Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus
 1. Paitselo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
  En nyt muutakaan otsikkoa keksinyt, mutta tänään torstaina 19.9.2002 alkaa töllössä ainakin KAKSI uutta ja suositeltavaa tv-sarjaa.

  Ensimmäinen on TV1-sarja on nimeltä TÄÄ ON SEKSII!
  Sarja on virallisesti 12-16 vuotiaille tehty seksuaalivalistussarja.
  Tosiasiassa kuudesta vartin mittaisesta jaksosta rakentuva sarja on pikemminkin parisuhteen varhaisvaiheita ruotiva opetusohjelma seksin maustein.
  Jaksot käsittelevät mieheksi ja naiseksi kasvamista, oman roolin hakua ja suutelua ekaa kertaa.
  Sarja tosin jättää harmillisesti sivuun nuorille tärkeän teeman itsetyydytyksestä. On se kumma juttu, että runkkaaminen on edelleenkin tv-ohjelman tekijöille jokin tabu?

  Asia 2.

  Scifiviihteen ystävät saavat tänään namia oikein kunnolla.
  Subtv:llä alkaa klo 22.00 tv-sarja nimeltä FARSCAPE.
  Tämä sarja sijoituu johonkin välimaastoon (tai pitäisikö sanoa hyperavaruuteen) sarjojen Star Trek, Battlestar Galactica ja Babylon Fiven keskeen.
  Tämä on siis suuri päivä Subtv:lle koska kaikenlaisten camp-vanhusten ja muilla kanavilla kertaalleen kiertäneiden puolituttujen sijasta kanavalla alkaa tänään miekäläisillä kanavilla tähän asti näkymätön kulttisarja.
  SUOSITTELEN.
   
 2. Janos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, ÄTPPOMK
  Näille Maikkarin sarjoille annan varauksettoman suositukseni:

  Ally McBeal
  Ed
  Frendit
  Kauniit ja rohkeat (!)
  Kolmas kivi auringosta
  Mahdoton majatalo
  Marienhof (loppuu huomenna!!!)
  NYPD Blue
  Oikeus ja kohtuus
  Salaiset kansiot
  Salatut elämät
  Selviytyjät
  Simpsonit
  Sinkkuelämää
  Teho-osasto
  Tunteita ja tuoksuja

  Joten näette, että sitcomit ja soapit kiinnostaa minua jostain syystä. Mutta kyllä syvällisemmätkin, kunhan niitä saataisiin enemmän ruutuun. Ja TWIN PEAKS UUSINTAKIERROKSELLE!
   
 3. Eino_Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
 4. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Mielestäni TV:n tämän hetken paras sarja on ehdottomasti MTV3:n Dark Angel. Jos jossain sarjassa on erinomaiset juonenkäänteet, se on tämä. Nimittäin joka kerta tuntuu olevan erilaisia tekosyitä tällä Alban Jessicalla käydä pätkimässä itseään viisi kertaa isommat rumat äijät ja seitsenkymmenpäinen vihollisjoukkio joka on varustautunut belgialaisilla FN:n P90 konepistooleilla aseinaan ainoastaan jalat ja tyrmäävän ihana olemus.

  Ja ne huulet. Ja se peppu. Ja ne simmut. Stunning. Teemu_s:llekin tiedoksi, että voi asettaa sen kengänpohjallisensa tiedätkylläminne Jessican tieltä maximum beibe kisassa.

  Mutta tämä on tilanne nyt noin 50 minuuttia ennen Farscapea. Kiitos, erittäin iso kiitos, Predator, että ilmoitit sarjan tulevan tänään telkkarista. Minulla kun ei asiasta ollut mitään hajua.
   
 5. fiftyeight Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iddrott Förskott Puukädet
  Re: TV-sarjaketju...

  Lainaus:
  No, mutta tuleehan sieltä juuri nyt uusi loistosarja, jossa Jojel Hallikainen ja Arja K. laulattavat muilla laulajilla "hassuja" lauluja. Nimeä en juuri kyllä muista...

  Mutta tuohon SEKSII- juttuun. Miten ajattelit saavasi 12- vuotiaat puhumaan itse runkkaamisesta, ja vielä asiallisesti? Ohjelmahan kuitenkin perustui aika paljon nuorten omaan keskusteluun. Olihan se nyt jo yhtä kikatusta ja naureskelua, vaikkei puhuttu kuin kasvamiseen liittyvistä fysiologisista muutoksista. Kerro.
   
 6. varjo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
  Eipä näytä Farscapesta tulevan B5:n uhkaajaa, imho sarja kuuluu sinne Star Trek-tasolle ym. mömmön sekaan.

  Liikaa epäloogisuuksia(koska BoB:n yhteydessä tästä tuli paljon palautetta en jaksa listata niitä tähän), kökkö juonipohja, epäuskottava maailma...ehkä se tuosta paranee, huononemiseen ei ole juurikaan varaa.
   
 7. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Juu ei kyllä ollut mitenkään erityisen huikea...

  - Miksi avaruusolioiden nimissä on aina ' -merkki?
  - Minkälainen mikrobi saa aivot ymmärtämään avaruusoliot ihmisen kieltä ja ihmisen avaruusolioiden kieltä?
  - Miksi avaruustaistelut eivät noudata niille luonnollisia Newtonin lakien mukaisia liikeratoja vaan kaarteet tuntuvat tapahtuvan aina jossain väliaineessa?
  - Miksi siniset kohtuullisen ihmisenkaltaiset mutta usein hennommat otukset ovat aina jotain henkisesti kehittyneitä olioita ja punaiset örmyt ovat sotureita?
  - Miksi ihmishenkilö on aina ongelmatilanteessa se neuvokkain jota ilman ei hommasta tulisi yhtään mitään?
   
 8. varjo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
  Tähän pitänee vastata koska ainakin yhdessä, siinä ainoassa oikeassa, sarjassa tähän asiaan on puututtu ihan JPL:n(Jet Prop....) vaikutuksesta.

  "- Miksi avaruustaistelut eivät noudata niille luonnollisia Newtonin lakien mukaisia liikeratoja vaan kaarteet tuntuvat tapahtuvan aina jossain väliaineessa?"

  B5:ssä Maan alukset noudattivat Newtonin dynamiikkaa taisteluissaan(Starfuryt) mutta sitten näiden muitten(alienit) alusten ei tarvitse välittää Newtonilaisesta dynamiikasta koska ne liikkuivat "gravimetristen" moottorien avulla käyttäen gravitaatiokenttää väliaineenaan tjsp.
  Ehkä tässäkin kyse on siitä.

  Kun nyt vilpertti aloitti niin mainitsen sen mikä ärsytti minua kaikista eniten:
  Miksi ..tussa alienalusten ilma on täysin hengityskelposta ihmiselle. Etenkin jos yksi Alien pieree Heliumia niin hiilipohjainen hengitys on, noh epätodennäköinen.
   
 9. leivoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St Pauli - Non established since 1910
  Omaa suosikkia(vaikka who cares anyway)

  Vetelehtijät (Idiootti brittejä Ibizalla)
  Six Feet Under
  Sohvanvaltaajat
  Monttubileet
  Alaston kokki (naurakaa vaan, s*****a)
  Funky Cops

  siinähän näköradion ainoat sarjat joita tulee katsottua. Maikkari ja muut on hanurista. Onneksi on Canal+.
   
 10. matti&teppo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  ATV:n pimppisarja joka yö n. 0.30.

  Välillä jopa Saksalaisia 70- luvun pätkiä. Viikset vahattuina umpikarvaista hirvitystä. Tai Japanilaisia piirrettyjä.

  Ei paha.

  edit: alko ottaa eteen jo pelkkä ajatus
   
 11. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Lainaus:
  Joo toi heliumjuttu nauratti muakin. Helium kun ei reagoi juurikaan minkään aineen kanssa niin mitenköhän sitä voi yhtäkkiä muodostua kaverin sisuksissa? Fuusiossa jossa vedystä tulee heliumia?

  Niinjoo.. enpäs miettinytkään ollenkaan tuota gravitaatiojuttua koska en ole ajatellut sitä minään väliaineena koskaan, eh... olinpas tyhmä ;)
   
 12. Paitselo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
  Lainaus:
  Niin ja sitten tämä minun ikivanha urputuksen aihe:
  - Eikös avaruudessa ole tyhjiö? Miten siellä sitten voi KUULUA ääniä? Aina käy kauhea räiske ja mäiske kun avaruudessa laserit ja vaiheistykit losauttelevat. Nimim. varjo taisi tätäkin aikoinaan selvittää mutta pistetääns nyt asia pohdittavaksi uudemmille nikeille.
   
 13. Paitselo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
  Re: Re: TV-sarjaketju...

  Lainaus:
  No jos ei laiteta niitä nuoria väkisin puhumaan siitä itsetyydytyksestä. Voisihan sinne studioon kutsua jonkun hiukan vanhemman ihmisen puhumaan tuosta tärkeästä asiasta. Vaikkapa Janina Frostellin ja Viivi Avellanin. Eiköhän sen jälkeen jokainen teinipoika sisäistäisi asian tärkeyden? Nimittäin tutkimusten mukaan se ensimmäinen koettu siemensyöksy voi olla poikalapselle hyvinkin traumaattinen kokemus, tapahtuu se sitten unessa tai valveilla.
  (laitanko hymiön? laitanko?)
   
 14. chandler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,NY RANGERS
  Frendit ja Seinfeld siinä kaksi sarjaa joita suosittelen lämpimästi kaikille
   
 15. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Kerrottakoon täälläkin mahdollisille Scifi-sarjojen ystäville, jotka eivät vielä jostain syystä ole Farscapea nähneet kuin tuon yhden Subilla esitetyn osan.

  Farscape kärsii B5-syndroomasta, eli sen ensimmäinen esityskausi on aivan loppua lukuunottamatta todellista huttua tulevaan verrattuna. Farscapen toinen ja kolmas kausi, sekä nyt menossa oleva neljäs kausi ovat aivan uskomattoman hyviä verrattuna näihin alkupään jaksoihin.

  Jos jaksaa tämän ensimmäisen kauden yli, on luvassa aika kovaa herkkua.
   
 16. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Perhe on pahin, Kaikki rakastavat Raymondia, Kova laki, Seinfeld, Sopranos (tulevat jaksot), Sohvanvaltaajat, josta on pakko kuitata enemmän. Asuessani nuorena poikana kielikursseilla tässä kummallisessa maassa en voinut oikein ikinä ymmärtää miten voi syödä perunalastuja veitsellä ja haarukalla jonkun lihantapaisen kanssa. Suihkussa käynti oli harvinaista herkkua, sillä lämmin vesi on Englannissa kortilla. Hienoa oli kuitenkin päästä alaikäisenä Pubiin ja ostaa lähiputiiksta viskipullo. Brittien kanssa on hankala ryypätä, koska jokainen ostaa vuorollaan kierroksen, Suomessa tälläistä ei tapahdu ikinä. Pitää vain skarpata milloin oma vuoro tulee kohdalle.

  Scifi-sarjat ovat hävinneet kanavilta jonnekkin. Periaatteessa Star Trek on ainoa mikä toimii. Babylon 5 ja muut seurannaiset haukotuttavat, koska niissä ei mennä eteenpäin asiassa eli rohkeasti eteenpäin sinne missä kukaan muu ei ole ikinä käynyt.
   
 17. varjo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
  Predator:
  Kannattaa tutustua tähän FAQ:iin liittyen B5:seen.

  B5 Faq

  ELi kyse on erikoistehosteesta alusten miehistöille....
   
 18. fiftyeight Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iddrott Förskott Puukädet
  Re: Re: Re: TV-sarjaketju...

  Lainaus:
  Olet oikeassa, että puhuminen myös itsetyydytyksestä olisi paikallaan. Tahtoo edelleen kuitenkin olla niin, että siitä voidaan alkaa puhua vasta n. kolmekymppisenä. Oli studiossa Frostellia tai Viiviä. (Vaikka taitaa Janina jo kohta olla kolmekymppinen?)

  Omien kokemusten mukaan vasta varttuneempana uskaltaa tunnustaa itsetyydyksen ja jopa heittää siitä läppää. Alunperin taitaa olla niin, että puritaaninen valtion uskontomme on suhtautunut kielteisesti masturbaatioon, ja sitä kautta asenteet ovat syvällä takaraivossa vielä useamman sukupolven. Onhan kuitenkin parempi purkaa paineet omin käsin kuin viattomaan sivulliseen puuttuen.
   
 19. Jet-Ace Jäsen

  Sledge Hammer

  27.10. alkaen lähtee MTV3:lla uusintakierrokselle mainio Moukarimies eli Sledge Hammer. Maailman tyhmin poliisi, jonka luottamus aseiden voimaan on rajaton.

  "Trust me, I know, what I'm doing".
   
 20. Paitselo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
  American Gothic

  Maanantaina 28.10. alkaa Sub-teeveellä uusintakierroksensa tv-sarja Piru irti (American Gothic, 1995).
  Aikoinaan ainakin minä tästä sarjasta pidin. Päähahmo on Gary Colen esittämä pikkukaupungin sherifi Lucas Buck, joka tuntuu olevan paljon muutakin kuin tavallinen lainvartija.
  Mieleen jäi myös Brenda Bakken esittämä opettajatar Selena Coombs - enpäs yhtäkkiä muista missään tv-sarjassa nähneeni yhtä seksikästä opettajaa.

  Sarjassa on jotenkin kierolla tavalla jännittävä tunnelma - tai sitten minä itse olen jotenkin kiero. Katsokaa itse ja todetkaa...
   
 21. Paitselo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
  Alkuperäinen Star Trek...

  Niin, SubTV lähettää nyt kokonaisuudessaan uusintoina alkuperäisen Star Trek tv-sarjan.
  Sarjan kautta aikain ensimmäinen jakso "The Gage" esitettiin eilen keskiviikkona Subbilla klo 18.50 alkaen ja käsittääkseni tuo on sarjan lähetyspäivä/aika jatkossakin.

  Enpäs muistanutkaan että kapteeni James T.Kirkiä esittänyt William Shatner ei ollutkaan mukana vielä sarjan alussa. Tuossa ensimmäisessä jaksossa oli tähtilaiva Enterprisen vakiomiehistöksi muodostuvasta porukasta mukana vain Leonard Nimoyn näyttelemä mister Spock.

  Kovin tuo eka jakso oli sellainen hyväntuulisen camp-henkinen. Pahvikulissit vaan kolisivat kun vieraan planeetan pinnalla taisteltiin alieneita vastaan... 1960-luvulla mahtavaa scifiä, nyt tahatonta komiikkaa, siis minun mielestäni. Eilistä jaksoa minun kanssani katseli 7-vuotias kummipoikani ja häntä ei naurattanut ollenkaan, lähinnä pelotti... sarjan teho on siis sittenkin tallella?
   
 22. L. Paraske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Suomi
  Tulihan se sieltä!

  YLE uusii sitten kevään aikana heti näin tammikuusta alkaen Lapinlahden Lintujen sarjat Seitsemän Kuolemansyntiä, Maailman Kahdeksan Ihmettä ja Kuudesti Laukeava.

  Suosittelen olemaan heti alusta alkaen mukana, sillä ainakin itselleni nuo kuolemansynnit kolahtavat parhaiten.
   
 23. Anton Jäsen

  Kai minun sitten täytyy tunnustaa jääneeni henkisesti hieman yli kymppivuotiaaksi, sillä odotan joka tiistai leuka märkänä, käsi housuissa Dark Angelin alkua. Olisikohan syynä loistava käsikirjoitus, mestarilliset näyttelijäsuoritukset, vai Jessica Alban tiukat trikoot? Myöskin kaikki kaverit (urospuoliset!) liimaavat nenänsä kiinni telkkariin tiistai iltaisin. Ja miehiä väitetään jostain syystä yksioikoisisksi?

  TV sarjojen kestosuosikkina on kumminkin jo vuosikausia kulkenut, tuttu ja turvallinen, Urheiluruutu.
   
 24. Paitselo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
  Lainaus:
  Minä sentään katselen Dark Angelia säädyllisesti kädet mahan päällä leväten. Tässä iässä ei enää ole tarvetta työntää käsiä OMIIN pöksyihin... heheheheheh.

  Urheiluruutu meni piloille sen jälkeen, kun syntyi tämä "Maikkari" MTV3. Jääkiekkofanille on sen jälkeen ollut melko vähän katsottavaa Urheiluruudusta. Saisivat palauttaa edes sen vanhan kunnon tunnarin... sen Leevi & Leavingsien "Tuhannen markan seteli"-renkutuksen... ai niin, mutta sen tunnarin kuultuaan odottaisi aina että tv-ruutuun ilmestyy Pentti Salmen pärstä?
   
 25. vision Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  SubTv alkaa näyttämään profiler-nimistä sarjaa, joka on näppärästi kääntynyt pimeyden sydämeksi. Sarja kertoo psykologista, joka rikospaikalla näkee, miten rikos on tapahtunut ja häntä vainoaa mies, joka tunnetaan nimellä jack of all trades.
  Oikeasti jännä sarja, joka tuli joskus vuonna kivi kakkoselta. Suosittelen kaikille jännityksen ystäville.

  Sarja alkaa tosin vasta 31.3, mutta hyvää kannattaa odottaa.