Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

TUTO Hockey 2018–2019

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana mrkrw, 08.03.2018 klo 19.43.

 1. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Juusela ei saa Liigassa tehollisesti mitään aikaan. Jos Ässien sairastupa kohta tyhjenee niin joutaa takaisin TuToon, ehkä Mestiksessä alkaa taas verkko heilumaan...
   
 2. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  T
  Lainaus:
  Ehkä tai sitten hän on Ässissä taantunut ja eikä verkkoi heilu enää Mestiksessäkään. Matias Lehtonen ei tänään mahtunut Tapparan kokoonpanoon, mutta iloitaan siitä, että hän on päässyt liigaan. Lehtosta olisi kylläkin tänään tarvittu Kupittaalla. Paljon oli TuTon hyökkääjillä vauhtia ja yritystä, mutta laukaukset menivät joko kohti maalivahtia tai ohi. Ylivoimapeli oli huonoa ja tuloksetonta. Joukkue tarvitsisi Rouhiaiselle ja Lehtoselle korvaajat, mutta niitä on kai turha odottaa. Positiivista oli taas kerran Pohjanoksan hyvä peli. Koska Aittola myy hänet liigaan vai eikö Julle halua lähteä kesken kauden.
   
 3. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Lehtonen oli tänään Kupittaalla. Käsi kantositeessä.
   
 4. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tappio tuli, mutta hyvä peli oli muutoin. Itseltä jäi eka erä näkemättä, kun oli pienen tytön 1 vuotis synttärit. Toisessa erässä TUTO oli mielestäni juuri tutun vahva. En usko, että tuossa heti Lehtosen lähtöön voisi syytä laittaa. Ei vaan pomppinut. Hyvä oli vastustajan molari ja Pohjanoksa myös. TUTO ei ihan kaikkiin Annusen pudottamiin kiekkoihin ehtinyt ja oli myös niitä suoraan logoon ja ohivetoja myös. Kolmas erä lässähti jotenkin, kun peliaikaa oli vielä runsaasti. Oisko ollut vielä 12 minsaa jäljellä. Nyt en kyllä osaa tai muista, mitä siinä sitten tapahtui. Onnistuiko Hermes vaan se pelin jarruttamaa ja TUTO ei löytänyt enää uutta keinoa? Ei tässä mielestäni mitään hätää vielä ole. Hyvä putki kuitenkin alla ja yksi tällainen 0-1 tappio ei maailmaa kaada.
  Ja jos Juusela ei kelpaa Ässille, niin tervetuloa vaan. Oli jo lyhyellä visiitillä hyvä Timin kanssa.
   
 5. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Pienellä peliajalla lähinnä nelosessa 13 peliä ja 0+1 ei ole ihan sitä mitä viime kaudella Mestiksessä 24 maalia tykittäneeltä odotettiin. Lisäksi Juusela on isokokoinen vankka voimahyökkääjä mutta nopeus ei Liigassa riitä taklauspeliin ja erittäin harvoin on päässyt rymistelemään
   
 6. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Lainaus:
  Pienellä roolilla ja peliajalla luonnollisesti tehotkin tippuvat, mutta olisin tosiaan itsekin enemmän Juuselalta odottanut. 21 laukauksesta 0 maalia ei ole ihan sitä Juuselaa mitä viime kaudella TuTossa nähtiin. Joskus voi tulla apina selkään tai muuten vain olla pienestä kiinni, mene ja tiedä. Aika samoissa lukemissa Juusela kuitenkin Ässien nelosessa on vedellyt kuin ketjukaverinsakin. Esimerkiksi edeltäneen marraskuun pelien osalta Juusela näyttäisi keränneen ketjussa ainoan tehopinnan ja omasi parhaan +/- lukeman. Juusela olisi kyllä tervetullut lisä TuToonkin.
   
 7. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Näinhän se on. Mutta toisaalta onhan TuTon junioritoiminta, ehkä Lehkosen ensimmäistä aikakautta lukuunottamatta, ollut aina harrastelijoiden puuhastelua. Ja silti sieltä nousi viime vuosikymmenen loppupuolelle asti pelaajia omaan edustusjoukkueeseen, ja monia paljon pidemmällekin. Aika moni niistä urallaan pitkälle päässeistä tutolaisista on sanonut, että pelasi junioreissa TuTossa juuri siksi, koska se ei ollut niin ammattimaista, ja siellä pääsi pelaamaan käytännössä niin paljon kuin halusi. Toki ajat ovat muuttuneet tässäkin.
   
 8. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  MItes tuo McLean on 3 peliä pelannut esim. onko tarpeeksi liikettä jaloissa? Tilastoissa vain yksi syöttöpiste. Tälläisen kaverin pitäisi takoa vähintään pinna-per-peli jos haluaa sopimuksen jostain isommasta sarjasta.
   
 9. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Väkisinkin on Porissa alettava miettimään sitä, millaisella kokoonpanolla kevät pelataan. Jos ei voittoputkea tule nopeasti, niin jollain tavalla Ässät tulee suljetun liigan riemuja hyödyntämään. Tarkoittanee siis sitä, että ensisijaisesti pyritään pääsemään eroon sellaisista pelaajista, jotka tienaavat paljon eivätkä ole jatkamassa Ässissä tämän kauden jälkeen. Juusela ei tähän kategoriaan kuulu, mutta siinä samalla on sitten mietittävä se vähimmäismäärä pelaajia, joilla kausi saadaan rämmittyä jollain tavalla loppuun. Tärkeintä on pitää ne pelaajat, jotka kuuluvat myös seuraavan kauden suunnitelmiin. Lisäksi sitten kokoonpanon täytteenä junnuja ja edullisia kavereita, joihin Juusela oletettavasti lukeutuu. Mutta nyt varmaan odotellaan ainakin jonkun aikaa ns. lopullista sinettiä ja sen jälkeen alkavat vasta ynnäämään pelaajapolitiikkansa yhtälöitä.
   
 10. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Juusela ei hetkeen tule TuToon tai minnekään muuallekaan. On loukkaantunut ja arvio paluusta on 3-5 viikkoa
   
 11. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Kolme peliä pelannut, mutta pitkä aika ennen sitä taisi olla pelaamatta. Hieman taitaa vielä olla hakusessa hommat. Toisaalta edellinenkin kausi oli jo hieman hiljaisempi, mutta taisi syynä olla ketjukavereiden vaihtuminen. Voi siis olla, että vaatisi vierelleen tietyn tyyppisiä pelaajia. Odotukset oli minullakin heti liian kovat, mutta katsotaan josko ottekukohtainen sopimus jatkuu ja mitä jatkossa tapahtuu.
   
 12. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Riittääkö McLeanin vauhti? Sehän tässä isoin kysymys on, pää ja kädet ovat tunnetusti kunnossa joten niistä ei homma jää kiinni
   
 13. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tänään odotettavissa varmaan tasainen peli jälleen. Nickerson on pois kymppitilin takia. Kurtis jälleen mukana ja saapi nähdä joko maalitili aukeaisi hänelläkin. K-Vantaata on yhden ketjun joukkueeksi mainittu, mutta löytyy sieltä muitakin taustalta. Edellinen vastusta heillä taisi olla Hermes, jonka voittivat. Hermes taas vei tiukassa pelissä pisteet TUTO:lta. Aika vähämaalisia pelejä TUTO on pelannut, eikä siinä mitään. Voitto voi tulla vain yhdenkin maalin tekemällä. Molemmissa päissä hyvät maalivahdit, jotka myös peräkkäin maalivahtien torjuntatilastoissa. Tämäkin puhuisi vähämaalisen pelin puolesta.
  Tarkkana saa siten puolustuksessa olla ja hyökkäyspäässä tehokas.
   
 14. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  No nyt oli huonoa esitystä. Kiekon lahjoituksia omassa päässä. Ei tahtoa riittävästi mennä kiekkoon. Maalipaikkoja ei saatu riittävästi, kun syötöt oli mitä olivat.
  Olin kyllä pettynyt nyt tuhon esitykseen.
  No tuosta ei voi kuin parantaa.
   
 15. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Voitko @Eesau_65 kommentoida tuota aikaisemmin kysymääni eli miltä McLeanin vauhti näyttää Mestiksessä? Tuleeko sielläkin kiire vai pysyykö kyydissä mukana?
   
 16. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Kyllä hän mukana pysyy. Eli liike ihan ok. Mutta jotain siitä vielä puuttuu. En oikein tiedä johtuuko kaikki pitkästä tauosta vai onko viimekauden hiljaiselo ollut merkki tästä. Jotenkin jää hieman näkymättömäksi.
  Voi johtua myös ihan ketjukavereistakin.
   
 17. Toveri-76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Lainaus:
  Suomisarja olisi tällä hetkellä oikea paikka. Ei erotu kentältä mitenkään. Paitsi, että taisi olla tänään joka kerta kentällä kun omissa soi. Tarkkasilmäisemmät korjatkoon, jos näin ei ollut.

  TuTo oli toki tänään muutenkin vaisu. Peli oli sekavaa ja halutonta Mäkisen veljeksiä ja muutamaa hetkittäistä valonpilkahdusta lukuun ottamatta. Kolmannessa erässä tultiin tasoihin ansaitusti, mutta onnekkaasti tasoihin ja alkoi näyttää jo hyvältä. Siinä sitten päätuomarikaksikko auttoi K-Vantaata jättämällä viheltämättä Pohjanoksan kaatamisen. Siitä seuranneesta nokkapokasta tietysti tutolaiselle 2+2 ja lohipaidalle 2. Ylivoimalla sitten vantaalaiset johtoon tilanteessa, jossa taisi olla myös maalivahdin häirintää. Pohjanoksa kävi erittäin kuumana tuomareille. Kiroilut kuuluivat yläkatsomoon asti. Tuon maalin jälkeen toverien kasetti hajosi totaalisesti ja vantaalaiset tiesivät, mitä tehdä siinä kohtaa. Lisää löylyä kiukalle ja kolmen pisteen kanssa kotimatkalle, kun tutolaiset lähinnä nahistelivat itselleen lisää jäähyjä viimeiset minuutit.

  Kaksi peliä putkeen kotona ja molemmista tappiot. Viiden pelin voittoputki on enää vain hatara muisto. Muutenkin meininki hallilla on suorastaan mitään sanomaton. Voi olla, ettei tarvitse ihan heti uudelleen mennä.
   
 18. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Ei McLean tuon paremmin Matias Lehtosenkaan kanssa samassa ketjussa pelannut. Ei hän ole ainakaan toistaiseksi ollut minkäänlainen vahvistus.

  Toinen huono peli TuTolta putkeen. Puolustuksessa taas pahoja virheitä, hyökkäyspeli tehotonta ja ylivoimapeli edelleen luokatonta. Vituttaa jo etukäteen tuleva lauantain peli, jos sama paska jatkuu. Tuomarit Virta ja Levänen olivat vielä TuToakin huonompia. Nyt ymmärrän, miksi tuomareilla on nykyään numero selässä. Eihän noin paskasti kukaan kehtaa omalla nimellään viheltää.
   
 19. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Olen nähnyt kolme peliä, joissa Mclean on pelannut. Kyllä tämä oli niistä heikoin. Jotenkin halutonta surffailua. Epätyypillistä pelaamista vahteralehtiseltä pelaajalta. Näillä esityksillä ei kyllä ole antanut työnäytettä rahakaimpiin sarjoihin. Epäilen, että saa sopimusta Suomen sarjoista. Ehkä hänen olisi pitänyt alkaa antamaan näyttöjä heti alkukaudesta. Pelamattomuus näkyy selvästi kaverin pelistä.

  Eilisestä pelistä puhtaat paperit TuTo:n pelaajista saa kyllä hyvin harva pelaaja.
   
 20. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Oletin, että McLeanin tasoinen pelaaja pystyisi tämän päivän Mestiksessä ylivoimalla puhkomaan kenttää syötöillään oli pelituntuma mikä tahansa. No, eipä ole pystynyt. Luistelu on sinänsä ihan hyvää, mutta syöttöjen laatu on paikoitellen karmaiseva, vaihdot liian pitkiä ja jotenkin otteista paistaa ratkaisuhaluttomuus. Onhan hän haastatteluissa toki sanonut haluavansa nimenomaan auttaa nuoria pelaajia eteenpäin, mutta ei kai hän sentään ole joukkueelle ilmoittanut, että voin kyllä tulla pelaamaan, mutta sovitaan niin, että en osallistu maalintekoon. Tuohon päälle kun lisätään vielä ns. Petu Nummelin -ilmiö, eli se että joukkueen nuoriso ei ole samalla aaltopituudella hänen nerokkaiden oivallustensa kanssa, niin eipä sinne tehopistetilastoon voi paljon pongoja kertyä.
   
 21. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tänään näköjään Pohjanoksa on lepovuorossa tai siis kokonaan pois kokoonpanosta. Lonkila maalissa ja Salmenoja varalla. Nyt pitäisi kyllä tukea maalivaahtia ja samalla kyllä saada hyökkäyspäässä tehoja aikaiseksi. Pohjanoksa on kuitenkin pystynyt korjaamaan puolustuspään virheitä ja antamaan joukkueelle mahdollisuuden voittoon. En sano etteikö Lonkila myös voisi sellaiseen pystyä, mutta on vielä kysymysmerkki. Toivotaan parasta.
   
 22. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tänään saatiin kuin saatiinkin 3 pinaa taas palakkariin ja noustiin sarjassa TOP-3 sakkiin. Ketterä oli varsin sitkeä vastus. Vieraiden maalissa Kaarlehto oli myös hyvässä iskussa, joskin hieman hermostuneen oloisesti välillä pomputteli kiekkoja. TuTo maalissa Pohjanoksa ei joutunut läheskään niin kovaan kiekkosateeseen, mutta teki ne muutamat tärkeät pelastukset, millä TuTo lopulta nousi voittoon.

  TuTon pistenikkariksi nousi tänään Timi Lahtinen tehoilla 2+1. Lahtinen tuntuu löytäneen taas vahvuutensa ja tulosta tulee. Seuraavaksi onkin sitten vuorossa aika harvinainen maaottelu Tomek Valtosen johtamaa Puolan maajoukkuetta vastaan. Todella mielenkiinnolla odotan kyseistä kamppailua.
   
 23. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lähes 40 miljoonan asukkaan Puolan jääkiekkomaajoukkue sai tänään todeta TuTon olevan heitä hieman edellä. Peli oli kokonaisuutena aika tasainen ja viihdyttävä. Puolalla oli joitain varsin näppärän oloisia pelureita, mutta kaikki eivät yltäneet mielestäni ihan fyysisesti ja taktisesti TuTon pelaajien tasolle. Mitä pidemmälle peli meni niin sitä paremmin se oli mielestäni TuTon hallussa.

  Vieraat saivat peliin loistovan alun. 0-1 ja 0-2 lukemat syntyivät maalin edustan kimmokkeesta ja yhdestä ylivoimamaalista. Puola vei ensimmäisen erän näillä lukemilla. Topi Taavitseinen toi TuTon takaisin peliin mukaan 1-2 kavennuksella ja Juho Mäkelä tasoitti pelin 2-2 lukemiin tarkalla laukauksella. Tämän jälkeen maaleja tehtiin lähes vuorotellen. Puola iski terävällä hyökkäyksellä itsensä takaisin 2-3 johtoon. TuTo sai tämän jälkeen 3-3 tasoituksen pitkän pyörityksen jälkeen. Puolan ollessa aivan puhki ja aika sekaisin lopulta kapteeni Karlsson iski jostain tuleen ribarin lähes tyhjiin. Toisen erän ollessa jo lähes taputeltu TuTo sai vielä hyökkäyspään aloituksen, mistä jokunen sekunti ennen erän loppua Miro Mäkinen laukoi kotijoukkueen ensimmäisen kerran pelissä 4-3 johtoon. Kolmannessa erässä Puola onnistui saamaan vielä tasoituksen maalin takaa tarjottimelle pompanneesta kiekosta ja pääsi hetkeksi yrittämään johtomaaliakin 5-3 ylivoimalla. TuTo kuitenkin kesti tämän ja aivan kolmannen erän loppuun vieraat saivat jäähyn. Varsinaisella peliajalla TuTo ei vielä jäähystä onnistunut rankaisemaan, mutta jatkoaja Eetu Elo sinetöi lopulta voiton TuTolle.

  Yksi peli on vain yksi peli, mutta kyllä tämä jotain kertoi. Mestis taitaa olla lopulta pelillisesti ihan kelpo sarja monella mittarilla verrattuna useiden muiden eurooppalaisten maiden "kakkos sarjoihin". Petrattavaakin on toki hirveästi, mutta ei kannata päätä pistää silti koko ajan pensaaseen. Mukava oli huomata muutaman kokeneemmankin pelurin hieman heräävän tällaisessa pelissä. Esim. Nickersonkin teki useampia ihan hyviä nousuja hyökkäysten tueksi.
   
  Viimeksi muokattu: 12.12.2018 klo 23.22
 24. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Loukkaantuiko joku turhassa kauden keskellä olevassa pelissä? Jatkoajan kuvan alakirjoituksen perusteella osumaa olisi saatu.
   
 25. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Piti ihan katsoa tuo kuvakooste. Jos siitä jotain veikkasi, niin ei mitään muuta kuin jotain pintanaarmua. Onhan kesken kautta olevat harjoitusottelut pieni riski. Huomenna vastassa pienissä ongelmissa oleva IPK. Vaikka heillä saattaa olla huono kausi nyt, niin yhtään ei saa löysillä. TUTO ei ole sarjassa viimeaikoina maaleilla mässäily ja voisi kuvitella, että IPK satsaa nyt puolustukseen. Tälläisessä voi olla riski, että painetaan päälle ja unohdetaan oman pään pelaaminen ja vastustaja rankaisee vastaiskuilla. Jatketaan siis samalla tavalla, kuin aiemmin. Oman pään pelaamine hyvin. Sitten katsotaan riittääkö se yksi tai kaksi maalia voittoon. Itse taas juuri lentokoneessa kun peli alkaa. Ei näkynyt Puolan peliä, nuorten peli jäi työasioden takia näkemättä ja nyt siis huolinenkin. Ei ole minun viikkoni nyt...(ruma sana tähän).