Vancouver Canucks (2.) – Calgary Flames (3.), Pacific 1. kierros

  • 15 653
  • 89

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
En tiiä mikä kaveri tämä Bo Horvat oikein on, mutta varmaan 3 tollaista coast to coast nousua olen nähnyt tähän sarjaan joihin ei ole ehtinyt Calgaryn joukkue mukaan. Ilmeisesti hyvä aloittamaankin ja jotenkin tulee hieman parin vuoden takainen Kesler mieleen. Siis tämmöinen yksistäänkin vaarallinen kaveri joka tuo kiekot väkisten alueelle.
En tiedä onko tämän ketjun asia, mutta vastataan nyt kuitenkin tänne.

Horvat on tässä kuussa 20 vuotta täyttänyt kahden suunnan sentteri, joka on mennyt kauden aikana todella paljon eteenpäin. Alkukaudella hän oli 19-vuotiaana hyvä puolustava sentteri, mutta hän paransi kauden mittaan hienosti myös hyökkäyspeliään. Puhuvat harjoittelufriikistä ja tuossa voi olla perääkin, kun esimerkiksi luistelu on ottanut valtavia askeleita eteenpäin siitä mitä se oli junioreissa tai vielä syksylläkin. Myös voimaa on tuon ikäiselle pelaajalle harvinaisen paljon. Varausiän 206 paunaa on muuttunut parissa vuodessa 220 paunaan ja samalla liike on vain kehittynyt. Nyt Horvat pystyy tuomaan kiekon ylös omista tavalla, johon Vancouverissa ei moni kokeneempikaan pelaaja ole pystynyt - ehkä tosiaan Kesler on lähimpänä.

Junioreissa Horvat tunnettiin kahden suunnan pelin lisäksi lähinnä armottomana taistelijana ja tärkeiden maalien erikoismiehenä. Hän teki varausiässä OHL:n Londonissa pelatessaan 21 playoff-pelissä 16 maalia ja noiden joukossa oli OHL:n finaaleissa mestaruuden ratkaissut voittomaali vain 0.1 sekuntia ennen pelin loppua. Hänet valittiin jo ennen varausta OHL:n playoffien arvokkaimmaksi pelaajaksi, mikä kertoi jo tuolloin taistelijan- ja pelillisen johtajan taidoista. Vancouver pelasi uhkapeliä varaustilaisuudessa Horvatin saadakseen, kun joukkue kauppasi fanien suuren suosikin Cory Schneiderin ykköskierroksen varausvuoroon, jolla Horvat varattiin. Tuo kauppa oli Canucks-maailmassa paljon tunteita herättänyt liike, mutta nyt näyttää siltä, että Canucks ei ehkä tuossa tulekaan häviämään.

Horvatista puhuttaessa esiin nousevat usein ensimmäisenä aloitustaidot, vaikka kyseessä on erittäin monipuolinen nuori pelaaja. Mutta jos aloituksista puhutaan, niin Bo oli runkosarjassa Vancouverin paras aloittaja vasta 19-vuotiaana ja Vancouverissa ei yksikään tulokas ole ollut lähellekään samalla tasolla aloituksissa tuon ikäisenä (esimerkiksi Kesler jäi aikanaan 40%:iin tuossa iässä, kun Horvat veteli aloitukset päälle 51%:sti). Nyt playoffeissa Bo on ollut edelleen joukkueen paras aloittaja 56%:n tilastoilla.

Nähtäväksi jää mille tasolle Horvat lopulta kehittyy, mutta tuon ikäiseksi kehitys vaikuttaa erittäin hyvältä. Vancouverissa ei ole ollut Horvatin tasoista alle parikymppistä tulokasta hyökkääjissä sitten Trevor Lindenin kun puhutaan kokonaispelistä.

Yksi pieni nippelitieto Horvatin pelinumerosta; BoHo käyttää numeroa #53 tarkoituksella. Maalivahti Ian Jenkins varattiin OHL:n Londoniin samassa draftissa kuin Horvat aikanaan. Jenkins kuitenkin kuoli melko pian draftin jälkeen 15-vuotiaana pudottuaan kuorma-auton lavalta. Jenkinsin numero oli #35. Bo on käyttänyt tuota käänteistä numeroa kunnioittaakseen Jenkinsia. Hän kertoi tavanneensa Jenkinsin perheen ja Ian Jenkinsin isä on ollut Horvatin tukena joka paikassa missä Bo on pelannut. Jenkinsin perhe on saanut Horvatista läheisen ihmisen ja myös toisinpäin.
 

Japu91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Kyllä vain, Calgary Flames voitti ensimmäisen pudotuspelisarjansa sitten kevään 2004. Pitkä on aika siitä mutta sieltä asti on allekirjoittanut kannattanut joukkuetta ja huikealtahan tämä tuntuu mutta nälkä kasvaa syödessä. Seuraavaksi grillataan Ankkaa, siihen uskotaan!

Pelistä nyt jos jotain analyysiä yrittäisi heittää. Ensinnäkin nukuin vähän pommiin ja kun heräsin tilanne oli se että Canucks johti 0-2 ja melkeinpä heti paukkui 0-3 ja kirosin aika paljon että miksi tähän paskaan edes heräsin mutta turhaanpa nostin numeron tästä. Ferland teki tärkeän kavennuksen ensimmäisen erän loppupuolella ja peli parani muutenkin. Tällöin heräsi ajatus että jos joku niin tämä on se joukkue, joka tästä nimenomaan nousee. Ei mikään muu.

Toinen erä olikin sitten aika erikoinen mielestäni. Flames tuli nopeasti tasoihin Monahanin ja Gaudreaun maaleilla ja nämä olivatkin melkein ainoat tilanteen Flamesillä. Peliä vei Canucks. Varsinkin kaksosten ollessa kentällä sai olla kokoajan varpaillaan että milloin soi. Hartley joutui käyttämään aikalisänkin, kun pitkää kiekkoa jouduttiin vaan nakkaamaan ja hyvä oli jos sekin onnistui. Pitkän pyörityksen päätteeksi ei edes yllättänyt, että lopulta soi väkisin ja niinpä Sbisa siirsi 3-4 johtoon Vancouverin.

Kolmas erä olikin sitten Calgaryn. Hudler ylivoimalla tekaisi tasoitusmaalin. Sitten mentiinkin tasaisissa merkeissä päästä päähän mutta enemmän Calgary kuitenkin hallitsi. Lopulta Stajan teki uransa ensimmäisen pudotuspelimaalin erittäin tärkeään paikkaan reilut neljä minuuttia ennen loppua (anteeksi naapurit, jos heräsitte). Tästä maalista tuli myös sarjan voittomaali. Viimeiset minuutit meni itseltä vaan hermoillessa kun kävelin pitkin kämppää hermostuneena ja Canucks painosti. Jommalla kummalla Sedinillä oli loistopaikka tehdä tasoitus mutta Rämö sai mailaa väliin onneksi. Lopullinen ratkaisu tuli nautiskellen, jonka Hudler illan toisellaan niittasi tyhjään maaliin. Ferland vielä kaunisteli lukemia 7-4 ja Calgary menee tosiaan tällä tuloksella voitoin 4-2 toiselle kierrokselle.

Rämö oli erittäin hyvä ja pääsikin peliin sisälle nopeasti vaikkakin 0-3 maali tuli aika lailla heti. Sille mies ei kyllä voinut mitään. Sen jälkeen otti ison kasan tärkeitä torjuntoja ja vaikea on kyllä mennä sanomaan kuka aloittaa sarjan Ducksia vastaan mutta se on sen ketjun asia. Ykköskenttä oli tänään pelipäällä. Jiri Hudler 2+2, Sean Monahan 1+2 ja Johnny Gaudreau 1+2. Backlundin kentälle pitää antaa risuja, koska -2 jokaisella sarakkeessa. Michael Ferland oli myös pelin hahmo tehden 2+1 tehot ja taklaten 7 kertaa.

Itse nyt heräsin talviunilta kirjoittelemaan vasta tässä vaiheessa. Muille nostan hattua, jotka ovat ketjua pitäneet pystyssä ja mukava on ollut lukea myös asiantuntevien Canucks-kirjoittelijoiden juttuja. Asiallista keskustelua ollut puolin ja toisin.
 

cimoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jokipo, Canucks
Ylhäällä peli aika hyvin kerrottuna. Ei ole helppoa olla Nucks fani. Peli nopeasti kolmeen nollaan ja hymy huulilla Pystyi peliä katsomaan. Toisen erän alkupuoliskolla oltiinkin sitten jo tasoissa. Nucksin puolustus oli kyllä kaikissa takaiskumaaleissa aivan jäässä! Ja sitten tuo maalinteko! Voi perkele, olisi voitu laittaa toisessa erässä monta häkkiä ja venyttää sarja tasoihin, mutta ei. Rämö aivan jäätävässä vireessä. Tietenkin sitten tututtuun kaavaan Flames tasoihin ja ohi.

On helppoa kertoa kenen Bandwagoniin tästä eteenpäin. Sitkeä joukkue tuo Flames!
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Tyhjä olo. En nyt jaksa kauden viimeisestä pelistä sen enempää kirjoittaa, kuin onnitella Calgarya. Hieno ja loppuun saakka taisteleva joukkue, jonka parhaat vuodet ovat edessä. Kiitos Flames-faneille ja onnittelut! Nyt tämä raapustelija väistyy perinteiseen kesäloman viettoon huhtikuussa ja kirjoittelen myöhemmin Canucksin ketjuun kaudesta.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Sama vika kuin nuckilla. Ei vaan nyt jaksa. Onnittelut Calgaryn suuntaan, vaikka tämä peli (ja sarja) mielestäni osoitti ettei näillä kummallakaan tiimillä ole tänä vuonna homma oikein pulkassa. Vancouverin osalta tuo pakiston Bottom3 oli niin heikko, että sillä ei nyt ansaittu voittoa edes tästä ensimmäisestä sarjasta. Siellä kun katsoo noissa maaleissa Weberin puolustamista niin ymmärtää pointin. Calgaryn osalta toivoisi sitä Giordanon paluuta, joka parantaisi tiimiä todella paljon. Mutta nyt lomille lomps.
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Hieno päätösottelu sarjalle. Flames aloitti ottelun vahvasti, mutta tolppa ja Miller olivat taas esteenä. Sen jälkeen tulikin sitten musta hetki, jonka aikana Hiller päästi kaksi maalia kolmesta laukauksesta. Tilalle Rämö, jolle ei tainnut kertyä yhtään torjuntaa ennen kuin tilanne oli 3-0. Siitä kuitenkin upea nousu Monahanin ja Stajanin kenttien ansiosta. Oli ehdottomasti paras ottelu, jonka olen koskaan Stajanilta nähnyt, hieno syöttö Ferlandin maaliin ja maltilla tehty voittomaali, tähtäsi rauhassa ylänurkkaan, eikä vaan laukonut nopeasti päin Milleriä. Nyt myös 1. ketju pääsi vihdoinkin sille tasolle, jota olin odotellut.

Tämä on hyvin harvinaista herkkua Flames-faneille, kyseessä on vasta toinen pudotuspelisarjan voitto 80-luvun jälkeen. Seuraavana vuorossa sitten hyvin levänneet Ankat ja ainakin omissa papereissa paljon Canucksia kovempi vastus luvassa. Voi olla, että tässä sarjassa kärkipuolustajien kova kuormitus alkaa jo näkymään, mutta eipä tässä muutakaan voi. Wotherspoon pelasi vain 3 minuuttia, mutta oli isossa roolissa 1-0 maalissa, päästi ensin reboundin jalkojensa välistä ja sen jälkeen teki maskia Hillerille.
 
Jotenkin ihmeellistä tarinaa tämä Calgaryn kausi. Tuolla materiaalilla koko kausi Playoff-viivan yläpuolella, ja sitten jatkoon ensimmäiseltä kierrokselta, nuori joukkue ja Giordano poissa ja C of Red.

Tämä on hyvin harvinaista herkkua Flames-faneille, kyseessä on vasta toinen pudotuspelisarjan voitto 80-luvun jälkeen.
Siis Vancouverista?
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Ekana pitää sanoa, että tuossa oli muutaman päivän ajan reissailua allekirjoittaneella, jonka takia tuosta vitospelistä ei ehtinyt mitään kirjoitella.

Mutta huhhuh. Se on siinä. Ei ole vähään aikaan tullut jännitettyä mitään peliä yhtä paljoa, kuin viime yön viimeistä tämän sarjan peliä. Flames sai otteluun mielestäni varsin hyvän alun ja loistavia paikkoja tuli useita, ennen kuin Canucks löi kolme maalia... Kyllä vitutti rajusti, kun muun muassa tolppaa oli alkuun ja Bennett pääsi myös koittamaan Colbornen upeasta tarjoilusta, mutta ei mene, Miller oli iso pelin alussa. Usko ei kuitenkaan ollut hirveästi koetuksella edes 0-3 -tilanteessa, koska tämä joukkue ei luovuta ikinä, ja se on nähty niin monet kerrat tällä kaudella. Eka maali tuli varkain, kun Hiller torjui patjallaan, ja rebound tuli Wotherspoonin jalkojen välistä sitten McMillanille, ja siitä oli helppo putata uuniin. Tuon ekan maalinkin jälkeen Flames jatkoi oikeastaan hallintaa, kun Gaudreaulla oli tonttia, ja sitten tuli ylivoimaakin. Noh, yv ei sitten oikein toiminut, ja lopulta Brodien taklaus hyökkäyspäässä avasi ratkaisevan tilan Hansenille, joka painoi vastustamattomasti 0-2, ja Hiller vaihtoon, vaikkei nyt varsinaisesti hänen maalejaan nuo olleet. 0-2 -maalin jälkeen Canucks pääsi ylivoimalle, ja Russellin pienen ryntäilyn myötä Sedinin veljekset löysivät ison tilan saaneen Vrbatan, jonka oli helppo ohjata kiekkon Rämön taa maalinedustalta. Erän keskivaiheella ei tullut kauheasti paikkoja kummallekaan, mitä nyt Ferland rymisteli ja sytytti katsomoa uudestaan. Lopulta sama mies teki myös pukukoppimaalin, kun Sbisan vuoro oli olla puolustaja, joka pelasi itsensä tilanteesta ulos, ja Stajan löysi Ferlandin takatolpalta, 1-3.

Toiseen erään Flames tuli myös hyvin ja kovaa, ja Monahanin aloitusvoitosta lähti illan toisen Flames-maalin luonti käyntiin. Wideman toimitti totutun varmasti kiekkoa maalille asti, ja cash Mony oli siellä myös totutun laadukkaana laittamassa irtokiekkoasisään sen jälkeen, kun Hudler oli kertaalleen koittanut onneaan. Canucksilla oli yksi-kaksi ihan hyvää paikkaa tämän jälkeen, kun muun muassa Sedin löysi Edlerin onetimerin, mutta Rämö kesti. Tästä ei kauaa, kun Hudler tarjoaa makean passin Gaudreaulle, jolla lapa jäässä, ja Weber-Miller ei pysty estämään tasoitusmaalin syntymistä. Muutama minuutti tämän jälkeen oli vähän rauhallisempaa, kuten ekassakin erässä Canucksin kolmannen maalin jälkeen. Lopulta sitten Canucks ottaa jälleen johdon, kun Sedinin ketju saa pitkän paineen Flames-päädyssä, ja Sbisan laukaus kaukaa menee loistavan maskin myötä Rämön maalin etukulmasta sisään, kun suomalaiskassari ei nähnyt mitään. Tämän jälkeen Flames lisäsi jälleen kaasua, ja haki ahnaasti tasoitusmaalia, saaden myös yv-aikaa, mutta Miller ja Canucks kestivät johdossa erätauolle.

Kolmannessa erässä alku mentiin Canucks-komennossa, kun etenkin Boninon ketju pelasi nähdäkseni vahvaa peliä. Flames saikin ekan vetonsa vasta erän neljännellä minuutilla. Tuonkin jälkeen Canucks hallitsi hiukan, ja Henrik rakensi hyvän paikan Hansenille, jonka veto kimposi päätylaudasta Henrikille, mutta tämä ei pystynyt laittamaan sitä ihan Flames-maaliin asti. Lopulta, Flamesin saatua ylivoiman, kun McMillan otti maalivahdin häirinnästä harmillisen hyökkäyspään jäähyn, iski Flamesin ykkösyv tappavasti. Gaudreau pisti vetosyötön Monahanille, joka ohjasi ohi, ja Hudler otti taitavasti ja nopeasti irtokiekon, ja laukoi sen varmasti maaliin, 4-4. Tämän jälkeen oli sitten pirun jännää kotikatsomossa, ja nojatuolin karmeista sai pitää tiukasti kiinni. Flames puski usein kovaa maalille asti, ja hallitsi kenttätapahtumia, mutta mitään huipputonttia ei oikein meinannut tulla. Sitten, vähän reilut 4 min ennen loppua, kentällä olivat vastassa Sedinin ja Stajanin ketjut. Edlerin avaus katkaistiin keskialueella, ja Jones lähti määrätietoisesti kiekon kanssa hyökkäyspäähän. Korkea veto maalia kohti, ja Miller torjuu kilpikädellään eteen, johon Ferland puskee vahvasti, mutta ei saa kiekkoa maaliin. Tästä kiekko tippui b-pisteiden väliin Stajanille, ja vaikka miestä heittäytyi kiekon eteen, ja Miller koitti peittää kaiken tilan minkä pystyy, Stajan painoi kiekon vastustamattomasti takayläkulmaan. Nyt Canucks oli ekaa kertaa takaa-ajoasemassa, ja jahti lähti käyntiin. Pääosin kirivaihe oli painimista Flames-päädyn kulmissa. Canucks oli jo aikalisänsä käyttänyt, ja Miller lähti maalilta noin puolitoista minuuttia ennen loppua. Juuri viimeisen minuutin alkaessa Flames ja Brodie pelasivat hieman yli, kun Henrik hiipi maalinedustalle, ja sai upean syötön velipojaltaan. Rämö pystyi kuitenkin loistavaan tökkäisyyn mailallaan, ja Henrik ei saanut edes kutia lähtemään piipusta. Heti paikan jälkeen Daniel yritti syöttää maalin eteen, mutta kiekko kimposi maalinkulmasta Gaudreaulle. Johnny Hockey ei lähtenyt kiekkoa roiskimaan, vaan määrätietoisesti kaikki tila, mitä edessä oli, hyötykäyttöön ja upealla maltilla kiekko Sedinin ja Weberin välistä Monahanille. Monahanilla oli tyhjä maali edessä, mutta mies päätti vielä syöttää kiekon vierelleen Hudlerille, joka löi lopullisen naulan arkkuun! Ferland painoi vielä ihan loppuun 7-4 myös tyhjiin, ja se oli siinä!

Huomioita:
- Molempien joukkueiden ykkösketjut olivat todella vaarallisia läpi pelin. Lopulta Flamesin ykkönen oli kuitenkin tehokkaampi, joka oli myös yksi ottelun ratkaisukohdista.
- Onko upeampaa tapaa katkaista sarja, kuin nousta takaa ohi, vieläpä niin, että Matt Stajan tekee kaikista pelaajista voittomaalin? Mies on pelannut jo monen monta vuotta Flames-paidassa, ja kaikki se, mitä miehen taustalla on tapahtunut viime vuosina (lapsi kuoli synnytyksessä viime kauden aikana, mutta tämän kauden puolella sieltä syntyi ensimmäinen terve lapsi perheeseen, jne.), tekee tästä tarinasta vielä hienomman.
- Ferland oli myös yksi tämän pelin, ja koko sarjan "difference maker". Tärkeä pukukoppimaali ekan erän loppuun, ja oli vahvasti läpi pelin väsyttämässä Canucks-pelaajia kovilla taklauksillaan ja karvauspelaamisellaan. Myös voittomaalissa miehellä oli maalilleajonsa kanssa tärkeä rooli. Mies näyttää näillä näkymin varmalta vakkaripelaajalta ensi kauden joukkueessa. Hänelläkin tuo taustatarina on varsin vaiherikas, joten upeaa, miten mies on noussut nykyiseen asemaansa.
- Maalivahtipelaaminen oli ehkäpä sarjan tähänastisista peleistä kokonaisuudessaan kaikkein heikointa, vaikkei nyt maaleja voi kauhean suoraan pistää veskareiden kontolle. Noista reboundeista voi tietenkin aina jossitella, että olisiko esim. Hiller pystynyt pelin avausmaalissa parempaan, tai vastaavasti Miller tuossa voittomaalissa. Rämö tuli hyvin sisään Hillerin tilalle, vaikka heti selän takana helähtikin. Helvetin iso juttu tuo lopun Sedinin nollaus, joka ilman Rämön mailapelaamista olisi saattanut kääntää pelin ja koko sarjankin Canucksille. Vaikea sanoa, kumpi pelaa ekassa Ducks-pelissä, mutta veikkaisin itse Rämöä, joka oli iso tärkeillä hetkillä viime yönä.
- Puolustuksessa molemmille tuli vähän liikaa virheitä, josta johtuu myös näin maalirikas lopputulos.

Tähdet, tähdet:
VAN ***: D.Sedin
VAN **: Hansen
VAN *: Higgins

CGY ***: Stajan
CGY **: Ferland
CGY *: Hudler

Loppuun vielä kasuaali tuuletus: JSDJGKSDFPGOKSRIOGJSEOGNDOSGNDSFFOSDFMFGSDFOBMDBOMSFGKLSFGMBLKSDM!

Ja kiitokset myös Nucks-faneille hienosta sarjasta, ja onnitteluista. Varmasti ottaa koville.
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Höh, no onkos sillä niin väliä voittaako ensimmäisellä vai toisella kierroksella, tai vaikka finaaleissa.

No on sillä sen verran väliä, että sinne finaaleihin tai edes toiselle kierrokselle ei pääse jos jatkuvasti putoaa jo ensimmäisellä kierroksella. Siis tämä oli nyt toinen kerta 80-luvun jälkeen, kun Flames pääsee 1. kierrokselta eteenpäin.
 
No on sillä sen verran väliä, että sinne finaaleihin tai edes toiselle kierrokselle ei pääse jos jatkuvasti putoaa jo ensimmäisellä kierroksella. Siis tämä oli nyt toinen kerta 80-luvun jälkeen, kun Flames pääsee 1. kierrokselta eteenpäin.
Niin no, toisaalta voi ajatella, että kaudesta 2003-2004 lähtien ovat olleet pudotuspeleissä 6/11 kertaa ja silloin joskus finaaleissa, joten ei se nyt niin huonosti ole mennyt.
 

Japu91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Niin no, toisaalta voi ajatella, että kaudesta 2003-2004 lähtien ovat olleet pudotuspeleissä 6/11 kertaa ja silloin joskus finaaleissa, joten ei se nyt niin huonosti ole mennyt.

Toki voihan sitä noinkin ajatella mutta oli se silloin 2006-2009 aika syvältä kun joka kerta first round exit tuli neljästi peräkkäin. Ei siinä paljoa lämmittänyt pelkkä playoffeihin pääsy. Tietysti sitten kun ei enää edes päästy playoffeihin ärsytti vielä enemmän. Pointtina tässä nyt oli varmaan se, että harvinaista herkkua Flamesille päästä ensimmäiseltä kierrokselta eteenpäin ja kun ollaan päästy niin silloin on menty pitkälle yleensä.
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Niin no, toisaalta voi ajatella, että kaudesta 2003-2004 lähtien ovat olleet pudotuspeleissä 6/11 kertaa ja silloin joskus finaaleissa, joten ei se nyt niin huonosti ole mennyt.

Pointtini ei ollut se, että on mennyt niin huonosti vaan se, että tämä on joukkueelta äärettömän kova suoritus. Kun on seurannut joukkuetta aktiivisesti 25 vuotta, niin on nähnyt kaikki mahdolliset ylä- ja alamäet. On ollut putkia, jolloin on jääty pudotuspelien ulkopuolelle. Paljon kausia, jolloin runkosarja on mennyt loistavasti ja joukkue on ollut sellainen, jolla voidaan tosissaan taistella Cupista. Siitäkin huolimatta aina ulos viimeistään 1. kierroksella, paitsi 2004. Tällä kaudella joukkueella ei pitänyt olla mitään saumaa pudotuspeleihin, mutta tässä saakka ollaan. Taso on kuitenkin erittäin kova ja vaikka tämä kausi menisikin loppuun saakka, niin taas ensi kaudella Flamesilla on kova työ päästä pudotuspeleihin.
 

Pontus Toikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
C of RED
Olipa aikamoista vuoristorataa omat verenpaineet matsin aikana. Ensin rasvattiin köyttä ja sitten tanssittiin Regehr paita päällä. Hieno suoritus nuorelta Flames joukkueelta, joka joutui tuleen ilman kapteeniaan ja NHL:n parasta puolustajaa Mark Giordanoa. Flamesiltä oli loukkaantumisten takia poissa viisikollinen pelaajia, ja sen takia erityisesti puolustajien peluuttaminen oli epätasaista.

Derek Engelland pelasi yhdessä vaihdossa enemmän kuin Tyler Wotherspoon koko ottelussa ja hän oli muutenkin minusta se tasonnostaja joka pystyi pelaamaan omilla vahvuuksillaan. Nyt nautiskellaan tästä voitoista ja lähdetään haastamaan ankka laumaa. Kiitokset Nucks kannattajille hienosta ottelusarjasta, vaikka ennen ottelusarjaa kärjistin ennakkoasetelmia jotta saataisiin hieman keskustelua aikaiseksi, saatiin sitä ihan kenttätapahtumien ansiosta. Ei tuo Canucks tulevaisuus vaikuta huonolta, kunhan Bo Horvat saa pari kautta alle niin hänestä tulee vielä loistava pelaaja, siihen päälle mm. Shinkaruk ja Virtanen niin eiköhän me vielä pidetä porukalla se Edmonton takana.

Seuraava kierros alkaanee perjantaina, kun Honda Center on varattu konsertille lauantaina. Tämä muutaman päivän lepo kyllä tulee muutamalle pelaajalle tarpeeseen ja toivottavasti esim. Bouma palaisi pian kentälle antamaan muutaman hyvän taklauksen. Giordano on jo mukana harjoituksissa ja käsittelee mailaa kahdella kädellä, mutta on varmaan vielä ainakin parin viikon päässä pelaamisesta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös