TV-sarja: Game of Thrones (jenkkitahtiin)

  • 792 565
  • 3 873

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Missasit tämän sanonnan idean. Täysi versio sanonnasta on "What is dead may never die. But raises again, harder and stronger."
En missannut, hassuttelin. Veikkaan myös ettei Dondarrion heittele "Ayyo my brotha fromma notha motha" -henkisiä lausahduksia ihan kuten oletettavasti jätti sanomatta Melisandrelle "you go girl" tai Houndille "oh maaan, this shit lit" siellä luolassa kun tappelivat.

Mutta se tästä.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Mikäs on susien tilanne tällä hetkellä eli onko niitä elossa montaa ja missä ovat? Jonin ja Branin sudet ainakin mutta entäs kolme muuta? Missäs muuten se Rickon on? Robbin susi taisi saada surmansa samalla kertaa ja sen pää laitettiin Robbin vartaloon.
 

SamSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
Mikäs on susien tilanne tällä hetkellä eli onko niitä elossa montaa ja missä ovat? Jonin ja Branin sudet ainakin mutta entäs kolme muuta? Missäs muuten se Rickon on? Robbin susi taisi saada surmansa samalla kertaa ja sen pää laitettiin Robbin vartaloon.
Aryan susi Nymeria aitoittiin tappaa koska uhitteli/hyökkäsi Joffreyita kohti. Nymeriaa ei löydetty joten Lady - Sansan susi päätettiin tappaa sen sijaan. Taisi olla ekalla kaudella. Aryan suden näköinen näytettiin "johtajana" kun susilauma liikkui olisiko ollut 3. kaudella. Menee muistin varasta joten en ole aivan varma.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Mikäs on susien tilanne tällä hetkellä eli onko niitä elossa montaa ja missä ovat? Jonin ja Branin sudet ainakin mutta entäs kolme muuta?
Sansan Lady kuoli Nedin veitseen sen Joffrey-selkkauksen jälkeen ekalla kaudella. Robbin susi, jonka nimeä en nyt muista, kuoli Red Weddingin yhteydessä.

Loput ovat tiettävästi elossa; Ghost on Snown vieressä, Shaggydog on Rickonin kanssa siellä missä ovatkaan, varmaan jossain bannermanin hoteissa. Aryahan pakotti Nymerian pakenemaan, ettei sitä tapettaisi (Lady tapettiin siis syyttömänä sijaiskärsijänä). Sitten on Summer, eli Branin hauva, joka on jossain. Mutta siis ilmeisimmin elossa.
Missäs muuten se Rickon on?
Selvinnee tässä kaudessa.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Tuossa olisi ollut saumat kusta täydellisesti katsojien muroihin... Jonin avatessa silmänsä, silmät olisivatkin kiiluneet täysin kirkkaan sinisinä :)

Tai Jon olisi jäänyt samalla tavalla tiedottomaan tilaan, mitä Khal Drogo aikanaan.
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ylläolevaan keskusteluun liittyen "spoileri" 3. jakson trailerista:

Joukko ratsastajia Umberien tunnuksilla varustettuna ratsastaa Winterfelliin, Ramsay kysyy miksi he tulivat. Smalljon Umber(?), joka on ilmeisesti suvun pää tällä hetkellä, vastaa, että hänellä on lahja Ramsaylle. Haiskahtaa vahvasti siltä, että Rickon roudataan Sansan tilalle Ramsayn kidutettavaksi ja pelinappulaksi tulevaan sotaan. Umberien olisi ainakin tarkoitus olla hyvin lojaaleja Starkeille, joten toivottavasti tässä on vaan kyse harhaanjohtavasta leikkauksesta tai jostain muusta.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Noniin oli jo vähän menoa ja meininkiä tasaisemman alustusjakson jälkeen.
Jon Snown uudelleentulemisesta on ollut huhuja jo pitkään, vaikka kuinka yrittänyt spoilereita välttää, niin eipä tuo kovin yllättävä ollut. Vähän aluksi ajatus siitä häiritsi, mutta taas tuossa jakson edetessä jo näytti taas siltä, että Game of Thrones tyylisesti luulet Jonin kohta nousenva, mutta mitään ei tapahdu ja seuraava kohtaus onkin, kun Jon palaa liekeissä haudallaan. Noh, lopulta sitten Joni Lumi otti ensimmäiset henkäykset ja iltseltä nousi nyrkki pystyyn. C'mon!

Ramsay on ainakin ottanut vakuuttavasti haltuunsa Joffreyn jättäneen aukon mulkkuudessa. Nyt ollaan jo menty askel siitä ylikin ja mikään ei ole rajana tälle kaverille. "-Olen ennemmin ainoa lapsi" ja koirat irti äitipuolen ja vastasyntyneen veljen kimppuun sen jälkeen kun oma isukki pistetty kylmäksi.

Ainoa mikä vähän häiritsee on se kuten täälläkin useasti sanottu, että liian monta eri juonenhaaraa on päällä eri paikoissa. Viiden minuutin kohtauksia sieltä täältä. Toki kyllä nuo kestää, kun tietää että jossain kohtaa tulevaisuudessa ne langat kohtaa ja onkin eeppinen loppu tulossa.
Bran on tainnut jo hetken aikaa siellä maata siellä oksien seassa, kun ei nähty viime kaudella ollenkaan muistaakseni. Ainakin ollut Hodorilla ja mukana olevalla tytöllä(nimeä en muista) aikaa miettiä elämäänsä.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Roose Boltonin lähtö vituttaa rankasti. Olisi se nyt vähän parempi voinut olla. Vrt. Tywin. No nyt on yksi Red Weddingin pääarkkitehdeistä kolattu.

Muuten oli hyvä jakso. Cersein pinnan alla kytee ja veikkaan että Lannisterit taas kyllä hoitavat velkansa kuten tapana on.

Davos Seaworth on muuten sarjan sympaattisin hahmo. Ei sille voi toivoa kuin hyvää ja nyt kun Stannis(snif) on kylmänä, löytäisikö uuden lordin eräästä henkiinherätetystä?

Jonin paluu oli ihan ok kun pakko se oli tuoda takas. Hyvä ettei sillä herkuteltu liikaa.

Jamie muuten taisi nielaista siinä septa kohtauksessa. Itekin kelasin että nyt kultakoura lähtee tunnustelemaan syntejä seuraavaksi...
 

Matick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Kärpät
Sori offtopic, mutta tietääkö kukaan mihin aikaan maanantaina jaksot yleensä ilmestyvät tuonne HBO nordic palveluun?
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Onko Stannis kylmänä? Ei sitä lopullista tappoiskua mielestäni ainakaan näytetty niin, että asia oli vuoren varma.
Ainakin Boltonien keskusteluissa luvattiin palkkio sille joka Stanniksen oli tappanut muistaakseni viitaten ihan pään poisleikkaamiseen.

Eli eiköhän se ole dö.
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nämä henkiinherättämiset nyt ovat aivan perseestä ja erittäin halpa keino käsikirjoittajille. Toivottavasti eivät yleisty.

Juonilankoja ja tapahtumapaikkoja on yhä hieman liikaa, esim. Branin porukalle voisi tehdä "red weddinigt" ja pistää koko sakin pysyvästi
hiljaiseksi. Loharimuijan voisi myös vaihtaa johonkin tuoreempaan.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Se muuten täytyy sanoa vielä, että huolimatta Tyrionin 'siirtymisestä' sinne puolen, koko toi Westerosin ulkopuolinen slave city this, slave city that- meno tympäsee jo pahasti. Westerosissa sentään jotkut juonet liikkuvat eteenpäin.

Nyt ne lohharit irti ja Blondin perään.
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Nämä henkiinherättämiset nyt ovat aivan perseestä ja erittäin halpa keino käsikirjoittajille. Toivottavasti eivät yleisty.

Voi olla että olen väärässä, mutta uskoakseni tästä kannattaa siis syyttää ihan koko tarinan isää George R.R. Martinia. Käsikirjoittajat ja tuottajat toimivat siis GRRM antamien suurempien kehysten mukaan, tai näin minä asian olen ainakin ymmärtänyt. Tähän kun lisätään huhut, että kirjasarjan uusin osa olisi valmis/valmistumassa ja julkaistaisiin lähiaikoina, niin uskaltaisin veikata että tämäkin kausi mennään pääosin kirjojen pohjalta tehdyn käsikirjoituksen mukaan. En siis tiedä missä vaiheessa tuo Jon Snow juonilanka oli tuon jo julkaistun kirjasarjan lopussa, joten ties vaikka olisi siellä jo herätetty henkiin.

Kolmas jakso katsottu ja noin yleisellä tasolla samaa tasoa toisen jakson kanssa eli hyvää/kiitettävää arvosanaa pukkaa.

Kuten Silkkeri tuossa Spoiler-tagissa spekuloi, niin Rickonista tosiaan tuli uusi pelinappula Sansan tilalle. Ramsay tosiaan on tuon pohjoisen perässä ja eipä tunnu mies tunnu paljon muusta välittävän, joten saa nähdä millä tavalla Rickon sopii hänen suunnitelmiinsa. Siinä missä apärä Ramsay viime viikolla "nautti" isänsä ja pikkuveljensä tappamisesta, niin tällä viikolla apärä Jon Snow tosiaan tuntui painivan tuon päätöksen kanssa teloitta tuo Thorne ja kumppanit. Ei nyt ehkä ihan yksi yhteen verrattavissa, sillä Jon tuntui tekevän tuon velvollisuuden tunnosta, kun taas Ramsay vahvisti näillä liikkeillä vain asemiaan. Mutta kuten sarja on opettanut, niin liian hyvä sydämminen ei kannata olla, sillä nuo päätökset tuntuvat tuntuvat yleensä kolahtavan omaan nilkkaan. Ja niin muuten nuo seuraukset tuolla Snown+Villien liitolla. Saa nähdä kääntyykö koko pohjoinen häntä vastaan jos ei ole jo kääntynyt, nyt kun Umberit hyppäsivät Ramsayn kelkkaan. Starkit ja liittolaiset alkavat olla aika heikoilla (jos villejä ei lasketa).

"My watch has ended" vai miten se meni, joten anyway pohjoisessa puhaltavat kohta uudet tuulet ja muuri jää varmaan ainakin hetkeksi pois sarjasta. Jollei siis Brienne ja Sansa sinne jo kohta kirmaa vai minne he ikinä he olivatkaan menossa(?). Anyway äpärien yhteenottoa odotellessa. Toivottavasti sellainen on tulossa.

Oliko muuten toissa vai sitä edellisen kauden aikana kun täällä (minä mukaan lukien) spekuloitiin tuosta Lyanna Starkin merkityksestä sarjan nykyisille tapahtumille, niin jos tuo melko suosittu teoria pitää paikkansa, niin nyt oltiin jo muuten hiton lähellä vastausta. Lyannahan sieltä tornista ymmärtääkseni huuteli kun nuori Ned sinne oli kiipeämässä. Itse diggaan muuten ihan hitosti tuosta Branin kyvystä nähdä menneisyyteen. Hienoa nähdä noita kohtauksia Nedin nuoruudesta, jotka antavat aivan uuden levelin näille sarjan nykyisille tapahtumille ja hahmoille, vaikka kaikki kohtauksista ei ihan ensi näkemällä aukenisikaan. Niin ja onkohan sillä prkl. jotain mahdollisuutta vaikuttaa menneisyyteen/muutta tulevaa. Ainakin nuo puumiehen kommentit tuon flashbackin jälkeen antoivat sellaisen kuvan, että Bran siihen mahdollisesti halutessaan pystyisi. Asiasta toiseen, niin kuka oli muuten se kuka näki sen enteen, missä rautavaltaistuin on lumisateen keskellä? Oliko se Dany? Tulipahan vain tästä jaksosta se mieleen.

Cersei sen kuin jatkaa tuolla hyvin kapeakatseilla linjalla missä halutaan kaikki heti pois tieltä tai hengiltä jos osuvat omien suunnitelmien tielle. Veikkaan ettei tämä varpusten jahtaaminen ja Myrcellan kuoleman heti/nyt kostaminen tule hänen kannaltaan mitenkään erityisen hyvin päättymään ja eiköhän ne Cersei ratkaisut lopulta johda siihen tilanteeseen, missä Tommen menettää henkensä. Sopisi ainakin jo nähtyyn teemaan. Eiköhän Kuninkaansatamassa kohta jo vietetä kruunajaisia, hautajaisia ja häitä.
 
Viimeksi muokattu:

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Asiasta toiseen, niin kuka oli muuten se kuka näki sen enteen, missä rautavaltaistuin on lumisateen keskellä? Oliko se Dany? Tulipahan vain tästä jaksosta se mieleen.

Cersei sen kuin jatkaa tuolla hyvin kapeakatseilla linjalla missä halutaan kaikki heti pois tieltä tai hengiltä jos osuvat omien suunnitelmien tielle. Veikkaan ettei tämä varpusten jahtaaminen ja Myrcellan kuoleman heti/nyt kostaminen tule hänen kannaltaan mitenkään erityisen hyvin päättymään ja eiköhän ne Cersei ratkaisut lopulta johda siihen tilanteeseen, missä Tommen menettää henkensä. Sopisi ainakin jo nähtyyn teemaan. Eiköhän Kuninkaansatamassa kohta jo vietetä kruunajaisia, hautajaisia ja häitä.
Danyhan sen "enteen" näki silloin siellä tornissa, kun etsi lohikäärmeitään. Tai mikä näky nyt olikaan. Neitihän haahuili vain paikoissa, jotka voisivat houkuttaa ja sitten pikkulohharit aina kirkuivat jatkamaan kuitenkin matkaa heitä kohden.

Toi Lannisterien touhu alkaa olla vähän haukotuttavaa, jos ei kohta jotain tapahdu. Muutenkin tuo koko uskon ukkojen kuvio on aika väsynyttä kamaa, eikä oikein tuo mitään arvoa koko stoorille. Joskin itsekin kyllä veikkaan, että Tommen tässä jossain vaiheessa henkensä heittää ja sen jälkeen ei enää ole kuningasta, jota suoraan valtaistuimelle laittaa. Eniten odotan sitä, että kumpi noista lopulta heittää henkensä ensin, Cersei vai Jamie. Veikkaan Cerseitä.

Jon Snow odotetusti pisti pillit pussiin muurilla. Eihän tämä tarkoita muuta kuin, että äpäräpojat lopulta ottavat yhteen. Voi siinä Ramsayllakin vähän puntti tutista, kun alkaa jättiläistä puskea Winterfellin ovesta läpi? Sansa todennäköisesti jossain vaiheessa tapaa Joni. Rickonin paluu hiukan yllätti, vaikka jotenkin ajattelinkin, että pakkohan se on joskus takaisin ilmestyä. Sitä kaksikkoa käy vähän sääliksi. Mielenkiintoista nähdä, saadaanko yksi eunukki sarjaan lisää? Tuo pohjoisen asetelma on kyllä nyt niin mielenkiintoinen kuten on sekavakin, noiden erinäisten lojaalisuuskuvioiden myötä. Jon tarvitsee Sansaa tässä hommassa taatusti, jos yrittää puhua erinäisiä sukuja puolelleen.

Ja Bran vielä taitaa opiskella kauden loppupuoliskolle asti. Kivahan noita takaumia on katsella. Taitaa kyllä se kuuluisa faniteoria pitää paikkansa.

Hyvä jakso oli. Pientä tyhjäkäyntiä meren toisella puolen. Niistä olisi kiva päästä eroon ja saisi alkaa tapahtua. Jaksot kun ovat muutenkin liian lyhyitä
 

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
SHAGGYDOG NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

Noin muuten, heti kun näki Gillyn naaman niin muisti kuinka paljon tuota koko juonta ja meininkiä inhoankaan. Yksi miinus siitä, toinen Danysta. Muuten aika timanttinen jakso taas. Onko pohjoisen pojat aina olleet noin kusipäitä?

Mä kyl tykkään tosta Kings Landingin meiningistä, mähinäthän tuollakin on tulossa. Hiljalleen luulisi aukeavan tuosta High Sparrowistakin vähän jotain muuta kuin uskontohulluutta. Aryan Rocky-montaasi alkaa lähennellä loppuaan toivottavasti, menisi sekin homma eteenpäin.

Lannisterit on pitkään olleet mun suosikkeja kaikessa kieroudessaan, vaikkakin myös hyvin selvää että ei tuo tule päättymään nätisti. Nyt jännään että ehtiikö Tommen kasvattaa kivekset ennen kuolemaansa. Viattomat ja herkät ei tuolla pitkälle selviydy.

Flashbackeille peukkua, Bloodraven on kyllä pahemman luokan Tease oikeasti, alkaa itseäkin vituttaa, melkeen yhtä paljon kun Branin naama.

Vittumaisista naamoista puheenollen hetken pelkäsin että Jon jostain vitun syystä armahtaisi maailman ärsyttävimmän muksun Ollyn. Onneksi ei. Näinköhän tulee sanomista IRL pikkupojan hirttämisestä. Itse kyllä tuuletin ihan huolella.
Bastardbowlia luvassa siis. Veikkaisin että tällä kaudella nähdään isot mähinät joka rintamalla. Mereeni on menossa siihen suuntaan, Kingslandingissa fanaattivarpusia pataan, eiköhän Muurillakin jotain mähistä heti kun Jon on jättänyt sen vartioimatta toteuttaakseen omia juttujaan, Battle of Winterfell on varmaan sitten se päämatsi tässä Wrestlemaniassa. Joku takaumahomma dance of dragonssiin ja erikoistehostebudjetti punaiselle!
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
SHAGGYDOG NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
TÄMÄ! Saatana että vitutti! Nyt on jäljellä enää Summer (karussa), Nymeria (karussa) ja Ghost (some sort of godin kanssa). Nymerian comebackilta odotan paljon ja toivon sen liittyvän siihen storylineen, jossa No-onesta tulee taas Arya.

OLLY IS DEAD! Vittu miten siistiä! Kyseessä oli GoT-vastine Salkkareiden Eliakselle. Ylivoimaisesti jakson tyydyttävin hetki.

Flashback Nedin ja Reedin faijan tappeluihin oli myös hyvin tehty, ja nuoren Nedin castaus oli mielestäni ihan onnistunut. Arthur Daynesta olin ottanut jonkun verran selvää ilman jo ennen kauden alkua, ja legendaarisen miekkamiehen kuolema selkäänpuukotuksella olikin se uskottavin vaihtoehto. Olisi ollut suhteellisen vittumainen Hopeanuoli/Picachu-tyylinen tarinanlaimentaja, jos Ned olisi kyennyt voittamaan Daynen omin voimin.

Se on jo viime kausista ja tästäkin kaudesta arvattavissa mitä siellä tornissa on, siis Liana Stark, mutta jos joku ei ole hiffannut (esim. siitä kun Sansa ja Littlefinger juttelivat siellä Winterfellin kryptassa Lianan patsaan luona männäkaudella) mistä tässä lienee kyse, niin spekuloidaan sitä sitten kun se seuraava flashback on näytetty. Tämä siis on nyt ilmeisimmin se "Tower if Joy" josta on ollut siellä täällä puhetta. Mitään hajua ei ole mihin tuo nimi viittaa, sillä ainakin aiemmin sarjassa on kerrottu että Ned löysi Lianan kuolleena tai kuolemaisillaan... Not so happy happy joy joy...
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
TÄMÄ! Saatana että vitutti! Nyt on jäljellä enää Summer (karussa), Nymeria (karussa) ja Ghost (some sort of godin kanssa). Nymerian comebackilta odotan paljon ja toivon sen liittyvän siihen storylineen, jossa No-onesta tulee taas Arya.

OLLY IS DEAD! Vittu miten siistiä! Kyseessä oli GoT-vastine Salkkareiden Eliakselle. Ylivoimaisesti jakson tyydyttävin hetki.

Flashback Nedin ja Reedin faijan tappeluihin oli myös hyvin tehty, ja nuoren Nedin castaus oli mielestäni ihan onnistunut. Arthur Daynesta olin ottanut jonkun verran selvää ilman jo ennen kauden alkua, ja legendaarisen miekkamiehen kuolema selkäänpuukotuksella olikin se uskottavin vaihtoehto. Olisi ollut suhteellisen vittumainen Hopeanuoli/Picachu-tyylinen tarinanlaimentaja, jos Ned olisi kyennyt voittamaan Daynen omin voimin.

Se on jo viime kausista ja tästäkin kaudesta arvattavissa mitä siellä tornissa on, siis Liana Stark, mutta jos joku ei ole hiffannut (esim. siitä kun Sansa ja Littlefinger juttelivat siellä Winterfellin kryptassa Lianan patsaan luona männäkaudella) mistä tässä lienee kyse, niin spekuloidaan sitä sitten kun se seuraava flashback on näytetty. Tämä siis on nyt ilmeisimmin se "Tower if Joy" josta on ollut siellä täällä puhetta. Mitään hajua ei ole mihin tuo nimi viittaa, sillä ainakin aiemmin sarjassa on kerrottu että Ned löysi Lianan kuolleena tai kuolemaisillaan... Not so happy happy joy joy...

Tuo Nedin sisaren nimi kirjoitetaan Lyanna ja Tower of Joy on itsessään tuon tornin/linnoituksen nimi, tavallaan kuitenkin nämä tapahtumat antavat sille hieman toisenlaisen vivahteen. Hieno kohtaus kuitenkin ja harmittavasti jätettiin tuon kesken, jaksokuvauksien mukaan saadaan odottaa part 2:ta 5. jaksoon asti. Ei ehkä omasta mielestä yhtä hyvä kuin edellinen jakso, mutta omasta mielestä tuota Tyrionin kohtausta lukuunottamatta kaikki jutut toimivat kyllä.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Tuo Nedin sisaren nimi kirjoitetaan Lyanna ja Tower of Joy on itsessään tuon tornin/linnoituksen nimi
Ok, hyvä tietää. En noita kirjoja ole lukenut niin aina ei ole ihan hallussa kirjoitusasut.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nyt oli varmaan nimimerkin @Flou mieleen tämä jakso, varmana siellä muna pystyssä runkkasi kun Olly irvisteli hirressä! Melisandren tissit ollut mitään siihen verrattuna.

Tower of Joyn myllytykset oli todella hienosti toteutettu, ei jäänyt kenellekään varmaan epäselväksi minkä luokan miekkasankari tämä Dayne-hahmo oli. Neljällä yhtä vastaan pisti kaveria tonttiin kuin mikäkin Jackie Chan, kunnes sitten halpamaisesti tuikattiin takaa kurkkuun, ja junnumököttäjä-Ned ruoskaisi vielä miekallaan lopuksi nirrin veks. Hieno kohtaus! Saatana kun se vanhus keskeytti fläsärin.

Oshan ja Rickonin Ramsaylle tuonti pisti kelailemaan että näinköhän siinä nyt ei olekaan lahjantuoja-Umberilla ketunhäntää kainalossa ja jonkun ihan random-suden pääkoppa iskettiin pöydälle? Ettei vaan olekin jokin juoni, Osha ja Rickon mukamas vankeina tuotiin mestoille, ja sitten tää lahjantuoja pääsee hyviin väleihin Ramsayn kanssa venaamaan tilaisuutta tuikata sadistista hullua puukolla silmään. Eikös tässäkin sarjassa jossain vaiheessa ollut juttua, että ihmiset näkee sitä mitä ne haluaa, Ramsay tahtoi nähdä että joo toi on se pojan suden pää, elikkä poika on Rickon, ja tämä kaveri tässä on mun uusi hyvä ystävä siis, kiva ku tulit hei, ei sun tarvii polvistua tai vannoa mitään valoja mitä te vitun pohjoisen spedet otatte ihan tolkuttoman vakavasti.

Mutta on kyllä aika paska suunnitelma tuoda arvaamattomalle kiduttajahullulle pari panttivankia ja toivoa ettei se nyt näille tekis samalla lailla ku vaikkapa Theonille tai faijalleen tai veljelleen tai ihan kelle tahansa. Itse en ainakaan Rickonina enkä varsinkaan Oshana vapaaehtoisesti lähtisi itseäni nyljettämään ja genitaalialueitani silvottamaan.

Ja Jonin kello loppui sitten, kun oli Olly ja muut laitettu himmeliksi. Alliserilla oli hieno lähtö, kunnon Saddam Hussein puhe. Jännä nähdä mitä Muurilla tapahtuu, lähteekö Jon villien kaa Winterfelliin, ja lähteekö Davos ja Melisandre messiin. Melisandrella oli se näky Winterfellissä myllyttävästä Jonista, joten se varmaan vois lähteä taas messiin kattelemaan että onko se Jon nyt tosiaan se messias kun ei Stanniksesta ollutkaan moiseen. Ja Davosilla nyt varmaan mitään parempaakaan tekemistä oo ku lähteä Jonin seuraksi otsaansa rypistelemään ja syvällisiä pohtimaan.

Aryan, Kuninkaansataman ja Danyn stooreissa vois nyt ens jaksoissa vähän nytkähtää homma isommalle vaihteelle. Meereeniin on näköjään tulossa kivat kähinät kun sieltä tulee muiden orjakaupunkien jengit vastaan. Oispa kiva kun sattumalta paikalla pelmahtaisi Mother of Dragons lohikäärmeensä ja miljoonapäisen hevosmiesarmeijan kaa just ku orjakaupungin väki on kaupunkia valtaamassa, samalla vois vaikkapa Tyrion käydä päästää kellarista pari loharia lisää taivaalle äitiään ja velipoikaansa morottamaan.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Melisandrella oli se näky Winterfellissä myllyttävästä Jonista, joten se varmaan vois lähteä taas messiin kattelemaan että onko se Jon nyt tosiaan se messias kun ei Stanniksesta ollutkaan moiseen. Ja Davosilla nyt varmaan mitään parempaakaan tekemistä oo ku lähteä Jonin seuraksi otsaansa rypistelemään ja syvällisiä pohtimaan.

Aryan, Kuninkaansataman ja Danyn stooreissa vois nyt ens jaksoissa vähän nytkähtää homma isommalle vaihteelle.

Tuo Melisandren kuvio on muuten todella mielenkiintoinen. Ihan siksi, että kun tuo mamma on ollut koko tarinan ajan aika rankka noissa omissa vakaumuksissaan poltella vähän joka toinen ihan vaan siksi, että tulisi vähän enemmän jumalalta boostia menoon, niin mites nyt, kun Jon ei todennäköisesti ole ihan samasta puusta veistetty kuin Stannis? Että lähteekö punainen täti Jonille ensimmäiseksi ehdottelemaan Sansan polttamista sun muuta? Tuskin. Ollaan jännän äärellä koko tuossa kuviossa. Davos todennäköisesti nyt sitten vain lähtee seuraamaan Jonia kuin mikäkin puudeli. Tykkään hahmosta, ei siinä. Kiva, että tuolla on joku kohtalaisen normaalikin ihminen tarinassa.

Aryan tarina kyllä nytkähti mielestäni tänään kerralla aika rankasti. Kiva olisi nähdä enemmänkin tuosta koulutuksesta, mutta kun eihän se aika vaan riitä kaikkialle. Nyt pikakelauksella todennäköisesti vedettiin vähintään joitakin kuukausia. Vähän alkaa näyttää siltä, että viimeistään kauden loppuun mennessä Arya jo astelee ulos talosta ja alkaa pikkuhiljaa pätkiä porukkaa. Edelleen koko sarjan ehdottomasti kiinnostavin hahmo.

Dany nyt kun joskus pääsisi pois tuolta meren takaa. Tämä uusin juonikuvio on vain niin haukotuttava.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Omituisissa sfääreissä tuo Dany tällä hetkellä kulkee. Jotenkin hän kuvittelee olevansa kaikkien yläpuolella vain sen vuoksi, että on Khal Drogon leski. Toivottavasti tuo toinen vanhempi leski palauttaa blondin maan pinnalle.

Kaikkien sarjaa seuraavien suurin suosikki Samppa ja Gilly tekivät siis huikean paluun estraadille. Voi kun jännää! Seuraavissa jaksoissa päästään näkemään, kuinka Sam kuorii perunoita, vaihtaa vaippoja, huolehtii kasvimaasta, juo piimää ja itkee enemmän kuin pikku-Sam. Tuo parivaljakko on yhtä mielenkiintoinen kuin Arttu Wiskarin ja Jipun joulukonserttikiertue.

Ollysta päästiin vihdoin eroon. Hyvä! Toivottavasti Ramsay pistää Jonin kylmäksi mahdollisimman pian. Ramsaysta puheen ollen: jotenkin on sellainen kutina, että Osha saattaa omata lähes yhtä sekopäisen luonteen kuin Ramsay, joten mielenkiinnolla jäädään odottamaan, mitä tapahtuu seuraavaksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös