sisätiloissa. Muuttaisin kyllä jonnekin lämpimään, mutta suunnitelma on tällä hetkellä siinä,vaiheessa, että yritän keksiä, miten minä siellä lämpimässä itseni elättäisin? Ei sekään ole kivaa jos on lämmintä, muttei ole syötävää.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: ace

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Allekirjoitin äsken uuden määräaikaisen sopimuksen työpaikkani kanssa. Kestosta aluksi puhuttiin että on 8 kuukautta, sitten se jossain vaiheessa tippui 6 kuukauteen mutta perhana... Joskus asiat menevät oikeasti paremmin kuin luullaan. Allekirjoitin samantien tämän vuoden loppuun saakka kattavan sopimuksen. Hieno juttu!

Vaikka välillä ärsyttää niin kuin on nyt saatu lukea tuolta toisesta ketjusta niin olo on silti melko onnellinen. Ja tuo ärsytyskin on ollut nyt aika vähän kestänyt ja uusi oireilu tuolla johtuen uusista rekrytoinneista. Toivottavasti tuokin asia vielä tavalla tai toisella iloksi muuttuu.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Käytiin oikein perheen (mies+hänen lapsi) kanssa hiihtämässä. Mentiin metsän poikki minun tekemiä latuja pitkin yhden järven rantaan. Siellä otettiin sukset jalasta ja istuttiin ales juomaan kaakaota ja syömään croisantteja ja keksejä. Sitten hiihdettiin takaisin kotiin. Mukava reissu, vain auringonpaiste puuttui.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Aurinko paistaa, lunta niin maan pirusti ja kevättä pukkaa rintaan, vaikka tänään onkin työpäivä täällä etäispesäkkeessä. Koirat tykkäävät leikkiä ja loikoilla ulkona ja ovat niin putipuhtoisia turkiltaan, kun niitä ei pääse mikään sotkemaan.

...notta vetää mielen iloiseksi ja hymyä pukkaa nuamaan...
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kahdenkymmenen kilometrin hiihtolenkki kirkkaassa auringonpaisteessa halki metsien, soiden ja järvien. Kyllä on mahtava talvi!
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Ihana on hän. Toi tänään kotiin kuuman grillatun broilerin. Hyvää se oli salaatin ja porkkanaraasteen kanssa. Minä niin pidän broilerista...
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Siskoni ja hänen 10-vuotias poikansa poikkesivat tänään juhlakahveilla luonani. Viimeksi siskon nähnyt nopeasti jouluaaton aattona eli tämän koronan vuoksi ei turhan usein todellakaan tavata toisiamme. Olipas mukavaa että nyt päästiin juomaan kahvit yhdessä.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Sosiaalinen media on joskus tosi hyvä juttu, vaikka niitä huonoja puolia aiheellisesti otetaankin esille.

Jos järkevästi toimii, niin se on loistava tapa lähestyä arvostamiaan taiteilijoita. Jos sillä lähestymisellä on pointti, niin taiteilijat yleensä arvostavat sitä ja ovat tosi mukavia ja keskustelevat mielellään.

Tämähän on ihan ymmärrettävää. Taiteilija yleensä avaa sielunsa taiteessaan ja on vilpitön. Jos vastaanottaja on samassa moodissa ja arvostaa tuota, niin hyväähän siitä syntyy.

Ei se some aina niin paska ole.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Kyllähän tämä päivä perheen kanssa on vetänyt jopa iloiseksi. Ensin tehtiin riisipiirakoita kun miehen lapsi halusi tietää miten niitä tehtiin. Rypyttivät isänsä kanssa urheasti mutta vähän sinnepäin. Naurettiin ja pelleiltiin yhdessä. Lapsen kanssa sitten yhdessä voideltiin piirakat paiston jälkeen ja kilvan kehuttiin toistemme tuotteita. Hyviähän ne oli voin ja juuston tai palvikinkun kanssa olivat. Rypytyksistä viis...

Naisten hiihdon jälkeen tehtiin sitten porkkanakakkua, miehen lapsen kanssa. Yhdessä mitattiin, levitettiin ja kuorrutettiin. Hyvin meni hommat kun tulos oli niin maukas. Mukava nähdä kun lapsi koki onnistuneensa. Sitä haluaisin antaa hänelle, onnistumisen tunnetta. Juuri tänään oli välit hyvät ja kommunikointi toimi. Huomenna voi olla toisin...
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Raha-asiani vetävät mieleni iloiseksi. Tämä vuosi hiljalleen alkanut, joulusta selvitty ja helmikuussa maksoin säästörahoilla loput ulosottovelastanikin pois. Silti kaiken tämän jälkeen jo nyt säästössä ihan kiva summa rahaa. En nyt mikään rikas ole mutta etenkin siihen nähden että tuloni ovat pitkään olleet melko pienet, vain sellaista 1150 euroa kuukaudessa niin olen saanut säästöön kerättyä oikein mukavan summan.

Sanotaan että raha ei tee onnelliseksi. Mutta kyllä se mielestäni turvaa tuo ja se turva tekee mielen varmemmaksi ja sitä kautta se onni vain sittenkin kasvaa. Eli kyllä se raha jossain määrin onneen positiivisesti vaikuttaa.

Ja säästössä on minulla jo nyt kiva määrä rahaa ja nyt vasta aloittelen tulojen valossa elämään sellaista työntekijän elämää, en enää mielenterveyskuntoutujan eli nyt kun ulosottoveloista olen päässyt eroon niin kuukausituloihini tulossa tuntuvakin korotus.

Tässä on ainakin rahojen valossa edessä hyvät ajat. Ainakin pitäisi olla. Ja kyllä se vaan mielialaa kohentaa.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Kyllähän nämä aurinkoiset kelit saavat mielen iloiseksi. Kiva tehdä työmatkatkin nyt kävellen kun on niin valoisaa ja tätä valoisuutta riittää pitkään, vieläkin on varsin aurinkoista vaikka kello on kohta 17.

Ja lumet sulaa vauhdilla kun aurinko paistaa. Hyvin paljon näkyy jo sulaa maata teillä eikä jäässäkään ole enää kuin pari hassua sivutietä. Yllättävän paljon noiden lumien ja jäiden lähdöt vaikuttaa myös minulla ainakin kävelynopeuteen. Nyt on minunkin kävelynopeus km/h vitosella alkava luku kun talvella se oli parhaimmillaankin vaan jotain 4,4-4,6.

Toivon todella että lunta ja pakkasta ei enää tule mutta taitaa niitä talvikelejäkin vielä kai tulla?
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Riitta-Liisa Roposen haastattelu kisan jälkeen kun onnistui. Ensimmäistä kertaa Ritu sai uransa aikana nyt multa täydet pisteet siitä miten kohdata media ja huomaa kun ei ota enää niin vakavasti näitä asioita niin ilo myöskin näistä sijoista. Iso peukku.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Elokuussa iskeneen koronaviruksen jälkeen on ollut raskasta aikaa terveyden kanssa, mutta tänään hymyilytti, kun availin aamun labratuloksia ja näyttivät ihan hyviltä. Pääsen töitä kokeilemaan takaisin reilun seitsemän kuukauden tauon jälkeen reilun viikon päästä. Olen kävellyt pitkiä lenkkejä tässä säännöllisen epäsäännöllisesti jo viikkoja aina tuntemuksien mukaan ja just nyt taas tuntuu, että eiköhän tämä tästä.

On menty aikaisemminkin askel eteenpäin ja sitten taas pari taakse, mutta nyt ei sellaista varsinaista takapakkia ole tullut viikkoihin, jos kohta tarkkana saa olla ettei innostu ihan liikoja.

Ai piru, että olisi kiva päästä takaisin töihin. Aina voi jotain tapahtua ja tässä on tullut aika varovaiseksi, niin en ihan suoraan uskalla vieläkään julistaa vaikka eiköhän se nyt onnistu 15.3. alkaen. Kopkop.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Poliisin toiminta tässä tapauksessa, jossa pelastivat vauvan hengen.

Mukava välillä lukea tämmösiäkin uutisia. Ei siinä toki mitään mukavaa ole että pikkuihminen ei saa henkeä, mutta että pelastuttiin pahimmalta ja fiksun hienon toiminnan ansiosta.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Olen seurannut tiiviisti pitkin vuotta Ari Huuselan maailmanympäripurjehdusta Vendée Globe -kilpailussa. Tänään Ari tuli maaliin viimeisenä vielä purjehtivana kilpailijana 116 päivän purjehtimisen jälkeen. Uskomattoman hieno suoritus ja minulla vähän linssit huurtuivat, kun näin kuvat IG:ssä.

Mahtavaa Ari! Hattu päästä.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Tämä saa minut uskomaan kauneuden voittamiseen ja ihmisen hyvyyteen.
En ota musiikkiin kantaa, mutta tosta youtuben pysäytykuvassa olevasta hemulista ei kyllä itselleni varsinaisesti huoku kauneus tai ihmisen hyvyys...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös