Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Uusittu sarjajärjestelmä jääkiekkoon

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana juudas, 06.02.2001 klo 09.17.

 1. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Pitää paikkansa. Imatralla pitäis ens rakentaa se maakunta areena toho Spaan viereen, sit pitäs hommata rajantakaa Olikarkki rahottamaa touhuu öjyrahoilla. Eikä siinä viellä kaikki, sit pitäs ostaa viel ne 10 000 katsojaa sinne katsomoon.( no asia on jo muhimassa ;D )
   
 2. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Olet hyvinkin oikeassa, mutta varmaan mielenkiinto sarjoja kohtaan nousisi ja niitä katsojia voisi ilmaantua hallille, eikä Liigajoukkueetkaan voisi ehkä myydä kaikkia pelaajia pois, jos olisi pienikin pelko, että sieltä paikka sitten kuitenkin menisi. Puhumattakaan yleisen suomikiekon tasosta.
   
  OCE tykkää tästä.
 3. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Lainaus:
  Totuuspohjaa tässäkin, mutta tuossa kun vilkaisin videoita noista nousukarsinnoista naapurista niin kateellisuus ja haikeus siinä iski. 18000 asukkaan Oskarshamn nousi SHL:ään täysissä halleissa mielettömän draaman kera. Kyllä ainakin vielä urheilu ja sen aiheuttama tunne ajaa omassa mielessä kaiken muun edelle. On noita hieno katsella. Suomihan voisi vastaavasti lähettää naapuriin talouslukuja ja kuvia tyhjennysmyynneistä. Saadaan naapuriinkin tätä meidän draamaa ja urheiluromantiikkaa..
   
  Porilaine miäs, tirehtööri12 & OCE tykkäävät tästä.
 4. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Kaksi asiaa johon vaikuttaisi välittömästi, totaaliset tyhjennys myynnit loppus ja häntä päässä tapeltas loppuun asti sijoituksista. Tuon jälkeen hyppää kuvaan ne perus jargonit.