Mihin asti Golden Knights yltää kaudella 2021-2022?

 • Mestaruuteen

  Ääniä: 4 10,0%
 • Finaaliin

  Ääniä: 6 15,0%
 • Konferenssifinaaliin

  Ääniä: 16 40,0%
 • Konferenssivälierään

  Ääniä: 10 25,0%
 • Pudotuspelien avauskierrokselle

  Ääniä: 3 7,5%
 • Pudotuspelien ulkopuolelle

  Ääniä: 1 2,5%

 • Äänestäjiä
  40
 • Tämä ketju sulkeutuu: .
No niin, nyt voi kommentoida. Kuka muuten ennakkospekuloi nämä treidit? En ainakaan minä.
Tuo Nolan Patrickin siirto Vegasiin oli ainakin hyvin ennakoitu monienkin eri kirjoittajien toimesta. Oli tiedossa, että Patrick siirtyy Phillystä muualle ja yhtä hyvin oli tiedossa Kelly McCrimmonin ja Nolan Patrickin yhteys.

Howdenin hankintaa tuskin kukaan osasi ennakoida, vaikka olikin pääteltävissä, että Vegas on aktiivinen ennen laajennusdraftin suojauslistojen lukitsemista. Vegasia kun ei laajennusdraft koske, niin oli helppo poimia kermat (tai no tässä tapauksessa ehkä keitinvedet) päältä.
 
RELEASE THE KRAKEN

Salming

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Vegas Golden Knights
Ihan mielenkiintoinen McPheen pidempi haastattelu laajennusvaraustilaisuusvalinnoista ja -taustoista tuli vastaan internetissä. En ala sen kummemmin referoimaan, vaan kehotan kuuntelemaan itse:Viime syksyn kolmoskierroksen varaus Lukas Cormier valittiin Kanadan U20-leirille 50 muun pelaajan kanssa. Sanoisin, että lopulliseen kisajoukkueeseen hänellä on hyvä mahdollisuus murtautua, koska muistaakseni jo viimeksi hän putosi vasta aika lailla viimeisten joukossa pois ryhmästä.

Harjoitusotteluiden aikataulu ja syksyn leirien alkamisajat ovat myös selvillä: VGK Announce Dates For 2021 Rookie Camp, Training Camp & Preseason Games

Tulokkaiden kehitysleiri alkaa 15. syyskuuta ja isojen poikien harjoittelu viikkoa myöhemmin. Harjoitusottelut alkavat 26. syyskuuta San Josea vastaan ja kaksi päivää myöhemmin Colorado vierailee Las Vegasissa. 30. syyskuuta Vegas matkustaa Salt Lake Cityyn pelaamaan Kingsiä vastaan ja vuorokautta myöhemmin joukkueet kohtaavat T-Mobilella. Harjoituspelit päättyvät vierailuun Coloradossa ja kotipeliin Arizonaa vastaan lokakuun alussa. Kotiavauksessa Golden Knights kohtaa NHL:n uusimman joukkueen Seattle Krakenin 12. lokakuuta, joka samalla debytoi maailman vaativimmassa sarjassa. Tuo on hyvä paikka laittaa tulokas saman tien ruotuun. Silver Knightsin kausi alkaa puolestaan kotona 15. lokakuuta Colorado Eaglesia vastaan.

Kuuntelin myös Howdenin ja Patrickin tuoreet haastattelut. Howden oli hieman shokissa kaupasta, koska ei tiennyt sellaisen olevan tulossa, mutta nyt hän on jo innoissaan. Hän kuvaili itseään kahden suunnan pelaajaksi, joka on hyvä alivoimalla, mutta aloituksia pitää hioa. Patrick puolestaan on jo tuttu pelaaja Howdenille ja kaverikin, koska he ovat harjoitelleet yhdessä Winnipegissä ja pelanneet junioreina vastakkain monesti. Howden on myös ehtinyt kysellä seurasta muutamilta tutuiltaan, jotka ovat olleet Vegasissa leireillä, mutta ei antanut sen kummempia nimiä.

Patrick puolestaan sanoi McCrimmonia viisaimmaksi kiekkoälyköksi, jonka tuntee ja McCrimmon puolestaan tietää, mihin hän on kykeneväinen. Hän sanoi myös jo aiemmin, että tuleva kesä on hänen uransa tärkein harjoitusjakso ja hän on erittäin motivoitunut.
 
"Jos et huijaa, et salee haluu oikeesti voittaa"

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Zach Dean sieltä sitten tuli, kun @Salming:in ehdottamat Matt Samoskevich ja Tyler Boucher menivät muualle, ja Aatu Räty jäi kokonaan valitsematta ensimmäisellä kierroksella. Kommentit Deanistä ovat tyyliin "kova luistelija, taitava, pelaa molempiin suuntiin, voi pelata keskellä tai laidassa, mutta välillä tulee ohipelejä". En löytänyt vahvistusta Deanin katolisuudelle, mutta hän on nyt viime vuosina ainakin pelannut katolisten ranskankanadalaisten liigassa (QMJHL), joten ehkä se riitti Vegasille.

Eipä minulle kolahtanut kovin kovaa, mutta mistä näistä tietää tässä vaiheessa. Coronato (italialainen, joten katolinen) olisi ollut toivelistalla, mutta odotetusti hän meni paljon aikaisemmin.
 
Viva Las Vegas!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy