TV-sarja: Game of Thrones (jenkkitahtiin)

  • 789 162
  • 3 873

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Mä en usko, että tuo kaulakoru on millään tavalla myrkytetty. Jotenkin tuntuu hölmöltä, että myrkkyä pitää kuljettaa kaulakorussa.

Mutta mietis tata. Grandmaster Pycelle hommasi myrkyn, laittoi myrkyn koruun, kertoi Varykselle parin linnun kautta, etta jotain tapahtuu. Antaa sitten korun Cerseille. Cersei kysyy Tywinilta siunauksen Joffreyn niittaamiselle ja Tywin suostuu, silla se olikin hanen idea alunperin. Cersei kertoo asian Jamielle, Jamie suostuu ja kertoo vartijoille, ettei tee mitaan. Cersei antaa korun Ser Dontokselle ja kertoo etta vie sen Harppu Martellille ja etta se oli Ser Dontoksen juoni. Harppu Martell suostuu ja kertoo Ser Dontokselle, etta vie Sansalle sen korun. Sansa suostuu ottamaan korun, mutta Harppu Martell kuiskaa Sansalle, etta kannattaa pitaa korua haissa ja Sansa suostuu. Harppu Martell kertoo Margearylle, etta pistaa sen kunkun kipon sinne hanen viereensa ja hankin suostuu. Cersei kertoo Joffreylle, etta minimies olisi hyva kupin tayttaja, Joffrey suostuu ja han on samaa mielta. Cersei ja Pycelle tappelevat haissa, jotta heidan valinen yhteistyonsa nayttaisi olevan mahdoton. Harppu Martell ottaa korusta myrkyn ja sujauttaa sen Joffreyn kippoon. Joffrey kuolee.

Miksi? Koska Cersei naytti himokoyrija Pycellille tissia. Koska Varyksen nyt vain taytyy tietaa kaikki, kun ei ole muuta tekemista kun ei ole muniakaan. Tywin saa uuden paremmin ohjattavan kunkun ja paasee hapeapilkku Tyrionista eroon, kun ei jaksa hanta katsella. Ser Dontos on reppana juoppo, mutta Cersei naytaa hanelle hameen alta majavaa. Jamie on reppana, koska haluaa siskoaan ja sisko lupaa antaa majavaa jos suostuu suunnitelmiin. Lisaksi Joffrey oli hanta alistanut juuri. Harppu Martell saa sadistisen kusipaan napit irti hanen lapsenlapsestaan. Sansa, noh Sansan motiiveja ei tarvitse erikseen sanoa. Lisaksi han paasee eroon Tyrionista ja ei tarvitse sita kaapiota enaa katsella. Margeary paasee kuningattareksi kuitenkin, niin mita valia.

Tadaa. Case closed.

Ehka kuitenkin pitaydyn vanhassa johtopaatoksessa.
 

Morrison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Boston Bruins
Onko sarjassa käyty läpi tuota Valyrian teräksen erikoisuutta? Kaikki tuntuvat pitävän sitä jotenkin äärimmäisenä erikoisuutena. Oliko tästä Valyrian teräksestä tehdyillä miekoilla jotain "taikavoimia"? Mietin vain kun miekkoja taottiin nyt Tywinin toimesta kaksi, niin uskoisin, että tuollakin tulee olemaan, jotain merkitystä tarinan jatkuessa? Toinen annettiin Joffreylle ja toinen Jamielle, eikö?

Siinä muuten preview seuraavasta jaksosta.Linkki vie YouTubeen.

Jos muistan oikein, niin Valyrian teräksellä saa hengiltä elävätkuolleet pohjoisesta, jotka ei muuten kuole. Tässä linkissä aiheesta GOT-wikiassa.
Kyseinen wiki on muutenkin hyvä, kun pitää asioita tarkistaa tai muistella. Päivitellään sarjan tahtiin, joten ei ole spoilereita kirjasta.
 

calvin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maailman myrkyllisin jääkiekkojoukkue
Eiköhän Joffrey tehnyt itsarin, huomasi kuinka kuinka rankkaa pilaa oli tehnyt enostaan, tajusi viimeinkin menneensä liian pitkälle ja otti itsensä hengiltä. Yritti vielä lopuksi pyytää Tyrionilta anteeksi muttei enää kyennyt

Tavallaan aika ristiriitainen hetki tuo Joffreyn kuolema. Toisaalta hyvinkin tyydyttävää nähdä Joffrey kuolleena mutta toisaalta taas Tyrionin elämän alamäki näyttää vain kiihtyvän tapahtuman seurauksena, ja mahdollisesti tähänkin täysin syyttömänä.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Sarjassa ei ole esitetty wighteja vastaan muuta toimivaa asetta kuin tuli.

Eikös Sam juuri viime kaudella kiskaissut yhden hengiltä dragon glassilla? Ja viime jaksossa sanottiin, että se oli ensimmäinen kerta ainakin näin moneen vuoteen.
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Eikös Sam juuri viime kaudella kiskaissut yhden hengiltä dragon glassilla? Ja viime jaksossa sanottiin, että se oli ensimmäinen kerta ainakin näin moneen vuoteen.

Sam tappoi Dragonglass-tikarilla White Walkerin, kun taas Wight on nimitys White Walkerin kuolleista herättämästä muurin takana asuvasta villistä (Wilding). Eikös se näin jotenkin mene?
 

Julma#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sam tappoi Dragonglass-tikarilla White Walkerin, kun taas Wight on nimitys White Walkerin kuolleista herättämästä muurin takana asuvasta villistä (Wilding). Eikös se näin jotenkin mene?
Juurikin näin. Edellisessä viestissä miekkoihin liittyen oli muuten virhe. Dragonsteelistä eli Valyrian steelistä ei todennäköisesti ole erityistä hyötyä wightejä vastaan, vaan vanhojen Westeroslaisten tarujen mukaan se tepsii Dragonglassin tapaan White Walkereihin. Paras keino wightien hävittämiseksi on näillä näkymin tuli, kuten HN tuossa mainitsikin. Voisi kuvitella että esim. Tyrionin Blackwaterin taistelussa käyttämä wildfire olisi kätevä raadontappaja. Sen kuljettaminen King's Landingista Muurille saattaisi kuitenkin olla hieman riskaabeli operaatio.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Huh mikä aloitus kaudelle.
Mä väitän, että myrkky oli viinissä. Kakkua tarjoiltiin kaikille ja mm. Tywin sitä kakkua syö samaan aikaan kun nuori kuningas alkaa tukehtumaan. Viinapikari taas menee uuden kuningattaren kautta pöydän toiseen päähän kakun saapuessa paikalle ja Tyrion hakee sen sieltä kun Joffrey pyytää sitä kuivan kakun takia. Eli onko pikariin tullut terästystä sillä aikaa kun kakkua leikattiin mummelin toimesta?
Tästä on hyvä jatkaa kolmanteen osaan!
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Hieno kohtaus. Fiilikset ovat nyt vähän kaksijakoiset. Joffrey oli helvetillinen mulkku, joten ansaitseekin lähteä, mutta nuori näyttelijä näytteli tämän roolin erinomaisesti! Myös harmittaa, että Tyrion joutunee jotenkin kärsimään. Luulisi kuitenkin, että Tywin tajuaa takana olevan jonkun isomman juonen. Cersei nyt taas äidinvaistoillaan syyttää ensimmäistä mahdollista syyllistä.

Mielenkiintoista kyllä.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hieno kohtaus. Fiilikset ovat nyt vähän kaksijakoiset. Joffrey oli helvetillinen mulkku, joten ansaitseekin lähteä, mutta nuori näyttelijä näytteli tämän roolin erinomaisesti!

Tämä. Joffrey oli kyllä toisaalta 'pakollinen' paha. Sarjaa seuraa varmasti huikea määrä ihmisiä ketkä ei ole lukeneet kirjoja. Pakkohan siellä on olla yksi äärivitutusta aiheuttava nilkki.

Hienoa oli myös Oberynin vittuilu Cerseille. Siinä on kaksi hahmoa keneltä odotan paljon tän kauden aikana. LH on jo toimittanut Cersein roolin upeasti tähän asti.
 

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Tämä. Joffrey oli kyllä toisaalta 'pakollinen' paha. Sarjaa seuraa varmasti huikea määrä ihmisiä ketkä ei ole lukeneet kirjoja. Pakkohan siellä on olla yksi äärivitutusta aiheuttava nilkki.
Martinin maailma on siitä tasapuolinen, että niille täysin pahoille tai hyville hahmoille tuppaa käymään samalla lailla, eli huonosti. Ned Stark oli kaikessa hyvis -> kuolee, Joffrey kaikessa pahis -> kuolee. Sen sijaan monisyisemmät hahmot kuten Jaime, Tyrion, Arya, Hound ym. sen kun vaan porskuttaa.

Tällaisia mustavalkoisia hahmoja on muutenkin varsin vähän Martinin maailmassa. Lapset (esim. Bran, Tommen) ovat useimmiten viattomia kakaroita, vaikka Joffrey nyt olikin nuoresta pitäen vähän vinksallaan. Joffreyn lisäksi laskisin täysin pahoiksi hahmoiksi vain Ramsay Snow'n ja Gregor Cleganen.

Tämä vain pelkästään jo nähdyn tv-sarjan perusteella. Mainituille hahmoille voi käydä tai olla käymättä ihan miten vain tulevaisuudessa.
 

ChosenTwo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset NHL:ssä
Joffreyn lisäksi laskisin täysin pahoiksi hahmoiksi vain Ramsay Snow'n ja Gregor Cleganen.

Mitään positiivista on kyllä vaikea keksiä esim. seuraavistakaan hahmoista: Walder Frey, Night's Watchin Rast ja enpä kyllä keksi mitään hyvää Cerseistäkään. Täysi kusipää kaikkia kohtaan, paitsi omia lapsiaan. Jaimellekin vielä se vittuilu, että "tulit liian myöhään", kun kaveria on pidetty vankina ties kuinka kauan ja käsikin on hakattu irti. Kunnon vittupää horo. Sitten vielä se virne naamalle, kun on saanut taas aiheutettua jollekkin pahaa.

Joffrey oli toki ykkönen väkivaltaisten kuolemien -toivelistalla. Kun tämä sitten alkoi tukehtumisen merkkejä osoittaa, niin ajattelin, että "nyt varmaan sillä on joku kakunpala kurkussa ja joku pelastaa tilanteen". Kun tilanne lopulta eteni lopputulokseensa, niin nauroin ääneen onnesta... Kunnes sitten viimeisillä voimillaan Joffrey aiheutti lisää ongelmia Tyrionille Cersein avustuksella.

Mahtava jakso jälleen ja kautta aikain paras sarja.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Mitään positiivista on kyllä vaikea keksiä esim. seuraavistakaan hahmoista: Walder Frey.

Mahtava jakso jälleen ja kautta aikain paras sarja.

Nojoo Freyllä oli kyllä täysin perustellut syyt kostaa kokemansa nöyryytys. Freyn suku koki järkyttävän arvovaltatappion, kun Robb Stark petti lupauksensa ja nai jonkun tuntemattoman suuruuden hänen tyttärensä sijaan. Avioliittolupaukset eivät ole mitään pelleilyä ja sen sai Stark todeta. Vai uskoisitko Stannisin, Tywinin tai Olennan laittavan vastaavan lupauksen pettämisen ihan villaisella? Freyn suku sentää liittyi sotaan Robbin puolelle sen lupauksen tähden.

https://www.youtube.com/watch?v=AO-FjmaN7fA

Tossa vielä linkki videoon ykköskauden kohdasta, joka vähän aukaisee Freyn ajatusmaailmaa.
 
Viimeksi muokattu:

ChosenTwo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset NHL:ssä
Nojoo Freyllä oli kyllä täysin perustellut syyt kostaa kokemansa nöyryytys.

No joo, tuo sopimuksen purku oli toki paskamaisesti tehty Robbilta. Mutta siis ihan ilman noita häiden tapahtumiakin, niin vaikea keksiä mitään positiivista kyseisestä henkilöstä. Ei ole häntä ja hänen sukuaan pidetty kauhean suuressa arvossa muiden keskuudessa, mutta sillehän on varsin hyvät syynsä, että miksi näin on.
 

Merovingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blue Jackets
Walder Freyn ongelmana on alemmuuskompleksi sukunsa asemasta muiden joukossa. Frey on verrattaen nuori suku, joten sitä ei arvosteta korkealle, vaikka suku on hyvin varakas ja voimakas. Walderia ottaa se päähän, että monia muita sukuja arvostetaan korkeammalle vain menneiden asioiden johdosta.

Juuri tuo alemmuuskompleksi oli merkittävä syy Walder Freyn raivoisaan kostoon, mutta myös yksinkertainen petturuus - diili oli, että Robb saa sotilaita ja ottaa Frey-vaimon. Walder uhrasi omia alaisiaan ja lapsiaan sodassa ja sitten eräs tyyppi menee pettämään sopimuksen.

Freyt saavat myös halveksuntaa tuosta siltaverosta jota perivät, osa kun pitää sitä epäsopivana käytöksenä aatelissuvulle.

Walder Frey on kuitenkin noista huolimatta muutenkin ihan täysi kusipää, joka koittaa jatkuvasti saada itselleen paremman diilin ja ei tunne minkäänlaista lojaaliutta tai kunnian käsitettä. Robertin kapinassa tuli myöhässä Tridentille ja taistelu oli jo ohi, väittäen tulleensa kyllä kapinallisten puolelle. Mitä todennäköisemmin olisi valinnut voittajan puolen.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Walder Frey on kuitenkin noista huolimatta muutenkin ihan täysi kusipää, joka koittaa jatkuvasti saada itselleen paremman diilin ja ei tunne minkäänlaista lojaaliutta tai kunnian käsitettä. Robertin kapinassa tuli myöhässä Tridentille ja taistelu oli jo ohi, väittäen tulleensa kyllä kapinallisten puolelle. Mitä todennäköisemmin olisi valinnut voittajan puolen.

Niin ja Hoster Tully liittyi kapinallisten joukkoihin suurelta osin vain sen takia, että sai tyttärensä naitettua Starkkien ja Arryneiden perilllisille.

Joo toki Walder Frey on kusipää, mutta tuskin Hoster Tully olisi vain levännyt laakereillaan, jos Jon Arryn ja Eddard Stark olisivat menneet naimisiin joidenkin Vaahteranmäen Mimosejen kanssa hänen tyttäriensä sijaan.
 

müller

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itse olin pettynyt, että mulkku-Joffrey tapettiin. Mieluummin olisin nähnyt Cersein tapettavan, ärsyttävä ämmä, ja kuinka Joffrey siihen olisi reagoinut.

Mitä Walder Freyhyn tulee, niin Tyrion totesi Red Weddingin jälkeen isäukolleen, ettei Walder olisi suostunut siihen, ellei olisi saanut 110% takuuta sille, että jää voitolle tilanteesta. Kuvaa hyvin kyseisen aatelisen arvomaailmaa. Eikä hänkään minään sanansa mittaisena miehen ole tunnettu, kuten sanottu.
 

ftr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund
Little Finger saa lyhyelläkin ruutuajalla hienoa tykitystä aikaiseksi. Kauden paras jakso kokonaisuutena. Lopun Danyn saapuminen Meereeniin porteille oli hieno kohtaus.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Tywinin ja Oberynin väliset keskustelut ovat kyllä aivan timanttia! Jakson paras kohtaus.
 

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
Tywinin ja Oberynin väliset keskustelut ovat kyllä aivan timanttia! Jakson paras kohtaus.

Samaa mieltä, tää koko jakso oli aika Tywin-show, hyvin opetti tulevalle kuninkaalle kuinka toimia.
Tykkäsin myös Littlefingerin paluusta, on se vaan kyllä kylmän laskelmoiva mulkku, pikkasen sekaisin mut samalla osaa ton pelin niksit aikas hirmuisen hyvin. En oikeen vielä tiedä että onko toi Sansa nyt joutunut ojasta allikkoon.

En muuten yhtään ihmettelisi jos toi Tywin olisi tosissaan koko ton myrkytyshomman järkännyt. Nimittäin toi Oberyn on melkoisen tärkeä liittolainen, koko se Rhodos on (en nyt muista sen oikeaa nimeä, se etelämesta). Kutsu tuli häihin, varmastikin juurikin Tywinin toiveesta, ja nyt tuon myrkytysjutun myötä (Tywin vanhana kettuna toki tiesi Oberynin myrkytyshistorian ja osasi vedellä oikeista langoista) Oberyn saadaan paremmin tuohon peliin sisälle ton todistajahomman myötä. Se Mountain ei merkkaa Tywinille mitään isommassa mittakaavassa joten se on todella halpa hinta tuollaisesta liittolaisesta. On se ketku!
 

Julma#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
En muuten yhtään ihmettelisi jos toi Tywin olisi tosissaan koko ton myrkytyshomman järkännyt. Nimittäin toi Oberyn on melkoisen tärkeä liittolainen, koko se Rhodos on (en nyt muista sen oikeaa nimeä, se etelämesta). Kutsu tuli häihin, varmastikin juurikin Tywinin toiveesta, ja nyt tuon myrkytysjutun myötä (Tywin vanhana kettuna toki tiesi Oberynin myrkytyshistorian ja osasi vedellä oikeista langoista) Oberyn saadaan paremmin tuohon peliin sisälle ton todistajahomman myötä. Se Mountain ei merkkaa Tywinille mitään isommassa mittakaavassa joten se on todella halpa hinta tuollaisesta liittolaisesta. On se ketku!
Myrkytyksen järjestäminen vaan olisi Tywinille epäedullinen siinä mielessä, että nythän liitto Reachin kanssa vaarantuu avioliiton purkautuessa. Tyrellit eivät varsinaisesti kuitenkaan ole mitään Lannisterien ylimpiä ystäviä, täytyy muistaa että alunperin he menivät Renlyn puolelle viiden kunkun sodassa. Tommen on toki nyt naittamatta, mutta hänhän on ihan poika vielä.

Gregorista sen verran, että vaikka jamppa on jäänyt sarjassa vähemmälle huomiolle niin kyseessä on kuitenkin yksi Tywinin lemmikeista ja tehokkaimmista pelotteista. Miehen sadistisuus on jotain Ramsayn luokkaa. Vuori myös kilpailee Hodorin kanssa Westerosin vahvimman miehen tittelistä.
 

Nick Neim

Jäsen
Hyvä jakso tosiaan, ainoana miinuksena tämä Samin huolenpito siitä muijastaan joka ei kiinnostanut oikeastaan yhtään.

Tywinilla on todennäköisesti joku tuolla Danyn sisäpiirissä, tai sellainen fiilis ainakin jäi. Niin varmana uskalsi puhua kolmesta lohikäärmeestä. Tywinin nerokkuuden tuntien en ihmettelisi tuota yhtään. Viisas mies, ja Westerosin tämän hetken todellinen kuningas. Hienoa Tommenin mielen manipulointia veljen ruumiin vieressä, ja keskustelu Oberynin kanssa oli kyllä upeaa.

Jotenkin tuntuu siltä, että Jamie pelastaa jollain tavalla Tyrionin, ja siitähän saadaankin kunnon soppa Cersein ja Jamien välille. Jamie oli aika vastahakoinen Cersein Tyrion-suunnitelmiin, tai ainakin vaikutti siltä. Toisaalta nythän Jamielle todennäköisesti tulisi mahdollisuus toteuttaa tuo Cersein suunnitelma, mikäli hän pääsee Tyrionia tapaamaan.. En kuitenkaan jaksa uskoa Tyrionin kuolemiseen tässä vaiheessa.

Vituttaa tuo Nahariksen näyttelijän vaihtuminen. En ole vieläkään tottunut.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Vituttaa tuo Nahariksen näyttelijän vaihtuminen. En ole vieläkään tottunut.

Tämä. Uuden Daarion ulkonäkö lienee hieman lähempänä oikeaa, mutta luonteeltaan aivan liian nallekarhumainen. Edellisessä Daariossa oli juuri oikeanlaista douchebag-meininkiä.
 
Viimeksi muokattu:

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Ihan hyvä jakso, vaikka ei mielestäni edellisten jaksojen tasolle yltänytkään. Suurin syy tähän oli lähinnä se, että arvokasta aikaa tuhlattiin koko sarjan turhimpaan parivaljakkoon eli tähän Gillyn ja Samin turhaakin turhempaa juttuun. Olisivat nyt voinneet hoitaa sen vain ilmoittamalla, että he nyt lähtevät sinne saamarin kylään, mutta ei pitihän heidän tuhlata arvokasta aikaa täysin turhalla lässytyksellä, joka ei todennäköisesti kiinnostanut kiviäkään.

Nyt on sitten Tywinin aika loistaa täydellisesti valokeilassa, kun Tyrion lojuu tyrmässä. Jakson kolmesta parhaasta kohtauksessa mies oli kahdessa mukana, joten ei huonosti alkanut tämä Tywinin aikakausi.

Hirttotuomion uhallakin kommentoin, että en ymmärrä miksi tota Cersein ja Jaimen kohtausta piti muuttaa kirjoista sen verran, että kohtaus vaikutti tässä päivänselvältä raiskaukselta. Olisiko kyse sitten otsikoiden kalastelusta tai jostain muusta tyhmästä syystä. Tai ehkä katsojia haluttiin muistuttaa, että mikä Jaime on/oli miehiään. Kaverillehan on hurrattu tässä sarjassa, vaikka mies on yrittänyt tappaa about 10-vuotiaan lapsen, tappanut oman serkkunsa, nussinut siskonsa kanssa ja nyt tämän episodin jälkeen raiskannut tämän.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Nyt on sitten Tywinin aika loistaa täydellisesti valokeilassa, kun Tyrion lojuu tyrmässä. Jakson kolmesta parhaasta kohtauksessa mies oli kahdessa mukana, joten ei huonosti alkanut tämä Tywinin aikakausi.

Tywin kyllä tykittää isoilla ja tuntuu ratsastavan aallon harjalla. Sarjan ykköshahmo tällä hetkellä. Samoiten oli Robb Stark ennen punaisia häitä... Ennemmin tai myöhemmin joku vetää Tywinin kylmäksi. Valitettavasti. Mutta tarinan kannalta tuo olisi mahtavaa. Lisää kaaosta ja kysymysmerkkejä siitä kuka oikeasti hallitsee. Kaikki Kings Landingissä tuntuu olevan nyt tämän yhden miehen käsissä. Kaikki munat siis samassa korissa... Tuntuu, ettei koko kaupungissa ole enää yhtään hyvää tyyppiä "oikealla" puolella Lannisterien kannalta ja koko pakka on Tywinin poismenoa vaille sekaisin.

Ser Davos taisi saada jonukun heureka-tason älynväläyksen ja kappas kohta onkin Stannis Baratheon kolkuttelemassa Kings Landingin ovia. Kenenkäs kanssa he sitten liittoutuvat? Stannis on noiden laiva-juttujen ykkösmies ja Danyllä olisi tarvetta laivoille? Tuossa on vaan vähän välimatkaa. Oma kristallipalloni sanoo, että Stannis lähtee etsimään kultaa ja sotilaita meren tuolta puolen ja hänen/Ser Davosin ja Danyn polut kohtaavat? Hyvässä tai pahassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös