puumaila

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Sport liigaan kaudelle 14-15
Ehdoista on vaikea mennä sanomaan mitään, mutta ei ne varmaan mitään ihmeellisiä ole, jos kenellekään muulle ei paperi kelvannut. Tai sitten Marrelle lyötiin eteen jokin erikoispahvi.
Tai sitten Marre oli juonnut liikaa taikajuomaa. Joo, no itse olen ilmeisesti jo ryhmässä, ensi kausi on jo hävitty. No "Nissellä" mennään, katsotaan sitten, ketä tarttuu houkuttelevaan täkyyn. Vai pitäisikö olla yhtä positiivinen kuin jossain ollaan, että seuraan voitaisiin saada Mälkiän tasoisia valmentajia. Ihmettelen vaan sitä, että ei ole oikeastaan saatu minkään näköistä kommenttia ensi kaudesta. Ellei tähän lasketa Määttäsen kommenttia, että suuri osa joukkueesta on näyttänyt "vihreätä valoa" ensi kaudesta.
 
“Bring back Lippi!”
Newspaper Tuttosport adopts a measured response to the Euro 2008 debut defeat

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Tai sitten Marre oli juonnut liikaa taikajuomaa.
Tai sitten Marrella ei ole enää minkäänlaisia tavoitteita kiekkoilijana.

En tiedä, mistä se Mälkiä-juttu on keksitty, mutta ei kai Mälli tänne lennä. Tai siis, miksi lentäisi? Itse ainakin antaisin paikan mieluummin jollekin nousevalla tyypille sen sijaan, että siihen otetaan joku, joka on valmentanut vuosikaudet useita joukkueita sijoilla ynnä muut ja kaiken lisäksi saanut potkut melkein joka sopimussuhteesta. Tai no, tulihan Ikakin tänne vähän niin kuin samanlaisella ansioluettelolla, mutta Ika onkin Ika.

Varsinaiseen ketjun aiheeseen palatakseni, niin nykyinen hiljaisuus kyllä kummastuttaa, mutta eipä tässä touhussa tolkkua ole ollut koko kautena. Lueskelin näitä tämän ketjun vanhoja kirjoituksia viime syksystä alkaen, ja niissä tilanne elää mielenkiintoisesti. Esim. lainaukset Ikan kommenteista on jänniä. Välillä Ika on heittämässä pyyhettä kehään, sitten taas hetken kuluttua hommia paiskitaan hyvässä hengessä yhdessä seurajohdon kanssa tulevaisuuden suunnitelmia tehden, kunnes taas visiota ei olekaan, eikä halua jatkaa tätä projektia enää ensi kaudella, eikä seurajohtokaan ole ollut missään tekemisissä Ikan kanssa. Miten niin tilanne muka elää koko ajan?
 
"Suuri osa jääkiekko-ottelun katsojista ei ole kiinnostunut ottelun lopputuloksesta." - Kimmo Rannisto

Musashi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kyllä on ihmeellisiä kannatajia/faneja TuTolla täällä.
Useimmalle voisi tuohon suosikkijoukkueeksi vaihtaa Ikan TuTo.
Kritiikkiä saa kyllä esittää seuraa kohtaan ja sen ymmärtää.
Se vain, että jos joku puolustaa TuToa niin niitäkin aletaan pitää kaiken maailman pervoina ja väärämielisinä.
Itse en kyllä aioi liittyä siihen porukkaan joka TuTolle kaivaa hautaa, koska turhaa työtä on järjetöntä tehdä.
Sitten kun vielä joutuu sen kuopan myöhemmin täyttämään itse.

Mielestäni Lehkonen on luonut tuon korvaamattoman maineensa niillä lausunnoilla mitä hän on antanut esimerkiksi liigan aukaisemisesta.
Itsekin lasken erittäin paljon Lehkosen ja Tammisen ansioksi liigan aukaisemista. Lehkonen on hyvä ja huono valmentaja. Tehnyt hyvin työnsä pelaajia kohtaan mutta pettänyt TuTon siinä ettei pidä kiinni tehdyistä sopimuksista. En itsekään haluaisi, että joukkuetta josta omistaisin ison osan valmentaa kaveri joka ei pidä kiinni sopimuksista joita on työnantajan kanssa tehnyt.

Soitin Lehkoselle Keskiviikkona ja kyselin hänen tuntojaan.
Hänellä ei kuulemma ole vielä mitään käsitystä siitä mitä ensi vuonna tekisi. Turusta hän ei ole omien sanojensa mukaan poistumassa mutta TuTossa ei jatka mutta myös TPS sopimuksista/neuvotteluista olleet uutiset ovat täyttä skeidaa.
Päälimmäiseksi syyksi TuTosta lähdölle hän ilmoitti ettei tiedä seuran visioita.
Kuulostaa vähintäänkin huonolta tekosyyltä!!
Mitä suuria visioita siinä tarvii kun on vuosi sopimusta jäljellä ja vain siitä odotetaan pidettävän kiinni?

Kertokaa ne muut valmentajat jotka ovat televisiossa ilmoittaneet jättävänsä seuran ja rikkovansa sopimuksensa niin, että työnantajakin siitä kuulee ensi kertaa teeveessä? Jos TuTolla on Lehkoselle penninkään vertaa merkitystä asia olisi varmaan hoitunut ilman suurempia erimielisyyksiä jos se olisi hoidettu kuten muuallakin. Muuallahan se olisi mennyt niin, että seura ja valmentaja yhteisellä päätöksellä ovat päättäneet ettei valmentaja jatka, ilman selityksiä.

Kaikkien on kuitenkin syytä muistaa ettei TuTo ole millään tavalla ilmoittanut/osoittanut Lehkoselle, että hänen lähtöään toivotaan. Asiasta ei ole käyty mitään keskusteluja ennen kuin Lehkonen ennen joulua canal+ lähetyksessä ilmoitti jättävänsä seuran.
Pelaajasopimukset vaatisivat tietoa ensi kauden valmentajasta, miksi sitä ei tule?
Tuohon en löydä muuta selitystä kuin, että vanha ei ole vielä virallisesti eronnut. Jos kerran ollaan sitä mieltä, että Niukkanen on päävalmentaja niin kai tuo sopimus sitten olisi julkistettu jos pöytä olisi muuten puhdas? Uudelle valmentajallehan ei luonnollisesti voi tarjota sopimusta jos vanhalla on vielä purkamaton sopimus olemassa. Olisiko tuo virallinen purkaminen vielä tekemättä ja asiasta ilmoitettu vain telkkarissa ja lehdessä?
Jos tuo edellä oleva ajatukseni pitää paikkansa niin miettikää mitä se tarkoittaa. Kuinka pitkälle lähelle ensi kautta voidaan joutua ennen kuin saadaan uusi valmentaja?

Tässä vaan toivon ja jännitän, että Lehkosessa on sen verran äijää, että vetää tän kauden loppuun kunnolla. Eikä ala kiukuttelemaan silläkin saralla.
Eilen keskustelin erään pelaajia lähellä olevan tahon kanssa joka ei ole millään tavalla TuTolainen ja hänen mukaansa yhdelläkää TuTon pelaajalla, hän ei ole vielä kuullut olevan sopimusta mihinkään muuhun seuraan.
 
Viimeksi muokattu:
Pidän tulevaisuuden unelmista enemmän kuin menneisyyden historiasta. - Thoman Jefferson

Makke

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Musashi puhuu paljon, mutta asiaa :)

Saamieni tietojen mukaan TuTo ei ole vielä voinut täysipainoisesti hakea uutta valmentajaa, koska Lehkonen ei ole virallisesti eronnut. Hän vain odottaa, että sopimus purettaisiin ilman minkäänlaisia seuraamuksia sopimuksen rikkojalle. Hänellä ei kuuleman mukaan ole ollut tapana sekoittaa lakimiehiä sopimusasioihin. Kyllähän tuo purku varmaan onnistuu, kun Lehkonen heittää tarpeeksi rahaa pöytään!

Olen sitä mieltä, että jos miehellä ei äijämäisyys riitä kertoa työnantajalleen suoraan eroamisestaan sopimuksen vastaisesti, saisi lähteä saman tien seurasta eikä sotkea enää enempää kuvioita.

TuTon fanit tai sanotaanko antifanit ovat muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta masentavaa luettavaa tällä palstalla. Takki kääntyy koko ajan niin paljon, että hihat irtoaa.

Tämän kirjoituksen jälkeen varmasti minutkin leimataan sinisilmäiseksi Paksalin nuolijaksi, mitä en ole.

Milloin muuten on joukkue ollut valmis tammikuussa? Tämä kausi oli poikkeuksellisen ripeä joukkueen kokoamisen osalta, mutta useimmiten ollaan oltu paljon pidemmällä keväässä, kun joukkue on alkanut muotoutua.
 
Viimeksi muokattu:
"Ei täällä kukaan valita. Kunnon mylly hokimatsissa on enemmän kuin jees, mutta tollaset Junnilan kaltaiset päällekarkaajat ei kuulu jääkiekkoon. Niin haettu juttu kuin olla ja voi, Kinos ei tehnyt mitään." -J.Hotti.
Lauri on siis syytön:http://www.youtube.com/watch?v=cBorjtNDsn8

puumaila

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Sport liigaan kaudelle 14-15
Niin, en siis ole täällä ollut mitenkään Ikaa puolustelemassa, olen vain ollut sitä mieltä, että hänen merkityksensä TuTolle on ollut melkoinen. Olen myös sitä mieltä, että kritiikille on tässä myös paikkansa. Itse olen ollut käsityksessä, että liigaprojektia tässä on tehty useampi vuosi ja ilmeisesti näin luulivat myös Ika ja Heinoset. Reijolla vain kesti tähän fanitapaamiseen asti ilmoittaa, ettei tällaista ole koskaan ollutkaan.

Jos se tekee minusta antifanin, että olen hyvin pettynyt seuran toimintaan ja se että tässä on kusetettu yhtä sun toista, niin sellaiseksi minut sitten toki leimattakoon.
 
“Bring back Lippi!”
Newspaper Tuttosport adopts a measured response to the Euro 2008 debut defeat

Musashi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Ei tässä nyt ole kuin näkemys eroja. Toiset luottavat seuraan ja toiset eivät.
Oma käsitykseni on se, että Paksal omistaa TuTosta 60% ja minä olen tyytyväinen siitä koska oloni on turvallinen. TuTo on Paksalin elämäntyö ja mitä keskusteluja olen hänen kanssaan käynyt tiedän, että hän toimii niin kuin TuTolle parhaaksi näkee olevan. Paksalin toiminassa seuran puolesta on mukana sydän eikä vain taloudelliset tai muut hyödyt.
Mitä itse olen Paksalin kanssa jutellut niin hän puhuu mielellään TuTon historiasta ja näkemyksistään seurasta. Tämän hän varmasti tekee myös kaikille muille jotka siitä ovat hänen kanssaan kiinostuneita keskustelemaan.

Faneina meille on nyt tärkeintä, että jos Lehkonen on kerran lähdössä niin asiasta saadaa mahdollisimman pian virallinen vahvistus jonka jälkeen seura voi myös virallisesti alkaa rakentaa ensi vuotta. Epäilyni siitä, että Lehkonen ei ole vielä virallisesti purkanut sopimustaan tulee myös siitä ettei seura ole ilmoittanut siitä mitään. Ainoa asia mielestäni miksei seura ole voinut ilmoittaa valmentajan lähdöstä on se ettei valmentaja ole vielä virallisesti ilmoittanut lähtevänsä. Kyllä luulisi nyt ainakin seuran nettisivulle uutisiin tulevan, että valmentaja on purkanut sopimuksensa jos näin on tapahtunut. Jos näin on niin toivon nyt, että Lehkonen tekisi sen virallisesti. Mitä pidemmälle nykyinen tilanne jatkuu sitä vähemmän on pelaajia ja valmentajia mistä valita ensi kaudeksi.
 
Pidän tulevaisuuden unelmista enemmän kuin menneisyyden historiasta. - Thoman Jefferson

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Musashi sanoi:
Kyllä on ihmeellisiä kannatajia/faneja TuTolla täällä.
Useimmalle voisi tuohon suosikkijoukkueeksi vaihtaa Ikan TuTo.
Kuten jo puumailakin totesi Ikan merkitys on ollut TuTolle iso. Hännen aikanaan joukkue on noussut mestiksen hänniltä kärkitaistoon ja junioritoiminta on selvästi mennyt eteenpäin. Monia kannattajia varmasti harmittaa että tämän uuden nousun ruumiillistuma lähtee TuTosta vain seuran omien sisäisten erimielisyyksien takia. Elämää on varmasti Ikan jälkeenkin, mutta seuraajalla on kyllä iso ruutu täytettävänään. Lehkosen ilmoitus Canal+ lähetyksessä ei ehkä ollut kaikkein viisain teko, mutta toisaalta hän on sen luontoinen, että sanoo asiat suoraan ja tuo ne julki välillä julkisestikin.

Vaikka sopimusta vielä on jäljellä ei TuTo voi Ikaa ensi kaudella pitää vasten tahtoaan. Lehkoselle, kuten ei TuTollekaan ole varmasti hyväksi alkaa mihinkään oikeusrumbaan, joten jonkunlainen selkeä sopuratkaisu tilanteeseen voisi olla hyvä. Mikäli Lehkonen meinaa vielä myös turussa pysyä voisi hän esim. siirtyä TuTon junioreiden valmennuspäälliköksi. TuTon ensi kauden joukkue kyllä huutaa jo valmentajaa ja tilanne pitäisi hoitaa mielellään selväksi nopeasti.

Musashi sanoi:
Soitin Lehkoselle Keskiviikkona ja kyselin hänen tuntojaan.
Hänellä ei kuulemma ole vielä mitään käsitystä siitä mitä ensi vuonna tekisi. Turusta hän ei ole omien sanojensa mukaan poistumassa mutta TuTossa ei jatka mutta myös TPS sopimuksista/neuvotteluista olleet uutiset ovat täyttä skeidaa. Päälimmäiseksi syyksi TuTosta lähdölle hän ilmoitti ettei tiedä seuran visioita. Kuulostaa vähintäänkin huonolta tekosyyltä!! Mitä suuria visioita siinä tarvii kun on vuosi sopimusta jäljellä ja vain siitä odotetaan pidettävän kiinni?
Kyllä Paksalilla on varmasti joitain suunnitelmia "visioita" mihin suuntaan hän TuToa haluaa viedä. Vähän aikaahan sitten TS otsikoi keskustelua herättäneen otsikon TuTon toiminan sementoimisesta. Kuten jo aiemmin todettua Ikan ja Paksalin visiot eivät vain ole kohdanneet. Ika varmasti haluaisi selkeitä suunnitelmia miten ensi kaudella on tarkoitus edetä, jotta liiga nousu olisi mahdollista ja Paksal ei ole tähän leikkiin ole lähdössä, koska hän ei halua vaarantaa seuran taloutta riski investoinneilla yhteen kauteen. Paksalin etujen mukaista on kuitenkin varmasti saada TuTo liigaan, joten tässä suhteessa Ikan kanssa varmasti on yhteisymmärrys.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nostavat jalat, irroitettavat kiekot, HC TPS
Tai sitten Marre oli juonnut liikaa taikajuomaa. Joo, no itse olen ilmeisesti jo ryhmässä, ensi kausi on jo hävitty.
Ymmärtääkseni Marrella on perhesyyt takana Turkuun palaamisessa ylipäätänsäkin. Ja kun kaveri on todennäköisesti aivan liian softi liigaan, on seura TuTo. Plain and simple?

Liigassa uudet jengit alkavat jo hahmottua. Eli kyllä tämä aika melko vilkasta siirtomarkkinoilla on, sanoivat siirtosäännöt ja herrasmiessopimukset sitten mitä tahansa.

TuTo toivottavasti pysyy junassa mukana, pelkät Pusat ja Kokkonen eivät jengiä kanna vaikka yliluonnollisia ovatkin. Jos minulta kysytään, on uudesta TuTosta kovaa vauhtia tulossa TPS:n farmi.

Ikan/ Heinosten TuTo, Paksalin TuTo. Ainakin jälkimmäisellä on seuran valtuuttama nicki säätämässä täällä. Onko uusi vasemman laidan Oloneuvos syntynyt?
 
Jaa-o, jaa-o. Kyllä?

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
esim. Jukurit tai Sport pystyisivät helposti maksamaan lähes 90% TuTon tämän kauden pelaajista kolmin kertaista liksaa ja tarjoamaan täten täyttä ammattilaisuutta, jo tämän kauden budjeteillansa.
Tämä väite on nyt esiintynyt muutamaankin otteeseen TuTo-keskusteluissa. En tiedä, halutaanko sen myötä luoda kuvaa TuTosta "sympaattisena pienenä, joka pärjää muulla kuin rahalla" vai onko kyse vain tietämättömyydestä. Joka tapauksessa väite on bullshittiä.

Sport on tietenkin ihan oma lukunsa. Siellä on aina maksettu muita kovempia liksoja ja kun sille tielle on lähdetty, niin maksetaan varmasti jatkossakin. Muiden "Mestiksen isojen" välillä ei suuria eroja sen sijaan ole.

Tänne oli listattu tämän kauden ilmoitettuja budjettilukemia. Eivät tosin ole suoraan vertailukelpoisi, sillä ainakin KooKoon joukkue-kohtaan sisältyy noin satatonnia muutakin kuin pelaajapalkkioita.

Joka tapauksessa kyllä noista jotain osviittaa saa. Tuon mukaan TuTon joukkuemenot olisivat suurempia kuin esim. Jukureilla. Kokonaisbudjetissa TuToa edellä on selvästi vain kärkikaksikko.

Uskoisin lisäksi, että Forsell ja Järvinen ovat Mestiksen kymmenen kovapalkkaisimman joukossa. Mestis-seuroilla ei ole varaa napata heitä TuTosta pelkkä raha houkuttimenaan.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

Musashi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Ikan/ Heinosten TuTo, Paksalin TuTo. Ainakin jälkimmäisellä on seuran valtuuttama nicki säätämässä täällä. Onko uusi vasemman laidan Oloneuvos syntynyt?
Minua ilmeisesti tarkoitat. Vaikkei täällä saa viitata kenenkään oikeaan henkilöllisyyteen niin kai omaansa saa?
Joka tapauksessa olen TuTo Rebelsien vetäjä enkä siinä roolissa ala seuraa haukkumaan vaan luon faneihin uskoa ja uskon itsekkin seuran parempaan tulevaisuuteen kuin 90% täällä kirjoittavista. Jos alkaisin ajatella samalla lailla kuin täällä yleisesti niin kyllä lopettaisin tuon hommani heti. Eihän olisi mitään järkeä yrittää nostaa uppoavan seuran fanitoimintaa parempaan suuntaan. Sama kuin hakkaisi päätä seinään.

Käyn keskusteluja päivittäin TuTon toimijoiden kanssa.
Sen lisäksi olen jutellut Esko Heinosen ja Ismo Lehkosen kanssa suoraan syksyn ja tämän hetken tapahtumista. Siksi voin väittää tietäväni jonkin verran enemmän kuin monet täällä jotka perustavat kirjoituksensa pelkästään mutu tuntumalle tai hallissa kavereiden kanssa käytyihin keskusteluihin.(Tänäänkin a-junnujen pelissä kiersi huhu, että Paksal on haastamassa Heinosia oikeuteen mikä on kyllä täyttä puppua. Ne ketkä siihen uskovat niin Paksalin numeron saa numerotiedoituksesta. Paksal haluaa vain tämän kohinan loppuvan, TuTon voittavan Mestiksen ja saavansa rauhassa rakentaa ensi kauden joukkuetta.)
Kerron kuitenkin noista keskusteluista vain sen verran kuin pidän soveliaana näin varmistan myös sen, että nuo keskustelut kanssani jatkuvat.
Lopuksi taas, älkää kauheasti seuraa haukkuko niin ei sitten tarvi niin paljon punastella kun asiat kääntyy taas parempaan suuntaan.
 
Pidän tulevaisuuden unelmista enemmän kuin menneisyyden historiasta. - Thoman Jefferson

kuipeinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JypHT
Kerron kuitenkin noista keskusteluista vain sen verran kuin pidän soveliaana näin varmistan myös sen, että nuo keskustelut kanssani jatkuvat.

Siinä se.
Olkaa hiljaa tollot, teille kerrotaan sitten kun sopii, jos sopii.

Tälläisten keskustelupalstojen suola on spekulointi ja mielipiteiden viskely suuntaan jos toiseen. Vähänkö on epäreilua tulla tänne kertomaan että ootte kaikki väärässä.
Saadaan taas kaikki hävetä silmät päästä kun, Reiska ja miekkamestari kertovat tulevaisuuden huikeat visiot.Ollaan sitten tyytyväisiä ja turvassa.
 

Musashi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kerron kuitenkin noista keskusteluista vain sen verran kuin pidän soveliaana näin varmistan myös sen, että nuo keskustelut kanssani jatkuvat.

Siinä se.
Olkaa hiljaa tollot, teille kerrotaan sitten kun sopii, jos sopii.

Tälläisten keskustelupalstojen suola on spekulointi ja mielipiteiden viskely suuntaan jos toiseen. Vähänkö on epäreilua tulla tänne kertomaan että ootte kaikki väärässä.
Saadaan taas kaikki hävetä silmät päästä kun, Reiska ja miekkamestari kertovat tulevaisuuden huikeat visiot.Ollaan sitten tyytyväisiä ja turvassa.
Hienoa aina saada mukaan liigakokemusta ;)
Toivottavasti joskus on niin päin, että minä kirjoittelen täällä liigajoukkue suosikkinani ja sinä mestis, sehän on mahdollista nyt kun liiga auki.
Ei sitä niin paljon tarvi kertoa kun kaikki totuudet tulevat julki itsestään ajan myötä. Ilman mitään suurempia puheita. Spekulointi on aina mukavaa, enkä minäkään paljon mitään tiedä ja spekuloin paljon.

Se vaan tuntuu pahalta kun TuTo fanit joiden kanssa haluaisi tehdä yhteistyötä ja kehittää fanitoimintaa ovat niin negatiivisia ja pessimistisiä.
Lippu korkeella vaan uskon, että ensi kaudellakin koemme paljon ilonhetkiä joukkueemme kanssa.

Pitäiskö tässä nyt alkaa sääliä niitä pelaajia kun tekee TuTon kanssa sopimuksen? Vuorisalo teki ja fanit haukkuu sen täällä heti ettei se olisi muille kelvannukkaa. Kenen vuoro seuraavaksi jäädä fanijyrän alle?
 
Viimeksi muokattu:
Pidän tulevaisuuden unelmista enemmän kuin menneisyyden historiasta. - Thoman Jefferson

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Ymmärtääkseni Marrella on perhesyyt takana Turkuun palaamisessa ylipäätänsäkin. Ja kun kaveri on todennäköisesti aivan liian softi liigaan, on seura TuTo. Plain and simple?

Liigassa uudet jengit alkavat jo hahmottua. Eli kyllä tämä aika melko vilkasta siirtomarkkinoilla on, sanoivat siirtosäännöt ja herrasmiessopimukset sitten mitä tahansa.

TuTo toivottavasti pysyy junassa mukana, pelkät Pusat ja Kokkonen eivät jengiä kanna vaikka yliluonnollisia ovatkin. Jos minulta kysytään, on uudesta TuTosta kovaa vauhtia tulossa TPS:n farmi.

Ikan/ Heinosten TuTo, Paksalin TuTo. Ainakin jälkimmäisellä on seuran valtuuttama nicki säätämässä täällä. Onko uusi vasemman laidan Oloneuvos syntynyt?
Kirjoitit Pressiboxi aika tarkkaan juuri sellaisen viestin joka piti itsekin kirjoittaa, mutta ehdit perhana ensin :) Noista neljästä kohdasta vain tuo kolmas oli sellainen joka jää nähtäväksi, nuo kolme muuta olisin voinut kirjoittaa itsekin.

Varsin erikoista puhkumista "TuTon huonojen fanien" ja "Tuomiopäivän profeetoiden" tiimoilta. Olenko ihan puusilmä/puumaila kun väitän että ei tässä mitään yltiöpäistä TuTon suolaamista ole tapahtunut enää vähään aikaan juuri lainkaan? Jos nyt näkee tulevaisuuden näkymät TuTon osalta hiukan heikkoina, niin sille mielipiteelle löytyy kyllä taatusti ihan perusteitakin. Siitä nyt voi kinata vaikka maailman tappiin että kenellä on parhaimmat kanavat minnekin ja kenellä on mitkäkin tietolähteet, mutta se nyt on ainakin fakta ettei hyvä ensi kausi todennäköisempää ole kuin huono.

Nämä nimimerkit jotka tässä ovat synkähköä tulevaisuutta uumoilleet, ovat tehneet sen täysin asiallisesti ja järkeviin asioihin/havaintoihin perustellen. Jos nyt sitten El Reyo vetäiseekin sen kuuluisan kanin hatusta, niin pitäisikö nyt sitten tällä hetkellä heikkoon tulevaisuuteen uskovien hävetä? Paskat.

Kumman jääräpäisesti tuntuu Pressiboxin mainitsema vasemman laidan Oloneuvos ja eräät muutkin (ja ei, keneenkään en suoraan viittaa) järkeilevän että allekirjoittaneen kanssa samoilla linjoilla olevien mielipiteet muodostuu vain "kaverien kanssa käytävien turinoiden" perusteella, vain siksi kun ei ole TuTon toimistolle yhteydessä tai käy golftapahtumissa. Ei tätäkään foorumia kauaa tarvinnut seurata kun huomasi että ainakin pari tänne kirjoittavista tietää kyllä mistä puhuu. Keneenkään en edelleenkään viittaa, mutta asianosaiset kyllä tietävät ketä tarkoitan.
 
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist.

Makke

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kerron kuitenkin noista keskusteluista vain sen verran kuin pidän soveliaana näin varmistan myös sen, että nuo keskustelut kanssani jatkuvat.

Siinä se.
Olkaa hiljaa tollot, teille kerrotaan sitten kun sopii, jos sopii.

Tälläisten keskustelupalstojen suola on spekulointi ja mielipiteiden viskely suuntaan jos toiseen. Vähänkö on epäreilua tulla tänne kertomaan että ootte kaikki väärässä.
Saadaan taas kaikki hävetä silmät päästä kun, Reiska ja miekkamestari kertovat tulevaisuuden huikeat visiot.Ollaan sitten tyytyväisiä ja turvassa.
Musashi varmasti tarkoittaa, että henkilökohtaisiksi tarkoitettuja keskusteluja ei repostella täällä, vaan niistä poimitaan asialliset faktat. Normaali aikuinen ihminen tämän ymmärtää, Kuipeisesta en tiedä.
Jokaisella on toki oikeus mielipiteisiinsä, mutta eikö ole hyvä, jos välillä täyttä paskaa sisältävät "spekuloinnit" oikaistaan spekuloinnin kohteelta tai sen edustajalta saaduilla tiedoilla? Tahallinen loan heitto muutaman nickin osalta on mielestäni ala-arvoista lyömistä vyön alle.
 
Viimeksi muokattu:
"Ei täällä kukaan valita. Kunnon mylly hokimatsissa on enemmän kuin jees, mutta tollaset Junnilan kaltaiset päällekarkaajat ei kuulu jääkiekkoon. Niin haettu juttu kuin olla ja voi, Kinos ei tehnyt mitään." -J.Hotti.
Lauri on siis syytön:http://www.youtube.com/watch?v=cBorjtNDsn8

Musashi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Sain ajatuksen, että voisin lähteä vetämään ja nostamaan TuTon fanitoimintaa täällä Jatkoajassa olleesta viestiketjusta jossa TuTon fanitoiminnan käynnistämistä kaipailtiin.
Jotkut nimimerkit toivoivat, että se saataisiin taas käyntiin ja tehtäisiin vierasmatkoja ja muuta toimintaa.

Olen ollut oikein tyytyväinen siihen mitä olemme noin 2 kuukaudessa saaneet aikaan Rebelseissä. Huonoa tuuria on, että juuri tähän uuden alun kanssa samaan aikaan tulee kaikki nämä omistus, valmennus ja hallitus-sotkut.
Eivät ne olisi niin paljon haitanneet mehän olemme nostamassa fanitoimintaa ja pitämässä hauskaa.

Se on haitannut paljon enemmän, että osa niistä jotka halusivat fanitoimintaa ovat heti kun seurassa tapahtuu jotain heidän mielestään negatiivista heittämässä hanskat tiskiin. Huonommat ja paremmat ajat seuraavat toisiaan. Se mihin päin nyt käännytään on vielä näkemättä. Mutta se on varmaa, että tällä hetkellä TuTo tarvitsee faneja, jotka ovat seurauskollisia eivätkä niinkään välitä mitä omistuksessa tai hallituksessa tapahtuu vaan toivovat seuralle menestystä ja antavat siihen oman panoksensa kun seistään tai kontataan.
 
Pidän tulevaisuuden unelmista enemmän kuin menneisyyden historiasta. - Thoman Jefferson

aaropoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Frölunda Indians
Nämä nimimerkit jotka tässä ovat synkähköä tulevaisuutta uumoilleet, ovat tehneet sen täysin asiallisesti ja järkeviin asioihin/havaintoihin perustellen.
Mitkä ovat ne järkevät asiat/havainnot? Heinosten ja Ikan lähtö? Mitä todisteita on siitä, että nämä henkilöt ovat jotain aivan korvaamatonta? Tietoja on toki tippunut niukasti, mutta se ei välttämättä tarkoita automaattisesti synkkää tulevaisuutta. Oikeastaan ainoat viralliset tiedot ovat Marren jatkosopimus ja Heinosten/Ikan lähtö. Ja näillä perusteilla sitten uumoillaan TuTon siirtymistä Tepsin farmiksi yms.

Mitä asiallisuuteen tulee, niin tuosta nyt voi olla montaakin mieltä. Jatkoajan palstoilla on sentään vältytty herjaussyytteiden arvoisesta Paksalin mollaamisesta, mutta ei täälläkään mitään asiallista ja järkiperäistä kommentointia läheskään koko ajan ole näkynyt. Tähän voisin vielä lisätä, etten hyväksyisi myöskään Heinosten tai Ikan ylenpalttista mollaamista, mutta jostain kumman syystä sellainen loistaa poissaolollaan. Eikö riitaan yleensä kuitenkin tarvita kaksi puolta? Ja aika harvoin kumpikaan on täysin oikeassa.

Omasta mielestäni tärkeintä olisi, että TuTo-fanit vetäisivät yhtä köyttä eivätkä asettuisi Paksalin, Heinosten tai Ikan taakse. Jääkiekkoa pelaava TuTo-niminen seura on kuitenkin minulle se pääasia ja tulevaisuus näyttää miten joukkue menestyy.
 
Ever tried oral sex with a miniature rubberized homo-replica?

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Musashi varmasti tarkoittaa, että henkilökohtaisiksi tarkoitettuja keskusteluja ei repostella täällä, vaan niistä poimitaan asialliset faktat. Normaali aikuinen ihminen tämän ymmärtää, Kuipeisesta en tiedä.
Jokaisella on toki oikeus mielipiteisiinsä, mutta eikö ole hyvä, jos välillä täyttä paskaa sisältävät "spekuloinnit" oikaistaan spekuloinnin kohteelta tai sen edustajalta saaduilla tiedoilla? Tahallinen loan heitto muutaman nickin osalta on mielestäni ala-arvoista lyömistä vyön alle.
Niin just. Eli tiedotatte kyllä että oikeus mielipiteisiin toki on, mutta eihän niitä sitten kuitenkaan saisi esittää jos ne ei oikein miellytä. Sillä kuten sinä sanot, niin ne mielipiteet ovat helposti vain "täyttä paskaa olevia spekulaatioita". Ja kuten Musashi sanoo, niin "kyllä on ihmeellisiä kannatajia/faneja TuTolla täällä", kommentin viittatessa juuri siihen esitettyyn kritiikkiin. Ja kun kuitenkin "kritiikkiä saa kyllä esittää seuraa kohtaan ja sen ymmärtää".

Koittakaa nyt päättää että sallitaanko sitä kritiikkiä vai ei. Ei se nyt jumalauta niin voi olla että kritiikkiä muka saa esittää, mutta jos sitä esittää, niin se on sitten "täyttä paskaa sisältävää spekulaatiota" ja tekee esittäjästä "ihmeellisen kannattajan".
 
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist.

Makke

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
"Ei täällä kukaan valita. Kunnon mylly hokimatsissa on enemmän kuin jees, mutta tollaset Junnilan kaltaiset päällekarkaajat ei kuulu jääkiekkoon. Niin haettu juttu kuin olla ja voi, Kinos ei tehnyt mitään." -J.Hotti.
Lauri on siis syytön:http://www.youtube.com/watch?v=cBorjtNDsn8

aaropoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Frölunda Indians
Niin just. Eli tiedotatte kyllä että oikeus mielipiteisiin toki on, mutta eihän niitä sitten kuitenkaan saisi esittää jos ne ei oikein miellytä. Sillä kuten sinä sanot, niin ne mielipiteet ovat helposti vain "täyttä paskaa olevia spekulaatioita". Ja kuten Musashi sanoo, niin "kyllä on ihmeellisiä kannatajia/faneja TuTolla täällä", kommentin viittatessa juuri siihen esitettyyn kritiikkiin. Ja kun kuitenkin "kritiikkiä saa kyllä esittää seuraa kohtaan ja sen ymmärtää".

Koittakaa nyt päättää että sallitaanko sitä kritiikkiä vai ei. Ei se nyt jumalauta niin voi olla että kritiikkiä muka saa esittää, mutta jos sitä esittää, niin se on sitten "täyttä paskaa sisältävää spekulaatiota" ja tekee esittäjästä "ihmeellisen kannattajan".
Itse ainakin näkisin mainitsimiesi kirjoittajien ja omankin suhteeni kritiikkiin sellaisena, että asiallinen ja rakentava kritiikki on hyvää ja tervetullutta. Typerä ja turha kritiikki on taas tyyliä: Paksal on h**o! TuTosta tullee Tepsin farmiseura! Vain Ikan avulla TuTo voi menestyä!

Valitettavasti keskustelu on usein saanut juuri tuollaisia piirteitä. Se ei ole kritiikkiä, sitä kutsutaan solvaamiseksi ja paskanjauhamiseksi.
 
Ever tried oral sex with a miniature rubberized homo-replica?

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Mitkä ovat ne järkevät asiat/havainnot? Heinosten ja Ikan lähtö? Mitä todisteita on siitä, että nämä henkilöt ovat jotain aivan korvaamatonta? Tietoja on toki tippunut niukasti, mutta se ei välttämättä tarkoita automaattisesti synkkää tulevaisuutta. Oikeastaan ainoat viralliset tiedot ovat Marren jatkosopimus ja Heinosten/Ikan lähtö. Ja näillä perusteilla sitten uumoillaan TuTon siirtymistä Tepsin farmiksi yms.
Olisit mieluummin lainannut kirjoituksestani tämän kohdan: "Se nyt on ainakin fakta ettei hyvä ensi kausi todennäköisempää ole kuin huono". Ja jos nyt et ole mitään asioita havainnoinut, niin tuskin minun kannattaa niitä alkaa kertomaan. Olet oman mielipiteesi muodostanut ja se sinulle(kin) suotakoon. Soisi vain että se oikeus annettaisiin ihan kaikille.

Tietoja tippunut niukasti? Oisko tosiaan noin? :)
 
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist.

Musashi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Pidän tulevaisuuden unelmista enemmän kuin menneisyyden historiasta. - Thoman Jefferson

Makke

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Niin just. Eli tiedotatte kyllä että oikeus mielipiteisiin toki on, mutta eihän niitä sitten kuitenkaan saisi esittää jos ne ei oikein miellytä. Sillä kuten sinä sanot, niin ne mielipiteet ovat helposti vain "täyttä paskaa olevia spekulaatioita". Ja kuten Musashi sanoo, niin "kyllä on ihmeellisiä kannatajia/faneja TuTolla täällä", kommentin viittatessa juuri siihen esitettyyn kritiikkiin. Ja kun kuitenkin "kritiikkiä saa kyllä esittää seuraa kohtaan ja sen ymmärtää".

Koittakaa nyt päättää että sallitaanko sitä kritiikkiä vai ei. Ei se nyt jumalauta niin voi olla että kritiikkiä muka saa esittää, mutta jos sitä esittää, niin se on sitten "täyttä paskaa sisältävää spekulaatiota" ja tekee esittäjästä "ihmeellisen kannattajan".
Tottakai mielipiteitä ja kritiikkiä saa ja pitääkin esittää, mutta ainakin itse pidän sitä tärkeänä, että ne perustuisivat edes osittain tietoon eikä huhuihin. Tarkoitatko tällä kirjoituksellasi sitä, että mielipiteen ja ilmaisunvapauden nimissä, mielipiteitä ja spekulaatioita ei saisi oikaista faktatiedoilla? Aika yksipuoliselta vaikuttaa tämäkin näkökanta. Tuntuu vain hieman siltä, että heti, kun kertoo Paksalin suusta kuullun tiedon, se tulkitaan propagandaksi. Olen tällä palstalla kirjoitellut myös Heinosista ja pääosin positiivista. Tunnen melko hyvin tämän leikin kaikki osapuolet ja olen heidän kanssaan keskustellut henkilökohtaisesti ja voin sanoa, että kaikki voivat hieman katsoa peiliin.
 
Viimeksi muokattu:
"Ei täällä kukaan valita. Kunnon mylly hokimatsissa on enemmän kuin jees, mutta tollaset Junnilan kaltaiset päällekarkaajat ei kuulu jääkiekkoon. Niin haettu juttu kuin olla ja voi, Kinos ei tehnyt mitään." -J.Hotti.
Lauri on siis syytön:http://www.youtube.com/watch?v=cBorjtNDsn8

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Itse ainakin näkisin mainitsimiesi kirjoittajien ja omankin suhteeni kritiikkiin sellaisena, että asiallinen ja rakentava kritiikki on hyvää ja tervetullutta. Typerä ja turha kritiikki on taas tyyliä: Paksal on h**o! TuTosta tullee Tepsin farmiseura! Vain Ikan avulla TuTo voi menestyä!
Huutomerkkejä ei ole juurikaan käytetty, Paksalia ei kai kukaan ole haukkunut homoksi, Tepsin farmiseuraksi ajautuminenkin taisi olla yhden kirjoittajan oma veikkaus, ei faktana heitetty asia. Tuota viimeistä kommenttiakaan en ole nähnyt, ainakaan huutomerkin kera.
 
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist.

Musashi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Olisit mieluummin lainannut kirjoituksestani tämän kohdan: "Se nyt on ainakin fakta ettei hyvä ensi kausi todennäköisempää ole kuin huono". Ja jos nyt et ole mitään asioita havainnoinut, niin tuskin minun kannattaa niitä alkaa kertomaan. Olet oman mielipiteesi muodostanut ja se sinulle(kin) suotakoon. Soisi vain että se oikeus annettaisiin ihan kaikille.

Tietoja tippunut niukasti? Oisko tosiaan noin? :)
Juu olen samaa mieltä, että annettaisiin se mielipiteen vapaus kaikille.
Olen nyt kolme päivää pystynyt kirjoittamaan tänne ja olen Sinisilmä, vasemman laidan oloneuvos ja ties mitä muuta.
Homma kylläkin lähti liikkeelle siitä kun täällä useat ensin kirjoitti seuran tulevaisuuden synkäksi maalaten ja henkilöitä arvostellen.
Sitten tänne saapui joku ketä piti seuran puolta ilman mitään nimimerkkeihin kohdistuvaa kritiikkiä vaan ainostaan kirjoitettuhin asioihin tarttuen ja esittäen eri mielipiteitä. Heti sai kyllä kuulla mitä mieltä siitä oltiin. Vähintään tuli sellainen olo, että saa palkkaa siitä kun täällä TuToa puolustaa. Mutta kun niin ei ole vaan on tosiaan olemassa ihmisiä joiden mielestä ensi kausi voi olla aivan yhtä hyvä kuin nykyinenkin. Jos ei ole niin sitten ei ole, kauden päätteeksi silti osalla porukasta on hyvä olo siitä kun ovat kannustaneet rakasta seuraansa täysillä kävi miten kävi.
 
Pidän tulevaisuuden unelmista enemmän kuin menneisyyden historiasta. - Thoman Jefferson

aaropoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Frölunda Indians
Tarkoituksena oli vain heittää esimerkkejä, ei kirjaimellisia lainauksia. Ja jos lukee noita vanhempia viestejä muistakin ketjuista, niin ymmärtää hyvin mitä tarkoitan. Tähän voi vielä lisätä sen, että huomattavasti törkeämpää kielenkäyttöä on esiintynyt TuTon fanien omalla foorumilla.

Olen kyllä tietoinen, ettei kaikki ole tällä kaudella aivan putkeen kulissien takana mennyt, mutta pidän kyllä hyvää ensi kautta huonoa huomattavasti todennäköisempänä.
 
Ever tried oral sex with a miniature rubberized homo-replica?
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy