Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

TUTO Hockey 2018–2019

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana mrkrw, 08.03.2018 klo 19.43.

 1. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  En oikein jaksa uskoa että kaveri tulisi raha edellä. Varmaan tiedostaa itsekkin että peliura alkaa olla ehtoopuolella, mutta pelihalut kuitenkin pelata korkeammalla. Mikä sen parempi näyteikkuna kuin Mestis ja Tuto. Mutta mene ja tiedä, tämäkin vain arvailua.
   
 2. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TUTOlle, tai siis paremminkin seuran taustahenkilöille, täytyy kyllä nostaa hattua siitä, että oli joukkueen peli millaista tahansa, niin melkeinpä joka kausi tällaisia nimekkäitä ja mielenkiintoisia vahvistuksia on liittynyt joukkueeseen kesken kauden. Ja tämä siis vaikkapa viimeisen 20 vuoden otannalla, eli kyse ei ole pelkästään nykyisten taustahenkilöiden tavasta toimia.

  Osa vahvistuksista on jäänyt loppukaudeksi, osa pelannut vain muutaman ottelun, joistain on ollut merkittävää pelillistä hyötyä, toisista taas ei juuri mitään hyötyä, ja joku on saattanut sotkea joukkueen kuviot sekä kentällä että sen ulkopuolella. Rahaakin näihin vahvistuksiin on vuosien varrella ainakin TUTOn mittakaavalla palanut suuret summat. Mielenkiintoa tällaiset sopimukset kuitenkin lisäävät vuosi vuodelta tylsemmäksi käyvässä sarjassa.
   
 3. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Kyllähän täältä täytyy nostaa peukkua Tutolle, kun on rohkeutta hankkia noita ns. pelimiehiä. Sehän nostaa joukkueen kiinnostavuutta ja luo sitä hyvää pöhinää joukkueen ympärille. Jos sillä saadaan yleisö kiinostumaan joukkueen edesottamuksista se on kaikki plussaa.
   
 4. Tarasov Jäsen

  Kyllä näitä ns. nimekkäitä pelaajia tarvitaan jo pelkästään joukkueen kiinnostavuuden vuoksi. Kaikista aikaisempina vuosina hankituista ei ole ollut merkittävää pelillistä hyötyä. Osalla on ollut liian iso ego ja näin ovat sotkeneet joukkueen kuviot sekä kentällä että kentän ulkopuolella. Pahin tälläinen persoona on ollut Peetu Nummelin.
   
 5. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Olipa Eetu Elolta tehokas paluu sairaslomalta. Hän pelasi ensimmäisessä erässä 3:07 ja teki sinä aikana kaksi maalia ja syötti yhden. 17-vuotiaalla slovakkipuolustaja David Mudrakilla oli alkukaudesta vaikeuksia mahtua TuTon A-junnuihin. Tänään hän pelasi yli 17 minuuttia ja sai myös vastuuta ylivoimalla. On mielenkiintoista seurata Mudrakin kehitystä tulevina vuosina. Pohjanoksa pelasi tänäänkin varmasti ja hän on voittava maalivahti parempiakin joukkueita kuin KOOVEE vastaan. Ensi kaudella Pohjanoksa tulee pelaamaan liigassa, mutta nautitaan hänen pelistään nyt TuTossa.
   
 6. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Kyllä. TuTossa on nähty mm. työsulun aikaisia NHL vahvistuksia, isoja paluumuuttajia esim. Antti Virtanen yms. 20 vuotta sitten kaudella 98-99 joukkueeseen palasi TuTon liiga aikojen tähti Jari "lätty" Hirsimäki. Lätty veteli aikanaan muuten nykyvalossa käsittämättömän 104 pinnan kauden TuTo paidassa silloisessa I-divisioonassa.

  Lainaus:
  Tällaisia paluita lisää sairaslistalta, niin eiköhän voittoja ala tippumaan. Kurtis McLean jäi tänään pisteittä, mutta lienee myös osa syy sille, että muista ketjuista löytyy enemmän tilaa tehoilulle. Pelkästään hänen laajalla kokemuksellaan on iso merkitys joukkueelle. Oikein odottaa perjantaita, että pääsisi näkemään pelurin TuTo paidassa RoKia vastaan. Tuossa vielä "ammattimiehen" kommentit pelistä:

  Kurtis McLeanin kommentit KOOVEE-matsista
   
 7. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tänään edessä viimeinen peli ennen maaottelutaukoa. RoKi kärsii myös käsittääkseni pelaajapulasta. Intti taitaa olla nyt heille negatiivinen vaikute.
  RoKi on kuitenkin sellainen, että voi hyvinkin voittaa. TUTO on ollut vahvempi vierakentillä tai ainakin isompi osa pisteistä on vieraspeleistä kaivettu. Perinteisesti kotona kuitenkin pitäisi olla vahva. Katsojamäärät ovat myös olleet hieman alhaisia. Itse en uskonut, että ne kovin suuria olisi tällä kaudella. Mutta alle tuhat katsojaa keskimäärin tällä hetkellä. Voisiko tämäkin sitten johtua heikommista tuloksista kotona?
  Tänään siis pitäisi ottaa voitto ja mielellään hyvällä ja viihdyttävällä pelillä. Tauon jälkeen sitten kokoonpanoon palaa useampi ja voittojen tiellä olisi helpompi jatkaa. Ehkä katsojamäärät sitten hieman nousisivat.
   
 8. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Lainaus:
  Heikkoihin katsojamäärin on moniakin syitä. Suljetun sarjan mielenkiinnottomuus, mielenkiintoisimpien joukkueiden nosto Liigaan, järjettömät lipun hinnat, mainonnan vähentyminen, Tepsin menestyminen, ym..Tänään tullee pohjanoteeraus kun samaan aikaan näkyy vielä tv:n välityksellä NHL-kiekkoa ilmaiseksi.. Mutta itse pelistä odotan tänään kotijoukkueen myllytystä ja voittoa. Ainakin vaikuttaisi että joukkue on ottanut pienen askeleen alkukaudesta. Tosin ei olisi ensimmäinen kerta kun hyvää esitystä seuraisi umpisurkea.
   
 9. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  TuTolla on täydet neljä hyökkäysketjua ja kolme puolustajaparia. Lainamiehenä puolustuksessa jatkaa Eetu Salmela ja tähän peliin vahvistukseksi on tullut Bernard Isiguzo Tepsistä. A-junnuista kokoonpanossa on vain Aaro Löyttymäki. Tänään vain voitto kelpaa. Harmittaa kun joudun töiden puolesta juhlimaan enkä pääse halille.
   
 10. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  No voi pee. Kolme pistettä tarjottiin, mutta ei vaan sinne maalin sitä kiekkoa saatu. No kieltämättä vastustajallakin muutamia paikkoja oli.
  Jatkoajalla sitten jätön, jätön, jättö epäonnistui ja vastustaja yksin läpi. No 1 piste on kuitenkin parempi kuin 0.
  Tauko tulee kyllä hyvään kohtaan nyt. Nyt pitää karsia nuo oman pään lahjoitukset vastustajalle pois ja muutenkin rauhassa käydä läpi nuo heikot kohdat.
  Ja tauon jälkeen sitten katse eteenpäin ja kohti joulutaukoa ?
   
 11. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Peli on sellaista sekametelisoppaa ettei siitä ota pirukaan selvää. Jottain tarttis tehdä..
   
 12. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Olipa hirveä peli Tutolta. Yleisömäärä alkaa kahdeksalla seuraavassa ottelussa. Tunne puuttui kokonaan Tuton pelistä. Lehtonen pelasi heikoimman pelin koko kaudella ja kaksi ekaa päästettyä maalia hänen piikkiin. Poika pitäisi palauttaa maanpinnalle ja turhat neppailut lopettaa. Järjetön määrä turhia kiekonmenetyksiä. Parhaillaan mies pystyy dominoimaan Mestisjäitä, mutta eilinen näytti ylimieliseltä tähdeltä. Jatkoajalla en ymmärrä miksi Levo enää haki syöttöä ennen RoKin maalia. Parhaalla slotilla vetopaikka ja sopivasti maskia, josta laittaa veto peltiin.

  Toivottavasti saadaan äijät parsittua tauolla siihen kuntoon, ettei tarvitse yhtään tällaista ohipeliä katsoa. Niitä on tullut jo riittävästi.
   
 13. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Lainaus:
  Todella paljon pelissä nähtiin helppoja virheitä ja kiekonmenetyksiä. Vielä kun RoKi löi aika herkästi pitkää kiekkoa ja paitsioitakin tuli puolin ja toisin, niin hyvin rikkonaiseksi peli meni. Ei edes McLean tuntunut saavan ihan optimaalista otetta peliin ja ehkä hänellä se pitkä taukokin näkyi vielä pelituntumassa.

  Loukkaantumisten jäljiltä ketjuja on sekoiteltu todella paljon ja enää ei ole oikeastaan yhtään "ehjää" toimivaksi hioutunutta ketjua tai edes tutkaparia. Tekisi mieli sanoa kuten Kai Suikkanen sanoi aikanaan naapurin harjoituksissa: "Ei voi kahden metrin syötöt mennä kolme metriä ohi". Syöttöpeliin ja yhteispelin toimivuuteen pitäisi panostaa todella paljon lisää ja sitä kautta peliin saataisiin ihan uusia ulottuvuuksia. Nyt tavallaan ollaan pakoitettuja aika yksinkertaiseen peliin, mitä vastustajan on helppo lukea varsinkin jos edes näitä syöttöjä ei saada kohdilleen. Välillä tuntuu että osin tästä johtuenkin peli menee yksilötasolla puskemiseksi, mitkä usein päättyy kiekon menetyksiin. Toisaalta sitten esimerkiksi ylivoimalla jauhetaan syöttöpeliä monesti aivan liian pitkään ja tilanteet menevät ohi.

  Pientä valoakin oli kuitenkin pelissä mielestäni nähtävissä. TuTo pääsi jo hieman enemmän maalipaikoille ja sai pelin hallintaakin vähän käsiinsä, mutta ei osannut vielä hyödyntää sitä. Pakistossa kapteeni Karlsson on aloittanut kautensa todella hyvin. Luistin liikkuu vikkelästi ja 14 pelissä on syntynyt tehojakin 2+5=7, mikä on sama lukema mitä viime kaudella 50 runkosarjapelissä. +/- tilastossa Karlsson on sarjan kärkipäässä +11 lukemalla. Kapteeni näyttää kentällä hyvää esimerkkiä koko joukkueelle.
   
 14. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Mitäs vittua nyt taas? Näkeekö vanhat silmäni omiaan, vai onko tosiaankin Zuckerberg-peukku ilmestynyt tännekin? Jos ja mitä ilmeisemmin kun näin on, niin kiitokset vaan kaikille TUTO-keskustelijoille näistä vuosista. Onhan sitä aina joskus tullut sanottua jollekin jotain hiukan kipakastikin, mutta lähestulkoon aina keskustelut ovat kulkeneet hyvässä hengessä. Ja jutustelu noin muutenkin on ollut pääasiassa oikein asiallista.

  Mutta, aika aikansa kutakin, kai se vaan näin on. Tämän peukkuaiheen vielä keskustelen loppuun, mikäli siitä ylipäätään keskustellaan, ja mikäli jutun toteuttaneet apinat eivät lopeta kirjoituksiani perseeseen annetulla monolla. Jää nähtäväksi. Tämän kyseisen aiheen lisäksi en enää kirjoita tänne yhtään mitään, ellei sitten peukalot katoa foorumilta.

  Jatkoajan neropatithan teki varsinaiset Blizzardit, eli iski kalenteriin vuoden toisen aprillipäivän. Enkä edes liioittele. Jos nyt olisi maalis/huhtikuun vaihde edes lähellä, niin olisin peukalon nähtyäni automaattisesti alkanut tarkistamaan asiaa kalenterista.

  Ja joo luitte oikein. Apinat.
   
  Sergei Fedorov, oukka, Receiver ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 15. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Itsekin olen jo enemmän "vanhan liiton mies" ja täytyy kompata hieman tuota itsellekin vierasta peukutus asiaa. Keskustelupalstoilla tällaiset pekut ohjaavat keskustelujakin tiettyyn suuntaan, kun jotkut alkavat keräämään näitä. Jotenkin tällainen ohjailu ei tunnu ollenkaan hyvältä, mutta eipä tässä nykyään voi välttyä monelta muultakaan "mainokselta" yms. aivopesulta. Vähän tulee sellainen olo tässäkin asiassa, että ennen oli asiat paremmin, mutta aika aikaansa kutakin. Samoin se on kiekonkin kanssa, kun ennen Liiga oli auki yms. TuTon kannattamista en tosin vielä näiden vaikeuksien takia jätä. Usko paremmasta tulevaisuudesta elää vielä ja kukapa sitä tietää aina mitä huominen tuo tullessaan.

  Elomo arvioi kautta tähän asti tapahtuneen pohjalta hyväksi. Vaikeuksia on ollut paljon ja kurssia on saatu käännettyä takaisin nousuun. Sijoitus runkosarjassa on tosin vaatimattomasti vielä keskikastissa kuutosena. Itse pitäisin normaalilla rosterilla TOP-4 sakkiin pääsyä tyydyttävän arvoisena suorituksena TuTolta. Petrattavaa riittää vielä paljon, jos oikeasti meinataan mennä lopussa pitkälle. Niclas Lucenius muuten siirtyi Liigaan, jossa taitaa olla monessa joukkueessa nykyään pulaa hänen peliälyllään varustetuista pelureista.
   
 16. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Mehän voidaan pitää nämä TuTon sivut peukutusvapaana alueena. Annetaan vain noiden suurten ja mahtavien liigajoukkueiden fanien peukuttaa niin perkeleesti. Ei meidän tarvitse.
   
  Musta Nuoli tykkää tästä.
 17. Myrvold Jäsen

  Millainen loukkaantuminen Matt Nickersonilla? Paluuaikataulusta mitään tietoa?
   
 18. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  En muista mikä vamma oli kyseessä, mutta muistaakseni 4-6 viikkoa huilia oli tiedossa. Siitä nyt kait viikko puolitoista mennyt.
   
 19. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Kiitos tiedosta!
   
 20. VapaahetoisGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  V-Suomi, En Gång IFK, Alltid IFK, KAPA
 21. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Alkukesästä Aittola puhui Satakunnan Kansassa TuTon ja Ässien yhteistyöstä, jonka jotkut leimasivat farmisopimukseksi. Tuon "sopimuksen" tuloksena TuToon on tullut Aki Juusela seitsemän ottelun sopimuksella, joista hän pelasi kaksi peliä.Sen sijaan Karhu HT:ssa on pelannut Ässien pelaajia. Ja nyt Aittola on neuvotellut itselleen työpaikan. Hienosti on TuTon yhteistyö Ässien kanssa sujunut.
   
  Musta Nuoli tykkää tästä.
 22. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Kyllä Aittola jatkaa edelleen TUTO:n mukana. Tietysti tuo asia voi muuttua jatkossa. Hienoa se on, jos pelaajien lisäksi muitakin etenee muualle.
   
 23. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Tykkäsin nyt kumminkin peräti kahdesta viestistäsi, erityisesti tuosta Aittola-viestistäsi. Hyvin on tosiaan neuvoteltu Ässien kanssa.
   
 24. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Onko Nickerson todella sivussa keskiviikon pelistä Imatralla? Olin kovin odottanut tuota peliä ja himpun harmittaa, jos Matti jää näkemättä.
   
 25. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Kyllä on. Arviolta 4 viikkoa vielä telakalla. Muutama muu TuTo:n loukkaantunut pelaaja sen sijaan saattaa palata jäälle Imatralla.