Välierä: Suomi-Venäjä 16.5.2008 klo 20

  • 50 773
  • 268
Tila
Viestiketju on suljettu.

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Pukka?

Salmela tarjoili nousun jälkeen loistavan tekopaikan Sakulle, ei kelvannut.

Itse haluaisin nähdä mitä Salmela saisi aikaan ylivoimassa, liigassa ainakin onnistui "ihan kivasti", mutta turha toivo ja toisaalta ei taida kannattaa sotkea enempää tota kokoonpanoa enää.

Jou, sekoilin vähän. Eli Luomaa toki tarkoitin, ja tosiaan Saku tuhlasi Anssin järjestämän paikan, ei Teemu. Luomasta sen verran, että Mikko kuin Mikko, ketä niitä laskee.

Luoman peluutusta puolustellaan koolla ja fyysisyydellä. Oikeasti mies yrittää saada kiekkoja pois vastustajilta nätisti pyytämällä, eikä se ole ihan tuottanut tulosta.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Tuon perusteella väittäisin epäpuhtaaksi taklaukseksi, kiekkoa ei näy sveitsiläisellä. Taklaus sinänsä puhdas, mutta tuon perusteella myöhässä. Laajemmassa kuvassa taitaa näkyä tilanne paremmin: http://www.youtube.com/watch?v=gXTzDIx0YaQ
onhan se myöhässä...
Sääntöjen mukaan sveitsiläinen on kiekollinen pelaaja, sillä on edellinen kiekkoon koskettanut.
Eikä tuo taklaus nyt myöhässä tullut, mutta nämä eurooppalaiset ringette säännöt taas näyttivät hienoutensa puhtaasta taklauksesta suihkuun ja pelikieltoa.
Ei tarvitse ihmetellä miksi pelaajat eivät tiedä mitä saa tehdä kun pelikieltoa tulee näistä hienoista taklauksista.
 

Notski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Venäjän maajoukkue ja Red Wings
Ottaen huomioon lähiaikojen ratkaisupelit Venäjää vastaan(Torino ja Moskova) on sellainen olo että kyllä Suomi tämän ottelun vie, vaikka varmasti Venäläiset tulevat tähän peliin pienoisen kostoasenteen kanssa. Uskallan jopa sanoa että Suomi on Venäläisille koko kisojen pahin vastustaja.

Suomella on erittäin hyvä viisikkopelaaminen joka turhauttaa Venäjän tähdet jotka ensimmäisessä erässä vielä pelaavat joukkueena mutta jotka sen jälkeen muuttuu sooloilijoiksi ja turhautuneiksi kiukuttelijoiksi. Jos Suomi vielä pystyy tekemään ensimmäisen maalin niin voittoprosentti on 90 luokkaa.

Kummankin joukkueen heikkous on ollut puolustuksessa. Maalivahdit taasen ovat tällä kertaa kummallakin maailman eliittiä jotka tulevat mahdollisesti ratkaisemaan koko pelin.

Jännittyneenä odotan peliä ja toivon että tämän ottelun voittaja(kumpi vaan) vie mestaruuden ja häviäjä pronssin.
 

Salama44

Jäsen
Taidan pitää linjani ja olla sitä mieltä että nyt viimeistään Suomelle tulee välierissä seinä vastaan, koska se on tiennyt tähänkin asti hyvää onnea ja olen aina ollut väärässä. Venäjän tähdet jyrää Suomen. Ovetchkin tekee hattutempun ja upottaa Suomen kuin Pavel Bure aikoinaan neljällä maalilla:)
Ykkösketju pelaa toisen peräkkäisen tärkeän ottelun ilman maaleja ja Bäcksträm imaisee taas muutaman helpon kainalosta kun pakit peruuttelevat.

Loppujen lopuksi kun vielä Ruotsi voittaa Suomen pronssiottelussa niin Suomelle jää kisoista vain luu käteen neljännellä sijallaan.
 

Salama44

Jäsen
Täysin puhdas taklaus jossa kaveri luistelee katsellen omia varpaita ja tipahtaa takaraivolleen jäähän, ei missään nimessä Ilyan vika. Oikeusmurha, tosin luultavasti Suomen jatkomahdollisuuksia ajatellen edullinen semmoinen.
Näissä kisoissa kaikki onnettaret tuntuvat olevan Suomen puolella. Ruotsalainen videotuomari hyväksyy sivuverkon kautta tehdyn maalin ja venäläispelaaja saa pelikiellon täysin puhtaasta taklauksesta juuri Suomi otteluun. Mikähän joukkue se nykyään onkaan se Hannu Hanhi porukka Ruotsille taas tehtiin yhdessä ottelusa voittomaali 6 sekuntia ennen loppua.
 

Dale Cooper

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Mother Nature Hockey
Nyt on taas Suomella kova peli alla, kun taas Venäjällä on helpompi peli alla. Siinä Suomelle yksi, joskin pieni, Etu. Muita Suomen etuja ovat kurinalaisuus, kylmäpäisyys, taistelutahto etc.

Venäläisilt puolestaan löytyy niin tuhottomasti sitä kiekollista osaamista, että kyllä ai että.. Trilleri tästä tulee, sen takaan. Luotan kyllä nyt Suomeen niin paljon, että eiköhän tää nyt maalilla voiteta tavalla tai toisella.

Venäjällä kun tuppaa olemaan se ongelma, että nopeasti turhaudutaan ja aletaan sooloilemaan. Silloin Suomen pitää iskeä. Kun pari venäjän tähtipelaajaa epäonnistuu, menee heiltä nopeasti itsehillintä. Sitten he ottavat jäähyjä, jolloin Suomen on oltava ehdottoman tarkkoina. Yksiki takaisku ylivoimalla nii voi jumalaut.

Eli ite lähtisin pelaamaan ottelua bout seuraavanlaisel taktiikal:

Alku: Puolustetaan, puolustetaan, puolustetaan. Nyt sen viisikkopuolustuksen on toimittava

Ekan erän pulivälin jälkee aletaan nostamaan karvausta ja annetaan kolmoselle vastuuta. Philström jakaa muutuman kuuluisan suomalaisen pusun ja siinä on Venäläiset ihmeissään. Siellä soi Venäläisten päässä taas se kuuluisa Kalinkan kuudes säkeistö väärinpäin (- Mertaranta).

YV:llä pyöritetään paljon, lauotaan myöskin. Tsiigaillaan et onks Nabokov hereillä. Aina voi se änärikausi pikkusen painaa jaloissa (tai mielessä).

Ja HETI, kun huomataan venäläispelaajien kasvoilla semmoinen turhautuminen, isketään karvaus päätyyn asti ja otetaa niilt pakeilta luulot pois. Keskitytään tähtipelaajien poispelaamiseen. Ei anneta niille onnistumisia, sillä niistä ne elää. Seminiä ei missään tapauksessa VOI päästää kävelemään B-pisteiden väliin, niinku Jenkit viime matsissa pääs. Venäjällä on niin kova osaaminen hyökkäysostastolla, että ne kyllä osaa käyttää ne paikkansa.

Enivei, about tolla taktiikalla. Passivoitumista pitää välttää niin pitkälle kuin mahdollista. Lähes väistämätöntähän se passivoituminen on, mutta koitetaan pitää se karvaus jollain tasolla, vaikka peli olisikin 3-0 meille.

En usko, että Nikke vielkää nollapeliin yltää, mutta kahta maalia enempää ei mene. Suomi tekennee kolme, tai neljä maalia.

Tilastoveikkausta;

Venäjä - Suomi 2-3 (0-1,0-1,2-1)

Suomen ensimmäinen maali: Olli Jokinen (M. Koivu)
Suomen toinen maali: Antti Philström (soolo loistavan karvauksen päätteeksi)
Suomen kolmas maali: Teemu Selänne (Saku Koivu, Ville Peltonen)

Venäjän ensimmäinen: Ovetshkin (syöttäjiä ei lue kristallipallossa)
Venäjän toinen mokoma: Semin (hämärältä näyttää...)

Äiti Venäjä ottaa Nabokovin pois, Luoma pääsee venäjän siniviivalle kiekon kanssa valmistautuen laukaukseen, mutta kaatuu juuri ennen kiskaisuaan. Tästä syntyy vaarallinen vastahyökkäys (3-2 venäjälle). Bäckströmin PARAATIPELASTUS pelastaa Suomen pelikellon pysähtyessä aikaan 59:21. Venäjä pyörittää viimeiset sekunnit, mutta Suomi kestää!

Suomi finaaliin. o/
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Luoman peluutusta puolustellaan koolla ja fyysisyydellä. Oikeasti mies yrittää saada kiekkoja pois vastustajilta nätisti pyytämällä, eikä se ole ihan tuottanut tulosta.

Tuskin Luomalta (kuten Jokelalta, Niemeltä tai Väänäseltä) odotetaankaan muuta kuin sitä, että pystyvät parhaansa mukaan pelaamaan peruspeliä ja pyrkivät estämään vastapuolen pääsyn parhaalle maalintekosektorille. Luomakin on ollut parissa viime ottelussa jopa yllättävän hyvä omassa hyvin rajallisessa roolissaan. Mulle riittää, jos +/- ei ole jälkimmäisen puolella eli jos Luoma & co. pystyy varmistamaan riskialttiimpien pakkiemme nousuja ja heikkouksia oman pään pelissä. Maalinteko on muiden vastuulla.
 

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
Tätä ei vielä tainnut olla: erotuomareina pelissä ovat sveitsiläiset Kurmann ja Reiber. Tuskin on taaskaan mitään valittamista erotuomarivalinnasta.
 
Todellinen trilleri tästä on taas tulossa. Tosin ainahan nämä pudotuspelit ovat sellaista herkkua joista kannattaa ottaa kaikki ilo irti kotisohvilla. Viime vuonna oli jo sellainen vääntö Venäjän kanssa, että sydän hakkasi nopeammin kuin normaalisti.

Kun taas kerran paperilta katselee nimilistoja, niin Venäjä olisi jo varma voittaja. Joukkueella on nyt todellinen muuri puolustuksen takana toisin kuin viime vuonna. Hyökkäys onkin sitten ihan maailmanhuippua kuten aina Venäjällä. Ovetshkin, Afinogenov, Semin, Fedorov, Sushinski, Zaripov...
Lisäksi pelaajat ovat alkaneet pelaamaan enemmän joukkueelleen kuin itselleen. Toki varmasti siellä aina vaara on, että aletaan sooloilemaan jos ei kulje. Toivottavasti huomenna näin.

Suomen pitää puolustaa hemmetin hyvin näitä tähtiä vastaan eikä virheitä saa tulla yhtään, sillä voi olla, että venäläiset eivät tunne sanaa armo kovinkaan hyvin. Eli Leijonat kärsivällisyyttä vaan ja vastaiskuista maalit. Niin ja Niklas saa toki ottaa hyviä koppeja, niitä tarvitaan. Pillu varmasti niittailee myös pelihaluja venäläisiltä pois ihan mielellään.

Suomi vie 3-2 jatkoajalla. Pillu harhauttaa Venäjän pakit tilanteesta ulos ja tämän jälkeen nostaa Nabokovin mailaa muistutuksena viime vuodesta ja laittaa sen jälkeen kiekon Venäjän häkkiin. Suomi siis etenee finaaliin ja kaikki hyppää Pillun päälle. Jopa Mertsi innostuu huutamaan Pillun nimeä.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Tuon perusteella väittäisin epäpuhtaaksi taklaukseksi, kiekkoa ei näy sveitsiläisellä. Taklaus sinänsä puhdas, mutta tuon perusteella myöhässä. Laajemmassa kuvassa taitaa näkyä tilanne paremmin: http://www.youtube.com/watch?v=gXTzDIx0YaQ
onhan se myöhässä...
Eihän se ole, sillä jyrän alle jäävä sveitsiläinen on sääntöjen mukaan vielä kiekollinen pelaaja. "Pelaajan, joka viimeksi kosketti kiekkoa - ei maalivahdin - katsotaan olevan "kiekollinen pelaaja"." Jäähy sitä paitsi tuli ryntäyksestä, ei estämisestä. Kyseessä oli siis perinteinen IIHF-sääntöjen kirjoittamaton kohta "liian kova taklaus".
 

Rostislav

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kuten Sheddenikin totesi, Venäjällä on kasassa vielä kovempi nippu kuin kotikisoissaan. Lepistö tosin sanoisi varmaan siihenkin, että ei haittaa, siitähän Suomi-poika vaan tykkää. :) Ja toisaalta riveistä puuttuu mm. NHL:n pudotuspelejä edelleen tahkovat Malkin ja Gontshar, jotka viime vuonna olivat mukana. Hyvä, etteivät ole tällä kertaa. Kovaltshukin poisjäänti on toisaalta hieno juttu, mutta siinä olisi ollut ehkä Venäjän pelaajista kaikkein otollisin kohde pienelle kuumentamiselle ja sitä kautta punakoneen pelin sekoittamiselle.

Suomalaisella sisulla jos jollain tämä peli kai kääntyy voitoksi. Venäläisillä on varmasti mielessä viime vuosien putoamiset pientä läntistä naapuriaan vastaan, eikä esim. Ovetshkin varmasti halua istua taas kypärä silmillä jatkoaikatappion kärsineenä. Jos pelin tärkeys ja voittamisen "pakko" alkaa näkyä turhautumisena ja yksin puskemisena venäläisten riveissä, niin silloin on Suomi vahvoilla.

Isoin ongelma Leijonien kannalta on ehkä Venäjän putkien välissä. Nabokov on ihan eri luokan veskari kuin Jeremenkot sun muut mitä on totuttu näkemään. Tällä seikalla saattaa olla huomattavakin merkitys ottelun kannalta. Toivottavasti Leijonat löytävät jälleen kiekon mentävän aukon kuten puolivälierässä Eschen längistä... Ovetshkin on myös kankean alun (liekö loukkaantuminen vaikuttanut?) jälkeen päässyt oivaan vireeseen, toisin kuin Moskovassa missä joutui typerän peluutuksen uhriksi, ja myös Afinogenov jaksaa polkea - nykyisin kädetkin pysyvät ajoittain mukana.

Oikeastaan nyt on vain hyviä vaihtoehtoja jäljellä. Finaalipaikka olisi tietenkin unelma ja sinne päästessä uskon tilastovoittoon kuin vuoreen. Useilla Suomen kokeneemmista pelaajista on jo vähintään riittävästi kokemusta finaalitappioista, jotta uskalletaan, osataan ja tahdotaan välillä voittaakin. Mahdollisessa pronssipelissä saataisiin sitten joko maukas revanssi Kanadasta tai aina tärkeä arvokisavoitto Tre Kronorista. Kunhan ei vain tule sitä neljättä sijaa, mikä on lähes yhtä paha kohtalo kuin puolivälieriin jääminen!
 
Viimeksi muokattu:

proffa#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Kai Suikkanen, Pool ja NHL
Ei kyllä mene minunkaan kaaliin minkä takia tuo Luoma saa tuolla pelata, ihan käsittämätöntä! Toinen pieni epäonnistuja on Peltosen Ville. Noh ei ne tähän ketjuun kuulu

Toivotaan, että Suomi pelaa samanlailla kun jenkkejä vastaa ilman sitä lopun sähläämistä. Tasainen matsi tulossa.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Tästäkin on lupa odottaa todella mielenkiintoista ja jännää matsia, vaikkakin vastaan asettuu ennakkoon ehkäpä MM-kisojen lahjakkain joukkue.. Niin kuin aloitusviestissä lukikin, Suomi on voittanut Venäjän viimeisessä kahdessa välieräkohtaamisessa; Torinossa vuonna 2006 ja Moskovassa vuonna 2007. Toivottavasti homma jatkuu Kanadassa 2008.. Mukavin olisi, jos Suomi voittaisi tämän ja jollain Hannu Hanhien räkämaalilla Ruotsi voittaisi Kanadan ja finaalissa olisi vastakkain Suomi ja Ruotsi. Mutta uskoisin, että jos Leijonat onnistuu Venäjän tässä ottelussa voittamaan, niin luultavasti vastaan finaaliin asettuu silloin Kanada..

Katsotaan nyt peli kuitenkin ensin..
 
Kovaltshukin poisjäänti on toisaalta hieno juttu, mutta siinä olisi ollut ehkä Venäjän pelaajista kaikkein otollisin kohde pienelle kuumentamiselle ja sitä kautta punakoneen pelin sekoittamiselle.

Vähän toivoin Kovalchukin pelaamista. Pahimmillaan hän ratkoisi yksin pelit, mutta toisinaan hän pilaa oman ketjunsa pelaamisen paukuttamalla päätään seinään yksin. Siinä olisi ollut mahdollisuus suomelle.

On venäjän kalusto hyökkäyssuuntaan jälleen jotain käsittämätöntä. Uskomaton nippu. Kuitenkin pelit ovat osoittaneet, että omissa on heilläkin ongelmia, joten mahdoton tehtävä suomella ei ole.

Pelikin tulee inhimmilliseen aikaan. Great.
 

mtt

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Detroit(tiputin Bluesin pois. Blues on paska)
Nämä on niitä pelejä joista jokainen pelaaja haaveilee. Toivotaan että lataus on kohdallaan kuten oli usapelissä, ei enempää eikä vähempää. Ratkaisumaalia ei tee jengin kovin tykki vaan joku kolmosen, nelosen raataja jatkoajalla roikottamalla Nabokovin längistä. Sellainen pelaaja jolta vastustaja ei odota maalia eikä siten pidä tiukasti kiinni. Sanotaan vaikka Hahlin pitkä-päätyyn-kiekko pompahtaa tolpan kautta sisään.

Vaihtoehtona Ovetskin spurttaa Koistisen siniviivamokasta, pompauttaa kiekon ilmaan ja lyö pesäpallo-otteella Bäcksin kainalosta sisään. Ja Teemu purskahtaa itkuun, silmissä on vilisee filminpätkä Phil Housleyn syöttämästä läpiajosta, josta valkoinen potta päässään SalamaMcQueen tinttaa kiekon sisään... Se on siinä. Ura.
 
Viimeksi muokattu:

Yorgos

Jäsen
Mutta uskoisin, että jos Leijonat onnistuu Venäjän tässä ottelussa voittamaan, niin luultavasti vastaan finaaliin asettuu silloin Kanada.
Parempi vaihtoehtohan se Kanada tilastojen valossa olisi suomelle finaalivastustajaksi. Viimeksi kotikisoissa on voittanut punakone vuonna 1986. Itse en usko, että tänäkään vuonna kotijoukkue pyttyä nostelee. Pelkään pahoin, että Suomi kohtaa Ruotsin, tosin jo huomenna.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
On muuten Suomella aika kovat kertoimet... Jos pelaisin, sijoittaisin.

Kovalchukin taklauksesta: Ihan täysin puhdas niitti, vieläpä erityisen hieno sellainen. Ihan sama vaikka auttaakin Suomea tuo tuomio, mutta ärsyttää tämä mömmöm-höntsyjen hippalinja kyllä kerta kaikkiaan. Miten tuosta voi saada pelirangaistuksen!??
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Yleensä yritän aina uskoa Suomen voittoon viimeiseen saakka mutta tänään on jotenkin sellainen fiilis että Venäjä takoo tauluun jopa yllättävän rumat lukemat. Vaikka Suomi on melko hyvin rimpuillutkin tähän asti mukana niin jotenkin puolustuspelistä on vaan jäänyt hyvin epävarma kuva, ja Venäjän taitava joukkue käyttää tuon tehokkaasti hyväkseen. Toivon että olen väärässä!
 

sixtus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Barcelona
Kovalchukin taklauksesta: Ihan täysin puhdas niitti, vieläpä erityisen hieno sellainen. Ihan sama vaikka auttaakin Suomea tuo tuomio, mutta ärsyttää tämä mömmöm-höntsyjen hippalinja kyllä kerta kaikkiaan. Miten tuosta voi saada pelirangaistuksen!??

Niimpä, aikamoinen oikeusmurha! Tosin, on ihan siinä ja siinä, onko jo kiekoton mies. Jos asia on näin katsottu, ei kv-säännöillä ollut vaihtoehtoina antaa muuta kuin 5+PRK.

Itse oisin jättänyt viheltämättä kokonaan, 1 kisojen ehdottomasti komeimmista pommeista.
 

BumeLupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kovalchuk kuvan perusteella hyppää samalla kun taklaa. (ainakin tämän pätkän perusteella http://www.youtube.com/watch?v=D8ZodwrbPOI
Tällöinhän on kyseessä tietääkseni ryntäys ja mies pihalle. Etenkin kun vastustaja loukkaantuu
Oikea tuomio siis
 

Fakap

Jäsen
Ei kyllä mene minunkaan kaaliin minkä takia tuo Luoma saa tuolla pelata, ihan käsittämätöntä! Toinen pieni epäonnistuja on Peltosen Ville. Noh ei ne tähän ketjuun kuulu

Kerropa nyt proffa hyvä sitten Luoman tekemät virheet kolmesta viimeisestä ottelusta. Ja vertaa niitä esim. Niskalan, Koistisen ja Niemen vastaaviin. Sitten tiedät miksi Luoma saa pelata. Lopettaisit niiden selässä olevien nimien katselemisen ja alkaisit seuraamaan itse peliä. Antipatiat jyllää...
 

Viljuri

Jäsen
Onneksi valmennusjohto ja suurin osa pelaajista ei ole jo valmiiksi hävinnyt tai keksimässä tekosyitä antautumiselle.

Kyllähän tämäkin ketju osoittaa melko selvästi sen, että miksi peli ja leikki -puolella varsinainen menestys karttaa meitä niin tyystin, unohtaen siis nämä kemiallisesti valmennetut lajit. Kuntourheilussa riittävä tyydytys tulee noin 45 minuutin aerobisen kuntosuoritteen jälkeen aivokemiallisista syistä, mutta tässä leikissä voittaja määrätään muulla tavalla kuin pelin aikana luistelluilla metreillä tai pikkumaita vastaan tehtyjen syöttökuvioiden kauneudella.

Paremmasta tilanteesta kuin nyt kukaan maajoukkueesta ei voisi edes kuvitella pääsevänsä iskemään välierissä. Ulkomaalainen media hehkuttaa jo kanukkien ja ryssien välistä finaalia, siinä missä kotimainen on erottamassa valmentajia kesken turnauksen, ja haukkumassa muutamaan kaljaan riittävistä hopearahoista omat pelaajat alimpaan helvettiin, torvien säestäessä taustalla.

Siinä missä voittoa on tässä leikissä tavoiteltava aidosti sen omilla säännöillä, eikä hoitaa itse kunkin huonoa itsetuntoa, on kuitenkin sisäistettävä myös se, että pohjimmiltaan kysymys on höntsäturnauksesta, ei karjalalippisten herätyskokouksesta.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Kovalchuk kuvan perusteella hyppää samalla kun taklaa. (ainakin tämän pätkän perusteella http://www.youtube.com/watch?v=D8ZodwrbPOI
Tällöinhän on kyseessä tietääkseni ryntäys ja mies pihalle. Etenkin kun vastustaja loukkaantuu
Oikea tuomio siis

Tai ehkä Kovaltshuk käyttää vain jalkojaan ns. pumppuna, vai miten se menikään....

tuosta videosta ei oikein näe kiekkoa, ehtikö maalivahti torjua sen ennen taklausta, ja mihin kiekko meni. Tällähän on merkitystä kiekollisen/kiekottoman pelaajan eroon.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Venäjän tähdet jyrää Suomen. Ovetchkin tekee hattutempun ja upottaa Suomen kuin Pavel Bure aikoinaan neljällä maalilla:)
En tiedä tarkoititko Buren neljällä maalilla Naganon välierää, mutta siinä pelissä Pavel teki kyllä venäläisten seitsemästä maalista viisi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös