Vedonlyöntivihjeet

  • 3 100 841
  • 15 070

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Kankaanpää - Raahe, merkki 2, kerroin 2.05 (Veikkaus), 52%
Kankaanpää - Raahe, alle 13.5, kerroin 2.00 (Veikkaus), 55%


- Raahe on huomattavasti kokonaistasoltaan selvästi Kankaanpäätä edellä. Raahen kärki on selvästi Kankaanpään kärkeä parempi ja lyöjäjokeritkin ovat pykälää edellä.

Raahe
1. Harri Kolehmainen (65,67%)
2. Paavo Pelto (71,76%)
3. Timo Kallio (73,26%)
4. Topi Kosonen (73,61%)
J. Ossi Meriläinen (54,90%)
J. Jari Törmänen (44,30%)

Kankaanpää
1. Teemu Rouhiainen (59,18%)
2. Mikko Pauna (58,16%)
3. Topias Lilja (57,65%)
4. Jouni Itävalo (65,69%)
J. Miikka Riikonen (50,00%)
J. Petteri Kortelainen (39,24%)

Kankaanpään kotiotteluissa tehdyt juoksut 18 (Pelattiin Pöytyällä!), 13, 8, 10, 11, 9 ja 6. Keskiarvo 10,7 juoksua.

Raahen vierasotteluissa tehdyt juoksut 12, 16, 16, 13, 11. Keskiarvo 13,6 juoksua.

Nythän tämän underin on jo pakko osua, kun on kolmeen kertaan vihjattu. :D

Pelikeli on toki liki täydellinen, mutta onneksi mistään aurinkopallokentästä ei ole kyse.
 
Viimeksi muokattu:

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nythän tämän underin on jo pakko osua, kun on kolmeen kertaan vihjattu. :D

Eikö tämä tarkoita paremminkin sitä, että lopputuloksena on sellainen 23 juoksua :)

Mietin myös tuota Raahen suoraa voittoa ja se on mielestäni siinä rajoilla. Laitoin pienellä. Raahe lyönyt vieraissa kaikki kolme etukäteen heikompaa vastustajaansa tällä kaudella. KaMalla mielestäni kohtuullisen iso kotietu nihkeällä kotikentällään. KaMalla kuitenkin juoksujen tekeminen kaudesta toiseen vaikeaa. No, saa nähdä, toivottavasti osuu. Ensimmäinen jakso tasan 2-2, toinen jakso Raahelle 3-5.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Eikö tämä tarkoita paremminkin sitä, että lopputuloksena on sellainen 23 juoksua :)

Mietin myös tuota Raahen suoraa voittoa ja se on mielestäni siinä rajoilla. Laitoin pienellä.
Alkoi taas tosi hyvin.

Eka lyöjä, pystäri koppareiden välistä maisemiin ja KaMalle kunnari.

Onhan tämä aika hupaisaa...

Jokainen peli taitaa mennä overiksi jo ekalla jaksolla.

Myös Roope Korhonen 10 lyötyä ja J-P Vainionpää 9 lyötyä tähän mennessä...

Raahe oli yhtä paska tai huonompi kuin mitä se oli, kun Ykköspesikseen tippuminen oli yhden häviön päässä.

Kopparit eivät saaneet mitään kiinni, pelinjohto oli luokatonta ja hyviä kovia lyöntejä oli tasan 1 kpl koko jaksolla.
 
Viimeksi muokattu:

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Täytyy kokeilla huomiseen Vimpeli-Joensuu peliin merkkiä X. Veikkaus antaa kertoimeksi 3.

Onhan nää voittaja/tasuri pelaamiset aina vähä nii ja näin mut tähän kyllä ite tartun.

Vimpelin ja Joensuun kohtaamiset on ollut poikkeuksetta todella tasaisia viimeaikoina. Viimeiset pelit Vimpelissä on kääntynyt Joman voittoon supervuoroparissa ja kotiutuslyöntikilpailussa. Viimesin peli Joensuussa meni kotiutuslyöntikilpailuun.

Joensuu tulee varmasti sisuuntuneena umpisurkean Kitee pelin jälkeen. Jomalla pitäs olla huomenna paras kokoonpano jalkeilla.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Eilen jäi futikset vähiin kiireessä.. Ranska-aussit pelistä omilleen kun pelasin ranska tekee 2, ranska tekee 3+ ja aussit jää nollille. Argentiinan peli kusi kun pelasin messin tekevän 1 ja messin 2, mutta tuo ei saanut pilkkua sisään. Kroatiaa kerkesin livevetoon mukaan 20min kohdalla ja sieltä 1,75 kertoimella päivä niukasti voiton puolelle.

Tänään:

Costa Rica-Serbia , yli 2,5 maalia. Kerroin 2,60.

Molemmilta löytyy ihan maalintekovoimaakin ja harkkapeleissä puolustus on hiukan rakoillut. Överiä kehiin ihan pelattavalla kertoimella. Panos 10. Toiseksi kohteeksi otetaan vitosella ekaa korttia Serbeille. Serbiveri kun on kuumaa :)

Saksa-Meksiko, QT/FT x1, kerroin 4.

En vaan keksi mitään pelattavaa tähän. Harjotuspelien perusteella tekis mieli hakea yllätystä mutta koska nää on mmkisat niin saksa voittaa 1-0. Kertoimet ei ton kannalta miellytä, joten mennään sillä että se maali tulee vasta tokalle puoliajalle. Kympillä siihen.

Brasilia-Sveitsi, Neymarin maalit.

Nyt on jännä. Brassit on vireessä ja harkkapeleissä brasseille epätyypillisesti etenkin puolustus on ollut rautaa. Mutta Sveitsi on ollut myös kovassa vedossa valmistavat ja vastaavasti tehnyt hyvin maaleja. Kaikki kertoimet on Brassien puolella joten olisko paikka hakea yllätyskohteita. Vitosella lähtee ainakin seuraavat; sveitsi yli 1,5 (kerroin 6,2), tuplamerkki x2 (kerroin 3), puoliaika/lopputulos 12 (kerroin 110). Ja päävetona kuitenkin Neymaria. Jos Brassien hyökkäyspeli toimii niin Neymarin tän hetken tasolla ja vireellä maaleja tulee. Kympillä yhtä maalia kertoimella 2,7 ja vitosella kaks+ maalia kertoimella 6.

Edit. Lähes täyshutikierros. -45 tais olla päivän tulos. Noh vielä voiton puolella ja vaikka Sveitsin rynnistys tasotusmaaliin jäi niin siinähän sai ihan tosissaan jännitellä josko ne jostai tuurikulmurista ois päässeet kokeilemaan niin ois ollut iso tilipäivä :)
 
Viimeksi muokattu:

Aapee79

Jäsen
On niin hyvin kisat alkaneet, niin pistetään nyt vaihteeksi joskus tännekin jotain, kun itse hakkasi jo sisään ison kasan lappuja.

Costa Rica on kusessa tänään isä-Mitron kanssa. Hänelle maali tänään ja on itsestä kiinni, että minkä tyyppisen vedon iskee. 5x on esim. avaus- tai viimeinen maalintekijä.

Saksalta Werner on aika hyvä valinta myös maalintekohommiin.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Livestä juuri alkavaan kolmanteen karttaan pienellä kokeiluun EnVyUs 2.50 Bet365

Heroic pelaa paremmin joukkueena mutta siitä huolimatta tilanne 1-1. Envy johti jo toistakin karttaa 12-6 mutta suli 12-16 tappioon. Scream ja Kioshima pystyvät kyllä kantamaan junassakin ja muiltakin sopii odottaa jotain. Mielestäni tämä on lähempänä tasabookkia ja Pinnaclella envy onkin 2.29
 
Viimeksi muokattu:

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Costa Rica on kusessa tänään isä-Mitron kanssa. Hänelle maali tänään ja on itsestä kiinni, että minkä tyyppisen vedon iskee. 5x on esim. avaus- tai viimeinen maalintekijä.
Olin tulossa vinkkaamaan samaa. Vahva tunne tästä. Myös Serbia ja alle 2,5 maalia kiehtoisi.
 

Zohan

Jäsen
Dreamhack Summer
Voittaja: Gambit 9.00

Ja sieltä Gambit semifinaaleihin! Sai ennen turnausta toisiks suurimman kertoimen ja raivasi tänään kuitenkin tiensä semifinaaleihin voittamalla molemmat BO3 ottelunsa 2-0. Huomenna vastaan Imperial ja mun papereissa ollaan tähän ennakkosuosikkeja.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Tänään kokeillaan näitä:

Ruotsi-E-Korea 1, kerroin 1,95

Ruotsi on ollut vähän tiukilla harkkapeleissä, mutta jotenkin luottoa löytyy tähän matsiin. Ihan mutulyönnillä ykköstä kympillä 1,95 kertoimella. Lisäksi vitosella min kahden maalin voittoa 4,1 kertoimella ja qt/ft 1/1 kertoimella 4,7. Tilastoja lukemalla kummallekin maalinteko on ollut kovin vaikeaa ja kisa-avaus sekä pelin tärkeys jännittää entisestään niin vielä koitetaan yksi kymppi ruotsin voitolle ja under 2,5 maalia, tuolle kerroin 3,3. Eli kaikki merkit naapurien puolesta ilman mitään muuta kuin mutu-fiilistä.. lähtökohtasesti kuitenkin näkisin Ruotsin suosikkina ja huonosti sujuneet harkkapelit on nostaneet kertoimet suht pelattaviksi? Eri asia kuitenkin kun on tosi kyseessä.

Belgia-Panama yli 2,5 maalia, kerroin 1,6

Hyi mikä kohde. Vaikka miten yrittäis käännellä niin eihän Panamalla ole tässä mitään jakoa ja Belgian pitäis taputella homma kotiin neljällä tai viidellä. Sen verran ovat hakanneet harkkapeleissä oikeesti koviakin vastaan. Ainoa edes etäisesti houkuttava olikin yli 2,5 maalia 1,6 kertoimella. Laitetaan siihen 20 e kiinni. Ja hiukan lisäjännää tuomaan vitosella avausmaalin syntyajaksi sekä 11-20min (4,3) ja 21-30 min (5,5). Jos ton ekan kympin Panama sinnittelis mukana..

Tunisia-Englanti QT/FT x1, kerroin 22

Kertoimet on lyöty vahvasti Enkuksi ja sehän harmittaa. Englanti ja arvokisa-sulaminen on perinteikäs yhtälö, ja siksi näin Capitals-kannattajana ajattelee että ois jo Engelsmannienkin aika saada maistaa menestystä. Englannin harkkapelit kuitenkin sujuneet vähemmän mainiosti ja vastaavasti Tunisia on nipistellyt voittoja ja tasureita ihan koviltakin mailta. Kumpikin joukkue tehnyt viime aikoina keskimäärin selvästi alle 1 per peli, mutta undereillakaan ei kertoimia saa. Kai se sitten hyökätään yllätyksen ja isopotti-toivon kautta tähän kohteeseen. QT/FT 1x antaa 22 kertoimen ja jotenkin pystyy jo ajatuksissaan näkemään miten Englannin moke imuroi heti alkuun puolesta kentästä tulleen roiskasun ekalla vedolla, ja Englanti sitten taistelee työn ja tuskan kautta sumppupuolustuksen auki minuutti ennen loppua.? Sille mielikuvalle kymppi. Vitoset vielä sille että imurointi tapahtuukin vasta loppumetreillä eli QT/FT x/1 (kerroin 17) ja sille että Tunikit iskee vielä toisen yliajalla, eli tunisia yli 1,5 (kerroin 8,6).

Tähän mennessä kisojen saldo on:
Pelattu 188 e, voitot 212,30 e. Eli inan päälle 110% mennään vielä :)
 

Aapee79

Jäsen
Ei osunut isä-Mitro läpiajosta ei. Olisi 500e kelvannut. Wernerkin jäi maaleitta. No Veikkauksen 50k lisäraha ja katsoi 1-1 kerrointa illan viimeiseen, niin sen sentään sai 50e patilla kiinni. 11.37 jäi kertoimeksi. Pitkävedosta etsii niitä 0.2 ylikertoimia ja tuossa jäi omissa laskuissa se n. 3 ilmaa, joten kelpaa. Avauspelit ovat juuri näitä tasaisia ja "ylläreitä" .

Olisiko Tunisia myös tänään valmis samaan? Suomalaiset hakkaa enkkuja sisään niin pirusti, niin kerroin on lisärahan kautta hyvä.

Belgialla on laaja maalintekopotentiaali. Poimitaan sieltä KdB tänään maalintekijäksi. Kerroin loistava, kun Mertens, Hazard ja Lukaku sotkee pakkaaa.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Navi - Envy map2 OVER 26,5 2.46

Onhan Navi parempi jengi mutta eka kartta oli ihan tasainen 13-16. 2.46 mielestäni aika hillitön kerroin sille että Envy saa 11 kierrosta Miragessa.
 
Viimeksi muokattu:

cheap_shot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Jokerit, KäPa, Liverpool
Eikös Englannin sulaminen tapahdu yleensä vasta jatkopeleissä, lohkosta taitavat mennä aika hyvällä prosentilla jatkoon? Belgia-2 ja Lädit-1 lapulle, helpot pois.
 

Aapee79

Jäsen
Navi - Envy map2 OVER 26,5 2.46

Onhan Navi parempi jengi mutta eka kartta oli ihan tasainen 13-16. 2.46 mielestäni aika hillitön kerroin sille että Envy saa 11 kierrosta Miragessa.

Kyllä jäi eile harmittamaan North+Mouse tupla. Välierissä sai hyvän tuplan, kun Mouse+O2.5mapit Fazen pelissä osui. Nyt kun Mouse tekee sen, että heittävät Stykon vittuun ja pitävät N0thingin, niin Oskarin palatessa ihan top-jengi nykykunnossa. Astra ehkä himpun edellä.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Laitoin riskillä Belgia-2 (2,25) ja Ruotsi-1 (4,1). Saapa nähdä. Jotenkin tuntuu vahvasti siltä, että ruotsalaisten verkkoon ei tänään maaleja tehdä ja että Lukaku laittaa ainakin kaksi. Jos ei osu, niin kisojen palautusprosentti putoaa lähelle nollaa. Jos molemmat osuvat, päästään lähelle 200%.
 
Viimeksi muokattu:

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Virtus pro - Navi map3 hyvin pienellä kokeiluun VP 3.18

Train ihan asiallinen mappi VP:lle eikä tasoero ihan tätä luokkaa ole mielestäni
 
Viimeksi muokattu:

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Kouvola - Vimpeli, merkki 1, kerroin 3.35 Veikkaus
Kouvola - Vimpeli, merkki 1 ML, kerroin 2.00 (56%) Veikkaus


- Mielestäni Kouvolan pitäisi olla tässä ottelussa kotikentällään suosikki.

Viime vuoden välieristä voi hakea kerroinvertailua ja silloin Kouvolan suorat voitot olivat 2.15 ja 2.72. ML:t olivat 1.56 ja 1.87. KPL on huomattavasti viime kautta kovemmassa vireessä.

Kokoonpanot vaikuttavat tietysti kertoimiin, mutta Vimpeli on painettu aivan liian alas tällä hetkellä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Kärpät
NBA2K League, voittaja: Blazer5 Gaming 4,859 Pinnacle
Mid-Season 2 (turnaus), voittaja: Blazer5 Gaming 4,859 Pinnacle

Ei lähdetä haastamaan bookkeria, joka on asettanut yllä mainitun joukkueen ykkössuosikiksi. Mutta tuo kerroin on kyllä sellainen, mitä ei voi ohittaa. Kyseessä on nimittäin aivan ylivoimaisesti paras joukkue tällä hetkellä 17 joukkueen sarjassa. Blazersin rekordi on ensimmäinen 150 000 dollarin väliturnaus mukaan luettuna tällä hetkellä murskaava 10-0. Viikonloppuna kaatui toinen ennakkosuosikkeihin kuuluva 76ers 77-69. Olen alkanut jo toivoa, että tämä turvansoittaja OneWildWalnut:n johtama porukka häviäsi, jotta se uhmakas leipäläpi sulkeutuisi. En ihmettelisi, vaikka menisivät tappioitta koko kauden.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Ranska yli 3.5 maalia on reipas neljän kerroin ja Ranska voittaa -2.5 maalilla reilua kolmea. Kyllä mä niihin sataset panen.
Tää karahti kiville aika kömpelösti, mutta sen verran sitkeä sissi olen, että panisin koska vaan uusiksi samat vedot. Ensinnäkään topparin ei pitäisi tällä tasolla kurkotella palloon kädellä noin vitun typerästi ja siksi toisekseen noin hitaasti peliä rakentavaa Ranskaa ei varmasti nähdä enää koskaan, tai menen henkilökohtasesti potkimaan niitä kaikki perseelle. 2-1 tulos nyt sinänsä ihan oikeudemukainen, mutta hieman munakkaammalla pelillä ranut olisivat mielestäni voineet panna ihan hyvin sen 3-0 tauluun. Tietenkin tuollaista vitun hieromista (pun intended) tää potkupallo usein on.

Lisää shittiä pöksyyn pannaan tänään toisen "ylivoimaisen" parivaljakon kohtaamisessa, kun Belgia ottaa yhteen Panaman kanssa. Belgia -2.5 ja 2.88 kerroin Unibetilla. Emmätiedä tarviiko tätä perustella, Panama on lähtökohtaisesti aivan paska ja Belgialla taas näytön paikka. Tuo hyökkäyskalusto on sitä luokkaa, että maaleja luulisi tulevan vaikka minkälaista bussia vastaan - toki sitten omissakin voi kolista vallankin jos nyt pelaavat ihan yltiöhyökkäävällä taktiikalla kuten vähän ounastelisin. Mutta otetaan se riski, kun kerroin on noinkin korkealla. 3-0, 4-1 tilauksessa.

Ja normi disclaimerina, älkää nyt jumalauta peesatko vaan vetäkää ennemmin 1-0, 0-0. Ne on ne todennäköisimmät varmaan tässäkin pelissä niinkuin koko turnauksessa. Aivan paska laji.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös