Vain elämää – viihdeohjelma

  • 571 370
  • 3 127

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Ja missä Erin muuten nyt edes on?
Tuomaroi Idolsia yhdessä työkavereidensa Antti Tuiskun ja Jurek Reunamäen kanssa. Käytän sanaa työkaverit, koska sekä Tuisku että Erin kuuluvat Jurekin talliin.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Ei räppää riviäkään? Älä jauha paskaa. Tuossa kappaleessa Erin räppää vähän, mutta biisi on muutoin juuri hänen näköisensä poprallatus.

Ihan yhtä paljon tuossa on räppiä kuin jossain Haloo Helsingin Kiitos ei ole kirosana -biisissä, enkä nyt Elli Haloota varsinaisesti räppäriksi miellä. Jos riimittelyn yhdistää räpiksi, niin sitten varmaan joku Eino Leino oli Suomen ensimmäisiä rap-artisteja.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Piti ihan tarkistaa että mistä biisistä on edes kyse, kuuntelin ja tajusin että olen kuullut tämän radiosta varmaan miljoona kertaa ja vasta nyt tajusin että kyseessä ei olekaan Erinin oma biisi :D Kaikkea sitä oppii. Mutta juurikin Erinin näköinen poprallatushan tämä on, taustalle heitetty säröjä ja sähkökitaraa sun muuta. Ei tuota silti mielestäni suoraan voi räpiksi sanoa, vaikka riimittelyä onkin mukana. Enemmän pitäisin juurikin radiopoppina.

Ei tuo mikään "2x16 riviä + kertosäkeet" -tyylinen ja tasaisesti polkeva räppibiisi olekaan. Juurikin räppielementeillä maustettu popbiisi, melko koukuttava sekä esittäjänsä oloinen.

Saa nähdä mitä Vartiaisen päivä tarjoaa. Gimmelin etsit muijaa seuraavaa olisi kova kuulla.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Koska Vilkkumaa tuhosi suosionsa ihan itse olemalla niin kauan pois julkisuudesta ja yritti comebackia imagon muutoksella ja floppasi pahasti. Tuota ei muuttaisi mitenkään se vaikka kuinka räppäisi KalleVillen tai jonkun muun Eräkoiran kanssa.

Aika moni artisti "tuhoaa uransa" olemalla poissa. Se vaan on ihan luonnollista, ja jokaisella varmasti löytyy omat syyt.

Vilkkumaa taisi jäädä äitiyttä harrastamaan ja sitten kirjoitti romaanin. Nykyään en tiedä mitä tekee, ehkä kaikkea noita kun keikkojakin on kalenterissa. Ehkä ei haluakaan elää samaa myllyä mitä teki kun yksittäinen levy möi yli 100t. Muutenhan muiden levyjen myynnit olleet aika maltilliset, vaikka kokonaismäärä toki komea.

Vartiainen piti aikoinaan pitkän tauon. Seili möi yli 150t ja Terra enää alle puolet tosta. Robin jää tauolle ollessaan huipulle kun akkuja tarvitsee ladata. Vain muutama esimerkki mainitakseni.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Saa nähdä mitä Vartiaisen päivä tarjoaa. Gimmelin etsit muijaa seuraavaa olisi kova kuulla.
Ruutu+:sta löytyy ennakkoon...

Ei kuulla Gimmeliä, toki ei ole yllätys koska Gimmelillä taitaa olla vissiin tuotannossa yksi biisi missä J. Vartiainen on ollut mitenkään itse tekoprosessissa mukana. Jakso itsessään oli ihan hyvä, hyviä vetoja nähtiin. Mielenkiintoisempi kuin Vartiaisen oma jakso kolmen vuoden takaa, Vartiainen kertoo paljon omista tuntemuksistaan vaikkapa juuri sen silloin kauden ajalta, oli kuulemma eronnut juuri ennen Satulinnaan tuloa ja oli vähän etäinen silloin.

Yllätyksiä nähtiin, toki ei varsinaisesti biisien suhteen mutta Toni Wirtanen tarjoili pienen yllärin. Totesi punk-henkisesti mennessään esittämään viimeisenä versiota Vartiaisen Edenistä, että "painukaapa ammattimuusikot vittuun" ja lauteille tuli Apulanta. Lopussa nähdään duettona kun Vartiainen laulaa Apulannan kanssa tuon biisin vielä uudestaan. Tai no duetto ei tule kokonaan, kuten ei muutkaan duetot ole tulleet.

Muista esityksistä Juha Tapio vetää Duran Duranin ihan kivasti, Sillanpää laulaa Halvalla -kappaleen vähän samalla hengellä kuin aiemmin lauloi Paremman miehen, Sanni tekee ihan oman näköisen versionsa Minä sinua vaan kappalesta, Cheek räpäyttää energisesti Malja -nimisen kappaleen ja Kaija Koo itkettää porukkaa Suru on kunniavieras -biisillä. Muisteli omaa äitiään, joka oli kuollut alkuvuonna.

Ihan hyvä jakso, Jenni vei porukan ensin aamupäivällä juomaan skumppaa "vappuhengessä" ja sitten iltapäivällä menivät tekemään saviruukkuja. Se oli ihan hauskaa seurattavaa kun keneltäkään ei oikein onnistunut. Mutta hyvä fiilis oli jaksossa, ja Vartiaisella on kuitenkin niitä hittejä niin paljon että helppo oli sieltä kaivaa niitä kappaleita esitettäväksi.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Aika myötähäpeäähän se on aina ollut kun joku laulaja on uskaltanut lähteä räppiä kokeilemaan, tai no jotkut vanhat starat nyt on vetäny niin kieli poskessa että se nyt ei oo hävettänyt kun on hassuilemaan vaan lähdetty. Anssi Kela oli kyllä ihan vakuuttava räbäyttelijä, Juha Tapiolle ja ekan kauden Kaija Koolle pisteet että lähtivät yrittämään mutta eihän se nyt ihan räpistä kai menny kummallakaan. Toni Wirtasen räppitaitoja jos haluaa kuunnella niin etsikääpä spotifystä biisi nimeltä Vihollinen. Ois ollu muuten aika hauska jos Cheek ois ton ottanu omaksi Tonin päivän biisikseen.

Jennin päivän kattelin tossa, en nyt jaksa alkaa sboileritageja rakentamaan tähän niin sanonpa vaan että ihan positiivinen yllätys, Jenni ei ollut niin rasittava teflonhaamu ku ekalla yrittämällään mutta onhan se vähän tommonen tylsä keijukaisprinsessa silti. Mutta ihan jees jakso oli ja selkeä parannus Jenniltä ollu kyllä kaikkineen tämä kausi. Toni Wirtanen jatkoi dominointiaan, "Menkääs ammattilaiset vittuun" ja näin.

Etukäteen en ois kyllä arvannut että Tontsa ois näin vakuuttavasti ottanut tätä allstars-meininkiä haltuunsa, Cheekin ja Siltsun dominanssia odottelin mutta onhan Toni ollu ihan keisari. Isoin pettymys ollu tähän mennessä Sanni, ihme tommosta vittumaista konejumppapaskaa nykyään nasaalillaan tekee, ei oo oikein yhtään hyvää versiota siltä tullu nyt. Ekalla kerralla oli paljon parempi kun oli normaalimpi ihminen joka soitti normaalien ihmisten soittimia eikä runkannut jotain nappuloita niinku Michael Jackson hississä.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Selailin tuossa toistaiseksi tulleet jaksot läpi. Wirtasen vedot Sannin ja Cheekin biiseistä oli helvetin kovia. Pari hutiakin mahtui mukaan, mutta nuo ovat minusta tämän tuotantokauden kovimmat vedot. Cheekistä en niin välitä, vaikka tekemistä ja saavutuksia sinänsä arvostankin. Sanni ei ole yhtään mun tyyppistä musiikkia.

Sillanpää taitaa olla noissa jaksoissakin aika kamoissa tai siltä vaikuttaa ainakin. Hänen musiikki on näistä kaikista vähiten minun makuuni ja toivottavasti ymmärtää tehdä jotain noille ongelmilleen ja saa siihen apua. Vartiainen on loistava muusikko, mutta häntä pikkaisen minusta vaivaa se että joiltain artisteilta kun puuttuu se ehkä tärkein ominaisuus, eli kyky jollain tavalla koskettaa kuulijaa. Siitä huolimatta että vaikka olisi kuinka loistava noin teknisesti. Tuo ominaisuus kun taas Kaijalta löytyy. Ehkä se voi olla sitten sitä elämänkokemuksenkin tuomaa karismaa, mutta Kaijan joistain esityksistä pidin myös paljon.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Ihan yhtä paljon tuossa on räppiä kuin jossain Haloo Helsingin Kiitos ei ole kirosana -biisissä, enkä nyt Elli Haloota varsinaisesti räppäriksi miellä. Jos riimittelyn yhdistää räpiksi, niin sitten varmaan joku Eino Leino oli Suomen ensimmäisiä rap-artisteja.

Tulit sen verran ihailtavan ylimielisellä asenteella keskusteluun lyttäämällä JVG:n ja sen kuuntelijat että tämä pikkunätti saivartelusi meinasi mennä ohi. Sinäkin aivan varmasti tajuat ja tunnistat tuon räppimäisen otteen Erinin versiosta. Naurettavaa pilkun fistaamista. Joidenkin räppäreiden biiseissä vinkuu sähkökitarat ja soundimaailma on muutenkin rosoinen. Minusta tuollaisessa on rockmainen ote, mutten silti pidä heitä rokkareina tai musiikkia rokkina. Sen verran offia että voisit noin paremman musiikin ystävänä jakaa muutaman artistin tai bändin nimen soittolistaltasi. Saadaan melko varmasti todettua ettei sinulla ole varaa vittuilla artisteista/bändeistä ja varsinkaan faneista.

Aika myötähäpeäähän se on aina ollut kun joku laulaja on uskaltanut lähteä räppiä kokeilemaan,

Eipä siitä nyt erityistä myötähäpeää taida kokea kuin muutamat nettirustailijat. Enimmäkseen heittäytymällä taitaa plussia kuin miinuksia herua mm. somessa. Olen itse kuittaillut Loirin palvojille enkä muistaakseni erityisesti syttynyt hänestä Elastisen päivänä, mutta nyt myöhemmin tarkasteltuna Vesku oli ihan kurko koko tuon päivän ja homman kruunasi anna soida. Vastaavasti Edelmann oli todella häpeällinen näytös Elan päivänä.

Isoin pettymys ollu tähän mennessä Sanni, ihme tommosta vittumaista konejumppapaskaa nykyään nasaalillaan tekee, ei oo oikein yhtään hyvää versiota siltä tullu nyt. Ekalla kerralla oli paljon parempi kun oli normaalimpi ihminen joka soitti normaalien ihmisten soittimia eikä runkannut jotain nappuloita niinku Michael Jackson hississä.

Sanni kieltämättä näytti närhettären värkit epäilijöille ensimmäisellä kerralla ja asian noteerasi myös mr. Kela. Oli melko vaikuttunut nuoresta likasta. Nyt meininki on ollut aikamoista kuraa, mutta onhan tässä vielä aikaa.

Ja noin kokonaisuudessaan nahkakampaukset ovat tosiaankin dominoineet tätä kautta.
 
Viimeksi muokattu:

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Itseäni toistaen totean että räppärit ovat yrittäneet laulaa, koska se nyt liittyy muiden artistien hommaan. Usea laulaja on sivuuttanut räppihommat täysin.

Pitäisikö tähän nyt lainata Juha Tapiota (joka muuten räppäsi, ja oikeastaan aika hyvin) tuosta Cheekin jaksosta: "Kyl mäki voin nää räppäämällä naulaa, mut miks mun pitäis räpätä kun mä osaan laulaa". Tuo musiikin päälle puhuminen nyt on tuollaista vähän epämusiikkia niin ehkä se on vaan parempi että oikeat muusikot edes yrittävät muuntaa nuo musiikiksi.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Aivan varmasti pärjää. Räppärit ovat vain kaudesta toiseen nousseet eniten esille eikä enää voida vain puhua kuplasta, trendistä tai hetken ilmiöstä. Joillekin VE-artisteille olisi voinut olla hyvä peliliike paneutua edes vähän noihin räppihommiin.

Voisiko johtua myös (tai jopa pelkästään) siitä että räppi on tällä hetkellä muutenkin niin pinnalla että sitä tulee kyllästymiseen saakka joka tuutista. Eihän joku rock-musiikki ole tällä hetkellä yhtään trendikästä.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Pitäisikö tähän nyt lainata Juha Tapiota (joka muuten räppäsi, ja oikeastaan aika hyvin) tuosta Cheekin jaksosta: "Kyl mäki voin nää räppäämällä naulaa, mut miks mun pitäis räpätä kun mä osaan laulaa". Tuo musiikin päälle puhuminen nyt on tuollaista vähän epämusiikkia niin ehkä se on vaan parempi että oikeat muusikot edes yrittävät muuntaa nuo musiikiksi.

Juha Tapiohan oli ladannut hullusti tuohon vetoon ja juuri sen vuoksi tuo laini kukkoiluineen oli todella mainio. Ja luulisi edelleenkin että jokainen oikea muusikko voisi pienellä esimerkillä naulata tuon epämusiikin.

Voisiko johtua myös (tai jopa pelkästään) siitä että räppi on tällä hetkellä muutenkin niin pinnalla että sitä tulee kyllästymiseen saakka joka tuutista. Eihän joku rock-musiikki ole tällä hetkellä yhtään trendikästä.

Kaupallinen räppi on ollut pinnalla jo liki kymmenen vuotta. Noste oli kovaa jo ennen VE:tä.

Eihän Erin siinä biisissä edes räpännyt vaan väänsi ne räppiosuudet lauluksi.

Kirjoitin tästä jo tuolle yhdelle saivartelijalle. Ja sitä ennen sanoin asiasta edesmenneelle Bondille.
 
Viimeksi muokattu:

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mä en jotenkin sitä Erinin sinänsä mainiota Mitä tänne jää -rypäisyä osaa räppilokeroon laittaa, enemmän se minusta laulaa siinä ku puhua pajattaa, muutamassa kohdassa tulee hyvällä konekivääritulella tavuja mutta tekeekö se siitä sitten räppiä? Eiks jotkut tämmöset Beyoncet ja Jennifer Lopezit ja tämmöset harrasta tota samaa, eikä se kai räppiä ole?
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Juurikin tuo nopea papatus edustaa itselleni räppimäistä elementtiä. Se siis ei tee tuosta kokonaista räppibiisiä. Tuossa kun olisi aivan hyvin voinut tehdä edelmannit tai ensimmäisen kauden siltsut. Eli tempo olemattomaksi jottei mene vaikeaksi.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Mä en jotenkin sitä Erinin sinänsä mainiota Mitä tänne jää -rypäisyä osaa räppilokeroon laittaa, enemmän se minusta laulaa siinä ku puhua pajattaa, muutamassa kohdassa tulee hyvällä konekivääritulella tavuja mutta tekeekö se siitä sitten räppiä? Eiks jotkut tämmöset Beyoncet ja Jennifer Lopezit ja tämmöset harrasta tota samaa, eikä se kai räppiä ole?
Ei sitä nää räppinä kukaan muukaan paitsi ZayWest, joka on vissiin joku räppimusiikin fanipoika.

Kaupallinen räppi on ollut pinnalla jo liki kymmenen vuotta. Noste oli kovaa jo ennen VE:tä.
On ollut pinnalla joo, mutta on oikeasti sokeaa fanipoikailua jos väittää etteikö Cheekin osallistuminen Vain Elämää ohjelmaan olisi tehnyt siitä nykyisenlaista valtavirran kenties suosituinta musiikkityyliä. Ei se nimittäin varmaan ihan sattumaa ole että Cheekilläkin tuo biisien sisältö muuttui siitä "boom shakalaka, tulta saatana" ryyppäysmeniningistä jonkinlaiseksi syvällisyyttä tavoittelevaksi itsensä tutkiskeluksi juurikin tuon ensimmäisen VE-kauden jälkeen. Silloin miehestä tuli koko kansan Cheek, myönsi sitä tai ei.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Puolimatkan krouvi on ylitetty, joten välitodistusten paikka:

Toni Wirtanen: Aivan kurko. Jäi ensimmäisellä keikallaan Paula Vesalan ja osin Elastisenkin varjoon, mutta nyt on hallinnut kautta ylivertaisesti. Toni pistää itsensä peliin ja osaa tehdä varsin keskinkertaisistakin aihioista loistavia vetoja.

Juha Tapio: Toinen huikeus. Pakko myöntää, etten miehen omalle tuotannolle niinkään syty, mutta tähän ohjelmaan sopii kuin nenä päähän. Uskaltaa heittäytyä ja laulutaito kovaa luokkaa.

Jari Sillanpää: Suomen karismaattisin mies yhä edelleen. Hanskaa jokaikisen kappaleen mainiosti, ja heittää hyvää settiä keskusteluissa. Vielä kuitenkin puuttuu tajunnan räjäyttävä veto vrt. Liekeissä.

Cheek: Ei vittu, minä kehumassa Cheekiä. No nyt näin on tehtävä. Poski on ollut aidompi kuin ennen ja tehnyt oikeasti hyviä versioitakin. Kai se on löytänyt jonkun sisäisen rauhan tai jotain.

Jenni Vartiainen: Pornokuningatar on tällä kaudella ollut vähän kuin Cheek, eli antanut itselleen luvan iloitella. Keinu ja etenkin Mato kaikessa häiriintyneisyydessään mukavaa vaihtelua siihen tottuun haudanvakavuuteen. Tosin kuiskaaminen ärsyttää päivä päivältä enemmän.

Kaija Koo: Kaija-fani olen, mutta KK on ollut iso pettymys. Missä Nää yöt ei anna armoo -meininki? Missä Niin kaunis on hiljaisuus -tason herkkyys? Tanssii kuin John Travolta meni nappiin, sitten onkin ollut vaisua.

Sanni: Aloitti vahvasti, sen jälkeen mennyt alamäkeä. Ensimmäisellä kerrallaan Sanni pärjäsi paradoksaalisesti juuri avausta lukuun ottamatta erinomaisesti, mutta nyt... No, ehkä Kaijan biiseistä löytyisi pelastava enkeli.

Ollut hieno kausi, toivottavasti pysyykin sellaisena.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
On ollut pinnalla joo, mutta on oikeasti sokeaa fanipoikailua jos väittää etteikö Cheekin osallistuminen Vain Elämää ohjelmaan olisi tehnyt siitä nykyisenlaista valtavirran kenties suosituinta musiikkityyliä. Ei se nimittäin varmaan ihan sattumaa ole että Cheekilläkin tuo biisien sisältö muuttui siitä "boom shakalaka, tulta saatana" ryyppäysmeniningistä jonkinlaiseksi syvällisyyttä tavoittelevaksi itsensä tutkiskeluksi juurikin tuon ensimmäisen VE-kauden jälkeen. Silloin miehestä tuli koko kansan Cheek, myönsi sitä tai ei.

Cheekin tuotanto on pitänyt alusta saakka sisällään pintaliitobrassailua uhoineen ja hänen arvomaailmaansa sopivaa syvällisyyttä. Eipä joku yhtäccii, kuka muu muka tai all good everything erityisesti poikkea alkuajoista. Ja en ole kyllä tainnut vähätellä Cheekin merkitystä räpin salonkikelpoistamisessa missään kohdin.

Mutta olkaamme tästä eri mieltä. Samaten kuin siitä pitikö tuo Erinin versio sisällään räppielementtejä. Ja voin vielä vahvistaa että musiikkia kuuntelen laidasta laitaan. Vaikkapa nyt Nightwishin ja Apulannan kautta Cheekin vanhempaan tuotantoon.

Ollut hieno kausi, toivottavasti pysyykin sellaisena.

Hyvät välitodistukset ja en usko että tämä viimeiseksi sesongiksi jää. Pari vuotta taukoa ja somenuoret ovat astuneet vahvemmin musiikkikentälle. Ja onhan noita konkareitakin vielä käyttämättä.
 
Viimeksi muokattu:

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nuo päivän päätteeksi tulevat duetot on yleensä aika njääh kamaa, mutta kävinpä tuossa aamuni ratoksi kattomassa tuon Kaijan ja Tontsan Valot pimeyksien reunoilla -yhteisversion Ruudusta, ja voi homojen saatanan vittu miten hyvä se olikaan! Mahtavan näköstä ja kuulosta ku molemmat uskaltaa täysillä vetää eeppisyysvaihde pohjaan asti runtattuna ilman että kelailee miltä mä nyt tässä näytän ja onks tää vähän noloa. Tuosta ois joku Sannikin voinu ottaa oppia, kun omassa duetossaan lähinnä suki hiuksiaan ja takkinsa kauluksia niin että ne hienosti kimaltais.Toki vähän epistä kun noilla kahdella on yhteensä varmaan kolme kertaa enemmän kokemusta ku Sannilla ikää ja jollain tasolla ovat aiemminkin jo yhteistyötä tehneet niin uskaltavat senkin takia varmaan olla omia itsejään. Mutta olipa kova! Varmaan kovin duetto koko ohjelman aikana.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Hyvät välitodistukset ja en usko että tämä viimeiseksi sesongiksi jää.
Aivan ensiksi haluaisin kiittää kehuista.

Ei varmastikaan jää. Se onkin helppoa sitten 2019 hehkuttaa KAIKKIEN AIKOJEN COMEBACKIÄ, mukana:

Elli Haloo: Selkeä ykkösnimi, jonka varaan ohjelmaa pyritään rakentamaan.
Joku Tefloneista, veikkaan Heikki Kuulaa: Räppi ei katoa tauon aikana mihinkään, kuten ei katoa Teflonien suosiokaan.
Pate Mustajärvi: Porukan suurin legenda ja Frederikin ohella se jonka tasan tarkkaan kaikki katsojat tuntevat.
Anna Eriksson: 2000-luvun menestyneimpiä artistejamme; ollut viime aikoina hiljaa ja tuskin tulee kovin räjähdysmäisesti ennen vuotta 2019 takaisin. Hittien määrä todella runsas ja onhan Annalla upea ääni.
Ellinoora: Raikas tuulahdus Suomen naisartistien joukossa, koska omaa painokkaan äänen ja tekee itse suhteellisen hyvää musiikkiakin. Mutta menikö noste?
Isac Elliot: Kun kerran Robin on Satulinnaan päässyt, niin Elliotinkin täytyy siellä käväistä. Anna Eriksson kävisi varmasti ihan kuumana.
Frederik: Ikinuori Reetu tanssittaa porukkaa ja toimii eräänlaisena sähköjäniksenä.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti

Tämä on varmasti se kuumeisin haku ja täydellinen vetonaula comebackille.

Pate Mustajärvi

Tässä kyllä toivoisin taas kerran että koittaisivat höynäyttää Marco Hietalan mukaan. Enkä pistäisi pahakseni vaikka Jarkko Aholaa yrittäisivät. Lauri Ylönen ei käsittääkseni kamalasti myöskään tällaista vierasta ja voi olla nelosen suunnitelmissa. Sikäli kun aikataulu musiikin tai eeppisten taloprojektien osalta antaa periksi.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Frederik: Ikinuori Reetu tanssittaa porukkaa ja toimii eräänlaisena sähköjäniksenä.

Reetun päivä voisi olla aika kova! Koska kaikesta junttiudestaan, sanoitusten typeryydestä ym. huolimatta Reetulla on aikamoinen katalogi suorastaan timanttisen kovia biisejä.

Rautiaisen Timon minä edelleenkin haluaisin myös mukaan tähän ohjelmaan. On ollut mukana muissakin viihdeohjelmissa joten en näe miksi ei voisi lähteä tähänkin mukaan. Olisi vaan aika hienoa kuunnella minkälaisia versioita Niskalaukauksen tai Rautiaisen soolobiiseistä saisivat väännettyä. Myös Kalle Virtanen eli Kaarle Viikate olisi kyllä kova koska Viikatteella on myös ihan järjetön määrä mahtavia biisejä mistä valita, ja uskoisin että ne voisivat taipua aika monenlaiseen koska Viikatteen biiseissä on melkein aina mukana se pieni iskelmäelementti.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Tässä kyllä toivoisin taas kerran että koittaisivat höynäyttää Marco Hietalan mukaan.
Hietalan kohdalla toki ongelmalliseksi nousee kiireet Nightwishin kanssa, jos en ihan väärin ole ymmärtänyt niin alkaen taas keväästä 2018 bändillä tulee olemaan melkoista haipakkaa, joten vuosi 2019 menee joko edelleen kiertueella tai sitten levyä tehdessä. Hankala tämän profiilin bändistä on oikein saada ketään mukaan, tänä vuonna olisi voinut olla kun Nightwish oli tauolla.

Hietalan kohdalla ongelmallista toki sekin että suomenkielistä materiaalia on erittäin vähän, on siellä se yksi levyllinen Sapattivuoden kanssa tehtyjä Black Sabbathin käännösbiisejä ja yksi suomeksi laulettu Nightwishin biisi, mutta muuten ei. Toisaalta, onhan siellä ollut Samu Haberkin jonka tuotanto on kokonaan englanniksi, ja jos joku ei halua rallienglantia vääntää niin aina voi tehdä ollilindholmit ja kääntää biisin suomeksi. Eli ehkä se kieli on itsessään pienempi ongelma, Nightwishin aikataulu sen sijaan on.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Hietalan kohdalla toki ongelmalliseksi nousee kiireet Nightwishin kanssa, jos en ihan väärin ole ymmärtänyt niin alkaen taas keväästä 2018 bändillä tulee olemaan melkoista haipakkaa, joten vuosi 2019 menee joko edelleen kiertueella tai sitten levyä tehdessä. Hankala tämän profiilin bändistä on oikein saada ketään mukaan, tänä vuonna olisi voinut olla kun Nightwish oli tauolla.

Hietalan kohdalla ongelmallista toki sekin että suomenkielistä materiaalia on erittäin vähän, on siellä se yksi levyllinen Sapattivuoden kanssa tehtyjä Black Sabbathin käännösbiisejä ja yksi suomeksi laulettu Nightwishin biisi, mutta muuten ei. Toisaalta, onhan siellä ollut Samu Haberkin jonka tuotanto on kokonaan englanniksi, ja jos joku ei halua rallienglantia vääntää niin aina voi tehdä ollilindholmit ja kääntää biisin suomeksi. Eli ehkä se kieli on itsessään pienempi ongelma, Nightwishin aikataulu sen sijaan on.

Sujui Jonne Aaronin päivä aikoinaan ihan hyvin, eli lontoo tuskin ongelmaksi äityisi. Ja aina voi suomeksi toki kääntää. Aikataulut toki ratkaisevat, mutta Hietala olisi hienoa tuonne saada. Saisi varmasti juttua iskettyä kv-menosta(eikös tuo mm. Iron Maideniinkin ehdolla ollut?) eikä tarvitsisi täysin hirttäytyä Nightwishiin tai lähinnä siihen miksi naissolistit on ulostettu. No, ehkä joskus sitten.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Sujui Jonne Aaronin päivä aikoinaan ihan hyvin, eli lontoo tuskin ongelmaksi äityisi. Ja aina voi suomeksi toki kääntää. Aikataulut toki ratkaisevat, mutta Hietala olisi hienoa tuonne saada. Saisi varmasti juttua iskettyä kv-menosta(eikös tuo mm. Iron Maideniinkin ehdolla ollut?) eikä tarvitsisi täysin hirttäytyä Nightwishiin tai lähinnä siihen miksi naissolistit on ulostettu. No, ehkä joskus sitten.
Joo kyllä Hietala ehdottomasti persoonansa puolesta kyllä kiinnostaisi, äijä on kuitenkin yli 30 vuotta ollut musiikkimaailmassa mukana, ensin teki todella raakaa duunia Tarotin kanssa ja varsinaisesti eivät koskaan sen kanssa erityisen isoon menestykseen nousseet, vaikka arvostettu bändi onkin ollut. Nyt sitten viimeiset 15 vuotta ollut Suomen yhden suurimman yhtyeen mukana maailmalla, joten paljon olisi tarinoita kerrottavana. Nimenomaan jutut sieltä Tarotin alkuajoilta olisi varmasti mielenkiintoista kuultavaa.

Tuo Iron Maiden -juttu on vissiin joku vähän rönsyilemaan lähtenyt ns. tornihuhu. Tai no, mitään virallista totuutta siihen ei taida olla. Wikipediassa lukee että Hietala olisi joskus sanonut Ylelle että tuo koko juttu on keksitty, mutta tuollaiseen ei ole mitään lähdettä. Demonauhoja hietala on käsittääkseni lähettänyt Maidenille, ja ihan villeimmät huhut tosiaan kertoo Hietala olisi ollut viimeisten ehdokkaiden joukossa. Noh, tuokin varmaan selviää kun Hietalasta tulee kirja tässä syksyllä.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Elli Haloo, Mikki Kauste, Samuli Putro sekä Arto Tuunela olisivat mielenkiintoisia hakuja. Sekä joku kansainvälisesti menestynyt (Hietala, Valo, Kakko tms.) Kunhan samaan aikaan mukana ei ole mitään Frederikiä tekemässä omaa Tuhoutuvaa Tarinaansa..

Vaikea vain kuvitella, että kukaan edellämainituista mukaan lähtisi. Eikös ainakin Putro ole tyrmännyt koko formaatin aika lailla ja sanonut ettei ikinä tule lähtemään mukaan? Tuunelakaan ei oikein persoonansa puolesta vaikuta sellaiselta, joka tässä viihtyisi. Elli Haloolle puolestaan ohjelmalla ei välttämättä ole juurikaan annettavaa. Tosin onhan se Tiihonenkin siellä tällä kaudella. Luulisi kyllä, että Elliäkin on moneen kertaan jo kysytty mukaan, mikä lie sitten ollut kieltäytymisten syynä.

E: Niin ja vielä Jarkko Ahola.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös