Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Vedonlyöntivihjeet

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana pyyksteri, 14.07.2016 klo 12.05.

 1. bftw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, TML
  Tänään Nadal - Thiem Barcelonan ATP:n finaalissa ja kertoimet luokkaa 1.25 - 4.00. Lähden kyllä pelaamaan Thiemiä noilla kertoimilla, koska hurmioon päästessä kyllä pystyy voittamaan Nadalin. Eilen Thiem kaatoi Murrayn ja pelasi loistavasti, olisi mielestäni voinut voittaa ottelun kahdessa erässä, mutta muutama helppo kämmenvirhe ratkaisevissa paikoissa antoivat Murraylle saumat. Molemmat kovia massapelaajia, mutta en kyllä odottanut Thiemille noin kovaa kerrointa, vaikka altavastaaja onkin.
   
 2. Vini29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit // Real Madrid // Chelsea
  Vähän futista tälle päivälle.

  Real Madrid- Atletico Madrid

  BTTS unibet 1.88

  Madridin derby Chämppärin semifinaalissa. Real ennakkosuosikki, mutta Atletico on iskukykyinen nippu,niinkun muutama viikko takaperin derbyssä huomattiin. Peli päättyi silloin 1-1. BTTS puoltaa myös se, että molemmilta on puolustuspään pelaajia loukkaantuneina. Realin puolustus ei ole vakuuttanut, ja ovat päästäneet vastuksesta riippumatta lähes aina maalin. Hyvä kerroin.
  Sitten vähän vähän kokeilumielessä

  ALLSVENSKAN Häcken - Ifk Göteborg

  Tilastoja ja keskinäisiä katsellessa tuntuu.oudolta, miksi vieraiden kertoimet pomppivat unibetillä.yli kolmessa?! Ei olisi todellakaan ihme jos voittaisivat, mutta lähdetäänvähän varovaisemmin
  DNB Ifk Göteborg unibet 2.23.

  Kokeillaan.
   
 3. Patapakka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
 4. Saul Goodman Jäsen

  Lainaus:
  Katajalla on parempi materiaali ja selvä lepoetukin. Salossa kuitenkin todella iso kotietu. Katajalta puuttuu Mäkäläinen etukentältä. En yllättäisi vaikka Kataja hakisi heti jopa selvän voiton mutta en näillä kertoimilla pelaa kumpaakaan.

  Enemmän ihmettelen Anadolu Efes +9 mutta täytyy varmaan kokoonpanoja odotella...
   
 5. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sun faijas hakkuu
  Lainaus:
  Nordic tarjoaa samalla kohteelle 1.95.
   
 6. Saul Goodman Jäsen

  Lainaus:
  Veikkauksella toppi 2.00
   
 7. Patapakka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Jatketaas ärsyttävää kyselyä yksittäisistä kohteista. @Saul Goodman mitäs ajatuksia koriksen pronssipelistä? Veikkauksen overi 158,5 kertoimella 1.80 taitaa olla ns. tunnetuista bookkereista markkinatoppi. Tilastoanalyysini tukee overia.

  Seagulls: Keskimäärin n. 160p per ottelu runkosarjassa, kotona n. 158p per ottelu. Playoffeissa n. 164p per ottelu. Runkosarjassa 19/36 yli 158,5 pisteen ottelua. Playoffeissa 6/10 yli 158,5 pisteen ottelua.
  Kauhajoki: keskimäärin n. 168p per ottelu runkosarjassa, vieraissa n. 163p per ottelu. Playoffeissa n. 157p per ottelu. Runkosarjassa 25/36 yli 158,5 pisteen ottelua. Playoffeissa 6/11 yli 158,5 pisteen ottelua.

  Keskinäiset ottelut tällä kaudella 2/4 yli 158,5 pistettä.

  Jatkoajat jätetty pois laskuista.

  Voisiko ajatella, että pronssiottelussa pelattaisiin iloista ja avointa peliä?

  EDIT: Viestiä kirjoittaessani yli 158,5 noussut Pinnaclella, tällä hetkellä 1.854.
   
 8. Saul Goodman Jäsen

  Lainaus:
  Juu tätä tässä on pohdittu ja mulla over 158,5 raja noin 1.78 joten ei ole itselle riittävä ylikerroin vetoon.

  Tuumailin myös että pronssipelissä ei enää kauheasti puolustettaisi mutta tämä peli saattaa olla poikkeus sillä kummallakaan ei ole vielä yhtään mitalia ja nyt voi olla että sitä seurahistorian ekaa haetaan tosissaan.
   
 9. Patapakka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Joo, tuo oli tosiaan hyvä huomio, että kumpikaan ei ollut aiemmin voittanut mitalin mitalia. No, nyt Seagullsilla on seurahistoriansa ensimmäinen mitali ja overikin tuli lopulta selkeästi kotiin.

  Tänään finaaliin kokeiluun Veikan over 156,5 1.80 markkinatoppi tuolla linjalla. Ensimmäinen finaali oli vahvasti menossa overiksi, kolmatta neljännestä oli n. neljä minuuttia jäljellä, kun pisteitä oli jo tullut melkein 115. Sen jälkeen pisteidenteko loppui kuin seinään ja lopputulos 74-75. Lopussa ei ilmeisesti edes rikottu ja viimeisen noin kolmen minuutin aikana tuli viisi pistettä ja ne kaikki Katajalle.

  Runkosarjassa molemmat joukkueet painoivat yli 160 pisteen keskiarvolla. Playoffeissa Vilpas 7/12 yli 156,5p ja Kataja 4/11 yli 156,5p.

  Mitäs Saul sanot ja olisiko ehkä Katajan voitoissa myös ilmaa? Ensimmäisen finaalin lopussa tapahtui todella iso ryöstö Salossa ja tuo varmaan on Vilppaalle henkisesti raskas paikka.

  EDIT: Jaahas, muutama minuutti viestin lähettämisen jälkeen yli 156,5p laski Veikalla 1.80 -> 1.72. Minua peesataan selvästi, HAHHAAHHHAAA!
   
  Viimeksi muokattu: 04.05.2017 klo 15.27
 10. Saul Goodman Jäsen

  Lainaus:
  Mun papereissa Kataja olisi 8 pisteen suosikki mutta Mäkäläisen mahdollisesta puuttumisesta joutuu vähän rokottamaan.

  Overista kannattaa huomata ainakin että peli on Mehtimäen jäähallissa toisin kuin runkosarjassa. En oikein osaa sanoa siitä mitään. Jätän tämänkin pelin vedot väliin.
   
  Viimeksi muokattu: 04.05.2017 klo 16.37
 11. Saul Goodman Jäsen

  Lainaus:
  Jouduit antimidaksen uhriksi.

  Lainaus:
   
 12. Patapakka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Jep. Sama kaava kuin ekassa finaalissa. Tänään oli 118p kasassa, kun peliä oli jäljellä 13 minuuttia. Seuraavan seitsemän minuutin aikana saivat laskujeni mukaan aikaiseksi yhdeksän pistettä. Sanattomaksi vetää.

  Voisi ajatella, että seuraavaan peliin raja laskisi edelleen. Pelin kuva ollut kuitenkin overimainen nyt jo kahdessa pelissä. Siinä iskun paikka.
   
 13. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Suomen paras maalintekijä MM-kisoissa: Savinainen 21,00 (Unibet)

  Tuosta pienellä kokeiluun. Kertoimessa pitäisi olla ilmaa, vertailun vuoksi Nordicbetillä 9,50. Savinainen voitti tällä kaudella Liigan maalikuninkuuden ja latoi myös EHT:llä kuuteen matsiin neljä maalia. Suomen joukkueessa ei hirveästi ole puhtaita maalintekijätyyppejä ja Savinainen pääsee ylivoimalla pelaamaan samaa roolia kuin Tapparassa, mistä teki paljon maaleja ohjureilla ja irtokiekoista.

  Aho ja M.Aaltonen ovat varmaan lähtökohtaisesti todennäköisimmät vaihtoehdot, mutta hyvin pian sen jälkeen tulee mielestäni Savinainen. En voi mitenkään ymmärtää, miksi esim. Hännikäisen kerroin on selvästi pienempi kuin Savinaisen.
   
  Viimeksi muokattu: 21.05.2017 klo 20.22
 14. Saul Goodman Jäsen

  Siellä ois 6€ porukkaharava sörkittynä. Nuo Kupsi ja Hifki tuosta nyt ainakin pettävät auringonvarmasti vaikka molemmat toki ovatkin törkeästi alipelattuja.
   
 15. Patapakka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ei ehdi nyt perustella, mutta pelasin miesten Superiin seuraavat kohteet tänään:

  Kankaanpää (suora voitto) 2.40 Nordicbet
  Koskenkorva ml. 2.70 Nordicbet


  Pelit alkaa klo 15.00.
   
  Viimeksi muokattu: 08.05.2017 klo 23.24
 16. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  PAMMMMMMM!

  Ulkopesiskausi avattu

  Pari sanaa alkuun.

  - Sami Haapakoski (Vuoden pesäpalloilija, 7-kertainen etenijäkuningas)
  - Mikko Kanala (suurin suosikki tämänvuotiseksi Vuoden pesäpalloilijaksi)

  Tässä on mielestäni Vimpelin kaksi tärkeintä pelaajaa.

  Tänään he ovat alustavien kokoonpanojen mukaan molemmat poissa kokoonpanosta! Menetys on käsittämätön, koska korvaajat Olli Heikkala ja Arttu Ruuska eivät ole edes samalla sivulla.

  Silti Vimpeli lähtee suurena ennakkosuosikkina otteluun, mutta Seinäjoen kertoimet ovat ainakin äärimmäisen kohdallaan. Kivitaloja en suosittele ensimmäiselle kierrokselle, koska tämä ei osu kovin usein. Kerroin on kuitenkin todella kohdallaan.

  ***** Seinäjoki jaksovoitto, kerroin 3.93 (34%)

  - Seinäjoen J-P Vainionpää pystyy yksin kaatamaan minkä tahansa joukkueen tässä sarjassa yhden jakson verran. Lisäksi Seinäjoki on saanut viime kauden koko sarjan parhaan kärkilyöjän Juuso Myllyniemen riveihinsä, joten tilannetta J-P:lle tulee varmasti! Seinäjoen jaksovoitto vaatii onnistumista, mutta kyseessä on selkeä ylikerroin, vaikka mistä kulmasta asiaa katsoisi. Arvioin Vimpelin voittavan suoraan (eli 2-0 tai 1-0) noin 64% (Vimpelin voittotod.näk. per jakso 80%). Tällöin kaikki yli 2,80 ovat pelattavia.

  Tämä kohde vaatii vedonlyöjältä hieman omaa ajatustyötä.
  5.03 X, 18.00 2 -> 3.93
  4.75 X, 18.00 2 -> 3.76

  * Veikkaus sulki jo kohteen ja Seinäjoen kertoimen tippuivat radikaalisti, mutta muualta on edelleen saatavilla satavarmoja ylikertoimia!

  Löin myös Veikkauksella Seinäjoki ML 7.80, jonka tiputtivat jo 5.30! (****)
  Seinäjoen suora voitto taisi myös tippua 20.00 -> 14.00!
   
 17. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Veto vain paranee! (Toivottavasti ei Vimpelin...)

  Annan nyt Seinäjoen jaksovoitolle jo 39%.

  Seinäjoen lukkari Henri Itävalo pelaa sittenkin ja tämähän ei ollut alunperin julkaistuissa kokoonpanoissa tiedossa, vaikka tästä huhun kuulinkin. Oikea kerroin olisi nyt noin 2.55, mutta toki kertoimet ovat laskeneet todella radikaalisti. Aivan sama miten käy, olen vetoon tyytyväinen joka tapauksessa.

  Vieläkin oli pikkubookkereilta saatavilla jopa 3.80 kombo!

  Edit:
  Vimpeli pelaa varsin heikosti, mutta Seinäjoki Ville Viita etunenässä pelaa surkeasti. Viidan käsi on maakuntasarjatasoa tällä hetkellä ja nyt hän teloi jalkansa hypätessään jokeen ja jatkoi silti ulkona loukkaannuttuaan. En vaan ymmärrä. Vimpeli ei ole lyönyt kertaakaan läpi, mutta Seinäjoki on heittänyt pallon jo kolmesti harhaan. Ilman tuota Itävalon jokeen mennyttä harhaheittoa tilanne olisi luokkaa 1-1, mutta onneksi on toinen jakso vielä jäljellä.

  Vimpelin kolmoskopparit ovat mahdollistaneet tänään aivan naurettavilla suorituksillaan vain 9/12 Vimpelin juoksuista. Seinäjoki ei ole ollut tänään edes Suomensarja-tasoa. Kuten Seinäjoen pelinjohtaja Mikko Vainionpää sanoi: pallopojat ovat saaneet tänään paremmin palloja kiinni kuin meidän miehet.
   
  Viimeksi muokattu: 06.05.2017 klo 16.48
 18. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Tänään klo 22.00 Ottawa-Rangers 2 @2.40 paffilla

  Viime pelin Karlsson jätti kesken ja jo aiemmin ollut jotain vammaa. Eli vaikka olisi saatu parsittua kasaan, niin ei voi olla edes 60% kunnossaan ja on näin ollen iso menetys Ottawalle. Rangers oli lähellä jo voittaa viimeksi Ottawassa, mutta silloin kotijoukkue nousi lopussa tasoihin ja lopulta ohi. Hockey on momentumgame ja tällä hetkellä se momentum on Rangersien kulmassa kahden selvän peräkkäisen voiton ja Karlssonin kunnon myötä. Paska jengihän toi Rangerskin on ja menee näistä kumpi tahansa jatkoon, niin tykinruokaa tulee olemaan Penseille. Mutta tänä iltana uskon Rangersien voittoon ja laitetaan putkirempparahat sinne. Jos menee vituiksi, niin on meillä pihassa myös kaivo.
   
  Viimeksi muokattu: 07.05.2017 klo 00.57
 19. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  Lainaus:
  Tuohon saa esim nordicilta 2,50
   
 20. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Lainaus:
  Laita sinne sitten ;) mulle riitää vähempikin, en ole ahne
   
 21. Zohan Jäsen

  Valko-Venäjä - Tsekki over 5.5 kuulostaa erittäin maistuvalta 2.13 kertoimella. Ei sen kummallisempia perusteluja. Tsekki oli eilen tosi pirteä kanukkeja vastaan, vaikka viimeistelyssä olikin huolimattomuutta. Tänään kyllä avataan ketsuppipullo.
   
 22. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Kyllä oli kummallisia matseja tänään Superpesiksessä.

  - Kankaanpää kotiin 0/9 ja Raahen 3A:n jälkeen näytti vielä oikein mahdolliselta tilanteessa (0-0, 0-0).
  - Kossu voitti jakson lyömättä juoksuakaan Joensuuta vastaan
  - Juha Niemellä kaksi peliä takana, 0/5 ja 0/5 kotiutukset.

  Aika varmaa on, että näin kummallisia matseja ei pelata samaan aikaan kovin montaa tulevilla kierroksella.
   
 23. Saul Goodman Jäsen

  Lainaus:
  Pöh. HJK meni penailemaan pubivepsua vastaan ja Lahti teki voittomaalin 83min. 11 oikein mutta tuskin tuolla mitään saa
   
 24. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Laitan tän tänne. Se kuka seiftaa ei usko itsekään omiin vetoihinsa eikä sillä ole rahaa hävitä. Varsinkin tasapeliseiftaus eli pelin ollesa tasan aletaan seiftaamaan tasapelin pelossa. Toi on pelkurimaista. Älkää suutuko ne ketkä seiftaa, kuhan totesin tosiasian.
   
 25. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  En ole missään nimessä samaa mieltä, eikä tuossa seiftamatta jättämisessä mitään järkeä tietyissä tilanteissa olisikaan.

  Jollain oli täällä se 108 000 euron rekka vain 150 euron lapulla vuonna 2011. Muistaakseni Valavuoren kanssa seiftineuvottelut menivät perille ja vaikka viimeiset kaksi seiftattua kohdetta olisivat menneet väärin, niin silti olisi tullut joku vajaa 10 kiloeuroa voittoa. Tämä yli 100k rekka tuli siis maaliin.

  Mielestäni ei ole yhtään syytä miksi tuollaista ei kannattaisi seiftata paitsi, jos nimesi on R.Abramovitš tai vastaava.