Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

TUTO Hockey mediassa

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Kaukalon laidalla, 09.08.2010 klo 13.38.

 1. Oadie Jäsen

  Lainaus:
  Homma selvä, olen käsittänyt ilmeisesti asian täysin väärin . Nyt kun selvitit tämän niin olen yltiöpäisen iloinen, että TUTO:n matsiraportissa kerrotaan TPS-pelaajan kuulumisista. Itse pelihän on nykyään jo täysin sivuseikka. Tuo sinun väitöksesi ei muuten varmasti pidä paikkaansa. Ja eikä se Vittasmäki nyt niin erikoinen eilen ollut, että sitä täytyy rivitolkulla mainostaa. Mutta valtavirran mukana on mentävä ja toivottava lisää lainoja palloseurasta, että saadaan lukea mitä heille kuuluu.
   
 2. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Omastakin mielestäni Leppäsyrjä on parantanut ja kirjoittanut viimeisen vuoden verran hyvin TUTOsta asiaa. Kritiikkiä on ennemminkin antanut paljon Aurajoen toiselle puolelle ja sinnekin ihan aiheesta.

  Toki tämän pelin matsiraportti oli ala-arvoinen ja itse muuten erittäin tapahtumarikkaasta pelistä ei paljoa kerrottu tai oikeestaan mitään. Itse pelin näissä pitäisi olla pää-aiheena eikä yksittäisten lainapelaajien otteet, joka ei juurikaan hirveästi kiinnosta niitä TUTOa enemmän seuraavia kannattajia tai niitä jotka oikeasti olisi halunnut kuulla pelin etenemisestä ja tapahtumista.
   
 3. Askaisten Visa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joidenka paita on ollut päällä
  Lainaus:
  Jaan mielipiteesi siltä osin, että valitettavasti peli tuntuu olevan nykyään vain välttämätön paha.
  Nykymedian mukaan esim. se, että Ika Lehkonen on ottanut pelin alla hiuslisäkkeen olisi varmasti kiinnostavampaa kuin yhdenkään tutolaisen peliesitys. Tai kenen tahansa. Olipa toimittajana kuka tahansa.

  Mutta pysyn yhä mielipiteissäni, oletpa sinä iloinen tai et.
   
 4. Toveri -82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, HPK, ManU & #42 Antti Virtanen
  Lainaus:
  Harmi ettei Heikkilän Veijo enää kirjoita niitä TUTOn juttuja. Hän kyllä kirjoitti siitä ottelustakin ja TUTOn pelaajista.
   
 5. Askaisten Visa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joidenka paita on ollut päällä
  Lainaus:
  Niinpä. Veijo jopa kirjoitti (ja kirjoittaa yhä) useasti ihan näppärän "reportaasin" näkemättä edes ottelua. Se vasta taito onkin.
   
 6. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lainaus:
  Parempi sekin kuin kirjoittaa Tovereiden pelistä kolmen palstan juttu jostain Vittasmäestä. Sinä näytät olevan juttuun tyytyväinen, mutta minä sitä kyllä aamulla lukiessani vähän kummastelin.
   
 7. Askaisten Visa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joidenka paita on ollut päällä
  Lainaus:
  Niin...jos nyt oikein jaksat nähdä vaivaa, palaat ensimmäiseen aihetta koskevaan viestiini ja mitä sieltä huomaatkaan:
  Minä en kirjoita mitään siitä, onko ko. juttu mielestäni hyvää tai huonoa journalismia, raportointia, uutistekstiä, tms, vaan kirjoitan että: Yleensä ko. toimittaja kirjoittaa hyvinkin Tuto-myönteisesti jne...

  Mutta yhtä kaikki, minulle se on ihan sama kirjoittaa Jussi Leppäsyrjä Tutosta tai ei. Mielummin luen toki vaikka lehtijutun Veli-Matti Vittasmäestä tai Oksasen Penasta Nousiaisista, kuin analyysin vaikkapa Dani Aavisen kuvitellusta radiohaastattelusta.
  Mutta jos aletaan tuomaan Veijo Heikkilä ja asiantunteva ja särmikäs urheilujournalismi samaan lauseeseen, niin koen oikeudekseni näin keskustelupalstalla hieman ihmetellä asiaa. Sama kun pitäisi Turkka Talosta vakavasti otettavana radiotoimittajana.
   
 8. Askaisten Visa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joidenka paita on ollut päällä
  Yllätysyllätys: Jussi Leppäsyrjältä ihan kiva juttu TS:ssa Tuton viikonlopun peliretkestä. Eipä silti, samanoloisia reportaaseja on tehty maailman sivu, mutta aina tuollainen tuo erilaisen, inhimillisenkin näkökulman pelaajien arkeen (viikonloppuun).
  Mutta oliko taas pakko mainita niitä tepsiläisiä...taas meni fiilikset.
   
 9. Oadie Jäsen

  Lainaus:
  Oho, menipä tuo aiempi juttu pahasti ytimiin. Älä ota sitä niin henkilökohtaisesti. Tuo Tussarin juttu vierasreissusta oli oikein hyvä kuvineen päivineen. TUTO sai näyttävästi palstatilaa ja urheilusivuja pläränneiltä tuo tuskin meni ohi. Myös amatöörikiekkoilijan "karua arkea" tuotiin mukavasti esille.
   
 10. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Pistetäänpä nyt vielä se linkkikin tähän Leppäsyrjän artikkeliin, eli tässä juttu "Tuton matkassa Itä-Suomessa: odottelua, kahvia ja synkroniaa". Helpompi muidenkin löytää.

  En tuosta nyt oikein etsimälläkään löytänyt mitään TPS-propagandaa mikä olisi fiiliksiä laskenut. Hokin vanhoja pelaajia ja valmentajia mainittiin jokunen Kajaanin hallin valokuvista. Nämä henkilöt toki ovat Tepsissäkin nykyisin, mutta ex-hokkilaisia mitä ex-hokkilaisia.
   
 11. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Olisipa hirmu kivaa jos joskus onnistuisit kirjoittamaan vaikkapa kaksi sellaista viestiä putkeen, joissa et sarkasmin avulla arvostelisi muiden mielipiteitä, tai toisi esiin sitä, että mm. vankan pelikokemuksesi ansiosta näkemyksesi ovat meidän tavallisten pulliaisten vastaavia arvokkaampia ja oikeampia. Mielipiteesi sinänsä ovat aivan järkeviä ja ennen kaikkea perusteltuja, mutta oman erinomaisuuden jatkuva esille tuominen on kyllä aivan perseestä. Eiköhän me tyhmemmätkin jo uskota, että lajin tunnet, ja että olet vielä oikein pelannutkin.

  Ja kyllä, vallan erinomainen tuo juttu idän turneesta. Ja pakko myös jakaa Visan näkemys siitä, että Leppäsyrjän TUTO-kirjoittelu on ollut jo pitkään tällaisen pitkän linjan toverinkin mielestä oikein miellyttävää. Ero siihen miten mies vielä pari vuotta sitten TUTOsta kirjoitti, on suuri.
   
 12. Askaisten Visa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joidenka paita on ollut päällä
  Lainaus:
  Huh, hetken jo pelkäsin, ettei kukaan tajua sarkasmia.
  Jos luet viestejäni niinkuin tunnet lukevan, niin silloinhan vika lienee lukijassa vai tuleeko sinulle sellainen tunne, että olisit muita kirjoittajia huonompi? Keskustelupalstalla? Se ei missään nimessä ole tai ole ollut tarkoitukseni.

  Pitäisikö minun siis unohtaa kaikki jääkiekosta oppimani, jääkiekosta saamani ja yhä iso osa vapaa-aikaani sen vuoksi, että voisin kirjoittaa keskustelupalstalle(!) jotain mitä en allekirjoita? Tai myötäillä jotain, josta jo faktat/tilastot/historia/asiantuntijat ovat eri mieltä?
  Tottakai voisin näpytellä tässä mitä tahansa juubaa, mutta varsinkaan moiseen en viitsi käyttää aikaani. Jos kirjoitan, miksen kirjoitaisi faktaa, perusteltua mielipidettä tai näkemystä. Jos jollain on eri totuus, mielipide tai näkemys kuin minulla, se hänelle suotakoon.

  Jos tiedän varmasti, että jokin esim. tällä palstalla oleva "fakta" ei pidä paikkaansa, miksen sitä oikaisisi, jos se ei ketään loukkaa. Paitsi siis tietenkin sitä, joka on kirjoittanut sen ensimmäisen, vailla mahdollista totuuspohjaa olevan kirjoituksen. Fakta on aina helppo tarkastaa, jos haluaa.

  Sallinet, että mukailen/editoin hieman viestiäsi:
  "Olisipa hirmu kivaa jos joskus onnistuisit sanomaan vaikkapa yhden lauseen, joissa et arvostelisi muiden mielipiteitä tai tekemistä, tai toisi esiin sitä, että mm. vankan pelikokemuksesi ja ansiokkaan valmennusurasi ansiosta näkemyksesi ovat meidän tavallisten pulliaisten vastaavia arvokkaampia ja oikeampia. Mielipiteesi sinänsä ovat harvoin faktisesti perusteltuja, mutta oman erinomaisuuden jatkuva esille tuominen on kyllä aivan perseestä. Eiköhän me tyhmemmätkin jo uskota, että lajin tunnet, ja että olet vielä oikein pelannutkin. Ja kuten olet monta kertaa maininnut, valmentanut useita vuosia maailman huippujoukkueita."

  Vain hieman vietiäsi viilaamalla, tuli esiin huippuvalmentaja Juhani Tamminen. Ihan tässä ylpistyy.

  Itse en aio neuvoa ketään/mitään tahoa kuinka kirjoittaa keskustelupalstalle ja seuraan omissa kirjoituksissani joskus oppimaani ja joskus näilläkin palstoilla käytettyä viisautta:

  "Kirjoittajalle annettakoon kynästään Taivasten valtakunnan avaimet." (Seneca)
  (Tämä lause linkittäköön kirjoitukseni ketjun aiheeseen, sillä se taidetaan vielä nykyäänkin opetella ensimmäisellä journalismin, viestinnän tai tiedotusopin luennolla, kun alaa alkaa opiskella.)
   
  Viimeksi muokattu: 28.10.2014 klo 17.02
 13. Pressiboxi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Matt Maccarone, Suurin Johtaja
  Lainaus:


  Tietysti se on suuri. Ensimmäistä kertaa vuosiin TuTon toiminta perustuu realismiin eikä päiväunelmiin tai kaunaan.
   
 14. Oadie Jäsen

  Lainaus:
  Minä taas pelkään että luetun ymmärtäminen ei ole ehkä hallussa edes kaltaisellasi journalistivelholla. Toki oma artikulointini ei ole tasollasi, joten saattaa myös johtua siitä. Samalla täytyy sanoa olleeni hieman väärässä Leppäsyrjän arvostelussa herran nykylinjan huomioon ottaen, poislukien tuon aikaisemmin keskustellun matsiraportin kohdalla. Mutta koska tämä on TUTO mediassa ketju niin koitetaan pysyä aiheessa. Olikohan TUTO:lla aiemmin IS:ssa ja IL:ssä joku sisäpiiritoimittaja, kun juttuja tuntui tulevan myös niihin vähän väliä. Tällä kaudella on ollut hieman hiljaisempaa tai sitten yksinkertaisesti mitään näitä lehtiä kiinnostavaa ole seuran ympärillä tapahtunut. Oletin että mm. Moisio vs. Lehtonen olisi uutisoitu "sensaatiomaisesti", nuohan ovat nykykiekossa sen verran harvinaisia tapahtumia.
   
 15. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  No huomenna 29.10 17.30 ollaan taas mediassa ja silloin näköjään yhdessä HC TPS, TUTO Hockey ja HCK Indians..... mitähän sen jälkeen saa täältä lukea.
  "Jaakko Stenroos‏@JStenroos 1 t1 tunti sitten
  #HCTPS, #TUTOHockey ja Kaarinan Indians tiedottavat merkittävästä urheilullisesta yhteistyösopimuksesta turkulaisen jääkiekon eduksi"
   

  Liitetyt tiedostot:

  Viimeksi muokattu: 28.10.2014 klo 13.09
 16. Askaisten Visa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joidenka paita on ollut päällä
  Lainaus:
  Niin...vaikkakaan en itse ole päivääkään journalismia opiskellut, en silti viitsi arvuuttaa muiden(kaan) osaamista ko. taiteenlajissa.
  Ja arviosi itsestäsi taisit näpyttää ihan itse, mutta kertooko se enemmän sinusta kirjoittajana vai minusta lukijana? Vai päinvastoin? Eiku...

  Mutta mitä tulee uutisointiin Tutosta vaikkapa iltapäiväaviiseissa, niin eipä Tuto-rintamalla juuri kummoisempia ole tapahtunut. Jos yksi lentopallomailamatsi on sitä terävintä kärkeä, niin parempi ehkä olla tuhlaamatta palstamillimetrejä moiseen.

  En myöskään kaipaa Tuto-valmennusta tanssikisoihin, nikkarointi- tai muuttumisohjelmiin.
   
 17. Askaisten Visa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joidenka paita on ollut päällä
  Lainaus:

  Jaa-a. Alustavasti suhtaudun positiivisesti, koska se voisi tietää esim. A-junnujen maksimaalisempaa esiintymistä vaikkapa Suomi-sarjassa, miesten peleissä. Toki haittapuolena lienee se, että vaikkapa Tuto (tai miksei TPSkin) "määrää" pelaajan Kaarinaan ja siellä koko kesän treenannut ja alkukauden pelannut pelaaja kaivaa nenää katsomossa. Ja jos pelaajia alkaa tulla kahdelta/kolmelta suunnalta suunnittelemattomasti, enää ei hyödy kukaan. Terveisiä vaan Vantaalle.
   
 18. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Lainaus:

  Kiitosta vaan terveisistä! "Terveluloa joukkoon"!
   
 19. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Tällaista määräämistä ja omien pelureiden syrjäyttämistä toivon mukaan ei jatkossa tule. Nuorien pelureiden kotiseudulla pitämistä tietysti puollan, mutta kun samalla toivon menestystä kannattamalleni seuralle, niin pelkään sen kaikkoavan samaa tahtia. En vaan kovin helpolla näe edes nuorten liigasta nousevan pelureita mestistasolle kovinkaan paljon. Tietysti jos nousisi ja ne sitten koko vuoden pelaisivat samassa seurassa kaikkensa antaen, niin olisi se TUTO:lle varmaan myös taloudellisesti hyvä ratkaisu.
  No katsotaan huomenna mitä tiedotustilaisuus kertoo. Onhan tästä puhuttu jo vuosi sitten Hessujen toimestakin. Ei siis välttämättä mikään erikoinen uutinen ole. Ja vielä Marlin puolelta liikkeelle lähtenyt.
   
 20. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lainaus:
  Kun pidät itseäsi niin ylivertaisena kaikkiiin muihin tänne kirjoittaviin nähden (joilla meistäkin monilla on muutakin kokemusta jääkiekon saralta kuin tälle pastalle kirjoittaminen) niin haluaisitko kertoa omasta jääkiekkotaustastasi esim. millä tasolla ja missä roolissa olet jääkiekkoa pelannut aikuisena tai A-junnuissa ja minkä ikäisiä ja minkä tasoisia olet valmentanut päävalmentajana? Kysyn vaan sen selventämiseksi, ettei joku satu vahingossa luulemaan itsekehusi olevan pelkkää konsulttipuhetta.
   
 21. Askaisten Visa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joidenka paita on ollut päällä
  Lainaus:
  Vastaan sinulle arvon palstaveli aluksi kuten aiemminkin olen vastannut:
  "Jos luet viestejäni niinkuin tunnet lukevan, niin silloinhan vika lienee lukijassa vai tuleeko sinulle sellainen tunne, että itse olisitkin muita kirjoittajia huonompi tai tietämättömämpi? Keskustelupalstalla? Se ei missään nimessä ole tai ole ollut tarkoitukseni."

  Ja tottakai, voinhan olla oikeasti Ronkaisen Pena, leipäkonsulentti Halikosta vailla mitään jääkiekkotaustaa tms, mutta sillä ei liene merkitystä tällä palstalla.

  Mutta jos haluat itse avautua ja lähettää vaikka lisäkysymyksiä, voit tehdä sen yksityisviestillä, mutta haluaisin siihen liitteeksi uimakandidaatin (tai -maisterin) todistuksesi + kopion lentolupakirjasta. Ja kuva ois kiva, mutta ei pakollinen. Vastaan varmasti kysymyksiisi. En muuten olekaan koskaan pyytänyt keneltäkään privaattia...alkoi heti jännittää ja odotan kiihkeästi.

  Itseänikin nimittäin kovasti kiinnostaisi tietää, kuka on lintu ja kuka kala. No ok, olet oikeassa. Ei kyllä sitten kiinnosta pätkääkään.

  Toivon, että Suosikkimainen treffipalstatyyli linkittää tämän viestini edes löyhästi ketjun aiheeseen, jota muuten etsiskelin sinunkin viestistäsi.
   
 22. Askaisten Visa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joidenka paita on ollut päällä
  Lainaus:
  Vähän samanoloinen huoli on tuosta kaikkoamisesta. Ei ole helppoa edes A-junnujen kärkipelaajan nousu Mestisjengiin, kun joskus sakkaa jo Suomi-sarjassa. Saati jos puhutaan A-junnujen rivipelaajasta, joka on pelannut A:ssa jo 3-4 vuotta.

  Toinen ongelma saattaa olla mustasukkainen valmentaja/seura, joka ei uskalla päästää 3-5 "yli-ikäistä" pelaajaa miesten peleihin, sillä pelkona on oman joukkueen heikko menestys. Käsitääkseni kuitenkin pelaajan kehityksen pitäisi mennä valmentajan edun edelle?

  Kolmas probleemi saatta olla johtohenkilöiden, managerien, valmentajien yms, vaihtuminen seuroissa, sillä osa vaan on varustettu mentaliteetilla:
  Kaikkihyvä mulle/meille! (En nyt välttämättä tarkoita tämän hetken toimijoita, vaan vaikkapa 4 vuoden kuluttua...)

  Mielenkiinnolla odotan ensimmäisiä suuntaviivoja seurojen välillä, sillä helppoa se ei tule olemaan, eikä selän takana puhumiselta tulla välttymään.
  Tässä varsinkin, olisin enemmän kuin mielelläni väärässä.

  Toivottavasti illan mediatilaisuus luo ainakin jollain tasolla uskottavan kivijalan hyvälle yritykselle.
   
 23. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Voi vittu.

  Siinäpä ne päällimmäiset ajatukset juuri tällä hetkellä. Piiruakaan syvällisempää analyysia ei pitkän linjan toverilta juuri nyt irtoa, ja jos tuo nyt sitten tulkitaan merkityksettömäksi one-lineriksi, niin siitä vaan. Antakaa kakkua, saatana.
   
 24. Oadie Jäsen

  RIP TUTO HOCKEY! Farmihan sieltä taisi putkahtaa vai ymmärtääkö joku muu alla olevan uutisen toisin? Aittolahan omassa puheenvuorossaan korostaa TUTO:n olevan vain kasvattajaseura. Kiitos ja näkemiin, kun tämän kauden kortti kulutettu. Tosin ihan aikaisempaan malliin jaksa enää tälläkään kaudella käydä.

  http://www.ts.fi/urheilu/694044/TPS+Tuto+ja+Indians+kehittamaan+turkulaista+jaakiekkoa
  http://www.jatkoaika.com/Uutiset/turkulaiset-seurat-aloittavat-pelaajayhteistyön/162287

  Linkit vievät TS:n ja Jatkoajan TUTO:n itsenäisyyden tuhoavaan uutisointiin.
   
 25. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lainaus:
  TUTO on kasvattajaseura, minkä tavoite sen toimitusjohtajan suurien puheiden mukaan on Liigassa. Mielenkiintoinen yhtälö.