Löytyy ymmärrystä, vaikka itse en ole. Hiljattain olen kuitenkin lihan määrää vähentänyt, ja vastaavasti kasvisten osuus on lisääntynyt. Leivistä on aika helppo jättää leikkeleet pois, juustonsiivusta en ole luopunut, sitten vaan kurkkua, salaattia pestoa/chiliä tms. makua tuomaan. Samoin nakkipaketit jää ostamatta, ja kesällä tuli grillattua vähemmän. Etenkin punaisen lihan määrää olen vähentänyt, kanaa tai kalaa mieluummin. En tällä hetkellä näe, että siirtyisin kokonaan ja pysyvästi pois lihatuotteista, mutta ainakin nyt tuntuu siltä, että määrää pystyy tiputtamaan isosti. Vähemmän mutta parempaa.
Sanotaan sekin, että tätä helpottaa huomattavasti se, että työpaikan lounasravintolassa on nykyään todella kattava salaatti/vege lalijitelma.