Venäjän nykytilanne

  • 3 436 618
  • 18 357

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Putin, hengenheimolaisensa ja kaikki halukkaat voisivat viedä Venäjän Uralin itäpuolelle.
Sen jälkeen Uralin länsipuolelle jäävä alue yhdistyisi Valko-Venäjään (nimen voisi vaihtaa), ja hakeutuisi Euroopan Unioniin sekä Natoon.
 

Jonisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Kalpa, Україна
Venäläisten käsitys rallista tai ehkä tuossa on menossa vain parkkeerausharjoitukset. Yhdellä näytti menevän pitkäksi, kun ajoi porti alta, mutta saihan sekin onneksi autonsa jotakuinkin toivottuun paikkaan.



Varmaan ilmahälytyksiä. Tehokkaasti poistuvat ajotieltä metsän suojiin, vaikka välit ei oo ihan justiinsa kunnossa. Niin ne Neuvostoliiton taktiikat kehittyy tässä sodan aikana, possujunat on vaan muisto :)
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
Muistan lapsena 80-luvulta aikuisten asenteet Venäjää kohtaan. Suomen sotien urhoja ihailtiin ja neukuille oltiin katkeria Karjalan varastamisesta. Toisaalta tilanne oli stabiili, ne ovat sillä puolella rajaa ja me täällä. Jotkut kävivät Leningradissa ja itsekin kävin kerran Mustallamerellä. Neukkuja myös säälittiin, kun niille piti viedä purkkaa ja sukkahousuja. Sitten 1990 alkoi villi aika kun rajat aukesi. Venkut pyöri täällä ostamassa kaikki Ladat pois. Oli suomalaisten viina-, bensa- ja pilluralli Sortavalaan. Aloitti bussilinja Joensuu-Sortavala-Petroskoi. Venäläisiä alkoi muuttaa Suomeen, ihan ensin avioliittojen kautta. Ja sitten venäläisten autot katukuvassa yleistyivät. Alettiin vähitellen suhtautua venäläisiin kuin normaaleihin ihmisiin. Itsekin vähitellen jossain vaiheessa luovuin r-sanasta ja se kanssakäyminen oli kehittymässä sellaiseen normaaliin kaikkia hyödyttävään raja-alueiden kanssakäymiseen. Opiskelin turistin venäjää, Pietarissa ja muuallakin tuli käytyä monta reissua. Ei mitään huonoa sanottavaa venäläisistä niiltä reissuilta. Mutta sitten se homma romahti, r-sana taas porukalla käytössä ja syvä halveksunta on taas yleistä, ollaan palattu normaaliin. Se aikakausi 1990-luvulta näihin päiviin jää sellaiseksi historian kuriositeetiksi, että siinä oli venäläisten aikaikkuna alkaa normaaliksi kansaksi, mutta ei kelvannut heille ja taas mennään suomalaisten suhtautumisessa heihin niin kuin historiassa se on ollut ennenkin.
Just näin. Juuri kun alkoi näyttää siltä että ehkä ne ei olekaan ihan perseestä kaikki niin sitten vetävät koko kehityksen vessanpöntöstä ja kaikki taas tajuavat kuinka väärässä ovat olleetkaan. Eli venäläiset on taas ihan perseestä. Miten kukaan voi tahtoa itselleen tuota leimaa kun siitä jo kerran päästiin isolla vaivalla pois?
 

KooPee

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo

Motti-Masa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP, PeTo
Ja aika moni ilmoitetaan kadonneeksi, ei ruumista, ei palkkiota.

Naiset muuttuvat kyllä ihan hirviöiksi, jos alkavat himoita miehen kuolemaa. Ei sitä ainakaan rakkaudeksi voi kutsua.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Ja aika moni ilmoitetaan kadonneeksi, ei ruumista, ei palkkiota.

Naiset muuttuvat kyllä ihan hirviöiksi, jos alkavat himoita miehen kuolemaa. Ei sitä ainakaan rakkaudeksi voi kutsua.
Totta kai, eihän ruumiita voi olla enempää kuin tunkiolandia kaatuneiksi ilmoittaa...
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli

Uncle Becker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Україна
Ja aika moni ilmoitetaan kadonneeksi, ei ruumista, ei palkkiota.

Naiset muuttuvat kyllä ihan hirviöiksi, jos alkavat himoita miehen kuolemaa. Ei sitä ainakaan rakkaudeksi voi kutsua.
Jos vodkaa kittaavasta tyhjäntoimittajasta pääsee eroon ja saa vielä korvauksen, niin mikäs siinä neuvosto-leidin ollessa. Eikun miehen paperit vain vetämään.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Rakettimies meinannut ampua ryysylandiaan. Yritti ilmeisesti pelotella jenkkejä näyttämällä voimaa, mutta koordinaatit eivät olleet ihan kohdillaan. Yleensähän nuo ohjukset ovat sentään lähteneet Japaniin päin. Siinä toinen varsinainen sotilasmahti.

Eikös jossain vaiheessa spekuloitu, että Pohjois-Korea saattaisi toimittaa Putinille aseita, tai ainakin tällainen pyyntö olisi Putinin toimesta esitetty? Nyt ilmeisesti tekivät ensimmäinen asetoimituksen?
 

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS
Suosikkijoukkue
Leijonat, Carolina Hurricanes
Tää pisti hymyilyttämään. Siinä on ollut "miehisyys" koetuksella.




Twiitissä oleva huono englanti vaikeutti ymmärtämistä, mistä on kyse. Otsikon perusteella en ollut varma, oliko Solovyovin vaimo "mennyt transsukupuoliseksi" (eli vaimo olisi tajunnut olevansa itse transihminen) vai oliko vaimo lähtenyt jonkun sellaisen ihmisen matkaan, joka oli korjannut sukupuolensa naisesta mieheksi. Katsomalla video läpi selvisi lopulta, että vaimo oli ilmeisesti lähtenyt sellaisen ihmisen matkaan, joka oli käynyt läpi useita leikkauksia ja korjannut sukupuolensa miehestä naiseksi. Toisin sanottuna, vaimon kumppani vaihtui cismiehestä transnaiseksi. Mahtaahan tuo ottaa koville, varsinkin kun Solovyov on itse voimakkaasti sateenkaarivastainen.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Katsomalla video läpi selvisi lopulta, että vaimo oli ilmeisesti lähtenyt sellaisen ihmisen matkaan, joka oli käynyt läpi useita leikkauksia ja korjannut sukupuolensa miehestä naiseksi. Toisin sanottuna, vaimon kumppani vaihtui cismiehestä transnaiseksi. Mahtaahan tuo ottaa koville, varsinkin kun Solovyov on itse voimakkaasti sateenkaarivastainen.
Sitä en tiedä, onko Solovyovin karannut ex-vaimo putinisti vai joku muu nisti. Niin tai näin, en usko tuollaisen isovenäläistä vihaa tihkuvan kahelin olevan kovin viihdyttävää seuraa kenellekään, joten oli oikein kannatettava ja hyvää makua osoittava veto ex-rouvalta lähteä mieluummin vaikka transtyypin matkaan. Solovyov taas voi leikellä itsensä vaikka oravaksi ja kipittää Moskovan Lesnyi Parkiin nakertamaan käpyjä. Arvelen, ettei oravan hommissa tarvitsisi niin ahdistua länkkärihomoista eikä venäläisten paskasta sotimistaidosta.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
"Asiantuntijat" pohtivat taas mediassa, miksi Putin ei vieläkään ole antanut potkuja Šoigulle ja Gerasimoville.
Olisivatko veijarit onnistuneet jemmaamaan ydinsalkun avaimet niin hyvin, että Putin ei halua ottaa riskiä uusien avaimenhaltijoiden luotettavuudella?
Näiden kolmen nimetyn pitää nimittäin yksissä tuumin tehdä päätös napin painamisesta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös