Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

TV-sarja: Salatut elämät

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Tommy, 20.08.2001 klo 17.32.

 1. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Boston Bruins ja Real Madrid
  Mihin ne autoja tarvitsee? Ismon valinta on kulman takana ja lääkäri ihan kävelymatkan päässä. Eihän kukaan käy sukulaisissa edes Espoossa tai Hämeenlinnassa. Kauppakeskukseen junnut voi matkata sporalla.
   
 2. SMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  No se lähinnä ihmetyttää, miksi niille käsikirjoitetaan kohtauksia autoon. Eikö helpompaa olisi ollut, että Camilla olisi kuullut sen uutisen, vaikka televisiosta. Nyt täytyi hankkia jostan auto, eikä sitä todennäköisesti enää ikinä nähdä sarjassa.
   
 3. vilperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Kauhajoen Karhubasket
  Kukapas muukaan se Sergein sellikaveri olisi ollutkaan kuin Puustinen! Salatuissa elämissä ne piirit pienet pyörivät...

  Ja jokseenkin helposti kävi tuo Sergein pako. Helppoon huijaukseen meni vartija. Ja mihin maahan Sergei, Peppi ja Taiga lähtivätkään? Vai lähtivätkö Espooseen?
   
  UnenNukkuja ja Jomppa_Koo tykkäävät tästä.
 4. Nosebleed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, San Jose Sharks
  Eikös Sergei ole aiemminkin lavastanut oman hakkaamisen vankilassa sellikaverin kanssa? On niitä helppo höynäyttää. Samaan langaan menevät koko ajan.

  Benkku Taalasmaan Magic Don Johnsonni vilkku vähän liian hyvin uikkareista. Huomasi ainakin, että on nimensä veroisesti Taalasmaa vaikka ei ehkä biologisesti olekkaan. Isä Karilta myös hyvä vaihto "ajattelin ottaa kaljan ja mennä sohvalle".

  Itseäni eniten ihmetetyttää miten joku Camilla viitsii käydä tuolla talonyhtiön yhteisessä saunassa kun on olevinaan aina muiden yläpuolella. Siis käy samassa saunassa kun Ulla Taalasmaa!
   
 5. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Benjaminin Anna-pakkomielle on pelottava. Se on niin pelottava, että jos tuotannolla olisi pokeria, niin Benkku raiskaisi jonkun. Raiskariahan ei sarjassa ole aikoihin ollut, eikä varsinkaan sellaista, joka olisi ns. osa Pihlajakatua. Kristopäiviset, valtterielovirrat ja heikkipohjoset olivat vain pikaviisitillä, mutta Benjamin (juuri nyt) on sarjan merkittävimpiä hahmoja.

  Peppi on lähtenyt, toivottavasti lopullisesti tällä kertaa. Toisin kuin ehkä monella muulla tässä ketjussa, ei minulla ole Pepin suhteen isompaa ongelmaa koskaan ollut, mitä nyt Sara Parikan huutokohtaukset ja Pepin tekopyhyys ärsyttivät, mutta tämä stintti osoitti Pepin olevan menneisyyttä. Eikä sinänsä huonoa menneisyyttä, sillä oli Pepillä hetkensä huumeaddiktion aikaan.
   
 6. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Mr. Maione
  Petehän raiskas Katrin, ja eikös se ollu suht iso hahmo niihin aikoihin?
   
 7. Jomppa_Koo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vedonlyönti
  Mielestäni tekee Talelle hyvää aloittaa talkkarin hommat Pihliksellä. Taalasmaan perheestä se paras talkkari aina löytyy ja saa Onnikin vähän muuta ajateltavaa. Hänestä saadaan varmasti nyt jotain hassua revittyä irti ja mielenkiintoista nähdä kuinka talkkari-ura tästä lähtee etenemään!
   
 8. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Voi vittu se luuta kohtaus. Mietin, että lopettakaa tämä paska. Kärsimystäni syventi se lopun nojatuolikohtaus, jossa tallukka kertoi olevansa sheriffi..
   
  aurora borealis ja Ylähirsi tykkäävät tästä.
 9. A Siente Jäsen

  Montako vuotta saadaan vielä nauttia Lari ja Kalle homostelusta. Voisi ehkä hiljalleen keksiä jotain muutakin.
   
  Ylähirsi ja Jussizip tykkäävät tästä.
 10. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Joo! Tuodaan sarjaan vaikkapa Kosonen, Elias tai miksei jopa Tero, ihanaa!!
   
 11. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Stadissa saa helposti nykyään talkkarisopparin. Oikeastihan kuten mainittu isot puljut syö ja ei mitään mahdollisuutta saada sopimusta. Tiedän tämän ihan omasta kokemuksesta.

  Ei se firma minun ollut, mutta eläköitynyt omistaja on hyvä ystäväni. Ja kyllä, olin siellä kiinteistöhuollossa töissä.
   
 12. Kale Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mitä helvettiä nyt taas! Mikä vitun TaleTaikurit, ei päivääkään työkokemusta alalta ja isoisän vanhoilla kamoilla kellarista visio valmis, yhtiökokouksessa ykkösellä läpi, joo valitaan uudeksi huoltoyhtiöksi..

  Menestyvän pörssiyhtiön hallituksen puheenjohtaja hoitaa jonkun hemmetin turvallisuuspäällikön rekrytointia..

  Hyvin siellä taas vedetään!
   
  Jussizip ja aurora borealis tykkäävät tästä.
 13. A Siente Jäsen

  Lainaus:
  Noh noh. Tale on sentään ollut tet tyyppisessä harjoittelussa Talotaikureissa yhdessä Jannen kanssa. Kyllä sillä kokemuksella ollaan salkkareissa jo ammattilaisia ja valmiita vastaamaan yksin talon huoltotöistä. Osasi se ainakin kyltin ruuvata ja vieläpä suoraan!
   
  Kale tykkää tästä.
 14. Kale Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ai pikkasen oli Sanni kuuma tossa pöydällä haarat levällään ja tissit puoliksi esillä business-lady lookissaan! Olikin ihan hyvä jakso!
   
 15. aurora borealis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Kesällä päästään katsomaan lisää Pihlajasatua kun sarja jatkuu toisen tuotantokauden jaksoin 24.6.

  Tässäpä vielä traileri Salkkareiden YouTube-kanavalta: Pihlajasatu palaa jälleen! | Salatut elämät (sisältää luonnollisesti spoilereita mm. sen suhteen mitä hahmoja tällä kertaa nähdään ja vieläpä ilman ärsyttävää sensurointia kuten aiemmassa trailerissa)
   
 16. Darumax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Taletaikurit ja koko yhtiökokousprosessi sisälsi niin paljon epäkohtia, että ihan sanattomaksi vetää :D

  Eikös Eeva jää pian oikeastikin äitiyslomalle, eli tuohon Aaron hämärään suunnitelmaan liittynee hänen lähtönsä? Saapa nähdä meneekö ihan kesätauon cliffiin asti.
   
 17. aurora borealis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Juu niinhän se Evan näyttelijä on jäämässä äitiyslomalle. Ja tosiaan tuo spekulaatiosi saattaa hyvinkin osua oikeaan. Itse kuitenkaan en sulkisi sitäkään vaihtoehtoa pois, että Evan lapsen isä on oikeasti joku aivan muu hahmo kuin Jiri tai Aaro ja Salkkareiden nykykäsikirjoittaminen tuntien tämä mystinen herra X karauttaisi vaan jollain urheiluautolla paikalle kesätauon kynnyksellä ja hurauttaisi Evan ja lapsen kanssa jonnekin kaukomaille perustamaan perhettä tai no miksei vaihtoehtoisesti vaikka Espooseen tai Hämeenlinnaankin.
   
 18. Kale Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Jep. Eikös se Monika muuttanut Espooseen.. eipä oo sen jälkeen enää näkynyt läheisien elämässä ja miten voisikaan näkyä, kun muutti kokonaan pois.
   
 19. aurora borealis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Monica muutti tosiaan Espooseen ja Gunnar on kerran tainnut mainita olleensa häntä siellä moikkaamassa tuon lähdön jälkeen. LiisaKristiina puolestaan muutti Hämeenlinnaan eikä häntäkään ole sen koommin nähty (ja hyvä niin). Sanni oli mukamas kerran äitinsä luona siellä käymässä vaan oikeasti pyöri Jannen nurkissa Talea piilossa. Talella olisi pitänyt hälytyskellot soida koska nykyisessä Salkkari-universumissa ei ole kovinkaan tavanomaista lähteä äitiä moikkaamaan toiselle paikkakunnalle.
   
 20. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Eiköhän se Eevan lapsen isä ole Pietari. Raskaus on saanut alkunsa aikaisemmin kuin mitä nyt uskotaan, mutta kenelläkään ei joko ole laskutaitoa tai sitten ei vain välitetä pienistä.

  Saattaa myös olla, että Violan isä ei sittenkään ole edesmennyt ”Pauli”, vaan Noel Axelsson ja tämä asia selviää jollain tavalla pyytämättä ja yllättäen. ”Vain yksi yhteinen pikainen pano teininä”. Ja siitä saadaan lisää juonta ja jännitystä. Camilla on luonnollisesti innoissaan.

  Tällä tavalla mä olisin käsikirjoittanut ton.
   
 21. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Tämä ei mitenkään enää ole spoileri, koska se on joka tuutissa kerrottu ja se nykyään jo syntynytkin lapsi oli jossain seiskassa tai iltislehdessä.

  Olisi vähän typerä ja liian pitkäksi vedetty kuvio, jos lapsen isä ei olisi joku kolmas pyörä. Olisi taas yksi niistä yhteiskunnallisista asioista mitä sarja käy läpi, että äidit ei vain aina tiedä kuka on isä tai ainakaan halua sitä kertoa, vaikka osaisi laskea.

  Tälläkin palstalla aihetta on käyty läpi vakavassa ketjussa. Se on hurja määrä mille ihan vain kusetetaan tai äiti ei uskalla halutakaan tietää.
   
 22. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Itsekin nauranut, että parin viime jakson aikana Salkkarit ovat kyllä menettäneet katsojakunnasta kaikki kiinteistönhoitajat, koska niin totaalisen kölin alta koko ammattikunta on nyt vedetty. Että se on aivan typerysten työtä vailla mitään osaamis- tai pätevyysvaatimuksia. Ehdottoman huikea työnäyte oli kyllä kyltin ruuvaaminen suoraan, etenkin kun se kiinnitettiin jo valmiiksi suorassa olevan nimikyltin yhteyteen :D ja sitten hämmästeltiin oikein porukalla, että "oho, poikahan sai sen suoraan" :D

  Joskus ihmettelen miksi sitä aikuinen mies edes seuraa tätä sarjaa, mutta juuri tällaisten pienten nyanssien takia sitten taas en ihmettele..
   
  Darumax tykkää tästä.
 23. Tikiti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
  Nyt lähti Lari ja hyvästeltiin, kuin oltaisiin taas kauas muuttamassa. No Lari lähti sitten Vuosaareen. Sanni kysyi haenko Iljan että voitte hyvästellä. Jännityksellä odotetaan onko seuraava muuttopaikka Mellunmäki vai jopa Kontula :D Lari kyllä sanoi tulevansa käymään, mutta saapa nähdä, kun on niin pitkä matkakin
   
  Freya ja aurora borealis tykkäävät tästä.
 24. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Siis missä Lari sitten ennen oikein asui? Ei ainakaan Pihlajakadulla. Muutti varmaan jostain Laajasalosta Vuosaareen, onhan se nyt jäähyväisten paikka Eirassa.
   
 25. Tikiti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
  Lainaus:
  Eikö se Amandassa asunut varmaan vuoden. Joo täytyykin varmaan omille kavereille sanoo hyvästit kun asuvat kuitenkin toisella puolella helsinkiä