Vancouver Canucks 2011-2012

  • 143 907
  • 496

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Fedorukin osalta minulle on oikeastaan aika yhdentekevää pääseekö hän joukkueeseen vai ei, en usko hänestä olevan juuri muuta kuin viihdearvoa.
Näkisin Fedorukin lähinnä 13. hyökkääjänä. Syy, miksi hänet tuonne pelaavaan kokoonpanoon näillä näytöillä tällä hetkellä laittaisin, on Mancarin ja Oreskovichin otteet näissä parissa pelissä mitä olen nähnyt. Mancarilla on selvästi taitoa ja kokoa, mutta hän pelaa liian epätasaisesti ja Oreskovich vaikuttaa puolestaan (tappelustaan huolimatta) olevan vähän liiankin itsevarmalla otteella liikenteessä. Jos Oreo pelaisi kuten pelasi viime kaudella playoffeissa, antaisin paikan hänelle, mutta vielä hän ei ole mielestäni ollut sillä tasolla.

Omissa toiveissani on ollut koko ajan Byron Bitzin onnistuminen. Hänellä olisi kokoa ja hyvää taklausvoimaa tuohon ketjuun. Saapa nähdä pääseekö hän näyttämään vielä osaamistaan harjoituspeleissä.

Mack kirjoitti:
En täysin tajua miksi hän on tehnyt sopparin noin kovan pakiston sekaan. Olettaen siis, jos muualle olisi ollut kysyntää.
Ehkä Sulzer ajatteli, että kukaan ei huomaa Ehrhoffin vaihtumista toiseen saksaa puhuvaan puolustajaan Vancouverin ylivoimassa? Tai sitten hän on kuullut Ehrhoffilta hyvää organisaatiosta. Erikoinen kesä siinä mielessä, että yhden kesän aikana tulivat "mafiamiesten" lisäksi kaksikin saksalaista.

Sulzer saattoi myös luottaa tuohon "Canucks-pakkien kiroukseen" ja sitä kautta siihen, että kun noita miehiä alkaa taas putoilla, Sulzerin vahvuuksia käytettäisiin ylivoimissa, mikä voisi tarkoittaa puolestaan Sedinien ja Keslerin kanssa pelaamista. Jos hän tuosta ykkösylivoimasta paikan saa, niin tehojen eteen ei tarvitse ihan mahdottomia tehdä ja tilastot voivat näyttää hyviltä jatkoneuvotteluihin.

Viime kaudella 40 pelaamassaan NHL-pelissä (Nashville ja Florida) Sulzer osallistui 20 kertaa enemmän hyökkäysalueen aloituksiin kuin puolustuspään aloituksiin. Häntä roolitettiin vahvuuksien kautta ja tuota tullaan näkemään Vancouverissakin, jos hän pelaamaan pääsee.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sulzerista puheenollen jätti eilen joukkueen ollakseen Jaroslavin onnettomuudessa menehtyneen Robert Dietrichin hautajaisissa. Dietrich ja Sulzer olivat molemmat ESV Kaufbeurenin kasvatteja, pelasivat pari kautta samassa joukkueessa Düsseldorfissa ja myöhemmin pari kautta Nashvillen farmissa. Pelasivat lisäksi maajoukkueessa välillä pakkiparina. Palaa torstaina Canucksin riveihin.
 
Viimeksi muokattu:

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Hieman tietoa tuli loukkaantumisista;

- Aaron Rome 4-6 viikkoa
- Nolan Baumgartner 4 viikkoa
- Steve Pinizzoton poissaolosta ei vielä tietoa

Jos jotain negatiivista niin vähän joukkoon myös positiivisia uutisia. Malhotra pelaa torstaina ja Kesler on käynyt jo jäällä, tosin ei vielä reeneissä. Ykkösketju ja Luongo tekevät pelaavat keskiviikkona ekan matsinsa.
 
Suosikkijoukkue
Canucks
Alkaa huvittamaan tuo pakkien kohtalo taas, Canucks ilmoitti juuri kutsuneensa leiriltä jo pudotetun Yann Sauven takaisin.

Ducksia vastaan on ilmoitettu seuraava kokoonpano:
Sedin - Sedin - Burrows
Sturm - Hodgson - Samuelsson
Volpatti - Ebbett - Oreskovich
Duco - Schroeder - Mancari

Hamhuis - Bieksa
Edler - Salo
Alberts - Tanev

Luongo (aloittaa), Schneider​

Vastustajasta sen verran, että Viiksi läksi sairaalaan, vaimo synnyttää, onnea matkaan Parroseille.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Kaksi ensimmäistä ketjua siis nyt ensimmäistä kertaa harjoituspeleissä kasassa. Sedineille, Burrowsille ja Samuelssonille ensimmäinen harjoituspeli tällä kaudella. Hodgson saa ensimmäistä kertaa molemmat laidat sille tasolle, että nyt pitäisi tulla jo pikku hiljaa niitä tehojakin eikä vaan kokonaisvaltaisesti hyvää peliä. Kolmonen (Higgins-Malhotra-Hansen) jatkaa puolestaan edelleen sivussa.

Kahdessa alemmassa ketjussa on nyt noita 'toisiaan vastaan' pelaavia laitureita (Volpatti, Oreskovich, Duco ja Mancari). Samoin kuin kahden alemman ketjun keskellä nähdään jonkinlaista 'taistelua' Ebbettin ja Schroederin kesken. Itse antaisin nyt noille kahdelle alemmalle ketjulle peliaikaa normaalia enemmän, jotta nuo rajatapaus-pelaajat saisivat vielä kunnon mahdollisuuden näyttää, kun peleillä ei ole pistepanosta.

Myös puolustuksessa Bieksa, Hammer, Edler ja Salo pelaavat nyt ensimmäiset harjoituspelinsä. Samoin Luongo nähdään nyt ensimmäistä kertaa tämän vuoden harjoituspeleissä maalilla.

Ja onnea minunkin puolesta "Viiksille" synnytysreissulle.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Vancouver hävisi Anaheimille yön harjoituspelinsä vieraissa maalein 2-3. Ducksilta onnistuivat maalinteossa Fowler, Ryan ja Visnovsky, Vancouverilta puolestaan Salo ja Henrik Sedin. Canucks vei laukaukset 33-22 ja kolmannen erän kudit 18-5, mutta Anaheimin Hiller pelasi vahvan ottelun. Noin muuten peli oli harjoituspeliksi mielestäni hyvätasoinen ja oli taas hienoa nähdä nuo Vancouverin kärkipelaajatkin mukana.

Pari viivaa:

- Vigneault kehui pelin jälkeen kolmosen keskellä Malhotraa tuurannutta Andrew Ebbettia. Ebbett pelasikin hyvän pelin puolustussuuntaan ja otti muun muassa kolme blokkia. Hodgson pelasi hänelle kolmannessa erässä hyvän tilaisuuden tasoitukseen ylivoimalla, mutta Hiller peitti. Hänestä voisi olla hyötyä toiseen ylivoimaan ja tämä peli nosti hänen osakkeitaan nelosketjuun.

- Nelosketjuun taistelevista taklaajista päätä muita ylemmäs nousi Victor Oreskovich, jolta nähtiin viimein ottelu, jota odotankin näkeväni. Tilanteet muuttuvat näköjään vähän pelistä toiseen, joten tämän pelin jälkeen Oreskovich on lähempänä paikkaa kuin Ducksia vastaan vaisusti esiintyneet Duco tai Mancari. Omissa toiveissani olisi saada neloseen jossain vaiheessa kautta ketju Bitz-Lapierre-Oreskovich, jossa laidoilla olisi hyvin kokoa ja taklausvoimaa.

- Henrik Sedin teki ensimmäisessä harjoituspelissään 1+1 ja laukoi kolme kertaa. Aloitukset hän hävisi kuitenkin pahasti (8-15), joka kertonee vielä ajoituksen hakemisesta. Muutenkin ykköseltä nähtiin heti hyvä ottelu. Daniel Sedin oli kentän ahkerin laukoja kuudella laukauksella ja Burrows'kin ampui neljästi.

- Kakkosketjussa Hodgson oli parempi kuin laiturinsa Sturm ja Samuelsson. CoHo tuntui olevan aina pelissä kiinni kun etenkin ensimmäistä treenipeliään pelannut Samuelsson katosi aika ajoin kuvasta. Tosin ruotsalaisen kunniaksi on sanottava se, että hän ei laukauksia säästele. Hodgson oli myös Vancouverin paras aloittaja (8-9) - Malhotraa ja Kesleria on ollut aloituksissa ikävä.

- Puolustuksessa Hamhuisin ja Bieksan välinen yhteistyö toimi jälleen parhaiten. He vaan sopivat toistensa kanssa ihmeen hyvin yhteen, kuten jo viime kaudella nähtiin. Hieno huomata Hammerin olevan taas pelikuntoinen. Kakkospari Salo-Edler kunnostautui puolustuksen ahkerimpina laukojina, kun taas kolmospari Alberts-Tanev kantoi pienemmät minuutit hyvin. Erityismaininta Albertsille, joka laukoi kolme kertaa yhdessä pelissä.

- Luongo oli maalilla ok - aika lailla odotettua syys-/lokakuun Luongoa. Pari maalia olisi ollut otettavissa, mutta hän otti myös muutaman hyvän torjunnan ja hänen irtokiekko-kontrolli oli hyvää.

Ties jo kuinka mones kerta, mutta jos nyt pitäisi laittaa sohvavalmentajana kuuden harjoituspelin jälkeen Canucks-hyökkäys alkukaudeksi kasaan, se olisi tällainen:

1. Danien Sedin - Henrik Sedin - Alex Burrows

- Tuttu ykkönen, joka tullee olemaan taas yksi NHL:n parhaista kahden suunnan ketjuista.

2. Marco Sturm - Cody Hodgson - Mikael Samuelsson

- Keslerin (minusta terveenä ollessaan joukkueen arvokkain pelaaja) puuttuminen tietysti iso miinus alkukaudesta, mutta Hodgson saa nyt tilaisuutensa näyttää. Sturm hakee vielä peliään uudessa seurassa, mutta viime kaudella vammoista kärsineelle Samuelssonille (sopimuskausi) veikkaan hyvää kautta. Raymond tulee kisaamaan Sturmin kanssa tuosta laiturin paikasta jossain vaiheessa kautta. Ilman Kesleria tämän ketjun onnistuminen on etukäteen koko joukkueen suurin kysymysmerkki.

3. Chris Higgins - Manny Malhotra - Jannik Hansen

Etukäteen ajatellen hyvä kolmosketju. Malhotraa parempaa kolmossentteriä Vancouverille on vaikea löytää ja nopea Hansen on hyvä pelaaja tuossa laidalla. Uskon myös monipuolisen Higginsin onnistumiseen toisella puolella, vaikkei hän olekaan tässä ketjussa vielä pelannut. Pelaajana pidän Higginsia kuitenkin parempana kuin viime kaudella tuossa ketjussa pelannutta Torresta.

4. Andrew Ebbett - Maxim Lapierre - Victor Oreskovich

Sentteripeli toimii ja tuolla pääsee jo pitkälle kun puhutaan nelosketjusta. Oreskovich on toisella puolella vahva taklaaja jos pelaa kuten osaa ja kuten Ducksia vastaan nähtiin. Ebbettin laitoin nyt tähän ketjuun tuon Ducks-pelin vuoksi, jossa hän onnistui paremmin kuin Duco tai Mancari, mutta tuo paikka voi vaihtua. Bitz (kun palaa), Pinizzotto (kun palaa), Fedoruk, Duco, Volpatti ja Mancari haastavat vielä (kukaan heistä ei ole pelannut itseään ulos). Lisäksi Raymondin paluun jälkeen täällä nähdään ehkä lisää kilpailua.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Canucks
Ihan hyvä merkki, että peli saatiin pyörimään Ducks päädyssä. Ratkaisupaikoissa pelaamattomuus toki näkyi, eikä Luongo ole vielä ihan löytänyt rytmiään, mutta en näe mitään syytä huolestua, pelissä näkyi kuitenkin, että jäällä on taitoa ja ajatusta. Burrows ylivoimassa toimi hyvin, jos tuo koostumus jatkaa, Burrows saattaa olla alkukaudesta Canucksin eniten peliaikaa saava hyökkääjä.

CoHon peli oli taas ihan ok, mutta yhtään vetoa hän ei saanut maalille asti. Ylivoima Hodgsonilta oli vähän hakemista , tai ehkä tuota kakkosylivoimaa ei vain ole roolitettu mitenkään. Toisaalta kun menee Sedinien jälkeen pelaaman jämävaihdon, niin vertailuasetelma on äärimmäisen epäedullinen. Noista Hodgsonin aloitustappioista neljä tuli muuten neutraalialueella, joten viivojen sisältä otetuissa aloituksissa Hodgson onnistui hyvin. Henrik sen sijaan oli aloitusympyrässä ihan unessa, voittoprosentti hyökkäyspään aloituksissa synkkä 24%. Toisaalta jos vastustajalla on laittaa ympyrään sellaisia pelättyjä huippualoittajia kuin Max Macenauer, niin onhan se aika ylivoimaisen vaikea paikka.

Schroederin ketju taisi pelata itsensä pudotukseen, Fowlerin maali oli korkeammanluokan komiikkaa. Ebbet - Oreskovich kaksikko onnistui alivoimallakin ihan hyvin, mikä tukisi kyllä tuota Nuckin esittämää nelosketjua.

-- -- --
Sharks peliin ilmoitettu kokoonpano:

Jensen - Ebbett - Samuelsson
Higgins - Malhotra - Hansen
Oreskovich - Lapierre - Volpatti
Fedoruk - Hodgson - Mancari

Ballard - Tanev
Alberts - Sauve
Parent - Eriksson

Schneider

Sharksilla kaksi parasta kentällistään mukana (miinus Havlat), joten altavastaajina lähdetään.
 
Viimeksi muokattu:

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Joo, vähän samanlaiset episjaot kuin edellisessäkin Sharks-pelissä. Ykkönen ja kakkonen puuttuu oikeastaan kokonaan (selkä-selkä -peliä pelaavaa Samuelssonia lukuun ottamatta) ja puolustuksesta puuttuu kokonaan top4-ryhmä. Sharksilla sen sijaan on jalkeilla melkein valmis joukkue.

Mielenkiintoa otteluun tuo meidän kannalta hyökkäyksessä Malhotran ketju, jossa kaikki kolme pelaajaa pelaavat nyt ensimmäisen ottelunsa harjoituspeleissä ja luultavasti tuolla ketjulla lähdetään kauteen. Lisäksi on ihan mielenkiintoista nähdä tuo Higginsin sopivuus tuohon ketjuun.

Jensen saa nyt vielä kunnon näyttöpaikan ykkösessä, vaikka tuskin se mitään tälle kaudelle poikii, kun paikat on periaatteessa jo täynnä, eikä Hobbitt häntä varmaan tässä pelissä pysty ruokkimaan riittävästi. Ihan mielenkiinnolla seuraan nuorukaisen otteita kuitenkin sen suhteen, että miten hän pärjää. Kolmosessa pelaavat puolestaan Lapierre ja Oreskovich, kuten vähän odottelinkin. Hodgson jatkaa urakointiaan ja nyt nelosessa pienemmässä roolissa, jossa Fedorukin pitäisi antaa nyt näyttöjä.

Puolustuksessa Tanev-Ballard -kaksikon näkeminen ykkösparissa on ihan mielenkiintoinen kokeilu, sillä sarjassa he pelaavat luultavasti yhdessä kolmosparissa ja saavat nyt sitten isomman roolin. Sauve, Parent ja Eriksson kolmena muuna pakkina San Josen kotihallissa... ugh. Sauve on ollut ihan pätevä ja kehityskelpoiselta tuntuva syvyyspakki, mutta kolmen farmitason pelaajan urakointi kovaa Sharks-laumaa vastaan taitaa tarkoittaa sitä, että sataa lunta tupaan.
 
Viimeksi muokattu:

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
No nyt vähän aukesi (kun luki Jounin NHL blogia) se miksi Vancouver on haalinut niin paljon noita kokeneita NHL pelaajia harjoitusotteluihin. Tuo 8 NHL-veteraanin sääntö tuli itselle ihan uutena. Nyt sitten Vancouver kiersi sääntöä, joten katsotaan tuleeko siihen tarkennuksia jatkossa. Kun eihän tuolla kukaan oikeasti katsele mieluummin Anders Eriksssonia tai Niko Dimitrakosta, jos tarkoitus oli nähdä Alex Edler tai Chris Higgins. Mieluummin sitten näkisi edes niitä tulevaisuuden pelaajia näiden erikssonien tilalla.

Joukkueen kannaltahan tuo kikkailu varmasti oli hyvä juttu niin saivat tärkeät pelaajat tarvittavaa lepoa raskaan edellisen kauden jälkeen.
 
Suosikkijoukkue
Canucks
Canucks kävi, ei niin yllättäen, häviämässä San Josessa lukemin 0-3. Ilmoitettuun kokoonpanoon nähden Hodgson ja Ebbett olivat vaihtaneet paikkoja. Maalinteon vaikeus kielii siitä, että Canucks on alkukaudesta aikalailla yhden ketjun joukkue. Toivottavasti hyvän erikoistilannepelaamisen kautta saataisiin kuitenkin heti pistepottia kerrytettyä, ettei tarvitsisi kiriä kovin kaukaa playoff-viivaa kiinni.

Pari sekalaista poimintaa pelistä:

Canucks pääsi Volpattin ja Ballardin johdolla taklailemaan puhtaasti ja kovaa ja samalla paljastui, että Sharksilla ompi aika herkkähipiäisiä kavereita, mielelläänhän tuollaisia playoffeissa kohtaa, kun keskittyvät ihan muuhun kuin pelaamiseen. Jamie ”hei, älä taklaa mua” McGinnille taisi jäädä viime kevään ilmalennosta jotain hampaankoloon, jos tämä jamppa ottaa hyvin pelaavalta Tommy Wingelsiltä pelipaikan, niin parempi meille. Clowe näytti Ballardin perässä roikkuessaan ihan siltä kuin olisi joku alakoululainen, jolta Ballard on ryöstänyt tikkarin. Ja Winchester antamaan kuittia Volpattille, auts. Toivottavasti ei jää hyvin pelanneen try-out miehen pelipaikka nyt jostain aivotärähdyksestä kiinni. Miksette te voi vain laittaa sitä D. Murraytä hoitamaan näitä kuitteja…

Canucksista parhaiten onnistui kenties Cory Schneider, maaleja ei voinut hänen piikkiinsä laittaa. Sen sijaan Ryan Parent tarvitsee jo kohta pidemmän piikin ellei häntä nyt tiputeta. Kolmanteen maaliin johtanut tilanne lähti ikävä kyllä Keith Ballardin hyökkäyspään kiekonmenetyksestä. Juuri sellainen virhe, josta pääsee Vigneaultin mustalle listalle. Harkkapelien jälkeen tuntuu, ettei Ballard ehkä tule ottamaan niin isoa harppausta eteenpäin kuin toivoin, lähinnä siksi ettei hän sovi Vigneaultin palettiin. Ballard ei ole tyypiltään varmaotteinen kuudes puolustaja, hänen tulisi periaatteessa olla top 4:ssä ja saada enemmän vapauksia, mutta Canuckseissa on vain yksinkertaisesti neljä ehkä viisi parempaakin puolustajaa. Aika selvästi myös näyttää siltä, että Samuelsson ja Salo täyttävät V:n papereissa Ehrhoffin YV-minuutit. Täytyy vain toivoa, että jossain vaiheessa kehitystä tapahtuisi Ballardin suhteen ja Vigneaultilta löytyisi luottoa, sopimusta on kuitenkin kauteen 2014-2015 kuutospakille kivalla 4,2 miljoonan cap hitillä.

Jos Oreskovich nosti viime pelissä rimaa nelosketjun laituri kilpailussa, niin Volpatti vastasi kyllä hyvin tässä pelissä. Volpatti on minusta ollut useimmiten liian hidas ollakseen tehokas roolissaan, mutta nyt joku tuntui klikanneen ja Aaroni kipitti joka puolella hyvillä ajoituksilla, hän ehti taklauksiin, karvaukseen, syöttölinjoille, blokkaamaan, ehkä parasta Volpattia mitä olen nähnyt.

Jensen kun saa vähän voimaa lisää, niin hänestä on vielä paljon iloa meille. Osaa pelata itsensä vapaaksi ja hyville tekopaikoille. Ulottuvuus ja luistelu tekevät hänestä myös tehokkaan karvaajan. Hodgson on minulle edelleen arvoitus, en osaa sanoa onko hänestä kakkossentteriksi, häntä on vaikea moittia mistään, hän on parempi kuin Ebbett, mutta onko se loppujen lopuksi vielä kovin paljon. Mietin, että jos tuota ”yhden ketjun joukkue” asetelmaa halutaan laventaa Burrows voisi olla ideaali laituri Hodgsonille, joka ei ehkä itse ole kovimpia likaisen työn tekijöitä.

Mainitaan nyt vielä, että Malhotra hallitsi aloituksia 71%:n tehokkuudella.
 
Viimeksi muokattu:

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Ja Winchester antamaan kuittia Volpattille, auts. Toivottavasti ei jää hyvin pelanneen try-out miehen pelipaikka nyt jostain aivotärähdyksestä kiinni. Miksette te voi vain laittaa sitä D. Murraytä hoitamaan näitä kuitteja…
Ei Doug hae tappeluita, joku muu hakee aina hänet koska se ilmeisesti vaikuttaa joidenkin silmissä hyvältä idealta. Kyseessä on kuitenkin 1. parin pakki jolla on enemmän annettavaa kentällä kuin penkillä.

Winchester ei nyt varsinaisesti ole pelannut mitenkään erinomaisia pelejä harjoituskaudella ja tuo huolimattomuus Volpattin kanssa nyt oli hyvä esimerkki. Ihme ryntääminen ja leuka tarjolla. Onnekas lyönti varmasti Volpattiltakin, mutta silti.

McGinn puolestaan hoitaa nuo noutamiset ihan eri tavalla =P
 
Suosikkijoukkue
Canucks
Ei Doug hae tappeluita, joku muu hakee aina hänet koska se ilmeisesti vaikuttaa joidenkin silmissä hyvältä idealta. Kyseessä on kuitenkin 1. parin pakki jolla on enemmän annettavaa kentällä kuin penkillä.
En välttämättä tarkoittanut, että Douglas lähtisi ilman hanskoja perimään velkoja. Ajattelin, että hän voisi omilla taklauksillaankin tasoittaa tilannetta. Mutta nythän tässä meni puntit sikäli tasan, että viime pelissä Murray jyräsi meidän pelaajan ja pieksi meidän try-out hyökkääjän ja nyt Volpatti teki vastaavat teille.
 
Suosikkijoukkue
Canucks
Canucks ilmoitti pudottavansa seuraavat pelaajat:

AHL:ään:
Mike Duco
Eddie Lack
Yann Sauve (hänethän oli tosiasiassa pudotettu jo aiemmin)
Jordan Schroeder​

Junioreihin:
Nicklas Jensen​

Vapautettiin:
Anders Eriksson
Todd Fedoruk​

Viime pelien valossa ei mitään kovin yllättävää, Oreskovich ja Volpatti nostivat tasoaan, Ducolla ja Fedorukilla ei vastaavaa upsidea ehkä ole. Mancarin ja Parentin jatkamista pidän pienoisena yllätyksenä. Ebbett voitti tässä vaiheessa Schroederin ja Jensenin.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
En välttämättä tarkoittanut, että Douglas lähtisi ilman hanskoja perimään velkoja. Ajattelin, että hän voisi omilla taklauksillaankin tasoittaa tilannetta. Mutta nythän tässä meni puntit sikäli tasan, että viime pelissä Murray jyräsi meidän pelaajan ja pieksi meidän try-out hyökkääjän ja nyt Volpatti teki vastaavat teille.
Kyllähän Doug tasotti jäätä tuossakin pelissä Canucks-pelaajilla =)

Sen verran vielä updatea tuosta Winchester-Volpatti diilistä, että ilmeisesti Winchester loukkasi itsensä varsinaisesti kun Volpattin polvi osui häntä nivusiin. En nyt tiedä, näytti kyllä olevan jo matkalla alas ennen polvikontaktia, mutta polvi nivusiin saattoi kyllä aiheuttaa sen, ettei heti päässyt liikkeelle.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Mancarin ja Parentin jatkamista pidän pienoisena yllätyksenä. Ebbett voitti tässä vaiheessa Schroederin ja Jensenin.

Ehkäpä näitä kaikkia kolmea yhdistää enemmän yhdensuunnan sopimus kuin onnistumiset harkkaleirillä. Parenttia varmaan ainakin pidetään näyteikkunassa niin pitkään kuin mahdollista jos joku joukkue sattuisi tarttumaan täkyyn.

Vaikka Ebbett pelasi ihan hyvät pelit niin hänelläkin tuo sopimus sekä ikä ja monipuolisuus ajoivat nuorten ohitse. Sekä Schroeder että Jensen tarvitsee niitä kärkiketjujen minuutteja ja vastuita, mutta Ebbett voidaan laittaa 2-4 ketjuihin tai vaikka katsomoon poppareita syömään.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Ebbettin suhteen minua yllätti eniten hänen puolustuspelaamisensa. Pidin häntä aikaisemmin enemmän hyökkäävänä pelaajana, mutta suurimman vaikutuksen hän teki nyt puolustussuuntaan. Ehkä hän on oppinut aikaisemmista NHL-joukkueistaan yhden ison asian, miksi valmentajat eivät ole luottaneet täysillä häneen ja pyrkinyt kehittämään tuota yhtä suurinta puutettaan.

Noista putoajista en ole kovinkaan yllättynyt. Duco aloitti mielestäni harjoituspelit hyvin ja olin jo valmis antamaan hänelle paikkaa Lapierren viereltä, mutta pari viime peliä menivät sen verran heikosti suhteessa esimerkiksi Aaron Volpattiin, että putoaminen oli odotettu. Myöskään Fedoruk tai Eriksson eivät lopulta ansainneet paikkaa. Erikssonista joku toinen joukkue voisi kyllä saada ihan ok-tason syvyyspakin, mutta Vancouverissa hän olisi ollut liian kaukana pelaavaa kokoonpanoa ja ennemmin annan mahdollisuuden kehityskykyiselle Sauvelle kuin hänelle.

Nuorten pelaajien otteisiin olin eniten tyytyväinen näissä harjoituspeleissä. Chris Tanev ja Cody Hodgson ovat menneet eteenpäin ja ansaitsivat jatkonsa ylhäällä. Tanev vaikuttaa olevan tällä hetkellä jopa vitospakki ja jos esimerkiksi Salo loukkaantuu, niin minua ei kylmäisi pistää häntä nelospakiksi. Maalilla pelannut nuori ja isokokoinen Eddie Läck pelasi erinomaisia ja hyviä pelejä ja tullee jatkamaan Chicagossa siitä mihin viime kaudella jäi. Tulevaisuuden maalivahti ilman muuta.

Schroeder pelasi paljon aikaisempaa parempaa koko kentän peliä. Ensimmäistä kertaa näen hänen mahdollisuutensa tulevaisuuden NHL-pelaajana, kunhan kehitys vielä jatkuu nimenomaan koko kentän pelissä. Moustache Daven kanssa olen täysin samoilla siitä, että kunhan Jensen saa vähän lisää voimaa, hänestä on Vancouverille vielä paljon iloa tulevaisuudessa. Luultavasti hän oli hyvin lähellä ottaa se yhdeksän pelin koejakso ylhäällä heti alusta ja olisi sen ehkä jostain toisesta joukkueesta ansainnutkin, mutta Vancouverin kolmesta ensimmäisestä ketjusta ei löytynyt paikkaa (hänen olisi pitänyt pudottaa käytännössä +2 miljoonan pelaajista Samuelsson tai Sturm).

Hodgsonissa näen tiettyjä yhtäläisyyksiä nuoren Ryan Keslerin kanssa (vaikka he ovatkin ominaisuuksiltaan erilaisia). Cody on mennyt koko kentän pelissä hyvin eteenpäin ja hän osaa olla hyvän pelisilmänsä ansiosta kiitettävästi pelin sisällä, mutta itseluottamuksen puute hyökkäyspäässä näkyy. Hänen pitäisi olla tietyissä tilanteissa itsekkäämpi (aivan kuten oli junioreissa), mennä ahtaisiin paikkoihin pelkäämättä kiekonmenetyksiä (tiedän, helpompi sanoa kuin toteuttaa Vigneaultin silmän alla) ja käyttää enemmän hyvää laukaustaan.

Nyt hän pelaa hyökkäyspäässä vähän kuin käsijarru päällä. En tiedä onko syy tuohon se, että hän pelkää kiekonmenetyksiä eikä uskalla haastaa riittävästi, mutta nykyinen hyökkäyspään peli ei kakkosketjuun tule riittämään. Ehkä hän saisi auki tuon hyökkäyspään vain onnistumisilla, mutta kun näitä ei ole ehkä uskalluksen puutteesta johtuen tullut, niin se on tukossa.

Muistan aikanaan kun Ryan Kesler pelasi ensimmäisiä pelejään NHL:ssä. Hän menestyi myös joka puolella kenttää, mutta hänellä oli myös alkuun suuria ongelmia juuri tilanteiden päättämisten suhteen. Ensimmäiset 79 NHL-peliä menivät yhteensä kuudella maalilla ja hän sai paljon kritiikkiä faneilta, joiden mielestä Keslerista ei tulisi koskaan alempien ketjujen karvaajaa parempaa pelaajaa. Joku ketshuppipullo aukesi kuitenkin hänen toisen kautensa loppupuolikkaalla ja hän alkoi saada pikku hiljaa onnistumisia myös hyökkäyspäässä. Lopullinen läpimurto tapahtui kuitenkin vasta, kun hän nousi Sundinin ja Demitran kanssa kakkosketjuun. Siinä oli hyvä pelata. Parempi kuin Hodgsonilla nyt Sturmin ja Samuelssonin kanssa.

Hodgson ja Kesler ovat tietyiltä ominaisuuksiltaan erilaisia (kummallakin on hyvä pelisilmä ja hyvä laukaus, Hodgsonilla paremmat kädet, Keslerilla parempi liike), mutta heidän hyökkäyspelinsä käynnistymisessä on tiettyjä samankaltaisuuksia. Kesler oli NHL-uransa alussa myös ongelmissa ensin päästä edes maalipaikkoihin ja sitten hän kunnostautui todellisena tilanteiden hukkaajana, joka ei saanut kiekkoa edes tyhjään maaliin. Nyt Hodgson oli harjoituspeleissä usein Vancouverin parhaita pelaajia, mutta hän vaikutti tuolta NHL-uransa alussa olevalta Keslerilta hyökkäyspäässä.

Harjoituspeleistä on usein kovin vaikea luoda odotuksia alkukaudelle - etenkin nyt, kun Canucks on pelannut nuo pelinsä usein AHL-kokoonpanoilla. Tällä hetkellä näyttää kuitenkin juuri siltä, mitä vähän "pelkäsin", eli Vancouverilla tulisi olemaan kauden alussa erinomaiset ykkönen ja kolmonen, mutta kakkosketju ei tulisi tekemään paljonkaan tehoja hyökkäyksessä. Pitää tosiaan vain toivoa, että ykkönen ja erikoistilanteet kääntäisivät pelejä alkukaudesta meille ja Hodgson'kin saisi myös tuossa kakkosessa hyökkäyspeliään käyntiin hiljalleen. Ehkä se voisi helpottaa, että vastustajat keskittyvät oikeiden pelien aikana ottamaan enemmän Sedinien ketjua kuin CoHon johtamaa "ykköstä".

Harjoituspelien jälkeen alkukauden kokoonpano:

D. Sedin - H. Sedin - Burrows
Sturm - Hodgson - Samuelsson
Higgins - Malhotra - Hansen
Oreskovich - Lapierre - Volpatti/Ebbett

Bieksa - Hamhuis
Edler - Salo
Ballard - Tanev
Alberts - Sulzer

Luongo
Schneider

Eipä tuolla mitään ihmeellistä sitten lopulta tapahtunut, vaikka mielenkiintoinen kilpailutilanne oli alkuun päällä. Bitz ja Pinner tosin tulevat haastamaan vielä ainakin tuota nelosketjun toisen laiturin paikkaa. Muut loukkaantuneet Kesler, Raymond ja Rome haastavat (tai ottavat suoraan Keslerin tapauksessa) sitten pelipaikoillaan olevia pelaajia kun palaavat kentille.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Hodgsonissa näen tiettyjä yhtäläisyyksiä nuoren Ryan Keslerin kanssa (vaikka he ovatkin ominaisuuksiltaan erilaisia). Cody on mennyt koko kentän pelissä hyvin eteenpäin ja hän osaa olla hyvän pelisilmänsä ansiosta kiitettävästi pelin sisällä, mutta itseluottamuksen puute hyökkäyspäässä näkyy.

Muistan aikanaan kun Ryan Kesler pelasi ensimmäisiä pelejään NHL:ssä. Hän menestyi myös joka puolella kenttää, mutta hänellä oli myös alkuun suuria ongelmia juuri tilanteiden päättämisten suhteen.

Hyvä kirjoitus kaikin puolin taas nuckilta, kiitokset siitä. Itselle tuossa tuli mieleen, kun Keslerin alkutaivalta muisteli, Hodgsonin ikä - 21 vuotta. Eli kun laitetaan rinnakkain Kesler ja Hodgson aikajanalle niin ei tuo Hodgson mitenkään "liian kaukana" vielä ole Keslerin kehityksestä.

-----------Kesler--------------Hodgson
19 v------28. 2+3------------- - (OHL ja lähinnä loukkaantuneena)
20 v------ AHL (78. 30+28)---- 8. 1+1 (AHL 52. 17+13)
21 v------ 82. 10+13
22 v------48. 6+10
23 v------80. 21+16
24 v------82. 26+33

Eli 21 vuotiaana Kesler teki Vancouverissa tehot 10+13, joten laitetaan vaikka siihen Hodgsonille tavoite täksi kaudeksi. Ja tämän jälkeen voi vielä yhden kauden kehittyä ennenkuin vaaditaan 20 maalin kausi. Näin helppoa tää on :)
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Kyllä, Hodgson on vielä ihan hyvin mukana kehityksessä, kun sitä vertaa Keslerin vastaavaan. Lisäksi jos muistellaan vielä kauemmas Sedinien kehitystä, niin jos Hodgson saisi pitää tuon kakkosketjun paikan kauden loppuun, en näkisi ihan mahdottomana noin 40 pistettä, minkä Henrik Sedin teki neljäntenä (ja myös viidentenä) kautenaan varauksesta. Eikä se kehitys ollut niin järkyttävän nopeaa esimerkiksi Markus Näslund'inkaan tapauksessa aikanaan.

Fanit tietysti toivovat prospectin breikkaamista heti tuollaisen huippuluokan junioriuran jälkeen minkä Hodgson esitti, mutta matkalle voi tulla usein esteitä. Nuoren pelaajan kanssa pitää olla vain kärsivällinen ja toivoa, että kehitys jatkuisi pidemmälle kuten Keslerilla tai Sedineilla kävi. Tärkeintä on tuo pelaajan peruslahjakkuus, mikä CoHolla on eittämättä olemassa. Pitää muistaa se, että prospect-tasolla Hodgson oli lahjakkaampi kuin Kesler aikanaan, mutta loukkaantumiset ovat tuoneet hänelle takapakkia kehityksessä. Pitää vain toivoa, että vammat ovat nyt takanapäin.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Mancari, Duco ja Parent laitettiin waiveriin, joten katsotaan kuinka käy Ducon kanssa. Muista en usko, että mikään joukkue kiinnostuisi heistä.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Hodgson pelasi vahvan pelin viime yönä tehden kaksi maalia (toisen tyhjiin) ja hänen ketjunsa värkkäsi kolme ottelun neljästä maalista. Kyllä tämä viimeistään lukitsee Hodgsonin paikan tuohon kakkosen keskelle, näin ainakin toivon. Higgins oli kanssa tehokas pistein 0+3.

Muuten pelistä tuli esiin rajojen kokeilut uusien sääntöjen osalta. Pelissä oli useampikin taklauksia mitkä osuivat päähän, mutta eivät omasta mielestä kohdistuneet pelkästään päähän, pl Edlerin taklaus, josta voikin tulla penalttia. Mutta nämä tilanteet tuli nähtyä vain kerran, joten jos parempia videoita tulee niin pitää katsella ne uudestaan.
 

Mounir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Hodgson pelasi vahvan pelin viime yönä tehden kaksi maalia (toisen tyhjiin) ja hänen ketjunsa värkkäsi kolme ottelun neljästä maalista. Kyllä tämä viimeistään lukitsee Hodgsonin paikan tuohon kakkosen keskelle, näin ainakin toivon. Higgins oli kanssa tehokas pistein 0+3.

Muuten pelistä tuli esiin rajojen kokeilut uusien sääntöjen osalta. Pelissä oli useampikin taklauksia mitkä osuivat päähän, mutta eivät omasta mielestä kohdistuneet pelkästään päähän, pl Edlerin taklaus, josta voikin tulla penalttia. Mutta nämä tilanteet tuli nähtyä vain kerran, joten jos parempia videoita tulee niin pitää katsella ne uudestaan.

http://www.youtube.com/watch?v=vxZr5-DxBss&feature=player_embedded

Tuossa linkki kyseiseen, on aika ristiriittainen miten käy, lasketaanko tuo sitten vain taklauksen vastaanottamiseksi koska Hall:n pää oli sen verran alhaalla, toisaalta taas kyynerpään liikerata on Hall:ia kohti, mutta Shanahanhan tuon sitten lopulta päättää. Mutta täytyy olla aika pettynyt tuohon Nucksien peliin varsinkin Bieksan Mushimaiseen polvitaklaukseen ja noihin useampiin päähän kohdistuneisiin taklauksiin missä oli kohteen Oilersin junnutähdet. Ei mitään mielenkiintoista katsottavaa varsinkaan kun kyseessä oli merkityksetön harjotuspeli ja jo edellisessä vastaavassa turhassa matsissa ehkä loppui jo yhden Oilerspakin lupaava ura.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Kiekotonta Hallia tuossa Edler taklasi ja päähän osui, peli tai pari huilia linjan mukaisesti. Edleristä jäi mieleen finaaleissa miehekäs laitataklaus pitkää kiekkoa tavoitellessa, vahva ehdokas minun kirjoissa "repeat offender" statuksen saajaksi jossain vaiheessa tätä kautta.
Sturm taklasi Petrelliä vielä tätäkin puhtaammin kaaliin ja eiköhän sieltä tule joku peli muistusta siitä mihin suuntaan sääntöjä on lähdetty tämän kauden aluksi viemään.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Harjoituspelien jälkeen alkukauden kokoonpano:

D. Sedin - H. Sedin - Burrows
Sturm - Hodgson - Samuelsson
Higgins - Malhotra - Hansen
Oreskovich - Lapierre - Volpatti/Ebbett

Bieksa - Hamhuis
Edler - Salo
Ballard - Tanev
Alberts - Sulzer

Luongo
Schneider

Bitz ja Pinner tosin tulevat haastamaan vielä ainakin tuota nelosketjun toisen laiturin paikkaa. Muut loukkaantuneet Kesler, Raymond ja Rome haastavat (tai ottavat suoraan Keslerin tapauksessa) sitten pelipaikoillaan olevia pelaajia kun palaavat kentille.

Tähän tosiaan kun lisää vielä IR-listalla olevat pelaajat eli

- Ryan Kesler
- Mason Raymond
- Steve Pinizzotto
- Byron Bitz
- Aaron Rome
- Nolan Baumgartner

niin mielenkiintoiseksi menee kokoonpano jossain vaiheessa mikäli vaan loukkaantumiset vähän helpottavat. Baumgartner menee suoraan farmiin, mutta muilla pelaajilla onkin sitten mahdollisuudet nousta kokoonpanoon. Kesler ja Raymond sinne varmuudella nousevat, Romekin kyllä ottaa tuon 7/8 pakin paikan. Pinizzotto voi hyvin saada näytönpaikan neloseen, mutta Bitzin tilanne on erikoinen. Onkohan jo puolitoista vuotta edellisestä pelistä, joten eihän tatsi ihan heti voi löytyä.

Mutta kuinka kokoonpano voisi muuttua ideaalisessa tilanteessa.

D. Sedin - H. Sedin - Burrows
Hodgson - Kesler - Samuelsson
Higgins - Malhotra - Hansen
Sturm - Lapierre - Raymond
Bitz

Bieksa - Hamhuis
Edler - Salo
Ballard - Tanev
Alberts - Rome

Luongo
Schneider

Onhan tuo hyökkäys ihan järkyttävän hyvä ja laaja verrattuna esimerkiksi viime vuoden alkuun (+Burrows joka oli sivussa alussa).

Sedin - Sedin - Burrows
Raymond - Kesler - Samuelsson
Torres - Malhotra - Hansen
Glass - Bolduc - Schaefer
Desbiens/Rypien

Ehrhoff - Hamhuis
Ballard - Edler
Alberts - Bieksa
Rome, Sweatt (Salo palasi vasta loppukaudesta)

Vaikka Torres oli kova ja tehokas niin Higgins tuntuu paremmalta vaihtoehdolta kolmoseen. Nelonen vastaavasti on muuttunut "AHL-ketjusta" ihan oikeaksi NHL-ketjuksi varsinkin mikäli siinä joskus on Sturm - Lapierre - Raymond kolmikko. Nuo laiturit kun ovat varsin potentiaalisia kakkosenkin laitureita. Toki tuollaisesta "ihannekokoonpanosta" puuttuu kovuutta sitten varsin paljon, mutta eipä tällä loukkaantumisherkkyydellä tarvi tuota kokoonpanoa ihan heti katsellakaan.
 
Suosikkijoukkue
Canucks
Tuohon Mr. Smithin tämän / viime kauden rosterivertailuun. Näen itsekin, että bottom 6 osasto on nykyisellään toimivampi. Higginsin pelikäsitys on valtavasti Torresia edellä. Taklausvoimaa on ketjussa nyt vähemmän, mutta jos miettii ketjun peliä kokonaisuutena, Higgins tuo siihen valtavasti lisää. Torresin peli oli melkoista sooloilua, kiekollisessa pelissä Malhotra ja Hansen eivät hyötyneet Torresista juuri mitenkään. Higgins taas osaa pelata Hansenin kanssa aivan eri tavalla yhteen. Hansen on hyvä pelinrakentaja ja löytää myös usein tiensä vetosektorille. Higginsin kautta uskon Hansenin pystyvän hyödyntämään kiekollisia ominaisuuksiaan viime kautta paremmin. Higginsin eilinen kolmen syöttöpisteen ilta kuvaa aika hyvin tuota eroa ketjukavereiden hyödyntämisessä, Torresille kolmen maalipaikan rakentaminen samassa pelissä taitaa olla jotain, mitä tapahtuu vain päiväunissa.

Toinen iso parannus on Maxim Lapierre. Nelosen sentterin paikalle arvottiin viime kauden alussa milloin mitäkin pelaajia. Vigneault oli tavallaan myös vielä yhden näyttöpaikan velkaa Bolducille, päättyihän Bolducin edellinen kausi Vigneaultin käskytykseen. (Tarina kertoo V:n käskeneen Hordichuckin ja Bolducin Boogaardin ja Scottin kimppuun, kaverukset sopivat Hordin ottavan Boogien, Bolducille jäi kamikazeretki Scottia vastaan ja kausi päättyi tappelussa tulleeseen loukkaantumiseen. Bolduc lähti liian ritarillisen square-offin kautta liikkeelle, tuossa asetelmassa olisi ehkä ollut parempi ottaa varaslähtö ja mennä nopeasti jäihin.) Bolducille onnea Phoenixiin, mutta palataanpa Lapierreen. En oikeastaan pitänyt Lapierrestä yhtään hänen tullessaan Canuckseihin. Hänellä oli huono maine ärsyttävänä, rottamaisena pelaajana, hänen taitotasostaan en tiennyt juuri mitään. Nyt kun olen nähnyt hänen pelaavan enemmän, ja jos miettii pelkästään pelillisiä ominaisuuksia, en äkkiseltään keksi liigasta montaakaan parempaa nelosketjun sentteriä, joissain jengeissä Lapierre voisi mennä kolmosestakin. Lapierre on keskimääräistä parempi karvaaja ja pelaa hyvää kahdensuunnan peliä. Jos hänen laidallaan olisi Mr. Smithin esittämät Sturm ja Raymond, tai vaikka Hodgson, en usko että ketjun pelinrakentelu jäisi sentteristä kiinni. Lapierre osaa hyödyntää laitureita hyvin, Tanner Glassin kanssa sitä oli vain välillä vaikea tuoda esille.

-- -- --

Edmonton pelissä oli muutama puhuttanut tilanne. Edlerin ja Sturmin peli oli aika laiskan näköistä, ehkä kaverit turhautuivat, kun ei jalka liikkunut. Bieksan ja Sturmin tempaukset voi laskea käsittämättömän sikailun puolelle. Edlerin osalta, ok hän oli pelissä ihan pihalla ja saamaton, mutta minusta hänen laitataklauksensa oli oikeastaan typerämpi ja turhempi veto, kuin tuo enemmän puhuttanut päähän kohdistunut taklaus. Taaksepäin ponnistaminen on ihan tyypillinen muuvi Edlerille, kun hän tietää, että joku tulee takaa. Hän vastataklaa oletettua taklaajaa, sen kummemmin tähtäämättä mihinkään. Jos mietitään pelikieltoa, niin Edler ei tähtää päähän ja Hallin asento muuttuu välittömästi ennen kontaktia, jotka ovat lieventäviä asianhaaroja. Toki Edlerin tulisi opetella tekemään vastaanottonsa niin, ettei kyynärpää ojennu kropan ulkopuolelle. Toisaalta Hallkin voisi vähän miettiä kannattaako yrittää kurottaa pää alhaalla ihan joka rakoon.

Oreskovichin taklaus osui sen sijaan kroppaan, enkä nähnyt siinä sen suurempaa vikaa. Kyllähän se aina puhuttaa, kun kohde on nuori lupaus ja taklaaja nelosketjulainen, mutta kyllä jääkiekossa saa ihan kaikkia kenttäpelaajia tasapuolisesti taklata, näitä voi sitten kukin joukkue kuitata kaukalossa parhaaksi katsomallaan tavalla, jos tuntee kokeneensa vääryyttä.

Positiivista oli huomata Luongon vastine Schneiderin hyvään peliin. Harvinaisen rennon ja varmanoloista peliä Luongolta. Viime kauden tyylimuutos toi ehkä tiettyä jäykkyyttä mukanaan, korostuneen tolppien halailun muodossa. Nyt Luongo oli vähän kuin aiemman tyylinsä ja viime kauden välimaastossa. Haastoi tilanteen mukaan ja välillä pelasi syvällä, liikkuminen oli luontevan näköistä ja ennen kaikkea tehokasta.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Nicklas Jensen aloitti varsin vakuuttavasti kautensa OHL:ssä tehden tehot 1+2 (+5). Hyvä on nyt sitten ainakin alku kaudelle hienon harkkaleirin jälkeen, joten toivotaan samanlaista jatkoa ja varsinkin ehjänä pysymistä.

Frankie Corrado on pelannut 3 peliä OHL:ssä tehollisesti varsin kelvollisesti, 0+2, mutta omassa päässä on soinut aika railakkaasti (-5). Tosin eipä joukkueellakin ole mennyt häävisti, kun saldo on 0-4 ja maalit ovat menneet 7-25.

Kellen Tochkin on tehnyt 0+3 neljään otteluun WHL:ssä, mutta enemmän häneltä kyllä tehoja odotetaan. Kovin vähän Tochkin näyttäisi olevan kehittynyt tulokaskaudestaan 08-09, jolloin hän teki pisteen per peli WHL:ssä. Ja jos tuon kokoinen pelaaja ei tee pisteitä niin heikolta näyttää NHL-ura.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös