Veti iloiseksi / hymyn naamalle –ketju

  • 669 997
  • 3 232

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Ei se, että tykkää homon esittämästä musiikista tee homoksi.

Eikä se, että toteaa Eiffel tornin näyttävän melko korkealta, tee henkilöä korkeapaikankammoiseksi.

Mutta onko sillä mitään väliä mikä laulajan seksuaalinen suuntautuminen mahdollisesti on?
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Oulun Kärpät
Edward Reid - Britain's Got Talent

Tuhlatkaa elämästänne sellaiset seitsemän minuuttia tuon videon katsomiseen. En tiedä uppoaako muihin, mutta omasta mielestäni aivan loistava esiintyjä kyseessä!

Aika mielenkiintoine sovitus, hyvällä tavalla! Kyllähän tuo teki vaikutuksen.

(Offtopic) Jos jotain kiinnostaa, niin Reidin sovitus oli Snow Patrollin Run - kappaleesta. Upea biisi, suosittelen!
 

Ioota Rhoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Broad Street Bullies
Mutta onko sillä mitään väliä mikä laulajan seksuaalinen suuntautuminen mahdollisesti on?

No tämä on niin laaja ja tapauskohtainen kysymys, että tähän on paha vastata, mutta yritetään.

Tässä tapauksessa... Ehkä? Tuon pätkän viihdyttävyys, niin kuin ehkä koko ohjelman, on siinä että leikitään ihmisten ennakkoluuloilla. Eikö nämä Susan Boylet ja Paul Pottsit ole tästä ohjelmasta? Eli henkilöltä, jolta sitä vähiten odottaa löytyykin melko hyvä laulutaito. Ei mitenkään erikoinen verrattuna tuhansiin ammattilaisiin, mutta yhdistettynä mielikuvaan, joka ihmisestä syntyy tämän astuessa lavalle, riittävä samaan jonkun linkittämään sen keskustelupalstan hymyilyketjuun.

Eli samalla tavalla kuin aiemmat ohjelman menestyjät tämäkin herra tulee lypsäämään rahaa ja kuuluisuutta siitä ehkä "vähättelevästä" kuvasta, jonka hän itsestään antaa.

Eli turha miehen makuuhuonepuuhia arvuutella, ne eivät kuulu asiaan, mutta mielikuva, jonka hän itsestään luo (flaming gay) kuuluu ja sitä hän ja ohjelma myös hyväksikäyttävät (pätkässä jopa mainitaan Elton John).
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Eilen juomani punaviinipullo + krapulattomuus.

Siksi koska join vain tuon punkun, en muuta. Mukava, lämmin pikkuhumala jääkiekko-ottelun kaverina, matsin jälkeen nukkumaan ja nyt olen ihan täynnä virtaa tehdä vaikka mitä. Vaikka lähtisi ns. reippailemaan tai ajamaan moottoripyörällä, ei mitään esteitä. Erittäin usein krapulassa tekisi mieli tehdä justiinsa noita edellä mainuttuja juttuja. Ja sehän ei käy.

Ihan ekaks nyt aamupalaa kumminkin.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
On niin nätti yö, että väkisinkin hymyilyttää. Tässä tapauksessa tosin jo pelkkä hymyilyttäminen hymyilyttää.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Hetki sitten Ulvilassa tuli keski-ikäinen mies vastaan pyörätuolilla/rullatuolilla, kumpi nimi nyt sit onkaan vähemmän loukkaava. Pisti silmään kaverin eteneminen. Käsiä ei käytetty, vaan molemmilla jaloilla potkittiin istualtaan vauhtia. Päässä miehellä oli pesäpalloilijan kypärä. Lähimmälle pesäpallokentälle ei ollut matkaakaan kuin n. 500m.
Olikohan kesän ensimmäinen auringonpistos vai kenties vain kansallispelimme oli ajanut miehen kyseiseen suoritukseen..
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Hetki sitten Ulvilassa tuli keski-ikäinen mies vastaan pyörätuolilla/rullatuolilla, kumpi nimi nyt sit onkaan vähemmän loukkaava. Pisti silmään kaverin eteneminen. Käsiä ei käytetty, vaan molemmilla jaloilla potkittiin istualtaan vauhtia. Päässä miehellä oli pesäpalloilijan kypärä.

On ne seepparit veikeitä!

Lähestyvä kesäloma pistää hivenen hymyä jo huulille.
 

Wicci

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins, Sudden Death (RIP)
Oma faija sai eilen hymyileen. Isä asuu siis parin ajontunnin päässä ja töiden jälkeen (klo 16) soittelin muuten vaan kuulumisia ja tuli siinä sit sanottua ihan ohimennen että ei oikein jaksa istua töissä kun ilmakin on tollanen ja muutenkin alkaa oleen takki tyhjä kun lomaa venailen plus jotain muuta "itkemistä". Hetken se siinä kuunteli ja sitten keskeytti sanoen että hei, nyt pitää mennä, mä soitan sulle ennen seiskaa. No, 18.45 soi puhelin ja ukko olikin päräyttäny "pyörällä" pihaan. Mukava että vielä yli kolmekymppisenäkin tulee helvetin hyvä mieli käydä oman isän kans kahvilla ja irtaantua arjesta hetkeks puhuen mökin korjatusta terassista. Eniten ehkä arvostaa sitä kun kuuskymppinen tajuaa että nyt pitää jotain tehdä ja viittii lähtee ajeleen ihan vaan kahville piristääkseen.
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
Juuri saamani tiedon mukaan puoliso sai jatkosopparin myös ensi kaudeksi nykyiseen tiimiinsä. Riippuen loukkaantumisista ja eräästä try-outista, vastuuta tulee vähintään saman verran kuin kuluneella sopimuskaudella. Ainakaan nyt ei ole näkyvissä juurikaan vaihtoja synkimmillä hetkillä, mutta erikoistilanteisiin häntä on kaavailtu niin pelipäivien alkuun kuin loppuunkin. Uskoakseni organisaation tarjoama sopimus on rahallisesti hyvin pitkälti samansuuruinen kuin edeltäväkin. Rahastointimahdollisuus hänellä on olemassa nettipankissa.

Tuo try-out on siinä mielessä mielenkiintoinen tapaus, että huonoin pukukoppipelaaja ikinä päätettiin pitää rosterissa ja lisätä hänen vastuutaan. Pelikavereiden varoitukset kyseisen taiteilijan edesottamuksista nykyisen sopimuksen alaisena saapuivat kuitenkin seurajohdolle liian myöhään, sillä hänet oli jo ehditty kiinnittää ensi kaudeksi. Aika näyttää, löytyykö kyseisestä pelaajasta syvällä kyntevän tiimin pelastajaksi, vai jatkuuko sooloilu ja ahdinko myös kesän jälkeen. Puolisollekin oli tuota isompaa roolia mietitty, mutta seurajohdon ihmetykseksi hän ei sitä halunnut. Taustalla on tarjous täysin toisesta sarjasta, jossa hänen hoidettavakseen tulisi pelkästään oman pään puhtaana pitäminen ja juniorituotannon jatkuvuus. Tämä mahdollisuus on organisaation tiedossa ja siirron mahdollistava pykälä kirjattu pelaajayhdistyksen ja seuran väliseen sopimukseen.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Juuri saamani tiedon mukaan puoliso sai jatkosopparin myös ensi kaudeksi nykyiseen tiimiinsä.

Martin Brännvall on jatkamassa Bodens HF:ssä, ja olisko tuo diiva sitten kuun alussa jatkosopimuksen saanut Lars Örnberg (ei tosin mainintaa try-outista)? Rikonko sääntöjä?

Eikun oikeesti, mistä lajista on kysymys? Naiskiekkoa?
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko

xAnZax

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Päätin viime viikolla tylsän työpäivän aikana kirjoittaa TPS osioon hassuttelu viestin. Ja ainakin muiden viesteistä päätellen se on saanut ihmisille hymyn naamalle, joten kyllähän se vähän itseäkin hymyilyttää. Ja eipä sitä kirjoittaessakaan kauheasti kyyneleitä vuodatettu.

Minkään asteista hyödyllistä tietoa ei olekkaan tullut kirjoiteltua, joten on se hyvä että joskus edes tulee sellaista tekstiä minkä joku viitsii edes lukea=)

Nyt voinkin mennä nukkumaan ja uneksimaan kuinka minut kruunataan Jatkoajan kuninkaaksi ja tämän seurauksena TPS ottaa yhteyttä ja palkkaa minut PR-toiminnan yms. johtajaksi.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Sain juuri uuden työpaikan. Ensimmäinen vakituinen paikkani.

Kyllä hymyilyttää!
 

Nume

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, FC Bayern München, SoJy
Joku mies oli tänään kassalla ostamassa kahta kaljaa ja se jätkä oli ihan down kun rahat ei riittäneetkään kahteen kaljaan vaan toinen olisi pitänyt ottaa pois, mutta sitten astuu urho taka-alalta ja sanoo: "Tässä sulle euro." Ei vittu se ostaja suli täyteen hymyyn ja oli jo melkeen tippa linssissä! Se kyllä lämmitti mieltä ja veti iloiseksi! :)
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Nettiliittymä on Saunalahdelta 24M ADSL ja 18 kk määräaikainen sopimus umpeutuu 6.8. 6 ensimmäistä kuukautta oli ilmaisia ja 12 viimeistä 49,90e/kk (alvin nousun jälkeen 50,31 e/kk).

Tänään on viimeinen päivä 24 kk Tuplalaajakaista -tarjousta, jossa saa 10M ADSL ja mokkulan rajoittamattomalla nopeudella hintaan 28,90e/kk. Asian varmistettuani aspasta, tilasin kyseisen liittymän ja se kytketään 27.6., mutta uusi hinta astuu voimaan huomenna. Eli nyt toimii vanha nopeampi yhteys 27.6. asti ja siitä eteenpäin 10M:na selvästi halvemmalla ja lähes 2 kk alkuperäistä määräaikaa aiemmin. Lisäksi laitan mokkulan kiertoon niin, että saan siitä noin 10e kuussa, niin itselleni jää 10M yhteys hintaan alle 20e/kk. Kelpaa mainiosti.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Tunde is back!

Lääkäri antanut Babatunde Wusulle peliluvan ja mies pääsee jälleen kettupaitaan. Vaikea niskarangan murtuma on voitettu ja pelkäsin jopa uran olevan ohi. Toisin kävi ja puun takaa ilmoitus, että on nyt pelikunnossa.

Leveä hymy ja herkkä mieli!
 

Patajokeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Jokerit, Man C, Real Zaragoza
Lukolle uusi vahvistus?

Onko kyseessä jääkiekkoilija vai pesäpalloilija?

Entiseltä joukkuekaverilta murtu pelissä niska ja eka lääkäri sano, että missään nimessä ei saa pelata enää sekuntiakaan. Toinen sano että pelaa vaan, se on murtunu hyvvä asentoon. Se usko jälkimmäistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös