Urut, kissat ja avaruuspoika – TPS:n ottelutapahtuma

  • 1 312 114
  • 6 477

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Hallin ja tapahtuman osalta tällä hetkellä mielestäni todella paskaa tekemistä.

Tuo bissekatsomo on yksi vitsi. Aivan totaalista huumoritouhua. Jos tätä ei osaa ratkaista niin on oikeasti oltava jonnin verran väärissä hommissa.

Jää on surkeinta mitä itse muistan sitten Typhoonin avajaisten. Mitä siellä on uudistettu, ja miksi? Onko se maksanut jotain että tuo on saatu tuollaiseen jamaan.

Hävetkää.

Palautetta tuosta olutkatsomosta on tullut niin paljon ja pääosin negatiivista, ettei TPS voi olla tekemättä jotain. Twitterissä oli nopealla vilkaisulla toistakymmentä ihmetys/ärsytysviestiä koskien tuota. Ja muualla somessa lisää. Harmittaa sikäli, koska tarkoitus on ollut vain parantaa katsomoa jo kokemuksia. Toteutus ei nyt onnistunut, joten lakki kouraan ja homma kuosiin.
Jään kunto ihmetyttää, sillä uudet jäädytysputket on asennettu. Joku siellä putkistossa mättää.
 

Viheltää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turku + länsirannikko
Mua ei haittaa oluen hinnat eikä muutkaan valot, mutta @-TMA- miksi hallilla saa polttaa paikassa missä tulee tupakan savu lasten maailmaan, tähän kuulemma annettu myös lupa. Se ketä tähän antanut luvan voisi itse mennä seisomaan pariksi tunniksi röökin savuun.!
 

-TMA-

Jäsen
Mua ei haittaa oluen hinnat eikä muutkaan valot, mutta @-TMA- miksi hallilla saa polttaa paikassa missä tulee tupakan savu lasten maailmaan, tähän kuulemma annettu myös lupa. Se ketä tähän antanut luvan voisi itse mennä seisomaan pariksi tunniksi röökin savuun.!

D-puolen tupakointia piti testata avauspelissä, mutta silloin jäi välistä. Tämän pelin osalta minulla ei ollut tietoa. Hitto, kun olisin saanut aiemmin tiedon, niin olisin voinut käydä heti tarkistamassa asian.

Voin huomenna selvitellä, että oliko käytössä ja olivatko myös ilmaverhot, joiden tarkoitus on estää savun tulo sisälle, ovella käytössä.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Kun menee tätä ketjua vähän taaksepäin, niin huomaa ettei tuo kaljakatsomo saanut silloinkaan suurta riemua aikaiseksi. Kyllä kuluttaja näyttää jos jokin ei toimi.

Plussaa kuitenkin siitä, että huomaa kuinka paljon positiivista pöhinää on tepsin ympärillä jos anniskelukatsomo on lähes suurin huolenaihe.
 

eCiuj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Paljon ollaan jo sanottu, hyvässä että pahassa, mutta missä ihmeessä ovat erätaukokellot? Yhtä arvoitusta, onkohan erätaukoa jäljellä 10 vai 2 minuuttia. Jos ei kelloja saada toimimaan, niin edes aika näkymään screeneihin.
 

Fattsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pittsburgh Penguins
Toivoisin itsekin reagointia kaljakatsomoon. Lipulle ihan normaalihinta. Oma kulutus hallilla ainakin kasvaisi, jos saisin paikaltani syödä pöydän ääressä ja juoda tuopin per erä. Erätauoilla en lähde kaljaa hakemaan, sillä en halua sitä kitata alle vartissa. Hodaria suurempaa en normaalilla katsomopaikalla lähtisi syömään.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En oikein ymmärrä, miksi tästä ravintolakatsomosta täytyy tehdä näin erinomaisen hienoa ja kallista tuotetta. Varsinkin kun meillä on jo Aura-ravintola, jossa syöminen ja pelin katsominen onnistuu ihan samalla tavalla. Parempi olisi vain normihintaiset liput ja kerätä sitten lisätuloja ravintolamyynnillä. Eiköhän siinäkin jäätäisi jo huomattavasti voitolle vanhaan verrattuna. Kaikilla olisi hyvä fiilis ja kenties tuotteesta tulisi niin suosittu että D-päätykin saataisiin pelistä toiseen suht täyteen. Mentäisiin siis enemmän asiakaspalvelun kuin talouden ehdoilla.
 

Lakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onhan toi kaljakatsomon konsepti todella outo. Jos haluan matsin aikana juoda kaljaa (eli kuluttaa enemmän rahaa) on siitä maksettava etukäteen lisämaksu vaikka paikat D-katsomossa ovat vielä lähestulkoon hallin huonoimmat. Lisäksi on maksettava pakollisesta ei alkoholipitoisesta juomasta, vaikka koko katsomon idea on alkoholitarjoilu. Limpparia on voinut ennenkin juoda missä vain. Se on ihan hyvä idea että halutessaan voi ostaa myös ruuan. Ja että olutta saa tilattua suoraan pöytään.

Lyhennettynä: En halua maksaa hallin huonoimmista paikoista hallin kalleinta hintaa, vain sen takia että voisin kuluttaa lisää rahaa. Enkä halua maksaa mistään sellaisesta pakollisesta mitä en halua.

Ehdotuksia: Lippujen hinnat alas ja rahat oheismyynnillä. Pakollinen juoma pois tai tilalle edes drinkkilippu jonka voi käyttää haluamaansa juomaan.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lakki, siellä ei ole 11820 anniskelupaikkaa, joten anniskelupaikoille pääsee rahalla. Jos ei halua maksaa palveluista, joita anniskelupaikka tarjoaa, niin sitten sinne ei mene ja paikka jää niille, jotka ovat valmiita maksamaan.

Limpparin pakkojuotosta olen samaa mieltä. Tuosta tulee lähinnä mieleen 60-luvun ravintoloiden pakkosyöttö, että sai tilattua alkoholia.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Oltiinkohan toimistolla varmoja, että uusi raflakatsomo pullistelee heti jengiä kuin joku Ruissin vippi? Kiekkokatsomossa Turussa ei taida päteä samat lainalaisuudet. Hinta alas, katotaan sit.
 

Laiska pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ilmainen idea, saa käyttää: Anniskelukatsomon hinnat samalle tasolle kuin ne olivat ennen anniskeluoikeutta. Mikäli tällä tulee anniskelukatsomo täyteen, voidaan lisäpaikkoja tehdä purkamalla ne pöydät tai osa niistä ja laittamalla penkit takaisin. Täyden anniskelukatsomon ei luulis olevan ongelma muutenkaan, sillä saahan ne ulkopuolelle jääneet virvokkeensa hallin muista ravintoloista erätauoilla ja erien aikaankin. Jotenkin tää haisee nyt siltä, että tässä on käynnissä ihmiskoe: miten nyhdetään mahdollisimman paljon rahaa mahdollisimman pieneltä määrältä ihmisiä.
 

Viheltää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turku + länsirannikko
Ellen väärin katsonut otteluohjelmaa niin tällä kaudella ei tiistaisin enään kotiotteluita pelata, eli ei tiistailäpsyttelyjä Turussa.
Katsomoravintolassa voisi koittaa niin että kaikilla lipuilla pääsee katsomoravintolaan, eikä sisällä virvoiketta. Tämä lisähintasäätäminen ei hyödytä ketään.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Sekä täällä että eri some kanavissa kun katsonut kommentteja, niin harvinaisen yksimielinen näkemys tuntuu asiakkailla olevan tästä ravintolakatsomosta. Kiinnostusta tuossa muodossa ei ole, se häiritsee merkittävästi muita asiakkaita (rajoittaa kulkua) ja jopa TV lähetyksessä se on huonoa mainosta kun valtava tyhjä katsomo vilkkuu kuvissa. Herää kysymys, miten tähän ratkaisuun oikein päädyttiin? Ja isompi kysymys, miten reagoidaan? Odottamalla en usko sen merkitsevästi muuttuvan, kukaan ei ole vielä kehunut hinnoittelumallia vaan päinvastoin se on lytätty täysin.

Edit: täsmennyksenä vielä, että kiinnostusta ei siis näytä olevan tähän hinnoittelukonseptiin, yleisesti ottaen varmasti halukkaita kalja ja ruokakatsomon käyttäjiä löytyisi mutta kuten tässä moni jo sanonut, hinnoittelu poistaa kyllä kaiken mielenkiinnon.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
TPS
Ja isompi kysymys, miten reagoidaan? Odottamalla en usko sen merkitsevästi muuttuvan, kukaan ei ole vielä kehunut hinnoittelumallia vaan päinvastoin se on lytätty täysin.

Jep. Ei luulisi olevan kova homma soittaa ja tarjota vaihtoehtoa näille muutamille, jotka ovat mahdollisesti kausikorttipaikkansa ko. katsomosta lunastaneet.
Reilusti käsi vaan pystyyn virheen merkiksi ja korjaavia toimenpiteitä tekemään asap.

Mitenköhän tuo yt-prosessi on edennyt? Niin kauan kuin epävarmuus jatkuu, on sillä negatiivisia vaikutuksia operatiiviseen toimintaan. En muista mitä laki näistä vaati, mutta pienellä yhtiöllä on mahdollisuus käydä neuvotteluja nopeammalla aikataululla kuin isommalla.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Hullulta kuulostaa pakkomyydä limsaa kaljakatsomossa, että katsoja saa ostaa kaljaa. Kuka nero tällaisen keksinyt? Montako asiakasta oli eilen kaljakatsomossa juomassa limsaa/kaljaa?
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Hyvä puoli tuossa hinnoittelussa, että pakkaa enemmän toiseen päähän mikä heijastuu postiivisesti tunnelmaan. Lisäksi toinen pää toimii hyvin kaikupohjana kun siellä ei ole ihmisiä. Toki vaikuttaahan tuo hinnoittelu vähän korkealta, mutta ehkä katsoisin miten katsomo täyttyy kun alkaa tulla kovempia lauantai pelejä. Nythän on yksi lysti missä päin hallia on tyhjää. Kuitenkin matsia voi katsoa bisse kädessä normi lipulla.

Silti itse ravintolan toimivuuden kannalta lippujen hinnat lienevät turhan korkeita.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mun mielestä kaljakatsomo on hyvä konsepti. Siinä ei ole pielessä kuin hinta. Ja varauksella paikkojen valtava määrä.

Omassa tuttavapiirissäni ainoa kritisoitu asia on hinta. Tuo kuntoon niin kyllä sinne kuluttajia löytyy. Toki pitää suhteuttaa hallin yleisömäärään, josta suuri osa on joka tapauksessa normipaikoilla varsinkin arkena.

Jää on silkkaa paskaa ja vaikuttaa ottelukokemukseen todella negatiivisesti.
 

Yopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En tainnut viime kaudella Kupittaalla nähdä peliä, mutta satunnaisesti käyneenä on voinut huomata päätyravintoloiden olevan ainakin viikonloppupeleissä kova juttu. Eipä pöytä taida tuollakaan ilmainen olla, mutta tuohon tuskin kuuluu ainakaan noita limppareiden juottamista?

Viiden euron oluet kuulostavat jo hyvältä eteenpäinmenolta, mutta etenkään arkipeleihin tuolla lippuhinnalla päädyssä tuskin ruuhkaa tulee olemaan.
 
Samaa mieltä muiden kanssa siitä, että lippjen hintojen on päätyravintoloissa halvennuttava sekä kylikäiset (limsa) pois tai edes sellainen lippu tarjolle missä kylkiäisiä ei ole.

Tuohon jäähän kanssa todettava että on se vaan hirveässä kunnossa. Kuulemani mukaan jäädytysputkisto uusittiin kesällä mutta itse jäädytyslaite on sama vanha (mahtaako olla jopa alkuperäinen 90 luvun alusta) josta taas seuraa se että jään laatu ei suoranaisesti ainakaan parantunut.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Huomasin tuossa Ticketmasteria selatessa, että huomiseen peliin pääsee yläkertaan 13 eurolla (alennusryhmät 10 €). Myös muille paikoille liput taitaa olla nelisen euroa halvemmat kuin normaalisti. Pikaisella bongauksella myös joulukuun Jukurit-pelissä olisi sama halvempi hinnoittelu. Erinomainen asia mielestäni. Näitä vain pitäisi mainostaa näkyvämmin. Nytkin olisin ollut autuaan tietämätön koko asiasta, jos en olisi uteliaisuuttani käynyt katsomassa lipynmyyntitilannetta. Nettisivuilla ei mitään mainintaa asiasta. Ei tällaisella markkinoinnilla saada mitenkään parasta hyötyä irti näistä tarjouksista.
 

Saksipotku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei Suomen väkimäärällä kaljakatsomoon riitä syksyn arkipeleissä populaa sitten millään, ellei sinne pääse normilipulla ja kaljaa myydä tyyliin hintaan 3€/tuoppi. Toki nykyinen hinnottelu on täysin perseellään, joten sitä pitää reilusti muuttaa, mutta siltikin uskon, että hankala on noita paikkoja isommin täyttää. Käsittämätöntä yltiöoptimismia ollut kyllä silloin kun noita hinnotteluja on laadittu.

Kaljakatsomon hyvänä puolena voidaan pitää ainakin sitä, että viikonloppuisten kotimatsien määrä on kasvanut merkittävästi. Lähes jokainen kotipeli lauantaina tässä syksyllä, se on kova juttu.

Uudet burgerit hallilla on muuten testaamisen arvoisia.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Burgerit törkeän hyviä. Ranutkin kunnon perunasta. Hallille voisi mennä pelkästään hampparien takia.
 

-TMA-

Jäsen
Laitetaan tännekin muistutusta eli tästä päivästä alkaen Fölin pysäkit ovat keskustassa pitkälti muuttuneet. Muutoksen alle joutui ainakin Gatorade Centeriin Tepsin peleissäkin liikennöivä linja 100 eli matsibussi.

Jatkossa lähtöpysäkki on Huoneistokeskuksen kohdalla Linnankadulla (pysäkki T87) ja paluu Naiman paikkeille Aurakadulle (pysäkki T2). Huomioitavaa on, että myös reitit ovat muuttuneet esimerkiksi menomatkalta jää rautatieaseman pysäkki kokonaan pois.

Tarkemmat lisätiedot Turku-Areenoiden tai Fölin sivuilta.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Tuosta oli hieman itkevän sävyinen kommentti, miksi ei ole huomioitu rautatieasemalta tulevia. Onkohan mitään haisua, moniko olisi junalla tullut ja siitä hyppäisi matsiin tai messuille? Etteivät esim. hotellilla kävisi ennen. Toki esim. Salosta tuleville eri asia.

Hieman ot, mutta hymyilytti lehtemme juttu: "Puoli tuntia olen jo myöhässä" Aamutokkuraiset turkulaiset etsivät oikeita pysäkkejä Linnankadun ruuhkassa.

Pienenä vitsinä voikin kysyä, moniko katsoja jää pois, koska on missannut bussin? ;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös