Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

TUTO Hockey 2018–2019

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana mrkrw, 08.03.2018 klo 19.43.

 1. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Perjantai-iltana Kupittaalla tarjoiltiin..noh jonkinlaista kiekkoa. TUTO hoiti ottelun rutiinilla, mutta sai hyvät avut IPK:n karmeista virheistä. Muutam pelaaja on edelleen aivan hukassa vai onko tuo sitten vaan heidän tasonsa? Kokkala hankittiin ykkössentteriksi, mutta on todella kaukana siitä. McLean maalista huolimatta ei kyllä paljoa säväytä. Salminenkin hyvän alun jälkeen hieman taantunut. Puolustuksessa taas tällä kaudella hyvin pelannut Mikke Levo pelasi kauden huonoimman ottelunsa vaikkei takaiskujen aikana jäällä ollutkaan. Lopun täysin järjetön huitaisu kruunasi illan. Sanktiota lienee tulossa ja aivan ansaitusti.

  Hienosti menee Mestiksellä TUTOnkin osalta. Perjantai-ilta ja 805 katsojaa. Eipä ihan heti tule mieleen koska lukema on ollut noin alhainen, vaikka oikeasti paikalla olevien katsojien ilmoitettuun määrään onkin siirrytty. Surkeaa on ja jäädäänköhän lauantaina jo alle 800?
   
 2. rosvo Jäsen

  Lainaus:

  IPK kusi oman pelinsä huolella. TuTo hyödynsi virheet ja hoiti pelin. Tuo Levon huitominen oli aivan järjetön. Pelikieltoa tulee varmasti mutta toivon Levon joutuvan vastuuseen teostaan myös kaukalossa. Hanskojen pudotusta ootellessa!
   
 3. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Jokipojilla oli 801 katsojaa. Molemmilla taitaa olla seurojen historian surkeimmat yleisömäärät. Kiitos Hiltunen, kiitos Nummela.
   
 4. Petofani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Boston Bruins, Jokerit, Raahe-kiekko,
  Nyt pitää antaa vähintään viiden ottelun pelikielto! Tuollaista viikatetta en toivo näkeväni keneltäkään enää koskaan. Turvonnut käsi voi olla murtunut.
   
 5. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  En nähnyt tilannetta, mutta tuskin tyhjästä lensi ulos. Tämä oli jo toinen järjetön huitaisu lyhyen ajan sisään pelin lopun sekunneilla tutolaisilta. Muutenkin tyhmät jäähyt koko kaude(lähinnä 2min) ovat kertoneet kurittomuudesta jäällä. Tunnetta on pelissä aivan liikaa ja monesti on Tuton peli seonnut joko heikkoihin tuomarin ratkaisuihin tai vastustaja on onnistunut ihon alle pääsemisessä. Joka tapauksessa keskittyminen on karannut muuhun siihen oleelliseen. Itse tykkään oikeanlaisesta kovuudesta ja pienestä rottamaisuudesta, mutta mitään vahingoittamisia en hyväksy.

  E: en tiedä pitäisikö enemmän huolestua mihin katsojat ovat hävinneet. Noin 20% on viime peleissä hävinnyt katsojista. Johtuuko tämä sarjan jatkumisesta suljettuna vai jääkö 20% kotiin katsomaan Tepsin peliä töllöstä, joka on kahdessa viime ottelussa samaan aikaan pelattu.
   
 6. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Ei hätää! Mestiksen voittajille varatut palkintorahat käytettiin PR-ihmisten ja muiden kk-liksaa toimistolla nostavien jannujen palkkaamiseen, joten ihan kohta, aivan kohta, alkaa Mestiksen valtaisa profiilinnosto ja tasonnousu samalla kun Mestis on koko kiekkoa seuraavan kansan huulilla.

  Ei haittaa, vaikka yleisömäärä olisi vain muutama sata katsojaa, sillä SM-liigan ja Mestiksen uusi sopimushan on niin loistava ja sarjaa kehittävä paperi, että yksi Mestis-katsoja vastaa talvisodan hengessä kymmentä liigakatsojaa!
   
  Nurmiovaara tykkää tästä.
 7. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Kyllähän aivan viime vuosien yleisömäärien kehittyminen on kehnoa katseltavaa ja taustalla on varmasti monia syitä. Liigan auetessa tuli selvä buusti ainakin TuTon katsojamääriin ja sulkeutumisen jälkeen trendi on ollut laskeva. Tiedä sitten onko osasyy tilastointitapojen muutoksessakin (katsojien tarkemmassa laskemisessa), mutta alaspäin on menty huomattavasti aivan viime vuosien aikana.

  TuTon kotipelien yleisökeskiarvot Mestiksen runkosarjassa ottelua kohden ja kauden jälkeen tapahtuneet muutokset. Kolmen ensimmäisen kauden yleisötilastoja en oikein löytänyt ja arvot poimittu vanhoista JA:n keskusteluista ja niissä voi olla heittoja.

  2010-2011: (870?), TuTo runkosarjan viimeinen ja Mestis karsinnoissa, mutta säilyy sarjassa. Harkimo väläyttää jo Jokerien lähtevän Liigasta.
  2011-2012: (1374?), TuTossa isoja omistaja kuvioita. Mahdollisuudet menestykseen kasvavat.
  2012-2013: (2045?), TuTosta aletaan rakentaa kaupungin "ykkösjuttua" ja nousu alkaa tuntua mahdolliselta.
  2013-2014: 1788, kauden jälkeen Sport Liigaan, Jokerit kohti KHL sarjaa.
  2014-2015: 1536, kauden jälkeen KooKoo Liigaan
  2015-2016: 1536, kauden jälkeen Jukurit Liigaan, Espoo United Mestikseen.
  2016-2017: 1553, Huhut Espoo Unitedin nostamisesta kauden jälkeen Liigaan.
  2017-2018: 1236, Kauden jälkeen Espoo United konkurssiin. Liiga sulkeutuu yhä selvemmin.
  2018-2019 (kesken, noin puolet runkosarjan kotipeleistä pelattu): 1009
   
  Viimeksi muokattu: 15.12.2018 klo 11.52
  Musta Nuoli tykkää tästä.
 8. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Levo sitten halusi itselleen pidemmän jouluvapaan ja kuittasi kaksi peliä. Hyvin vedetty, kun noita pakkejahan meillä on reservissä vaikka kuinka.
   
 9. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Ei jääty. 1027 katsojaa eilen Kupittaalla. Kun on sekä perjantaina että lauantaina kotipelit niin se vaikuttaa noiden molempien pelien katsojamääriin. Kaikkia katsojia ei kiinnosta tai heillä ei ole aikaa käydä katsomassa kahta peliä samana viikonloppuna ja onhan tuo TuTon lipun hinnoilla aika kallistakin, jos irtolipuilla tulee peleihin.

  Vaikka täällä negapetterit valittavatkin niin minä olen tyytyväinen TuTon neljän pelin viikkoon. Keskiviikkona oli mielenkiintoista nähdä Puolan maajoukkue sekä paljon TuTon tekemiä hienoja maaleja huipentuen Eetu Elon jatkoajalla tekemään voittomaaliin. Torstaina A-junnujen makea jatkoaikavoitto Tepsistä. Perjantaina voitto IPK:sta ja eilen Ketterästä. Tuosta pelistä ei puuttunut vauhtia eikä vaarallisia tilanteita ja myös tunnetta ottelussa riitti. Voittolaukauskisassa saatiin nähdä sellaista harvinaista herkkua, että kaikki TuTon laukojat, Curtis McLean, Sami Salminen ja Aaro Löyttymäki, onnistuivat laukauksissaan, kun taas ottelun paras pelaaja Julius Pohjanoksa torjui kaikki imatralaisten yritykset. Pelin jälkeen hallilta lähti tyytyväistä porukkaa. TuTo on nyt noussut sarjassa kolmanneksi, mistä joulun jälkeen on hyvä jatkaa nousua kohti sarjan kärkipaikkaa.
   
 10. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Nickerssonille vähemmän yllättäen pari peliä penalttia. Seuraava matsi vedetään sitten neljällä pakilla.
   
 11. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Kiitos kattavasta kävijätilastosta, se puhuu minusta omaa kieltään. Vaikka nykyisin ehkä lasketaankin tilastoja tarkemmin, niin onhan tuossa huimaa pudotusta 2010-luvun huippukaudesta 2012-2013 ja muutenkin rajusti on menty katsojamäärissä alaspäin. Eiköhän katsojalukujen negatiivinen kehitys kulje käsi kädessä Mestiksen negatiivisen kehityksen kanssa, koska kuten @penaz meille "negapettereille" kirjoitti niin pelillisesti TuTolla sujuu ihan hyvin ja otteluiden taso on ollut paikalla olleiden mielestä viihdyttävä.

  Varmasti näin onkin, ja siksi on erittäin sääli, että urheilulliset näkökulmat uhkaavat hautautua Mestiksen alamäen ja suljetun SM-liigan yhä pahempien lieveilmiöiden alle. Paikalla olevat voivat vielä pelillisistä kohokohdista nauttia, mutta yhä useampi peruskatsoja ei hallille lähde koska ei koe nyky-Mestiksellä olevan paljoakaan annettavaa: urheilullista nousumahdollisuutta tai edes kabinettinousumahdollisuutta ei ole, pelaajat vaihtuvat jatkuvasti kokoonpanossa ja 8-9 joukkuetta kahdestatoista on käytännössä farmijoukkueita, loputkin kierrättävät liigapelaajia hyvin tiheään. TuTolla vielä lisäbonuksena alati kallistuvat liput, jotka tosiaan ovat SM-liigapelien edullisempien lippujen tasoa tai jopa kalliimpia.

  Tein ylläolevasta pienen empiirisen gallupinkin tyyliin "lähipiiri, tutut ja taksikuskit", eli useamman perinteisesti TuTon peleissä käyneen henkilön jututtamisen jälkeen selvisi, ettei kukaan ollut enää jaksanut hallille tällä kaudella lähteä. Ei edes se taksikuski. Teoriassa kiinnosti seura perinteineen, käytännössä ei enää haluttu käyttää rahaa eikä aikaa nyky-Mestikseen.

  Tietty ydinryhmä TuTon peleissä joka tapauksessa käy kunnes alati lähenevä hauta kutsuu iän karttumisen myötä, mutta on hyvin realistista arvioida, että kenties jo tällä kaudella runkosarjan katsojakeskiarvo tippuu alle tuhannen ja parin kauden päästä ollaan 800-900 katsojan keskiarvoissa joissa oltiin "silloin joskus" eli niinä vuosina kun SM-liiga ensimmäistä kertaa suljettiin ja divarista tuli Mestis. Mestiksen kausilla 2001-2004 TuTon katsojamäärä oli alle tuhannen joka kausi.
   
 12. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Jos nyt en väärin laskenut, niin seuraavasta pelistä siis Levo ja Matt pois puolustuspäästä. Eli A-nuorten puolelta pitää tukea hakea.
  Hiukan tuo Levon rangaistus harmittaa, kun turha homma oli. Mitää syytä ei pitäisi olla tuollaiseen huitaisuun. Matt taas reagoi, kuten odottaa saattoi ja rangaistus siis ok. Onneksi A-nuorten pelit alemmassa sarajssa eivät kai ole alkaneet viellä tuossa vaiheessa, kun edustus jatkaa pelejään.
   
 13. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Itse muistan aikoja jolloin TuTon peleissä kävi n. 600 katsojaa ja olisiko ollut yksi kioski. 2000-luvun alkuvuodet pelattiin vielä vahassa hallissakin. Uuden hallin myötä tuli piristysruiske, mutta 2010-2011 tuli silti pohjakosketus. Tämä oli toisaalta hyväkin ja seura uudistusi parempaan suuntaan ja samalla Liigan portit alkoivat aueta ja tuli oikeastaan pieni "buumi". Itse uskon, että tällä kaudella vielä 1000 keskiarvon yläpuolella pysytään reilusti, kun sarjan loppupään peleissä on enemmän jännitystä ja TuTo on nyt hyvissä asemissa. Trendi vaikuttaa kuitenkin laskevalta.

  Liigan sulkeutuminen näkyy kyllä katsojaluvuissa, mutta vielä enemmän vaikuttaa Sportin, KooKoon ja Jukurien poistuminen sarjasta. EU oli myös vuoden verran kiinnosta vastus, joka valitettavasti sekin hävisi. Nykyisin monet ajattelevat, että TuTon pitäisi hallita sarjaa ja vastustajat eivät kiinnosta enää niin paljon, mikä heijastuu yleisömääriin. Monet eivät ole koskaan kuulletkaan vastustajista. Ehkä suurin pudotus on satunnaisissa katsojissa, joita ennen +2000 katsojan pelit vetivät. Kaikesta huolimatta TuTo on onnistunut vielä vetoamaan ihmisiin eritavoilla ja yleisömäärä on vielä jollain tasolla verrattuna 600-900 katsojan aikoihin. Paljon on hallilla vanhempaa väkeä, mutta mielestäni myös nuorempia on tullut lisää ja ehkä TuTo on onnistunut jotenkin sosiaalisen median puolella. Tulevaisuuden elinehto on saada nuoria hallille ja haaste kovenee, kun ikäluokat pienentyvät.
   
 14. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Pitäisiköhän joululoman ratoksi vääntää kauden puolivälin kunniaksi pelaaja-arviot? TUTO on tauolle mentäessä kolmantena, mikä on yläkanttiin, ottaen huomioon loukkaantumisten määrän.
   
 15. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  No perhana, mikä jottei. Jos siis vielä sallitaan, kun jo tuli peukkugaten myötä uhottua kirjoittamisten lopettaminen...

  Tertsi Lehterä otti toissapäivänä varsin aiheellisesti puheeksi tämän pitkän joulutauon, jonka aikana lienee sitten treenaaminenkin kielletty. Tylsää näin jääkiekkoa aktiivisesti seuraavalle. Eli naputellaan pelaaja-arvioita kun ei pelejäkään ole seurattavaksi.

  - Julius Pohjanoksa 9,5. Torjuu pelistä toiseen kaikki mahdolliset, ja niiden lisäksi ison osan mahdottomista. Maalivahti on usein puoli joukkuetta, Julle hiukan yli.
  - Samu Lonkila X,X. Ennen sarjan alkua hyvin epävarma, sarjassa sitten yksi peli ja siinä nollat. Anna tässä nyt sitten arvosanaa. En mä ainakaan osaa.

  - Jere Rouhiainen 8. Hyvät harjoituspelit ja sitten heti laakista romuksi. Pelasiko yhden pelin, vaiko peräti kaksi?
  - Jere Karlsson 8,5. Parantanut selkeästi viime kaudesta. Ei sen enempää loista, mutta pelaa tosi fiksusti ja vähillä virheillä.
  - Adam Ziak 6. Menee hätätilassa täytemiehenä.
  - Joona Tala 7. Ei juuri kentällä erotu. Ja sehän voi olla puolustajalle ihan hyväkin ominaisuus.
  - Mikke Levo 8. Vittumainen kaveri vastustajille, tarjoilee mielellään mustelmia. Ajoittaiset hasardit vielä pois, niin keväällä on arvosana 9.
  - Matias Mattsson 6,5. Ihan OK seitsemäs pakki rosteriin.
  - Matt Nickerson 9. Hieno mies. Tykkään perkeleesti. Puhtaasti pelillisesti jos on pakko arvioida, niin siinä tapauksessa 8.
  - Olli Kaskinen 7. Eipä ole pelannut kuin muutaman pelin, hankala arvioida kovinkaan tyhjentävästi.
  - Samu Suominen X,X. Heti alkukaudesta maailmalle ja romuksi.
  - Henry Mäntylä 8,5. Todella karhea pakki, jonka lähelle ei ole vastustajan kiva mennä. Samat sanat kuin Nickersonista, eli tykkään perkeleesti.

  - Karri Forsblom X,X. Muutaman pelin pelannut, meikäläisellä ei oikein minkään sortin muistikuvaa.
  - Filip Vasas X,X. Samat sanat kuin Karrista.
  - Juho Mäkelä 8,5. Alkukausi suorastaan erinomainen, siitä eteenpäinkin hyvää tekemistä. Asenne aina kohdallaan.
  - Sami Salminen 7,5. Ajoittain oikeinkin hyvä, ajoittain hiukan väkinäistä puurtamista.
  - Niko Ahoniemi 9. Viheliäinen vastustajille, ihana omille. Osaa ärsyttää hermostumatta, ja pystyy siinä ohessa ratkaisuihinkin.
  - Roope Kallio X,X. Ei ole tainnut pelata peliäkään tällä kaudella.
  - Aaro Löyttymäki 8. Painaa kovaa ja onnistumisiakin tulee. Hyvällä tsägällä on vielä keväällä hyvinkin tärkeä pala joukkuetta.
  - Lassi Kokkala 7,5. Kovin on tekeminen tuskaista. Selkeä alisuorittaja.
  - Veeti Vuorio 6. Viime kauden perusteella olisi odottanut vakiokokoonpanoon murtautumista, mutta ei.
  - Atte Mäkinen 8,5. Aina pirteitä esityksiä ja osaa myös erinomaisesti ärsyttämisen jalon taidon.
  - Miro Mäkinen 7. Huomattavasti rauhallisempi painos veljestään.
  - Otto Mäkinen 7,5. Jotain tuosta puuttuu. Ainakin mulla on sellainen olo, että edellytykset olisi vaikka mihin.
  - Topi Taavitsainen 6. Macho Fantastico on ollut melkoinen pettymys. Jotenkin tuntuu ettei oikein ole sydäntä pelissä.
  - Juho Virtanen 8,5. Oikein hyvä kausi menossa. Ja Juholle jos kenelle noita onnistumisia suo.
  - Jussi Tammela X,X. Onks tää edes joukkueessa?
  - Eetu Elo 7. Siinähän tuo menee, nelosketjussa.
  - Timi Lahtinen 7,5. Kausi lähti todella yskähdellen liikkeelle, mutta pikku hiljaa tuntuu pääsevän vauhtiin. Lupa odottaa vielä parempaa.
  - Adam Kalaj X,X. Ei ole pelannut peliäkään.
  - Valtteri Virtanen X,X. Eikä kai tämäkään.

  Joitain muitakin pelaajia on tullut ja mennyt, mutta ainoa josta voisi sanasen sanoa, on Kurtis McLean, joka pelaa pelin silloin, toisen tällöin. Ja väläyttelee kyllä ajoittain osaamistaan, mutta suurimman osan aikaa on hyvin näkymätön. Paljon tarvitsee parantaa, mikäli meinaa Liigasopimuksesta edes haaveilla.

  UGH.
   
  Viimeksi muokattu: 24.12.2018 klo 20.19
 16. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Hyvin vaikeaahan noita A-nuoria on edustuksen pelien mukaan arvioida, jos niitä on muutamia vasta takana. Takavuosiin verrattuna kuitenkin nyt on avautunut parempia mahdollisuuksia nostaa näitä nuoria edustukseen ja mm. Löyttymäki on jo hieman saanut jalkaa edustuksen oven väliin.

  Lainaus:
  U20 MM-kisat ovat kohta alkamassa Kanadassa ja pelit näkyvät myös Ylen kanavilla (ei tosin ihan optimaaliseen katseluaikaan). TuTon A-nuorissa viime kaudella pelannut Filip Lindberg (NCAA yliopistosarjassa nykyisin pelaava) lienee yksi Suomen U20 maalivahdeista. Naapurista lainalla ollut Olli Kaskinen on myös lähellä kisapaikkaa Suomen joukkueessa. Lisäksi TuTon edustuksessa ja A-nuorissa pelannut Adam Ziak on lähellä paikkaa Slovakian U20 joukkueessa. Hyvässä lykyssä TuTo taustaiset pelaajat kohtaavat 30.12 Slovakia U20-Suomi U20 ottelussa. Suomella vaikuttaisi olevan aika vahva joukkue kisoihin.
   
 17. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Ziak pelasi tänään kakkospakkiparissa, kun Slovakia hävisi 2-1 USA:lle. Saa nähdä pääseekö TuTon A-junnuissa pelaava 17-vuotias David Mudrak Slovakian maajoukkueeseen 18-vuotiaiden MM-kisoissa ensi keväänä.
   
 18. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Lainaus:
  Mudrak pelasi eilen Sveitsin u18 turnauksessa Suomea vastaan varakapteenina. Peli muuten päättyi Suomelle 11-0.
   
 19. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tänää jatkuu Mestis ja TUTO kohtaa K-Vantaan vieraissa. Matt ja Levo siis pelikieltojen takia poissa kokoonpanosta. Tälläisiin ei juuri olisi varaa ja K-Vantaa iskee juuri tuohon rakoon. Fyysisyyttä ja oman pään herruuden pitäminen on nyt vaikeampi rasti. Ehkä A-nuorista otetaan apuja, mutta riittääkö se.
  Tästä tulee taas maalivahtien peli ja katsotaan kumpi sen voittaa.
  Ehkä K- Vantaa kuitenkin pienoinen ennakkosuosikki tässä tällä kertaa on.
   
  Viimeksi muokattu: 28.12.2018 klo 12.57
 20. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Pohjanoksa näemmä lepovuorossa ja puolustukseen naapurista ja Tapparasta yksi kummastakin. Lonkila maalissa ja luukkuvahtina Urpolahti.
  Hieman annetaan vastustajalle etua. No jos pelataan puolustuksen kautta ja siellä pelataan vielä virheettömästi, niin ihan mahdoton pisteiden tai pisteen saaminen ei ole.
   
  Viimeksi muokattu: 28.12.2018 klo 12.57
 21. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Lainaus:
  Kovassa paikassa Ziak ja Mudrak pelailevat. Ikäluokkansa parhaita pelaajia vastassa ja tekemistä riittää, että oma joukkue pysyisi perässä. Hyvin ovat kaverit kuitenkin vetäneet mielestäni tähän mennessä. Slovakian U18 joukkueella maaliero 1-16 ja Mudrak sai tuohon ainoaan maaliin syöttöpinnan. Tehotilastossakin on selvinnyt kohtuullisen kuivin jaloin -2 lukemalla, mikä taitaa olla pakiston kärkeä. Slovakian U20 joukkueessa Ziakilla takana nyt USA ja Ruotsipelit ja niistä +/- tilastossa nollalukema, mikä on myös siinä joukkueessa pakiston kärkeä. Sinänsä +/-tilasto nyt ei hirveästi kerro, mutta ehkäpä kuitenkin pelissä on tasapainoa. Lindbergille muuten myös maukas nollapeli Suomen U20 maajoukkueen maalissa.
  Lainaus:
  Omissa tuntuu tosiaan soivan hieman turhan hyvin ja hyökkäyspäässäkin kaiketi sulatellaan vielä kinkkuja.
   
 22. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  TuTolta hieno nousu Vantaalla 1-4 tappioasemasta 5-4 jatkoaikavoittoon.
   
 23. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Mukavaa olla väärässä. Kinkut taisi sulaa viimeisellä vitosella, heh. Mahtava nousu 3 maalin takaa, kun varsinaista peliaikaa jäljellä alle 4 minuuttia. Jatkoajalla sitten vielä viimeinen silaus ja voitto kotiin.
   
 24. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Olin siinä lopussa (5 minsaa jäljellä) kehumassa vielä, kuinka yritystä on mutta en uskonut sen enää muuttavan tilannetta. Väärässä olin siis minäkin.
  Lonkila pelasi hyvän pelin, vaikka neljä tuli omiin. Ehkä se Vantaan toinen maali olisi pitänyt ottaa tai torjua. Teki kuitenkin yhden näyttävän pelastuksen ja muutenkin taisteli hyvin. Nuoret lainat olivat hieman heiveröisiä, mutta välillä itsevarmuuttakin löytyi. Taisi toinen olla lopussa kentällä pariin kertaan, kun takaa-ajo oli käynnissä. Toisaalta sama kaveri kentällä parissa vastustajan iskiessä. No ihmeitä en odottanut heiltä.
   
 25. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Huh! Oli kyllä usko mennyt. Tämän kauden Tuto on ollut sitkeämpi ja taistelevampi vuosiin. Taitoa ei ole niin paljoa kuin aiemmilla kausilla, mutta työnteolla on asioita korvattu.

  Tämä näkyy Tuton umpisurkeassa ylivoimassa. Viimeiseen yhdeksään otteluun ainoastaan yksi maali 5v4 pelissä. Se on käsittämättömän huono saldo. Alivoimallakin ollaan enemmän onnistuttu. Aikaisemmin jo kirjoitin, että Tutolta puuttuu selkeä kiekollinen puolustuksen johtohahmo ja peliä tekevä hyökkääjä. Karuiten se näkyy ylivoimalla. McLean on parantanut viime aikoina ja väläytellyt ajoittain pelisilmää. Vielä kun onnistuisi laittamaan kiekot tyhjään rysään.