Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
Jaakko sanoi:
Pitäisiköhän väsätä urkurille joku banderolli?
"Jouko syö urkusi"
"Jouko pihalle ja urut perässä"

Aina kun urut soi, banderolli ilmaan. Jos mahdollista, niin c-katsomoon johdon ihmeteltäväksi.
 
Viimeksi muokattu:

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Itseäni ei häirinnyt urut tai kissat. Ei ole myöskään entiset tanssijat häirinneet. Ainoa, mikä häiritsee on joukkueen pikkuruiset pakkiraasut.
 
Kaikki on sallittu sodassa ja rakkaudessa. Paitsi sodassa rakkaus ja rakkaudessa sota. -Juice Leskinen

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jaakko sanoi:
Pitäisiköhän väsätä urkurille joku banderolli?
Soita Paranoid !

Kerrankin ketju jota saa lukea hymyssä suin. Olette vissiin palkanneet areenan ex-showmiehen hoitamaan ottelutapahtumaa. Meillä päin homma paranee kiitettävästi Turussa ilmeisesti mennään hieman toiseen suuntaan. Saatte pitää tämän mystisen show-miehen, jonka saimme häädettyä.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Blackhawks, Kaapo ja Rantasen Mikko
bozik sanoi:
Meillä päin homma paranee kiitettävästi Turussa ilmeisesti mennään hieman toiseen suuntaan. Saatte pitää tämän mystisen show-miehen, jonka saimme häädettyä.
Tämä on Ansaksen kosto Harkimolle. Me viedään nyt teidän urkuri, kun Harkimo vei JP Jalon 90-luvulla.
 
Gatorade me bitch!

neiti kevät

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,SUOMI,Man Utd,Montreal Canadiens,Brasilia jne
Porissahan Iku vaikutti?

Eipä sotketa asioita. Auran Aaltojen potkujen jälkeen Ikun jääkiekkoura jatkui Porissa eikä suinkaan Hartwallilla....eikä Avaruuspoika ole se suurin ongelma, vaan urkuri, kisut ja TPS itse. Toisaalta,koska Iku on puikoissa, miehellä pitäisi olla "munaa" kertoa mielipiteensä esim.urkurin vesittämistä rock klassikoista eteenpäin,vaikka Narvalle asti. Palstaa lukiessa olen huomannut, ettei ruotsinlaivaversiot useimpien mielestä ainakaan tunnelmaa nosta.Ja miten hitossa Iku lähtee ensimmäiseen otteluun ilman maalisummeria?Miksi maalilaulu soi alusta eikä kertosäkeestä?Nyt maalin synty jäi vaisuksi, kun alla soi vain instrumentaalihäntä.

Tps:än uudet "Kissalumput" varmaan saavat seuraavaan peliin ohjeen meikata hiukan "kevyemmällä kädellä". Taina Kovalainenkaan ei tainnut ymmärtää, että räikeät iltameikit näyttävät päivänvaloissa lähinnä rivoilta ja tekevät halvan vaikutelman. Kuten aikaisimmin kirjoitin, puutteelista taitoa ja "koreografiaa" peiteltiin kangasta säästämällä ja sijoittamalla tytöt yksi per porrasväli. Mitenköhän tyttöset pärjäävät noissa varusteissa talvella, kun ulkona on kymmenenkin astetta pakkasta? "The Show Must Go On",ajattelee Taina, kun piltit saavat virtsaputkentulehduksia?

Tuntuu tosiaankin, että uudistuksiin ei ole uhrattu kesällä ajatustakaan, niin, anteeksi, "juosten kustulta" paketti vaikutti? Kabineteissa istuvat yhteistyökumppanit ja business-porukka saivat haluamansa hiljaisen musiikin, mistä kitarat on siivottu pois ja korvattu karaokella ilman laulua(karaoken myötähäpeä on tosin mukana) . Mutta mitä sai tavallinen katsoja? Fani, joka maksaa lippunsa itse eikä edusta "yrityksen rahoilla"? Toivottavasti mahdollisimman moni jää parissa pelissä kotiin, jotta saadaan edes tuo urkuri pois korvia kiusaamasta. TPS ansaitsee kunnon herätyksen...

ps. Urkuri nukutti myös Tps:n pelaajat rusettiluistelemaan kaksi erää?
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Blackhawks, Kaapo ja Rantasen Mikko
neiti kevät sanoi:
Eipä sotketa asioita. Auran Aaltojen potkujen jälkeen Ikun jääkiekkoura jatkui Porissa eikä suinkaan Hartwallilla....
Iku Viitanen on kieltämättä legenda, mutta sillä ei ole kyllä mitään tekemistä JP Jalon kanssa:)
 
Gatorade me bitch!
Suosikkijoukkue
T P S ja TuTo
Juu

Valitettavasti en yksin havannoinut noita jalkapallopaitoja, sisääntuloa, teinikissoja, musiikkia, maalilaulua, ja turkuhallinpalvelua. Näiden rinnalla peli oli jopa hyvää. Tosiaan turkuhalli oli täysin odottanut suurta yleisöryntäystä.

Mutta ei hätää kun ei näemmä joukkue trenaa (vertaa peliesityksiin) eikä peleissäkään tulevaisuudessa varmaan 2000 rikota yleisömäärässä. Niin Avuruuspoika, urkuri ja teinikissat voisivat harjoitella tulevaa jalkapallokautta varten uusia kuvioita.
 
tämä on lainaus joltain, mutta erittäin hyvä.
"Ensin pelataan runkosarja ja sitten TPS voittaa mestaruuden."
Onneksi ei nyt ihan aina käy näin.
Suosikkijoukkue
TPS
Te törkimykset

Luin tässä tämän ketjun ja melkein tuli kus.. ei kun pissit pöksyyn, kun tajusin, että minullahan on jo liput ostettuna 30. päivän Tps-Jokerit peliin. Täytyy vain toivoa, että pienellä harjoituksella saadaan tuo ottelutapahtuma kuntoon ja ennen kaikkea itse peli. Tuntuu vähän, että oltaisiin taas keskitytty liikaa turhaan eli oheistapahtuman paranteluun (vaikkakin parantelu on ilmeisesti väärä sana). Tärkein asia on kuitenkin itse peli, sillä tuskin kukaan lähtee lippupalveluun varaamaan ennakkoon lipun tepsin peliin vain sen takia, että he haluavat nähdä uuden urkurin ehhei. ME HALUAMME MAALEJA, POMMEJA JA ÄKSÖNIÄ. Narvanmaa voisi nyt sitten ihan aluksi irrottaa katseensa uusista kissoistaan ja hommata turkuun 1 peliä tekevän sentterin ja 1-2 fyysistä puolustajaa sekä yhden snaipperin lisää. Toivottavasti Turussa herätään viimeistään, silloin kun änäristä alkaa valua sopimuksettomia kavereita Eurooppaan päin.
 
Niinpä, mutta Ingman saa maidon maistumaan.

Mad Penguin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Francis#10
nimenomaan..

nimenomaan... niitä pelaajavahvistuksia tarvitaan muitakin kuin tepsin ilmoittama mokke.. ja onkos ne nyt ilmoittanyt yhden hyökkääjän kai hankintalistalle(?) Niin tai näin... niin näyttää siltä, että tepsihän tarvii vähintään 5 uutta pelaajaa, ennenkuin kurssi kääntyy.. mokke, pakki ja ykköshyökkäysvitja.. Sitten vanhat kalliit äijät, kun vetää piruetteja siellä nurkissa, niin istumaan penkin päähän parin ottelun ajaksi, niin eiköhän alkaisi heitäkin lätkä kiinnostamaan.. Tällä hetkellähän siellä ei ole minkäänlaista kilpailua pelipaikoista ja sekin näkyy..
Mutta hei silti... ihan ekaksi.... Narvapaska ja Ansapaska pihalle koko kaupungista... minä voin lahjoittaa urut pojille mukaan..
 

pygmalion

Jäsen
Tässä vaiheessa pitää todeta, että täällä esitettyjen todistajalausuntojen valossa meikäläistä ihan suoraan sanottuna hieman pelottaa lähteä hallille korkkaamaan liigakautta.

No, otan mukaan peursturkulaisen asenteeni ja "nautin" täysin rinnoin viihdespektaakkelista. Tuli mitä tuli.
 

Andy_McCoy

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Taina Kovalainen

TPS-Bluesin 2. erätauolla AA haastatteli Kissojen pomoa, Taina Kovalaista. En ole koskaan ennen kuullutkaan hänen puhuvan, mutta tiedän jo nyt että hän on huippuärsyttävä. Teennäistä, äänekästä räkätysnaurua. Eikä jutut ja nasaaliäänikään ei nostanut viehätysleveliä näin radion välityksellä.
 
"Tarkoitushan on olla pelissä parempi, eli tehdä enemmän maaleja." - Bubi Wallenius
Suosikkijoukkue
TPS
Valoa tunnelin päässä

Eka voitto tuli ja L. Korpikoski sai viimeinkin sen ensimmäisen liigamaalinsa kyllä tästä vielä ihan hyvä tulee. Itse ainakin uskon, että kurssi kääntyy nousuun.
 
Niinpä, mutta Ingman saa maidon maistumaan.

Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Andy_McCoy sanoi:
Teennäistä, äänekästä räkätysnaurua.
Jep, otti kupoliin siinä määrin että meinasin sulkea koko nettiradion. Lisäksi vastatessaan kysymykseen siitä, miltä tuntuu tulla Kobrien paikalle kun kyseessä oli niin maineikas tanssiryhmä, T.Kovalainen kehitti suht käsittämättömän alustuksen. Jotain tyyliin sä teet vaan työtäs, niin kuin jääkiekkoilijatkin, joskus tulee Suomen mestaruuksia ja joskus sä häviät, se on elämää. Tiedä sitten, paniko kysymys pasmat sekaisin, mutta ei tuosta sanahelinästä juuri selkoa ottanut.
 
Viimeksi muokattu:

kosh

Jäsen
Suosikkijoukkue
F2- sekä O-katsomo
Power sanoi:
Jotain tyyliin sä teet vaan työtäs, niin kuin jääkiekkoilijatkin, joskus tulee Suomen mestaruuksia ja joskus sä häviät, se on elämää.
WTF! :D
Tuosta rouvastahan tulisi loistava kiekkovalmentaja.
 
Näin ollen näkisin että yhdenkään sissiultrassoihduttajan on turha tulla paukuttamaan mitään kulttuurista ja sen puutteesta, koska sambaryhmä taitaa olla niitä harvoja joilla sitä oikeasti on.
-nimim. Tenho

firezone

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS!!!! ja kanadan maajoukkue...
oliko joku...

...paikan päällä kattomassa joko oli kehitystä tapahtunu ensinäkemään? toivottavasti tai ei tarvi mennä kattoo yhtää matsia tällä kaudella...
 
.:: Teräsbetoni - Voittamaton ::.

Jarte

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey,VG-62,Liverpool, Inter Tku
Tulipa siten katsastettua Tepsin pelitapahtuma. Suhteellisen harvakseltaan Tepseleitten käyn katselemassa ja mitä tulee oheistoimintaan niin voin kiteyttää sen vaikka näin : TPS fanit, otan osaa.

Jos joku osaa homman suunnitella vielä latteammaksi niin kaljathan sellaselle veijarille on tarjottava.... tuskin vaan koskaan menee maksuun, sen verran kauheaa siellä oli. Tai, mistä nyt kukakin tykkää. Jos nää olis ollu hautajaiset niin sellasiksi siellä oli ihan hyvä meno. Sellaista "oikeata" jäkismatsia tämä tapahtuma ei kuitenkaan muistuttanut lainkaan. Onneksi edes peli oli siedettävä ja pisteet jäi Turkuun, muuten siellä olisi ollut todella tuskaa istuksia...

Urkurit vit...n sieltä, kissat myös. Kobrat takasin ja Make uudelleen dj koppiin niin kuin olis jo. Nopealla toiminnalla voi vielä pelastaa jotakin. Muutama matsi vielä tähän malliin ja tälle hommalle nauraa jo naurismaan aidatkin.

Anteeksi, mutta näin se vaan on.
 
"Tämä on jääkiekkoa ja jos joku ei pientä hanskalla lääppimistä kestä, lajivaihto salibandyyn on suositeltavaa." - Shane Falco

Morgoth

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Millainen sisääntulo Blues-ottelussa oli? Jäätyikö matto taas jäähän? Soitettiinko yhtään enemmän rokkia kuin ensimmäisessä pelissä? Olivatko kissat eksysissä? Oliko mitään yritetty edes parantaa ensimmäisestä pelistä?

Huolestuttava asia jos ottelutapahtumat ovat kuin hautajaisia tunnelmansa puolesta. Nyt itse joukkue taisi sentään edes vähän pelastaa koko 'viihdepakettia'.
 

Konsta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura ja lounaisrannikko
Jarte sanoi:
Jos joku osaa homman suunnitella vielä latteammaksi niin kaljathan sellaselle veijarille on tarjottava....
Urkurit vit...n sieltä, kissat myös. Kobrat takasin ja Make uudelleen dj koppiin niin kuin olis jo. Nopealla toiminnalla voi vielä pelastaa jotakin. Muutama matsi vielä tähän malliin ja tälle hommalle nauraa jo naurismaan aidatkin.
Anteeksi, mutta näin se vaan on.
Kyllä se on joku muu kenen anteeksi pitäisi pyydellä. Jopa varsinkin kaikkien
vierasjoukkueiden rakastama maalilaulu on on onnistuttu pilaamaan aloittamalla se väärästä paikkaa, myös sumutorven voisi palauttaa. Todella
koomiselta kuulostaa myös tepsi tekee kohtaa maalin jollotus epävireisellä urulla ja väärään aikaan soitettuna. Näistä Kissoista tulee lähinnä vaivautunut
olo, kun tyttöparat hieluvat epätahtiin yksin tai kahdestaan kanttori Simo Kuassimon tahdittamana. Musiikit, näyttötaulun käyttö ynnä lähes kaikki muukin tulee epätahdissa tai vähintään väärään aikaan. Kaikesta paistaa läpi
amatöörimaisuus. Tosiaankaan ei suuremmin haittaisi vaikka koko tämä uusi loistokas avaruuskissapoikahanuristiurkurifarssi dumpattaisiin kokonaan pois, kyllä näistä säästyneillä rahoilla luulisi tilalle saavan edes yhden ammattitaitoisen Dj:n. Mieluummin heti kuin myöhemmin. Loppuun siteeratakseni rakasta TJ:tämme, ei näitäkään uudistuksia olisi toteutettu ilman yleisön toiveita ja tarpeita vai miten se meni. Voi vittu siis minkä yleisön,
herätysjuhlien kaikkien yli 75-vuotiaiden? Tuskin kukaan liigamatsia seuraamaan tuleva 2000-luvun täysissä sielun ja ruumiin voimissa oleva aikuinen ihminen ainakaan tämmöistä farssia on toivonut. Sepä näistä oheissysteemeistä, tulipa edes avauspisteet.
 
Pitää olla töissä tarkkana ettei käy niin että turha työ menee hukkaan.

pygmalion

Jäsen
Hallillta palaamisesta on noin 12 tuntia aikaa, mutta minä olen edelleen lähes sanaton. Aika hiljaiseksi vetää karskimmankin sällin tuollainen viihdespektaakkeli. Lamaannuttava epäusko on tosin hiljalleen vaihtumassa jonkinasteiseen myötähäpeän tunteeseen.

Tässä vaiheessa olisin taipuvainen ehdottamaan, että mikäli rahaa, halua tai kykyä ei muuhun ole, olisi hyvä pysyttäytyä perusasioissa. Halvannäköiset _tytöt_ kotiin vaikka nuorisotalon diskoon huojumaan etteivät palellu liian niukoissa vaatteissaan ja MC Hammond viiden pennin urkuineen vaikkapa Kauppatorin kulmalle soittamaan. Soitettakoon vaikka pelkkiä mainoksia katkoilla, jos painostava hiljaisuus tuntuu pelottavalta. Kentällä esitettävän show'n suhteen voi vielä elätellä jotain toiveita, joten keskityttäisiin sitten pelkästään siihen. Ihan perinteinen jääkiekko-ottelu, tiedättehän...

Nykyisillä katsojamäärillä hyvä ratkaisu olisi myös lipunmyynnin lopettaminen yläkertaan. Ne yläkatsomoiden noin 200 katsojaa mahtuvat mainiosti alakertaankin ja säästyy vähän sähköä ja palkkoja, kun yläkerta voidaan pitää pimeänä. "Tunnelmakin" tiivistyy ehkä vähäsen.

Kyllä tästä hyvä vielä tulee, tuleehan?
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
pygmalion sanoi:
Halvannäköiset _tytöt_ kotiin vaikka nuorisotalon diskoon huojumaan etteivät palellu liian niukoissa vaatteissaan ja MC Hammond viiden pennin urkuineen vaikkapa Kauppatorin kulmalle soittamaan.
Tästä olen samaa mieltä. Kyseiset kaksi asiaa kun saisi pihalle hallista, niin sittenhän siellä voisi istuskella tarvitsematta hävetä. Vieraita en ainakaan minä ennen sitä kehtaa ottaa mukaani.

Itse peliin olin eilen kohtalaisen tyytyväinen ja jopa viihdyin pitkästä aikaa jääkiekon parissa, mutta noille oheistoiminnoille oli parempi sulkea silmänsä ja korvansa. Onneksi olut oli kylmää ja valitettavasti niin oli myös 2 euron (!) arvoinen makkara, jonka nälkääni ostin. Niillä oli sentään kokonainen erä aikaa lämmittää makkarat, mutta eivät olleet siinä onnistuneet. Asiasta kävin tietysti valittamassa, mutta vastauksena oli vain, että voi, voi... Prkl, ensi kerralla otan omat nakit mukaani.
 

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
champselyse sanoi:
Onneksi olut oli kylmää ja valitettavasti niin oli myös 2 euron (!) arvoinen makkara, jonka nälkääni ostin. Niillä oli sentään kokonainen erä aikaa lämmittää makkarat, mutta eivät olleet siinä onnistuneet. Asiasta kävin tietysti valittamassa, mutta vastauksena oli vain, että voi, voi... Prkl, ensi kerralla otan omat nakit mukaani.
Otan osaa, itse en lauantaina saanut lainkaan kahvia vaikka sen ehdin jo maksaa; pikkuasia sinänsä mutta vitutus oli sillä hetkellä suurehko kun peli oli skeidaa ja sen ympärillä tapahtunut vielä pahempaa sotkua. Samanlaisia voi, voi -tuhahduksia oli tarjolla selitykseksi kojun neidiltä, toki olisi kuulemma sitä kahvia voinut mennä vaikka Kivikylästä uudelleen jonottamaan. Enpä viitsinyt. Sitä Nescafen automaattikuraa en enää halua juoda kun Viking Cupissa vielä moiseen erehdyin.

Kohtuullinen kate noissa makkaroissakin..
 
"Ota vissy!" - Kalle K.

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Edistystä...

..oli tapahtunut vähän, mutta kuitenkin. Korostan kuitenkin sitä, että edelleenkään EI siltikään olla lähelläkään vedenpintaa vaan hukkuminen lähestyy yhä(tulikohan riittävän monta ei-määrettä lauseeseen).

Tärkein oli tietysti se, että peli itsessään näytti jo astetta paremmalta -kokonaisuutena siis. Parasta olivat Hulkkosen tajuton taklaus sekä Nurmisen hienot paikan rakentelut mm. Widingille. Totuus vaan on se kyllä, että viisi kertaa kuudesta olisi minusta paras ratkaisu ylivoimaisesti kun Nurminen laukoisi itse(tai sitten aina).

Mitään erityistä sisääntuloa ei edelleenkään ole vaan kokoonpanon lukemisen yhteydessä jätkät vaan tulee kentälle. Parannusta on toki Sandmanin soiminen ja aika hyvällä volyymilla vielä. Kissat olivat ymmärtäneet jo, etteivät yksinään erotu lainkaan -> nyt pareittain tai nelistään. Tyttöjä ne ovat siltikin. Kuulin muuten, että rahamäärän kasvu oli vaihdoksen syy nykyisiin.

Urkuja soitettiin sitten jopa enemmän kuin ensimmäisessä pelissä, joka oli sitten taas ei toivottu "parannus". En ole kyennyt vielä löytämään mitään hyvää em. , vaikka tarkoitus oli varmaan hyvä. Tuli mieleen ainoastaan vanha Izvestija-turnaus itänaapurissa. Ei silti, meidän halli ja penkitkin ovat jo valmiiksi punaiset ja hallissa mainostettiinkin jotain joulukuorotapahtumaa mikä sopi kuvioon. Mikä pahinta kannustus loppuu aina kuin seinään kun urut soivat, sillä ei niiden tahtiin voi edes taputtaa.

Maalilaulua ei näköjään VIELÄKÄÄN ole palautettu ennalleen , mikä on jo aivan Saat.... TÖRKEÄÄ.

Yleisöä tod.näk tulee olemaan tuo 5000 molemmin puolin ellei peli parane joukkueella. Oheistouhut vähentävät sitä parhaansa mukaan.

Edit: On se kumma, kun kaiuttimet särisee/kohisee kovalla voimalla Gladiaattori -"kuppilassa" vaikka kuinka kauan. Miten ihmeessä siellä voi joku olla? Ei nyt luulisi olevan vaikeaa saada ne joko toimimaan tai sitten kokonaan pois käytöstä. Ei varmasti tule ruuhkia tiskille, jos sitä nyt sitten haetaan.
 
Viimeksi muokattu:

A - P

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä edelleenkin olen sitä mieltä, että jos tämän oheistoiminnan takia jää pois ottelusta, niin ei se kannatus kovin vankalla pohjalla ole. Nämä ovat kuitenkin aivan sivuseikkoja jääkiekko-ottelu nimisessä tapahtumassa.
 
Turun Palloseura-aina

scholl

Jäsen
MAKE #89 sanoi:
-Maalilauluna oli Hunajata-kappaleen erikoinen versio ilman sanoja. Aika neutraali reaktio, mutta toivon että palattaisiin vanhaan versioon. Mitä sitä muuttamaan kun kerran toimii.
Kauanko teillä on soinut siellä se Hunajata? Tuliko Turkuhallin rakentamisen myötä vai soiko jo Kupittaalla?
 
Tiedote: scholl is back!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy