TUTO Hockey kaudella 2013–2014

  • 404 919
  • 1 260

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pakisto on ollut isojen muutoksien kohteena. Kiekollisen johtavan pakin paikka on hiukan auki,
Voisiko Janne Pälve vastata tähän huutoon. Viime vuonna 44 peliä A-junnuissa ja 43 pistettä. Ennen Turkuun tuloaan veti koko kesäkauden ja European Trophyn miesten mukana. En ole Mestistä paljon seurannut, joten en tiedä miten tällaiset "raakileet" siellä menestyvät. European Trophyssä pysyi kohtuullisesti pelissä mukana. Siinä vauhdissa hänellä ei ollut kyllä kiekolliseen peliin mitään annettavaa. Miten pojalla on lähtenyt Turussa liikkeelle?
 

Isopappa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey
VVV

Itse en ole kyllä Rautajoessa ainakaan vielä nähnyt niin paljon positiivista kuin useimmat täällä. Tämän hetken joukkueessa sijoittaisin kaverin toistaiseksi ynnä muut gategoriaan.

Sen sijaan yhden pelaajan otteita on ollut kyllä ilo seurata. Nimittäin jos vertaa Vidgrenin harjoitusotteluiden esityksiä viime kauteen niin ero on valtava. Ja nimenomaan posiitiiviseen (luojan kiitos) suuntaan. Jostain Tony on saanut kyllä hemmetisti kesän aikana rauhallisuutta ja varmuutta otteisiinsa. Syötöt napsuu lapaan ja hyökkäys sinisellä ei ole ollut viimekauden kaltaista paniikkia ollenkaan. Olkoonkin että kyse on ollut vasta harkkamatseista. Toivottavasti sama trendi jatkuu ja miksi ei jatkuisi. Tämä joukkue tarvitsee pärjätäkseen nimenomaan pelaajia jotka ottavat isoja harppauksia eteenpäin ja siihen hommaan on kyllä oikea valmentaja joten uskoa löytyy.

Niin.. Ja se ykkös sentteri vielä jostain. Kiitos :)

Ykkössenteri palasi Tutoon. VVV kertoo harjoitelleensa kovaa ja on valmis heti pelamaan. Nyt kausi voi alkaa. Kiitos TUTO!
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Ykkössenteri palasi Tutoon. VVV kertoo harjoitelleensa kovaa ja on valmis heti pelamaan. Nyt kausi voi alkaa. Kiitos TUTO!

Kyllä nyt lämmittää mukavasti sydänalaa, kun saatiin Vilsu takaisin joukkueeseen. Ykkössentterin tontti on tosiaan nyt täytetty, ja ykköskenttäkin on taas ihan eri näköinen kun VVV ja Antti Virtanen pääsevät taas pelaamaan parivaljakkona. Tähän sitten vielä toiselle laidalle joku vähän fyysisempi kaveri tuomaan tilaa ja parkkeeraamaan maalin eteen, niin hyvältä näyttää. Kenties Rundgren tai Rautajoki voisi kokeilla ykkösen laidassa tässä roolissa?

Jos Honka vielä kauden aikana kuntoutuu, niin sittenhän TuTolla olisi peräti kolme kovaa sentteriä, ja laidalle sijoitettu Hakulinen vielä villinä korttina.

Vainiolan tulo mukaan nosti TuTon osakkeita Mestis-rankingissa kyllä selvästi. Kaksi ensimmäistä ketjua pärjäävät vertailussa ihan minkä tahansa muun Mestis-kärkijoukkueen kanssa, pakisto vaikuttaa viime kautta lupaavammalta (kenties siellä joku jopa osuisi maaliin) ja maalissa Tommi Virtanen on edelleen betonia. Kun tietää vielä sen, että fyysisen kunnon puutteesta eivät Ikan joukkueet yleensä kärsi (viime vuonnahan taisi puhti loppua pudotuspeleissä), niin mahdollisuudet ovat vaikka mihin.

Toki Jukurit, Sport ja KooKoo saavat kantaa ensisijaiset suosikin paineet, mutta TuTonkin kohdalla saa täysin realistisesti unelmoida korkeasta loppusijoituksesta kauden päätteeksi. Paineita ei samalla tavoin ole, mutta olisihan se hienoa, jos tämä porukka menisi tappiin asti, Ika kuittaisi toisen Mestis-mestaruuden ja rahamiehet ja taustayhtiö rykäisivät valuutat kasaan liigalisenssiä varten. Kuten sanottua, edellä mainittu kolmikko on edelleen ennakkosuosikki, ja nousupaineet ovat heillä, mutta TuTolla on hyvät saumat mustan hevosen rooliin.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
No peevele soikoon.....nyt en tiedä mitä sanoisi. Sunnuntai iltana katsoin veikkauksen sivuilta, että 128 ja nollat ei siellä näy. No se oli yksi haave ja toive.

Nyt avatessani koneen en odottanut mitään ja tällainen uutinen odotti. Vainiola sittenkin meille. Nyt on pullat hyvin uunissa ja joukkoe kasassa.

Voisi odottaa nyt että meillä on jo oikeasti kohta neljäkin kentällistä, jotka voivat tehdä tulosta.

Ja mitähän tapahtuisi jos naapuri ei Famularea kiinnitä, niin olisiko TuTo vielä häntäkin ottamassa kaikesta sanomisesta huolimatta ? No nyt meni taas kirjoitukseni alkupuolen haaveet ja toiveet tähän loppuun ja tulos lienee sama kuin kirjoituksen alussa. Piru vie...lisätään tähän vielä Kipru :-)
 

Chiquita

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO
Piru vie...lisätään tähän vielä Kipru :-)

Ei paskempi veto! :D

Vaikka taitaakin omistaa Tepsin osakkeita maksimimäärän, joita saa omistaa jollei ole Koivu, voisi taskunpohjalta löytyä vielä säästöjä joilla saisi kivan nelosketjun kasattua.

Ei siinä mitään. Hieno kausi tulossa. Näyttäisi tuo Raision rajalla pelaava seurakin saaneen hankittua sen tasoisen joukkueen, että ehkä viitsii jonkun Lukko-matsin mennä katsomaan.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
McTorso kirjoitti:
Voisiko Janne Pälve vastata tähän huutoon. Viime vuonna 44 peliä A-junnuissa ja 43 pistettä. Ennen Turkuun tuloaan veti koko kesäkauden ja European Trophyn miesten mukana. En ole Mestistä paljon seurannut, joten en tiedä miten tällaiset "raakileet" siellä menestyvät. European Trophyssä pysyi kohtuullisesti pelissä mukana. Siinä vauhdissa hänellä ei ollut kyllä kiekolliseen peliin mitään annettavaa. Miten pojalla on lähtenyt Turussa liikkeelle?

Pälve on selvästi todella lupaava pelaaja, mutta tuskin heti pystyy ihmeisiin. Hiukan kun pääsee joukkueeseen ja pelitapaan paremmin sisälle niin uskoisin että pystyy lunastamaan vielä ison roolin. Kaikki tulee ajallaan jos vain jaksaa tehdä työtä, uskoo tulevaisuuteen ja omaa riittävän suuren potentiaalin.

Päivän paras uutinen kuitenkin on Vainiolan paluu. Täytyy myöntää, että itse olin jo toivosta luopumassa, mutta hyvä näin. TuTon paras pistemies kahdelta viime kaudelta muodostaa epäilemättä Virrun kanssa yhden Mestiksen vaarallisimmista tutkapareista ja selkeyttää TuTon palapeliä paljon. Kolmannen lenkin paikka ketjussa on vielä hiukan auki, mutta nyt Ikalla on todella hyvät palikat rakennella ketjuja. Kilpailu 3-4 ketjun pelipaikoista tulee olemaan varmasti todella kovaa, mutta ykköseenkin lienee tarjolla mahtavia näyttöpaikkoja monille. Paperilla joukkue näyttää varsin hyvältä ja lupauksia antavalta. Ikalla on nyt myös selvästi mahdollisuudet roolittaa ketjuja vahvasti jos haluaa. Materiaali riittää hyvin vahvan energia tai puolustus trion luomiseen.

Näkisin ketjut tällä hetkellä seuraavasti:

A.Virtanen-Vainiola-Palonen/Rautajoki/Honka
Manelius-Vidgren

Hakulinen-Pulliainen-Keinänen
Pälve-Ruikka

Pitkänen/Rutanen-Salmivirta-Honka/Rautajoki
Jortikka-Lehtonen

Pitkänen/Mäkinen-Kokkonen-Heinimäki/J.Virtanen
Kuusisto-Hämäläinen

Rundgren-Ruotsalainen-Lehtinen

T.Virtanen
Meriläinen
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen

Olipas kiva yllätys kun tulin töistä ja avasin netin vain katsoakseen jos huomista peliä hehkutetaan jo, mutta täällä luurasi aivan toisenlainen yllätys. Luulin että tämä meni jo TUTOn kannalta ohi, mutta helkkari senttän: Tervetuloa kotiin Ville-Vesa. Tämä nosti kyllä meidän osakkeita rutkasti ja kun ajatellaan että meillä on vielä Juuso Honka tulossa niin hyvältä näyttää taas. Jos Honka on niin kova pelaaja kuin väittävät niin ehkä hänet voitaisi istuttaa sitten Vilsun ja Virrun viereen. Ja ajatelkaa kolmosketju missä pelaa Salmivirta, Palonen ja Pitkänen/Rutanen. Tulee melkein hikiseksi.
Oli miten oli, niin Vilsun tulon jälkeen joukkue on valmis ainakin syyskauteen. Kiitos TUTO ja yhteistyökumppanit tästä...ja Vilsulle myös tietenkin. Tästä se lähtee!
 

Toveri-76

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey
VVV

oijoijoijoijoi!!!!

Tämä on melkein liian hyvää ollakseen totta! Mielestäni ansaitsisi isosti tuoda esille ne yhteistyökumppanit, jotka tekivät tämän mahdolliseksi. TuTon osakkeet nousivat entisestään reippaasti. Huonosti ei ollut asiat toissapäivänäkään, mutta Ville-Vesan paluu Marli-areenalle on hunajaa korville. Virrun ja Vilsun vierelle kolmanneksi sopii kokeilla syyskauden mittaan useampaakin kaveria, jos ei heti löydy täysin sopivaa. Itse edelleen liputtaisin ja testaisin Rundgrenia ja Rautajokea. Ovat ollee energisiä ja ahnaita harjoituspeleissä. Erityisesti Rautajoessa sanoisin olevan annoksen Famulare-tyyppistä fyysisyyttä ja röyhkeyttä. Jos ei sitten taidot ihan riitä niin monta muutakin hyvää miestä siellä on tyrkyllä ykköseen kokeilemaan. Ja edelleen Palonen vois olla myös hyvä mies tässä. Ei niin taitava, mutta tekee hyvällä asenteella paljon töitä ja jos vaikka viime pelin onnistuminen olis vienyt isoimmat onnistumispaineet.

Mielestäni on oikein, että nämä nuoret tulevaisuuden lupaukset saavat nyt ensin aloittaa isojen miesten peleissä siellä 3. - 4. kentissä, jolloin voivat väläytellä osaamistaan ilman liian suuria odotuksia ja paineita. Voisi olla nuoren miehen kehitykselle turmiollista, jos ei kykenisi heti vastaamaan omiin, seuran ja kannattajien odotuksiin.

Kaiken kaikkiaan tasapainoinen (ja tasapainoisempi kuin viime vuonna) joukkue on kasassa ja terävintä kärkeäkin löytyy. Kolmos- neloskentätkään eivät ole mitään jarrukenttiä, vaan pystyvät myös ratkaisuihin.

Malttaako tässä mennä lainkaan nukkumaan vai pitäiskö lähteä jo hallille? Olis ainakin ensimmäisenä lunastsamassa ilmaiset HK:n nakit. :)
 

Toveri-76

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey
Laituri - David Stach

Tässä olis muuten just vapautunut pätevän oloinen laituri esim. Virrun ja Vilsun rinnalle: TÅ¡ekkipeluri Stach lähtee Lukosta - SM-LIIGA - 10.09.2013 - Uutiset - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

Viime kaudella kävi parin ottelun verran pelaamassa TuTossa ja teki muistaakseni ainakin yhden nätin ylämummomaalin ja oli muutenkin liukkaan oloinen laituri. Millainenkohan hintalappu on? Saattaa vaan olla TuTon ja yhteistyökumppanienkin budjetit nyt käytetty. Mut jos sais halvalla... :)
 

Manray

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey
Jatketaan vielä samaa HEHKUTUSTA! Kun katsoo tuota TOSIASIAN kenttäkoostumusta, niin voi olla että meillä on kohta 3-4 ratkaisukykyistä kentällistä. Toisin sanoen joukkue vaikuttaa NYT mielestäni vähintään viime vuoden tasoiselta, jos ei jopa Paremmalta. Lisäksi valmennus ja joukkueen johto ovat sysänneet paineet täysin muille, joten kuka tietää miten vapautunut ja menestyksekäs kausi on tiedossa.
 

Manray

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey
Millainenkohan hintalappu on? Saattaa vaan olla TuTon ja yhteistyökumppanienkin budjetit nyt käytetty. Mut jos sais halvalla... :)

Liiga on auennut, mikä varmasti saa aikaan ajatuksia seuran rahoittajissa. Kuka tietää mitä keväällä tapahtuu! Nyt ainakin on VVV:n hankinnan jälkeen saatu aikaan sellainen kokoonpano, ettei nousulle tarvitse sanoa EI jo ennen kauden alkua.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Kova kiinnitys taas TuTolta. Wiikman kärsi viime kaudella motivaatiopuutteesta ja otteet oli sen näköisiä. Tosin Saattoivat johtua pitkälti tulehtuneista väleistä Ipan valmennuksen kanssa, jonka takia vaihtoi maisemaakin. Ehdottomasti kova kiinnitys kuitenkin ja parhaillaan maailmanluokan maalivahti tähän sarjaan.
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Kova kiinnitys taas TuTolta. Wiikman kärsi viime kaudella motivaatiopuutteesta ja otteet oli sen näköisiä. Tosin Saattoivat johtua pitkälti tulehtuneista väleistä Ipan valmennuksen kanssa, jonka takia vaihtoi maisemaakin. Ehdottomasti kova kiinnitys kuitenkin ja parhaillaan maailmanluokan maalivahti tähän sarjaan.

Toivotaan että Wiikmanilla on sekä motivaatio ja vire kunnossa. Kauhulla muista viime kauden maalivahtilaina Simon "Minäensaarantapalloakaankiinni" Nielsen.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Wiikman pelasi SaiPassa viime kaudella mun mielestä hyvän jakson. Huippuveskari muutoin mutta tasaisuus uupuu. Lähtökohtaisesrti Mestikseen kovan tason kaveri mutta toki nyt on kyse vain viikon tuurauskeikasta.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Tämä maalivaahtitilanne hiukan nyt heikentää ehkä tulevaa ottelua. Ihan heiitämäälä ei monikaan istu joukkoeiden peliin, mutta toivotaan nyt parasta.

Sen tämä kyylä nyt toi esiin, että vain yhteen maalivaahtiin luotetaan. Onko se nyt niin, että palaajalistalla meillä on kaksi maalivaahtia. mutta toista vain käytetään. Jos siis tulee jatkossa loukkaantuminen tai muu syy, että betoni ei ole kentällä, niin aina puhelin kuumksi ?

No joo, onhan tämä kauden eka ottelu ja kaikille on tärkeätä saada hyvä alku alle. Mutta hei ! Tärkeitä otteluja tulee jatkossakin. Ei siis kiitos niitä pikalainoja pitkin kautta. No nyt jotain ja sitten hallille.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Wiikmanilta hieman epävarma matsi, tosin TuTo pelasi melkoisen heikkoa alivoimaa tänään. Maaleista osa olisi kyllä ollut otettavissa, mutta voitto tuli kuitenkin kotiin tiukassa paikassa, joten hyvä näin. Toivoisin kyllä TuToon tilannetta, jossa kakkosmaalivahti saisi oikeasti pelatakin jos Tommi Virtanen ei pelaa.

Ikakin taitaa kuulua Tamin tavoin "ykkösvahti pelaa kaiken"-koulukuntaan, mutta kun näitäkin tilanteita tulee, jolloin ykkösvahti ei pysty pelaamaan. Ja nyt kun Mestiksen runkosarjaa ja pudotuspelejä pidennettiin, niin pakkohan joka joukkueessa on olla kakkosvahti, joka saa vähintään noin kymmenkunta matsia alle, ellei enemmän. Maksimillaan kausi voi kuitenkin kattaa sen 77 matsia, ei sellaista määrää pelaa yksinään kukaan. Miikka Kiprusoff taisi NHL:ssä pelata maksimillaan 76 matsia, mutta eipä kukaan Mestis-vahti ole Miikka Kiprusoff.

Joko Meriläiselle reilusti luottoa ja pelejä alle, tai sitten kakkosmaalivahdiksi mies, jota voi peluuttaa ja jota myös peluutetaan. Tomas Kralin hankinta oli minusta hyvä idea, minkä takia olinkin lievästi pettynyt kun Kral ei sitten jatkanutkaan. Siinä olisi ollut mitat täyttävä kakkosvahti, joka olisi voinut pelata hyvinkin vähintään neljäsosan runkosarjamatseista.

Hieno oli kyllä tänään katsella itse peliä ja saada tämäkin kausi virallisesti käyntiin runkosarjapelien osalta. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti, vaikka tosiaan alivoimapelaamisessa on tekemistä ja ylivoimapelissäkin hiomista. Mutta onhan tässä kautta jäljellä, vielä 55 runkosarjapeliä ennen kevään jatkopelejä.
 
Wiikmanilta hieman epävarma matsi, tosin TuTo pelasi melkoisen heikkoa alivoimaa tänään. Maaleista osa olisi kyllä ollut otettavissa, mutta voitto tuli kuitenkin kotiin tiukassa paikassa, joten hyvä näin. Toivoisin kyllä TuToon tilannetta, jossa kakkosmaalivahti saisi oikeasti pelatakin jos Tommi Virtanen ei pelaa.

Ikakin taitaa kuulua Tamin tavoin "ykkösvahti pelaa kaiken"-koulukuntaan, mutta kun näitäkin tilanteita tulee, jolloin ykkösvahti ei pysty pelaamaan. Ja nyt kun Mestiksen runkosarjaa ja pudotuspelejä pidennettiin, niin pakkohan joka joukkueessa on olla kakkosvahti, joka saa vähintään noin kymmenkunta matsia alle, ellei enemmän. Maksimillaan kausi voi kuitenkin kattaa sen 77 matsia, ei sellaista määrää pelaa yksinään kukaan. Miikka Kiprusoff taisi NHL:ssä pelata maksimillaan 76 matsia, mutta eipä kukaan Mestis-vahti ole Miikka Kiprusoff.

Joko Meriläiselle reilusti luottoa ja pelejä alle, tai sitten kakkosmaalivahdiksi mies, jota voi peluuttaa ja jota myös peluutetaan. Tomas Kralin hankinta oli minusta hyvä idea, minkä takia olinkin lievästi pettynyt kun Kral ei sitten jatkanutkaan. Siinä olisi ollut mitat täyttävä kakkosvahti, joka olisi voinut pelata hyvinkin vähintään neljäsosan runkosarjamatseista.

Hieno oli kyllä tänään katsella itse peliä ja saada tämäkin kausi virallisesti käyntiin runkosarjapelien osalta. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti, vaikka tosiaan alivoimapelaamisessa on tekemistä ja ylivoimapelissäkin hiomista. Mutta onhan tässä kautta jäljellä, vielä 55 runkosarjapeliä ennen kevään jatkopelejä.

Kaikki Sportin maalit tulivat YV:lla, toki kaikki laukaukset ovat otettavissa.
Mielestäni ihan ok esitys ja ei pahempia sekoiluja puolustuksen kanssa.

Onhan tuossa yhden veskarin peluutuksessa omat riskinsä, mutta Petri Koivisto pelasi kaudella 2007-08 yhtä lukuunottamatta kaikki Tuton pelit. Tuloksena mestaruus.

Toki aikamoinen "luottamuksenosoitus" Kimmo Meriläiselle, mutta Ismo Lehkonen ei olekaan kuuluisa sosiaalikiekosta. Ja eihän kukaan meistä tiedä, vaikka Meriläisellä olisi joku vamma, joka estää maksimaalisen pelaamisen, muttei harjoittelua. Vai tietääkö? ;)

Toivotaan kuitenkin Tommille pikaista paranemista.
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Olipahan hieno voitto eilen ja hyvä että Wiikman sai voiton ja suhteellisen hyvän pelin alle. Ei ollut Miikalla ihan paras mahdollinen valmistautuminen otteluun: Koko yö bussissa, treenit, pitkät päiväunet ja ottelu siihen päälle.

Ja joukkueen peli olikin yllättävän hyvä tässä vaiheessa. Silmiin pisti koko puolustus (varsinkin Ruikka, Vidgren ja Lehtonen olivat hyvällä pelipäällä), akseli Vainiola-A.Virtanen, Tuke Pulliainen, Juhamatti "Ironriver" Rautajoki, Kokkosen maali (vihdoinkin) ja Juha Virtanen (teki kyllä helvetisti töitä läpi ottelun).

Tästä on hyvä jatkaa.

Ja suuret kiitokset koko joukkueelle vielä että jaksoivat tulla moikkaamaan meitä faneja kulmapubiin heti ottelun jälkeen. Me fanit arvostaa tällaiset!
Pieni miinus ukolle joka ääneen kritisoi Wiikmania koko joukkueen ja fanien edessä. Onneksi Miika ei ollut paikalla. Oli jo tarpeeksi nolo tilanne. Hyvin kapteeni Virtanen kumminkin pelasti tilanteen ja sanoi että Miika teki parhaansa ja ei voinut maaleille mitään.

E. Ai niin joo. AV pitäisi saada kuntoon, ja nopeasti. Mutta sen Ika lupasi jo laittaa kuntton lehdistötilaisuudessa ottelun jälkeen.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Onhan tuossa yhden veskarin peluutuksessa omat riskinsä, mutta Petri Koivisto pelasi kaudella 2007-08 yhtä lukuunottamatta kaikki Tuton pelit. Tuloksena mestaruus.

Toki näinkin, mutta mestaruuskaudella runkosarjapelejä oli 45, nyt niitä on 56. Siinä on +24,44% korotus ottelumääriin eli yli neljännes enemmän matseja. Plus tietysti mahdolliset pudotuspelit, joiden maksimimäärä on nykyisin 21, mestaruuskaudella selvittiin muistaakseni 11 ottelulla.

Kun ottelumäärät kasvavat selvästi, niin pelaava kakkosvahti on mielestäni selviö. Vaikka olisi kuinka himotorjuja, niin pitkän ja raskaan kauden aikana olisi valmentajankin tajuttava, että välillä voi pistää ykkösveskan lepovuoroon ja jättää esim. joltain pidemmältä vierasreissulta kokonaan kotiin, jotta tämä on sitten taas levänneenä kovemmassa iskussa.
 
Toki näinkin, mutta mestaruuskaudella runkosarjapelejä oli 45, nyt niitä on 56. Siinä on +24,44% korotus ottelumääriin eli yli neljännes enemmän matseja. Plus tietysti mahdolliset pudotuspelit, joiden maksimimäärä on nykyisin 21, mestaruuskaudella selvittiin muistaakseni 11 ottelulla.

Kun ottelumäärät kasvavat selvästi, niin pelaava kakkosvahti on mielestäni selviö. Vaikka olisi kuinka himotorjuja, niin pitkän ja raskaan kauden aikana olisi valmentajankin tajuttava, että välillä voi pistää ykkösveskan lepovuoroon ja jättää esim. joltain pidemmältä vierasreissulta kokonaan kotiin, jotta tämä on sitten taas levänneenä kovemmassa iskussa.

Olen eri mieltä peluuttamisesta. Ykkösvahti pelatkoon, jos peli kulkee ja itse jaksaa.
Ja tulihan Tommille jo yksi peli huilia ;)
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Olen eri mieltä peluuttamisesta. Ykkösvahti pelatkoon, jos peli kulkee ja itse jaksaa.
Ja tulihan Tommille jo yksi peli huilia ;)

Eri mieltä saa toki olla, muutenhan nämäkin palstat olisivat hyvin suppeita.

Tasaisempaa vahtien peluuttamista puolustaa myös se, että siirtoikkunan sulkeutumisen jälkeen onkin sitten sormi suussa, jos se joka matsin pelannut ykkösvahti telotaan kesälomakuntoon 1. helmikuuta tai jos ykkösveskari ei ole pudotuspeleissä pelikuntoinen. Toki kakkosvahdin kanssa pelaaminen on aina huonompi tilanne kuin ykkösvahdin kanssa, mutta jos kakkosvahti ei ole pelannut ollenkaan koko kauden aikana tai on torjunut pari hajapeliä siellä täällä, niin tilanne on hyvin heikko.

Tulihan nyt Tommille yksi peli huilia - mutta silti Kimmo Meriläiseen ei luotettu tarpeeksi, jotta hän olisi voinut pelata. Kakkosvahti, jolle ei anneta luottoa edes kauden alussa ykkösvahdin ollessa sairaana on vähän ongelmallinen kakkosvahti. Vähintäänkin kaipaisin kakkosvahtia, joka pääsee kentälle silloin kun ykkönen on poissa.
 

Chiquita

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO
...+24,44% korotus ottelumääriin eli yli neljännes enemmän matseja.

Sori, mutta joku näihin aina puuttuu...

Olkoon nollapostaus tällä kertaa minun. 24,44% on alle yksi neljäsosa (25%) ja neljäsosa on luonnollisesti vähemmän, kuin kolmasosa 33,33%... Muuten olen kyllä samaa mieltä. :D Hiivin taas hitaasti ulos...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös