Phaneuf#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa Bay Lightning
Oli kyllä helvetin luokaton esitys padalta mutta myös tuomareilta! Ei niihin nyt kaaduttu mutta kyllä hermo palaa tähän uuteen aloitushässäkään. Miksi se on niin helvetin tarkkaa missä se jalka on?! Sitten vastustajan äijä leipoo maassa makaavaa pelaajaa nyrkillä päähän ei jäähyä sitten kun pistät lavan väärään aikaan jäähän niin siitä jäähy?! Naurettavaa touhua ja pelaajienkin hermot on varmasti koetuksella. Ässistä sen verran vielä että miten se maalille meneminen voi olla noin vaikeaa! Tänään oli hyviä matalia vetoja jotka Laurikainen pudotti eteen mutta kun ei siellä ollut ketään lähelläkään niin helpolla pääsi taas kerran vastustaja. Vi**umaisuus kyllä puuttuu tuosta nipusta täysin.
 
"Isomäen seisomakatsomo huusi meille tämän mestaruuden" -Ässien hyökkääjä mestaruusjuhlissa 2013

Hecquefeuille

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässistä sen verran vielä että miten se maalille meneminen voi olla noin vaikeaa! Tänään oli hyviä matalia vetoja jotka Laurikainen pudotti eteen mutta kun ei siellä ollut ketään lähelläkään niin helpolla pääsi taas kerran vastustaja. Vi**umaisuus kyllä puuttuu tuosta nipusta täysin.
Se Taimen tarkoituksellinen rebound veto jäi mieleen. Taimelta hyvä veto takapatjaan ja siitä Salmiolle tyhjää maalia tarjolle, mutta ei saanut kiekkoa haltuun. Tuo tilanne jotenkin kuvaa tämän hetken peliä. Paikkoja on, mutta ne onnistutaan kusemaan monilla eri tavoilla; kiekko ohi maalista, veto suoraan logoon tai sitten pomputellaan ja vetoa ei koskaan tule. Kotipeleissä näyttää siltä, että jokaisen pelaajan selässä on 200kg painava gorilla.
 
"Tämä on viimeinen viestini palstalle."

Punamusta 30.4.2020 Jatkoajan keskustelupalstalla

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Niin. Työteliästä mutta tasapaksua. Alunalkaenkaan ei ollu varmoja ratkaisijoita juurikaan, eikä potentiaalisissa ole otettu isoja askeleita. Killinen, Kivelä tietysti pudonneet pois. Eikä luottopelaajien luottopelaaja Lähteenmäkikään ole ihan 100.

Olisko tehottomuus tehnyt kipsiä, katastrofikauden peikot nousseet lymyilemään olkapäille, ja onhan tää tietysti rakennuskausi. Moni pelaaja vasta opettelee kantamaan vastuuta. Hedelmiä korjataan sitten aikanaan. Silti, pieni yllätys, että kääntyy niin helposti tuskaisuuden puolelle. Ei kuitenkaan pitäs olla maailman suurimmat paineet harteilla vaan mahdollisuus näyttää. Johtajia ja johtajuutta kysytään, valmennusta myöten.

Fyysisyys ja asenne on yks pala kakkua. Laadukas kiekollisuus ja fiksusti yhteen pelaaminen tuppaa vaan tuottamaan menestystä tänä päivänä. Ehkä tämäkin vielä vaiheessa.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Yksi ongelmista on ehdottomasti tää sarjaohjelma, ja se että Ässät on varannut kotipelipäiviksi lauantait, vaikka paras terä on nykyään perjantaina.
Ensin peli alkaa 18:30 jossain toisella puolella Suomea, ja seuraavana päivänä kello 17:00 Porissa, tuohan on jo kidutusta, oikeesti.
Lauantaina jaksetaan pelin alussa roikkua mukana, mutta puolessa välissä retkahtaa, ei tarvi olla iso epäonnistuminen, niin päät painuu pensaaseen ja se on menoa sitten, mäkeä alas.
 
Olen ässäkannattaja, juntti ja kehityksen jarruttaja
Suosikkijoukkue
Ässät, Hurricanes
Kivenmäki saa aika paljon huutia ja ihan syystäkin, ei siinä mitään. Enemmän on haluttu ja uskottu saaavamme kuin mitä on saatu. En silti ihan heti usko nuoren nälkäisen pojan kohdalla mihinkään ylimielisyyteen tai laiskuuteen, vaan uskon ennemmin ihan rehellisesti pelin olevan nyt hukassa. Otto taitaa kokea kasvukipuja siitä, mikä hänen paikkansa ja identiteettinsä on tässä pelitavasa. Oton tyyppinen luova pelintekijä varmasti "kärsii" siitä, kun kaikki kiekottomat pelaajat luistelevat lähinnä kulmia kohti.

Vaikka Lähteenmäki on ihan erityyppinen pelaaja, niin olen miettinyt, että kärsiikö hänkin vähän tästä samasta syystä? Samikin on ollut vahvimmillaan kun maalin tekoa yritetään suoraviivaisesti. Tai sitten Samilla on jotain vaivaa tai muuta jumia... oudon löysältä hän on näyttänyt.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Eniten vituttaa pikkumaven pelissä nuo ylivoimilla ylioptimistiset kolmen äijän läpi heitetyt rystylätyt. Isänsä osasi katsoa paikan läpisyötölle ja kun se syöttö lähti, niin se tuli lähes aina kovaa ja suoraan lapaan. Kysykää vaikka Kuuselalta.

Perusasiat kuntoon yv:llä ennen kuin on varaa heitellä noita neppisyöttöjä neliön läpi. Muutenhan tuo pelaa ihan ok, hyvin vie kiekon pois vastustajalta mailalla jne.
 
Porilaiset hitsaa tykimmin!

On vaikeaa olla nöyrä, kun on niin mahdottoman hyvä.

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Se Taimen tarkoituksellinen rebound veto jäi mieleen. Taimelta hyvä veto takapatjaan ja siitä Salmiolle tyhjää maalia tarjolle, mutta ei saanut kiekkoa haltuun.
No ei tuossa tilanteessa kiekkoa haltuun oteta vaan vedetään suoraan vastakiekkoon. Niin kuin Salmio nyt tekikin mutta sihti oli persiistä
 
******************************************** The only card I need is the Ace of Spades *********************************************

vero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eniten vituttaa pikkumaven pelissä nuo ylivoimilla ylioptimistiset kolmen äijän läpi heitetyt rystylätyt. Isänsä osasi katsoa paikan läpisyötölle ja kun se syöttö lähti, niin se tuli lähes aina kovaa ja suoraan lapaan. Kysykää vaikka Kuuselalta.

Perusasiat kuntoon yv:llä ennen kuin on varaa heitellä noita neppisyöttöjä neliön läpi. Muutenhan tuo pelaa ihan ok, hyvin vie kiekon pois vastustajalta mailalla jne.
Sinällään ihan totta, että väkinäistä on Kivenmäen ylivoimapeli, koitetaan pakottaa tilanteita siltä mistä niitä ei ole. Mutta, mutta, eilen en viitsynyt lähteä kiireisen päivän jälkeen hallille, vaan avasin Telian ja siellä oli juurikin Tommi Taimen haastattelu, kaikkea diipadaapa, mutta jos en ihan väärin kuullut Taimi vastasi ylivoiman harjoittelusta esitettyyn kysymykseen, että ei ole tällä viikolla harjoiteltu. Yleisessä tiedossa on, että ylivoima on ollut aivan kuraa, mutta siihen ei silti liikeä aikaa treeneissä. Sanoisin, että on vähintään optimistista odottaa tilanteen paranevan ilman raaka työtä ja lukemattomia toistoja, jotta saadaan kaikki ylivoiman miehet ymmärtämään mitä tapahtuu nyt ja mitä tapahtuu kolmen sekunnin kulttua.

Tällä tavalla Ode ja muut ylivoiman pyörittämisestä vastuussa olevat jätetään tavallaan aivan oman onnensa nojaan ja vaihtoehdot ovat periaatteessa kiekon pyörittäminen vaarattomasti laidoilla tai sitten joku epätoivoinen ajatus, jossa ei ole mukana kuin kiekollinen, koska muut eivät yksinkertaisesti tiedä mitä on tulossa.

Omaan silmään Ode on näytti paremmalta sekä Lahdessa että Porissa, esimerkiksi pelasi Taimelle aivan ensiluokkaisen paikan tilanteen ollessa vielä 0-0, siitä sisään ja lopputulos olisi voinut olla aivan erilainen. Näkisin myöskin, että Kivenmäki edelleen osaa rauhoittaa ja rytmittä peliä ihan OK, ongelmana on vain se, että nämä manööverit tapahtuvat liian kaukana vastustajan maalista, koska tällä hetkellä joukkueella ei riitä kaksinkamppailu voimaa raapimaan irtokiekkoja Kivenmäen kaltaisille taitopelaajille lähellä vastustajan maalia.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Miten @vero näet Kivenmäen liikkeen verrattuna viime kevääseen? Itselle näyttää, että putki kulkee nyt aika tahmeasti. Viime keväänä Tiivolan kanssa olivat useasti 2vs1 tilanteissa ja niistä tuli Otolle ihan hyviä tehojakin. Missään tapauksessa ei ainakaan eteenpäin ole menty viime kaudesta ja tätä liikkumista pitäisi edelleen kehittää jos haluaa isompiin ympyröihin päästä
 
******************************************** The only card I need is the Ace of Spades *********************************************

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Eilen oli ensimmäinen erä hyvä. Maalinteon vaikeus on vaan se juttu.
Yksi maali avauserään niin peli olisi ollut täysin eri.
Itse asiassa juuri tuolla olen itsekin tänään lohduttautunut. Ässät tuli hyvällä otteella peliin, mikä nimenomaan oli se iso kysymys perjantain murskavoiton jälkeenpäin, ja oli ensimmäisessä erässä parempi. Yksikin maali, ja eipä olisi JYP tehnyt seitsemää, pelin virtaus olisi ollut täysin eri

Mutta toki myös juuri tästä syystä eilisen kaltaisen luovutusvoiton antaminen oikein korostuukin..
 
"siis ymmärrän syvällisesti hyvän taiteen määrittelemisen ikiaikaisen dilemman, mutta kyllä paskan aina tunnistaa"
(Kyösti Pöysti)

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT #97, Savinainen, Ruudut ja Ässien sylkykupit
Tiettyjen jo vanhastaan tuttujen nimimerkkien toimesta on lytätty jo likimain kaikki:

Kerttula on kasannut joukkueen väärin, valmennus on epäonnistunut ja liian löysä, sekä rosterin runko alisuorittaa. Juntta vaatii jo päitä vadille ja Summanenkin on nostettu esiin.

Taitaa olla kohtuuton pyyntö, mutta antakaa nyt herranen aika hiukan aikaa tälle projektille. Koko toimiva organisaatio on pistetty uusiksi ja joukkue on nuori, eikä vielä kunnolla hitsaantunut. Juuri kuvailemani asenteen takia organisaatiosta tuli tuulinen ja nurkkakuntainen. Toivottavasti siihen ei koskaan palata. Nykyinen polku näyttää ammattimaiselta ja sillä on tulevaisuus.
 
Viimeksi muokattu:
"En koske mömmöihin enää metrin kepilläkään! - Kas metrin keppi ja mömmöjä, taidanpa koskea niihin sillä vähän..." - 8.2.2013 Rauno Repomies

motamoro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jotenkin tuntuu, että laukauspaikoissa pelaajatkaan eivät edes usko sen kiekon menevän maaliin ja lauotaan vain koska "tästä nyt pitää laukoa" ja sitten katsotaan mihin se kiekko lähti.

Ei niiden kutien tarvitse olla tykkejä tai äärimmäisen tarkkoja, tästä yhtenä esimerkkinä Zaborsky, joka iskee kaudessa puolenkymmentä maalia nollakulmistakin.
Lainaan röyhkeästi itseäni.
Tänään nähtiin miten maalintekijä tekee mistä vaan maalin kun tahtoa löytyy, kukaan muu kentällä kuin Zaborsky ei uskonut tuon vedon menevän sisään, mutta silloin se juuri riittää.

Intoa piukeana saa odottaa perjantain huumaa kun pohjilla rämpivä Sport tulee hakemaan itseluottamusta Isomäestä 0-5 kun patapakka saapuu takki auki ottamaan sarjajumbon vastaan.

Vaihtoehtotodellisuudessa kaukaloon tuleekin vastoin todennäköisyyksiä kahden viime ottelun nöyryyttävistä tappioista sisuuntunut Ässät ja takoo ensimmäisen kotivoiton sitten neljään viikkoon. Valitettavasti ensimmäinen skenaarioo tuntuu näin tiistai-iltana varteenottavammalta ja jos Sport saa yli 2,60 kertoimen pitää siihen iskeä.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Jatkuvasti hävinnyt Sport on todella vaarallinen Ässille. Kaikki tappioputket loppuvat joskus ja Ässät on hyvä näissä putkien katkomisissa
 
******************************************** The only card I need is the Ace of Spades *********************************************

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Jatkuvasti hävinnyt Sport on todella vaarallinen Ässille. Kaikki tappioputket loppuvat joskus ja Ässät on hyvä näissä putkien katkomisissa
Kyllä Ässätkin kotonaan joskus voittaa. Nyt olisi aika katkaista se putki. Nää on kaikki kasvukipuja, ja sitä ettei joukkue ole vielä Kerttulan ja Selinin näköinen johtuen muutamista Korpin hankkimista rasitteista, jotka tuolla vielä mukana viilettää. En kuitenkaan Korppia tahdo suolata, kyllä mies varmasti parhaansa yritti pelaajahankinnoissa.
 

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Persukka vie mikä tappio. No, ainakin Hedberg löysi akanoiden sekaan kadottamansa jyvän ja Tyson jatkoi tehoiluaan. Ei ole ollut mikään paras peli, taaskaan, lukemieni palstakommenttien perusteella. Ihmeellistä, että joukkue on päästänyt minuutissa kaksi osumaa heti Hedbergin tekemän johtomaalin jälkeen. Tuntuu siltä, että nuoren Padan selkäranka olisi terhakkaan kalsiumannoksen tarpeessa. Ei voi ryssiä liikaa kelpo tilanteita katastrofeiksi.

Ei viitsisi korostaa liikaa tätä tulevan perjantain peliä, mutta vähän pakko, sen merkitys kun ei ole ihan mikään pienin mahdollinen. Kotona on tehty viimeksi yli yksi maali melkein kuukausi sitten ja vastassa on sarjan jumbo, tappioiden kyntömailla kököttävä Sport. Kotipeli on myös viimeinen mokoma noin kolmen viikon ajaksi. Ellei tätä seuraavaa peliä voiteta, Selin saa ryhtyä keittämään uutta käärmekeittoa taikka valmistelemaan korjaustoimenpiteitä. Pakko saada voittojen kautta pisteitä, että pysytään kympin sakissa eli pinnan yläpuolella. Muuten touhu lyssähtää ja koittaa romahdus. Ei kiitos, ei todellakaan.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
0-7 tappiokaan ei tunnu niin pahalta kuin tämä. Tässä sentään tehtiin 3 maalia ja noustiin tasatilanteeseen. Piste tai kaksi oli tulossa kun oltaisiin vain pidetty kiekko loppuun asti hallussa. Mutta ei auta, mitään ei jäänyt käteen paitsi armoton ketutus.
 
******************************************** The only card I need is the Ace of Spades *********************************************

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Niin ja olihan se Tepsi-pelikin syyskuussa samalla tapaa eli lopussa meni mahdollisuudet pisteille

"Kyseessä oli Ässille kauden toinen viime hetken tappio. Syyskuun lopussa Porissa TPS teki voittomaalin seitsemän sekuntia ennen loppua"
 
******************************************** The only card I need is the Ace of Spades *********************************************

Tuamas

Jäsen
Kurittomuuden ymmärtää muutaman kerran kaudessa, mutta nyt alkaa jo lähteä hanskasta.

Selinillä on viimeiset hetket saada ote joukkueesta takaisin, jos tälle kaudelle halutaan muita tavoitteita kuin pelaajien kehitys sekä armoton taistelu kymppisijasta.
 
Åja.

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Hyhyy, ei hitto mikä maali. Niin löysää läpsyttelyä jatkoajan alkamisen kunniaksi, että tekee pahaa katsoa. Hei Ässät ja sitä edustavat ässät: peli kestää 60:00 ja se pelataan tuossa tilanteessa, myös muutenkin, loppuun asti. Perhanallista pelaamisen lopettamista. Tuo jengi tarvitsee todellakin sitä kalsiumia, jotta ruoto pysyy paitsi ehjänä, myös pystyssä.
 

motamoro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuo on kyllä kaiken kaikkiaan melko järjetön maali.

10 sekuntia jäljellä, kiekko Saipan alueella
8 sekuntia jäljellä, kiekko punaviivalla
5 sekuntia jäljellä, kiekko Ässillä hallussa omalla alueella ilman huomattavaa painetta.

Tämän jälkeen olisi vaihtoehtoja palauttaa kiekko maalin taa Stenqvistille tai sulkea se laitaan, tai lyödä vaikka roikkukiekko kohti päätyä. Sen sijaan tämän jälkeen menetetään lopun parin sekunnin sisään, ei kerran vaan kahdesti Zaborskylle, jonka jälkeen hyvää yötä.

Huomionarvoista on osittain se myös, että näissä 10 tappiossa mitä on tullut niin ainoa jossa ei itse olla jotenkin sössitty (TPS, KalPa, vieras-SaiPa, HIFK-alku) on tai oltu muuten vaan ihan helvetin paskoja (Tappara, JYPx2, Lukko, koti-SaiPa) on tuo Oulun 3-0 tappio.
 

Ainapata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kurittomuuden ymmärtää muutaman kerran kaudessa, mutta nyt alkaa jo lähteä hanskasta.

Selinillä on viimeiset hetket saada ote joukkueesta takaisin, jos tälle kaudelle halutaan muita tavoitteita kuin pelaajien kehitys sekä armoton taistelu kymppisijasta.
Käsittämätöntä, miksi antaa muutaman märkäkorvan neppailla tuolla. Vituttaa eniten katsoa tuon Kivenmäen nulikan päämäärätöntä haahuilua. Velttoa puolustamista. Taimi sentään yrittää ja antaa kaikkensa kentälle, liikaa on vapaamatkustajia. Kilpailun puute on erittäin huono asia. Salmio, Lähteenmäki voisivat myös ottaa hieman itseään niskasta kiinni. Työmäärä on varsinkin Salmiolla onneton, pitäisi näyttää esimerkkiä nuorille. Näyttää siltä, ettei homma kiinnosta, kuritonta, välinpitämätöntä pelaamista usealla pelaajalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy