UEFA Champions League 2008-09

  • 53 988
  • 411

Batigol

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Rangers, Tshekki, Argentina
Ja Yle valitsee Roma-Bordeauxin tv-peliksi. Ei ne vaan osaa.

Niin, mitä vikaa? AS Roman riveissä pelaa sentään ehkäpä tämän hetken paras eurooppalaispeluri, Totti. Pääasia ettei mitään HMV-Liverpoolia pistäneet.
 

ditrim

Jäsen
AS Roman riveissä pelaa sentään ehkäpä tämän hetken paras eurooppalaispeluri, Totti.

Ei kuitenkaan mikään KUNINGAS?

Roman peli on kyllä ollut aika onnetonta tällä kaudella, eikä se Totti ole todellakaan ollut mikään tämän hetken paras eurooppalaispeluri. Jos tuolta Serie A:sta pitäisi joku mainita niin Del Piero. Muuten on ollut aika hiljaista hyökkäyspään meiningeissä.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Niin, mitä vikaa? AS Roman riveissä pelaa sentään ehkäpä tämän hetken paras eurooppalaispeluri, Totti. Pääasia ettei mitään HMV-Liverpoolia pistäneet.

Onhan sillä euroopan kovin syljeneritys. Muuten turha kyllä näihin edes tarttua.

Peli on kyllä täyttä paskaa, mutta täytyy ottaa huomioon ettei tarjontakaan ole mikään järkyttävän hyvä. Mielestäni YLE on suoriutunut varsin mallikkaasti tähän asti. Ainoa väärä valinta on mielestäni ollut Bremen-panathinaikos. Noin yleensä lähetykset ovat olleet ihan hyviä.

Edit. Kuten meikku alempana mainitsee, kyllähän tuo Panathinaikos-Anorthis olisi ollut ainoa oikea vaihtoehto. En tajunnut tätä maiden välistä skismaa lisättynä jatkopaikan metsästyksellä.
 
Viimeksi muokattu:

ditrim

Jäsen
Onhan sillä euroopan kovin syljeneritys. Muuten turha kyllä näihin edes tarttua.

On siinä ja tässä meneekö Barcelonan steroidikääpiö jo kohta ohi.

Nyt olisi itseasiassa ollut ihan hyvä tilaisuus näyttää se kiintiöpoolipeli, kun kaikki matsit ovat kutakuinkin HMV (poislukien tuo kulmakarvakäsimatsi). Nooh, itselleni mielenkiintoisin peli olisi eittämättä ollut Bremen - Inter.
 

Jindebyne

Jäsen
Roman peli on kyllä ollut aika onnetonta tällä kaudella, eikä se Totti ole todellakaan ollut mikään tämän hetken paras eurooppalaispeluri. Jos tuolta Serie A:sta pitäisi joku mainita niin Del Piero. Muuten on ollut aika hiljaista hyökkäyspään meiningeissä.

No Totti on vasta toipunut loukkaantumisesta, joten ihan ymmärrettävää ettei ole ollut vielä ihan parhaassa terässään. Kyllähän sekä Totti, että Del Piero ovat kumpikin loistavia hyökkäyspään lippulaivoja ja seuraikoneita Italiassa. Mutta se siitä, jokainen valitkoon suosikkinsa.

Mitä itse tv-peliin tulee, niin en paljon kyllä valita. Ainoa lähtökohdilta yhtä merkittävä kamppailu käydään kreikkalaisten ja kyrposlaisten välillä ja siinä on tietysti niin monta muutakin asiaa taustalla tietäen maiden historian, ettei sekään olisi väärä vaihtoehto tv-peliksi ollut. Muiden pelien valitseminen olisi ollut hieman erikoinen ratkaisu.

Henk.koht täytyy toivoa, että Roma porskuttaa lohkovoittajana jatkoon ja voisi Totti vaikka jonkun maagisen vaparin tuossa ottelussa upottaa.
 

J.Petke

Jäsen
Jep. Jatkoonhan tuo Roma meni. Hieman oli kylmä rinki perseen alla kun Roma lähtee kotona pelaamaan ratkaisupeliä missä sille riittää tasapeli. Noh, onneksi tuli selkeä voitto ja hyvällä ja ehjällä esityksellä. Kieltämättä täytyy myöntää näin Roma faninakin, että tuomari vihelsi aika romavoittoisesti. Puolustus oli timanttinen ja Tottikin sai maalin tehtyä. Vielä kun tuonne saisi sen Crespon viimeistelemään ja pari laadukasta laitapeluria niin voisi nousta ihan terävimpään kärkeen.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Laitetaan tänne vaikka tämä uutinen koska Viasat on ainakin itselleni merkiitävä kanava CL:gan kannalta.

http://www.kauppalehti.fi/5/i/yrity...aikki&oid=20081201/12288307131970&industry=&=

Eli oheisessa uutisessa uudesta Viasat Sport Finland kanavasta, joka sinällään on ehkä ihan hyvä asia, mutta kun samalla luovutaan sport 2 ja 3 kanavista niin tämähän tarkoittaa että kanavapaketti kokonaisuudessa lässähtää kuin pannukakku. CL-pelien valinnanvara romahtaa totaalisesti jos siellä vain yhtä peliä pystytään tarjoamaan, todella valitettava uutinen ja vituttaa kyllä aika rankasti.

Tälläisen tekstin bongasin Futisforumilta vastauksen jonkun lähettämään palautteeseen.

"Hei,

pyrimme tällä muutoksella tarjoamaan parempaa, laadukkaampaa ja monipuolisempaa ohjelmatarjontaa asiakkaillemme. Näin ollen päätimme keskittää 3 urheilukanavatarjontamme yhdelle kanavalle, jonka kautta pystymme tarjoamaan jatkossakin maailman korkeatasoisinta urheilusisältöä, kuten jalkapallon Mestarien liigan, NFL:n otteluita, koripallon euroliigaa ja huipputennistä, mutta jatkossa yhä useammin suomeksi selostettuna.

Valitettavasti tämä tarkoittaa sitä, että valinta Mestareiden liigan otteluiden välillä vähenee. Tosin myös kaapelipuolella (oletan, että olet kaapelitilaaja) on mahdollisuus katsoa uuden Urheilu+kanavan kautta myös FA Cupin otteluita.

Päätöksemme ei varmasti miellytä kaikkia, mutta pyrimme koko ajan kehittämään palvelujamme siten, että ne palvelisivat mahdollisimman monia.

Ystävällisin terveisin,

Tero Lintunen
CRM Officer"

Alleviivattuna tekstin tärkein osa. Mielenkiintoista logiikkaa että kun pyritään palvelemaan mahdollisimman monia niin se toteutaan tarjontaa selkeästi vähentämällä, ei itselleni ainakaan oikein avaudu että miten tällä saavutetaan parempaa palvelua kenellekään.
 
Viimeksi muokattu:

Mäyris

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
Aikamoiset puolivälierät tiedossa, otteluparien arvonta oli hetki sitten ja tässä ne nyt ovat:

Chelsea - Juventus
Villarreal - Panathinaikos
Sporting Lissabon - Bayern München
Atl. Madrid - Porto
Lyon - Barcelona
Real Madrid - Liverpool
Arsenal - Roma
Inter - Manchester United
 

AbeL

Jäsen
Suosikkijoukkue
St, LFC, SCH
Pari mielenkiintoista managerikohtaamista, kun Ranieri ottaa vanhasta seurastaan mittaa ja vanhat taisteluveljet Mourinho-Ferguson aloittavat sanasotansa jo hyvissä ajoin ennen peliä. Myös kaksi hyvin Champions liigassa menestynyttä joukkuetta kohtaa Realin ja Poolin taistossa. Panathinaikos sai varmasti mitä halusi.
 
Viimeksi muokattu:

TML

Jäsen
No joo eipä arpaonni ihan osunut, mutta kuten usein, olishan sieltä pahempiakin voinut tulla.

Inter on kestotöppäilijä mestareiden liigassa, vaikka aina on melko hyvä tiimi kasassa. Toisaalta ajan kysymyshän se on koska he pitkällä menevät. Toivottavasti eivät tänä vuonna. Rooney-Materazzi??

Hyvä että ns. "pikkuseurat" kohtaavat toisiaan ja pääsevät täten 8 joukkoon ainakin. Villareal, Panathinaikos, Porto ja Atl. Madrid komppaniaa tarkoitan. Munchenille osui ihan hyvin. Pool-Madridista odotan melko tasaista, samoin Roma-Arsesta. Juve joutuu nöyrtymään valitettavasti Chelskille, samoin Lyon Barcalle.


Ihan kiintoisia pareja saatiin aikaan.
 

Batigol

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Rangers, Tshekki, Argentina
Kappas kehveliä.
Nyt näyttää olevan semmoiset parit, että voi käydä niinkin mahtava homma että kaikki brittijengit tippuvat heti ulos! Toivottavasti näin myös kävisi.
AS Roma taitaa marssia finaaliin.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
No joo eipä arpaonni ihan osunut, mutta kuten usein, olishan sieltä pahempiakin voinut tulla.

No kyllä tuo oli pahin mahdollinen vastus Manulle ainakin näillä näkymin, toki esimerkiksi loukkaantumiset saattavat muuttaa tilannetta kun ottelupari pelataan. Tai kuka siellä sitten olisi ollut pahempi? Puhumattakaan että monikossa olisi pahempiakin ollut.

Inter on ehkä jossain määrin töppäillyt, mutta ei siellä ketään muutakaan yhtään sen vakuuttavampaa joukkuetta ollut mahdollista Manun saada vastaan. Realkaan ei ole yhtään ottelusarjaa pudotuspeleissä voittanut sitten vuoden 2004, eikä Lyonkaan mitenkään montaa sarjaa ole voittanut, puhumattakaan muista tarjolla olleista.

Aika masentava arvontatulos erityisesti Valioliigan joukkueille, arpaonni ei käynyt oikein yhdelläkään, toki Poolia ja Arsenalia voi suosikkina pitää, erityisesti Liverpoolia näillä näkymin. Tosin loukkaantumiset, Realin mahdolliset hankinnat, heidän sopeutumisensa ja Ramosin onnistuminen voi tilannetta muuttaa.
 
Viimeksi muokattu:

saster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Ihan mukava vastus Liverpoolille saatiin, tosin itse olisin halunnut Interin. Liverpoolhan tossa suosikki on, mutta tosiaan Madridin visiittiin on vielä aikaa, joten kaikki voi muuttua. Toivotaan, että Torres on tehnyt paluun tuohon otteluun mennessä, niin jatkopaikka häämöttää. Muuten arvontatulos näyttää mielenkiintoiselle, mutta ehkä hieman harmittaa Lyonin puolesta.

Olisi kiva nähdä tilastoja siitä, että kuinka monta kertaa jatkoon on mennyt joukkue, joka on aloittanut vieraissa ja toisinpäin. Mielestäni joukkue, joka aloittaa vieraissa saa tällä systeemillä pelattaessa edun. Vieraissa voi jyystää sen 0-0 tasurin ja kotona iskeä sitten tarvittavan maalin tai maalit. Monen monta kertaa tämä aluksi vieraissa pelaava menee jatkoon, toki tälläiset "selvät" parit voidaan unohtaa tätä juttua miettiessä.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
AS Roma taitaa marssia finaaliin.
Tämä olisi suurempi ihme kuin Ässien hopea keväällä 2006. Sen verran heikompi materiaali Romalla on kokonaisuudessaan kuin turnauksen kovimmilla jengeillä.
 

TML

Jäsen
No itse pitäisin Interiä kovempina vastuksina Barcaa ja Chealsea. Toki jos kuntopuntaria katsotaan, saattaa hyvinkin olla että Inter on korkealla, mutta ottaen huomioon aiemmat menestykset ja tuijottamatta liikaa nykykuntoon, sanoisin että Barca ja Chealsea menevät ainakin Interin edelle, ehkä myös Pool.

Mitenkään aliarvioimatta Interiä. Jotenkin vaan Interistä on sellainen kuva että mestareiden liigasta on joukkue tippunut usein heikompiaan vastaan. Tai siis oletetusti heikompiaan vastaan.


Itse veikkaisin että 2-3 brittijoukkuetta menee jatkoon ja sen jälkeen saadaan kuulla taas La Liga - Premier League ja Premier League - Serie A väittelyjä koko seuraavan vuoden.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Ensisilmäyksellä ihan tunteen pohjalta kävi melkoinen tuuri Saksan suuntaan. Kuitenkin noista vaihtoehdoista Lissabon on ennakolta heikoin. Helppo näistä on kertoa mitkä menevät jatkoon.

Chelsea-Juventus - Juve jatkoon:
Stamford Bridgellä nyhjätään joko 1-1 tai 0-0 tasuri, jonka jälkeen Del Piero ottaa omansa ja johdattaa joukkonsa kohti kahdeksan parhaan joukkoa.

Villareal-Panathinaikos - Panathinaikos jatkoon:
Kreikkalainen muuri kestää ja Karagounis ampuu apilanlehdet jatkoon.

Sporting Lissabon-FC Bayern München - München jatkoon:
Ei tästä voi fanina muutakaan odottaa.

Atl. Madrid-FC Porto - Madrid jatkoon:
Tiukka pari joka ratkeaa vasta toisen pelin jatkoajalla Forlanin viimeistellessä maalin.

Lyon-Barcelona - Barca jatkoon:
En usko Lyonin kykenevän tämän jättiläisen kaatoon.

Real Madrid-Liverpool - Madrid jatkoon:
Ramos tuo Realin peliin uutta voimaa, jota tulee myös tammikuussa uusien pelaajien muodossa. Liverpool ei pysty pysäyttämään lumivyöryä.

Arsenal-AS Roma - Arsu jatkoon:
Vakea pari josta on vaikea sanoa juuta tai jaata. Todella tasaista jolloin Tottin ja Fabregasin merkitys joukkueilleen tulee olemaan iso. Arsu jatkoon, jotta edes yksi brittiseura menee 8 joukkoon.

Inter-ManU - Inter jatkoon:
Mourinho pyyhkii Alexilla pöytää ja Mestareidenliiga saa uuden mestarin.

Nojoo, kaippa noista 6-7 voi luvata oikein menevän. Ei silti, nyt on aikaista vielä sanoa mitään, mutta näin nopeasti mietittynä eiköhän ne näin mene.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Mitenkään aliarvioimatta Interiä. Jotenkin vaan Interistä on sellainen kuva että mestareiden liigasta on joukkue tippunut usein heikompiaan vastaan. Tai siis oletetusti heikompiaan vastaan.

Niin oli Kerhokin välierissä tippunut usein ennen kevättä 2006.

Tuo vanhoihin tilastoihin katsominen on sinällään persiistä, ettei se kerro juuri mitään tämän päivän kunnosta. Interillä ei ehkä ole voittamisen kulttuuria eurokentillä, mutta ei sitä ole monella muullakaan seuralla. Se pitää hankkia ja joskus pitää ottaa se ensimmäinen iso voitto.

Real Madridin ensimmäistä pudostuspelisarjavoittoa sitten vuoden 2004 odotellessa... Menestynein espanjalaisseura on nyt eniten altavastaajana. Keltainen sukellusvene ja Tico voivat hyvinkin yltää jatkoon, Barca sen tekee ilman totaalista munausta.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
No itse pitäisin Interiä kovempina vastuksina Barcaa ja Chealsea. Toki jos kuntopuntaria katsotaan, saattaa hyvinkin olla että Inter on korkealla, mutta ottaen huomioon aiemmat menestykset ja tuijottamatta liikaa nykykuntoon, sanoisin että Barca ja Chealsea menevät ainakin Interin edelle, ehkä myös Pool.
Lohkovoittajat arvottiin lohkokakkosia vastaan, eikä saman maan joukkueet vielä tässä vaiheessa voi kohdata. Sen vuoksi ManU:lla ei ollut edes mahdollisuuksia saada mitään noista kolmesta joukkueesta vastaansa. Inter oli siis mielestäni kaikista vaihtoehdoista ehdottomasti kovin.

Edit: No, Real Madrid olisi myös ollut paha. Ja miksei myös Lyon.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
No itse pitäisin Interiä kovempina vastuksina Barcaa ja Chealsea. Toki jos kuntopuntaria katsotaan, saattaa hyvinkin olla että Inter on korkealla, mutta ottaen huomioon aiemmat menestykset ja tuijottamatta liikaa nykykuntoon, sanoisin että Barca ja Chealsea menevät ainakin Interin edelle, ehkä myös Pool.

Niin mutta Manu ei tässä arvonnassa olisi voinut saada vastaan Barcaa, Chelsea tai Poolia, mahdolliset joukkueet olivat Inter, Lyon, Real, Athletico ja Sporting, eli noista sitten valitsemaan mikä on kovin.
 

TML

Jäsen
Niin mutta Manu ei tässä arvonnassa olisi voinut saada vastaan Barcaa, Chelsea tai Poolia, mahdolliset joukkueet olivat Inter, Lyon, Real, Athletico ja Sporting, eli noista sitten valitsemaan mikä on kovin.

Ai perkele niimpä tietysti. No sitten toki Inter oli kovin ehdottomasti ja arpaonni sikäli huono.

En miettinyt tuota asiaa lainkaan. Pahoitteluni.
 

pelikielto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Inter-ManU - Inter jatkoon:
Mourinho pyyhkii Alexilla pöytää ja Mestareidenliiga saa uuden mestarin.
Tuohon sen verran, että kyllä se on Zlatan, joka todennäköisimmin Manua pyörittää. Inter on samassa tilanteessa kuin ManU viime kaudella, eli yhden miehen mukana kaatuvat tai menestyvät. Tai näin ainakin uskoisin.

Mielestäni tuo Inter-ManU on mielenkiintoisin pari, eikä vähiten Zlatanin ja CRonaldon kohtaamisen vuoksi. Toisena sitten ehkä Chelski-Juventus, ihan vain Juventuksen dinosaurusten vuoksi.
 

Steven

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Calgary Flames, Liverpool FC
Ja sitten taas odotellaan YLEn valintoja.. Aika monta mielenkiintoista peliä tulossa, joten mahdotonta kaikkia saada tyytyväisiksi.

Pool ei ole ruudussa tällä kaudella vielä ollut, joten veikkaan toisen pelin näyttämistä. Inter-ManU lienee toinen, riippuen tietysti pelipäivistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös