TV-sarjaketju

  • 2 207 203
  • 9 784

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Wau, harvoin sitä tulee näin puskista näin loistavaa sarjaa. Kiitos tästä. Koskaan en ollut Black Mirrorista kuullut ennen tätä päivää. Nyt on kaksi ekaa jaksoa katsottuna ja onhan ollut taattua brittilaatua. Menee samaan luokkaan uuden Sherlockin ja Wiren kanssa. Sopivan synkkää ja todentuntuista touhua. Etenkin eka jakso oli sellainen, että hyvin voisi tuollaisessa tilanteessa asiat noin edetä. Jännitystä onnistutaan kasvattamaan 45-60 minuutissa enemmän kuin useimmissa trillereissä ja näyttelykin oli varsin miellyttävää. Odotan innolla loppujen jaksojen katsomista.

Black Mirrorin kanssa hieman samanhenkinen sarja on Utopia, josta kuulemma tämän vuoden aikana julkaistaan myös jenkkiversio. Alkuperäinen brittiminisarja oli loistava, mutta saa nähdä mitä näistä uudelleenfilmatisoinneista tulee...yleensä...no, jotain muuta.
 

godspeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heikki Silvennoinen, Ali Leiniö
True Detectiveä voisi kuvailla sisällöllisesti rohkeasti tuotetuksi tv-sarjaksi. Lähinnä siltä kantilta ajateltuna siis, että aikuismaisempaa ja snadisti taiteellisempaa ilmaisua on edes koitettu lähteä hakemaan yleiseen linjaan nähden (varmaan jeesusteleva Carnivale viimeksi oli yhtä uskalias). Toisaalta ei tuotantoyhtiöt kauheasti riskejä halua ottaa peruutusherkällä aikakaudella, joten nyt nähdään part 2 tässä saagassa, että tehdään pieniä myönnytyksiä ja katsotaan miten toimii (American Horror Story jo kolmannella kaudella, laadullista syytä en tiedä). Kenties nimekkäät näyttelijät ja antologia-tyyli hivenen auttaa, kun voi ns. aloittaa alusta mikäli menee poskien väliin pahastikin. Eivätkä katsojatkaan ehdi kyllästymään yhteen polkuun kun sitä ei pitkitetä väkisin tuottajien olettaessa, että mitä pidempään ne jaksaa niin sitä tyytyväisempiä ne on.

Vielä kun lisätään siihen se oletus, että tv-sarjoja kuitenkin katsoo valtaväestö enemmän kuin elokuvia, niin pitkäikäisillä, mutta jonkinlaiseen jatkuvaan ilmaisulliseen kehitykseen tähtäävillä tv-projekteilla niistä saadaan luotua myös elokuvamaisempia, enemmän tiukempaan tarinankerrontaan luottavaisempia.

Kenties tästä syystä tässä sarjassa ei oikeastaan esiinny HBO-tuotannoille ominaista halpaa, tietyllä tavalla pakotetun eksploitatiivista tissi- ja väkivaltapainotteisuutta, sillä nuo piirteet ovat lafkan ominaistapoja vasten vedetty lähes minimiin mitä tulee eksplisiittisempään alastomuuteen tai tyyliteltyyn väkivaltaan. Seksiä ja väkivaltaa käytetään tehokeinoina vain silloin kuin se palvelee kerrontaa ja sillä on jokin tarinaan liittyvä ja sitä edistävien henkilöiden tekemisiä motivoiva tarkoitus. No joo, tissibaarissa käydään joskus toki vain tissien takia, muttei näihin jaksoihin liittyvää miehisyysproblematiikkaa häiritä sen suuremmin. Ajatellaan mieluummin (kytän)aivoilla pidemmän päälle.

Kaikesta onkin oikeastaan juonellisista käänteistä ja hahmogalleriasta hitusen vaativampaan visuaaliseen ilmeeseen asti tehty sellaista autenttisen oloisella tavalla rumaa, mutta perin fiktiivistä näkökulmaa silmällä pitäen. Mitään liian sliipattua ja helppoihin aisteihin vetoavaa kamaa ei ole sisällössä haettu, mikä on aina tv-tasolla piristävää. Kylmästä ja karusta Alaskasta kotosin olevan Rustin puheet esim. siitä, että tiedostava ihminen on luonnonoikku vaistojen varassa elävien eläimien kohdalla ei uutta funtsittavaa kenellekään tarjoa. Paitsi kaikille lämpimässä vaimon syleilyssä arjen orjallisesti vastaanottaneen Martyn tavoin ajatteleville kristityille. Sivistyneessä ja uskonnollisen kasvatuksen rienaamassa Louisianassahan tätä on pääosin kuvattu, joten tuo heti sopivan ristiriitaista särmää siihen missä mennään kun muukalainen alkaa näykkimään valmiiksi pureskeltua arvomaailmaa. Murhamiehen lisäksi tietysti.

Aivan saletti en ole kuitenkaan siitä, ehkä omiin ajatuksiinkin vaipumisen myötä, että onko tuossa McConaugheyn lähiaikojen parhaisiin yltävässä suorituksessakaan tarpeeksi pontta, jotta tietty käsikirjoituksen suurieleisesti tavoitteleva illuusio kehittyisi riittävän kestäväksi. Tarkoittaen sitä, ettei tuo kaiken "hyvän" kyseenalaistaminen kestä, jollei sitä tee jotenkin omaperäisesti - kaikenlaisia sevenmäisiä John Doe'ja riittää. Riittävät tuotantoarvot ovat kuitenkin pitäneet huolen suoritustason pysyvyydestä, eikä helpohkot ihmiselämän pahuutta ja itsekeskeisyyttä - tai niiden luonnollisuutta - alleviivaavien teemojen lietsomiset latistu yksinkertaisuuksien julistamisiksi. Repliikeissä on voimaa ja vivahteita, mutta okkultismiin ja luonnonuskontoihin viittaavat merkitykset näytetään lukuisin oksahäkkyröin. Niitä ei pyritäkään selittämään, niin kuin nyt ei ihmisen aina kaikkea pidäkään. Siksi Rustkin melko usein vain tyytyy tarkkailemaan. Huumeissa tai ei, silmät kertoo.

Lievän jankkauksen tunteen kerronnassa tosin ymmärrän sikäli, että jos tulkittujen teemojen mukaan ihminen on yksinkertaisesti omaa maailmankuvaansa palveleva orgaaninen yhdiste niin miksipä siitä voisi niiltä osin kiinnostua suuremmin - eihän katsoja silloin ole kenties löytänyt näkemästään mitään itseään palvelevaa. Omalla kohdalla tuollainen mahdollinen tunne saattaa johtua lähinnä siitä, että koko tarinan kannalta lähinnä päähenkilöidensä sielunmaisemaa pönkittävä sarjamurhakeissi on vedetty angelheartmaisella lähes syvän etelän mystistä, lähes introverttimaisen goottimaista kauhua varjelevan yksilötutkimuksen ehdoilla. Onhan ihminen uskonnollinen silloinkin kun hän ei sitä ole, paitsi oikeistolaisten mielestä. Tällaista etsivätyyppistä kahtiajakoa oli myös Mississippi Burningissa. Ei tässä liene kuitenkaan kuin kyse siitä, että mikä sarjan nimikin on ja se sanoo, että vain matka merkitsee, eikä lopputulosta voi saavuttaa kenties koskaan ennen kuin on lappu varpaassa.

Juonisarjojen perinteikkäät konventiot on hylätty melkeinpä tuolta seisomalta, sillä nuo (käytännön tasolla, uskoo ken tahtoo) järjellisiksi käsitettävät filosofiset teemat syötetään dialogin kautta hyvinkin synkän ja jatkuvaa pahaenteisyyttä ruokkivan harmauden tai pimeyden keskellä - melkoisen staattisissa kuvissa. Parhaat elämänkatsomukselliset setithän Rust vetää siinä littanan lahnan muotoisessa jenkkibulkkiautossa hyväuskoiselle partnerilleen Martylle, vastaavasti taas omia halujaan ymmärtämättömät konnat saavat kuulusteluhuoneessa verbaalisesti isän kädestä ennen kuin ovat edes tajunneet ottaneensa takaviistoon. Rust on ainakin poliisi, joka tietää missä mennään. Voisi jopa sanoa, että on olemassa kahdenlaista ymmärrystä. Joko ymmärretään miksi, että saadaan kaveri poseen, tai ymmärretään siksi, että tätä voitaisi yrittää ymmärtää.

Noissa nuoremman Rustin jutuissa ei juurikaan tehdä eroa sen välille mitä sitten näissä takaumakerronnan rikkovissa haastatteluissa vanhemmalta kuullaan. Ihan ok tyylikeino, hieman tosin kulunut, mutta aikajanojen sekoittamisella haetaan tuoreutta tarinan näkökulmaan, herätellään katsojaa. Parasta näissä on lähinnä juuri tuo staattisuus, tilan antaminen täysin näyttelijälle vailla leikkaamisen uhkaa. Toisinaan jopa melko huonolaatuisella digikameralla kuvatut jaksot rikkovat tarkoituksella illuusiota. Niissäkin tosin lisätään vettä myllyyn jo sillä, että kumpi hahmoista, Marty vai Rust, osaa esiintyä luontevammin, persoonansa ja (poliisi)koodiston mukaisesti. Varsinkin kun hahmot tietävät itse mitä on tehty, mutta katsoja ei. Tästä nähtiin se eräs jollain tavalla kokeellisesti rakennettu "väijytyskohtaus keskellä ei mitään", jossa näkyi toisiin kohdistuneiden solvausten vastaisesti täysin yhteneväinen kertomus ( - mahdollisesti jopa buddy-tyyliin toisiaan kunnioittaen). Muistikuvat voivat pettää, joten saa korjata.

Selvä koko tämä sarjan osion loppuun asti kantava juju tässä tulee siitä kahden eri tavalla jämäkän hahmon kohtaamisesta, että kuka oikeasti on se "todellinen etsivä". Ei se varmaan ole kenellekään enää epäselvä juttu. On kulttuurillisiin moraliteetteihin liikaa luottava mutta tunteidensa kautta itselleen valehteleva perheenisä, ja sitten oman elämänsä realiteetit hyväksynyt ja ne hyytävän nihilistiseksi elämänkatsomukseksi ihmisyydestä siirtänyt perheenisä. Kumpi heistä löytää sen oman totuutensa ja elokuvakyttäkliseidensä kautta sopeutuu virkaansa sekä yleisiin normeihin, kumpi luottaa enemmän omiin ajatuksiinsa ja saa sitä kautta tyydyttävän vapauden. Kummankin tutkimusmetodien ja yleisen elämänasenteen peilaus tapahtunee osittain sen kautta onko perhettä, ja jos on, niin miten se valtava ristiriita keskinäisessä kanssakäymisessä tuodaan esiin siinä asiayhteydessä. Tähänastiset jaksot katsoneiden ei tarvinne ihmetellä enää kuin että miten vastakkainasettelu tuodaan päätökseensä. Onhan nuo haastattelut sitä jo kovasti maskeeraustenkin elämäntilannetta peilanneet, mutta mikä on se lopullinen totuus siinä kumpi on lähempänä päämääräänsä?

McConaughey on kyllä päässyt jo Killer Joen ja muiden tämän vuosituhannen roolien myötä tyttöjen ihanasta Pitt-syndroomasta eroon, vaikka lähes nielee kuiskutellessaan puolet sanoista tai venyttelee niitä hahmosta riippumatta - maneerit pysyy. Harrelsonista ei saa kovaa jätkää silloinkaan kun kovistelee, mikä on joko lehmipoikamaisen luonnenäyttelijän "vika" tai vika. Pumpuli tai mälli on kuitenkin poskessa aina, kenties puhetavan vuoksi. Oiva parivaljakko, täydentävät toisiaan.

Aivan ehdoton erityismaininta: nelosjakson viimeisen 5-10 min kestäneen steady cam -seurantajakson aikana hallitusti toteutettu väkivaltainen poistuminen narkkiluolasta pitkin hyvinkin katuvalomaisen painostavasti valaistua asuinaluetta surffaten osoittaa, että sellainen kokkelinsekainen fiilis ja todenkaipuu sekoittuu aika tavalla yhteen varsinkin poliisien sahatessa samannäköisiä katuja edestakaisin. Lähiaikoina en ole katsonut yhtä pitkää kamera-ajoa kuin uusintana otetussa Reinikaisen päätösjaksossa.

Pahoittelut pitkästä viestistä. Tuli innostuttua tämän mahdollisen "uuden tv-sarjaformaatin" äärellä pitkästä aikaa. Toimivaa tv-viihdettä jo tässä muodossa.
 
Viimeksi muokattu:

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Katselin neljännen jakson Black Sailsia ja sama nysväys senkus jatkuu. Hohhoijaa.

Taitaa jäädä tähän. Ehkä voi vielä palata asiaan jahka koko kausi on tullut ulos, voi nopeemmalla tahdilla katsoa kehittyykö tuo mihinkään ja pääseekö ne puusta pitkään sieltä hemmetin saareltaan.

Väsyttävää kerrassaan. Edes ruudulle pamahtavat pillukarvat ei tuota sarjaa kyllä nyt pelasta.
 
Intensiivistä pohdintaa nimimerkki godspeedilta huippu-sarja True Detectivesta. En nyt viitsi alkaa sen pidemmin jauhamaan, mutta tuossa olet juuri oikeassa.
Sarjan tämä tuotantokausi tulee kulminoitumaan siihen, kumpi on oikeasti se "True Detective", en usko edes, että varsinaista "pahista" tullaan nappamaan. Tämä jo siksi, koska kahdessa jaksossa ei voi keretä kirimään niin paljoa eteenpäin, missä kohtaa esim. nyt ollaan.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Aivan ehdoton erityismaininta: nelosjakson viimeisen 5-10 min kestäneen steady cam -seurantajakson aikana hallitusti toteutettu väkivaltainen poistuminen narkkiluolasta pitkin hyvinkin katuvalomaisen painostavasti valaistua asuinaluetta surffaten osoittaa, että sellainen kokkelinsekainen fiilis ja todenkaipuu sekoittuu aika tavalla yhteen varsinkin poliisien sahatessa samannäköisiä katuja edestakaisin. Lähiaikoina en ole katsonut yhtä pitkää kamera-ajoa kuin uusintana otetussa Reinikaisen päätösjaksossa.

Ihan hyvää pohdintaa. Tämän kohtauksen eeppistä mahtavuutta on syytä korostaa useammankin kerran. Ihan käsittämätön suoritus näyttelijöiltä, ohjaajalta ja kuvausryhmältä, joka on tullut katsottua pariinkin kertaan uudestaan. Muutenkin sarjan kuvaus on "elokuvatasoa". Eleetöntä, mutta perhanan toimivaa.
 

SamSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
Nyt kun Olympiakisat on saatu pois häiritsemästä kunnon telkkariohjelmia niin moni sarja on palannut lyheltä tai pidemmältä tauolta.
Ainakin Arrow, Criminal minds, Cougar town, Modern family, Blacklist, The originals, Vampire diaries, Vikings, Revolution ovat alkaneet taas.
 

HockeyForLife

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wild
Laiskuuttani en jaksa alkaa selaamaan ketjua taaksepäin mutta mitäs kuumia uusia sarjoja olisi nyt pinnalla joita kannattaisi alkaa seuraamaan.

The Walking Deadia on tullut katottua viime aikoina, joten tommoiset action-pohjaiset seikkailut on meikäläisen makuunn. Ja jos sarjassa joutuu paljon pohtimaan ja miettimään eli katsojalta vaaditaan paljon niin sekin nappaa allekirjoittanutta!
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No Arrow'ta itse suosittelen. Se on sitten vähän makuasia, onko siinä pohdiskeltavaa. Sarjan paras vaihde lähtee ensimmäisen kauden puolivälin jälkeen ja kiihtyy toisella kaudella, jolloin turhia jaksoja on tosi harvalti ollut.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
History Channelin Vikingsista lähti käyntii toinen kausi. Alun perusteella luvassa jälleen hyvää viihdettä.
 

J.Petke

Jäsen
Wau, harvoin sitä tulee näin puskista näin loistavaa sarjaa. Kiitos tästä. Koskaan en ollut Black Mirrorista kuullut ennen tätä päivää. Nyt on kaksi ekaa jaksoa katsottuna ja onhan ollut taattua brittilaatua.

Kerrassaan loistava sarja. Ihan näiden suositusten perusteella aloitin ja 6 jaksoa tuli ahmittia kahteen päivään. Entistä hienomman sarjasta tekee se, että jokaisessa jaksossa on oma ainutlaatuinen idea. Juuri lopetin toisen kauden viimeisen jakson, joka tosin oli ehkä heikoin näistä kuudesta jaksosta. Toisen kauden toinen jakso sen sijaan oli aika huikea.

Kannattaa katsoa!
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kerrassaan loistava sarja. Ihan näiden suositusten perusteella aloitin ja 6 jaksoa tuli ahmittia kahteen päivään. Entistä hienomman sarjasta tekee se, että jokaisessa jaksossa on oma ainutlaatuinen idea. Juuri lopetin toisen kauden viimeisen jakson, joka tosin oli ehkä heikoin näistä kuudesta jaksosta. Toisen kauden toinen jakso sen sijaan oli aika huikea.

Kannattaa katsoa!

Kyllä huikea jakso. Toki myös sarjan aloitus on mahtava. Itse rankkaisin sarjan jaksot jotakuinkin näin. Jos haluaa säilyttää parhaat jaksot viimeiseksi niin aloita allaolevan listan alapäästä.

1. The National Anthem (s01e01)
2. White Bear (s02e02)
3. The Waldo Moment (s02e03)
4. Be right back (s02e01)
5. Fifteen million merits (s01e02)
6. The entire history of you (s01e03)
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
House of Cards tuli rymisteltyä läpi. Mitäpä tuosta sanoisi, alkuun ei kiinnostanut yhtään, koska en seuraa minkään maan politiikkaa.

Varsin nerokas sarja silti ja kannattanee tutustua, vaikka se politiikka voikin hämätä siinä. Piristävää, että ihan koko ajan ei tarvitse ampua ja tappaa toisiaan.

Jotenkin kyllä vähän hyytyi loppua kohtaan ja ei nyt ollutkaan mikään ihan niin grande finale. Ehkä katsoja vain hyytyi, en tiedä. Ehkä ei sitten kuitenkaan sovi sellaiseen toimintaan missä katsoo tuhat jaksoa päivässä.

Samalla jää sitten miettimään, että millaista jenkkien päivän politiikka oikeasti on, eihän näitä käsikirjoituksia ihan päästä keksitä.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko

SamSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
Itsellä on vähän sellainen fiilis, että Flash tulee olemaan enemmän teineille suunnattu kun Arrow on näistä synkempi ja enemmän aikuisille suunnattu.

Jep.Sitähän tässä pelätään. No toisaalta hienoa kuitenkin DC Comics universumista nousee näitä sarjoja.
Marvelilta muuten tulee 4! marvel universumiin sijoittuvaa sarjaa.
Log In - The New York Times
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Jumankauta kun tulisi Walking Deadin kolmas ja neljäs kausi nyt Netflixiin ja äkkiä!
 

TumE#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, suomalaiset NHL:ssä.
Jaahas, nyt on sitten viimeisimpään asti katsottu House of Cards, Black Sails, Suits, The Blacklist, Viikingit, The Walking Dead ja True Detective.

Mainioita sarjoja kyllä kaikki, jos näistä nyt jotain top listaa tekisi niin järjestys olisi:

1. House of Cards
2. Suits
3. The Blacklist
4. The Walking Dead
5. loput melko tasoissa.

Nyt on tässä katsomisen puutosta, joten suositelkaapas arvon palstatoverit jotain tähän listan jatkoksi.

E: pieniä lisäyksiä.
 

SamSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
Helix ansaitsee myös kehuja. 9 jaksoa takana ja melko jännittävä ja mielenkiintoinen SciFi-sarja.
 

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
Onkos porukka tsekkaillut Almost Humania? Scifi-sarja Fringen yhdeltä luojalta vai oliko yksi pääkäsikirjoittajista (J.H. Wyman). Itseeni iskenyt ihan täysiä, Karl Urbanin ja Michael Ealyn kemia on kyllä niin tappiinsa hiottu, huikea seurata humoristista kuittailua ja välillä taas vakavoidutaan. Efektit ovat tv-sarjaan aivan priimaa. Ainut miinus tulee ns. pääjuonen puutteesta. Sarja on tarkoituksella tehty "jaksottaisiksi tarinoiksi", vaikka kyllä taustalla on isompikin juonikuvio jota sivutaan välillä, joskin todella vähäisesti.

Ensimmäinen kausi päättyi juuri jenkeissä, toista kautta ei ole vielä varmistettu. Mutta voin suositella scifin ystäville lämpimästi! Jaksoissa on yleensä ovelia käänteitä ja moni näistä on jotenkin sidottu tulevaisuuden vimpaimiin tai tapoihin tehdä asioita. Myös kevyt Fringemäisyys paistaa sarjan yleisfiiliksestä.
 

SamSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
Onkos porukka tsekkaillut Almost Humania? Scifi-sarja Fringen yhdeltä luojalta vai oliko yksi pääkäsikirjoittajista (J.H. Wyman). Itseeni iskenyt ihan täysiä, Karl Urbanin ja Michael Ealyn kemia on kyllä niin tappiinsa hiottu, huikea seurata humoristista kuittailua ja välillä taas vakavoidutaan.
Minä pidän. Kaikki scifi-sarjat kolahtaa jollain tavalla mutta tämä on oikein hyvä, ei huippu, mutta hyvä. Nimen omaan nuo verbaaliset heitot ja sanailut toimivat ajoittain mainiosti.
 

Prof. Puck

Jäsen
Suosikkijoukkue
***HIFK*** & Norristolainen
Itsellä on vähän sellainen fiilis, että Flash tulee olemaan enemmän teineille suunnattu kun Arrow on näistä synkempi ja enemmän aikuisille suunnattu.

Menin sitten ostamaan ekan tuotantokauden tästä sarjasta ja.... no, aina ei voi voittaa... Tuohon Saskatoon kommenttiin painottaisin vahvasti sanaa enemmän, kuin aikuisille suunnattu sarja. Eli aikamoista teinihöttöä kuitenkin tarjolla! Kolme ekaa jaksoa takana ja kyllä on nyt siinä ja siinä jaksaako enempää tuhlata aikaa tälle sarjalle... Arrowin katsoneet... paraneeko tuo enää tuosta?
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Arrowin katsoneet... paraneeko tuo enää tuosta?
Arrowia katsova vastaa: Kyllä paranee.

Kuten usein todettu jo, niin ensimmäisen kauden jälkimmäisellä puoliskolla alkaa isot pyörät pyöriä enemmän ja keskiössä oleva juoni liikkua. Sama tahti on jatkunut toisella kaudella, muutamaa vähän notkahtavaa jaksoa lukuunottamatta.

Ainakin se ihmeen parisuhdedraama pahimmoillaan on vähentynyt huomattavasti (ei kadonnut kokonaan) ja juoni ja toiminta saanut enemmän tilaa.

Toki täytyy huomata se, että itse pidin sarjasta jo alusta asti, mutta kyllä siinä jatkuvaa kehitystä parempaan on tapahtunut.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
En malttanut olla katsomatta TD:n kutosjaksoa...

On kyllä niin kova sarja, että oksat pois.

Ensi viikolla saaga saadaan sitten päätökseensä, odotukset jakson suhteen ovat kyllä ihan tapissa!
 

müller

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Arrowin katsoneet... paraneeko tuo enää tuosta?

Se vähän riippuu, kuinka korkealla sinun odotukset ovat. Itse jaksoin katsoa ensimmäisen tuotantokauden vain ja ainoastaan saaritakautumien takia, jotka olivat mielenkiintoisia. Nyt toisen tuotantokauden aikana niistäkin tuntuu menneen mielenkiinto hieman. Juonen osalta ei kannata liikoja odottaa, vaikka se teinidraama kyllä vähenee sarjan edetessä.

Arrow on mielestäni puoliammattilaisesti tehty, minkä huomaa helposti. Sarjakuvafaneille tuntuu sarja uppoavan, mutta itse en kuulu siihen porukkaan. Ihan menevää kevyttä viihdettä se silti on, mutta en tosin koskaan ostaisi DVD:lle.

En malttanut olla katsomatta TD:n kutosjaksoa...

On kyllä niin kova sarja, että oksat pois.

Ensi viikolla saaga saadaan sitten päätökseensä, odotukset jakson suhteen ovat kyllä ihan tapissa!

Meinaat varmaan 7. jaksoa? Todella hyvin onnistuivat mielestäni nitomaan tarinaa yhteen. Ensi viikon päätösjaksoa kohtaan odotukset ovat korkealla. Täytyy katsoa kaikki TD:n jaksot putkeen myös heti kun on aikaa joskus lähitulevaisuudessa, tylsänä sunnuntaina.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös