Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Urheilukysymysten ketju

Viestiketju osiossa 'Muu urheilu' , aloittajana Beagle Boy, 01.07.2006 klo 19.57.

 1. Gemondo Jäsen

  Kiitos tiedosta, nyt on tämäkin aukko sivistyksessä paikattu.
   
 2. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Sehän se vasta puuhastelua olisikin ollut - siis tehdä seuran kannalta, taloudellisesti ja urheilullisesti, merkittävä ratkaisu sen mukaan, että viekö se "kotimaista lentissceneä" eteenpäin vai ei.
   
 3. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Ylläolevasta keskustelusta tuli mieleen, että mitä Veikkausliigassa Turun Inter sai vastineeksi Ojalan ja Hambon siirroista ulkomaille? Miehethän olivat erittäin kantava voima joukkueessa alkukaudesta ja tuntuu että siirtojen myötä kausi kuopattiin siihen. Rahaa varmaan, mutta mihin se käytettiin? Vai veikö Inter vain sitä sceneä eteenpäin...?
  Itsekin ihmettelin tuota lentisjuttua, mutta tämän (ja varmaan monen muun Veikkausliiga-) siirron muistettuani ei enää ihmetytäkään niin paljoa.
   
 4. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Onneksi venäläiseltä striimiltä näkyy sellaista mikä oikeasti kiinnostaa. Samaan aikaan on kuitenkin eurosportilla livenä kelkkailua.

  Voisin tietenkin mennä lukemaan Wikipediaa, mutta kuulisin mielelläni joltain muultakin mikä tolkku tässä sekoilussa on. Oletko vienyt poikasi kelkkatreeniin? Tyttöjen kelkkaratoja ei taida olla. Miten sinusta tulee kelkkailija, millä tolalla junnutoiminta on?

  Hevosharrastuksesta aina puhutaan kalliina yläluokan juttuna, mutta entäs tämä sitten. Hevoset vaativat oman tilansa, mutta ei mitään tälläistä.
   
 5. Beltran Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  aleksander stubb
  Lainaus:
  Mulla on hyvin hatarat tiedot kelkkailusta mutta jonkin verran seurasin lajia Sotshin olympialaisten aikana kun tv:stä näyttivät. Plus lisäksi taisin kerran pari kisojen jälkeen katsoa lajia Eurosportilta. No jokatapauksessa, mulla on sellainen näppituntuma että rakennettuja kelkkaratoja on koko maailmassa noin kymmenen, ehkä max 20 ja kaikki lajiharrastajat joko asuu pysyvästi tai ainakin harjoitteluaikana jonkun noista radoista lähellä. Luonnonratojakin on mutta mitenkähän lienee, voiko sellaisista olosuhteista nousta maailman huipuksi, vähän epäilyttää.

  Kelkkatyyppejä on kolme, en jaksa luntata mutta yhden tyypin päällä muistaakseni istutaan, toisen päällä ollaan mahallaan ja kolmannen selällään. Kaipa nuo kaikki käyttää samaa ränniä vai lieköhän kullekin kelkkatyypille rakennettua omansa. Lisää sarjoja saadaan sen mukaan montako tyyppiä kelkan päällä on ja naisille on omat sarjansa, miehille omansa, samaa rataa tulevat varmaankin alas. No lajiin tulee aina toisinaan joitakin yrittäjiä toisten lajien parista, kuten pikajuoksusta ja saattavat saada kohtuullista menestystä jos ovat muuten hyvässä tiimissä. Juoksevat kelkalle alkuvauhdin ja lopun matkaa istuvat kyydissä.

  Sotshin kisojen aikana tv:ssä oli kommentaattorina joku suomalainen nainen joka on joitakin vuosia sitten osallistunut kansainväliseen kilpailutoimintaan ja ihan huipputasolla jopa - jaa onkohan lajilla edes muuta kilpailutasoa kuin tuo huipputaso. Kiersi lajin maailmancupia, nimeänsä en muista. Mainittavampaa menestystä ei kuitenkaan tainnut saavuttaa.
   
 6. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Kelkkailuun hieman liittyen tuo alamäkiluistelu. Ei kiinnosta lajina pätkääkään sinänsä kuten ei esimerkiksi formulat, mutta aika hurjannäköistä touhua. Onko tuossa millainen loukkaantumishistoria? Urheiluruudussa oli raportti ja Jyväskylässä on nyt jotkut kekkerit.

  Tuossa voisi kai aika pahastikin käydä, jos sattuisi jotain. Onko vielä niin tuore laji, että mitään ei ole ehtinyt tapahtua?
   
 7. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Lainaus:
  Kyllähän tuolla pieniä loukkaantumisia sattuu oikeastaan jokaisena kisaviikonloppuna. Vakavammat loukkaantumiset ovat ainakin alamäkiluistelija Miikka Jouhkimaisen(pelasi SM-liigaa HIFK:ssa ja SaiPa:ssa) mukaan vähissä. Jos jotain vertailukohtaa haetaan, niin Jouhkimaisella itsellään oli enemmän loukkaantumisia jääkiekon puolella kuin mitä hänellä on ollut alamäkiluistelu-urallaan.

  http://www.mtv.fi/sport/muut-lajit/...leista-harhaluuloa-alamakiluistelusta/5579866
  Linkki Maikkarin sivuille, Jouhkimaisen haastatteluun.
   
 8. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Jouhkimainen toki muistetaan, en tiedä onko eniten hassun sukunimen takia. Mikäpä tuossa sitten, antaa vain täysillä puskea. Rahasirkushan tuostakin vain tehdään ja se itse asia jää varjoon.

  Onkohan näillä jotain yhteistyötä lumilautailun kanssa.
   
 9. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Monen aikaan su-ma yönä itse super bowl peli alkaa? Lähetyshän alkaa klo 01:00. Ja kuinka kauan tuo peli kestää?

  -Tinke
   
 10. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Kick off on merkitty alkamaan 1.30 ja siitä ovelasti hieman myöhästytään. Ja valmista tulee vasta sitten tuntikausien päästä. Kyllä se kestää, se kestää. Eihän tässä mitään järkeä ole, mutta tämä on niitä asioita mikä vain on tätä.
   
 11. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
 12. #25 Primeau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Onko tuolla Amerikassa käynyt kertaakaan niin että tulevana kesänä kaupunkiin olisi saatu 2 eri lajin ykkösvarausta?
  Ainakin mitä nyt nopeasti on seurannut NBA:ta niin Philadelphia 76rs tekee hyvää jälkeä että mahdollisesti varaa ainakin Top3
  MLB ei ole tullut pahemmin seurattua joten en uskalla sanoa Philies pelasi. Käsittääkseni joukkue on kumminkin aikamoinen floppi ja takuulla 5 huonoimman joukossa?
  NFL:n puolella ei taida ihan niin huonosti mennä. Tosin eipä sielläkään poffeja pelattu.
  Flyerssin kans kaikki on mahdollista. Mennä pitkälle kevääseen taikka ottaa seuraavat 10peliä nuhaan.
  Onko Philadelphia Amerikan paskimpia urheilukaupunkeja, ainakin mitä menestykseen tulee niin kyllä.
   
 13. Rocco Jäsen

  Aika montakin. Usein jopa parina perättäisenä vuonna. New York sai kahdessa vuodessa neljän eri lajin ykkösvaraukset itselleen.


  2014 Houston
  Brady Aiken, MLB
  Jadevion Clowney, NFL

  2010 Washington
  Bryce Harper, MLB
  John Wall, NBA

  2008 Tampa
  Steven Stamkos, NHL
  Tim Beckham, MLB

  2004 San Diego
  Eli Manning, NFL
  Matt Bush, MLB

  2002 Houston
  Yao Ming, NBA
  David Carr, NFL

  1983 Minnesota
  Tim Belcher, MLB
  Brian Lawton, NHL

  1982 Boston
  Kenneth Sims, NFL
  Gord Gluzak, NHL

  1976 Houston
  John Lucas, NBA
  Floyd Bannister, MLB

  1975 Atlanta
  Steve Bartkowski, NFL
  David Thompson, NBA

  1966 New York
  Cazzie Russell, NBA
  Steve Chilcott, MLB

  1965 New York
  Tucker Fredrickson, NFL
  Andre Veilleux, NHL
   
 14. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Tutkin umpimähkään Veikkausliigan vanhoja tuloksia ja törmäsin tälläiseen:

  11.7.2010 FC Oulu - FF Jaro 0-1

  Mikäpä tuossa, mutta yleisömääräksi on merkattu 153. Onko tämä joku pubivisakymys minkä kaikki tietävät vai ihan vain näppäilyvirhe? Tuohon maailman aikaan tietenkin suomalaiset olisivat periaatteessa pystyneet tuohon lukemaan, jos olisi ollut joku historiallinen hellejakso.

  Voisihan sitä säähistoriankin kaivaa.
   
 15. L. Paraske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Suomi
  Lainaus:
  Ensinnäkään FC Oulua ei ole futiskentillä nähty sitten 1990-luvun alun. AC Oulun ja Jaron kohtaamisesta löysin tällaisen raportin Vaihtomies ratkaisi voiton Jarolle - Veikkausliiga - Jalkapallo - Sport - MTV.fi johon yleisömääräksi on merkattu normaalimpi 1705.
   
 16. zunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Team Finland
  Kumpi on arvostetumpi turnaus: jalkapallon naisten MM-kisat vai olympiaturnaus?
   
 17. vitozzius Jäsen

  Lainaus:
  Eipä tuohon yksiselitteistä vastausta voi antaa. Mielenkiintoinen fakta on että hallitseva maailmanmestari ei ole koskaan onnistunut voittamaan seuraavan vuoden olympiakultaa.
   
 18. Pipolätkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Dallas
 19. JAgE Jäsen

  Lainaus:
  Siinähän se samassa uutisessa lukee: "kansainvälinen nyrkkeilyliitto AIBA ajaa läpi sääntöuudistuksen, joka sallii myös ammattilaisnyrkkeilijöiden osallistumisen olympialaisiin jo tulevana kesänä Riossa."
   
 20. Pipolätkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Dallas
  Lainaus:
  No niin olikin. Itse luin ainoastaan teksti-tv uutisen jossa tuota ei ollut. En sitten koko uutista jaksanu lukea.
   
 21. Anonyymi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, FC Barcelona
  En tiedä laittaakko tänne vai tyhmien kysymysten ketjuun, mutta onko jääkiekkotuomarilla ja jalkapallotuomarilla samanlaiset pillit? Todennäköisesti jotkit standardit pillin täytyy täyttää, mutta onko standardit samat molemmissa lajeissa?
   
 22. Rocco Jäsen

  Lainaus:
  Erilaiset ovat. Futispilli on paljon korkea- ja kovaäänisempi, koska ulkona ääntä pitää pillistä lähteä enemmän. Tuo futispilli on sisätiloissa liian kovaääninen, ja sisäpillit ovat matalaäänisempiä ja hiljaisempia. Jääkiekkotuomareilla taitaa olla pillit myös metallia, futiksessa muovia.
   
 23. apulais-GM Jäsen

  Montako prosenttia NBA-pelaajista on mustia?
  -76 prosenttia

  Entä NFL-pelaajista?
  -68 prosenttia.


  Eli joku voisi sanoa, että koripalloilijoista 3/4 on mustia ja jalkapalloilijoista 2/3.
  Mutta oikeastaan nuo lukemat yllättivät, luulin että NBA:ssa olisi suurempi osuus mustia. Ja amerikkalaista jalkapalloa en tunne, mutta olin siinä käsityksessä että aika harvassa on valkoiset. Latinot ei sovi kumpaankaan lajiin, kun ovat lyhyempää porukkaa. Mutta baseballissa varmaan on latinoja ja kuubalaisia.
  MLB-pesäpallossa amerikanafrikkalaisia on 8.5 prosenttia ollut kolme vuotta sitten.


  Low Post-Blackness: Race and the Status of the NBA | Seven Scribes
  Study: Decline in number of African-American players in MLB overstated | MLB.com
   
 24. vitozzius Jäsen

  Keitä ovat latinot? NBA:ssa pelaa 9 brasilialaista, USA:n ulkopuolisista maista eniten heti Kanadan ja Ranskan jälkeen.
   
 25. Rocco Jäsen

  NFL on todella "värikäs" sarja, mutta pelipaikkojen mukaan.

  Keskushyökkääjät ovat lähes 100% mustia, samoin kulmapuolustajat.

  Pelinrakentajista valtaosa on valkoisia, samoin potkaisijoista, mutta he ovat yhteensä aika pieni osa pelaajista ylipäätään.

  Hyökkäyksen linja on ehkä vähän enemmän valkoihoista, mutta puolustuksen puolella linja on enemmän mustaihoista.

  Iso osa laitahyökkääjistä on myöskin mustia. Sitten tukimiehet ja puolustuksen muut takamiehet, ja hyökkäyksen sisemmät laitahyökkääjät menee aikalailla 50/50.

  Isoin ulkomainen ryhmä on samoalaiset, joita on NFL:ssä parikymmentä pelaajaa.