Vegas Golden Knights (1.) – Washington Capitals (1.), Stanley Cup-finaalit 2018

  • 50 956
  • 172

speksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, TPS
Nautiskelu finaalipaikasta saa loppua nyt, sillä nyt alkaa se kovin taistelu! Todella vaikea ennakoida mitä tuleman pitää, mutta usko on kova että edessä on Capitals historian parhaat finaalit! Heti ekaan peliin onnistumiset ykkösketjulle sekä ylivoimalle + Holtbyllä samat otteet kuin Tampaa vastaan niin meillä on saumat! Let’s Go CAPS!!
 

Aivan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Totuus/Pravda

Venäjän suurimmat tähdet pelaa NHL:ssä länsimaailmassa. Suuri Venäjä ei olekaan niin suuri oligarkkeineen ja muine rosvoineen. Länsimaiden tissillä täytyy Ovetchkinien käydä. Tuo perimmäisyys ei muutu vaikka kuinka Putinia ja äiti Venäjää hehkuttavat.

Mitä taasen aggressiiviseen sokeaan putininhoon tulee, niin maailmassa on isompiakin uhkakuvia kuin Venäjä, vaikkapa Kiina. Ja taitaa olla maailma kuitenkin parempi paikka Putinilla kuin ilman.

Pian alkaa pelit. Jee!
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Vastustan. Vaadin mukaan näkökulman, ketkä pelaajista ovat vegaaneja. Tietää sitten jatkossa, ketä fanittaa.

Jonathan Toews on perustanut järjestön, johon varmasti voit sitten lahjoittaa rahaa. Tuetaan yhdessä vegejä!

Tänään alkaa finaalit ja ensimmäistä kertaa pitkään aikaan ei mukana ole suoranaista inhokkia tai omaa suosikkia. Viimeksi finaaleja pelattiin ilman inhokkia keväällä 2007 ja silloin tietysti kasin kelkassa mentiin. Tänäkin vuonna vaakakuppi suureen kasiin kääntyy.

Toivottavasti saadaan suuri kaari draamaa!
 

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Nyt se sitten alkaa vihdoinkin!

Pitkien pohdintojen ja analyysien jälkeen en näe mitään muuta mahdollista lopputulosta kuin Vegasin voiton.
Alex on iso stara ja kova maalintekijä sekä nälkäinen kaikkien pettymysten jälkeen MUTTA Vegas on täynnä nälkäisiä miehiä jotka haluavat jokainen hullun kiilto silmissä näyttää että he ovat jotain muuta kuin omien joukkueittensa hylkäämiä jämiä.
Vegas pelaa niin hyvin yhteen ja löytää äkkiä vastustajansa heikot kohdat kuten on jo nähty, joten enpä usko että he enää tässä vaiheessa menettäisi otettaan.

Vegas ei ole pleijareissa ollut missään vaiheessa pulassa vaan meno on ollut koko ajan erittäin vakuuttavaa. Sharks-sarja (4-2) oli se tiukin tällä matkalla eikä siinäkään loppujen lopuksi ollut mitään hätää. Ja vaikka Jets vei ekan pelin niin Vegas hoiti seuraavat ällistyttävän hienosti. Jetsin hyökkäys on jopa kovempi/laajempi kuin Capsien niin en usko että puntit tutisevat Ovien ja Co luistellessa vastaan.

Caps sen sijaan oli jo 1. kierroksella kuilun partaalla mutta sitten se 0-2 tappiolta pystyi jatkoerässä voittamaan game3:n jolla se käänsi koko sarjan itselleen. Hilkulla oli siis eikä 0-3:sta olisi enää noussut pudottamaan kylläistä ja jonkin verran raihnaista pingviinijengiä 2. kierroksella. Pensin niistäminen antoi kuitenkin Capsille buustin ja uskon jolla se onnistui kampeamaan Tampan pihalle. Pitää kuitenkin muistaa että Tampa oli ihan paska 2 viimeistä peliä sulaen täysin Jääden jopa nollille noissa molemmissa, yhtään Capsin voittoa vähättelemättä.

Nyt on kuitenkin varmasti Vegas valmiina alusta alkaen ja vauhti tulee olemaan hurja mikä laittanee Capsit vetäytymään ja vastaiskun paikkoja kyttäilemään. En usko että Caps voi yrittää ottaa kuskin paikkaa tässä 1. ottelussa vaan se joutuu tyytymään varovaisempaan pelaamiseen mikä sotii varmasti sen vahvuuksia vastaan.
Ellei se saa Vegasin pelitapaa häirittyä ja rikottua, tai iske yv:llä mitä joku jo väläyttelikin, voi olla konstit kovin vähissä.

Tältä pohjalta Vegas vie 4-1 tai 4-2 nämä karkelot ja kirjoittaa historiaa joka kyllä maistuu minullekin, eli Vegasin puolesta liputan ehdottomasti!
Niin ja tietysti Fleuryn, hän olkoon se Pingviinipeikko tänä vuonna johon Caps lopulta törmää.

LGV!
 

Salming

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Vegas Golden Knights
Raportti ensimmäisestä kiinnityksestä ennen kuin täällä siirrytään jauhamaan Putinin sijasta Wilsonista: https://keskustelu.jatkoaika.com/threads/vegas-golden-knights-2017–2018.63467/page-51#post-7637098

Bäckströmin ketju oli vierailta erinomainen ja sen kanssa Vegas oli samanlaisissa vaikeuksissa kuin esimerkiksi Kings-sarjassa Kopitarin vitjaa vastaan, Sharks-sarjassa Couturen ketjua vastaan ja Jets-sarjassa Scheifelen ketjua vastaan. Jännä nähdä, että saako lopulta Vegas tuonkin ketjun lopulta tarpeeksi kuriin, pimennettyä muut Capitalsin ketjut tai sitten vain tehtyä edelleen enemmän maaleja kuin vastustaja myös jatkossa kuten avausottelussa. Kuznetsov ketjuineen toki paransi otteitaan pelin edetessä ja varmasti tehoilee myös seuraavissa peleissä. Vegasin puolelta kärkiketjuista onnistui puolestaan vain ykkönen Haulan ketjun panoksen jäätyä pettymykseksi, mutta onneksi sitten alaketjujen taisto kääntyi isännille.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eikös täällä Jatkoajassa ollut juuri kolumni tms jossa sanottiin Vegasis liikaa yhden ketjun joukkueensi. Tuskin kuitenkaan nelosketjua tarkoitettiin.

Vegasille avauskiinnitys. Ei muuta kuin päätyyn asti!
 

Tuamas

Jäsen
Vaikea nähdä Washingtonin tätä sarjaa vievän, Vegasilta tavanomaista heikompaa peliä ja silti kairasivat voiton.

Pelitapa ja sen toteutus sopivalla rungolla pitää Capsit kanveesissa.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Odotettua kyllä pelin taso ei huimannut.
Vegaanit teki yhden (varsinaisen) enemmän eikä lopptulos ollut vääryys.
Sarjasta peli ei välttämättä kerro lopullista totuutta.
Wilsonilla ei sitten pää kestänyt. Todella tyhmä taklaus.
Jos siitä pitää pelikieltoa saada niin istukoot sitten poppareilla.
Samalla vituttaa jo nyt tulevan jeesustelun määrä.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Vähän helpolla jäi nyt eka Vegasille. Kumpikaan ei päässyt tauon jälkeen parhaaseen terään ja MAFfikin oli tavallinen kuolevainen. Neljä tehtyä täytyy riittää ja oman alueen epätyypilliset ja halvat merkkausvirheet maksoi pelin.

Tuomarit oli tasasen kujalla ja ei mua haittaa pelkkien ruumiiden viheltäminen. Vähän näin jälkikäteen harmittaa Reavesin tasotus kun siinä nyt jäi selvä poikkari välistä (kuten moni muukin kummallekin puolelle), mutta kun se konkretisoitui ihan suoranaisesti maalin merkeissä.

Eller teki Tikkaset ja tasotus jäi syntymättä. Iso hetki mahdollisesti koko sarjan kannalta. Jos sarja hävitään niin saa nähdä jääkö viimeiseksi tanskalaiseksi pariinkymmeneen vuoteen.

No, en ole vihainen, vaan pettynyt. Tää peli olisi kuulunut ottaa kuleksimasta. Kerrankin ei ole nyt 0-1 tilanteessa semmonen maku suussa että seuraava olis pakkovoitto tai voidaan nostaa kädet ilmaan, mutta pitää toivoa että joukkueella on. Kunhan tiivistetään pakka aiempien sarjojen tasolle niin sarja on täysin voitettavissa. Vaikka Vegasillakin olis lisävaihde jäljellä, mutta meillä jäi mun mielestä kaks pykälää vaille täydet ainakin.

Hienoa Vegasin pelissä on tuo kontrolloitu kaaos. 3-4 äijää painaa aina tapahtumien keskipisteeseen ja sitä kautta ansaitaan se pomppu ja tuntuu että Vegasin äijiä löytyy aina valmiiksi sieltä mihin kiekko pomppaa. Niin luodaan se kaaos ja kontrollia on sitten tehdä se sillä tapaa että omiin ei aukea yv-hyökkäyksiä liukuhihnalta. Tuon kaavan pysäyttämiseen pitää alkuunsa lopettaa se kiekon perässä juokseminen kulmissa ja tolpilla ja keskittyä enempi ottamaan tila haltuun. Ja kiekko pitää lyödä nöyrästi ulos kun paikka on jos on vähänkään seisovilta jaloin, Devante Smith-Pelly.

Omalla alueella Vegas oli ainakin tänään vaikeuksissa. Kyllä siellä tulee virheitä ja ajoittain sortuvat myös seuraamaan kiekkoa liiaksi, ja heikkouksia on muutenkin. Tänään Fleury ei pelastanut pakistoa samaan tapaan mitä muissa sarjoissa ja jos sama jatkuu niin 3-4 maalia per peli on ihan tehtävissä. Oma pää vaan kuntoon.

Caps on ollut sinnikäs jengi tänä vuonna joten toivotaan että ens peliin löytyy taas tappamisen meininki. Muillekin kuin Wilsonille, heh. Liian aikaista?

Aasinsillasta Wilsoniin. Hiukkasen myöhässä ja ehkä kulmakin vähän huono, mutta ei muuta. En usko pelikieltoon ja kakkonen reilu tuomio näillä värilaseilla. Saa nähdä onko dop samaa mieltä. Toisella puolen Reavesilla on ilmeisesti ainakin vapaat kädet tehä ihan mitä vaan ilman raitapaitojen huomiota, joten saadaankohan tästä lopulta mukavan kuumakin sarja. Etenkin sarjan viihdyttävyydellekin siis tekis hyvää jos Wilson ja Reaves olis molemmat kaukalossa aamuyöstä torstaina.

Oshie oli ottelun paras pelaaja. Huikea matsi. Carlson oli hyvä hyökkäyspäässä mutta Kempnyn kanssa vaikeuksissa omissa. Ykköseltä vaisumpi ilta, mutta kun nyt odottelen että Capsin neljäs korjataan Ovielle niin saipa hänkin maalitilit auki finuissa. Vegasista Reaves oli tänään harmillisesti loistava, Engellandin poikkaria sai maistaa kaikki metrin säteellä liikkuneet jotka ei alta kerenneet pois ja näin porilaisittain Haulalla kyllä putki kulkee varsin mukavasti.

Ei muuta ku eteenpäin ja jos nyt ei köysi vielä alkanut kiristymään niin ainakin se on kaivettu kaapista ulos ja vedetty solmut valmiiksi.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Vähän pelottaa, mitä Wilson tekee, kuinka monta Vegasin pelaajaa se teloo.
Odotin iskujen kohdistuvan lähinnä Vegasin ykkösketjun pelaajiin. Kauan niitä joutui odottamaan, mutta tulihan se sieltä. Tietenkin Marchessaultin vika tuo, kun ei ollut tietoinen, missä Wilson oli kaukalossa ja oli ihan omissa satumaailmoissaan, kun Wilson palautti kaverin todellisuuteen. Voisihan tuon Wilsonin heittää "jäähylle" vaikka koko loppufinaalien ajaksi. Harmi sinänsä, koska kaveri osaa oikeastikin pelata, mutta valitsee sitten tuollaisen likaisen tyylin.

Väärin siis voitettu tänään Vegasilta, Reaves olisi ansainnut maalinsa sijaan jäähyn. Mutta ei kai näitä enää muuteta, joten näillä mennään. Seuraava nähty peli kohdallani on sitten joko Cupin ratkaiseva ottelu tai sitten taas ensi kaudella. Hienoa on ollut todistaa tätä Knightsien peliä pleijareissa toisesta kierroksesta eteenpäin. What time is it?
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Hienoa! Eka kiinnitys Vegasille ja tykkään siitä, että Engelland ja kumppanit jakaa maalin edessä kovuutta jos sinne mennään säätämään. Myös Reaves on ollut tulessa viimeiset pari peliä ja tässäkin pelissä hänen ketjunsa onnistui loistavasti. Wilson on Wilson, joten tuota sopii odottaa myös jatkossa ja hanskat tulee pysymään liimattuna kädessä koska ei ota selkäsaunaa vapaaehtoisesti, joten tuohon touhuun on Vegasin kyettävä vastaamaan samalla mitalla Ovea ja muita tähtiä kohtaan.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Vegasia on nyt tuputettu joka tuutista NHL:n ja muunkin median suunnalta, että kyseinen joukkue on lähinnä ruvennut ärsyttämään. Hieno tarina toki nousta finaaleihin asti, mutta jotenkin en jaksa innostua tästä yhtä paljon kuin jotkut. Tästä syystä toivoisinkin Capsin hoitavan lopulta kannun, koska Ovechkin jos joku kyllä ansaitsitsi sen. Vegas ehtii kyllä myöhemminkin nostella kannua.

Fleuryn 2012 kevätmoodi pitäisi vaan kaivaa esille ja Capsin lopettaa omissa sekoilu, niin eiköhän sarja hoidu.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vegasia on nyt tuputettu joka tuutista NHL:n ja muunkin median suunnalta, että kyseinen joukkue on lähinnä ruvennut ärsyttämään. Hieno tarina toki nousta finaaleihin asti, mutta jotenkin en jaksa innostua tästä yhtä paljon kuin jotkut. Tästä syystä toivoisinkin Capsin hoitavan lopulta kannun, koska Ovechkin jos joku kyllä ansaitsitsi sen. Vegas ehtii kyllä myöhemminkin nostella kannua.

Fleuryn 2012 kevätmoodi pitäisi vaan kaivaa esille ja Capsin lopettaa omissa sekoilu, niin eiköhän sarja hoidu.
Ihan yhtä paljon on saanut ainakin faneilta lukea, kuinka sitä kannua ollaan Oville tuputtamassa. P-Amerikan tähtikulttimeiningille tekisi todella hyvää, kun aito joukkue veisi kannun.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Ihan yhtä paljon on saanut ainakin faneilta lukea, kuinka sitä kannua ollaan Oville tuputtamassa. P-Amerikan tähtikulttimeiningille tekisi todella hyvää, kun aito joukkue veisi kannun.

Ovie nyt toki tähtikultissaan pyörii tämän sarjan kavereista omassa luokassaan, mutta kyllä Capitas pelaa näitä pelejä ihan aidosti joukkueena. Porukka on kasvanut kauden mittaan hienosti yhteen ja ei tämän jengin odotettu finaaleja pelaavan. Jopa tuo tähtikultin Ovechkin on ollut tämän kevään ensiksi osa joukkuetta ja vasta sen jälkeen Ovechkin.

Sitä älköön pois Capitalsista otettane, meni pytty sitten itään tahi länteen.

Ps. Yhtälailla Vegasin tämän kauden aito joukkue profiloituu Fleuryyn mitä Caps Ovechkiniin.
 
Viimeksi muokattu:

Carlos

Jäsen
Vegasilta itse asiassa vahva suoritus, ottaen huomioon että alla oli jo pitkä tauko, peli ei oikein toiminut, ja Flöörikin oli hapuileva. Mutta taistelu-ilme löytyi. Positiivista edelleen Vegasin kannalta oli se että Caps ei päässyt tekemään yhtään ns. kunnon maalia, mikä lupaa hyvää jatkoa ajatellen. Saivartelijoille tiedoksi että kaikki maalit toki lasketaan, mutta vahvat one-timer maalit mikä on ollut joukkueen tavaramerkki koko kauden jäivät puuttumaan. Joka puolestaan olisi antanut Capsille sen kaipaamaa itseluottamusta siitä että "meidän peli riittää näitä vastaan".

Seuraava peli on varmasti korkeatasoisempaa kiekkoa, jossa paine on edelleen enemmän Vegasilla, Caps on ryöstöretkellä. Sitten pelistä 3 eteenpäin jos ryöstö ei ole onnistunut, paine on toisinpäin (Capsin pakko voittaa molemmat kotipelit).
 

Fat Cat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hurja matsi koosteen perusteella. Vegasin pelitapa luo noita paikkoja niin pirusti, että katseet kääntyy väkisin Holtbyyn. Jos perustaso pysyy hyvänä ja saa otettua muutaman unelmapelastuksen per peli, on Washington lähellä voittoa. Tuntuu todella liukuhihnalta tuo Vegasin maalipaikkojen järjestely, oli sitten kyseessä mikä tahansa ketju. Tietysti aina rukouksen aika kun Karlsson&co on jäällä, mutta muiltakin löytyy helposti noita klap-klap -kuvioita.

Paljon maaleja, mutta mielestäni molemmat veskat pelasivat kelpo pelin. Tälläisissä peleissä kun on laatupaikkoja molempiin päihin valtavasti, ei voi isoilta numeroilta välttyä. Toki Fleury näytti vähän kummalliselta siinä Carlsonin maalissa.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Oishan sen pystin Ovielle suonut mutta kun ei vaan taida riittää. Käsittämätön jengi tuo Vegas. Toivottavasti Ovie pääsee urallaan vielä semmoiseen jengiin jossa pystin voittoon on realistiset mahkut.
 

Fat Cat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toivottavasti Ovie pääsee urallaan vielä semmoiseen jengiin jossa pystin voittoon on realistiset mahkut.
Millä tavalla erinomaisesti pelaava, Stanley Cup -finaaleissa oleva joukkue ei omaa realistisia mahkuja voittoon? Tässä on yksi (vieras)peli pelattu joka päättyi niukkaan tappioon.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Oishan sen pystin Ovielle suonut mutta kun ei vaan taida riittää. Käsittämätön jengi tuo Vegas. Toivottavasti Ovie pääsee urallaan vielä semmoiseen jengiin jossa pystin voittoon on realistiset mahkut.

Toivottavasti trollaat, tai sitten olet todella ulapalla. Siihen ei Saimaa riitä, tarvii vähintään Laatokan kokoisen lutakon.
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
Odotin iskujen kohdistuvan lähinnä Vegasin ykkösketjun pelaajiin. Kauan niitä joutui odottamaan, mutta tulihan se sieltä. Tietenkin Marchessaultin vika tuo, kun ei ollut tietoinen, missä Wilson oli kaukalossa ja oli ihan omissa satumaailmoissaan, kun Wilson palautti kaverin todellisuuteen. Voisihan tuon Wilsonin heittää "jäähylle" vaikka koko loppufinaalien ajaksi. Harmi sinänsä, koska kaveri osaa oikeastikin pelata, mutta valitsee sitten tuollaisen likaisen tyylin.

Väärin siis voitettu tänään Vegasilta, Reaves olisi ansainnut maalinsa sijaan jäähyn. Mutta ei kai näitä enää muuteta, joten näillä mennään. Seuraava nähty peli kohdallani on sitten joko Cupin ratkaiseva ottelu tai sitten taas ensi kaudella. Hienoa on ollut todistaa tätä Knightsien peliä pleijareissa toisesta kierroksesta eteenpäin. What time is it?

Boldattu... Jos tuo Reavesin poikkari ei ollut jäähy niin en kyllä tiedä mitä tarvitsee tehdä että jäähyn poikittaisesta saa. Ihan käsittämätön kömmähdys tuomareilta.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Vegas se vaan porskuttaa, taitavat tosiaan viedä koko roskan. Mutta eihän tämä tosiaan tänään ratkennut vielä. Ovieta taisi vähän jännittää ensimmäinen finaali, hiihteli ihan pimennossa koko pelin, eikä sitä aiemmista sarjoista tuttua taistelua taklauksineen edes löytynyt.
 

Ralph

Jäsen
Ensimmäinen peli meni aika nappiin. Siis kun ajattelee paria täysin puoleettomana. Tällöin haluaa nähdä maaleja. Maaleja. Tällöin 6-4-pelit ovat herkkua, ei Fleuryn tai Holtbyn loistopelillä 1-0-pelit. Tietenkin valmennuksen ja joukkueen kannalta maalivahdin onnistumista toivotaan, mutta puolueettomana jääkiekon ystävänä sitä katsoo mielellään tällaista peliä. Joten toivottavasti sama jatkuu seuraavissakin peleissä, vaikka peli voi olla värikäs ja jännittävä vähämaalisenakin.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Tyypillisesti hävittiin ensimmäinen peli sarjasta, pl. Tampa-sarja.

Pelaamattomuus vaikutti pelin tasoon, joten henkilökohtaisesti odottelen ainakin tasokkaampaa kiekkopeliä seuraavasta. Capitalsinkin otteet parantui loppua kohden ja vahvasti olen sitä mieltä, että tämä parannus jatkuu seuraavassa Vegasin kovasta karvauksesta huolimatta. Kiekkoa vain Fleuryn luukulle ja voitto kotia.

Let’s Go Caps!
 

FinnPeak

Jäsen
Kyllä on sitten jotkut jääkiekonseuraajat yössä maalivahtipelin suhteen. Ekoista vedoista ohjuri ja one-timer tyhjiin sisään niin alkaa puheet paskoista prosenteista kun peliä on takana joku 10min. Ja sitten vielä joku pomppu omien luikkareiden kautta --> "MAF Oli huono". Jep jep. No ehkä mä vaan tartun Rapalaan tässä.

Ei ollut kumpikaan maalivahti huono tänään, mutta megaseivit jäivät varastoon vielä ja muutama räkäpomppu mitkä on nyt viimeaikoina jäänyt menemättä sisään, osui tällä kertaa. Vegasille toki aika hienoa, että voittivat siitäkin huolimatta.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
En katsonut matsia kuin sen pidemmän koosteen tuubista, mutta ensimmäistä Vegasin maalia lukuunottamatta Capsin pakit olivat kyllä jokaisessa muussa maalissa täysin hukassa. Nosekin voittomaali oli uskomatonta sähläystä, sillä ei siellä maalilla voi mies seisoa ihan vapaana. Sarja menee Vegasille, jos Capsin pakit höntyilevät samalla tavalla kuin tässä ekassa matsissa. Oman pään on tiivistyttävä etenkin maalin edessä merkittävästi, että sarjassa säilyy edes joku jännitys. Noin ei vain voi pelata oman maalin ympärillä.

Tuli mieleen, että jos lähtee Vegasin vauhtimyllyyn mukaan, niin siinä käy kyllä kylmät Capsille. Sen sijaan oma puolustuspää pitää olla koko ajan erittäin tiukassa kuosissa, maalivahdin oltava kuuma (Holtby näyttäisi olevan riittävällä tasolla) ja iskeä tarpeen mukaan kovaa painettta Vegasin päähän aina kun siihen on mahdollisuus (väsynyt kenttä jäällä etc.), sillä en ole ihan vakuuttunut sen puolustuskyvystä. Vegas on kyllä mahdollista lyödä pitkässä sarjassa, mutta sen verran joukkue on vaarallinen vastahyökkäyksissä, että yhtään missään tilanteessa sille ei voi antaa ylimääräistä siimaa ja kaiken pitää omassa päässä mennä nappiin, muuten tulee tappioita.

Wilsonin taklaus saattoi olla pieni sikailuyritys, mutta Vegaskin osaa jo pienen koosteen perusteella antaa tylyä poikkaria ja siten pelata jatkuvasti pientä sikaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös