TV-sarjaketju

  • 2 208 966
  • 9 789
Eniten itseäni tuossa Suomi-versiossa mättää Hämäläinen tuomarina, joka ei vaan natsaa rooliin yhtään.
Olen ahminut nyt muutamankin kauden alkuperäistä brittisarja, ja kyllähän koko formaatin isä Alex Horne on aivan eri sfääreissä kuin Hämäläinen. Toki muukin kattaus on aivan eri tasolla. Harvoin tulee naurettua telkkarin ääressä ääneen yhtä paljon kuin Taskmasteria katsellessa.
 

Cloaca Maxima

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
Olen ahminut nyt muutamankin kauden alkuperäistä brittisarja, ja kyllähän koko formaatin isä Alex Horne on aivan eri sfääreissä kuin Hämäläinen. Toki muukin kattaus on aivan eri tasolla. Harvoin tulee naurettua telkkarin ääressä ääneen yhtä paljon kuin Taskmasteria katsellessa.

Näinhän se on. Kaiken muun lisäksi nämä Suomi-version tehtävät on usein hyvin vaisuja ja yksinkertaisia, britti-versiosta löytyy niiden lisäksi tällaisia vähän älykkäämpiä kokonaisuuksia ja yllätyksiä tehtävien sisällä yms.

Jos nyt vähän laajentaa keskustelua yleisesti sarjaan, niin mielestäni britti-version 13. kausi on ollut ehkä kokonaisuudessaan paras tähän saakka. Toinen varsin kova kausi oli seiska. Ja ei mikään kausi _huono_ ole ollut, mutta ainahan sieltä niitä suosikkeja löytyy.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Succession sen kuin paranee. Tämä neloskauden toinen jakso älyttömän hyvä. Sarah Snook tekee elämänsä roolin näiden ensimmäisten jaksojen perusteella.

Aplodien arvoinen suoritus Snookilta mutta Alan Ruckin Connor oli mulle uusimman jakson mvp.

Pieni rooli mutta teki uskomatonta jälkeä ja se "olen kuin kasvi joka kasvaa ilman rakkautta kivikossa ja käytän ravinnokseni sisääni kuolevia hyönteisiä" oli laini joka siirsi mannerlaattoja sisälläni.
 

Buster

Jäsen
Liitytään mukaan Suurmestari-keskusteluun.

Tämän Suomen Suurmestarin neloskauden toinen jakso oli kenties paras, mitä on täällä tehty. Koska siinä syntyi kilpailijoiden kesken, ja Suurmestarin sekä kilpailijoiden kesken, sellaista leikkimielistä kuittailua. Se on puuttunut aika vahvasti tästä Suomen versiosta, jossa nämä studiospiikit on yleensä vaan pelkkää show'ta eteenpäinvievää pakkopullaa. Kun taas kaikissa parhaissa Suurmestareissa nuo suoritusten analysoinnit, sekä Suurmestarin ja tuomarin spiikit ovat asioita, joita odottaa yhtä innokkaasti kuin itse tehtäviä haluamatta missata sekuntiakaan. Valitettavasti tosiaan kolmas jakso palasi taas pitkälti siihen vanhaan rutiiniin, jossa välispiikit ovat pakollinen paha. Ne suoritukset pitäisi vaan armottomasti ruotia ja analysoida.

Edellä oli myös menestyksekkäästi identifioitu Suomen version kaksi muutakin ongelmaa. Eli tehtävät ovat olleet viimeaikoina täysin paskoja. Erityisesti nyt tuoreeltaan neloskaudella tehtävät ovat olleet paljolti sitä luokkaa, johin on ollut se yksi työläs ilmiselvä ratkaisu ja sitten toinen "oikea" ratkaisu. Esimerkkeinä vaikka sen koko valkoisen paperin värittäminen kokonaan ja se kahden sekunnin välein kuvan ottava kamera. Ja kun formaatti tosiaan tarjoaa 14. kautta alkuperäistä, sekä muiden maiden versiot hyödynnettäväksi tehtävien osalta, niin ei voi käsittää miten sieltä on noin paskoja tehtäviä onnistuttu poimimaan. Pakko olla joku syvempi (väärä) ajatus takana.

Ja toinen on tosiaan Pilvi Hämäläisen rooli. Alkuperäisessä Alex Horne ja Greg Davies ovat ihan 50-50 tasolla, mitä tulee kaikkeen ja heidän hahmojensa välillä on "tarina". Yksinkertaista kaveria esittävä Horne haluaa olla Daviesin kaveri, kun taas egoistinen Davies halveksii Hornea ja kyykyttää tätä omaksi viihteekseen. Ruotsin puolella Babben Larsson ja David Sundin, sielläkin lievää tarinatynkää. Babben pitää ruotsalaisittain Sundinia maneereineen ärsyttävänä ja lievästi huomiota hakevana linssiluteena. Sundinilla on oma pieni hokemansa, erityisosionsa ohjelman keskivaiheilla (jossa hän "haastattelee" viikon vierasta keskeyttäen tämän jatkuvasti, mikä johtaa vieraasta ammennettuun peliin) ja muutenkin Sundin tavallaan pyrkii säilyttämään teatraalisesti arvokkuutensa ollen kenties vähän sellainen pieni dandy. Mikä sitten taas on hauskaa, kun Ruotsin puolella Sundin joko on osa, tai kilpailijat ottavat hänet osaksi, monissa tehtävissä. Eli Hornella on persoonallisuus, Sundinilla on persoonallisuus. Pilvellä???

Suomen versio on ammentanut aika paljon ruotsalaisesta alkuperäisen sijaan, minkä näkee jo lavasteista. Ruotsalainen versio tosin kestää kauemmin ohjelma-ajan mainoksineen ollessa jotain vajaat 1,5 tuntia. Ruotsin versiossa on yhtälailla viikottain vaihtuva vieras ja kilpailijoina voi olla muitakin kuin koomikoita. Alkuperäisessa on pelkästään koomikoista, tai hauskaksi todetuista ihmisistä (monet ei-koomikot on olleet Daviesin tai Hornen tuttuja jotain kautta), koostuva vakikilpailijakaarti - eli ei vieraskilpailijoita. Ruotsalaisessa versiossa ei ole alun tehtäväosiota, jossa kilpailijat tuovat tavaroita studioon. Nyt neljännelle kaudella suomalaisessa jostain syystä tuota osiota on supistettu. Eli kilpailijat eivät saa itse selittää tuomaansa asiaa, vaan Pilvi lukee paperista lyhyesti tasaisella äänellä, mitä kukin on tuonut. Tehkää jumalauta joko kunnolla se (tämän tehtävän hauskuus riippuu satasella kilpailijoiden persoonasta), tai ottakaa se rehdisti pois. Tämä välimallin ratkaisu on häpeällinen.

Ruotsalaisessa versiossa muuten mielestäni on tarjoiltu aika paljon itse keksittyjä tehtäviä ja ne ovat olleet erittäin hyviä. Suomen versiosta puuttuvat kokonaan joukkuetehtävät. Minkä ohella siellä ei ole juurikaan ollut myöskään näitä juonikkaita tuplatehtäviä. Eli vaikka 20 numeroitua ämpäriä. Numeron 1 ämpäriin kerättävä yksi eri asia, numeron 2 ämpäriin kerättävä kaksi samanlaista eri asiaa (kuin ämpäriin yksi) ja ämpäriin numero 3 kerättävä kolme samanlaista eri asiaa (kuin ämpäreihin 1 ja 2) jne. Väliltä puuttuu kokonaan vaikka ämpäri numero 13. Sitten kun valmis, niin ojennetaan heti kirjekuori, jossa seuraava tehtävä. Laita ämpäreihin keräämäsi eri asiat takaisin alkuperäisille paikoilleen.

Olen myös seuraillut Uuden Seelannin versiota, mikä on ihan passeli. Sen sijaan nyt kohta loppuva Australian ykköskausi on ollut jäätävän hyvä. Parempi kuin valtaosa brittikausista, eli ihan hall of fame -tason hyvä. Kilpailijat erinomaisia, Suurmestari ja tuomari erinomaisia - erityisesti ensin mainittu ihan Davies-tasoa, sekä tehtävät ihan häikäiseviä. Ja se kilpailijoiden sekä Suurmestarin välinen banter/keskustelu/kettuilu ihan loistavaa. Kaikki ovat iloisena valmiita laittamaan itsensä likoon, näyttämään hölmöltä, ottamaan ja antamaan pientä keljuilua ja tekemään tv-viihdettä. En tiedä miten ne saa kilpailijoiden keskinäisen kemian niin hyväksi ja rennoksi. Lähteekö se Suurmestarista ja tuomarista, miten paljon ne hengaa backstagella, montako jaksoa kuvaavat putkeen, vaikuttaako intiimimpi lavastus ja istuminen lähekkäin... Valitsevatko he kilpailijansa tarkemmin painottaen jotain tiettyä... Suomen ykköseltä ainakin muistan Roni Backin, joka ei hirveästi itselleen syttynyt nauramaan ja halunnut näyttää pelleltä, tai sellainen fiilis itselle ainakin jäi.

Jotain ne tekee oikein ja se tuottaa asioita studiossa, joita meillä ja ei oikein edes ruotsalaisessakaan versiossa ole tavoitettu kuin hetkittäin. Koska Ruotsissakin on vähän olemattomia välillä nuo studiohommat. Toki siellä ei kilpailijat ole yhtä vähäsanaisia oman suorituksensa analyyseissa, eli täällä pitäisi kyetä vähän pidemmin kuin 2-3 sanalla analysoimaan sitä omaa suoritustaan. Että vähän käy Jaskaakin välillä sääliksi, kun ei tule mitään apuja. Mutta ei Ruotsissakaan olla mahdottoman "ilkeitä" siinä suorituksen analyysissa, kuten ollaan Briteissä, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Että tekeekö Suomi ja Ruotsi sellaista vanhan-ajan kokoperheen viihdettä massoille lauantai-iltaan. Mutta mitäs nuo muut tekee, jos ei samaa... Ollaanko Pohjolassa tosiaan vieläkin näin konservatiivisia? Vai varotaanko siellä vain, ettei kilpailijoille tule paha mieli, jos he eivät osaakaan nauraa omalle hölmöydelleen. Siinä tapauksessa he ovat väärässä ohjelmassa.
 

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
Minulle Hämäläinen ja Saariluoma toimivat ihan hyvin. UK-versiota olen katsonut, mutta en muita, joten verrata en hyvin osaa. Suomessa ehkä uupuu se roast-tyyli, jota UK-versiossa on, mutta ei se suomalaisessa kulttuurissa muutenkaan vahvana ole. Neloskauden casting on minusta vähän passiivinen ja huumori lakoninen. Sellainen energisyys uupuu tehtävien tekemisestä.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Oma kaksisenttiseni Taskmaster/Suurmestari -keskusteluun, aika pitkälti samoja asioita kun edellä on lueteltu:

Pistää melkein vihaksi, miten paska ohjelma näin nerokkaasta formaatista on saatu aikaiseksi. Paljon asioita, jotka originaali-versiosta tekevät niin hyvän kuin se on, on joko jätetty tekemättä tai tehty puolivillaisesti.

Palkintotehtävä. UK-versiossa se on usein jopa jakson parasta antia. Palkintojen läpikäymiseen käytetään riittävästi aikaa, kilpailijat saavat perustella valintojaan ja tästä syntyy komediaa kun Greg Davies usein lyttää nämä perustelut. Tai on innoissaan palkinnosta. Joka tapauksessa sitä "banteria" on paljon Suomiversiota enemmän. Nyt tietysti tällä uudella kaudella kilpailijat eivät saa perustella valintojaan sitäkään vähää, mitä aikaisemmilla kausilla.

Livetehtävät. Suomiversiossa menty näidenkin suhteen pitkälti sieltä mistä aita on matalin. Kestokin yleensä vain noin pari minuuttia (mutulla). Innovatiivisuus hyvin nollissa, miksei voi ottaa enemmän mallia hyvin toimivista livetehtävistä orkkisversiosta? Se kodinkonetehtävä oli tällä kaudella hyvä.

Ryhmätehtävien puute. Nämäkin ovat usein kauden hauskimpia tehtäviä kun lähdetään sovittamaan eri ihmisten tapoja ongelmanratkaisutyylejä yhteen. Suomiversiossa unohdettu kokonaan.

Eikä ole kyllä suurmestarissa ja apulaisessakaan paljoa hurraamista. En tiedä, onko tämä Pilvin tiukan tädin rooli matkittu jonkun toisen maan versiosta, mutta ei siinä ainakaan mitään hauskaa ole. Saariluomasta pidän pääsääntöisesti muissa ohjelmissa, mutta tässä ei vaan jotenkin lähde. Vähän turhan kiltti ja en oikein pidä siitä miten auliisti jakaa pisteitä, tämä tosin on aika triviaali huomio kun eihän tämä mikään "oikea" kisa ole.

Ja viimeiseksi kilpailijat. Jotenkin erityisesti tällä kaudella on tuntunut, että kilpailijat eivät panosta tehtäviin tarpeeksi oikeasti miettimällä kekseliäitä ja mielikuvituksellisia tapoja ratkaista annettuja ongelmia. Tästä pahin esimerkki on Eija Vilpas, joka on aivan mahtava tyyppi ja hieno komedienne, mutta tässä ohjelmassa ei ole mielestäni montaakaan tehtävää tehnyt ns. kunnolla. OK, joskus se on ihan hauskaa kuten kameratehtävässä, mutta pidemmän päälle vähän puuduttavaa.

Vertailu on kieltämättä vähän epäreilua, koska Taskmasterin alkuperäinen versio on mielestäni parasta telkkaria mitä on koskaan missään tehty ja Greg Davies ja Alex Horne ovat paras "double act" mitä televisiosta ainakin tällä hetkellä löytyy. Mutta iso pettymys on Suurmestari silti ollut. Se, että silti katson tätä johtuu lähes pelkästään siitä, että formaatti on niin loistava. Paskimmillaankin se on kuitenkin ihan jees.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itsellä ainakin herää kysymys että voisiko Suomessakin saada versiosta enemmän irti jos mukana olisikin näitä koomikoita joiden kanssa Saariluoma vetää keikkaa kiertueilla? Varmasti vuorovaikutus toimisi paljon paremmin ja siellä pyörisi oikeasti hauskoja ihmisiä näiden sijaan jotka luullee olevansa hauskoja.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itsellä ainakin herää kysymys että voisiko Suomessakin saada versiosta enemmän irti jos mukana olisikin näitä koomikoita joiden kanssa Saariluoma vetää keikkaa kiertueilla? Varmasti vuorovaikutus toimisi paljon paremmin ja siellä pyörisi oikeasti hauskoja ihmisiä näiden sijaan jotka luullee olevansa hauskoja.

Pistetään vielä tähän pohdintaa omaan viestiin, esimerkiksi Tomaatteja tomaatteja kiertueella Saariluoman kanssa kiertämässä Heikki Vilja, Heli Sutela, Andre Wikström, Jape Grönroos, Petri Hankonen, Ilari Johansson, Tommi Majunen, Kaisa Pylkkänen, Sampsa Simpanen, Riku Suokas, näistä saisi jo melko hyvää runkoa, tietenkin mukana voisi sitten olla kuuluisampia koomikkoja täydentämästä porukkaa ja vierailijoissa sitten näitä julkkiksia. Veikkaisin että juttu lentäisi vähän paremmin kun "työkavereita" ja varmasti tullut paljon heitettyä juttua taukotiloissa ja matkustamisen ohessa.
 

Cloaca Maxima

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
Itsellä ainakin herää kysymys että voisiko Suomessakin saada versiosta enemmän irti jos mukana olisikin näitä koomikoita joiden kanssa Saariluoma vetää keikkaa kiertueilla? Varmasti vuorovaikutus toimisi paljon paremmin ja siellä pyörisi oikeasti hauskoja ihmisiä näiden sijaan jotka luullee olevansa hauskoja.

Kyllä varmasti jonkin verran tulisi parannusta, mutta koko formaatti Suomessa ei vastaa alkuperäistä - ei sillä, täysi kopiointi harvoin on edes järkevää, mutta jotenkin pitäisi saada tehtyä ohjelmasta oman näköinen. Nyt Jaska lähinnä juontaa nopeasti osiosta toiseen ja Pilvi vaan lukee monotonisesti paperista juttujaan. En usko, että tuohon toisi edes hirveästi muutosta ns. omat kaverit kilpailijoina.

Mutta kuten todettua, koko formaatti on tehty Suomessa mahdollisimman halvalla ja ennenkaikkea mahdollisimman nopeasti, eikä yhteenkään osa-alueeseen ole kunnolla panostettu. Kaikki on tehty "vähän sinne päin" asenteella niin ei siitä kokonaisuudesta toimivaa synny.

Ruotsin ja Uuden-Seelannin versioita olen itsekin katsonut ja vaikka nämä ei alkuperäiselle pärjää niin jo pelkästään Ruotsi-versiossa on esimerkiksi paljon mielenkiintoisemmat tehtävät.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Puoliväkisin olen kahlannut YLEn kovasti puffaamaa Pohjoisen tähti-sarjaa. Täytyy yrittää jaksaa vielä 3 viimeistä jaksoa, mutta enemmän olisi pitänyt saada tästä irti. Scandic noir on tyylilajina tehty paremmin jo aikaisemmin (kaikissa Pohjoismaissa). Ideat ovat käyneet vähiin eikä pelkkä kaamos ja samat näkymät Rovaniemeltä riitä.
 

Lankershim

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Detroit Red Wings, Los Angeles Dodgers
Yhden brittifrendini innoittamana päätin jokin aika sitten antaa mahdollisuuden poliisisarjalle nimeltä Line of Duty. En tiedä löytyykö ko. sarjaa yhdestäkään Suomessa toimivasta streampalvelusta, mutta mikäli löytyy, niin sarja on ehdottomasti ainakin vilkaisemisen arvoinen. Tällä hetkellä Line of Dutysta on ulkona kuusi kautta, ja se kertoo Liverpoolin poliisin Anti-Corruption Unit 12 -yksikön toiminnasta. Itse aloitin katsomisen ensin vähän väärin päin, kun season 6 oli tullut ulos juuri aiemmin, niin juutuin jostakin syystä vilkuilemaan sitä.

Tällä hetkellä menen kakkoskaudella, ja sarja tuntuu edelleen melko raikkaalta ja maanläheisemmältä kuin monet amerikkalaiset virkaveljensä. Muutenkin brittisarjoissa on mun näkökulmasta usein "sitä jotain", mikä jenkkisarjoista puuttuu.
 

tjj67

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Liverpool
Yhden brittifrendini innoittamana päätin jokin aika sitten antaa mahdollisuuden poliisisarjalle nimeltä Line of Duty. En tiedä löytyykö ko. sarjaa yhdestäkään Suomessa toimivasta streampalvelusta, mutta mikäli löytyy, niin sarja on ehdottomasti ainakin vilkaisemisen arvoinen.
Cmoressa ainakin ovat nuo 6 tuotantokautta katseltavissa.
 

Beltran

Jäsen
Suosikkijoukkue
aleksander stubb
Lego Masters Suomi sarjan kakkoskauden kaksi ensimmäistä jaksoa julkaistiin pääsiäispyhiksi joten tuli katseltua. Ihan hyvää ja mielenkiintoista katseltavaa Saariluomasta huolimatta.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
nordic noira Ruotsalaisella laadulla pitkästä aikaa

Kerstin Ekman kirjaan pohjaava Tapahtui veden äärellä YLE FEM ja Areena.

Tapahtui veden äärellä on murhamysteeri, mutta se on paljon muutakin. Tapahtumat sijoittuvat karuihin Jämtlantin maisemiin.

Päähenkilö on Tukholmasta karkaava opettaja Annie Raft, joka saapuu kylään pienen tyttärensä kanssa, miehen perässä. Hän aikoo muuttaa paikalliseen hippikommuuniin. Eletään 1970-luvun alkupuolta.

Heti saavuttuaan Annie joutuu todistamaan karmeaa näkyä, kun hän löytää telttaan tapetun pariskunnan. Siitä käynnistyy ketju, joka avaa kyläläisten välistä dynamiikkaa piinaavan tarkasti.

Hienoa on näyttelijävalinnat, kun nuori Annie:ta näyttelee Asta Kamma August ja vanhaa Annieta äiti Prenilla August. Yhdenäköisyys tekee heti selväksi, että sama henkilö "seikkailee" eri aikakausina 73 ja 91. lisäksi Vanhan Annien tytär on Alba August.. hienoa roolitusta sano...

Laatusarja ruattista
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Niin ja YLE:lä on alkanut myös 2 kausi Babylon Berliinin tuottajien Lupausten linnake (Das Haus der Träume)


Eli Jonass-tavaratalon tarina jatkuu. Toisella kaudella natsivainojen ensimmäiset merkit Saksassa alkavat näkyä, ja se tuntuu tekevän tästä toisesta kaudesta mielenkiintoisemman ja tiiviimmän. Ekalla kaudella jatsin -soitanta vei aika paljon huomioita, samoin finanssit. Nyt ehkä enemmän ollaan kiinni ihmisissä.. jotka toki on nyt tutumpia muutenkin toisella kaudella.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Puoliväkisin olen kahlannut YLEn kovasti puffaamaa Pohjoisen tähti-sarjaa. Täytyy yrittää jaksaa vielä 3 viimeistä jaksoa, mutta enemmän olisi pitänyt saada tästä irti. Scandic noir on tyylilajina tehty paremmin jo aikaisemmin (kaikissa Pohjoismaissa). Ideat ovat käyneet vähiin eikä pelkkä kaamos ja samat näkymät Rovaniemeltä riitä.
En edes laskisi tätä mihinkään scandic noir genreen, enemmän on sukua esim. Kari Väänäsen Taivaan tulille tämä...
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Hello Tomorrow!

Apple TV+ Scifi draamakomedia näyttää komealta ja retrofuturistinen "50 –luvulla kuviteltu" maailma on hieno, isot autot leijuu ja robotit on Jetsoniesta jne. Hello Tomorrow! maailma näyttää siltä, millaiseksi varmaan suuret ikäluokat amerikoissa kuvittelivat tulevaisuuden. Baarissa tuoppeja täyttää asiakkaiden murheita kuunteleva robotti. Aparaatit valmistavat aterian pelkällä napinpainalluksella jne.

Billy Crudupin esittämä charmantti ja limaisuudessaan loistava Jack Billings myy vähätuloisille matkoja ja timeshare-käyttöoikeuksia Kuuhun. Hurmuri, tyhjänpuhuja ja kusettaja, joka ymmärtää ja tuntee asiakkaidensa tuskan ja haaveet. Ainakin sen pienen hetken ennen kuin hän karkaa seuraavaan kaupunkiin kauppaamaan unelmientäyttymyksiä. Asiakkaiden käteen jää vain Kuussa sijaitsevaa Brightside-luksusaluetta mainostava kiiltävä brosyyri ja lupaus pian matkaan lähtevästä raketista.

Toki tarina on kuitenkin aika tavanomainen isän yritys tutustua poikaansa ja se koittaa olla hauska.. no hymyilyttäähän se välillä, mutta hauskaksi sitä ei voi kutsua. Hyviä näyttelijöitä toki Alison Pill, Hank Azaria, Jacki Weaver ja Haneefah Wood, mutta tarina ja itseasiassa kaikki tuntuu turhan tutulta.



Kyllä sen katteli. jaksot kun oli vaan pualtuntia
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
True Detectiven neloskaudesta on tullut pidempi traileri. Hyytävältä näyttää. Tämä riittänee trailerien osalta minulle, sillä en haluakaan nähdä enempää vihjeitä. En nyt enää muista sarjan julkaisupäivää, ei taida ennen Hbo Maxin kallistumista ehtiä. Ja sitten Yleltäkin leikataan ulkomaiset sarjat, kiitti hallitus!



 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Lähivuosien paras komediasarja

The Marvelous Mrs. Maisel​

Alkoi Amazonilla viimesen kauden kolmella jaksolla. Jos nopea ja pikaonen sanailu on sun juttu.. Tai standup, niin eihän tätä GilmoreGirlsien tekijän sarjaa voita mikään. Olipa nautinnollisen hauska startti viidennelle ja viimeselle kaudelle.
 
Viimeksi muokattu:

tyoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lightning, Rangers, Vegas
Mielestäni Successionin kaksi ensimmäistä jaksoa ylsi korkeintaan sarjan perustasolle, mutta tämä kolmas onkin jopa koko sarjan paras. Ehkä kakkos- ja kolmoskauden finaalit yltävät lähelle. Ihan jäätävää laatua alusta loppuun.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Eilen tuli katsottua dvd:ltä kolmiosainen Autovaras vuodelta 1991. Edellisestä katselukerrasta on ainakin 20 vuotta, ellei enemmänkin. Huikeaa nostalgiaa.
Areenaan pitäisi tämä saada. Kyllä kolahti aikanaan kovaa tämä, tiedä sitten miten on aikaa kestänyt?
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
SkyShowtimesta sattui viikko takaperin silmiin Bates Motel. Nyt olen pari tuotantokautta ahminut ja voi mahdoton kuinka sarja koukuttaa. Äidin ja pojan kieroutunut suhde toisiinsa on mielenkiintoinen idea sarjalle, mutta suurinta loistoa on mielestäni Norman ja Normanin näyttelijät. Ihan loistavaa työtä molemmilta, harvoin olen todistanut yhtä hyvin yhteen pelaavaa näyttelijäntyötä. Eipä kyllä muukaan casting kauas jää, myös Dylania esittävä Max Thieriot tekee kyllä kovaa suoritusta.

Sarjan juoni itsessään pitää otteessaan hyvin. Jatkuvasti tapahtuu eikä meno juurikaan katkea tylsäksi missään kohtaa. Toki olen vasta alle puolet sarjasta katsonut joten saas nähdä kuinka onnistuneita loput tuotantokaudet ovat. Yleensä hyvissäkin sarjoissa se taso tahtoo väkisin laskea loppua kohden.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös