Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

TUTO Hockey 2018–2019

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana mrkrw, 08.03.2018 klo 19.43.

 1. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Sen verran pitää tähän kommentoida, että Ässillä on ollut kohtuuttoman paljon loukkaantumisia ja se on luonnollisesti vaikuttanut kuvioon. TuTo:lle lainattava pelaajia ei ole yksinkertaisesti ollut.
   
 2. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Ihmeellinen harjoitusottelu kesken kauden. Peli Puolan maajoukkuetta vastaan. Toivottavasti tuosta ei loukkaantumisia tulisi. En tiedä miksi tällainen pelataan. Pieni riski tuollaisessa on. No katsotaan mitä siitä seuraa. Keskiviikkona on mielenkiintoinen ottelu Imatralla. Harmi, että sinne on liian pitkä matka. Cup mestarit kohtaavat ja Ketterä on kieltämättä kova vastus. Kaarlehto on taas vireessä ja tuttua tasoa. TUTO saa kokoonpanoon takaisin joitakin pelaajia, mutta niin kuin valmentaja sanoi, niin menee varmasti aikaa ennen kuin pelituntuma heillä palaa. Toisaalta yksi palaaja näytti jo, että toisinkin voi olla.
  Hieman kyllä mietityttää miten Timi Lahtisella on saldot puhdasta nollaa. Juusela vierailun aikana näytti, että jotain olisi voinut tulla. No katsotaan, josko kentälliset saataisiin kuntoon ja hänkin saisi rinnalle jonkun joka toisi jotain piristystä.
   
 3. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Aika ihmeellinen peli todellakin. Mahtaisiko joku vahvistus olla kiikarissa tuolta suunnalta tai jotain? Sinänsä ihan mielenkiintoista nähdä maajoukkue TuToa vastassa ja jotain peli kertoo varmaan Mestiksen tasostakin. En usko, että siitä pelistä ihan helppoa TuTolle tulee. Puolalla on kuitenkin edustus mm. CHL:ssä ja heidän liigastaan löytyy ihan päteviä pelureita. Puolan pääsarjan pistepörssin TOP-10 listalta löytyy mm. Jesse Rohtla ja Janne Laakkonen. Loukkaantumisia TuTo ei kauheasti tosiaan tarvitsisi, mutta ei niitä liikaakaan pitäisi pelätä.
  Lainaus:
  Lahtisen tehottomuus on aika mystistä. Olisiko jotenkin harjoittelu mennyt vihkoon tai jotain? Potentiaalia Lahtisessa olisi paljon enemmän, mutta jotenkin sitä ei tällä hetkellä saada irti. Toivoa sopii, ette peli alkaisi kulkea paremmin hiljalleen.
   
 4. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Elomo taisi haastattelussa mainita juuri tuon hyökkäyksen saavan lisää miehiä lasaretista, mutta puolustuksen kohdalla olevan vielä aukkoja. Mielestäni Samu Suomisen piti palata kokoonpanoon maaottelutauon jälkeen. Olisi kyllä ihan hyvä, jos näin olisi. Alppiliigassa näytti olevan 10 peliä takana ja pari maalia.
   
 5. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  No ehdin hieman liikaa toivomaan eli Suominen loukkaantuneena. Veeti Vuoriokin oli lainalla ja hänkin loukkaantuneiden listalla. Ahoniemi ja Miro Mäkinen palaavat kokoonpanoon. Vielä on kuitenkin pitkä lista loukkaantuneiden osalta. Rouhiainen ja Suominen kevääseen asti. Positiivista kuitenkin että pari tulee ja parin kohdalla ollaan lähellä kuntoutumista. On kuitenkin ollut tähän menessä ehkä pahin ruuhka lasaretissa vähään aikaa.
  Ennen taukoa taisteltu ihan hyvin pisteistä ja toivotaan että sama jatkuu noususudanteena.
   
 6. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Eipä eilisestä juuri mitään kerrottavaa jälkipolville jäänyt. No Pohjanoksa teki sen minkä pystyi. Todellisia maalipaikkoja TUTO sai aikaan tosi vähän vai sainkohan lainkaan. Vastustajan maalivahti pääsi aika helpolla. Kovasti TUTO karvasi vielä ekassa erässä, mutta paikkoja ei kuitenkaan saatu. Aika kaukaa ja kulmista laukauksia. Toinen erä meni vastustajalle selvästi ja kolmas erä olikin enemmän pelailua. Ei löytänyt TUTO avaimia paikoille pääsemiseen ja Ketterä aika hyvin pystyi peliä hallitsemaan. Pieni tauko ja uusvanhat pelaajat. Kai on luotettava siihen selitykseen, että pelituntumaa puute ja vaihtuvuus haittaa peliä vielä. Eetu Elo ei ollut eilen mukana eli oliko joku varatoimi. Hän sentään paluun jälkeen oli heti tehokas. No katseet eteenpäin vaan
   
 7. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Valmentajan mukaan TUTO oli pelissä mukana ensimmäisen ja kolmannen erän. Tosiasiassa TUTO ei taistellut missään vaiheessa ottelun voitosta vaan Ketterälle riitti ns. rutiinisuoritus. Ilman Pohjanoksan loistokoppeja numerot olisivat olleet tylyt. Tämä sama ongelma on peilannut jo koko Elomon kauden. Onko missään vaiheessa ihan oikeasti peli näyttänyt siltä että siellä harjoitellaan jotain tiettyä pelitapaa? Viime kaudella TUTO:lla oli aivan loistavat yksilöt, jotka pystyivät kannattelemaan tuota sekametelisoppaa melkein maaliin asti. Itse Kupittaalla suden osan peleistä istuneena, ei vielä Elomon taktiset kuviot ole täysin oikein selvinneet. Sen kyllä voi sanoa että aikamoinen parannus täytyy tapahtua jotta tämän kauden porukalla edes välierät nähdään. Olihan tämä Elomon viimeinen kausi?
   
 8. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Tänään Kupittaalla vastassa sarjaykkönen LeKi. Kauden ensimmäisen pelinsä pelaa puolustaja Henry Mäntylä ja kauden toisen pelinsä viime kaudella hyvin pelannut Niko Ahoniemi. Toivottavasti hän tuo tehoja Timi Lahtisen ja Juho Virtasen kanssa muodostamaansa ketjuun. Myös Eetu Elo palaa kokoonpanoon ja Mäkisen veljesten ketjuun. Mielenkiintoinen jääkiekkoilta tulossa.
   
 9. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  7-2 voitto TuTolle. Ahoniemi oli ottelun paras pelaaja tehoin 1+2. Hän oli entiseen malliin yritteliäs ja antoi hienoja syöttöjä. 15 ottelua tehopisteittä pelannut Timi Lahtinen teki kaksi maalia Ahoniemen syötöistä ja kolmannen tyhjään maaliin. Viime kauden joukkueen suosikkini Ahoniemi teki hienon paluun Kupittaalle pitkän sairasloman jälkeen.
   
 10. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Täytyy olla tyytyväinen eiliseen peliin. Ahoniemi toi vauhtia peliin ja Timin onnistuminen lämmitti myös. Tuntui että vastustaja meni sekaisin toisessa erässä, kun TUTO onnistui tekemään nopeasti muutaman maalin. Myös yleisöä näytti olevan mukavasti eli hieman normaali määrä. Tulos ja esitys toivottavasti houkuttelee seuraavin myös porukkaa.
   
 11. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jouel Awrmiia, GeneMatti
  Lehtonen palasi Tapparaan nyt ainakin yhden pelin ajaksi, ja pysynee niin kauan kuin Sami Moilanen on loukkaantuneena. Ajattelin kysäistä täällä, että miten on Matiaksella peli ja ennen kaikkea jalka kulkenut? Pysyykö liigavauhdissa vai kutsuuko Rautakorven doghouse?
   
 12. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Onko siitä Nickersonin vammasta tai saikun pituudesta mitään tietoja? On tainnut jo tovin olla sivussa kun mitään uutisotsikoita ei ole ollut
   
 13. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Olisiko vielä 3-4 viikkoa saikkua jäljellä?
   
 14. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Ensi perjantaina ei pelaa Tapparassa koska Tutolla peli. Vauhtia miehellä on ja kiekollista rohkeutta valtavasti kovan itseluottamuksen myötä. Toivottavasti mies saa siirrettyä rohkeutensa myös Liigapeleihin. Eilen myös muutama loistava karvauspeli mieheltä.
   
  Virveliä kainaloon tykkää tästä.
 15. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Selvä, oliko vamman laadusta mitään tietoa esim yläraaja-alaraajavamma? Jos on alaraaja niin noin pitkä tauko vaikuttaa luisteluun eikä se muutenkaan ole Mattin kokoisen karpaasin paras osa-alue.
   
 16. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Alaraajavammasta kyse.
   
 17. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Lehtonen pelaa tänään Tapparassa koska TuTo:lla on peli vasta ensi keskiviikkona. TuTo ja Tappara ovat sopineet, että Lehtosta pelutetaan Tapparassa vain silloin kun TuTo:lla ei ole peliä. Eli nyt siis pelaa vain yhden pelin.
   
 18. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lehtonen pelaa siis vielä toisen pelin putkeen. Keskiviikkona onkin sitten mielenkiintoinen peli. K-Vantaa on ollut lähivuosina kova vastus enkä epäile etteikö olisi edelleen. Aika paljon heillä homma lepää yhden kentän mukana, mutta pelkästään sen pysäyttäminen ei ratkaise peliä. Aina sieltä joku voi tulla ja yllättää. TUTO:n pitää parantaa puolustuspään peluutusta. Siellä tulee välillä liikaa virheitä ja Pohjanoksa ei kaikkea pysty korjaamaan.
  Sarjataulukossa ollaan peräkkäin mutta K-Vantaalla yksi peli enemmän. Vaikka kautta on jäljellä, niin hiljalleen pitää päästä taulukossa nousemaan ylöspäin.
  Viimeksi kärjeltä napattiin 3 pistettä kaulaa kiinni ja sen menettäminen heti ei kyllä ole hyvää. Sama LeKi kun kohdataan perjantaina. Eli kyllä se 6 pistettä seuraavista on otettava.
   
 19. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  TuTon samettikädet Sami Salminen ja Aaro Löyttymäki ratkaisivat tänään voittolaukauksilla voiton Vantaasta.
   
 20. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Voitto tuli pitkän kaavan mukaan. Löyttymäki oli jo ottelun lopussa hyvässä vauhdissa ja näytti siltä, että joukkuella oli tahtoa lopussa. Toisessa erässä TUTO oli kyllä vastaanottajana pelissä. Jotenkin K-Vantaa turhi monia tilanteita. Kaksi pistettä oli kuitenkin otteluun nähden ok. Perjantaina sitten LeKi vastassa jälleen. En usko vastaavaan tulokseen, mitä edellisessä kohtaamisessa oli. Ovat varmasti käynneet sen läpi ja etsineet omat virheensä siitä.
  TUTO on kuitenkin saamassa nyt koko aika kokoonpanoa normaaliksi, joten juna voi hyvinkin jyskyttää eteenpäin jarruttamatta.
   
 21. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Toivotaan siis että näin olisi. Mies kuitenkaan ei ole tänään TUTO-paidassa. Jännityksellä odotan, näkyykö Tapparan paidassa.
  Voi tietysti olla vain huili tai sitten lasaretti kutsunut.

  Edit: Tapparan mukana on.
   
  Viimeksi muokattu: 23.11.2018 klo 14.16
 22. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Lainaus:
  Tapparassa pelaa tänään. Millainen sopimus miehellä TUTO:n kanssa nyt on? Ymmärrän kyllä että pelaajalle nämä Mestis-kekkkuloinnit tulevat kakkosena, mutta onhan tämä aika sylkemistä kannattajia päin joukkueelta jos oma sopimuspelaaja pelaa muualla vaikka omalla joukkueella on peli.
   
 23. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Kun Lehtonen tuli Tapparasta, niin uutisessa sanottiin, että Tapparalla on oikeus lainata häntä niinä päivinä, kun TUTO ei pelaa. Mutta näemmä tämä ei nyt ihan kokonaan pidä paikkaa.
  Matias Lehtonen palaa TUTOon - TUTO Hockey
   
 24. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Nämä on näitä Aittolan juttuja. Puhutaan yhtä ja tehdään toista. En ole yhtään yllättynyt.
   
 25. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  TuTo:n ykköstykki pelaa toisessa joukkueessa kun TuTo:lla on tärkeä peli. Pisteitä tarvitaan, ettei juututa taas sarjan jälkijoukkoihin. Eikö Lehtosta voi peluttaa Tapparassa niinä iltoina kun TuTo:lla ei ole peliä. Tänään sarjakärki vastassa ja ykköstykki pois kokoonpanosta??