Mihin asti Golden Knights yltää kaudella 2020–2021?

 • Mestaruuteen

  Ääniä: 5 12,8%
 • Finaaliin

  Ääniä: 4 10,3%
 • Konferenssifinaaliin

  Ääniä: 10 25,6%
 • Konferenssivälierään

  Ääniä: 12 30,8%
 • Pudotuspelien avauskierrokselle

  Ääniä: 6 15,4%
 • Pudotuspelien ulkopuolelle

  Ääniä: 2 5,1%

 • Äänestäjiä
  39
 • Tämä ketju sulkeutuu: .
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights
Olen tyytyväinen Pietrangelon hankintaan ja myös sopimukseen. Heppu on ollut jo vuosia yksi sarjan parhaista puolustajista, suoritustasoltaan ehkä jopa kaikkein tasaisin. On myös pelaajatyypiltään sellainen, että pystynee pitämään tasonsa sopimuksen päättymiseen saakka riittävän hyvänä. Katolinen varmaan italiansukuisena myös, joten jo tutuksi tullut hankintalinja jatkuu.

Schmidtistä samalla luovuttiin ja halvalla lähti. Oli toki hivenen pakkorako, mutta olisin toivonut parempaa vastinetta. Saa nähdä, vieläkö Martinez myydään ja/ tai joku kärkiketjujen hyökkääjä. En toivo sitä ja joukkueen yhtenäisyydenkin kannalta lienee nyt tärkeä pitää kiinni erityisesti "alkuperäisjäsenistä" ja muista pukukopin johtohahmoista, kun yksi hyvin pidetty runkopelaaja jo lähti.

Olen erityisesti tämän takia tyytyväinen, jos ja kun Fleury jää joukkueeseen. Hän on yksi sen johtajista ja alusta alkaen valovoimaisin pelaaja, johon Vegasin menestys varsinkin avauskaudella henkilöityi. Maalivahtikaksikko on nyt yksi liigan parhaista. Toki sietää ollakin, koska lienee myös kallein.

Keskikaistalle olisi hyvä saada yksi vahvistus ihan kärkiketjuihin, mutta hyvin halvalla. Tämä ei ole helppo tehtävä. Glassille ehkä joudutaan sovittelemaan suurempaa roolia, mutta en ole ollenkaan varma suoriutuuko hän siitä ja pysyykö edes ehjänä, kun on jäänyt nuorukaisesta vähän "lasinen" vaikutelma.

Minä toivon, että kapteeniksi valitaan Reilly Smith, mutta Stone tai vaikka Pietrangelokin sopii, kunhan sitä johtajuutta löytyy ratkaisuhetkillä enemmän kuin päättyneellä kaudella.
 

Salming

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Vegas Golden Knights
Pietrangelon tulokashaastattelu:


- Pelaa numerolla seitsemän. Hän kehui kovasti Theodorea ja haluaa auttaa tätä kehittymään entisestään. Hän myös soitti Stonen ohella Theodorelle aamulla ja sanoi, ettei halua ottaa tämän numeroa itselleen. Hyvä niin, koska voi olla, että Theodore tulee ainoana kantamaan numeroa #27 Golden Knightsin historiassa. Numeroa seitsemän ovat aiemmin käyttäneet Jason Garrison ja Valentin Zykov ja Pietrangelo on nyt kolmas pelaaja, joka saa tuon numeron itselleen. Muita numeroita ei olekaan yhtä ahkerasti kierrätetty kuin seiskaa
- Peruskohteliaisuudet siitä, että tunnelma T-Mobile Areenalla on erinomainen ja Vegas on paikka, jossa kaikki haluavat tällä hetkellä pelata
- Reaves on jo ennestään tuttu hyvä ystävä ja hänen kanssaan Pietrangelo olikin jo jutellut kuten myös Stastnyn, joka oli ylistänyt ympäristöä
- Pelityylin pitäisi sopia Alexille. DeBoerin puolustajille suomat vapaukset myös sopinevat hänelle
- Kun keskustelee Foleyn kanssa kymmenen minuuttia, huomaa hänen intohimonsa jääkiekkoon ja oli tärkeää, että Foleylla on sama intohimo lajiin kuin Alexilla itsellään
 
"Jos et huijaa, et salee haluu oikeesti voittaa"

Salming

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Vegas Golden KnightsFleuryn tuoreita aatoksia parin twiitin verran käännettynä yllä. Ilmapiiri vaikuttaa oikein mainiolta, heh. Lehnerin olkapään puhdistus puolestaan sujui ongelmitta.

KHL-pojista Dorofeyev ei ole päässyt pelaamaan enempää kuin yhden pelin nelosketjussa. Siinäkin peliaikaa tuli vain 4:33. VHL:ssä hän sentään osui vihdoin maalikehikoiden väliin:


Morozov on puolestaan pudonnut takaisin nelossentteriksi sen jälkeen, kun joukkuetoverit ovat hiljalleen palailleet kokoonpanoon viruksen jäljiltä. 16 pelin jälkeen tehot ovat 3+2 ja aloitusprosentti 56,9%. Jääaikakeskiarvo on 15:45, mutta tuo pudonnee hieman jatkossa. Marushev puolestaan on nyt pelannut jo neljä peliä putkeen ylhäällä. Tehopisteitä ei ole kertynyt enempää kuin se yksi syöttöpiste kauden debyytissä, mutta jääaikakeskiarvo on sentään 9:51. Laukauksia on kuitenkin vain viisi eli 1,25 peliä kohden. Maalinedustan preesenssi vaikuttaa sentään olevan riittävällä tasolla Pohjois-Amerikkaa ajatellen:


Kolmannen kierroksen varauksesta Hallumista puolestaan tulee aikanaan Haulan ja Stephensonin seuraaja edustusmiehistöön tämän klipin perusteella:
 
"Jos et huijaa, et salee haluu oikeesti voittaa"

Salming

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Vegas Golden Knights

Kolesarille kahden vuoden jatkosopimus. Ensi kausi lienee melko merkittävä sen suhteen, että onko hänessä potentiaalia tulevaisuudessa nelosketjuun vai ei. NHL-debyytti tammikuussa oli kohtalainen. AHL-miehistössä on nyt kivasti syvyyttä, joten playoffpaikkaa sopii odottaa heiltäkin:

Jurco - Quinney - Elvenes
Sikura - Brown - O'Regan
McGinn - Leschyshyn - Kolesar
Cotter - Duke - Dugan
Goulbourne - Jones - Rondbjerg

Schuldt - Murphy
Dahlström - Coghlan
Bischoff - Corcoran
McLaughlin - Pachal
Hayes

Dansk
Ferguson
Thompson
Patera

Kallionkieli puolestaan teki lauantaina KalPaa vastaan 1+1 tehot HIFK:n junnuissa viettäen ensi kerran kahden pisteen iltaa tällä kaudella. Vastus oli tosin heppoinen, kun peli päättyi 8-1, mutta silti Kallionkieli viimeisteli köyhän miehen Smithina verrokkinsa patenttiliikkeellä rystyltä onnistuneesti läheltä ylös ja alusti 2v1-hyökkäyksestä isäntien viidennen osuman:
 
"Jos et huijaa, et salee haluu oikeesti voittaa"
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy