TV-sarjaketju

  • 2 208 815
  • 9 789

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Jees, viritin ns. miinan eli hassuttelin. Kolmella pisteellä pyrin wilcomaisen salaperäiseen ilkikurisuuteen.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Tutankhamonista kertova minisarja "Tut" on näköjään ilmestynyt. Ilmeisesti historiasta paremmin tietävät ovat tämän sarjan jo kerenneet lyttäämään, mutta IMDb:ssa kuitenkin arvosteltu 7.7/10. Varmaan ihan mielenkiintoinen sarja, jos ei pienet taiteelliset vapaudet niin kiinnosta. Sarja sisältää vain kolme jaksoa, joten eiköhän tuonkin nopeasti katselisi.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Huoh, jos uudistettu Mythbusters oli alkuun ihan ok, nyt on taas menty riman alta. Testaaminen täysin pintapuolista, testataan about yksi asia ja sitten vain todetaan mitä todetaan. Harmi sinänsä koska vieläpä moni ihan kelvollinen "myytti" on jo tietyllä lailla pilattu tuolla käsittelyllä, eli ei kyse ole siitä ettei myyttejä olisi testattavaksi vaan että ohjelma-aika käytetään ihan vääriin asioihin. No, kaitpa tuossa on sitten mietitty tarkkaan tuotantoarvoja ts. rahaa eli minimum effort-katsojamääriä.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Outlander - Matkantekijä | Yle TV1 | yle.fi

YLElläkin on alkanut Outlander - Matkantekijä tv-sarja. Itse odotan vielä kauden vikaa jaksoa niin tulee sitten katsottua loput katsomattomat jaksot putkeen. Tyylilaji on historiallinen draama joten niille joille tämä genre aiheuttaa näppylöitä niin älkööt vaivautuko. Meille muille hyvä sarja jota suosittelen taas kerran lämpimästi.

-Tinke

Olen katsellut tätä sarjaa mielenkiinnolla ihan YLE:n tahtiin ja vaikka en tv-sarjoja paljoa katselekaan niin tämä on kyllä ollut positiivinen yllätys. Varsinkin tuon Skotlannin historian tähden. Enkä ollenkaan ihmettele että vielä tänäkin päivänä skoteilla on itsenäisyyspyrkimyksiä.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
On ollut jo pitkään mielessä aloittaa Mad Menin katselu ja viime yönä sitten katselin kaksi ekaa jaksoa ja erittäin lupaavalta vaikutti.
Onko kukaan katsellut kyseistä sarjaa enemmänkin eli onko toimiva sarja jatkossakin vai lässähtääkö jossain vaiheessa? Kausia ja jaksoja tuntuu olevan kuitenkin aika paljon.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
OITNB viimeinkin koluttu läpi vasta nyt, vaikka sitä alunperin innokkaasti odotti. Jotenkin puuduttava ja aika tapahtumaköyhä kausi. Jotenkin irrallista ja sekavaa menoa, kaikki porukat vain puuhailivat omiaan ja mitään jännittäviä kuvioita ei ollu. Eikä monessakaan kohtaa juurikaan edes naurattanut. Punaisena lankana oli tietenkin tämä yksityistäminen ja päähenkilön hahmon kehitys kohti mainittua Walter Whitea, mutta aika vaisua. Neljännen kauden tuotanto alkoi jo kesäkuussa ja julkaistaan taas ensi kesäkuussa. Nyt ei ole ihmeempiä odotuksia, mutta kiinnostahan tämä silti sitten, kun aika on.

Todellinen helmi oli sen sijaan Masterchef Australia minkä grand finale oli viime viikolla. Kaikki 62 jaksoa tuli katsottua. Olihan siinä tekemistä, mutta pääsääntöisesti katsoi silloin kun itsekin jotain söi ja päivittäin tai lähes päivittäin on kuitenkin jotain syötävä. En koskaan katso mitään tosi-tv:ta, mutta tässähän ei ole kyse ollenkaan sellaisesta vaan kyseessä on rehellinen ja aito kilpailu.

Tuotanto on yksinkertaisesti loistavasti tehty kaikenlaisine sankarimusiikkeineen ja hehkutuksineen. Aivan kuin urheilua katsoisi varsinkin sitten, kun ynnämuut osastosta on päästy eroon. Kyseessä ei myöskään ihan mitätön kilpailu ole sillä pääpalkinto on A$250,000 (166000 euroa) ja auto ja muuta härpäkettä. Kovastihan se on pätkitty, kun monen tunnin vääntö laitetaan alle tuntiin, mutta ei se menoa haittaa. Siinähän olisikin, jos tätä ruvettaisiin joskus näyttämään livenä. Nythän on toki jälkeenpäin tehty dramaattisia haastatteluita kisatilanteista mitkä sitten laitetaan sopiviin väleihin taistelun ollessa kuumimillaan, mutta ei sekään menoa haittaa.
 

SamSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
On ollut jo pitkään mielessä aloittaa Mad Menin katselu ja viime yönä sitten katselin kaksi ekaa jaksoa ja erittäin lupaavalta vaikutti.
Onko kukaan katsellut kyseistä sarjaa enemmänkin eli onko toimiva sarja jatkossakin vai lässähtääkö jossain vaiheessa? Kausia ja jaksoja tuntuu olevan kuitenkin aika paljon.
Ei lässähdä, no tosin viimeistä kautta en ole vielä katsonut mutta siihen asti hyvinkin timanttia.
 

SamSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
Justified. En tiedä miksi tämä sarja jäi aikanaan katsomatta. Katsoin joskus vuosia sitten 1. jakson ja jotenkin ei sytyttänyt.
Nyt sitten katsellut lähes putkeen 2. ensimmäistä kautta ja onhan tämä saakelin hyvä.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Onko kaikki jattanyt True Detectiven 2. tuotantokauden valiin vai ollaanko vain hiljaa?

Ajatelmia ennen viimeista jaksoa:

Niin. Homo-Pauski sitten kuoli seitsemannen jakson lopussa. Aika lailla vituiksi meni paahahmoilla sen kartanon/pimppijuhlan jalkeen. Oli aika irstas nuo huorapartyt, tai ei ne periaatteessa huoria olleetkaan. Vanhat aijat nuoren huumatun lihan perassa. Tuli muuten mieleen, etta ihan varmasti samantyyppisia juhlia on maailmalla, rahalla kuitenkin saa ja hevosella jne. Tosiaan sielta loytyi paperit joista selviaa ketka kusetti Frankkia. Catalyst ja se juutalaisvenalainen ja tietenkin Blake joka sai jo tutaa. Frank veti herneet kauniisti sanottuna nenukkiin ja kun kuuli etta venalaiset ottaa haltuun klubit, niin pisti palaan casinot ja klubit. Hah. Syyttajantoimiston akka Davis tapettiin kanssa ja paahenkilot on siis maan alla. Paitsi Paul joka meni sitten homokuvien perassa ja sai luodin kalloonsa Vincin poliisin johtohahmoilta. Oli muuten todella hienosti tehty tuo. Samalla kun Paul sai kuulan kalloonsa, niin emanta tunsi ekaa kertaa lapsen potkun ja alkoi itkemaan onnesta. Velcoro ja Bezzerides taas loytaa toisensa pikku hiljaa, siina on kaksi niin hajalla olevaa yksiloa, ehka heista tulee yhdessa yksi kokonainen.

Noin muuten niin sarja on edelleen hyva ja tunnelmasta tykkaan, mutta liian sekavaa ja liikaa henkiloita siina on, varsinkin kun kausi on lyhyt. Siella on Catalystia, venajanmafiaa, ihme kaksoset, Vincin poliisit, Kalifornian syyttaja, kartellit, huorat, hihhulit jne jne. kaikki sekaisin.

Mita odotan viimeisesta jaksosta? Odotan toisen paahahmon kuolemaa, ehka Velcoron, koska miehella ei ole mitaan menetettavaa. Lisaksi Frank kuolee satavarmasti, mutta saa kostettua kuitenkin.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Maikkarilta alkoi pari viikkoa sitten tv-sarja Kadonnut, jonka pääroolissa on James Nesbitt.

Lainaan itseäni, kun tämä sarja justiinsa loppui. Oli kyllä laadukas sarja ja sitä oikein jännityneenä odotti, että seuraava jakso tulee. Toivottavasti ei kuitenkaan aleta vääntämään väkisin mitään jatkoa tähän tarinaan. Loppuratkaisu oli...

...yllättävä realistisuudessaan. Sarjan aikana tuli pyöriteltyä suurin piirtein kaikki mahdolliset skenaariot päässä, joten lopulta tuo noinkin "yksinkertainen" ratkaisu yllätti. Toisaalta aika tyly lopetus, mutta ainakin hyvää vaihtelua ainaisille happyending- tai suurisalaliitto-lopetuksille.[/quote]

Nyt katsellaan The Killing -sarjaa. Tämä on siis amerikkalaistettu versio tanskalaisesta sarjasta. Voin suositella lämpimästi ainakin kaikille Silta-sarjan ystäville. Samanlaista tyyliä ja henkilökemiaa (tai siis sen puutetta).
 

ChosenTwo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset NHL:ssä
Onko kaikki jattanyt True Detectiven 2. tuotantokauden valiin vai ollaanko vain hiljaa?

Kyllähän tuota on tullut innolla katsottua ja täällä käytyä vilkuilemassa jos joku aiheesta kirjoittelisi, mutta hiljaista on ollut.

Onhan tämä toinenkin kausi ollut ihan helvetin hyvä. Samaa mieltä tuosta ongelmasta, että hahmoja on liikaa näin vähäiseen jaksomäärään nähden. On nimittäin varsin vaikeaa muistaa keskusteluja seuratessa, että kenestähän nyt taas puhutaan. Naamamuistiin on sentään voinut yleensä luottaa, mutta nyt sitten esimerkiksi tuon Woodrughin tappaneen miehen kohdalla löi ja lyö ihan tyhjää. Arvauksenani on, että olisiko se voinut olla mukana siinä Velcoroa kuumottaneessa korruptio-sakissa, johon se musta Woodrughiakin uhkaillut tyyppi kuului. Mutta enpä ole varma, sillä en vain muista.

Kaikki päähahmot toimivat kyllä hyvin, kun jokainen on niin rikkinäinen tapaus. Keräännytään hoitelemaan juttua yhdessä ja esitetään sinällään "normaalia". Sitten painutaan taas omille teilleen, jokainen omalla tavallaan varsin syviin vesiin. Velcoro ja Frank ovat omat suosikit hahmoista. Velcoron ja "poikansa" kohtaukset ovat vaivautuneisuuden huipentumia. Kaiken kruununa se kohtaus, jossa virallinen valvoja kirjoitteli muistiinpanoja tilanteesta ylös. Todella luontevaa kanssakäymistä. Frankin kanssa Velcoro luo erittäin hyvän parivaljakon. Kohtalaisen hataralla pohjalla tuo ystävyys. "Don't you fucking shoot me, Raymond".
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Kyllähän tuota on tullut innolla katsottua ja täällä käytyä vilkuilemassa jos joku aiheesta kirjoittelisi, mutta hiljaista on ollut.

Kyllä sitä edelleen seurataan!

Heh, itse luulin lopun ampujaksi tätä hetkeä aikaisemmin osumaa ottanutta mieslempeä. Olin siis väärässä. Kertonee jotain lievästä hahmojen ylitarjonnasta. Toinen vaikea hahmotettava on ollut näiden mimmien ylitarjonta. Mopopoliisin tyttökaveri ja McAdamsin pelastama likka ovat lisäksi myös hyvin samannäköisiä. Oli hieman vaikea pysyä kärryillä, ja on edelleen. Tajusin heidän olevan kaksi eri hahmoa, mutta taustaa ei muista, tai sitä ei oikein ole ehditty edes kunnolla esitellä.

Negailu sikseen. Muuten on ollut hyvää tykitystä etenkin tämä loppusuora. Kaikkea mysteeristä ei ole pakattu viimeiseen jaksoon ja pakka on levinnyt huolella jo nyt parin jakson ajan. Päähahmot ovat nyt todella lirissä - kuka heitä oikeasti enää voikaan pelastaa, vaikka olisivat kuinka oikeassa?

Frankin dialogeista on tullut negatiivista palautetta. Osa toimii, ihan kaikki ei. Hahmo on kuitenkin kasvanut ja baaritiskillä tapahtunut nieleskely ja nöyrtyminen olivat hienoja hetkiä. Samoin jopa hieman yllättänyt apurin tappo, ja se, että kutsui vaimokkeensa katsomaan ruumista. Paha vastaan paha -asetelma on toiminut kokonaisuutena. Suoraviivaista paluuta hakenut Frank on joutunut huomaamaan, että joka toinen vastustaja vittuilee ja klubille vaan tullaan tekemään pahoja. Edellisen jakson hyvältä näyttänyt tilanne kääntyi pahaksi liriksi siinä vaiheessa kun mimmi löytyi silmättömänä.

Juu ja McAdamsin isukki on hyvä näyttelijä. Se tilitys oli vahvaa näyttelijäntyötä.

Saas nähdä kuka nokkii lopussa ja ketä. Ehkä paha jopa voittaa?
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
TDs2 on ollut mun mielestä kyllä alun hitauden jälkeen tosi hyvä.
Mun mielestä Frank on erinomaisesti kirjoitettu. Siitä tulee sellainen perus 100äo-kaveri joka yrittää puhua fiksumpien lailla koska on jostain televisiosta niin kuultu puhuvan. Sen vaimo on kanssa vähän samaa sarjaa. Joskus menee vähän paperimassa-jutuiksi.

Se Woodrughin tappanut kaveri oli niitä Vincin korruptiomiehiä. Vähän piti itsekin kelata, mutta nopea deduktio ohjasi oikeille jäljille.
 

Mr. Penguin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Blues, Kärpät, Leksand
True Detectiven 2. kausi on vihdoinkin viime jaksot ollut täyttä rautaa, harmittaa vain ne alun vaisut ja mitäänsanomattomat jaksot. Myös henkilöitä on aivan liikaa kuten täälläkin on jo mainittu, ei millään meinaa pysyä perässä vaikka yleensä olen aika tarkka ja hyvä seuraamaan mitä ruudulla tapahtuu. No toivotaan että viimeinen jakso olisi se paras, toisin kuin 1. kaudella jolloin se oli ihan helvetinmoinen floppi ja pettymys ainakin itselleni.
 

Apheu

Jäsen
OITNB viimeinkin koluttu läpi vasta nyt, vaikka sitä alunperin innokkaasti odotti. Jotenkin puuduttava ja aika tapahtumaköyhä kausi. Jotenkin irrallista ja sekavaa menoa, kaikki porukat vain puuhailivat omiaan ja mitään jännittäviä kuvioita ei ollu. Eikä monessakaan kohtaa juurikaan edes naurattanut. Punaisena lankana oli tietenkin tämä yksityistäminen ja päähenkilön hahmon kehitys kohti mainittua Walter Whitea, mutta aika vaisua.

Ei ollut joo OITNB:n kolmoskaudessa sellaista vahvaa juonta, vaan vähän sellaista sälää. Läpi ykkös- ja kakkoskauden oli Bennettin ja Dayan suhde sekä kakkoskaudella oli vielä tämä Veen ja Redin taistelu, jotka olivat selkeitä kokokauden kestäviä mielenkiintoisia juonia. Kakkoskaudella tuota kuviota vielä hiottiin kauden läpi kunnes se huipentui lopussa.

Kolmoskausi taas oli vähän komediallisempi ja koostui useasta pienemmästä juonesta. Piperin bisnekset, Red sekä Healy, yksityistäminen / uudet vartijat, Norman kerho, Crazy Eyes kirjailijana esimerkkeinä melkeimpä kokokauden kestävistä kuvioista, joista yksikään ei loppupeleissä ollut edes kummoinen tai päättynyt mitenkään jännittävästi. Alexin vainoharhaisuudet kauden puolivälissä olivat mielenkiintoista seurattavaa ja siitä olisi saattanut tullakin jotain, mutta sekin kuvio lässähti lopulta melko lyhyeen. Piper on kyllä hahmona noussut yhdeksi inhokeistani, vaikka sarjan alussa olikin sympaattinen. Ihan kelvollinen kausi, mutta mielestäni se ykkösjuoni puuttui.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Lisaa TD:sta ja Frankista sun muista.

Vilpertilta tosiaan hyvia pointteja Frankista. Kuten on tullut ilmi, niin Frank on koyhista/huonoista oloista ja taistellut itsensa huipulle. Frank osaa jyrata ja hoitaa klubeja ja reviirikiistoja, mutta sitten kun kaiffari yritti nousta portaita ylemmas pukuherraksi, niin alynlahjat iski rajoittimeen ja Frankkia vietiin kuusi muna. Frank ei sinansa ole edes kauhean paha, vaan oikeasti kaveri on perus jatka joka haluaa vain haluaa perheen. Noh pukuherrat on ne isoimmat roistot, kuten oikeastikin. Viimeisimmassa jaksossa oli kylla hyva kohtaus tuo pokeripoydan palastelu, kun otti hiukan pulttia.

Tosiaan nuo paahahmot on kylla kiehtovia kun kaikki kolme on ihan hajalla ja oikeastaan ainut mita heilla on selkeata on tyo. Ilman tyota olisi jaljella, noh, ei paljon mitaan. Tama nakyi viimeisimmassa jaksossa helvetin hyvin, kun Velcoro ja Bezzerides ryyppasivat siina lopussa, kun Paul oli ansaan astelemassa. Ensin puhuivat kun ei mitaan poliisiasioista. Sitten kuin salamanaiskusta puhe kaantyi pois poliisiasioista ja tunnelma muuttui niin etta sita olisi voinut leikata puukolla. Kaksi hemmetin haavoittuvaista ihmista.

En yllattyisi jos molemmat kuolisivat ja vaikka Frank jaisi eloon. Paha sinansa voittaisi, mutta kaikki kolme olisivat True Detectiveja: hoitaisivat homman kotiin vaikka itsensa uhraamalla.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Lisaa TD:sta ja Frankista sun muista.

TD2-horinaa.

Tuosta Velcoron ja Bezzeridesin keskustelusta - ihanan piinallisia kohtauksia. Oikein odotti ja odotti että jompi kumpi avautuu menneistä...molemmat halusivat selkeästi kertoa, mutta ei. Sulkeutuivat lähes täysin ja sitten kommunikoivat lähinnä kosketuksella.
 

Poro24

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Laadukasta keskustelua TD:stä, mukava lukea!

Myös henkilöitä on aivan liikaa kuten täälläkin on jo mainittu, ei millään meinaa pysyä perässä vaikka yleensä olen aika tarkka ja hyvä seuraamaan mitä ruudulla tapahtuu
Jep! Harvoin on telkkaria katsoessa ollut yhtä kujalla tapahtumista kun True Detectiven kakkoskaudella. Uusintakatselu toivottavasti antaa paljon.

Toisen kauden tunnelmasta tykkään todella. Välillä puskee selkeät David Lynch -fiilikset iholle. Etenkin kohtaukset kuppilassa laulajan ulistessa taustalla tuovat vahvasti mieleen maailman parhaimman elokuvan Mulholland Driven. Toimii!

Hyi helvetti miten creepy se Bezzeridesiä nassikkana ahdistellut parrakas ukkeli oli. Näen siitä painajaisia seuraavat 10 vuotta.

Edit: Asiasta toiseen, eli Mr. Robotin uusimpaan jaksoon:

Olen tykännyt sarjasta paljonkin. Kuudennessa jaksossa oli kuitenkin omaan mieleeni pari aivan liian idioottimaista kohtausta. Poliisi löytää USB-tikun maasta ja kasuaalisti vie sen poliisiasemalle ja tunkee omaan työkoneeseen? Voisiko oikeassa elämässä joku olla niin tyhmä? Toinen oli tuo kuinka Elliot sai vankilan ovet aukaistua. Jos sarjassa on aikaisemmin ollut realistinen ote hakkeroinnin suhteen, niin tuo prosessi kokonaisuudessaan tuntui todella typerältä ja överiksi vedeltyltä.

Innolla odotellaan jatkoa kuitenkin...
 
Viimeksi muokattu:

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Muistatteko sen paskan leffan 2000-luvun alusta, Wet Hot American Summer? Pitkitetty, juoneton, onneton ja tylysti sanottuna täysin surkea pätkä. Netflixiin on ilmestynyt sarja joka perustuu tuohon elokuvaan, ja voin sanoa että yllätti positiivisesti. Samat näyttelijät mukana, ja Mad Men -poppoo on saatu myös värvättyä riveihin. Niin kliseinen, aivoton ja parodioiva sarja että helpot naurut on käytännössä taattu. Erittäin hyvä täytesarja niille hetkille, kun se House of Cards tai True Detective tuntuu liian raskaalta.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Mietin tuota kun katsoin Borgenia taannoin - eihän se oikeasti ole mikään kauhea megasarja, hyvin voisi kuvitella, että Suomessa resurssit riittäisivät tuollaiseen, ja onhan meilläkin hyviä näyttelijöitä. Mutta sitten käsikirjoitus, rytmitys, kuvaus - en ole asiantuntija, mutta jokin virtaviivaisuus siinä oli, mitä meillä ei ole.

Nyt kun näitä uusintoja katsoo, niin tässähän tää kiteytyy. Tuotantoarvot tai näyttelijät löytys taatusti Suomesta.. mutta missä suomalaisessa sarjassa kyetään luomaan jännitettä niin jaksokohtaisesti kuin siisönkohtasesti kuten Borgenissa? Raid on yksi ainoita joka tulee mieleen äkkiseltään.

Onko kyse arvostuksista vai rahasta? Dunno.. mutta tuon tason sarjaa on vaikea kuvitella Suomessa tuotettavaksi, vaikka siinä ei ole mitäännihmeellistä.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Muistatteko sen paskan leffan 2000-luvun alusta, Wet Hot American Summer? Pitkitetty, juoneton, onneton ja tylysti sanottuna täysin surkea pätkä. Netflixiin on ilmestynyt sarja joka perustuu tuohon elokuvaan, ja voin sanoa että yllätti positiivisesti. Samat näyttelijät mukana, ja Mad Men -poppoo on saatu myös värvättyä riveihin. Niin kliseinen, aivoton ja parodioiva sarja että helpot naurut on käytännössä taattu. Erittäin hyvä täytesarja niille hetkille, kun se House of Cards tai True Detective tuntuu liian raskaalta.

Leffaa en muistaakseni ole katsonut, mutta tuo sarja tosiaan oli ainakin katsottava, juuri semmoinen sopiva täytesarja jos haluaa jonkun pistää taustalle pyörimään ja vaikka jatkoaikaa tai muut sivua siinä samalla selata. Joku älykkäämpi sarja vaatii yleensä sen että katsoo joka hetken. Ei tarvita ainakaan aivoja kun katsoo tuota :)
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Nyt tuo TD2 saatiin sitten finaaliin ainakin omalta osalta.

Laitetaan ilman spoilereita yhteenveto. Ei yltänyt ensimmäisen tuotantokauden tasolle, edellä mainittu asiasta paljon ja ne samat asiat hiertää itselläkin. Paljon hahmoja, tarinaa, tarinan käänteitä jotka vain sekoittavat kun pitäisi enemmin nivoa tarinaa yhteen. Sarja jauhoi paikoillaan puoli kautta osittain juuri näiden tarinankäänteiden ja uusien hahmojen vuoksi, tuotiin koko ajan populaa lisää vyyhtiin. Kaikki neljä päähahmoa esiintyi loppupeleissä läpikauden tasaisesti, jopa tasaisen tylsästi, en osaa sanoa johtuiko sitten juuri tuosta tuplamäärästä ekaan tuotantokauteen johtuen mutta 6-0 mcconaughey-harrelsson vei tämän näyttelijäsuoritusten osalta. Vince Vaughn oli ehkä loppupeleissä se positiivisin yllätys koska pystyi ihan saman tasoiseen roolisuoritukseen kuin Farrel mistä odotin selvästi enemmän. Kaksi muuta komppasivat hyvin mutta itselle vähän liian harmaata massaa.

Loppu oli osittain odotetunlainen koska ainakin Frank ja Ray hahmoina meni jo hetken siihen suuntaan että noutaja tulee jonkun kulman takaa ja niinhän se tulikin. Tapoja lähteä olisi voinut olla moniakin mutta Rayn lähtöön saatiin pieni inhimillisyys kun kuvioihin tuli halu nähdä ja sanoa viimeiset sanat pojalleen. Viimeiset kuvat Venezuelasta oli ohjaajalta ainoa pienoinen twisti, eli Ray jr oli syntynyt siitä pakoa edeltävästä kiihkeästä hetkestä.

Itsellä oli odotukset liian korkealla sarjan suhteen, myönnän sen nyt selvästi koska eihän sarja huono ollut missään nimessä mutta ei yltänyt tarinankerronnalla, näyttelijäsuorituksilla eikä tunnelmalla ykkösen tasolle. tunnari oli hyvä, moderni Cohen tulkinta sopi aloittamaan jokaisen jakson.

_
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Itsekin olen puolustellut TD2:sta, mutta ei tuo loppu ollut niin erikoinen. Hahmoista tykkasin, mutta tarinasta en niin paljoa ja huomasin etta toivoin vain etta hahmot ei kuolisi. Tunnelmasta ja henkilohahmosta siis tykkasin tosi paljon ja toinen katselukerta varmasti selkeyttaisi paljon, mutta kylla se niin sekavaa oli, ettei kylla ihan heti jaksaisi uudestaan kelailla. Hiukan harmittaa, etta taman nimi oli myos True Detective ja taman takia vertaillaan ensimmaisen kauden True Detectiveen. Vaikka tekijat on samat, niin silti niin erilaisista sarjoista oli kyse, etta vertailua ei kannata tehda. Joo TD1:n kaksikko vei TD2:n castia, mutta kasikirjoituskin niin eri tasolla. TD1 on must watch minisarja, kun taas TD2 on hyva minisarja muiden HBO sarjojen joukossa.

Franky ja Velcoro kuolivat heikkouksiensa vuoksi. Velcoron heikkous oli poikansa, jota oli pakko viela kayda katsomassa ja se koitui kohtaloksi. Frankyn heikkous oli ylpeys, kun eihan voi rakanokalle pukua antaa noin vaan. Ainakin nain luulen, vai oliko timantit puvuntaskussa? Ainakin paistoi haavasta ne timantit, joten itse kasitin etta olisi nielaissut ne. Ammat jai henkiin ja reiskakin sai toisen pojan. Vitutti jatkien tekemat virheet, tarkempana kun olisi ollut, niin molemmat olisi hengissa. Hiukan jai puolitiehen lopetus, joka olisi pelastanut kaiken tai vetanyt kaikki vituiksi. Nails olisi naulannut frankien muijan ja Bezzerides olisi odotellut Venezuelassa viskin aarella pahoja poikia ja sitten kun pojat olisi tullut ja tappanut, niin Bezzerides olisi hymyillyt ennen kuolemaa, kun paska elama ja karsimys loppuu. Sen verran Bezzerides olisi tehnyt, etta olisi postittanut todisteet lehistolla. Lopussa sitten naytettaisiin kun tv:ssa poliisien maineet puhdistettu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös