Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Vedonlyöntivihjeet

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana pyyksteri, 14.07.2016 klo 12.05.

 1. pyyksteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks,Jokerit
  Tähän ketjuun vain vedonlyöntivihjeitä ja pohdintaa kohteista. Yleistä keskustelua vedonlyönnistä löytyy omasta ketjustaan.

  Toivottavaa olisi että vihjeitä perusteltaisiin edes jollain tasolla eikä tänne myöskään tarvitse julkaista jo pelattujen pelien "löin satasella ristiä tohon tasuriin päättyneeseen peliin" -hassutteluja.
   
 2. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
 3. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Kiitän itseäni tästä ideasta, sekä @pyyksteri 'ä idean toteutuksesta : )
   
 4. Patapakka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kankaanpää - Raahe. Raahe ml. on mielestäni ylikerroin. En ehdi nyt kovin laajalti perustelemaan. Kankaanpään pelin taso vaihtelee hurjasti ja meno on ailahtelevaista. Todella iso peli molemmille säälipleijareihin pääsemisen ja karsintapeikon karkoittamisen suhteen. Arvioni mukaan Raahe on joukkueista lopulta korkeammalla sarjataulukossa.

  Pelivalinnat:
  Raahe ml. 1.92 (Unibet) Panos 1.5

  Edit: Jaahas, Raahelta onkin näköjään kokoonpanotiedoista poiketen tänään Jussi Markus sivussa. 48-vuotias kakkospelinjohtaja Timo Lemponen pelaa tänään jokerina...................
   
  Viimeksi muokattu: 14.07.2016 klo 16.55
 5. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Olin kirjoittamassa aiemmin jo ihan samaa, mutta tuo Vedonlyönti-ketju on aika pilalla tällä hetkellä, joten ei kauheasti inspiroi sinne kirjoittelu.

  Topi Kosonen on tänään numerolla kolme ja en todellakaan usko, että siitä on Raahelle hyötyä. Pikemmin haittaa, kun kaikki kotiutusvastuu jää Eino Järvelän varaan. Kankaanpää on kotona hyvällä kelillä suosikki ja 2,80 riittää Kankaanpäälle tänään. Kankaanpäällä on yksi iso ongelma ja se on kotiutustehojen puute. Kankaanpää voittaa kolmostilanteet hieman alle 60% arvioni mukaan.

  Kankaanpään neljä edellistä kotiottelua sarjan alemman puoliskon joukkueita vastaan:
  10.7. Kankaanpää - Jyväskylä, 12-13
  5.7. Kankaanpää - Kempele, 12-13
  22.6. Kankaanpää - Jyväskylä, 15-9
  5.6. Kankaanpää - Seinäjoki, 15-11

  Kankaanpää on kuitenkin saanut käsittämättömän vähän kolmostilanteita näissä neljässä ottelussa, kun katsotaan heidän kärkensä tehoja ja verrataan kolmostilanteiden määrää.
  1. Kaartokallio 85,19%, 23/27
  2. Itävalo, 70,96%, 22/31
  3. Pulkkinen, 72,73%, 32/44

  Lainaus:
  Juuri näin. En ymmärrä tätä ratkaisua ollenkaan.
   
  Viimeksi muokattu: 14.07.2016 klo 18.07
 6. Patapakka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tämä on kyllä erikoinen ratkaisu. Luulisi, että Jussi Kemilä numerolla kolme takoisi pomppua ruutuun isolla prosentilla hänelle sopivalla kentällä. Ja sitten Kososelle ja Järvelälle kotiutusvastuu.

  EDIT: eihän Raahe saanut ekalla jaksolla kolmeen ensimmäiseen vuoropariin yhtään kolmostilannettakaan. Lopulta 48-vuotias Lemponen löi Raahen ainoan juoksun neljännessä sisävuorossa. Mikäli Kososen ja Kemilän paikkaa ei vaihdeta sisäpelissä, niin tämä matsi on taputeltu. Surkeaa, kuinka metsässä olen arvioiden kanssa.
   
  Viimeksi muokattu: 14.07.2016 klo 19.03
 7. Mikko78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Lainaus:
  Raahe ollut hirveässä myllyssä, mutta sieltä vaan jaksovoitto irtosi. Vähän paha fiilis kun Kankaanpää saa rakennettua tilanteita liukuhihnalta.
   
 8. Patapakka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ja huonostihan siinä lopulta kävi. Arvioni pelin kuvasta meni aivan vihkoon. Raahen sisäpeli todella heikkoa, koko ottelussa vain viisi kolmostilannetta. Toiselle jaksolle Raahe muutti sisäpelijärjestystä ja saivatkin heti alkuun kaksi juoksua. Tästedes jos vielä Topi Kosonen pelaa numerolla kolme ja Kemilä nelosena, niin aina vastustajaa lapulle.

  @Mazaa arvio pelin kuvasta oli oikeanlainen. Kankaanpää sai selvästi enemmän kolmostilanteita, mutta kotiuttaminen oli surkeaa, 3/21. Lankinen 0/6, Kortelainen 1/8. Kotarissa KaMa sitten löysi kotiutustehonsa toki.

  Kaiken kaikkiaan on selvää, että oikea joukkue lopulta vei enemmistön pisteistä.
   
 9. Patapakka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Minusta huomenna Kouvola ml. (2.55) Koskenkorvan vieraana on houkutteleva. Kouvolan peli on kulkenut viime aikoina taas mukavasti. Koskenkorvalla on ollut poissaoloja ja mikäli Antti Kuusisto puuttuu huomennakin eikä Kouvolalla ole merkittäviä poissaoloja, niin Kouvola ml. vaikuttaa hyvältä pelivalinnalta. Kossun peli ei ole kotona kulkenut niin hyvin mitä ehkä saattoi odottaa. Kotitappioita on jo neljä, joista kaksi Hyvinkäälle ja Seinäjoelle. Kouvola ei ole ollut vieraissa hyvä, mutta onnistui voittamaan kovan kotijoukkueen Hyvinkään sunnuntaina Pihkalassa.

  Toinen yllätys voisi olla Oulu ml. (2.30) Raksilassa Joensuuta vastaan. Joensuu on toki ollut hirmuvireessä, mutta viime kierroksella tuli suora tappio Kiteelle. Joensuun kotiuttaminen on jo useammassa ottelussa ollut täysin Juha Niemen varassa (kahdessa viime pelissä Niemi on lyönyt joukkueensa kaikki juoksut) ja jos Niemi ei onnistu, on vastustaja vahvoilla. Oulun otteet ovat olleet ailahtelevaisia toki myös. Kotonaan joukkueella on kuitenkin peli kulkenut hyvin (seitsemän suoraa voittoa, suorat tappiot ainostaan SoJy:lle ja Vedolle sekä tappio superissa Hyvinkäätä vastaan).

  Mutta helppohan näitä "vihjeitä" toki on täällä huudella. Itse en missään nimessä oikealla rahalla omia vihjeitäni enää pelaa. Mieluummin ostan vaikka jätskiä koko rahalla.
   
 10. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  3/21 vs 3/5. Hiljaiseksi vetää. Etenkin toinen jakso 1/13.
  Lainaus:
  Varsin harvinaista jaksovoitto tuollaisella kolmostilanteiden erolla 21-5.
   
  Viimeksi muokattu: 14.07.2016 klo 21.08
 11. Yö-Orava Jäsen

  Pinnaclelta löin G2 vs mouseports, map3: G2-2,5 kertoimella 1,757. Alkaa justiinsa.

  Onneks kukaan ei voinut edes keretä... juuri tämän vuoksi jatkossa exclusive-privaattina vain itselleni nämä, parempi kaikille.
   
  Viimeksi muokattu: 15.07.2016 klo 00.57
 12. Gemondo Jäsen

  Tämä nyt ei varsinaisesti ole vihje, en siis suosittele peesaamaan koska en todellakaan ole mikään tennisexpertti sillä tenniskärpänen puri vasta Wimbledonin turnauksen aikaan. Mutta nyt kun on tennistä tullut enemmän vilkuiltua niin siilmiini osui seuraava kohde:

  Noin puolen tunnin kuluttua alkava Kohlschreiber - Olivo. Molempien edelliset ottelut katsottuani kokeilen tästä Olivon voittoa johon Unibet tarjoaa tasan 8 kertoimen, 1,5 erän tasoituksellakin Olivolle saa 2,95 kertoimen. Näkemieni pelien perusteella mielestäni ihan pelatta kohde. Kuten mainittu, en kuitenkaan suosittele peesaamaan pelkästään tämän vietin perusteella.

  Löytyykö täältä muuten jotain todellisia tennistietäjiä? Jos löytyy niin mitä mieltä olette kohteesta?
   
 13. Christian74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins ja Tappara
  No niin, hyvä että saatiin tällainen ketju ja heti sitten asiaan ja turhat löpinät pois:

  Tänään 1 aikas hyvä kohde Irlannin liigassa: Shamrock - Bohemians ja siihen Shamrockille ykköstä (kerroin veikalla oli 1,98) Mun arvioni mukaan kotijoukkue melko iso suosikki tässä kohteessa, liki 2:n kerroin veikalla on ihan ok tarjous tästä ja siihen muutama kymppi lähti illan ratoksi. Muilta bookkereilta voi saada parempia tarjouksia mutta ei ole meikäharrastelijalla pelitilejä vielä muualle....
  Toivotaan että uudessa ketjussa ura lähtee liikkeelle osumalla.

  Lisään vielä perusteluihin että näiden edellinen kohtaaminen meni Shamrockille 4-0 vaikka Bohemians pelasi kotonaan. Tosin olen itsekin sanonut ettei aiemmille kohtaamisille kannata laittaa liikaa painoarvoa.
   
 14. Patapakka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kuusisto puuttuu edelleen Kossulta eikä Kouvolalla ole poissaolijoita kokoonpanotietojen mukaan. Myöskään Oulun pelissä ei ole kokoonpanoissa mitään erityistä. Minusta sekä Kouvolan että Oulun voitot kelpaavat hyvin peleihin.

  Pelivalinnat:
  Kouvola ml. 2.55 (Veikkaus) Panos 1.3
  Kouvola (suora voitto) 4.50 (Veikkaus) Panos 0.7
  Oulu ml. 2.30 (Veikkaus) Panos 1.3
  Oulu (suora voitto) 4.10 (Veikkaus) 0.7
   
 15. turo-urpo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Happee
  Lainaus:
  Kiitos tästä ja onnittelut, että ainakin erävoittoveto on jo taskussa. Ite vetäsin "varman päälle" ja löin vain yli 19,5 peliä, mutta sekin on jo aika lähellä ellei jompi kumpi vie 3.erää 6-0. Vähän alkoi kuumottamaan kun Kohli vei 1.erän 6-1, mutta peli kääntyi täysin ja Olivo vei 6-0 toisen. Toivottavasti Olivo vie koko pelin ja hyvin hajulla olo palkitaan kunnolla

  Sieltä se Olivo lopulta kääntää kolmannen erän itselleen, vaikka oli melkein koko erän breikin jäljessä ja Kohlschreiberillä oli muutama ottelupallo omassa syötössään yms.
   
  Viimeksi muokattu: 15.07.2016 klo 18.41
 16. Ilmari Ahde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vihaan kaikkia.
  Lainaus:
  Kiitokset, hyppäsin rattaille ja hyvään kyytiin pääsinkin.
   
 17. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Todentotta, sehän tuli kuin tulikin himaan, vaikka 1. erän jälkeen näytti melko heikolta.
   
 18. Saul Goodman Jäsen

  Rion koris olisi tarkoitus tänne vihjata ja toivottavasti menisi edes puoliksi yhtä hyvin kuin EM 2015 ja 2013. 2015 palautus oli Pinnaclen kertoimilla noin 130% ja 2013 vähintään samaa luokkaan kun pääosin kaikki underit osui.

  Kisoihin on vielä monta viikkoa mutta satuin huomaamaan että kertoimia on jo auki ja yksi kohde pomppaa heti silmille isosti.

  Lainaus:
   
  Viimeksi muokattu: 15.07.2016 klo 19.44
 19. Patapakka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ja kaikki väärin! Kyllä on hyvä fiilis, kun en luonnollisestikaan pelannut itse omia vihjeitäni. Nyt tyytyväisenä jätskiostoksille!
   
 20. ISH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Mitä nuo vihjeiden perässä olevat pikkupikku panokset sitten tarkoittaa? Jotain Pokemon-juttuja varmaan kun en niistä ymmärrä mitään.
   
 21. Patapakka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tuonne Ylikertoimelle olen vihjaillut pesistä koko kauden saadakseni selville, millaiseen palautusprosenttiin pääsen. Panostus välillä 0.1 - 2.0 yksikköä. Alkukaudesta kyllä toki pelasinkin aina omat vihjeeni, kun tuli osumia, mutta nyt on kyllä ollut kesäkuun alusta alkaen niin hirvittävää syöksyä alaspäin, etten ole enää pelannut muutamalla viime kierroksella oikealla rahalla näitä. Panos on siis kuvitteellinen. Jos se olisi oikea, niin 0.1 yksikköä = 1€.
   
 22. Järvenpää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Wild, Suomalaiset NHL:ssä
  Tää oli kyllä hyvä idea pystyttää tämä ketju. Kiitokset siitä ideoijalle, ja toteuttajalle.

  Lainaus:
  Tämä onkin taas erikoista, että Kankaanpäällä on mitä ilmeisimmin taas se sama ongelma, kuin muutamana aikaisempanakin vuonna?
  Muistanko oikein, sun sanoneen, että K-pää hankki jonkun kokeneen kovanluokan kotiuttajan ennen kauden alkua juuri tuota osa-aluetta tukemaan? Muistaakseni ihan alkukaudesta K-pää sai ihan hyvinkin kotiutettua, mutta onko nyt tälle kotiuttajalle sattunut joku loukkaantuminen, vai onko se kotiutus vain liikaa yhden miehen harteilla siellä?

  Ja todella. Täällä ainakin ollaan kiitollisia vihjeistäsi (kuten tietysti muillekin asiantuntemustaan jakaville), joten anna tulla vaan, jos huomaat jonkun hyvän tärpin.
   
 23. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Kankaanpää hankki yhden Suomen parhaista vaihtolyöjistä, eli Jouni Itävalon ja Itävalo on pelannut erinomaisella tasolla (kärkilyönnit 75,6%, koko sarjan 6. sija).

  Kotiutuspuolella tehot ovat olleet kateissa.

  Petteri Kortelainen 31.8%, 35 juoksua/110 yritystä (taitaa olla selkeästi koko Superin surkein kotiuttaja)
  Jukka Lankinen 41.0% 34/83 (ei tuokaan päätä huimaa, mutta päihittää Kortelaisen selvästi)

  Kortelainen iski kauden ensimmäisessä pelissä 1+8 juoksua ja sen jälkeen on ollut sysimustaa! (26/98 = 26.5%)
   
 24. Gemondo Jäsen

  Huomenna pelataan Veikkausliigassa kamppailu PK-35 - IFK Mariehamn. Vastaikkain on sarjan kärjessä tasapistein HJK:n kanssa oleva vierasjoukkue, ja sarjajumbona majaileva kotijoukkue. Lisäksi Mifk on koko sarjan paras vierasjoukkue, ja PK luonnollisesti huonoin kotijoukkue.

  Tähän Veikkaus tarjoaa vierasvoitolle kertoimen 2.50. Kelpaa ainakin minulle. Lisäksi ajattelin laittaa tulosvetoon vielä 0 - 1,2, mikäli irtoaa yli kympin kertoimia noille.

  e. Ja Mifk ehti jo tippua Europeleistäkin joten nuokaan ei ole enää häiritsemässä.
   
 25. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Päivän varma
  *** Kempele - Vimpeli, merkki 2, kerroin 1.14 (Unibet, 888...)
  - Vimpeli on käsittämättämässä vireessä ja syö tällaisia joukkueita aamupalaksi jopa vasemmalla kädellä. Vaikka Kempele on voittanu kotonaan Kouvolan, Sotkamon, Oulun ja Alajärven, niin tänään Kempeleellä ei ole mitään mahdollisuuksia Vimpeliä vastaan. Arvioin Kempeleen voiton/tasapelin yhteistodennäköisyydeksi 8% yhden jakson aikana ja 1,09 olisi täten oikea kerroin. Harvoin näin matalat kertoimet ovat pelattavia, mutta tämä mielestäni sitä on. Toki kokoonpanot tulevat vasta klo 14 ja jos Vimpeli pelaa B-junnuilla, niin tämä kohde kannattaa suosiolla jättää väliin.


  Päivän haku
  ** Alajärvi - Jyväskylä, merkki 1, kerroin 2.20 (NB, Unibet...) 2.15 (Veikkaus)
  - Alajärvi pelaa mielestäni tämänhetkisellä parhaalla mahdollisella kokoonpanolla ja lyöntijärjestyksellä kärjen osalta (1.Puputti 2.Orava 3.Kellokoski 4.Iivarinen 5.Rantanen).

  Riku Rantanen lukkaroi Alajärvellä tänään ja hän on todella paljon Joni Matintupaa parempi lukkari. Rantanen on pelannut tällä kaudella kolme ottelua
  - 14.6. Raahe - AA 2-1 (1-2, 4-3, 2-2, 2-1)
  - 19.6. Hyvinkää - AA 2-0 (5-3, 7-1)
  - 8.7. AA - Oulu 2-1 (3-2, 3-4, 4-0)

  Sarjataulukko valehtelee hieman joukkueiden esitysten ja voimasuhteiden suhteen, koska Alajärvi pelaa paikallispelit käsittämättömän kovaa Vimpeliä vastaan ja Jyväskylä varsin heikkoa Kankaanpäätä vastaan. Jos unohdetaan hetkeksi Alajärven keskinäiset Vimpeli-ottelut, niin voidaan huomata, että Alajärvi on voittanut kolme edellsistä kotiotteluaan.

  Jyväskylän 10 vierasottelua eivät paljon hymyilytä vierasjoukkuetta: 1-0-0-3-6. Tuloksena yksi voitto Kankaanpäästä ja lisäksi yhden pisteen saldot Kankaanpäästä, Kouvolasta ja Kiteeltä. Juoksusuhde on surkea (36-65) etenkin tehtyjen juoksujen osalta. Jyväskylällä on sarjan pahin kotiutusongelma (J.Latvala 37,2% ja O.Kiiveri 31,6%). Alajärvelläkin kotiuttaminen tuottaa vaikeuksia (Mikkolanaho 42,5%, Tallbacka 47,9%), mutta ei läheskään yhtä suuresti kuin jyväskyläläisillä.

  Alajärven suoran voiton kerroin pitäisi olla mielestäni noin 1.95.