Ilmoitukset

Nimimerkki Nahkizz paljastui heti palstauransa aluksi trolliksi, joten passitimme hänet saman tien ulkoruokintaan.

Nimimerkin killswitch tuotanto ei ollut tarpeeksi hyvällä tasolla ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Nimimerkki sporttipappa on laitettu viikoksi katsomon puolelle rauhoittumaan Jokerit-osioon kirjoitetun henkilökohtaisen hyökkäyksen jäljiltä.

Nimimerkki Cobol kuittasi itselleen viikon pelikiellon turhasta ja provosoivasta ketjunavauksestaan Jokerit-osiossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Uusittu sarjajärjestelmä jääkiekkoon

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana juudas, 06.02.2001 klo 09.17.

 1. miraculeux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Ei kyllä yllätä, että kovimpaan ääneen täällä liigan kiinni pitämisen, ja farmisarjan luomisen puolesta on porilainen. Lähinnä huvittavaa luettavaa, kun tunteet ohjaa sormia.
   
 2. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  Onpa huvittavaa kun tämä sama ikiliikkuja on taas polkaistu liikkeelle. Tällä kertaa vaan toisessa ketjussa, äänessä täysin ne samat valittajat jotka muutenkin täällä valittaneet vuosia, täysin samoista asioista ja itkeneet omaa kurjuuttaan ja Mestiksen paskuutta. Lähinnä huvittavaa miten tunteet ohjaa sormia näiden putoamis ja nousu haaveiden kanssa, eikä sillä realismilla, ammattilaisuudella, rahalla ja sillä mistä ne rahat tulee ole mitään merkitystä. Nimen omaan ne tunteet ohjaa sormia ja ajatuksia. Aina kun joku yrittää vähän kertoa, että kun se fakta nyt vain on että ammattilaissarja ja mahdollisimman ammattimaiset organisaatiot on Suomen jääkiekkoilun etu. Kannettu vesi ei kaivossa pysy, vaikka kuinka olisi hullunhaaveet Liigapaikasta ja että yhtäkkiä jossain tuppukylässä on rahaa pyörittää miljoonilla joukkuetta. Sieltä löytyy nämä samat sankarit kertomaan niille toppuuttelijoille, miten ne ei nyt vaan ymmärrä sitä nousuhuumaa ja merkitystä peleissä yms. tunteellista soopaa. Nimen omaan tunteellista, kun järjen, saati todellisuuden ja nykyajan kanssa sillä ei ole mitään tekemistä. Sitten vielä yritetään väittää että järjellä, talous edellä, konkurssit eivät ole positiivinen asia jne. ajattelevat on muka tunteellisia.

  Tämä touhu on jo niin nähty. Tuolta vaan lukemaan 600 sivua tekstiä missä kaikki käyty jo läpi ja sen takia tuntuu olevan aina pakko siirtyä uusiin ketjuihin, kun argumentit on jo loppuneet aikaa sitten, vain se jankkaus jatkuu.
  Ehdotuksia Liigan sarjajärjestelmäksi
  Liiga sulkeutuu taas – mihin menet Mestis?
  linkit jatkoajan keskustelupalstalle
   
  Viimeksi muokattu: 22.01.2019 klo 13.38
 3. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Jotenkin arvasinkin, että sinä löydät tiesi tähänkin ketjuun...

  Ikiliikkujasta kyllä samaa mieltä. Poterot molemmilla puolilla ainoastaan syvenevät, taistelusta väsyneet vain korvataan aina välillä uusilla täydennysmiehillä. Minkäänlaista ymmärrystä vastapuolen näkemyksille ei varmasti tule tälläkään kertaa löytymään.
   
 4. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Aina löytyy näitä suljettujen sarjojen puolesta puhujia joita minä ainakin kovasti ihmettelen. Vaikka sarjaportaiden ero on valovuoden, vaikka kukaan ei koskaan nykyisestä Mestiksestä haastaisi kunnolla vaikka tällä kaudella konttaavia Ässiä, niin miksi se ei voi olla auki?! Näen vain hyviä asioita että näitä karsintoja pelattaisiin ja tämä urheilullinen panos pakottaisi koko kauden taistelemaan ja haastaisi koko seuran toiminnan eikä näitä pajatson tyhjennyksiä olisi.
   
 5. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Joo voin sen verran omaa osallistumistani kommentoida että en muista juurikaan aiempiin ketjuihinkaan kirjoitelleeni, voi tietty olla että en vaan muista.
  Oli vaan ihan pakko takertua tuohon kokonaan uuden farmisarjan perustamiseen kun se oli kaikessa koomisuudessaan vähän ylihauska juttu.

  Minulle on ihan sama millä sarjasyseemeillä pelataan. Minusta on yhtä siistiä olla Mestis joukkueen kannattaja kuin Liiga joukkueenkin ja valikoin aina sen sarjan ottelun katsottavaksi mitä mieluiten seuraan ja ne menee järjestykseen NHL, Mestis, KHL, Liiga
  Molemmat Suomen sarjat ovat riittävän hyvätasoisia, mutta Mestis ei ole niin armottoman tylsää kuin Liigakiekko. Vaikka kumpikin sarja on riittävän hyvä seurattavaksi niin kumpikin on niin huono parhaisiin sarjoihin nähden, että ei tarvitse paljon hiekkalaatikolla elvistellä.
   
  Kuubextra tykkää tästä.