Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Ai että! Vihdoin ja viimein tällaiseen ketjuun pääsee Capitalsin nimen kirjoittamaan!!

Tuskin kukaan tässä maailmassa osasi ennen kauden alkua ennustaa/veikata tätä otteluparia Stanley Cupin finaaleihin, mutta näin se nyt on. Sensaatiomaisen tulokaskauden pelannut Vegas on pyyhkinyt tieltään ilman suurempia vaikeuksia kaikki vastustajansa pudotuspeleissä. Capitals taasen on tämän kevään aikana nähnyt oikeastaan kaiken matkalla finaaleihin mitä vain kykenee näkemään ja ylä- sekä alamäkien jälkeen joukkue on nyt finaaleissa taistelemassa siitä kauneimmasta.

Erilaisista lähtöasetelmista joukkueet lähtevät näihin finaaleihin, joten mielenkiintoinen finaalisarja on ehdottomasti tulossa.

Otteluohjelma:

Game 1: 29.5. Ti 03:00 Vegas - Capitals
Game 2: 31.5. To 03:00 Vegas - Capitals
Game 3: 3.6. Su 03:00 Capitals - Vegas
Game 4: 5.6 Ti 03:00 Capitals - Vegas

Tarvittaessa:

Game 5: Pe 7.6.
Game 6: Ma 11.6.
Game 7: To 14.6.

Ketju lyhyesti auki, kirjoitellaan paremmalla ajalla vähän lisää ennakkotunnelmia.
 

Gr8-8

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Loistavaa, ketju auki!
Omasta näkökulmasta vastus ehkä liigan vähiten tunteita (ainakaan negatiivisia) herättävä, mutta mielenkiintoisia tarinoita kohtaamiseen liittyy:
- Caps selätti vihdoin Pensin, mutta MAF vielä jäljellä ja kovemassa iskussa kun koskaan.
- Nate Schmidt, ex-caps, jolla huikea kausi alla. Pureeko oma koira?
- GMGM: koonnut Caps-rungon, jota vastaan nyt pelaa. Erat-kauppa näyttäytyy vihdoin järkevänä — McPheen kannalta.

Washingtonin kannalta sarjaavaus vieraissa sopii hyvin. Taitaa olla vastakkain pleijareiden parhaat koti- ja vierasjoukkueet. Caps ei tosin ole tainnut KOSKAAN voittaa Vegasia. Lienee tarpeen kerrata Salmingin raportit kauden kohtaamisista.
 

Väkkärä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, Kalpa
Tulee raikas vastustaja kaikin puolin Capitalsille, ei ole mitään mörköjä kehittynyt alitajuntaan. Vaikkakin joulukuun lopun vierasmatsissa ei ollut Capsilla mitään palaa Vegasille. Päättykö se nyt 4-0, vai miten se oli. Mutta kaikki on vaan itsestä kiinni. "Enään" neljä voittoa ja siihen on enintään seittemän peliä aikaa, mutta uskon että kuusi peliä riittää tällä kertaa.

Toivottavasti Bäckström on jumpannut ranteensa kuntoon ni ei tarvitse vasemmalla kätellä:).
Ei muuta kun samalaisella kiekkokontrollilla ja kovalla asenteella Vegasiin niin kun nähtiin Tampassa sarjan alussa. Aktiivisuuden kautta jäähyjä vastustajalle ja yvllä kiekkoa pönttöön. Samalla Carlson nostaa tasoaan edellisestä sarjasta ja kihauttaa pari uunia vielä, vaikka siinä yvllä sitten.

Eipä Capsilla heikkoa lenkkiä rosterissa tällä hetkellä olekkaan eikä siihen varaa olisikaan. En nää miksei kanisteri nousisi tänä vuonna punaisten käsivarsille, mutta ekan pelin jälkeen ollaan viisaampia. Ehkä kiekkojumalat jos jotkut pystyy vielä varjella Fleuryn maalia, ja nopeilla vastahyökkäyksillä Vegasin vikkelät jalat saattaa tuottaa stressiä Capsin alakertaan.

Fleury pudottaa omaa tasoaan ettei siitä liian isoa mörköä kasva Capitalsin tykeille. Ja Holtby ei ponpottele sitä kumilaattaa edes sitä vähää mitä oli G7 Tampaa vastaan havaittavissa.

Eihän tuomarit pelejä saatika kokonaisia sarjoja ratko mutta toivottavasti linja pysyy tasasena. Totta kai virheitä tulee mutta ettei niitä tarvisi jossitella pelejen tahi sarjan jälkeen.

Hyvää keskustelua ja tunnetta näppäimistöjenkin ääreen kaikille palstaveljille ja -sisarille. Nyt naatitaan vaikka se kaikelta jännitykseltä melkein mahdotonta onkin.

Capitals in6

Let's go Capitals !!
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Puhdas Vegasin glory-huntteri ilmoittautuu ketjuun. Tuskin tänne kovin montaa Vegasin tunnuksilla kirjoittavaa palstalaista ilmestyy kirjoittelemaan, jollei sitten "tosiseuraaja" @Salming tänne ilmesty sanomaan painavaa sanaansa.

Nyt täytyy valitettavasti heti todeta, että ekan pelin jälkeen loput finaalipelit voivat jäädä katsomatta Suomen matkan takia. Jollei sitten joku tuttu Suomessa kutsu kylään katsomaan, mutta tuskinpa, sillä niin hulluun aikaan pelit tulevat Suomessa. Eikä niitä oikein jälkikäteen viitsi ruveta katsomaan, kun tietää jo tuloksen. Ehkä joku tuttu täällä Losin seudulla nauhoittaisi sen ratkaisevan pelin, niin voisi sen sitten katsoa jälkeenpäin.

Tosiaan ei niin kauheasti harmita vaikka Caps veisikin, onhan ne olleet jo liigassa pitkään ilman namiherkkua. Mutta lähes kaikki sympatiani ovat kuitenkin Vegasin puolella. Tuollaista Vegasin tyylistä kiekkoa on hieno katsella, kunhan ne vaan muistavat pelata sitä, eikä jäädä omalle alueelle seisoskelemaan ja odottamaan vastustajan maalintekoa ja pyöritystä. Uskon, että omaa peliään pelaamalla Vegasilla on kaikki mahdollisuudet tässä, ja jos Fleury on vielä kunnossa ja sulkee Ovetškinin ja muiden Capitals-pelaajien maalihanat, niin Washington voi turhautua. Vähän pelottaa, mitä Wilson tekee, kuinka monta Vegasin pelaajaa se teloo. Voipi tulla tosiaan Reavesille töitä.

Mielenkiintoista on myös seurata ex-Caps Nate Schmidtin edesottamuksia tässä sarjassa. Kaveri sanoi pieni virne suupielessä, ettei hän enää ex-kavereilleen menestystä toivo. Saa sitten nähdä, onko hänellä näytön paikka. Hienostihan hän on pelannut tähän asti.

Tulipa hienot finaalit, ei ole inhokkijoukkueita mukana, ja jos Capsit pelaavat tuossa parin viime pelin hurmassa edelleen, niin voi olla ihan viihdyttävää kiekkoakin. 4-2, Viva Las Vegas!
 
Viimeksi muokattu:
Florida Gators - 2006,2007 NCAA basketball champions, 1996, 2006, 2008 NCAA football champions

Lord Maza

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, lampaanperseet tapparan itkusiivelle
Ei ole änäristä semmosta huikeeta suosikkia, mutta kyllähän tässä on ainekset tuhannen vuoden (tai ainakin vuosituhannen) tuhkimotarinaan. Vegasin bandwagonissa mennään, jo vaikka pelkästään sen takia, etten todellakaan fanita AO8. Ja tosiaan, oishan siellä taas uus suomalaisnimi kannun kupeeseen.
 
Nimim Quagmire ketjussa Aika "Velton" jälkeen Helmisen "Raipe" TPS:n päävalmentajaksi.
Oli kyllä melkoiset 10 sekunttia itsellä. Jatkoajan keskustelupalsta auki ja ylhäällä olevissa uutisotsikoissa näkyy "Ilves-legenda TPS:n päävalmentajaksi ensi kaudella". Siitä pienet tuuletukset ilmaan Karri Kiven sopimuksen varmistumisen vuoksi. Sitten uutinen auki ja, no, jokainen voi tsekkaa, millainen naama sieltä paljastui. Vähän kun skidinä avaisi viimeisen joulukalenterin luukun ja sieltä paljastuisi paljas perse...

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lexa Komarovin kädet
Hieno ottelusarja edessä varmasti!

Menee osastolle ”VIHDOINKIN” tai ”EI MILLÄÄN OLISI USKONUT”...

Kysymys => onko Caps ikinä voittanut pudotuspelisarjaa MAF’a vastaan? [ja tähän hymiö]
 
Let's go fast, Ricky Bobby-style

Janders

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hieno ottelusarja edessä varmasti!

Menee osastolle ”VIHDOINKIN” tai ”EI MILLÄÄN OLISI USKONUT”...

Kysymys => onko Caps ikinä voittanut pudotuspelisarjaa MAF’a vastaan? [ja tähän hymiö]
Voittajan tarina tulee olemaan huikea, oli se sitten kumpi joukkue tahansa.

Caps on kuitenkin hävinnyt Flöörille "vain" kahdesti. Molemmilla kerroilla tosin seiskapelissä ja molemmilla kerroilla Flööri nosteli pleijareiden lopuksi Stanley Cuppia. Katsotaan kuinka käy tällä kertaa. Kerrankin finaaleja voi seurata rauhallisin mielin, kun yhtä mieluisat joukkueet pelaavat, eikä oikein osaa erityisemmin asettua kummankaan puolelle.
 

Kipinä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset
On todella mielenkiintoinen pari vastakkain. Toivon voittoa Vegasille koska tekisivät käsittämätöntä historiaa ja samalla toivon voittoa ehkä historian parhaalle maalintekijälle Ovielle. No kävi mitä kävi, niin molempien voitosta voin olla aidosti iloinen.

Ehkä hieman enemmän kuitenkin toivon kannua Ovielle, mutta rahani pistäisin Vegasin voitolle. Toivottavasti päästään seiska peliin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Tylsä pari, mutta se johtuu Vegasista. Capsista en tykkää yhtään, mutta ehkä jopa aavistuksen enemmän olen tällä kertaa Capsin puolella koska vastassa on Vegas. Olisihan se hieman noloa koko liigalle, että "jämistä" kasattu joukkue marssii suoraan päätyyn asti. Oviesta tulee itselleni mieleen Ronaldo (nykyinen Realin Ronaldo siis), superstara joka pelasi vain itselleen kunnes vihdoin ja viimein myöhemmällä iällä tajusi joukkueelle pelaamisen merkityksen. Saako Ovie nyt Ronaldon tapaan joukkuepalkintonsa? Pelaajasta en tykkää yhtään, mutta maailman paras maalintekijä ja siinä mielessä kyllä ansaitsisi Stanley Cupin. Kutznetsov on kuitenkin ollut Capsin MVP, huikea pelaaja.

Toisaalta olisihan se hienoa nähdä flööri jälleen nostamassa Stanley Cup käsivarsillaan päänsä päälle, niin no, molemmat vaihtoehdot Vegas tai Caps huonoi toinen vain ehkä hitusen pienempi paha kuin toinen. Toivottavasti nyt tulisi edes viihdyttävä sarja pelillisesti...
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Jaa, se on varmaan hommatava kesäkuuksi Viaplay. Ekat kaksi matsia menee ohitse vielä töiden vuoksi, mutta loput pystyisin katsomaan pl. mahdollinen seiskapeli. Vai näkyykö Viaplay ulkomailla, tarkemmin Itävallassa? Draft lienee taas ohjelmassa joka tapauksessa jussina.

Aikalailla Ovechkinin laivassa ollaan. En olisi uskonut, että tämän joskus sanon, mutta kyllä mä tuollaiselle uralle kruunun soisin. Ihan hillitön maalintekijä, kaikkien aikojen paras, ja vaikka vastassa on yhtälailla älytön tuhkimotarina, se on Caps to Cup.
 
”Niin paljon kuin internetiä halveksinkin, mun on myönnettävä, että internet pelastaa meidät uudelta vapaussodalta. Kuka viitsisi lähteä kaupungille osoittamaan mieltään tai edes kirjoittaa jotain vakavasti odotettavaa, kun voi sen saman työajan ja vapaa-ajan viettää vaikka pornografisilla sivustoilla? "
(Teemu Keskisarja)

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Kirjottelin eka melkeen vartin suurta pelitavallista analyysiä ja mitkä on molempien mahdollisuudet ja uhat sarjan suhteen, mutta kumitin pois kun se alko jo omaan silmäänkin näyttämään niin väsyneeltä touhulta :)

Lyhyesti:

Vegas on kyllä pelottava nippu. Tuo sitoutuneisuus ja kurinalaisuus pelityyliä kohtaan, nopeus, ja MAF pelaamassa historiallisen kovaa kevättä on kyllä tosi kova yhtälö saada kaatumaan neljä kertaa seitsemästä.

Katselen tässä juuri Vegasin ja Jetsin ekaa peliä, jossa Vegas oli heikoimmilaan, ja kyllä tää tarkkailu vahvistaa omaa ajatusta että siellä vauhtia piisaa enemmän mitä idän peleissä. Capsin ase onkin se sama mitä Tampaa ja Pensiä vastaan. Mihinkään luistelukisaan on turha lähteä, vaan tuo vauhti on tapettava ja ajatuksen pitää pysyä joka tilanteessa mukana tai tulee kiire omiin.

Jos kuitenkin pystytään samaan tasoon mitä Tampaa vastaan niin tämäkin sarja on voitettavissa, mutta kaiken täytyy osua kohdilleen. Jännä nähdä riittääkö Capsin tahtotila ja momentum päätyyn asti. Tällä hetkellä tuo kapteenin johdolla saavutettu pakkotila hakea kannu kotiin on ehkä ainoa asia mikä tasottaa vaakakuppia meille, pelillisesti Vegas on koko kauden pyyhkinyt muilla liigan jengeillä hanuriaan.

Ovie muuten vei Walesin prinssin pokaalin kotiinsa ja käyttää sitä spagettimaljana. Classic Ovie! :D Toivottavasti ei vatsa sitten tuosta tule täyteen..
 
mi ikävyys, mi hämäryys

Robu

Jäsen
Pakko vain toivoa Capsin voittoa. Kuulun leiriin, joka ei osaa ottaa iloa irti Vegasin menestyksestä ja jota kutsutaan tylsäksi ilonpilaajaksi. Jotenkin ajatus siitä, että joukkue, jonka omistaja kertoi ennen kautta tulevista kausista suunnilleen näin: "Ensimmisellä kaudella tavoite on olla häviämättä usealla maalilla per peli, kolmen vuoden sisään olisi mukava päästä Pleijareihin ja pitkälle olisi tavoite päästä kuuden vuoden sisään."

Tämä ei tee järkeä mitenkään ja kun tykkään analyyttisesti pohtia peliä ja seurata spekulointia, tuntuu että kaikki tuo aika olisi mennyt hukkaan, kun expansion-joukkue, jolta kirjaimellisesti kukaan ei odottanut mitään pelaa Stanly Cup -finaalissa. Kai tämä on sitä parity-liigaa, mittä niin monet haluavat nähdä. Tällä kaudella tosiaan on huomannut kuinka onnen peli jääkiekko on.

Tosiaan olen kaikissa sarjoissa valinnut Vegasin vastustajan, joten pitäisikö nyt vaihtaa? Ei. On Vegasilla toki hyvät mahdollisuudet voittaa, mutta MAF palaa maan pinnalle ja tämä riittää Capsille.

Caps in 4.
 
Show me a good goalie and I'll show you a good coach.

teppana

Jäsen
Voittajan tarina tulee olemaan huikea, oli se sitten kumpi joukkue tahansa.

Caps on kuitenkin hävinnyt Flöörille "vain" kahdesti. Molemmilla kerroilla tosin seiskapelissä ja molemmilla kerroilla Flööri nosteli pleijareiden lopuksi Stanley Cuppia. Katsotaan kuinka käy tällä kertaa. Kerrankin finaaleja voi seurata rauhallisin mielin, kun yhtä mieluisat joukkueet pelaavat, eikä oikein osaa erityisemmin asettua kummankaan puolelle.
Oliko se sitten Murray maalissa jollakin kahdesta edellisestä kerrasta?
 

T1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kolme kovaa
Tämä ei tee järkeä mitenkään ja kun tykkään analyyttisesti pohtia peliä ja seurata spekulointia, tuntuu että kaikki tuo aika olisi mennyt hukkaan, kun expansion-joukkue, jolta kirjaimellisesti kukaan ei odottanut mitään pelaa Stanly Cup -finaalissa. Kai tämä on sitä parity-liigaa, mittä niin monet haluavat nähdä. Tällä kaudella tosiaan on huomannut kuinka onnen peli jääkiekko on.
Tätä osaa viestistäsi en ymmärrä.
Onnella vedetty 82 kierrosta ja playoffit päälle? Onnella kasattu joukkue ja onnella luotu pelitapa jolla on pyyhitty vastustajilla jäätä? Onnella luotu ilmapiiri joka on kaiken tämän mahdollistanut.

Aika vitusti onnea, joku toinen voisi olla eri mieltä.

Jaa, vai harmittaako sua vaan omien analyysiesi perseelleen meno? Turha työ? Joukkueurheilussa on kuitenkin paljon, mitä ei kukaan koskaan pysty laskemaan tai analysoimaan.
Olisihan se hieman noloa koko liigalle, että "jämistä" kasattu joukkue marssii suoraan päätyyn asti.
Miksi? Tätä olen nyt muutamista viesteistä lukenut, enkä ymmärrä pointtia ollenkaan. Tämähän nimenomaan on liigalle piristystä. Tällainen antaa uskoa muillekin pienemmille organisaatioille siitä, että tekemällä asiota erilailla ja omalla tavalla niin voidaan menestyä.

Omalta kohdaltani toivon voittoa 55-45 Vegasille, koska ketä muuta vastaan tahansa olisin ollut Capitalsien kelkassa. Eli jos Caps vie kannun, ei harmita. Tuolle joukkueelle sen soisi, mutta Vegasin pelitapa/-ilo on niin hienoa katsottavaa, että siitä suurempi symppaus heidän suuntaansa. Haulan pelaaminen tuossa jengissä tietysti edellämainittua tuntemusta voimistaa.
 
Vasemmistolaisessa maailmankuvassa vasemmistolainen veskari päästäisihelpon vedon keskialueelta sisään ja alkaisi argumentoimaan ettei termi "maalivahti" tarkoita että hänen tulisi estää vastustajan maaliteko eikä tätentehtymaali ollut hänen vikansa, vaikka edellisellä erätauolla kehui miten hienosti torjui vetoja.
@SergeiK

Kipinä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset
Jaa, se on varmaan hommatava kesäkuuksi Viaplay. Ekat kaksi matsia menee ohitse vielä töiden vuoksi, mutta loput pystyisin katsomaan pl. mahdollinen seiskapeli.
Jos sulla on Facebook niin pystyt katsomaan pelit myös Youtuben kautta. Voin laittaa yv:llä tietoa jos haluat.

Omasta mielestäni myös Vegasin voitto olisi parasta NHL:lle, koska sehän kertoo että ammattitaidolla voi pärjätä rahaa paremmin. Onhan jatkoajassakin kirjoittajia jotka tietävät olevansa parempia valmentajia kuin jotkut NHL joukkueiden valmentajat.
 

Robu

Jäsen
Tätä osaa viestistäsi en ymmärrä.
Onnella vedetty 82 kierrosta ja playoffit päälle? Onnella kasattu joukkue ja onnella luotu pelitapa jolla on pyyhitty vastustajilla jäätä? Onnella luotu ilmapiiri joka on kaiken tämän mahdollistanut.

Aika vitusti onnea, joku toinen voisi olla eri mieltä.

Jaa, vai harmittaako sua vaan omien analyysiesi perseelleen meno? Turha työ? Joukkueurheilussa on kuitenkin paljon, mitä ei kukaan koskaan pysty laskemaan tai analysoimaan.

Miksi? Tätä olen nyt muutamista viesteistä lukenut, enkä ymmärrä pointtia ollenkaan. Tämähän nimenomaan on liigalle piristystä. Tällainen antaa uskoa muillekin pienemmille organisaatioille siitä, että tekemällä asiota erilailla ja omalla tavalla niin voidaan menestyä.
Jääkiekko on Pohjois-Amerikan suurista lajeista se, jossa onnella/sattumalla on eniten sijaa. Tässä video, jossa selitetään Why underdogs do better in hockey than basketball - YouTube

Käänsit aika rajusti sanomani. En tietenkään sanonut, että pelkällä onnella on Vegas mennyt, mutta jos joukkueen omistajakaan ei edes usko Playoff-paikkaan, niin ei se nyt ihan odotestusti ole mennyt. Ja siis kyllä, onnea on ollut paljon matkassa, että joukkue sattui kasautumaan noinkin hyvin. Jos uskot niin paljon, että ei ole onnea, pomppuja ja kuumaa veskaria, niin olen valmis lyömään vetoa, ettei Vegas ole ensi vuonna finaalissa.
 
Show me a good goalie and I'll show you a good coach.

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onhan tämä mielestäni jollain tapaa ”noloa” mutta toisaalta hienoa NHL:n kannalta että tyhjästä luotu ”jämäjoukkue” pelaa uskomattoman runkosarjan ja nyt pleijareissa enää neljän voiton päässä koko paskan voitosta.

Kyllä Mä mieluummin tämän viimeisen paras seitsemästä sarjan haluaisin antaa Capseille. Siellä on niin monta kovaa pettymystä takana. Ja vastaavasti jos Vegas tämän sitten häviää niin eiköhän siellä golfkentällä pettymys vaihdu kaikesta huolimatta aika nopeasti leveään hymyyn.
 
Jääkiekko on Pohjois-Amerikan suurista lajeista se, jossa onnella/sattumalla on eniten sijaa.
Tässä kohtaa kannattaa sitten muistaa, että tarkoittaako yksittäistä peliä, kokonaista runkosarjaa vai kenties mestaruutta. Linkkaamassasi videossa vertailtiin koko kautta. Kun sitten mennään yksittäiseen peliin, niin lajit eivät ole ihan samaan tapaan tuossa suoralla. Tämä taitaa tiputtaa esimerkiksi baseballin jääkiekon tasolle tai jopa alle. Kun sitten katsotaan pudotuspelejä, niin sama jatkuu baseballin ja jääkiekon välillä, mutta lisäksi sekaan tulee amerikkalainen jalkapallo, kun pudotuspelit ovatkin kerrasta poikki paras seitsemästä -sarjan sijaan. (En tiedä, miten jalkapallon sarja menee tuolla, niin rupea edes arpomaan.)

Mutta kyllä. Jääkiekossa on paljon sattumaa. Aina ei vaan parempi joukkue voita. Toki tuo on myös yksinkertaistusta siinä mielessä, että kaikilla on hyviä ja huonoja putkia ihan pelin tasossakin, eikä vain sattuman takia kiekko tai pallo pompi ja sitä tuo ei huomioi. Kun vertaillaan pitkän ajan keskiarvoihin, niin oletetaan, että Vegasin hyvät pelit osuvat yhtä suurella todennäköisyydellä mihin tahansa peliin. Se ei taida olla ihan totta, vaan taitavat tulla enemmän putkissa. Kun peli on mallillaan, niin se on mallillaan ja tulee tuloksia.
 

T1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kolme kovaa
Jääkiekko on Pohjois-Amerikan suurista lajeista se, jossa onnella/sattumalla on eniten sijaa. Tässä video, jossa selitetään Why underdogs do better in hockey than basketball - YouTube

Käänsit aika rajusti sanomani. En tietenkään sanonut, että pelkällä onnella on Vegas mennyt, mutta jos joukkueen omistajakaan ei edes usko Playoff-paikkaan, niin ei se nyt ihan odotestusti ole mennyt. Ja siis kyllä, onnea on ollut paljon matkassa, että joukkue sattui kasautumaan noinkin hyvin. Jos uskot niin paljon, että ei ole onnea, pomppuja ja kuumaa veskaria, niin olen valmis lyömään vetoa, ettei Vegas ole ensi vuonna finaalissa.
Tottakai onneakin on ollut Vegasilla, mutta onko sitä enemmän kuin jokaisella joukkueella? Tuo onnen korostaminen tässä tapaukseksessa, kun takana on yli 90 peliä kaudella ja ollaan finaaleissa on se mitä kritisoin. Mun mielestä on turhaa korostaa asiaa, mitä et voi millään oikeasti todistaa etkä perustella.
Nämä joukkuelajien vertailut on aina huikeita, koska muuttujia on lajista riippumatta ihan helvetisti. Mitä enemmän pelaajia on samaan aikaan kentällä, sitä sattumanvaraisempaa on lopputulos. Muuttujien määrä kasvaa, joku voi sanoa sitä onneksi/sattumaksi, mutta onko se vaan sen päivän osien summa?
 
Vasemmistolaisessa maailmankuvassa vasemmistolainen veskari päästäisihelpon vedon keskialueelta sisään ja alkaisi argumentoimaan ettei termi "maalivahti" tarkoita että hänen tulisi estää vastustajan maaliteko eikä tätentehtymaali ollut hänen vikansa, vaikka edellisellä erätauolla kehui miten hienosti torjui vetoja.
@SergeiK

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Rangers-fanina en voi tietenkään toivoa Crapsin mestaruutta joten kaikki sympatiat ja tsempit Vegasille. Olisihan tuo todellinen tuhkimotarina ja hieman huvittaa miten tässä vaiheessa on käynnistynyt melkoinen paskamyrsky siitä että joukkueen mestaruus olisi jonkinlainen häpeä lajille ja että joukkueen kasaamisessa olisi käytetty vilunkinpeliä jonka myötä saivat kasaan epäreilun hyvän joukkueen tyhjästä. Jännä kyllä että viime syksynä kukaan ei vielä ajatellut noin. Itse en näe Vegasin mahdollisessa mestaruudessa mitään negatiivista, olisipahan jälleen yksi hieno urheilutarina jota tultaisiin muistelemaan vuosikymmenienkin päästä että olipahan jytypommi. Hieno päätös kaudelle tulossa joka tapauksessa.
 

Lauriman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Vegasin puolella ollaan. On täällä jo monta kertaa todettu millanen tuhkimotarina siitä voitosta saataisiin aikaan. Todellinen klassikko. Vaan se suomalainen peruspessimisti minussa yrittää silti väittää vastaan että Caps tämän vie. Jos finaaleissa pelaa suomalaisia niin ei ne tule voittamaan ellei niitä ole kummassakin finaalijoukkueessa. Mutta toivotaan nyt Vegasille ja Haulalle sitä voittoa.
 

Flagger

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Columbus Blue Jackets
Capsien kelkassa mennään. Kyllähän se tuolle joukkueelle olisi ihan ansaittua niin monen laihan kevään jälkeen.

Vaikka oma suosikkijoukkue on lähtenyt lauluun nyt kaksi kertaa peräkkäin ensimmäisellä kierroksella, on se molemmilla kerroilla tapahtunut tulevan SC voittajan (tai vähintään finalistin) kustannuksella, tiukkojen sarjojen jälkeen. Antaa uskoa ainakin siihen, että pienellä parantamisella samanlainen kevätruni olisi mahdollinen
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy