TV-sarja: Salatut elämät

  • 7 891 066
  • 24 761

JKyykka

Jäsen
Ei voi muuta sanoa kuin hattua nostaa niille, jotka tuota edelleen pystyvät katsomaan.

Itse katsoin jokaisen jakson 1999 - syksy 2022, mutta viime vuoden lopulla taso alkoi olla niin surkea, että ei vaan enää pystynyt.

Sarjassa ei ole enää jäljellä yhtään mitään siitä mitä se aikoinaan oli.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Hauska hetki illan jaksossa kun Ulla haukkui Benjaminin lyttyyn, koska tämä oli pimittänyt Karilta tiedon Sallasta ja Gunnarista. Niin, Ulla itse taisi vain sellaiset 30 vuotta valehdella Sepon olevan Elinan isä.

Aki ja Cindy on jälleen huonoa romanttista komediaa, Äijö ei petä ikinä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: LPH

Petofani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Anaheim, Raahe-Kiekko, PattU, Lippo
Nella ja Kristian - sarjasta tulut taas uusia videoita YouTubeen. Suosittelen katsomaan.
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko



Sadepäivän ratoksi hyvät naurut Youtubesta.

Muistaako joku mikä juonikuvio johti tuon videon kieltämättä koomiseen lopputulemaan? Entä mitä tuosta seurasi Sannille? Oliko Nikkinen muuten vaan pahalla päällä vai vittuiliko tarkoituksella juuri Sannille?
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Olen mielestäni aika konservatiivinen kaveri, mutta tuo nukkuvan ihmisen kuvaaminen on aika creepyä.
 

Bökki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Kärpät
Olen mielestäni aika konservatiivinen kaveri, mutta tuo nukkuvan ihmisen kuvaaminen on aika creepyä.
Tästä pitikin antaa pisteet kässäreille, tollasia hulluja kun on ihan oikeasti, sarjan pitääkin herättää tunteita ja nyt kyllä voin sanoa, että omalla kohdalla oli aika vitun ahdistavaa, hyvin tehty kohtaus myös!
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Jotenkin toivoisin tekijöiltä sellaista pelisilmää, että Sampon rahahuijaus sairaalalta muistettaisiinkin. Kalle ja Sampo kun antaa onnensa kukoistaa, niin tuo olisi ihan hyvä juttu pilaamaan sen. Olisiko Aaro palaamassa niin täydessä terässä töihin, että löytyisi jotain epäilyttävää vielä.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Jotenkin toivoisin tekijöiltä sellaista pelisilmää, että Sampon rahahuijaus sairaalalta muistettaisiinkin. Kalle ja Sampo kun antaa onnensa kukoistaa, niin tuo olisi ihan hyvä juttu pilaamaan sen. Olisiko Aaro palaamassa niin täydessä terässä töihin, että löytyisi jotain epäilyttävää vielä.
Sampohan pelasi myös Eerikäisen pois kuvioista. Eikä siitä kauaa ole, kun Vara-Aino kuumotteli noista Sampon vilunkihommista, joten vaikea kuvitella että kaikki konnuudet olisivat unohtuneet, vaikka puhutaankin Salkkareiden tuotannosta.

Veikkaisin kevään viimeisinä gliffhangereina olevan jonkun tällaisen paljastuminen. Toinen veikkaukseni oli, että Korhos-Jutta olisi myös Miran isä, mutta ehkei sitten sentään. Jotain joko Jutta näistä Miran vanhemmista kuitenkin tietää tai sitten Miran äidiksi paljastuu joku muu tuttu, ehkä sitten Cindy.
 

Jippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitä jos Jutta on Miran isä JA äiti. Luovuttanut miehenä tarvittavat nesteet pakastimeen, sitten teettänyt sukupuolen korjausoperaation ja tämän jälkeen on sitten hedelmöitetty pakkasen antimilla.

Ei taida olla mahdollista oikeasti, että korjausoperaatiossa käynyt nainen voisi tulla raskaaksi, mutta Salkkarit voivat kyllä helposti tämän kohdun puutteen sivuuttaa. Olisiko ainoa laatuaan saippuaoopperoiden maailmassa? Tuskin.

No oikeastikin veikkaan, että isä se Jutta on, vaikka juonikulku kyllä käytettiin Iidan kanssa. Äidiksi voisi veikata Joannaa, kun hänen raskaudellaan aiemmin jo spekuloitiin ja vaikutti olevan kova paikka. Sen voisi helposti selittää sillä, ettei Joanna tunnista Juttaa entiseksi Juhaksi.
 

Cloaca Maxima

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
Tuota niin. Tämä nyt ei "ihan" ole suoraan Salkkareiden liittyvää, mutta koen että se ansaitsee tulla mainituksi tässä ketjussa. Salkkareiden tuotantotiimi (koska tietenkin luette tätä ketjua), saa käyttää vapaasti jos siltä tuntuu!

Näin siis unta ja ilmeisesti sen verran häiriintynyttä, että heräsin erikseen näin aamuyöstä mitä en yleensä tee. Uni liittyi Salkkareihin, tai ennemminkin sen hahmot olivat edustettuina tässä kokoillan laatu rainassa.

Kyseessä siis selkeästikin kauhuleffa. Osa unen tapahtumista on jo pyyhkiytynyt mielestä pois, joten pahoittelen että tapahtumien kulussa saattaa ilmetä pientä epäloogisuutta.

Tarina alkaa ikäänkuin ihan tavallisena Salkkarit-jaksona. Kari on loukannut jalkansa ja on samassa huoneessa (kenties siinä koko kaupungin ainoassa sairaalahuoneessa) toipumassa jonkun random tiikerin (kyllä, se eläin) kanssa. Karia tämä ei tunnu haittaavan, tulevat hyvin toimeen keskenään.

Samaan aikaan Pihlajakadulla on käymässä vieras, joka paljastuu valeasuiseksi Volodymyr Zelenskyiksi. On hieman epäselvää, miksi Volodymyr on Pihlajakadulle saapunut, mutta käsittääkseni hän etsii sopivaa henkilöä "erikoisoperaatioon" jonka tarkempi suunnitelma ei ole tiedossa.

Tässä vaiheessa Noel käyttäytyy erittäin kummallisesti ja katsojalle annetaan vaikutelma, että hänessä on jotain hämärää. Mainittakoon, että Noelin ulkomuoto on lähempänä The Joulukalenterin Näsää kuin omaa normaalia habitustaan.

Tähän väliin mahtuu jotain epäselviä tapahtumia, joita en enää muista. Seuraavassa vaiheessa Kari on kuitenkin kävelemässä pimeällä kujalla kun hänen kimppuunsa yhtäkkiä hyökätään. Hyökkääjän henkilöllisyyttä ei näytetä mutta lopputuloksena Kari makaa tajuttomana maassa. Tämän jälkeen kuitenkin hyökkääjän kimppuun hyökätään ja edelleen tämän hyökkääjän kimppuun hyökätään ja lopputuloksena kolme ukkoa makaa tajuttomana maassa, kaikki kuitenkin millintarkasti jonossa maaten.

Tässä vaiheessa katsoja luulee, että jakso loppuu ja jatketaan seuraavassa jaksossa, mutta kyseessä onkin kokoillan elokuva, ei tavanomainen Salkkarit-jakso. Viimeiseksi hyökkääjäksi paljastuu oma työkaverini joka tosielämässä toimii ohjelmisto devaajana. Itse saavun yhtäkkiä mukaan leffaan ja huudan apua kuin pikkutyttö. Lopulta kadulta tuleekin pari raavasta kaveria apuun ja saamme hyökkääjän aisoihin.

Tässä kohtaa tilanne alkaa muuttua sekavaksi. Yhtäkkiä huomaan, että olen matkalla johonkin torniin yhdessä tärskystä toipuneen Karin sekä Aaron kanssa, mukana myös Ruotsin kuningatar sekä Frozen. Matkalla Ruotsin kuningatar käyttäytyy oudosti ja hän puhaltaa jäähilettä suustaan ja silmänsä ovat napapiirin siniset.

Jotain epämääräistä säätöä tapahtuu matkalla kunnes saavumme tornille (?) jossa käykin ilmi, että olemme tulleet ihailemaan ei suinkaan revontulia vaan taivaalla lentäviä rusinoita. Jokainen tarttuu omaan kaukoputkeensa ja tähyilee taivaalle, samaan aikaan käy ilmi että Ruotsin kuningattaren aikeet ovat pahantahtoisia. Yhtäkkiä kaikkien matkassa olevien jäsenten timanttiset korvakorut (joita siis mm. myös Kari käyttää) repeytyvät irti korvalehdistä ja porukka on ihan wtf. Korvakoruja etsitään lattialta kimpassa huonoin tuloksin, samaan aikaan Ruotsin kuningatar onkin muuttunut Volodymyr Zelenskyksi joka on pukeutunut sinikeltaiseen supersankaripukuun.

Alkaa matka kohti kaupungin vuokra-asuntoja tietyssä kaupunginosassa, kun leffan käännepiste tapahtuu. Yhtäkkiä Noel onkin saapunut paikalle ja käy entistä selvemmäksi, että pahuus asuu hänessä. Hän laittaa porukkaa kanveesiin kunnes muuttaa satunnaisen ohikulkijan joksikin mutanttihirviöksi jolla on kultainen, alligaattorimainen häntä. Tällä hännällä hirviö tekee asfalttiin perunalle istutusvakoja.

Tässä kohtaa filmi ns. pätkii enkä muista millä mekanismilla, mutta hirviö ottaa aina yksi kerrallaan uuden uhrin haltuunsa jolloin sen fyysinen koko aina kasvaa. Merkittävää on, että samaan aikaan kun kultainen häntä kasvaa niin hirviö himoitsee myös Roope Ankan kätkettyjä kulta-aarteita.

Yhtäkkiä hypätään ihan toisaalle tämän devaaja työkaverini kotiin, jossa Noel iskee yhtäkkiä kimppuun. Syy ei ole täysin selvä, mutta Noel tekee työkaveristani selvää, joka taas antaa lisää voimaa kultahäntäiselle hirviölle. Tässä kohtaa on viitteitä myös Ullan kristallipalloon mutta tarkempi asiayhteys jää uupumaan.

Tässä vaiheessa alkaa selvitä Noelin master plan jonka toteuttamiseen hirviö on luotu - sen on tarkoitus hännällään tuhota asfaltin alla kulkevaa vesiverkostoa ja Noelin on tarkoitus aikanaan lyödä rahoiksi hankkimalla Mustavaara-yhtiöille korjausurakoita infran korjaamista varten.

Hirviö jatkaa kasvamistaan kunnes se on noin Jyväskylän kävelykadun mittainen ja tappio ja katastrofi ovat viimeistä sinettiä vaille valmiit. Loppukohtaus tapahtuu jossain vanhassa talossa, jossa hirviö on luomassa itseään vielä kerran uudelleen toteuttaakseen viimeisen, lamauttavan iskun. Tarinan sankariksi nousee kuitenkin vastapäisessä talossa asustava murmeli, jolle hirviö on allerginen. Murmeli kiipeää pitkillä kynsillään pitkin talon seinää kohti ikkunaa, jonka kautta se tunkeutuu ilmeisesti hirviön peräaukkoon saaden aikaan ketjureaktion, joka on hyvin kivulias ja tavallaan synnyttää uudelleen Aaron, Karin ja devaaja työkaverini henkiin.

Hirviö tuhoutuu ja hetkessä on paljon samaa, kuin Jumanji-leffan ratkaisuhetkillä. Yhtäkkiä kaikki palautuu ennalleen ja olemmekin siirtyneet nostamaan maljaa Ismon kaupalle. Samalla on mahdollisuus huollattaa oma polkupyörä kesäkuntoon hintaan 25 euroa.

Tässä kohtaa filmi taas pätkii ja nyt alkaa väsyttää siihen malliin, että on pakko jatkaa vielä unia - katsotaan muistanko unesta enää mitään uutta kunhan tässä uudemman kerran tänään herään. Päivittelen statusta tarvittaessa tänne...

Edit: mitähän helvettiä... En muista puoliakaan yo. saati että olen niitä tänne kirjoittanut näinkin (?) yksityiskohtaisesti.
 
Viimeksi muokattu:

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
"Mä tarviin naista nyt ja HETI!"

-Ismo Laitela
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Skäbän keikka oli kyllä mieletön! Mistä saa Skäbä-fanipaitoja :D
Skäbä pitäisi ehdottomasti saada vakiovieraaksi sarjaan. Edelleen muistelen lämmöllä Skäbän ensimmäistä keikkaa, jolloin sovinismi kukki ja viina virtasi.

Autotallibändi Karin kanssa jälleen pystyyn, saisi nauraa kunnolla. Toki tuollainen vitsi kuluu herkästi eli liian tiheään ei saisi keikkoja olla.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Skäbä oli tosiaan valinnut aika riskaabelin keikkapaikan, koska Moosen tuollainen keskimääräinen asiakassegmentti ei ihan lyö kättä miehen kuuntelijakunnan kanssa (mitä nyt takahuoneen pokeri-illoissa tuntuu olevan vanhempaakin väkeä). Hauska hahmo kunhan käytetään vain tooodella säästeliäästi..

Marko Ahtisaari bassossa oli kyllä kova veto.
Oliko? No miten minä ihmettelinkin, että jotain tuttua basistissa oli, vaikka en oikeastaan ole varma miltä Marko Ahtisaari edes näyttää :D samoin muuten olin katsovinani nopeasti, että Skäbällä oli rummuissa Stratovariuksen rumpali..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös