TuTon runkosarjaottelut 2011–2012

  • 118 509
  • 584

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Uskon kyllä että Makkosen työ näkyy kohta peleissäkin. Teemu Aarnion haastattelu Jatkoaika.com:issa kertoo kaiken oleellisen: Ennen huudettiin pelkkää vittua mutta nyt on ollut ihan eri meininki. Makkosen ykköstehtävä onkin minun mielestä nostaa sitä ilmapiiriä ja fiilistä joukkueessa. Ja Aarnio siinäkin sanoo että Makkonen oli heti sanonut että neljällä kentällisellä pelataan. Sehän on jo iso muutos Nissen ajoista.
 

Tavarits

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo ja föönit (Phoenix Coyotes)
Kyllä sieltä oikeita asioita kuuluu ja hyvä niin. Itsellä on vankka usko Porilaiseen osaamiseen ja jos Makkonen on edes karvan verran ottanut oppia Rockyltä meno tulee kyllä muuttumaan. Se että on vaativa ei tarkoita että tarvitsisi olla vittumainen.

En ollut viime peliä katsomassa, mutta lukemani perusteella joukkueessa on tapahtunut jo paljon aikamäärään suhteutettuna. Tilanteisiin reagoitiin, kokoonpanoja muutettiin pelin aikana ja pelaajat uskoivat itseensä hetken. Ainakin siihen asti kunnes vastustaja teki maalin.
Itseluottamuksen kasvattaminen on todella aikaa vievä projekti ja pienimmätkin takaiskut matkalla voivat viedä prosessia monta askelta taaksepäin. Makkonen tuntuu oikealta mieheltä tätä projektia vetämään, isällinen/ äijämäinen johtaja. Etenkin hänen sanomansa luitelunopeudesta, kunnosta ja sijoittumisesta lämmittää sydäntäni. Voittaminen ei ihmeitä vaadi, yleensä vain paremman kunnon kuin vastustajalla.

Ensi kaudeksi Jursinov valmentajaksi niin johan kunnossa löytyisi!
 

Oadie

Jäsen
Tulipahan katseltua netin kautta tuo illan ottelu Joensuussa. Kiva palvelu kaikin puolin, mutta asiaan. Tulos oli tuttu eli turpiin totta kai. Toisen erän jäähyilyissä peli sekosi. Jäähyt olivat enemmin "huipputuomareiden" taidonnäyte kuin TUTO:n ansio. Kuvittelin että kolmanteen erään tullaan sitten hirveällä sykkeellä, mutta ei. Ei oikein päästy paikoille ja ylivoimakin oli ihme hieromista. Ottivatpa sitten lopuksi vielä sen tutun -liikaa miehiä kentällä-jäähyn. No kyllä Makkonen siellä ainakin yritti ohjata peliä ja ehkä siitä vielä jotain tulee. Illan "tuuliajot" maalivahti Vuoriolle, kooma-Vuorisalolle ja Jalolle joka pelaa muuta peliä kuin muu joukkue.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
La 29.10. Jokipojat - TUTO Mehtimäellä:

Pääsin viimein katsomaan TUTOn johon on kohdistunut paljon keskustelua ja mielenkiintoa tänä kautena. Tästä ei varmaan voida olla erimieltä.

Olin kiinnostunut erityisesti V-VVV-V -vitjasta. Tätä kolmikkoahan pidettiin täysin ylivoimaisena tämän kauden Mestiksessä.

Yksittäisistä pelaajista mielenkiintoni kohdistui etenkin Jesse Jyrkkiöön. Ja TUTOn maalivahtipelaaminen oli myös kiinnostavaa.

Yleisesti voidaan sanoa, että voin vain kuvitella millainen paine ja jäykkyys roikkuu pelaajien niskassa. Ja se näkyi. Ensimmäisessä erässä molemmat pelasivat näyttävää, vauhdikasta ja pelillisesti viihdyttävää kiekkoa.

Kommentoidaan nyt kuitenkin vain noita 3 esille ottamaani asiaa:

Mestiksen kohtuttu ViisVeeVitja. Tässä kolmikossa varmaankin ruumiillistuu TUTOn tuska. Jos jotkut voivat olla jumissa niin nämä herrat ainakin odotuksiin ja hehkutukseen nähden.

Antti Virtanen:
Ei syötä, eikä edelleenkään syötä ketjutovereilleen. Ja kun joskus syöttää niin Toverit ovat ajautuneet mahdottomiin paikkoihin tai ovat joutuneet jarruttamaan. Ja kyllä ne kaverit yrittivät tarjota syöttötilaisuuksia, mutta kun ei kuullu kiekkoa sinne eikä tänne niin... Voihan se olla että Herra Virtanen ei katso tarjottuja syöttöpaikkoja tarpeeksi hyviksi.

VVV:
Ei pysty tekemään peliä. On pehmeä. Luistin ei kulje, koska on niin hukassa. Yrittää välillä saadaa tempoa menoon, mutta torpataan helposti pois kiekosta. Surullista katsoa ja jo viime kaudella näytti ettei kulje hyvin. Kun ei niin ei.

Markku Vuorisalo:
Missä on Virpiö? Ei löydä mitenkään yhteistä säveltä kahden muun kaverinsa kanssa. Kaksi aiempaa sentään yrittävät saada yhdessä jotain aikaan mutta Vuorisalo on ihan ulkona tästä. Näytti kuitenkin ettei vika olekaan Markussa vaan näissä 2muussa Toverissa. Vuorisalo haki paikkoja, piti kaistansa leveällä, mutta koskaan ei Virtanen ainakaan Vuorisalolle yrittänyt antaa kiekkoa vauhtiin. Jos joku tuolla huuteli että Kooma Vuorisalo niin koomaan hänet nuijii se että häntä ei oteta vitjan peliin mukaan.

Jesse Jyrkkiö:
Ensimmäisessä erässä suvereeni ja maaginen kiekollisena. Rauhallinen, varma ja syötön ajoitukset olivat erittäin hyviä. Näin ainakin ensimmäisessä erässä, mutta myöhemminkin selvästi paras pelaaja TUTOssa. Sijoittuminen oli täsmällistä. Pystyi horjuttamaan esim. Joona Karevaaran vaikka Karevaara tuli vauhdilla ja Jyrkkiö oli lähes paikallaan. Taklasi Karevaaran kumoon helpohkosti. Joitain kiekonmenetyksiä tosin tuli mutta kellepä ei. Johtava puolustaja ja hyökkäysten rakentaja.

Maalivahtipeli:
Kohtuullisen onnistunutta ja Jokipojille vaan ei pomppinut. Vuoriota ei voi ainakaan tällä kertaa tappiosta syyttää. Sai torjuttua vaikka ei kyllä ota kiekkoja paljoakaan kiinni. Osittain onnistumisen takasivat Jokipoikien varsin epätarkat laukaukset ja myös tolpat.

Surullista katsoa tuota kipsiä ja väkisin puurtamista tappioasemassa. Eipä TUTOsta tällä kertaa enempää.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Syvä kumarrus ja kiitos, MurhaaMenoo! Hienoa saada näin kattavaa ja asiallista raporttia matsista, jota ei itse omin silmin näe.

Mainitsemasi VVV:n tila tosiaan huolettaa täällä Kupittaan nurkilla. Ketjulta odotetaan paljon enemmän kuin mitä tätä nykyä antaa. On juuri niin kuin totesit, että Vainiola ei kykene tekemään peliä lainkaan, vaan tarvitsisi apua muilta ukoilta. Virtaselta sitä ajoittain saa, Vuorisalo taas on kulkenut matsitolkulla aivan yössä. Eli ei tosiaan ole helppoa ei, kuten ei ole koko joukkueellakaan.

Arviosi Jyrkkiöstä vahvisti entisestään tuota jo eilen muodostunutta mielipidettäni, eli että tulee jotakuinkin pomminvarmasti olemaan TUTO:n puolustuksen, ellei jopa koko joukkueen paras pelaaja näiden viiden matsin aikana.

Ja vielä kerran, kiitokset raportista!
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Maalivahtipeli:
Kohtuullisen onnistunutta ja Jokipojille vaan ei pomppinut. Vuoriota ei voi ainakaan tällä kertaa tappiosta syyttää. Sai torjuttua vaikka ei kyllä ota kiekkoja paljoakaan kiinni. Osittain onnistumisen takasivat Jokipoikien varsin epätarkat laukaukset ja myös tolpat.

Kuusaan lahja Joensuulle on taas tehnyt hyviä havaintoja. Tähän viimeiseen tahdon kuitenkin tarttua. Tosiasiassa Vuorio oli minusta huono - huonoin maalivahti, jota olen Mehtimäellä hetkeen nähnyt. Nyt täytyy ottaa tosiaan huomioon se, että Jokipojat kilautti maalipuita ainakin kolmesti (+teki kerran maalin {?}, jota ei tosin edes videotarkistettu, joka oli käsittämätön ratkaisu tuomareilta). Yksikin näistä tolpista oli RYSTYlaukaus siniviivalta, joka vaan kerrassaan meinasi upota Vuorion taakse ihan tuosta noin vaan. Kyllä hirvitti. Itse salaa toivoin Vuoriota Joensuuhun jossain vaiheessa, ja käsittääkseni Jokipojat oli miehen kanssa keskustellutkin. Hyvä, että jäi keskusteluiden asteelle, muuten olisi tullut jo Antti Härmääkin ikävä moneen kertaan. Eli tässä olen radikaalisti MM:n kanssa eri mieltä.

Minusta TUTOn pelistä paistoi sellainen yksinkertainen ja pieni asia kuin huono joukkuehenki. Jätkät eivät palaveeranneet, eivät juonineet, eivät hakeneet kivoja syöttöjä, eivät tulleet puolustamaan kaveria maalinedustavääntöihin (joita itseasiassa oli yllättävän vähän). Ehkäpä se on jälkihehkua munilleen menneestä alkukaudesta, mene ja tiedä.

Toivon Mestis-fanina, että TUTOa seurana ympäröivä uusi noste konkretisoituisi myös pian kentällä. Saa sitten nähdä, kuinka käy.
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Kyllä niitä ketjuja voisi muokata niin että Marre saa pelata rightin puolella.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Hyvinhän toi Makkonen on aloittanut. Olikohan sittenkin pikkasen ennenaikaiset potkut Niukkaselle!? Mene ja tiedä, enenpi vain tuosta materiaalista olis irti saatava mitä Aurajoen rannoilla tällä hetkellä nähdään. Luotetaan, että "Tami hoitaa". Muutoksen momenttum vaan taisi jo mennä.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Tosiasiassa Vuorio oli minusta huono - huonoin maalivahti, jota olen Mehtimäellä hetkeen nähnyt. Nyt täytyy ottaa tosiaan huomioon se, että Jokipojat kilautti maalipuita ainakin kolmesti (+teki kerran maalin {?}, jota ei tosin edes videotarkistettu, joka oli käsittämätön ratkaisu tuomareilta). Yksikin näistä tolpista oli RYSTYlaukaus siniviivalta, joka vaan kerrassaan meinasi upota Vuorion taakse ihan tuosta noin vaan.

No niin, jos/kun noin oli, niin Vuorion taakse on näissä kahdessa viimeisessä pelissä isketty 8 maalia, joiden lisäksi tolppaa kilautettu VÄHINTÄÄN 6 kertaa.

En edes jaksa tarkistaa miten monta matsia Vuorio on nyt TUTO:ssa pelannut, mutta joka tapauksessa yhtä lukuunottamatta kaikki joko todella surkeasti tai surkeasti. Täytyy vaan hartaasti toivoa, että joku kohtuuhintainen ja -tasoinen molari olisi saatavilla, niin päästäisiin pian eroon tuosta rähmäkäpälästä.
 

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
Tuo joukkue on niin sekaisin Niukkasen jäljiltä, että ottaa aikansa korjata se.
Kaksi samanpuolen laituria ei toimi samassa kentässä, Vuorisalo tai Virtanen toiseen ketjuun.
Vuorio on huonompi, kuin Reunanen viime kaudella, vaikkei siihen hevillä pysty.
Kolme pointtia, miksi tämä juna kulkee, kuten kulkee. Annetaan nyt Makkoselle muutama peli aikaa yrittää saada nippu kasaan. Mitä Niukkasen poistumiseen päävalmentajan paikalta tulee, se olisi pitänyt tapahtua ennen kauden alkua ja piti tapahtua viimeistään nyt. Siellä on Niukkasen jäljillä joka pojalla systeemit sekaisin ja osin aika tulehtuneet välit ja itseluottamus miinuksella, mutta eiköhän se tästä lähde vielä.
 

Jarte

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey,VG-62,Liverpool, Inter Tku
Täytyy vaan hartaasti toivoa, että joku kohtuuhintainen ja -tasoinen molari olisi saatavilla, niin päästäisiin pian eroon tuosta rähmäkäpälästä.

Löytyy jo Tuton porukasta. Törölle ykkösvastuu takaisin betonin paluuseen saakka ja hän löytää sen vähintääkin keskivertoveskarilta mestistasolle vaadittavan vireen uudelleen. Ei se töröstä kiinni jää jos suora pleijaripaikka jää saavuttamatta. uusi valmentaja on ihan tarpeeksi kallis, ei tässä kannata enää euroja tuhlata veskariin kun ei sarjan voitosta kai kukaan tosissaan uneksi..... eihän ?
 

Tavarits

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo ja föönit (Phoenix Coyotes)
Mä ihan rehellisesti luulin että Vuorio hankittiin paikaajaksi Törrölle. Että jos jossakin matsissa kävisi niinkin rumasti että Törrökin tippuu pelistä loukkaantumisen takia. Nyt alkaa vähän mietityttämään että maksetaanko TuTolle Vuorion peluuttamisesta.

On se niin luvattoman surkea. Ja Törrön itseluottamus tuhottiin 9-2 tappiossa. Perkeleen Niukkanen ei edes sen verran pitänyt kaverin/ joukkueen puolia että olis vaihtanut 4-0 asemassa pois, tai yms. Mutta ei. Jos Törrölle saataisiin itseluottamus takaisin siinä meillä olisi 92% maalivahti. Ja miksei parempikin, sehän on ihan Törröstä itsestään kiinni.

Miksi pitää väkisin peluuttaa niitä joilla ei kulje? Tämä ei siis Makkosen suuntaan, pitäähän miehen nähdä pelaajansa toimissa, vaan erään toisen koutsin suuntaan.
 

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
Ei törökään pysty pelaamaan kuin ne maks. Kaksi hyvää peliä ja sitten näitä vähinään neljän maalin pelejä.
Niin surullista kuin se onkin, niin ei Töröstä ole edes välttäväksi kakkosvahdiksi. Viis ottelua, 21 päästettyä maalia, T%86.79 Vaikka jätettäisiin huomioimatta ne yhdeksän, ei tuo silti kovin vakuuttava ole. Kimillä ei vaan taidot riitä pitkässä juoksussa, ei des suomi-sarja tasolla.
 

Tavarits

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo ja föönit (Phoenix Coyotes)
Olen eri mieltä. Pelaajan taitotaso on ihan pelaajasta itsestään ja motivaatiosta kiinni.

2010 TPS:llä piti olla täysin paska joukkue. Tuli valmentaja, sai pelaajat uskomaan itseensä jä yrittämään kaikkensa, tuli mestaruus.
 

Oadie

Jäsen
Ketjut Savonlinnassa ovat tismalleen samat kuin Joensuussakin ja liimahanska Vuorio jatkaa maalissa. Jos tuolla nyt ei taustalla ole jotain mitä ei tiedetä niin olisihan Törren pitänyt aloittaa tänään. Ei El Törö mikään ihmeidentekijä ole, mutta esim. eilisen Vuorion pomputtelun ja epävarmuuden vuoksi jo olisi vahtia pitänyt vaihtaa. Herra tuo auttamattomasti mieleen viime kauden maalivahdin ja menee jopa pomputtelussaan aavistuksen edelle.

Jos tänään ei pisteitä tule niin alkaa aika pahasti olla tavarat housuissa. Sport keskiviikkona ei enää ilmaiseksi pisteitä anna ja sitten tuo revanssiviikonloppu LeKiä vastaan jolla tolppien välissä heiluu tällä hetkellä kuuma vahti vaatimattomalla reilun 94% torjunnoilla. Vuorion vastaava 86.39 %.
 

sapko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Tänään TuTolle luvassa helpot pisteet Talvisalosta.
Kotijoukkue lähtee pahasti siipirikkoisena matsiin. Perjantainen taisteluvoitto Mikkelissä tuntuu taatusti jaloissa, kun kasaan saadaan raavittua ainoastaan kolme kentällistä ja kaksi B-junnua siihen päälle.
Eskelinen, Konsti, Suhonen, Toivanen, Heikkilä, Lepaus, Tissari. Eli kaksi ketjua ja yksi pakki saikulla.
Varmaan nähdään puolustustaistelu, jota johtaa viimeisenä lukkona nollapelin Jukureita vastaan pelannut KalPa-laina Juha Toivonen.
Voitolla SaPKo nousisi TuTon ohi taulukossa, mutta kova on urakka. Turkulaiset ovat majoittuneet Tanhuvaaran urheiluopistolle, josta piipahtivat Joensuussa ja palasivat yöksi takaisin eli matka ei turkkulaisia ainakaan paina. Muita paineita varmaan joukkueella on.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Olen eri mieltä. Pelaajan taitotaso on ihan pelaajasta itsestään ja motivaatiosta kiinni.

2010 TPS:llä piti olla täysin paska joukkue. Tuli valmentaja, sai pelaajat uskomaan itseensä jä yrittämään kaikkensa, tuli mestaruus.

Huomasitko, että tekstisi oli hieman ristiriidassa itsensä kanssa? :-)

Eli sinun esimerkkisi nimenomaan vahvistaa sitä, että pelaajan suoritustaso ja motivaatio on usein riippuvainen valmentajasta, ei vain pelaajasta itsestään.

Kuten mainitsit, niin Tepsi oli paska joukkue, jonka pelaajat vain alisuorittivat. Sitten tuli valmentaja Suikkanen, joka nosti panoksellaan pelaajien motivaatiota ja sai nämä pelaamaan aivan uudella taito- ja ennen kaikkea tahtotasolla. Paskasta joukkueesta hitsautui mestarijoukkue. Sitten Suikkanen lähti, ja suurin piirtein samoista mestarismiehistä tulikin sitten uudestaan sysipaska joukkue, joka vajosi sarjan pohjalle. Yksi tärkeä osasyy tähän oli se, että uusi valmentaja ei saanut mitään otetta joukkueeseen ja antoi mestaruuskrapulan jatkua.

Onhan luonnollisesti niitäkin pelaajia, jotka eivät vetoa valmentajiin vaan katsovat itse peiliin jos peli ei suju. Nämä kivenkovat ammattilaisurheilijat ovat tajunneet oman vastuunsa ja oman ammattietiikkansa. He ovat pelaajia, joiden suoritustasoon ei valmentajan huutamisilla ole väliä, koska he kykenevät itse analysoimaan omaa pelaamistaan ja tajuavat omat virheensä. He tekevät aina parhaansa ja tajuavat jääkiekosta muutakin kuin oman roolinsa.

Jos kaikki pelaajat olisivat heidän kaltaisiaan, niin mitään valmentajia ei pahemmin edes tarvittaisi muuta kuin huolehtimaan vaihdoista ja rutiiniasioista. Mutta jääkiekko on joukkuepeli, ja laumaeläimenä ihmisellä on luontainen taipumus mennä joukkueen yleisfiiliksen mukaan. Jos valmentajalla ei ole mitään otetta tai hän on sukset ristissä porukan enemmistön kanssa, niin silloin motivaatio laskee. Ja harva ihminen on niin teräshermoinen, ettei hänen itsetuntonsa ja uskalluksensa laske, jos hänelle vittuillaan koko ajan ja häntä moititaan, jos hän yrittää tehdä jotain uutta eikä heti siinä onnistu.

Lisäksi jos valmentaja ei saa synnytetttyä me-henkeä vaan asettaa pelaajat liikaa toisiaan vastaan eri kuppikunnilla, koirankopeilla sun muilla, niin silloin on usein tuloksena pelaajien itsekkyyttä: vaikkapa hyökkääjä pyrkii vain ja ainoastaan roikkumaan hyökkäysalueen tuntumassa mutta ei osallistu puolustamiseen, koska eihän hän ole puolustaja, se on jonkun muun duuni jne. Jos taas on me-henki päällä, niin silloin teemuselännekin ottaa kiekon vastaan hampaillaan omassa päässä ja liukkainkin kynäilijä luistelee apinan raivolla kulmavääntöön.

Sama juttu se on työpaikoillakin. Jokainen toki periaatteessa vastaa omasta osaamisestaan ja suoritus/tulostasostaan, mutta eiköhän aika monella ole kokemuksia siitä, minkälaista on tehdä duunia hyvässä työporukassa ja minkälaista on tehdä duunia huonossa ilmapiirissä ja surkean johtajan kanssa. Parhaissa työpaikoissa ihmisten motivaatio lähtee heistä itsestään ja he tekevät työnsä parhaansa mukaan ilman, että selän takana kukaan kyttää. Toisissa paikoissa ilmapiiri on tulehtunut, esimies kyttää pikkuasioita ja antaa vain vittuilupalautetta.
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Jos joku on huomannut niin kyllä Makkonen on tehnyt pienen muutoksen tohon VVV-ketjuun. Marre ja Antti ovat vaihtaneet laitaa. Se on kyllä hyvä veto koska uskon että Marre on enemmän riippuvainen tosta rightin paikasta kuin Antti.
 

hokihoki

Jäsen
Lupaavalta näytti 1. erän jälkeen Sapkoa vastaan, mutta TUTO teki sen taas. 2. erässä 5 päästettyä maalia. Ei jumalauta!!
Tajuaisivat nyt ottaa Vuorion pois maalista ja muuttaa pakkien peluutusta ja pakkipareja. Alkaa menemään hermot ja usko tuohon touhuun.
 

Oadie

Jäsen
Lupaavalta näytti 1. erän jälkeen Sapkoa vastaan, mutta TUTO teki sen taas. 2. erässä 5 päästettyä maalia. Ei jumalauta!!
Tajuaisivat nyt ottaa Vuorion pois maalista ja muuttaa pakkien peluutusta ja pakkipareja. Alkaa menemään hermot ja usko tuohon touhuun.

Itsellä meni juuri nyt usko tuon toisen erän jälkeen. Ei pysty enää vastaanottamaan tätä paskaa. Tuli jo reuhottua tuolla otteluseurannan puolella, mutta mainittakoon nyt vielä Vuorion torjunta% tältä illalta 70,59!!! Jopa palstan kirjoittajat saisivat kiekkoja enemmän kiinni!
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Tämän katastrofin voisi kääntää vain se että joukkueeseen saataisiin voittava maalivahti
 

Oadie

Jäsen
Tämän katastrofin voisi kääntää vain se että joukkueeseen saataisiin voittava maalivahti

Mitä mitä siellähän on jo huippuvahti niin kuin seura tiedotteessaan aikanaan ilmoitti. Minäkin menin moittimaan Vuoriota huonosta prosentista illan ottelun toisen erän jälkeen, mutta nyt täytyy vetää sanat takaisin. Huippuvahti nosti prossat kertaheitolla 70:stä 75:een kolmannessa. Mikaelin kanssa joukkueen tosin tarvii tehdä se kahdeksan maalia voittaakseen kuten taannoin Sportia vastaan. Neljällä maalilla ei ole mitään asiaa edes pisteille. Kiitos tästä illasta ja keskiviikkona Mikael tolppien väliin taas niin hyvää tulee!
 

sapko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Onko sellainen mahdollista, että SaPKo olisi pelannut hyvän jääkiekko-ottelun ja TuTolla ei vaan ollut mahdollisuuksia?
 

Tavarits

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo ja föönit (Phoenix Coyotes)
VITTU VITTU VITTU VITTU!!!! Kuka saatana voi kattoa itseään peiliin ja sanoa olevansa molari tollasen pelin jälkeen. Ei jumalauta!! 18 torjuntaa ja 6 päästettyä, siis mihin helvettiin näillä taidoilla pitäs mennä. Suomi-sarjassakin saa turpiin jo tollasella pelillä, oli se joukkue mikä tahansa.

Vittu että ottaa päähän, kun saadaan yksi paskahousu ulos niin eiköhän hankita toinen sitten paikkaamaan. JA VÄKISIN, KAIKEN JÄRJEN VASTAISESTI VAAN KENTÄLLE, ETTEI NYT JUMALAUTA VAAN VOITETA. Välillä tämä elämäntapa ottaa voimille.


Niin ja Musta Nuoli: osui ja upposi. "U sank my battleship" =). hehe.
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Nyt sitten Törre pelaa kunnes Betoni on pelikunnossa, tai sitten hankitaan kunnon kassari jostain. Ja onko se henkinen vire niin paskana että 1-4 johto ei säily? Ei helvetti! Vaadin parempaa menoa keskiviikkona!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös