Lasketaanko paskatauti allergiaksi?Tätä lisää, niin eipä ole kohta enää allergioita. Elämme ylihygieenisessä maailmassa. Täällä kysellään voiko ruokaa syödä, jos se on hellalla yön yli tai parasta ennen oli pari päivää sitten.
Lasketaanko paskatauti allergiaksi?Tätä lisää, niin eipä ole kohta enää allergioita. Elämme ylihygieenisessä maailmassa. Täällä kysellään voiko ruokaa syödä, jos se on hellalla yön yli tai parasta ennen oli pari päivää sitten.
En tiedä paskoista täytteistä, mutta hygienian kanssa kannattaa oikeasti pitää silmät auki.
Tänä kesänä kaksi miellyttävää kokemusta. Ensimmäisessä kaveri hirveässä nuhakröhässä veivaa pizzojaan ja odotellessani huomasin läppärin auki tiskillä, pornosivusto esillä. En oikeasti kuullut missään vaiheessa hanan ääntä, eli se käsien pesu taisi jäädä väliin. Onneksi tuota pizzaa en tilannut itselleni.
Toisessa paikassa jätkä tupakoi kaikessa rauhassa tullessani liikkeeseen. Tilauksen jälkeen suoraan vain valmistuksen kimppuun, käsien pesu ei ollut näemmä mikään vaihtoehto. Tuo vei aavistuksen ruokahalua.
_o/Moniko pesee kotona kädet ennen kuin alkaa valmistamaan safkaa...?
Olen ehkä hieman vanhanaikainen, mutta otan mieluummin pizzan jonka tekijä ei ole kaivellut kassejaan ennen valmistusta.
Pizzataxin taso vaihtelee aivan liikaa (Ruoholahti "ok", Mankkaa aivan karmea).
Ainakin täällä Vuosaaressa tuo Pizzataxi on myös ihan perseestä. Hain tuossa männä viikonloppuna krapulaan Kebabpizzan ja krapula vain paheni moisestä känkystä.
Mistä tiedät yleensäkään ravintolassa kuka safkanvääntäjä kaivaa kassejaan tai persettään? Olet nimenomaan liian uudenaikainen, kun tuollaisia mietit.
Ja en pese yleensä käsiäni ennen ruoanvalmistusta.
Peseekö se K-Marketin jannu sitten aina kätensä kun käy röökillä tai vie roskat jätelavalle? Pitää alkaa tarkkailemaan. Moniko pesee kotona kädet ennen kuin alkaa valmistamaan safkaa...?
Eikö ilmeesi siis värähdä pätkääkään, jos esim. tarjoilija x käy vääntämässä paskat, kaivaa hieman etumustaan ja nenäänsä, sitten valmistaa paljain käsin ruokasi? Siis, syöt vesi kielellä aterian nähtyäsi tuon?
Tosin tuntuu hieman liioitellulta, että näkee kokin käyvän paskalla (miten tämän todentaa), työntää käden housuihin kaivaakeseen kassejaan sekä kaupan päälle työntää sormen nenäänsä. Ja tämä kaikki asiakkaan silmien edessä. Oikeastaan tuollaiselle tyypille voisi antaa jo turpiin jos puhut totta.
Kyllä. Periaatteita pitää olla. Mulla on teräsvatsa. Ei mitään allergioita. Olen todella harvoin niin kipeä, että pitää jäädä pois duunista. En pelkää paskan vertaa niitä bakteereita, mitä käsissäni lymyää, tai mitä suuhuni tungen. Mutta kun teen sapuskaa itselleni ja/tai muille, pesen kädet. Se on kunnia-asia.Aina kun teet vaikkapa voileivänkin...?
Ei, vaan keksin sen voidakseni osallistua tähän ketjuun.
Sama meininki. Ei minua juuri pelota omasta puolestani bakteerit, ja jossain remonttihommissa mennään ilman käsien pesua, mutta silloin kun laitetaan ruokaa, pestään kädet. Se on muiden huomioimista ja hyvä tapa, ja pesen kyllä käpälät ihan itsellenikin ruokaa laittaessani.Kyllä. Periaatteita pitää olla. Mulla on teräsvatsa. Ei mitään allergioita. Olen todella harvoin niin kipeä, että pitää jäädä pois duunista. En pelkää paskan vertaa niitä bakteereita, mitä käsissäni lymyää, tai mitä suuhuni tungen. Mutta kun teen sapuskaa itselleni ja/tai muille, pesen kädet. Se on kunnia-asia.
Tämä ääripää-argumenttien esittäminen omien ajatusten tueksi on mielestäni harmittava ilmiö Jatkoajassa (tai varmaan muuallakin, mutta en pahemmin muita foorumeita seuraa).
Burger Kingin reseptien salaisuus paljastui amerikkalassa:
No possuahan noi yleensäkin on. En muista missään Suomessa nähneeni naudan ribsejä, enkä nyt muutenkaan tiedä että onko ne kuinka suosittuja. Aika massiivisia niistä tosiaan tulisi, monessa paikassa varmaan rajoittaisi grillin/uunin koko.Pikkulämpimien puolelle oli merkitty tämä lajike nimellä "grillikylkeä ja ranskalaisia".
Kyseinen setti piti sisällään about 10 kappaletta isoja ranskalaisia ja 2 ribsiä, jotka olivat ilmeisesti jotain porsasta, koska ainakaan meikäläisen mielikuvan (kokeilin 1. kertaa) syvän etelän massiivisista kylkiluista nämä olivat hyvinkin kaukana. Mukaan tuli myös pieni kuppi omavalintaista soossia ja hyvin tuntui ruoka maistuvan.
Burger King ei tulekaan Suomeen. En osaa suhtautua tähän oikein millään tavalla, koska en tiedä, mistä jään paitsi. Noh, ehkä sitte joskus.
http://www.taloussanomat.fi/myynti/...burger-king-ei-tulekaan-suomeen/201017382/135 (Aiheesta tarinaa ts:n sivuilla.)
. Eipä annosten koot tai maku eroa mitenkään siitä mitä meillä on jo tarjolla.
Starbucksikin olisi kiva.