Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Vedonlyöntivihjeet

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana pyyksteri, 14.07.2016 klo 12.05.

 1. Saul Goodman Jäsen

  Lainaus:
  Juu kun Suomen koko joukkueen maaliodotusarvo on jotain 2 luokkaa niin ei kai tuo voi olla likikään ylikerrointa

  E: Veikalla JM 1 maalia 7.60 ja 2 maalia 32.00
   
  Viimeksi muokattu: 08.05.2017 klo 20.21
 2. Patapakka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tsekki +2,5 2.90 B365

  Tämä vihje siis nyt toisella erätauolla pelin ollessa 3-0 Suomelle. Tsekillä paljon paikkoja, vielä ei ole uponnut. Suomi ei ole ollut tämän hetkisen tilanteen mukaisesti parempi.

  EDIT: Helpompaa kuin menettää 3-0-johto kolmannessa erässä. Eiku.......
   
  Viimeksi muokattu: 08.05.2017 klo 23.52
 3. Saul Goodman Jäsen

  Njaa en nyt tiädä taas mutta otin pienellä Inter - VPS OVER 2,25 1.98 ja Veikkaukselta molemmat tekevät maalin 1.95
   
  Viimeksi muokattu: 12.05.2017 klo 18.54
 4. Saul Goodman Jäsen

  Tänään 21:30 Limoges - Lyon

  Bet365 topilla voi koittaa Lyon 2.45

  Joukkueiden ero sarjataulukossa on vain 1 voitto mutta materiaalin puolesta ero on kyllä isompi ja Lyon on pahasti alisuorittanut. Kyllä tälle silti melkein 45% kehtaa lupailla.
   
  Viimeksi muokattu: 09.05.2017 klo 23.18
 5. Delter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Laitetaas muutama perstuntumalta fiilistelty haku tämän illan Euroviisujen ekasta semifinaalista. Mitään analyysia näiden takana ei ole, joten mahdolliset panostukset harkiten.

  Kaikki kohteet ja kertoimet Unibetilta:

  PANKKI (100%): Portugali - EI voita semifinaalia 1.55 - Portugalin hehkutusta en ymmärrä. Biisi on toki virkistävän erilainen ja Portugalin surkean viisuhistorian positiivisin yritys vuosiin, mutta eihän tämä herranjestas semifinaaliansa voita.

  IDEA (50%): Kypros - EI pääse finaaliin 2.90 - Täysin tasalattea ja tylsähkö biisi, jollaisia on viisuissa vuosi toisensa jälkeen jonoksi asti. Pelkästään Kreikan naapuriäänillä ei finaaliin ylletä.

  YLLÄTYS (25%): Albania, pääsee finaaliin 7.50 - Näen tässä yllättäjäpotentiaalia. Ihan ok poljento ja sopivasti erilainen muihin biiseihin verrattuna. Söpö likka ei ainakaan haittaa. Live-veto toki täysi arvoitus.

  KAMIKAZE (1%): Armenia, EI pääse finaaliin 10.00 - Armenialla on kunnioitettava rekordi finaalipaikoista (9/10) ja nytkin on vahvahko etnisellä värillä kyllästetty jumputus jatkamassa hyvää sarjaa. Haetaan tästä kuitenkin pieni yllätys Armenian karsiutumisella, koska biisi on yllättävän kesy eikä oikein nytkähdä käyntiin missään vaiheessa. Armenialle perinteisesti pinnoja hövelisti antaneet Venäjä, Ranska ja Hollanti äänestävät toisessa semissä ja itse asiassa Venäjähän ei ole kisoissa ollenkaan, joten ehkä sieltäkin voisi yllätystä perustella.

  Korostan vielä, että rankasti omalla vastuulla uhmapelit näihin. Ihan oman viisukorvan (ja -silmän) varassa mennään. Lisäksi live-vedot ovat aina oma maailmansa, joten asetelmat muuttuvat herkästi.

  edit: Eipä ollut näissä hauissa pontta alkuunkaan. Kypros oli livenäkin mitäänsanomattoman pliisu, mutta yksinkertaisuudella näissä kisoissa on ennenkin pärjätty. Albanian likalla oli nähdäkseni jotain ongelmaa korvanappinsa kanssa ja esitys jäi vajaaksi. Armenian kohdalla en edelleenkään käsitä, millä eväillä tuo finaaliin meni, mutta siksipä minä en varmaan ole kertoimiakaan laatimassa. Portugali meni odotetusti finaaliin, mutten todellakaan usko yltäneen alkuerän voittajaksi. Mutta eiköhän totuus valkene totutun synkkänä sitten lauantaina kun semifinaalien tulokset julkistetaan...
   
  Viimeksi muokattu: 10.05.2017 klo 00.57
 6. Järvenpää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Wild, Suomalaiset NHL:ssä
  Lainaus:
  Asiallista pohdintaa. Sääli, ettei betssonilla ollut tuota portugali voittaa semifinaalin -kohdetta.
  Mitä mieltä Suomesta? Finaaliin, vai ei?
   
 7. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Itse tuli vedettyä seuraavat vedot ennen kuin näin tämän vihjeen:

  Kypros ei pääse finaaliin
  Latvia pääsee finaaliin.

  Hieman harmittaa, kun en tajunnut Unibetilta katsoa kertoimia, vaan otin Kyproksen karsiutumisen 2,75 kertoimella Bet365:lla. Noh, ei voi mitään. Latviaa tuli kokeiltua lähinnä sen vuoksi kun esiintyvät viimeisenä ja biisi eroaa muista.

  Onko sinulla (tai jollain muulla) mielipidettä Belgiasta? Kutkuttaisi kokeilla heidän karsiutumistaan. Nuo harjoitusvedot ovat olleet kyllä täyttä kuraa ilman mitään tunnetta. Ehkä sitten live-esityksen perusteella jos kertoimet ovat vielä tuota luokkaa.
   
 8. Huerzo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Donnerwetter S.p.A.
  Albanialle (7.00) jatkolle laitoin itsekin pikkupanosta, vaikka se epätodennäköistä onkin. Moldovan bilehumpan päälle en ymmärrä - saksofonimiehen paluu on kiva juttu, mutta suurelle osalla katsojille triviaalia viisuhörhöilyä. Siispä Moldovan tippumiselle (3,35) pari latia.
   
 9. Delter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Pidän Suomen finaalipaikkaa hyvin todennäköisenä, vaikka ehdottomasti tämä 1.semi on se kovempi alkuerä. Toki aina näissä se puolueellisuus nostaa helposti päätä, kun on biisin kuullut monta kertaa ja tietenkin toivoisi oman maan edustajalle menestystä. Itse pidin kappaleesta heti ensikuuntelulla ja nostin sen esiin UMK-finaalisteista omaksi suosikikseni. Sekin on omalla tavallaan haitannut objektiivista arviointia.

  Suomen jatkoonmenolle oli vielä viime viikolla 1,40 joka olisi nipinapin kelvannut pelattavaksi, mutta tuo tämän hetkinen 1,20 ei ole kyllä enää panostamisen arvoinen. Riskit ovat kuitenkin suuret, koska biisi on melko vaikea ja epäeuroviisumaisen synkkämielinen.

  Lainaus:
  Belgia on vaikea tapaus. Kappale on ehdottomasti finaalikamaa, mutta jo videon perusteella aisti, ettei laulaja ole esiintyjänä lähelläkään isoa euroviisulavaa. Noita harjoitusvetoja en ole kuullut, mutta isoja ongelmia siellä on ilmeisesti ollut. Belgian jatkoonmenolle on kerroin jossain 1,30 pinnassa, joka ei missään nimessä sisällä tarpeeksi valueta panostamiselle. Kerroin lienee toki noussut alkuperäisestä, sillä tuossa on varmasti huomioitu heikosti sujuneet harkat. Kyllä Belgia pelkän biisin perusteella olisi mun papereissa Suomea todennäköisempi jatkaja, mutta kertoimet ovat muovautuneet toisin.

  Jos livessä on vaikeuksia, tulee mielenkiintoinen nopanheitto jatkoonmenon suhteen. Toisaalta epävarmuus ja herkkyys voivat purra yleisöön, jossei lauluosuudet aivan pieleen mene.

  Latvian jatkoonmenoon en usko.
   
 10. Patapakka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Euroviisujen live-vetoja, 1. semifinaali

  Australia finaaliin - EI 3.00 B365
  Belgia finaaliin - EI 3.50 B365


  Näitä oli hehkutettukin etukäteen jonkin verran. Mielestäni olivat heikkoja kumpikin. Erityisesti Belgia, jonka esiintyjä näytti todella olevan jossain uskomattoman isolla epämukavuusalueella.

  Albania finaaliin - Kyllä 8.00 B365


  Ihan omaa mutua nämä toki.
   
  Viimeksi muokattu: 10.05.2017 klo 00.11
 11. Saul Goodman Jäsen

  Lainaus:
  Limoges sai 30 vaparia, Lyon 12. Silti helppo 11p voitto ja Lyon johti ottelua jotain 35min.
   
 12. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Euroviisujen suhteen pitäisi tuntea äänestysmenettely. Mitä ilmeisimmin kiertoteitä äänestää oman maan suosikkia on runsaasti ja siirtolaisten määrä muissa maissa vaikuttaa. Tästä syystä esim. Turkki ei voi pudota finaalista, koska miljoonat Euroopassa asuvat turkkilaiset äänestävät Turkkia täysin kipaleesta riippumatta.
   
 13. Delter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Makuasioitahan nämä ovat, mikä tekee oikeastaan koko vedonlyöntikeskustelun turhaksi.

  Itse olen sitä mieltä, että sekä Australia että Belgia ovat pomminvarmoja finalisteja, vaikka kummankin live oli vaisuhko. Belgialta tätä osasi odottaa, mutta mielestäni esiintyjä käänsi jopa tuon epävarmuuden edukseen.

  Albanian esityksessä oli selvästi jotain häikkää korvakuulokkeen kanssa, mikä mielestäni vaikutti esiintyjän suoritukseen. Vaikea sanoa miten tolle käy.
   
 14. Patapakka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Jeh, oikeassa olit.
   
 15. Delter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Eipä tässä varmaksi voi sanoa mitään, kuten noista omista pre-show tipseistänikin voi päätellä...

  Lainaus:
  Lainaus umk/euroviisu -ketjusta. Suht ok lottorivi (8/10) tuli sentään haettua live-esitysten perusteella. Ja Suomen laittaisin edelleen jatkoon kymmenen kertaa kymmenestä...
   
 16. Scissors Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Slovakia-Saksa 1 (3,95 Unibet) näyttää aika kovalle ylikertoimelle vaikka kotijoukkueella ongelmia onkin ollut ja kisaisäntä pelaa hurmioituneen yleisön edessä. Noin suureksi suosikiksi en saa Saksaa itse, mitä muut ovat mieltä?

  Esim. Veikkauksella 3,30.
   
 17. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Omasta mielestä Saksa on kyllä todella suuri ennakkosuosikki, Slovakian peli on ollut melkoista kuraa. Saksa pelaa todella fyysistä peliä ja yllättäen on löytynyt myös maalintekoon kohtuullisesti voimaa. 7 maalia tehtynä USAa, Ruotsia ja Venäjää vastaan. Saksa pelannut pelinsä kolmea kiekon suurmaata vastaan hyvin, Slovakia taas kolmea kääpiötä huonosti. Maalivahdeista Saksalle iso etu. En näe Slovakialla saumoja voittoon, tasapeli varsinaisella olisi jo yllätys.

  E. Annetaan kuitenkin Slovakialle pieni sauma, jos Saksa sortuu rankkaan jäähyilyyn. Pari isoa rangaistusta saattaa muuttaa asetelmia Slovakian eduksi.
   
 18. Saul Goodman Jäsen

  Kyllä Veikkauksen topilla kehtaa koittaa Chicago Fire - Seattle Sounders OVER 2,5 1.83
   
  Viimeksi muokattu: 14.05.2017 klo 05.48
 19. Saul Goodman Jäsen

  JOENSUUN KATAJA 1.85 Veikkaus

  Nopeat ehtii, Vilppaan paras pelaaja Staten pois
   
  Viimeksi muokattu: 10.05.2017 klo 19.23
 20. Saul Goodman Jäsen

  Lainaus:
  Veijon 1.78 edelleen pienesti pelattavissa. Esim Pinnaclella 1.66

  Arvio 58%
   
  Viimeksi muokattu: 10.05.2017 klo 19.19
 21. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Olin pelannut vartti ennen vihjettäsi, nyt 1.55.
   
 22. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Voi hitto, taisin pari minuuttia myöhästyä tuosta 1,78..
   
 23. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Pieleen meni, onneksi Veikkaus tarjoili loistavia kertoimia livessä, joten plussalle päästiin.
  Tuomaritoiminnasta voisi sanoa sen verran, että oli kyllä Vilppaalle edullista. Nenonen olìsi pitänyt laittaa Vilppaalta suihkuun, tuomareilta meni ohi provosoinnit ja nuo koripalloon kuulumattomat epäurheilijamaisuudet.
  Toki tuolla aiheutti sen, että Katajan peli meni ihan sekaisin ja kairasivat voiton, eli koutsi kiittää.
  Pelin jälkeen kyllä mielenkiintoiset episodit, kättelyissä ja jälkeen kovaa sanasotaa ja pientä käsikähmää.
   
 24. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Back to the pesäpallo. Kelit on ainakin kohdallaan tähän hienoon ulkolajiin.

  Palataan viime kauteen. Muistaakseni Kempele ei voittanut yhtään vierasottelua lukemin 0-1 tai 0-2. Jokainen kotijoukkue sai siis Kempeleen vieraspelistä aina vähintään yhden pisteen.

  Asian tarkistettuani tilastot näyttivät tältä.

  Vierasottelut Kempele:
  2-0-12, tarkemmin 0-2-0-3-9, juoksusuhde 77-168

  Pelit joista tuli pisteitä:
  Alajärvi-Kempele 2-1s
  Kankaapää-Kempele 1-2k
  Raahe-Kempele 1-2s
  Oulu-Kempele 2-1k
  Joensuu-Kempele 2-1s

  Kempele on hieman vahvistunut tälle kaudelle, tosin Imatra on vahvistunut vielä enemmän edelliseen kauteen peilaten. Kempele on keskimäärin hieman parempi joukkue, mutta kotietu on valtava! Kempeleeltä on todella pitkä matka Imatralle ja Imatran uudella stadionilla on taatusti porukkaa paikalla. Jopa pilkkihaalareissa. Imatran sääennuste (lumikuuroja, valoisaa, +2 c) saattaa jopa keskeyttää ottelun, jos rajat peittyvät lumisateesta.

  Imatran lyöjäjokeri Lauri Rönkkö näytti olevan Espanjan lämmöissä jo kovassa vireessä ja toisaalta Kempeleen Ossi Meriläinen on ollut useamman kauden ajan alkukauden kylmissä otteluissa todella kohmeessa. Tänään todella kylmä ilma pitää juoksumäärät keskimääräistä alempana ja tämä lisää jaksotasapelin, sekä samalla 1-0 lopputuloksen todennäköisyyttä. Mielestäni myös Imatran kärki Kaartokallio, Lattu ja Matikka on jonkin verran edellä Kempeleen kärkeä Lassila, Määttä ja Savikoski.

  Rohkeimmat voivat pelata Imatran suoraa voittoa (37%) johon Veikkaus tarjoaa markkinatopin 3.10. Myös Imatran ML 1.95 on rajatapaus.

  *** Imatra 3.10
  * Imatra ML 1.95
   
 25. Delter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ykkössemin vihjeistä ei herunut ääniä edes niiltä kuuluisilta naapurimailta, mutta haetaan himoittua 12 pistettä uusilla koetuksilla (kaikki kohteet/kertoimet Unibetilta):

  PANKKI (90%): Bulgaria - VOITTAA semifinaalin (1.62) - Nojoo. Kerroin ei häikäise, mutta mielestäni tässä on ylivoimainen voittajaehdokas semifinaaliin. Kunnollisia rakkausballadeja ei kisassa tänä vuonna ole ja biisin lyriikoissa on sopivaa teemaa ihan koko paskan voittoon asti. Senpä vuoksi esim. Bulgarian TOP3-sijoitus finaalissa (2.60) on todella pelattava, sillä Portugalin ja Italian takana on viimeistään Ruotsin (ansaitun) laskusuhdanteen alettua todella hiljaista voittajasuosikin osalta. Bulgaria ei toisaalta ole mikään perinteinen viisujen ääniharava, vaan oikeastaan ihan päinvastoin, mutta kyllähän Suomikin viisut on kerran voittanut. Live-esitys on toki jälleen oma juttunsa, mutta käsittääkseni harjoitusten perusteella arviot ovat vain parantuneet koko ajan. Nuori nätti poika laulamassa rakkaudesta, kyllähän te nämä tiedätte.

  IDEA (50%): Alankomaat - EI pääse finaaliin (6.00) - Tämä kerroin kyllä yllätti ja säväytti. Alankomaiden tyttötrio on mielestäni kaukana finaalipaikasta. Ihan omiin hatariin muistikuviini vedoten sanoisin, ettei tällaisilla pönöttävillä naisryhmillä ole yleensä viisuissa juhlittu. Biisi on lisäksi kä-sit-tä-mät-tö-män tylsä tappavan kliseisine voimaantumissanoineen, niin ei edes Euroviisujen tyypisessä latteuspotpurissa voida tätä päästä jatkoon.

  Kokeilun arvoisia hakuja ovat myös Itävalta - EI pääse finaaliin (2.00) sekä Kroatia - PÄÄSEE finaaliin (2.00). Ihan vaan siltä varalta, että järkevät pelikohteet pääsevät loppumaan.

  edit: Heikkoa taas kerran, mutta minkäs teet. Kuvaavasti huudetiin vieläpä viimeisenä nämä Hollanti ja Itävalta, vaikkei mitään järjestystä semeissä vielä tietenkään paljasteta. Kroatia sentään pienoisena yllättäjänä jatkoon. Hollannin suosiota en vaan pysty käsittämään. Vastenmielisen teennäinen paketti kaikkinensa.
   
  Viimeksi muokattu: 12.05.2017 klo 00.41