Tarinankertoja
Jäsen
- Suosikkijoukkue
- Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Miten tyhjä voi räjähtää? Ei tyhjiö, vaan tyhjä, ne on kaksi eri asiaa kuten varmasti hyvin tiedät. Jos aikojen alussa ei ole ollut mitään, silloin ei ole mitään josta voisi syntyä jotain.
ei ole.
Tyhjä voi "lainata" tulevaisuudesta, kuten koko ajan kvanttitasolla tapahtuu. Aika on vielä selittämättä, ja ratkaisu lienee siinä, kun puhutaan "kaiken teoriasta" (oma arvaus)
Se, miten maailma on syntynyt, on (tällä hetkellä kun mitään asiaan liittyvää ei voida todistaa) täysin uskon asia, uskoo sitten mihin tahansa. Raamattuun, tieteeseen tai naapurin mummoon.
Eip.. Raamattu ei kerro mitään maailman synystä (vain sadun), ja sen uskominen on vain.. nätisti sanottuna, tyhmää.
tieteeseen ei tarvitse uskoa, sillä sen voi ymmärtää ja selittää ja tutkia itse. Tieteen teoriat ovat falsioitavissa.
Maailman synnystä tiedetään paljon, niin paljon, että raamatun kuvaus tästä voidaan heittää satulaariin
Jos ja ilmeisesti kun täälläkin moni väittää jotain muka-faktaa Raamatusta, olisi hyvä että ko. henkilö olisi itse joskus edes aukaissut kyseisen kirjan.
Luettu useasti. Epäilen että sinä et edes kertaakaan.
maailmankaikkeus on ollut aina olemassa.
Todistettavasti, ei ole ollut
2. maailmankaikkeus on syntynyt isossa räjähdyksessä.
Erittäin todennäköistä.
3. maailmankaikkeus on syntynyt pisteestä, joka on alkanut laajentua (mistä se piste on sitten tullut?) .
singulariteetista
Raamatun lukemisen vähyyden ohella on aika paljon viä luettavaa maailmasta ylipäätään. Jos BigBang teoria kiinnostaa, siihenkin on erinomainen populaarinen kirja tarjolla (kysy kirjastostasi)
Simon Singh: Big Bang: Maailmankaikkeuden synty: Kaikkien aikojen tärkein tieteellinen läpimurto ja miksi se on hyvä tuntea.
Mutta ei se ole yhtään sen "tyhmempi" näkökulma, koska mitään noista ylläolevista ei pystytä todistamaan nyt ja tuskin pystytään todistamaan koskaan.
Olematonta ei voi todistaa olemattomaksi, ainoastaan olevaksi. Niinpä todistus menee aina niin päin, että jotain todistetaan todeksi.
Kaikki tieteellinen näkemys ovat selkeän loogisen tutkimus ja ajattelukulkujen synnyttämiä. Lyhyt historia lähes kaikesta on mainio opus tämän ymmärtämiseksi.
Jos mikään ei ole ikuinen, niin mistä se jumala tuli? Kuka sen loi? vai voiko joku olla sittenkin ikuinen? Jos Jumala, miksi ei maailmankaikkeus? tai mistä se Jumala sitten syntyi? tyhjästä? Jos kykenet uskomaan tyhjästä syntyneeseen jumalaan, niin miksi et tyhjästä syntyneeseen maailmankaikkeuteen?
Jumala luojana johtaa loogiseen kehänpäätelmään noilla perusteilla