Ilmoitukset

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Urheilukysymysten ketju

Viestiketju osiossa 'Muu urheilu' , aloittajana Beagle Boy, 01.07.2006 klo 19.57.

 1. mailman- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Koitetaas vaikka tähän topicciin;

  Mexicoon menossa, ja reissulla sattuu olemaan F1 GP (1.11.2015) siellä.
  Mistä kisapäivän piletti?
  Googlannu täs tovin, eikä löydy kuin 3pv lippuja... Ja moiselle ei tarvetta, kun ko. vlopun perjantaina Cityyn ollaan takaisin menossa.
  Myöskään mitkään "$$$$" piletit ei oikein naposta. Rähmäluokka kelpaisi vallan mainiosti.
   
 2. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Ohjaan sinut tähän ketjuun:

  Urheilumatkailu | Jatkoajan keskustelupalsta

  Meksikossa en ole kisoissa ollut, mutta Kiinassa kyllä. Ihan todella siitä saa ovelta vaikka minkälaisia lippuja, kehitysmaat toimivat noin. Tietenkin se tuntuu turvallisemmalta, jos on etukäteen ostetut ylihintaiset kusetusliput jostain Euroopasta. Onko joku kuullut jonkun autokilpailun olleen loppuunmyyty? Jäähallit tai jopa stadionit voivat joskus olla loppu ja täynnä ja silti niihinkin pääsee sisään ostamalla lipun siitä jostain nurkilta.

  Lainaus:
  Joukkuetoverilla oli uusi ja hieno rannekello. Tai en tiedä mikä se oli, mutta aivan varmasti säännöt kieltää kellon käytön? Huomautin siitä ja vastaus oli miten niin ei saisi käyttää. Tarjosin vastaukseksi, että se nyt voi olla vähän vaarallista heilua tuon kanssa.

  Mitä sanoo säännöt? Ei minulla ollut edes mitään pakottavaa tarvetta siitä sanoa, kun vain höntsäillään, mutta ihmetyttää vain tuollainen. Jokainen ottaa reppunsa siihen kentän viereen eikä jätä pukukoppiin pöllittäväksi muutenkaan.
   
 3. Lätkäturientti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  MacKinnon & Rantanen
  Lainaus:
  Joo kyllä säännöt tuon kieltää. Säännöt sanovat ettei pelaajalla saa olla mitään varusteita, jotka voivat olla vaarallisia. Näihin siis lasketaan mm. kellot ja kaulakorut yms. Toki erotuomari päättää mikä lasketaan vaaralliseksi muille pelaajille, joten esim. muovinen ja pieni rannekello saattaa olla vielä vaaraton toisille.
   
 4. RexHex Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Itse muistan, että tuomarit ovat pistäneet poistamaan korvakoruja tai vaihtoehtoisesti teippaamaan ne piiloon pelin ajaksi. Toisaalta en muista koskaan, että sykemittaria olisi pyydetty poistamaan.
   
 5. Rocco Jäsen

  Periaatteessa kaikki korut ja kellot yms. on kiellettyjä. Ongelma ei ole aina se, että ne olisi käyttäjälle itselleen vaarallisia, vaan siksi että hajotessaan korut ja muut ovat lattialla ja usein palasina. Sitten tulee vahinkoja, kun joku astuu päälle ja kaatuu.
   
 6. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Kuinkahan paljon loukkaantumisia tulee kausitasolla? Vaan ei sillä ole edes juurikaan merkitystä, koska ei ole pienintäkään syytä käyttää niitä härpäkkeitä pelatessa, vaikka se olisi kuinka isoäidin antama rippilahja.

  Tai, jos et muista vihkisormustasi sujauttaa takaisin sormeesi pelin jälkeen, niin et mahda kovinkaan sitoutunut olemaan avioliittoosi.
   
 7. Rocco Jäsen

  Nimenomaan. Mitään syytä ei ole näitä pitää pelatessa. Korut ja kellot, kaikki pois niin ei jää kysyttävää.

  Olen pari kertaa nähnyt, miten pelaajasta tulee lihatorpedo, kun kenkä ei pidäkään lattialla. Toisella kertaa vaihtoaition edessä pieni vesilammikko, toisella kertaa huonosti siivottu alue kentän kulmassa.

  Sisempi jalka kantatessa pieneen vesilammikkoon, ja pelaaja lensi jalat edellä laidan yli puolittain, maila lensi kädestä katsomon eturiveille, pari pelaajaa vaihtopenkillä sai kengästä ja polvesta osumaa, ja kaatunut pelaaja itse lähti tilanteen jälkeen pukukoppiin saatuaan reiteensä kunnon puujalan ja nilkkakin vähän vääntyi. Toisella kertaa pölyinen ja vähän hiekkainen parketti petti jalan alta pysähdyttäessä, pelaaja häntäluu edellä kenttään ja pariin viikkoon ei voinut kivuitta pelata tai tehdä muutakaan.

  Katkennut kaulaketju tai rannekoru varmasti tekee pahempaakin jälkeä. Samoin joku vastustajan vaatteeseen kiinnijäänyt korvakoru. Sormuksessa pahin tulee siinä, kun sormi ottaa iskua ja turpoaa, niin sormuksesta tulee "kiristyslenkki" ja tekee tilanteesta paljon pahemman.
   
 8. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Tämä. Jos se on jotain halpismateriaalia, niin se voidaan ehkä vielä aika helpostikin katkaista. Vaan, jos se on jotain miehekästä titaniumia tai muuta päällikköainesta, niin sekin katkaistaan kyllä, mutta kuinka nopeasti saadaan tarvittavat välineet paikalle.

  Ja jos sitä sormusta ei saada katkaistua, niin sen sormen saa kyllä taas niillä keveämmillä välineillä. Ja se tekee tilanteesta paljon pahemman, mutta ainakin henki säilyy.
   
 9. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Sori jos tästä jo puhuttiin, mutta juurihan Veikkausliigassa kävi niin että Babatunde Wusu ei päässyt kentälle, koska sormus ei kelvannut teipattunakaan tuomarille:
  SJK kultajahdissa - Wusun sormus piti miehen penkillä
  Ilmeisesti sormusta ei saatu irti pelin aikana, mutta jollain se oli sormesta irti rasvattu tai sahattu kun viime pelissä Wusu taas kentällä oli.
   
 10. Isäntä Jäsen

  Lainaus:
  Tämänpäiväinen Urheilusanomat tiesi tästä kertoa, että Wusu oli kaatunut aikaisemmin viikolla kätensä päälle ja sormi turvonnut. Siksi siis ei sormus millään irronnut sormesta. Sittemmin turvotus tietysti laskenut ja sormi saatu kaikin puolin pelikelpoiseen kuntoon.
   
 11. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  En ollut kuullut tästä ja tämä kompurointihan siis toivottavasti tapahtui siviilissä eikä treeneissä. Riski on ihan todellinen, vaikka joku nyt voi varmaankin kaivaa tähän jonkun tilaston kuinka kenenkään salibandy- tai jalkapallopelaajan sormea ei vielä ole amputoitu pelissä sattuneen onnettomuuden takia.

  Jos tulee paha loukkaantuminen jonkun ties minkä takia, niin kyllä se sormi voi kuolioon mennä niin kuin muutkin ruumiinosat mihin ei veri pääse.
   
 12. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Ei kannata pistää googlen kuvahakuun "ring avulsion amputation" jos ei halua lisätietoa näistä sormusvammoista.
   
 13. Isäntä Jäsen

  Lainaus:
  Nimenomaan siis treeneissä kaatunut. Onneksi nyt ei ihan niin pahasti kuitenkaan käynyt, että amputaatio olisi tullut kyseeseen...
   
 14. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Onko Suomen jalkapallon a-maajoukkue koskaan ollut rankkarikisassa? Jossain harjoitusturnauksessa ehkä, mutta onko ottelu ollut virallinen a-maaottelu?
   
 15. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Ei.
   
 16. Hanson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, alasarjat.
  Kuka jääkiekkoilija on pelannut sekä Suomen, että Norjan miesten A-maajoukkueissa ?
   
 17. Kalmari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, LäKi, KK-V, PaRa, Suomalaiset NHL:ssä
  Onkohan kukaan kuitenkaan pelannut molempian maiden A-maajoukkueissa?
  Eerikki Koivu on Eliteprospectsin mukaan pelannut junnuna Suomen maajoukkueessa ja aikuisiällä Norjan A-maajoukkueessa. Juha Kaunismäki on myös pelannut Norjan A-maajoukkueessa, mutta Eliteprospectsin mukaan ei olisi missään Suomen maajoukkuetasolla pelannut.
   
 18. Hanson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, alasarjat.
  Lainaus:
  Maalivahti Jorma Virtanen (s.-51 Hki). Pelasi 71-77 HIFK (1xSM-kulta, 2xSM-hopea, 2xSM-pronssi) ja 77-80 Kiekkoreipas. Muutti Norjaan -82, jossa pelasi vuoteen -87 asti ja asuu siellä tiettävästi edelleenkin. Pelasi 2 maaottelua Suomen maajoukkueessa ja 13 maaottelua Norjan maajoukkueessa. Linkit : Jorma Virtanen - Wikipedia ja Jorma Virtanen – Wikipedia
   
  Viimeksi muokattu: 14.10.2015 klo 13.43
 19. hemmo_1973 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Laitetaanpa tänne kysymys/ihmettely: teksti-tv:ssä oli juttua, että joku suomalainen lentopallon pelaaja olisi saanut pelipaikan Brasilialaisesta huippujoukkueesta mutta suomalainen Tiikerit-seura olisi halunnut ison korvauksen sopimuksen purusta. Olen aina luullut, että kotimainen lentopallosarja on hiukan kallellaan puuhasteluun päin ja että maksettavat pelaajapalkkiot ovat maksimissaan muutamia kymmeniä tuhansia euroja vuodessa. Miksi joku suomalainen seura haluaa olla huippusiirron esteenä - eikö tällainen veisi kotimaista lentissceneä vahvasti eteenpäin?
   
 20. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Olli-Pekka Ojansivu on Tiikereiden ehdottomasti tärkein pelaaja ja hänen menettäminen olisi iso kolaus mestaruustaistoon. Näin ollen Tiikerit ei enää tässä vaiheessa hänestä helposti tahdo luopua, kesällä aikaisin tilanne olisi ollut hyvin erilainen. Tiikerit on kaikkea muuta kuin puuhastelujoukkue ja tahtoo voittaa mestaruuden.
   
 21. Gemondo Jäsen

  Osaako @Ralph tai joku muu heittää valistunutta arvausta minkälaisista summista kyseisessä tapauksessa puhutaan? Entä mitä SM-tason lentopalloilijat noin yleensä tienaavat?
   
 22. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Osaan.

  Tiikerit halusi sopimuksen purusta noin 200 000 euroa.
   
 23. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  No tässä tapauksessa Tiikerit vaati peräti 200 000 euroa, joka on paljon normaalia suurempi summa. Jos tämä asia olisi ollut ajankohtainen esimerkiksi kesäkuun alussa, olisi summa ollut varmasti selvästi pienempi. Silloin olisi ollut paljon aikaa etsiä se korvaaja ja laadukas sellainen, kun nyt kaikki huippuhakkurit ovat jo jossain toisessa joukkueessa.

  Tällä kaudella parilla jengillä on ennätyssuuret budjetit, siis kotoisessa liigassamme. VaLePalla ja Tiikereillä on yli 600 000 euron pelaajabudjetit. VaLePalla kolmikko Urpo Sivula, Olli Kunnari ja Mikko Esko syö kolmisteen aika ison osan tuosta. Jossain Rantaperkiön Iskussa, jonka pelaajabudjetti on varmaan pienin, pelaajat saavat sitä tonnia kuussa.
   
 24. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Ja sitten tarvitsisi enää tietää että kuinka monta pelaajaa kuuluu lentopallojoukkueen rosteriin?
   
 25. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Aika usein se on seitsemän kertaa kaksi. Eli kun avauskokoonpanossa on seitsemän miestä, penkillä on toinen samanlainen. Eli uskoisin tuon VaLePan budjetin (olisko tarkka summa ollut joku 650 000) jakautuvan juuri 14 pelaajan kesken.